Un eveniment cosmic declansator pe 17 octombrie 2006 de Patricia Diane Cota-Robles publicat la 06.10.2006
     Acesta este inceputul, unul dintre multele evenimente cosmice declansatoare ce vor avea loc de acum si pana in 2013. Un fascicul de lumina ultraviolet pulsatila (UV) radiind din dimensiunile superioare din Universul-2 isi va incrucisa drumul cu Pamantul in aceasta zi. Pamantul va ramane in bataia acestei raze UV aproximativ 17 ore din timpul vostru.
     Aceasta raza rezoneaza cu chakra inimii, este fluorescent-radianta in natura si de o culoare bleu-mov. Desi rezoneaza in aceasta banda de frecventa, este mai presus de spectrul de frecventa al Universului-1 in care va aflati voi cei de pe Pamant. Cu toate acestea, datorita naturii sufletului vostru si grupurilor de suflete ce opereaza in bandele de frecventa ale Universului-2, acest eveniment va avea un efect.

     Efectul este ca fiecare emotie si gand va fi amplificat ca intensitate de un milion de ori. Da, vom repeta, va fi amplificat de un milion de ori si chiar mai mult. Fiecare gand, fiecare emotie, fiecare intentie, fiecare dorinta, indiferent daca este buna, rea, pozitiva, negativa, va fi amplificata de un milion de ori ca putere.
     Ce inseamna asta? Din moment ce manifestarea intregii materii se datoreaza gandurilor voastre, cum ar fi de exemplu asupra a ce va concentrati, aceasta raza va accelera aceste ganduri si le va solidifica cu o viteza accelerata determinandu-le sa se manifeste de un milion de ori mai repede decat ar fi facut-o in mod normal. Pentru cei ce nu inteleg: gandurile voastre, asupra a ce va concentrati creeaza realitatea voastra. Aceasta raza UV poate fi deci un instrument periculos. Caci daca va concentrati asupra unor ganduri care vi se par negative, ele se vor manifesta in realitatea voastra aproape instantaneu. Dar in acelasi timp aceasta raza UV poate fi un dar daca alegeti sa fie.

     Misiunea-1017 cere ca aproximativ un milion de oameni sa se concentreze asupra gandurilor pozitive, benefice, bine intentionate pentru ei insisi, pentru Pamant si Omenire in aceasta zi. Gandurile voastre pot fi de orice natura alegeti voi, dar amintiti-va ca indiferent asupra a ce va veti concentra va fi manifestat intr-o perioada de timp relativ mai scurta decat cea anticipata. Pentru unii, cele ce se vor intampla vor fi aproape la limita miraculosului.
     Tot ce va cerem este sa va concentrati asupra gandurilor pozitive de iubire, prosperitate, vindecare, bogatie, bunatate, recunostinta. Aceasta raza UV va fi la intensitatea maxima timp de 17 ore pe data de 17 octombrie 2006. Indiferent pe ce fus orar va aflati orele aproximative sunt: de la ora 10:17 dimineata pe data de 17 octombrie si pana la 1:17 dimineata pe 18 octombrie. Perioada de varf va fi la 17:10 (5:10 pm) pe 17 octombrie. Nu este necesar sa va aflati in stare de meditatie in acest timp, desi ar fi benefic. Timp-cheie/hiatus, indiferent pe ce fus orar va aflati, va fi ora de varf 17:10 (5:10 pm).
     Poate ca la aceasta ora veti putea gasi o oaza de liniste sau un loc in care sa va concentrati. Cel mai optim este undeva in mijlocul naturii, sub un copac maret sau langa valurile oceanului. Concentrati-va asupra a orice doriti. Ce vi se cere este pentru beneficiul intregului Pamant si al Intregii Omeniri, sunt ganduri pozitive care emana iubire.
     Noi numim acest eveniment declansator al razei UV, portalul "818". Va rugam sa trimiteti mai departe acest mesaj la cat de multi oameni care credeti ca vor utiliza aceste eveniment cosmic declansator pentru a se concentra asupra gandurilor pozitive, bine intentionate. Este nevoie ca aproximativ un milion de oameni de pe intregul globul sa participe activ la acest eveniment. Va rugam sa utilizati orice mediu de comunicare aveti la dispozitie. Aduceti-l la cunostinta cat mai multor persoane posibil. Avem nevoie de cel putin un milion de oameni pentru a declansa o tranzitie pentru omenire de la separare si fragmentare la unificare si unitate. Aceasta este o ocazie pentru a va lua inapoi ceea ce este de drept al vostru, cum ar fi Pacea si Prosperitatea pentru intreaga Omenire si pentru intregul Pamant.

     Acesta este un dar, sa-i zicem un colac de salvare pentru universul vostru, un raspuns la rugaciunile voastre. Ce faceti voi cu acest dar si daca alegeti sa participati sau nu este alegerea voastra.
     Misiunea 1017
     Raphiem/Blue
     from http://sethd8.wordpress.com