Ce ne asteapta in 2008 de Karen Bishop publicat la 26.04.2008
Ce ne asteapta in 2008
     Sunt multe lucruri de recapitulat si de explicat, ca si multe lucruri de relatat despre energiile si evenimentele din 2008… toate foarte interesante si, ca intotdeauna, orchestrate perfect si divin.
In acest raport energetic veti afla: -de ce 2007 a fost un an plin de provocari pentru multi si de ce acest stadiu s-a incheiat acum;
-unde ne aflam in procesul nostru spiritual de evolutie sau de Inaltare;
-unele materializari ale modului in care procesul nostru de Inaltare ne-a afectat
-cum incepem sa traim si sa vibram precum anticii;
-ce ne asteapta in 2008 (si, credeti-ma, este cu adevarat extraordinar!)
-cum am „castigat” pe merit ceea ce urmeaza, de ce momentul este acum si cum se va desfasura.
Asadar, ce s-a intamplat oare in ultimele saptamani sau chiar luni si de ce atatea lucruri par haotice, incorente, intunecate si dure, neclare, stresante si coplesitoare, si de-a dreptul extenuante?

     In ziua Solstitiului, Phil si cu mine am fost binecuvantati sa petrecem ceva timp in zona ruinelor noastre antice preferate, explorand, asa cum facem de obicei, efectul si tiparele pe care le aduce acesta cu privire la alinierile pe care anticii le-au creat meticulos in cadrul comunitatilor lor.
Anticii cunosteau foarte multe, iar acest amplasament anume continea energiile purificate ale anticilor initiali... energiile care inca intruchipau tiparul originar al inocentei, puterii adevarate si al conexiunii cu Sursa, de natura cu adevarat imaculata.
Am gasit niste locuri cu adevarat uimitoare in aceasta locatie. De exemplu: daca o persoana se afla in centrul exact al unei alinieri a trei puncte marcate axial, dar totusi ascunse, acolo unde apusul sau rasaritul se intersecteaza la date esentiale, se obtine un efect comun… iar acest efect poate fi simtit atat in timpul echinoctiului, cat si al solstitiului.
Efectul este acela de a simti un punct zero distinct. Phil si cu mine am descoperit ca solstitiile poarta energiile masculine, iar echinoctiile reprezinta energiile feminine, iar anticii stiau asta foarte bine, precum stiu si multi dintre voi, cred.
Amplasamentele lor individuale erau proiectate conform cu acest tipar, ca si cu alte tipare repetitive, si chiar toate amplasamentele dintr-o zona urmeaza un tipar similar prin felul in care se conecteaza unul cu celalalt… un microcosm perfect.
     Echinoctiul sau energiile feminine reprezinta de obicei experienta inaintarii, atunci cand mai totul se afla in aliniere si echilibru… ore egale de lumina si intuneric in cadrul unei zile. Astfel, un echilibru.
Energiile solstitiului sau masculine intruchipeaza experienta de a merge adanc, de a excava si de a ne pregati pentru ceea ce va veni. Aceste energii merg in adancime.
Voi descrie mai jos acest tipar, modul in care am fost afectati de el in ultimele saptamani si luni.
     Nici nu stiu de unde sa incep pentru a va descrie ce inseamna sa te afli in centrul unui punct zero!
Presupun ca e ceva similar cu vidul dintre ganduri sau cu un sentiment de stagnare, cand totul pare sa se opreasca, sau poate cu experienta extrema de a simti iubire divina si pura.
Pentru mine, este un echilibru perfect, fara smucituri, fara presiune, fara sfortare, fara greutate sau densitate.
Un sentiment de imponderabilitate si o aliniere perfecta cu o dimensiune/realitate mai inalta sau cu o perceptie adevarata de vibratie mai inalta.
O pace incredibila si o conexiune la centru.
     Va spun toate astea cu un scop, pentru ca se leaga perfect de ceea ce experimentam acum cu energiile recente. Anticii intelegeau foarte bine alinierile.
