2008 - anul schimbarilor masive! de Solara publicat la 05.05.2008
Bine ati venit in anul 2008 - anul schimbarilor masive!
2008 este anul pe care l-am asteptat. Este un an extraordinar de puternic si pasionant, in care totul este posibil. Deoarece este un an al Schimbarilor Monolitice, vom experimenta schimbari profunde atat in interior cat si in exterior. Pana la finalul anului ne vom gasi pe noi insine in circumstante foarte diferite fata de cele in care ne aflam acum. Vom fi impreuna cu oameni noi, in locuri noi, cu cariere noi care ne incorporeaza creativitatea. Si mai ales vom avea o constienta foarte extinsa si un set complet nou de prioritati.

2008 semnifica inceputul sfarsitului iluziei si va aduce odata cu el multe provocari. Aceste provocari vor fi mult mai mari pentru cei care nu au pasit inca in nivelul lor urmator si nu au devenit inca Fiinte Adevarate pana la Esenta.
Unele dintre aceste provocari vor fi de ordin personal, in care fiecare element din interiorul nostru care a expirat sau care ne tine pe loc de la a fi reali va iesi la suprafata intr-un mod exagerat (amplificat) pentru a fi eliberat o data pentru totdeauna.
Aceasta se intampla deoarece nu mai putem "cara" nimic din ceea ce nu este real in interiorul nostru.
Pe tot parcursul anului vom fi provocati permanent sa ne traim vietile ca Fiinte Adevarate pana la Esenta.
Si daca vom face asa vom pasi pe Calea Accelerata catre Implinirea Celor Mai Indraznete Vise ale noastre.

In 2008 vom experimenta o infuzie cu energiile intensificate ale IUBIRII LOTUSULUI la o frecventa care nu a mai fost niciodata experimentata pe Pamant. Aceasta a inceput deja.
IUBIREA LOTUSULUI isi are originea in taramul Invizibilului profund cunoscut sub denumirea de Lumea Lotusului si aduce o data cu ea un nivel total nou de constienta pe care nu pot sa o denumesc decat Realitatea Ultra Superioara, si de asemenea aduce o rezonanta pana la esenta cu Iubirea Pura Adevarata care afecteaza absolut totul in jur.
Este vital sa ne aliniem pe deplin cu aceste energii, cat de curand posibil.
Unul dintre efectele secundare ale infuziei puternice cu Iubirea Lotusului este incetarea a tot ce este iluzie. De aceea lumea exterioara va experimenta ocazional revolutii (schimbari profunde).
Pot fi perioade de haos exterior si frica intensificata. Sectorul financiar este in mod deosebit susceptibil; unele dintre monezile lumii, anumite piete financiare si sisteme monetare se pot prabusi. Deoarece traim Timpurile Implinirii, trebuie sa ne asteptam la aceste caderi ale vechiului.

Toate acestea fac sa fie si mai important pentru noi sa ramanem tot timpul centrati in Inima Lotusului si sa ne mentinem REALI si ADEVARATI. Daca facem aceasta, totul va fi bine
Vom intra in Realitatea Ultra Superioara unde se gaseste abundenta adevarata si vom fi capabili sa facem tot ce avem nevoie fara provocari financiare majore. Vom fi sprijiniti pe deplin in vietile noastre Noi la toate nivelele.
Pe tot parcursul anului vom experimenta o procesiune (ceremonie) ferma de Lumini Verzi (cai/drumuri deschise), Oportunitati de Aur, Intersectii Majore, Schimbari Monolitice si Progrese Quantice.
Toate acestea se vor intampla la nivele pe care nu putem nici sa ni le imaginam. Si dupa aceasta nimic nu va mai fi niciodata la fel ...
Privire de ansamblu asupra anului 2007
2007 a fost un An al marii Tranzitii. A fost un Punct major de Cotitura, in care am luat pomul care simbolizeaza mediul nostru inconjurator din solul in care fusese sadit de atata timp si i-am impachetat cu grija radacinile intr-un sac de panza pentru a-l pregati sa fie mutat intr-un loc nou imediat ce soseste momentul potrivit.
Desi adesea am simtit ca nu am facut cine stie ce sau ca nu am facut nici o schimbare interioara profunda, la finalul anului am observat ca am desavarsit totusi multe. Mult mai mult decat am constientizat.
A fost un an in care multi dintre noi ne-am nascut Sinele Reale pana la Esenta si ne-am transformat vietile exterioare la un nivel total nou. Am facut aceasta prin eliberarea tuturor elementelor expirate din interiorul nostru pe care le-am descoperit si prin modificarea actiunilor si raspunsurilor noastre astfel incat sa oglindeasca perfect ceea ce suntem cu adevarat.
Am Remodelat Trecutul, prin aducerea la suprafata a noilor noastre Sine sau, cateodata, a viitoarelor noastre Sine in cadrul situatiilor vechi, schimband total modul de a reactiona, neutralizand astfel vechile trasaturi si dizolvand tiparele limitate care ne-au tinut atata timp pe loc.
Am facut lucrurile asa cum trebuie (Ho'o Pono Pono), corectand dezechilibrele trecutului si aducand totul la un nivel total nou.
Si, pe masura ce ne-am luptat cu fiinta noastra, am lasat in urma multi oameni, relatii expirate, job-uri care nu ne implineau, concepte limitate, activitati sociale superficiale si practici spirituale invechite.
Acest proces masiv de "lasare in urma" va continua pe parcursul anului 2008 de fiecare data cand se vor revela noi straturi, caci devenim din ce in ce mai REALI si mai ADEVARATI. Si ne va fi din ce in ce mai usor sa facem aceasta.

