Pamantul gol - Partea III de Ionut Mihai publicat la 10.02.2007
Pamantul Gol - Partea III
     Am vazut deja ca locuitorii tarâmului interior sunt foarte îngrijorati de faptul ca civilizatia noastra foloseste tehnologie nucleara. Ne sfatuiesc sa renuntam complet la armele nucleare. De asemenea, ei sunt capabili sa nu permita sa fie vizitati. Cu alte cuvinte, ei sunt cei care aleg momentul si persoanele care pot sa îi viziteze.

     Motivul pentru care ei considera daunatoare energia nucleara este impactul dezastruos asupra structurii orgonice a planetei. Orgonul este energia vietii, se gaseste pretutindeni si este puternic perturbat de procesele nucleare,. Cel mai spectaculos si celebru dezastru produs vreodata de folosirea inconstienta a energiei nucleare este, cu siguranta, producerea cunoscutei gauri în stratul de ozon, care a aparut imediat dupa seria de experimente cu bombe atomice detonate în atmosfera superioara de marile puteri nucleare, dupa cel de-al doilea razboi mondial. Dementa lor însa nu s-a oprit aici, experimentele au continuat în mediul submarin distrugând armonia fiecarui atol folosit ca loc de detonare. Mururoa este cel mai cunoscut.

     De aceea, nu a fost un soc faptul ca Steve Currey a decedat în data de 26 iulie 2006 datorita unui cancer la creier cu o evolutie galopanta. Astfel ca s-a contramandat celebra expeditie spre lumea Pamântului interior.
     De altfel, expeditia fusese programata initial cu un an înainte, în iunie 2006, însa a fost amânata din considerente financiare. Steve a fost prevenit înca din 22 mai 2006 ca boala sa era incurabila, si totusi a continuat pregatirile.
Familia lui Steve a anuntat ca este foarte putin probabil ca expeditia sa mai aiba loc la data anuntata, iar inscrierile deja facute vor fi anulate si cheltuielile rambursate.
     Partenerul lui Steve în aceasta expeditie este Marcelo Martorelli, un sud-american care-i împartaseste viziunile despre lumea interioara. Marcello a fost foarte afectat de moartea prietenului sau, si povesteste ca a fost contactat telepatic de catre anumiti ghizi de lumina, la mijlocul lunii august 2006.
Acestia i-au spus ca plecarea lui Steve din aceasta lume reprezinta un semnal de avertizare care trebuie luat în serios, si ca preconizata expeditie spre interiorul planetei noastre va avea totusi loc, însa în cu totul alte conditii decât cele initiale.
     Ghizii i-au revelat faptul ca va fi pus în legatura cu persoanele care merita sa viziteze interiorul planetei, iar el va trebui mai înainte sa-i formeze în mod specific. Calatoria va începe mai întâi cu o munca interioara individuala pentru a fi mai constient si a dobândi o atitudine corespunzatoare. Ghizii au mai spus ca doar ei vor da directiile si îi vor revela când, unde, cum si ce trebuie sa faca, si cine îl va ajuta.
     Marcelo este pe deplin hotarât sa faca tot ceea ce trebuie pentru a împlini exigentele cerute de acesti ghizi. Este vorba de o transformare interioara necesara, de trezirea constiintei individuale, fara de care expeditia nu poate avea loc. Stie ca doar acesti ghizi sunt cei care vor decide daca suntem pregatiti interior pentru a stabili un contact fizic cu ei.

     Acum mai mult ca oricând, trebuie sa ne întoarcem catre noi însine prin interiorizare. Prima calatorie pe care trebuie sa o facem este una interioara, spre inima noastra, pentru a descoperi lumea individuala din fiecare dintre noi.
     Disparitia lui Steve a pus în evidenta caracterul initiatic al acestei calatorii. Nu oricine poate participa la aceasta calatorie, ci numai cei pregatiti. Criteriul de baza nu este cel financiar, ci transformarea interioara pe care fiecare o poate realiza pentru el însusi.
Marcelo crede ca doar în acest mod, printr-o calatorie proprie spre interiorul fiintei, care ne pregateste în mod specific, putem ajunge în interiorul planetei. El spune ca astfel se respecta principiul universal "ceea ce este afara este precum ceea ce este în interior".

     Pentru aceasta este necesar ca fiecare dintre noi sa devenim, zi dupa zi, persoane mai bune, dând dovada de umilinta, întelegând ca ceea ce urmeaza se va realiza în beneficiul întregii umanitati, si nicidecum altfel.
     Asadar, propria noastra transformare constienta, urmarita zilnic, este singura garantie ca cei din interior vor veni în întâmpinarea noastra si ne vor conduce pas cu pas în misterioasa lume interioara.
     Marcelo este convins ca acesti ghizi sunt printre noi, mai aproape decât am crede, si ca ne observa atent progresele si evolutia noastra, a fiecaruia. Depinde doar de noi daca vom fi selectati pentru a fi îndrumati în aceasta calatorie fizica.
     Marcelo Martorelli este argentinian si locuieste la Buenos-Aires. Este fondatorul si directorul unei celebre organizatii non-guvernamentale sud-americane cu vocatie culturala si pacifista, Fundatia P.E.A..
(articol original AIM)
Adresa acestui articol este
http://active.info.ms/?a=219