Ei au asezat pietre slefuite pe traseele alinierilor, iar noi am descoperit ca acestea sunt indicatori si validari minunate ale locatiei acestor aliniamente. Atunci cand Phil si cu mine descoperim o piatra slefuita, in orice zona, suntem foarte emotionati, pentru ca stim ca ne aflam intr-un spatiu puternic. Sau, atunci cand descoperim o aliniere, intotdeauna ne uitam dupa pietre slefuite pe traseul sau. Alteori pur si simplu urmarim energiile, vorbim cu anticii sau ne gasim in puncte de putere si intotdeauna descoperim o piatra slefuita in apropiere.

     Prin calatorii interdimensionale si validare in urma vizitelor arheologilor locali, am descoperit ca anticii foloseau aceste pietre slefuite (zone netede pe pietre mari) pentru a macina elemente specifice la momente specifice, atunci cand existau alinieri cu Cerul.
Elementele care erau macinate contineau astfel energiile purificate din alinieri si asa ele (cereale, cristale, pietre etc.) obtineau o cantitate incredibila de putere reala si de conexiune.
     Asadar, ce legatura au toate astea cu energiile curente si cum suntem noi afectati?
Pe masura ce progresam in procesul nostru spiritual de evolutie/Inaltare, energiile cresc exponential in mod sistematic.
Astfel, interactiunile planetare si ceresti pot fi simtite mult mai intens, pe masura ce cresc exponential cu fiecare salt energetic.

     In plus, ne aliniem si mai mult cu Sursa, pe masura ce ne purificam si eliberam energiile mai dense din interior si exterior. Acest proces creeaza apoi o sensibilitate crescuta in interiorul fiecaruia dintre noi.
Poate ati descoperit in ultimii ani sau in ultimele luni ca sunt o gramada de lucruri pe care nu le mai puteti suporta acum. E posibil sa va fie din ce in ce mai dificil sa interactionati cu Vechiul sau chiar sa mergeti afara.
E posibil sa aveti impresia ca sunt din ce in ce mai putine hotare intre voi si mediul vostru inconjurator si ca nu aveti unde sa va refugiati pentru pasuire sau odihna. Pe masura ce se disperseaza densitatea, acelasi lucru se intampla si cu hotarele!
     Unul dintre motivele pentru care devenim mai sensibili este ca am lepadat multe dintre tiparele si comportamentele noastre de aparare care erau necesare intr-o realitate 3D.
Asa ca, acum, iata-ne evoluand intr-o fiinta umana mai iluminata si avansata spiritual, cu sensibilitati avansate, dar inca trebuind sa locuim intr-un mediu aspru creat din ideile vechi 3D! Aceasta e doar una dintre multele provocari ale procesului de Inaltare.
Asadar, solstitiile si echinoctiile ne pot afecta mult mai puternic cu trecerea timpului, in comparatie cu anii trecuti.
Solstitiul din iunie 2007 si acest solstitiu din decembrie 2007 au creat o perioada de mare purificare, o excavare personala a tiparelor noastre invechite si, mai recent, o perioada intensa de echilibrare.
Ne aflam intr-o perioada mareata de echilibrare acum, pentru ca o mare parte din Vechi e pe punctul de a pleca intr-un ritm rapid.

     A fost o perioada foarte lunga de pregatire pentru ceea ce va veni in 2008.
Cu cat e mai lunga si mai intensa perioada de pregatire, cu atat va fi mai mareata si mai extraordinara perioada care urmeaza.
Asadar, sa stiti ca, desi uneori credem ca lucrurile nu se vor schimba niciodata si desi ne putem simti de parca nu am facut nici un fel de progres, aceste tipare aparent ciudate ale Inaltarii actioneaza intotdeauna si cu siguranta exact in modul in care au fost menite sa actioneze, iar noi progresam exact cum trebuie, conform cu planul divin.
Lucrurile se inrautatesc foarte tare doar atunci cand lucrurile sunt pe punctul de a se imbunatati foarte mult. Acesta a fost dintotdeauna tiparul Inaltarii.