Am eliberat de asemenea multa recuzita din vietile noastre vechi si am inceput sa acumulam uneltele si piesele de rezistenta pentru Vietile noastre Noi. Aceste obiecte au ancorat, de fapt, rezonanta Vietilor noastre Noi in vietile noastre vechi, ajutandu-ne sa ne eliberam si sa pasim inainte catre Nou si Adevarat.
De cate ori am putut, am transmis mai departe sceptrele responsabilitatilor pe care le aveam, catre cei care au stat ferm in fata noastra, asteptand sa le preia, facand astfel urmatorul lor pas.
Am dus la indeplinire multe dintre proiectele noastre remarcabile.
Pe tot parcursul anului am fost provocati sa spargem vechile tipare, sa pasim inainte ca Fiinte Adevarate pana la Esenta, ca niciodata pana acum
A fost nevoie sa inaintam cu intreaga noastra fiinta in directia Vietilor noastre Noi, chiar si atunci cand nu stiam in ce loc se afla, sau detalii despre cum vom ajunge acolo.
Aceasta nu a necesitat incredere sau credinta, ci s-a intamplat prin a ne alinia la cunoasterea noastra interioara, care ne chema catre directii noi, adevarate.
Dorinta de a deveni Fiinte Adevarate pana la Esenta a fost prioritatea noastra numarul unu, si am mers inainte catre Noile noastre Vieti, fiind total angajati.

Am facut toate acestea cu ajutorul schelelor pe care le-am contruit in jurul inimilor noastre, care au fost in reconstructie totala in cadrul Noii Matrice a Iubirii Adevarate. Aceasta a insemnat ca mare parte din an iubirea noastra nu a fost usor accesibila.
Aceasta detasare emotionala si amorteala au fost necesare pentru a putea face fata schimbarilor bruste ocazionale, pe care a trebuit sa le facem in procesul nostru de indepartare a tot ceea ce a fost ne-adevarat.
Si desi cateodata parea ca nu mai avem iubire, nu a fost asa. Corpurile noastre emotionale au fost restructurate pe deplin, pentru a putea face fata abundentei IUBIRII LOTUSULUI care vine in viata noastra in 2008.
Pana la finele anului 2007, bucati mari din schelele contruite in jurul inimilor noastre au inceput deja sa cada.
Marea tranzitie din 2007 i-a mutat pe multi dintre noi in starea de a fi la TIMPUL POTRIVIT SI LOCUL POTRIVIT, care este punctul de lansare catre Vietile noastre Noi.
Unde suntem acum?
Inca de la prima noastra incarnare pe Pamant, am mers de-a lungul unei fasii de plaja care se intindea la infinit.
Toate experientele noastre au lasat in urma o linie lunga de pasi pe nisip. Daca facem o pauza si ne uitam in urma, vom vedea toata istoria noastra imprimata pe nisip.
Au fost timpuri cand am alergat salbatic inainte, dasand cu entuziasm.
Alta data ne-am insemnat pe nisip momentele in care am renuntat si ne-am prabusit la pamant, fiind prea obositi pentru a continua.
Alte urme sunt pline cu lacrimile noastre.
Mai sunt si cicatrici urate, facute atunci cand am lovit cu manie pamantul din frustrare, nerabdare si nemultumire.
Putem vedea si locurile unde ne-am oprit pentru a ne ruga si a medita, construind temporar altare pe nisip, inchinate in cinstea a ceea ce credeam la acel moment.
Mai sunt si sculpturile desavarsite de nisip, pe care le-am creat cand ne-am simtit plini de inspiratie.
Sau cuvintele pline de intelepciune pe care le-am scris de-a lungul drumului nostru

