Prea Adesea ... de Anonim publicat la 16.07.2009
Prea adesea ...
De-a lungul calatoriei voastre in viata, sunteti plasati in diferite situatii in care trebuie sa faceti niste alegeri din care sa invatati. Adesea aceste alegeri ii supara pe cei din jurul vostru, care nu doresc ca voi sa va schimbati si care nu stiu ca experientele pe care le-ati ales din care sa invatati, ii asista deasemeni pe ei in cresterea lor. Prea adesea va intoarceti din drumul spre o noua energie, din cauza influentelor din jurul vostru, iar lectia nu este invatata niciodata. Fiecare dintre voi a ales lectii pentru a fi invatate, ca parte a incarnarii voastre in aceasta viata; totusi multi dintre voi nu invatati aceste lectii niciodata, pentru ca sunteti convinsi de altii de a ramine in zona voastra de comfort.

Pentru acele suflete care au ales sa invete lectiile, aceasta poate aparea ca o corvoada pentru cei pe care-i iubiti si de care aveti grija. Viata este o scoala continua; fiecare experienta permite sufletului sa evolueze si sa iasa din starea de frica, si deasemeni ii permite sa invete multe lucruri, pe care nimeni nu ar putea sa le invete in zona de comfort, in vechile moduri.
Daca ati ales sa faceti schimbari in aceasta incarnare, iar aceste schimbari nu vor fi facute, Universul va va acorda timp pentru a proceda in stilul vostru, iar daca in final nu veti alege sa faceti ce v-ati propus, atunci Universul va crea iar o situatie de care aveti nevoie pentru a face aceste schimbari. Nu puteti fugi din calea lectiilor voastre oh, da, puteti crede ca o faceti prin alegerea de a nu face ce este necesar, dar cu timpul veti reusi doar ca Universul sa va forteze sa invatati, si va face aceasta prin creerea unei situatii careia trebuie sa-i faceti fata.

Puteti sa va intrebati, care varianta este mai buna? Este mai bine daca astept ca Universul sa creeze o situatie fortata, sau sa o fac de unul singur? Intotdeauna este mai bine sa o faceti singuri, decat sa asteptati ca Universul sa va forteze, deoarece adesea aceasta este o situatie soc, care este mult mai dura decat daca o faceti voi. Multora dintre voi, aceste situatii vi se pot parea foarte crude, si totusi aceasta este calea care trebuie sa fie. Alegerile pe care le faceti decid, in final, daca aceasta incarnare va avea o cale usoara sau va dura.

Voi faceti alegerea si, de obicei, din cauza fricii, voi alegeti sa stati pe vechiul drum. Pentru acele suflete care au ales sa invete si nu sa astepte ca Universul sa ii ingenunchieze, viata a devenit o provocare cu noile energii si noi lectii, dar cu timpul, lectiile sunt invatate si va puteti bucura de recompense si sa va simtiti liberi pentru ca acoperit ars ceea ce era de invatat.
Maitreya.
www.editura-foryou.ro