Ca doua vapoare care trec unul pe langa celalalt in timpul noptii, experimentam extremele in ambele directii.
     Daca exploram in adancime, daca experimentam multa trauma si provocari mari, daca suntem „intinsi” pana la limita, aceasta e pentru ca suntem pregatiti sa fim in aliniere cu o lume foarte noua si o realitate noua.
Voi vorbi mai mult despre asta mai jos, pentru ca are legatura cu ce va sosi in 2008.

     Energiile se intensifica, cream la exterior ce e in interiorul nostru mult mai usor si frecvent, experimentam provocari si ceea ce pare a fi o stradanie, observam si ne ajustam, devenim constienti si, astfel, ne pregatim pentru ce este in fatza noastra.
In plus, incercam sa cream, dar, pentru ca nu e inca timpul, suntem opriti si blocati din a crea orice, ne adaptam si ne realiniem in aceasta perioada, iar apoi suntem mai pregatiti si gata sa cream cu o versiune sau o viziune de vibratie mai inalta atunci cand este din nou timpul de a crea Noul.
     Atunci cand ne aflam intr-un stadiu de purificare si eliberare, suntem aproape in totalitate inconjurati de ceea ce eliberam (pentru noi, ca si pentru intreg), asa ca ni se poate parea astfel intunecat, dur (pentru ca suntem mai sensibili acum si vibram mai inalt) si coplesitor. Ne putem simti coplesiti pentru ca noi cream mult mai rapid si cu mai multa usurinta cu cat vibram mai inalt.
In plus, suntem „presati” de energiile cu vibratie mai inalta, care imping afara orice energii dense sau de vibratie mai joasa, ce nu mai pot locui in aceasta vibratie noua, mai inalta.
Si, pe masura ce eliberam si suntem inconjurati de energiile dense si intunecate, pentru ca sunt aduse la suprafata, incepem sa cream scenarii neplacute pentru noi… cream in conformitate cu filtrele prin care vedem la momentul respectiv.
Toate aceste scenarii au fost create de energiile cu vibratie mai inalta care au sosit in martie 2007.
A trebuit apoi sa ne ajustam lor in totalitatea noastra. Astfel, aceasta perioada a ultimelor sase luni (aproximativ) a fost o perioada foarte lunga de pregatire.
Tineti minte cand au sosit acele energii intense in martie 2007?
Tineti minte tot ce am creat atunci?
Tineti minte cum totul pur si simplu ne-a cazut in poala, cum totul era frumos si ne simteam de parca ajunseseram in Rai?
Acest tipar al Inaltarii e intotdeauna acelasi: sosesc energiile de vibratie mai inalta, ne simtim cu adevarat extraordinar, iar apoi trebuie sa intram in aliniere cu ele.
Ce a urmat imediat in iunie a fost o perioada in care am mers adanc in interior pentru a ne ajusta energiile, ca sa se potriveasca mai bine cu ceea ce doream sa cream.
11 septembrie a adus o deschidere de portal pentru a intelege si a ne alinia cu si mai multe viziuni si oportunitati noi, iar apoi 12 decembrie a creat o posibilitate de a imbratisa si utiliza in interiorul nostru punctul zero de echilibru.
12.12 a fost un moment crucial, pentru ca atinseseram atunci (in urma tuturor provocarilor si stradaniilor din saptamanile si lunile anterioare) un punct in procesul nostru evolutiv in care ni se putea oferi accesul catre o dimensiune sau o realitate de vibratie mai inalta a echilibrului si o conexiune mai sigura cu Sursa prin acest echilibru/aliniament.
     Universul ne-a sustinut in ultimele cateva luni si ne-a dat oportunitatea sa atingem acel punct zero de aliniere in interiorul nostru.
Acest lucru s-a materializat ca divergente cu ceilalti, pentru ca am atras foarte dramatic in spatiul nostru persoane care vibrau in mod opus.