Si inimile imense pe care le-am desenat pe nisip, atunci cand am iubit. Sau momentele cand ne-am tarat pas cu pas.
Mai gasim si multimea de pasi pe nisip, cand am mers alaturi de altii , cateodata cu iubire, rasete si sustinere; altadata, lasand in urma noastra urmele bataliilor si conflictelor si balti de sange din luptele feroce.
Tot ceea ce am experimentat vreodata este inscris in nisipul din urma noastra. Este istoria noastra, povestea noastra personala. Si este inscrisa acolo, pentru ca toata lumea s-o vada.
Apoi, ceva total neasteptat se intampla. Apare un Tsunami gigantic de IUBIRE si cu un XUA! (zhwah) imens spala totul! Ne oprim din mers, nestiind ce sa facem.
Istoria noastra tocmai a fost stearsa. Ne simtim dintr-o data dezbracati si goi. Cum sa continuam, fara sa ducem cu noi urmele (si bagajul) tuturor experientelor noastre trecute?
Raspunsul este Foarte Constient. Foarte Corect. Cu Integritate. Cu devotament. Cu Atentie Concentrata. Cu Iubire Adevarata.
Acum ne dam seama ca ni s-a dat o Oportunitate de Aur.
Oportunitatea de a ne re-crea pe noi insine si vietile noastre, asa cum dorim. Este sansa de a privi in adancul Inimii noastre, de a vedea cine suntem cu adevarat si de a stabili ce ne dorim cel mai mult sa facem cu viata noastra. Un Nou Inceput ne-a fost incredintat.

Cu aceasta panza alba putem alege sa fim inspirati, sau putem alege sa ne simtim intimidati. Ce vom alege?
Daca suntem intimidati, vom apuca in graba cat de multe lucruri vechi putem si le vom arunca pe panza, ca sa nu mai para asa alba si goala. Nu ne va pasa daca ne place sau nu; nu ne va pasa daca sunt elemente expirate sau nu.
Vom apuca, pur si simplu, ce ne vine la indemana si ne vom tine strans de ele.
Daca nu stim clar cine suntem cu adevarat, daca opunem inca rezistenta fata de ceea ce stim ca este adevarat, sau daca nu ne-am intrebat pe noi insine ce ne dorim cu adevarat, atunci vom accepta pasiv orice este imprejur.
Si vom pierde minunatele Oportunitati de Aur care vin acum catre noi, pentru a pasi in Noile noastre Vieti, care incorporeaza Implinirea Celor mai Indraznete Vise.
Daca suntem inspirati, atunci vom imbratisa goliciunea panzei noastre albe.
Si vom sti ca putem pune acolo orice, dar vom fi atenti sa asternem pe panza doar ceea ce ne dorim cu adevarat , ce simtim ca este in mod absolut adevarat.
Si cand ne vom continua calatoria, usurati de bagajul greu al vietii noastre trecute, vom pasi usor si real, facand pe cat posibil cat mai putine urme pe nisip.
Asa vom ajunge la finalul plajii ...La finalul vechiului drum. Si cand plaja se sfarseste brusc, suntem extrem de surprinsi, caci acesta este ultimul lucru la care ne asteptam.
Acum unde vom merge?
Chiar in fata noastra este nimicul. Nici un pamant. Nici o urma. Nici un copac. Nici o persoana. Nici o harta.
Este Necunoscutul Pur. Ce sa facem?
Stim ca nu ne putem opri, pur si simplu, acolo unde suntem
Stim ca nu putem sa mergem inapoi, caci am trecut deja de Punctul de Unde Nu Ne Mai Putem Intoarce. Stim ca trebuie sa mergem inainte catre Noile noastre Vieti, desi nu avem inca o imagine clara despre cum arata ea.
Este singura directie pe care vrem, cu adevarat, sa o urmam. Asa incat, singura optiune este sa ne ridicam piciorul drept si sa-l punem inaintea celui stang, in afara Hartii Cunoscutului si in interiorul taramului necercetat, al Necunoscutului.