Daca aveam o calitate extrema de orice fel in interiorul nostru si aveam nevoie de o ajustare pentru a ne echilibra, atunci am atras o energie care vibra dramatic in modul opus.
Oricat de frustrant si dificil a fost acest proces, energia face pur si simplu ce stie ea mai bine, prin legea atractiei.
Iar echilibrul a fost intr-adevar tema zilei in ultimul timp, mai mult ca oricand. Pe durata acestei perioade de tranzitie si pregatire, e posibil sa ne fi simtit de parca habar n-aveam unde ne este locul.
Si e posibil sa fi simtit de asemenea ca nu exista nici un loc unde sa putem merge. Cu atata intuneric si densitate care pleca si plutea in jurul nostru, am avut deseori impresia ca traim intr-un iad intunecat.
Timp de luni de zile, am putut simti o energie sinistra, care iti da fiori de groaza.
Pur si simplu vedeam lumea, prin filtrul a tot ceea ce era in jurul nostru, pregatindu-se de plecare.
Toate acestea au dus, de asemenea, la o perioada lunga de timp in care nu am fost cea mai buna versiune a noastra. Pentru multi dintre noi, partea noastra mai intunecata a fost mai prezenta ca de obicei.
Am fost tentati sa dam mult vina pe altii si pe ce se intampla la exterior, fara sa ne dam seama pe deplin si fara sa ne amintim ca intotdeauna cream la exterior ceea ce percepem sau vibram in interior.
Nu exista erori in acest proces si, astfel, ceea ce a sosit in vietile noastre a fost pur si simplu un indicator valid si precis a ceea ce se afla in interiorul nostru, oferindu-ne din nou ocazia de a vedea cine suntem cu adevarat si cum ii afectam pe ceilalti.

     Desi aceste timpuri sunt dificile si am avut impresia ca toata uratenia de peste tot avea sa ramana, ele sunt, totodata, si giuvaiere marete.
N-am avut niciodata atatea revelatii ca in ultimele saptamani si luni. I-am spus intr-un final mamei mele: “Nu cred ca mai am ce sa repar in interiorul meu!”.
Insa ceea ce se petrece in procesul de Inaltare este ca devenim constienti in aceste perioade de energii intense si de iluminare, iar apoi ne ia, in general, cateva luni sau chiar ani pana cand ne echilibram in interior.
     Procesul de Inaltare este intotdeauna foarte gradual, chiar daca uneori nu ni se pare asa. Iar „repararea” diverselor aspecte nu functioneaza mai niciodata oricum, deoarece eliberarea este, de obicei, calea cea mai buna.
Concentrarea pe materializarile negative, vechi sau de vibratie mai joasa atunci cand incercam sa le „reparam” le face reale doar, le mentine in viata si le ofera combustibilul necesar pentru a continua sa existe. Eliberarea treptata si ingaduirea Noului sa patrunda mai deplin este un tipar mult mai lipsit de efort si care vibreaza mai inalt.

     In perioadele de „excavare” si purificare, devenim mai constienti ca am creat adesea din aroganta.
Pe masura ce progresam in procesul nostru spiritual evolutiv, aroganta si starile noastre bazate pe ego ne parasesc din ce in ce mai mult.
Aceasta parte dureaza ceva, deoarece am avut nevoie de aroganta si starile ego-ului pentru a supravietui in vechea realitate 3D si inca mai avem nevoie de cateva particele si acum.

Punctul zero pe care sufletele noastre ne ajuta sa-l atingem reprezinta „fara extindere, fara efort, fara incercari sa facem lucrurile sa se intample, fara daruire intentionala” etc.
Asadar iata-ne aici, oarecum extenuati, probabil intrebandu-ne cine suntem, care este oare puterea noastra (din moment ce o mare parte din puterea noastra anterioara nu mai poate exista), in ceea ce ni se poate parea o stare slabita si poate chiar intrebandu-ne ce se va intampla in continuare, pentru ca se pare ca, tocmai atunci cand credem ca am ajuns in Rai si vom ramane acolo pentru totdeauna, Iadul se iveste brusc inca o data.
Insa o energie extraordinara si experiente minunate se afla la orizontul foarte apropiat.
Din 23 decembrie, incepem suisul.
Acum, cand scriu aceste randuri, este 23 decembrie, iar Phil si cu mine tocmai vorbeam ce ciudat ne simtim azi.

     Extrem de relaxati, usori, somnorosi si un pic epuizati.
Acesta e inceputul suisului.
Aceasta deoarece am incheiat o etapa foarte lunga de transmutare prin fiintele noastre.
Senzatiile de plutire, absenta, letargie si cascat sunt indicatorii incheierii unei etape si a inceputului alteia noi. Toti ar trebui sa ne simtim epuizati, extenuati si obositi, deoarece ne-am indeplinit foarte bine planurile spirituale pentru planeta, intr-adevar! Aceasta a fost o perioada de pregatire intensa.
     Un alt eveniment care e destul de comun in aceasta etapa este pierderea unora dintre tovarasii nostri din lumea animala care au fost alaturi de noi un timp indelungat.
Acestia intruchipeaza energia noastra veche.
Ei au facut parte din vietile noastre vechi si Sinele noastre vechi. De aceea, ei aleg sa plece, pentru ca nu mai corespund cu ceea ce va sosi in curand.
E o perioada mareata de „traversare” si se manifesta in multe feluri diverse. Uneori, atunci cand „traversam”, nu luam cu noi toate persoanele si toate lucrurile. Dar sa stiti ca perioada de pregatire a durat atat de mult tocmai pentru ca sa li se dea sansa cat mai multor persoane posibil sa isi ajusteze energiile, pentru a fi mai bine aliniate cu Noul!
     Pe masura ce inaintam in acest proces extraordinar de Inaltare, din ce in ce mai mult din „intreg” este cuprins si „maturat” in taramurile mai inalte.
Aceia care n-au fost niciodata afectati in ultimii ani de acele vechi simptome de Inaltare ciudate, care ne sunt atat de cunoscute, vor fi afectati acum. Din ce in ce mai multe persoane se vor trezi. Ne inaltam acum in grupuri din ce in ce mai mari.
Tineti minte cand ne simteam de parca eram unici si foarte singuri? Aceste experiente ale Inaltarii nu mai pot fi negate, deoarece foarte multe persoane le traiesc.
Si, datorita acestui fapt, munca noastra va fi asigurata
Vor fi multi care vor avea nevoie de asistenta.
Darurile si contributiile noastre vor fi dorite si apreciate la o scara mai larga.
Care este statia noastra urmatoare din trenul Inaltarii si unde vom ateriza in curand in 2008?
Atingerea punctului zero in interiorul nostru este un pas important in alinierea cu traiul in comunitate.
Cati dintre noi au avut visul de a trai intr-o comunitate spirituala, unde sa fim o parte a unui intreg frumos si special, unde suntem vazuti si recunoscuti drept cine suntem si unde ne traim vietile mai conectati ca oricand cu Sursa?
     In 2008, anul 2007 va parea ca un vis de demult - un loc de care ne amintim vag, cu vieti si experiente pe care le putem accesa doar prin ceata unei familiaritati vagi, un loc care continea aspecte ale noastre care parca ar fi apartinut altcuiva.
O vom lua de la capat, cu un inceput foarte nou si intr-un mod foarte nou, care nu a mai fost experimentat in vietile recente pe aceasta planeta.
Va fi un timp in care ne vom vedea visele materializandu-se in fata ochilor nostri, iar aceste vise vor fi visele unei persoane care e mai puternic conectata cu Sursa decat oricand.
Acestea vor fi visele intregului…vise impartasite de noi toti, si totusi vise care contin vibratiile noastre speciale, ca si contributiile, darurile si talentele noastre.

     Ne vom intalni in sfarsit in Unitate. Ne vom uni ca intreg. Apoi vom putea sa traim in cadrul unei comunitati. Indeajuns de multi dintre noi am ajuns la acelasi nivel, asa ca acum suntem intr-adevar UNA.