Nu vedem nimic pe care putem pasi, si totusi ne mutam piciorul in fata altuia, avand incredere, stiind ca vom gasi un loc unde sa stam. Si in mod miraculos ... asa este.
Asa incat acum avem un picior pe plaja si un picior in Necunoscut. Ce sa facem?
Pur si simplu, ridica piciorul stang si muta-l inainte. Va gasi un loc unde sa stea.
Si asa vom trece podul din Cunoscut catre Necunoscut, de la vechile noastre vieti catre Vietile noastre Noi.
In 2008 vom face calatoria de-a lungul podului dintre AICI si ACOLO si vom atinge tarmurile Vietilor noatre Noi. Locul Implinirii Celor Mai Indraznete Vise ale noastre.
Acesta va fi punctul de plecare pentru o era complet noua.
Fiecare din noi este un stalp maret de piatra.
De-a lungul erelor trecute, stalpul nostru de piatra ne-a sustinut. A fost suportul nostru principal si am stiut intotdeauna ca, fara el, am cadea. Pana acum ...
Incepand din 2007, pietrele care au creat stalpul nostru invincibil s-au prabusit si, odata cu ele, au cazut si bucati imense de mortar.
Aceasta ne-a tulburat.... ca sa ma exprim delicat. Pentru unii dintre noi a fost de-a dreptul inspaimantator.
Am simtit ca ne pierdem sustinerea si ca devenim ne-impamantati.
De cate ori cad bucati din stalpii nostrii, reactia obisnuita este de a incerca sa-i punem la loc in pozitia initiala.
Cu toate acestea, nu functioneaza deloc.
Nu conteaza cat de greu ne straduim, nu putem repara ceea ce nu este menit sa fie reparat.
Cel mai bun raspuns este de a lasa stalpii sa se prabuseasca.
Simtiti-va vulnerabili.
Simtiti-va nesustinuti de mijloacele obisnuite de sustinere.
Si apoi, chiar in momentul in care asteptam nervosi ca intreaga noastra lume sa se prabuseasca, vom vedea ca fiintele noastre nu cad. Ele devin doar mai puternice si mai clare.
Aceasta se intampla deoarece stalpii de piatra, care pareau atat de solizi, erau o iluzie a dualitatii. Ceea ce tinea totul impreuna era axul sau osia de titan din centrul stalpului. Pe masura ce stalpii se prabusesc, axul va fi singurul lucru care va ramane. Si singurul lucru de care avem nevoie.
Atunci vom descoperi noua iluminare de a fi. O noua mobilitate. Adevarata libertate.
Fara carcasa grea de piatra si mortar, ne putem extinde pe deplin, devenind Fiintele Adevarate pana la Esenta care suntem si care salasluiesc mult dincolo de perimetrele personale.
Ne putem extinde pe tot cuprinsul Noii Matrice. Putem deveni Lotusi Vii de Iubire.
Si acum suntem pregatiti pentru cautarea sacra a comorilor noastre ascunse.

Acesta este un an mistic de proportii mitice (legendare). Vom urma cararile antice care ne vor conduce catre directii complet noi.
Unii dintre noi vor calatori pe Calea Dragonului sau pe Calea Caprioarei Albe; altii vor fi pe Calea Leului Inaripat.
Sunt multe carari antice, cum ar fi Calea Calului Alb, care se va dezvalui in curand.
Si daca mergem pe calea noastra adevarata, oricare ar fi aceasta, in final vom fi pe CALEA IUBIRII ADEVARATE.
Odata ce ne gasim calea adevarata, vom incepe cautarea sacra a comorilor noastre ascunse.
In scurt timp devine evident ca sunt anumite locuri pe care trebuie sa le vizitam, oameni speciali pe care trebuie sa-i intalnim si obiecte speciale pe care trebuie sa le gasim. Si desigur, una dintre cele mai importante comori ascunse ale noastre este Iubirea Unica Adevarata.
Ceea ce face ca aceasta cautare sa fie provocatoare, este faptul ca nu ni se spune dinainte unde trebuie sa mergem, sau ce trebuie sa gasim.
Nu avem nici o lista in mana. In schimb trebuie sa recunoastem comorile noastre ascunse, pe masura ce apar.
De fiecare data cand intalnim una dintre comorile noastre ascunse, experimentam senzatia ca
Un fir lung si de mult pierdut este pus la locul potrivit, in tapiseria fiintei voastre si intregul model al tapiseriei se schimba.
Se naste un model nou, mai adevarat, care a fost ascuns pentru mult timp. O bijuterie este adaugata in coroana.
Fiecare comoara ascunsa pe care o adunam ne reconecteaza cu Esenta Inimii Lotusului. Fiecare comoara pe care o gasim ne conduce mai adanc in Realitatea Ultra Superioara. Si aici este exact locul in care ne dorim cu adevarat sa fim.

In jurul Lumii Lotusului este o Banda de Distorsiune, care serveste drept sistem de filtrare pentru Inima Lotusului. Aceste filtre sunt foarte fin acordate si perfect calibrate, astfel incat nu vor lasa nimic ne-adevarat sa patrunda in Lumea Lotusului.
Daca am devenit Fiinte Adevarate pana la Esenta, putem trece cu usurinta prin Banda de Distrosiune si patrundem in Lumea Lotusului. Insa daca mai purtam cu noi orice forma de iluzie, daca suntem inca motivati de ego si de egoism, daca inca mai compromitem ceea ce stim ca este adevarat, daca opunem inca rezistenta fata de ceea ce suntem cu adevarat, daca buzunarele ne sunt umplute la refuz cu elemente expirate, atunci nu vom avea trecere libera in Lumea Lotusului.
In schimb, tot ceea ce nu poate patrunde in Lumea Lotusului va fi atat de puternic amplificat odata ce atingem Banda de Distorsiune, incat va fi imposibil sa-l ignoram.
Nu va fi doar amplificat, ci va fi si foarte distorsionat, astfel incat iluziile pe care le purtam cu noi vor deveni iluzii ale iluziilor. Toate acestea necesita actiune clara si decisiva.
Daca ne dorim cu adevarat sa patrundem in Lumea Lotusului, trebuie sa eliberam rapid tot ceea ce ne tine inapoi, lasand in urma tot ceea ce ne impiedica sa fim total sinceri si plini de integritate cu noi insine si fata de altii.
Pentru a face aceasta, putem emite sunetul XUA! (zhwah), in timp ce facem o miscare inainte si in sus cu ambele brate. XUA! este mecanismul de auto-curatare al Lotusului. El spala tot ce este ne-adevarat si curata calea dinaintea noastra.
Banda de Distorsiune nu este un loc de care trebuie sa ne temem. Ea serveste un scop foarte adevarat. Intotdeauna este bine sa fim constienti de locul in care ne aflam si de ceea ce experimentam. Dar este important sa nu ne impotmolim aici.
Un fenomen foarte ciudat are loc chiar acum si se numeste Boala Orizontala.
Se intampla oamenilor care se impotmolesc in Banda de Distorsiune si ii afecteaza mai ales pe cei care stiu bine cine sunt, dar care nu se asculta pe ei insisi si nu isi manifesta adevaratul Sine.
E vorba despre aceia care nu merg inainte cu toata fiinta lor, desi stiu ca sunt meniti sa o faca, aceia care inca mai fac compromisuri sau care ignora ceea ce sunt cu adevarat.
Boala Orizontala ii afecteaza pe unii oameni cu adevarat sclipitori, care stiu cu adevarat ce se intampla
. Aceasta se intampla, deoarece ei incearca inca sa duca vieti duble.
Incepe cu puncte oarbe interioare, care treptat se maresc. Apoi se transforma intr-un proces fara sfarsit de a-i invinui pe ceilalti pentru propriul esec de a pasi pe deplin in Nou.
Ei se pierd in iluzia ca se afla intr-un loc nou, in timp ce de fapt nu sunt. Sau se impotmolesc in tipare si situatii evident invechite, afirmand ca este scopul lor adevarat - cand, de fapt, nu este asa.