Asta inseamna ca nu mai sunt idoli, lideri, ghizi, persoane care poarta o mare parte din intreg pe umerii lor mai dezvoltati si ca nu mai exista separari intre noi.
Am atins un anume nivel al masei critice in care ne imbinam acum ca un intreg, dar in acelasi timp intruchipam vibratiile noastre distincte care contribuie la acest intreg.
In acest fel, ne putem sustine apoi unul pe celalalt in mod constant, putem imparti si distribui orice greutati percepute si ne putem echilibra si armoniza impreuna, putand sa ne bucuram de prezenta celorlalti!
     Aceasta viziune, cunoastere si realitate pe care o vad atat de clar mi-a adus multe lacrimi in ochi. Este un vis pe care il astept de mult timp. Parca nici nu-mi vine sa cred ca e in sfarsit aici!
Sentimentul de usurare, bucurie, relaxare si exaltare pe care il simt e dificil de descris.
Am purtat o mare parte din vibratiile inalte in interiorul nostru un timp foarte indelungat. Aceasta a dus la dureri de umar in ultima vreme (pentru ca eliberam in sfarsit povara responsabilitatii), „burtica Buddha”, care ne e atat de familiara, castig in greutate (pentru ca a trebuit sa intruchipam atatea energii in interior si sa le mentinem acolo) si exagerari ale trasaturilor de personalitate.
A trebuit sa fim mai mari/intinsi decat viata, pentru ca am vibrat mult mai inalt decat majoritatea.
Pentru ca fiecare vibratie si trasatura individuala sa contribuie la intregul unei realitati noi, a trebuit sa o intruchipam in cantitati mari.
Aceste vibratii si trasaturi individuale din interiorul nostru (sau rolurile noastre speciale) au trebuit sa fie indeajuns de extinse si intense pentru a ridica intreaga vibratie a planetei, contribuind astfel la crearea acestei realitati foarte noi.
Fiecare dintre noi a participat la acest proces.
Am fost foarte puternici, intr-adevar, si dedicati rolurilor noastre cu privire la vibratie, chiar daca aceste trasaturi exagerate din interiorul nostru i-au iritat pe altii si i-au exasperat uneori! Insa acum ne putem odihni. Putem deveni una cu ceilalti. Ne putem relaxa.
Putem elibera toata energia pe care a trebuit sa o mentinem, deoarece ea este acum intruchipata mult mai mult de catre intreg.
Astfel, suntem acum in sfarsit pregatiti pentru comunitate.
In cadrul comunitatii, trebuie sa ne folosim darurile si talentele doar atunci cand sunt necesare.
Nu trebuie sa fim „in priza” 24 de ore din 24.
Iar atingerea unui punct zero in interiorul nostru, prin care am echilibrat aceste energii pe care le-am intruchipat in cantitati mult exagerate, a fost o parte vitala a acestui proces.
     Acum ca ne putem relaxa si elibera.
Vom vedea ca putem incepe cu adevarat sa ne apreciem reciproc din ce in ce mai mult.
Vom vedea in viitor ca vom remarca/ingadui/primi/intampina cu bratele deschise si vom fi recunoscatori pentru talentele, harurile si contributiile celorlalti, pentru ca nu va mai trebui sa fim atat de intens concentrati pe mentinerea si pe vibratia contributiilor noastre.
Am atins intr-adevar un nivel nou de realitate. Iar aceasta va crea cu adevarat un timp al noilor inceputuri.
Pentru ca am atins acest stadiu nou si vital al realitatii… pentru ca atat de multe lucruri vor putea sa se schimbe acum, pentru ca a existat atata transformare, putem sti cu certitudine absoluta ca acesta va fi cu siguranta timpul unor noi inceputuri.
Noile inceputuri vor fi singura optiune viabila si logica acum.