Inainte ca cineva sa fie coplesit de Boala Orizontala, are momente trecatoare de claritate in care se intreaba care este adevarata lor directie si unde isi investesc energia. Apoi ei cad in inconstienta si abdica de la cunoasterea lor interioara, pierzandu-si puterea de decizie si cedand in fata somnului profund al uitarii si negarii.
Aceasta este Boala Orizontala.
Nu o mentionez pentru a produce frica, negativitate sau judecata.
Este doar o parte a realitatii prezente si avem nevoie sa fim constienti de ea.
Se intampla unora dintre cei mai senini si constienti oameni.
Ei sunt atrasi intr-o lume a oglinzilor, o realitate paralela, in care pierd legatura cu ceea ce este real
Boala Orizontala nu inseamna doar sa te impotmolesti in dualitate; este dualitatea dincolo de dualitate.
Cand cineva manifesta aceasta boala, se declanseaza un camp de forta care indeparteaza si respinge tot ce este real.
Cu Boala Orizontala faci cele mai gresite alegeri si respingi toti oamenii reali.
Este precum o vraja care ii aduce pe oameni intr-o stare de suspendare si ii face sa inconjoare in continuu Lumea Lotusului, in Banda de Distorsiune, precum inelele lui Saturn.
Ei nu pot patrunde in Lumea Lotusului si nu se pot nici intoarce in locul in care erau.

Se intampla unora dintre cei mai adevarati oameni, unii dintre cei mai apropiati si mai dragi si cei care puteau face cu adevarat diferenta.
O modalitate prin care puteti preveni Boala Orizontala este sa stabiliti in mediul casei voastre campuri energetice puternic ancorate in Realitatea Superioara.
Adunati la un loc cat de multe unelte ale Noii Vieti, obiecte si aptitudini, deoarece acestea sunt pietrele de temelie pentru viitorul nostru. Si continuati sa inaintati ... Iar cand va avea loc schimbarea in Realiatea Ultra Superioara, aceia care au cazut sub vraja Bolii Orizontale vor fi printre primii care se vor trezi.
Realitatea Ultra Superioara este atat de noua, incat este greu de descris.
Pana acum cateva luni, nici nu stiam ca exista.
Adesea este atrasa de o Intersectie Majora care e o aliniere masiva cu MOMENTUL POTRIVIT SI LOCUL POTRIVIT.
Fiecare Intersectie Majora creaza o explozie imensa in interiorul fiintei noastre, care ne arunca in Realitatea Ultra Superioara.
Tot ce pot sa spun in acest moment este ca energiile Realitatii Ultra Superioare sunt cu adevarat coplesitoare si nu seamana cu nimic din ceea ce am experimenta
Totul este ultraintensificat si complet clar. Este absolut lipsita de timp si confera o senzatie de nelimitare si expansiune mult, mult mai departe de tot ceea ce stiam.
Este o libertate incredibila de a te misca cu usurinta in si dincolo de timp si spatiu.
Odata cu ea vine si o atot-vedere / atot-cunoastere super intensificata si un sentiment adanc de bine.
Atunci cand suntem in ea, ne simtim dezbracati, aproape transparenti si totusi lucizi si prezenti.
A fi in Realitatea Ultra Superioara te atrage sa descoperi informatii uitate sau de mult ascunse. Este ca si cum ar exista o intreaga lume secreta imposibil de vazut inainte, dar care asteapta sa o gasesti imediat ce ai ajuns. Adauga o dimensiune complet noua cautarii comorilor noastre ascunse.
Realitatea Ultra Superioara are o calitate care este foarte asemanatoare cu energia AN, o fuziune puternica intre inapoi-la-inceputuri, in antichitate unita cu schimbarea-din-radacina complet Noua.
Aceasta este MUA: Inainte de inceputuri. Atunci cand intram in ea, ne aflam in momentul inceputului nou-nout, o epoca complet noua, asa cum a fost cu atat de mult timp in urma, dar la un nivel foarte diferit pe spirala.
Realitatea Ultra Superioara este atat de puternica, incat chiar si mici incursiuni in interiorul ei ne pot parjoli fiinta. Acesta este unul dintre motivele pentru care am petrcut anul trecut pe schele.
Nu este vorba doar de renovarea corpului nostru emotional, dar si a sistemului nostru nervos, astfel incat sa putem mentine intensitatea Realitatii Ultra Superioare, fara sa ne parjolim.
Cu adevarat uimitor este faptul ca atunci cand intri in Realitatea Ultra Superioara, totul se rastoarna.
Toata harta Cunoscutului si Necunoscutului se intoarce cu susul in jos, pentru a revela un peisaj complet nou si neasteptat.
In noul peisaj, totul s-a schimbat. Unele lucruri atat din Cunoscut, cat si din Necunoscut au disparut.
Toate elementele recognoscibile din peisajul vechi au fost rearanjate si sunt in pozitii noi. Si multe elemente noi, atat din Cunoscut cat si din Necunoscut, sunt acum revelate.

Aceasta imi reaminteste de filmul "Piratii din Caraibe la Sfarsitul Lumii", cand Johnny Depp descifreaza harta circulara care spune "Sus este Jos. Jos este Sus" si trebuie sa-si rastoarne nava cu susul in jos, ca sa se elibereze.
Aceasta este exact ceea ce trebuie sa facem, caci, odata ce am intrat in peisajul rasturnat al Realitatii Ultra Superioare, ne aflam in sfera de Dincolo de Cele Mai Indraznete Vise ale noastre.
In 2008 vom experimenta o imersiune masiva in IUBIREA LOTUSULUI. Schelele care ne-au acoperit indelung corpul emotional cad si vom fi capabili sa Iubim si sa Fim Iubiti ca niciodata pana acum. Aceasta va fi mult dincolo de orice fel Iubire pe care am cunoscut-o vreodata.
Ca Fiinte Adevarate pana la Esenta, vom putea experimenta IUBIREA ADEVARATA PANA LA ESENTA.
Pe masura ce anul trece, acesta va deveni pamantul Vom intrupa IUBIREA ADEVARATA PANA LA ESENTA. Si aceasta se va intampla, fie ca suntem sau nu impreuna cu Iubirea noastra Unica Adevarata, caci insasi aceasta rezonanta ne va conduce catre Intersectia Majora in care ne vom intalni unul pe altul.

Iubitii Unici Adevarati vor aparea in viata multora dintre noi in acest an. Unii oameni si-au gasit Iubirea Unica Adevarata anul trecut, dar cei care vin in acest an vor face sa merite asteptarea.
Si va rog sa nu pierdeti timpul cautandu-i, caci ne vom gasi unul pe celalalt, atunci cand ne vom astepta mai putin.
In schimb, haideti sa ne concentram atentia catre sine, sa devenim REALI si ADEVARATI, astfel incat sa fim cu adevarat pregatiti.
Haideti sa traim in rezonanta IUBIRII ADEVARATE, PANA LA ESENTA. Odata ce pasim catre urmatorul nostru nivel si devenim cu adevarat Regele Regilor si Regina Reginelor, vor aparea in curand.
Daca ne mentinem pe adevarata noastra traiectorie, indiscutabil ne vom intalni unul pe celalalt. Sa stiti ca, odata ce v-ati intalnit, totul se va schimba in mod irevocabil. Un set complet nou de carti de joc va fi adaugat oracolelor noastre, permitandu-ne sa jucam un joc cu totul nou, care nici nu stiam ca exista.
Reconectarea cu Iubirea Unica Adevarata este parte integranta a calatoriei noastre din 2008. 2008 este anul pe care l-am asteptat.
Totul este absolut IN LINIE DREAPTA in 2008. Este fara indoiala timpul A FACE SAU A DESFACE.
Ceea ce ne va ajuta cel mai mult este sa ne centram fiinta in Inima Lotusului. Si a merge cu toata fiinta noastra inainte, zi si noapte.
A ne trai maiestria, in fiecare minut.
A ne extinde fiinta, astfel incat sa devenim Maestrii Servitori in slujba Unicului.
Nu ne putem permite sa fim neglijenti cu nici un aspect din viata noastra.
A duce cu noi mai departe orice forma de iluzie, se va dovedi extrem de daunator si ne poate tine pe loc.
In acest moment al jocului, pur si simplu nu ne putem permite sa facem nimic care nu este adevarat.
Si te rog sa-ti amintesti:
Nu te indoi de ceea ce stii ca este adevarat.
Si nu te indoi de cine esti cu adevarat.
Pe parcursul anului monumental 2008, vietile noastre vor cunoaste schimbari profunde
Multe usi se vor inchide si multe usi se vor deschide. Vom fi re-orientati permanent, pana cand ne vom conecta cu drumul nostru adevarat.
Pe tot cuprinsul anului ,avem posibilitatea de a intalni Intersectii Majore, si fiecare dintre ele ne va schimba complet viata. Vom fi extrem de ocupati tot anul.
Si adesea va trebui sa ducem lucrurile la indeplinire, in mijlocul Navigarii Schimbatoare din interiorul Marii Confuze.
Dar vom avea multa energie si entuziasm pentru a indeplini ceea ce ne asteapta, daca vom urma Busola Inimilor noastre si daca vom da tot ce este mai bun din noi.
Multi dintre noi vor fi chemati sa-si schimbe locul de resedinta, gasindu-si locul perfect unde isi vor incepe Noile Vieti.
Aceste noi locatii pot fi in locuri complet neasteptate, cum ar fi o tara in care nu te-ai gandit niciodata sa te muti.
Exista mai multe locuri in care ne putem muta, asa cum sunt si mai multi potentiali Iubiti Unici Adevarati. Cu toate acestea, un loc ne va chema mai puternic decat celelalte.
Trebuie sa ne mentinem deschisi catre orice sugestii si indicii in legatura cu locul unde trebuie sa ne mutam, si sa lasam la o parte orice preconceptii legate de preferintele noastre, stiind ca, atunci cand vom conecta cu noua locatie perfecta, aceasta va conduce la alinierea cu Destinul si Scopul nostru Adevarat si totul va fi in afara oricarei indoieli.
Cand va sosi momentul potrivit pentru a ne muta, vom sti cu exactitate unde suntem meniti sa mergem.
Multi oameni noi cu care vom impartasi o relatie adanca de asemanare vor intra in viata noastra. Vom descoperi ca timpul pentru a fi independent si singur a luat sfarsit.
Acum trebuie sa locuim si sa lucram impreuna cu altii care ne impartasesc scopul si care pasesc pe aceeasi carare sacra pe care pasim si noi.
Datorita acestui lucru, multi dintre noi vom incepe sa formam comunitati mici, ascunse, in care putem ancora campuri de energie intensificata si vom putea trai in Lumea Lotusului, in timp ce ancoram rezonanta Realitatii Ultra Superioare pentru toti.

Carierele noastre trec, de asemenea, prin schimbari dramatice.
Ne putem schimba directia carierei si putem incepe ceva cu totul si cu totul nou si neasteptat.
Exista o conexiune puternica intre noile noastre cariere si creativitatea noastra, ceea ce este foarte important. Creativitatea si cariera trebuie sa fie acum complet unite si trebuie sa se manifeste ca atare.
Fiecare dintre noi trebuie sa-si gaseasca calea proprie de a servi Fiinta Unica prin intermediul muncii noastre, caci fara componenta de a servi nu putem sa ne simtim impliniti. Aceasta va deschide larg poarta abundentei si implinirii Celor Mai Indraznete Vise.
Daca vom urma cele mai adanci soapte ale Inimii Inimilor noastre si vom face ceea ce ne-ar placea sa facem, totul va decurge bine
Dar daca ne vom compromite in orice fel, vom fi trasi de-o parte si vom rata aceste Oportunitati de Aur care se ivesc, in mod uimitor, o data in viata.
Pe tot parcursul anului, vom avea unele surprize socante. Acestea vor fi socante, deoarece sunt atat de neasteptate. Si, pentru ca este Timpul Implinirii, vom avea ocazional sentimentul ca am ajuns la capatul lumii. Si asa si este.
Este sfarsitul vechii lumi a dualitatii si inceputul unei ere complet noi. Noi am venit aici special pentru a fi aici, in acest moment.
In 2008 vom atinge tarmurile stralucitoare ale Vietilor noastre Noi. Vom incepe sa ne construim noile noastre fundatii.
Vom incepe noi prietenii.
Creativitatea noastra va exploda in cariera noastra noua. Vom pasi pe Calea Iubitii Adevarate, brat la brat cu Iubirea Unica Adevarata, profund recunoscatori pentru calatoria lunga care ne-a adus aici. Si vom uita calatoria noastra, eliberand-o in praful cosmic, si traind pur si simplu in AICI si ACUM ... In NOU si ADEVARAT.
Copyright-ul apartine Solarei - 2008 Toate drepturile rezervate ! www.nvisible.com http://groups.yahoo.com