     Vom avea inceputuri noi in relatii. Parteneriatele care au fost destinate sa ramana intacte vor cunoaste un fel de renastere.
Va fi de parca ar lua-o de la inceput: doua persoane noi cu roluri diferite, care acum se pot bucura pur si simplu de prezenta celuilalt.
Nu vor fi relatii care graviteaza in jurul evolutiei si schimbarii, ci relatii care graviteaza acum in jurul bucuriei, al placerii, al amuzamentului si al unei mari iubiri si aprecieri reciproce.
Deoarece atatea persoane sunt la nivel egal acum, poverile vor fi usurate considerabil.
Ne-am reunit acum in acelasi spatiu, cu o distributie noua si egala a modului in care ne mentinem si distribuim energia.
Ne vom simti ca frati si surori, mai mult ca oricand.
Niciunul nu va purta mai multa energie decat altul, iar acest lucru va ajuta mult la remedierea epuizarii si oboselii multora… mai ales a celor din primul val.
     Pasiunile noastre noi si munca noastra noua vor incepe sa apara ca prin minune si de-abia vom putea tine pasul cu ele. Vom fi rugati sa ne indeplinim scopurile sufletelor noastre. Si, pentru ca am asteptat atata timp, vom fi pregatiti sa le indeplinim.
Vom incepe sa ne adunam in familii sau „coconuri” de comunitate. Persoanele dragi noua vor deveni parti vitale ale comunitatilor/familiilor noastre speciale.
Vom incepe sa migram impreuna si sa ne „inchegam” impreuna sub forma unor comunitati mici care impartasesc aceleasi interese, pe masura ce ne „inchegam” si cu intregul intr-un mod mai limitat.
Acesta e tiparul cunoscut si de antici, pentru ca strabate multi eoni, din timpul stramosilor nostri si al familiilor noastre stelare.

     Vom incepe sa utilizam lucrurile de care avem nevoie intr-un mod mult mai localizat.
Comunitatile de vibratie mai inalta raman in aliniere cu habitatul in care se afla prin utilizarea mediului in viata lor de zi cu zi (construind cu materiale locale, consumand alimente produse local etc.) si aliniindu-si energia cu energia specifica a zonei.
Pe masura ce sistemele vechi incep sa se destrame, tot ceea ce inseamna „local” va fi etalonul.
Acest lucru e intr-o ordine divina, deoarece alinierea cu mediul in care ne aflam ajuta la crearea acelui punct zero si ne deschide un portal continuu de energie cu vibratie inalta. O data cu destramarea sistemelor exterioare, vom progresa in mod natural catre acest mod de viata.
Creatiile vechi care vor pleca nu vor pleca in intregime decat atunci cand creatiile noi sunt pregatite sa le ia locul. Aceasta e calea normala a evolutiei.
     Vom incepe sa simtim o usurare, deoarece multa densitate a plecat (pentru aceasta etapa recenta, cel putin!). Aceasta usurare se poate manifesta ca o senzatie de plutire, ca o goliciune sau chiar ca o pierdere a persoanei care am crezut ca suntem.
Insa acum, ca am eliberat atata densitate din interiorul nostru, toate lucrurile de vibratie inalta vor avea mai mult spatiu in care sa se desfasoare, vor predomina fericirea si bucuria, toate nevoile noastre vor parea sa fie indeplinite si o vom lua de la capat cu un nou inceput, intr-un spatiu foarte nou si in ceea ce pare a fi o realitate foarte noua in fatza noastra.
O mare parte din ce am inceput sau din ce a patruns in constiinta noastra ca posibilitate in martie se va materializa in forma acum, pentru ca acum vibratia noastra este la acelasi nivel.
Si e posibil chiar sa fi avut ganduri despre schimbarea directiei, a planurilor sau a zonei in care locuiti, pentru ca energiile pur si simplu nu prea au avut sens o perioada.
Insa sa stiti ca am transmutat mult pentru intreg, prin fiintele noastre, asa cum facem intotdeauna.

     Vor mai exista perioade de framantare si necazuri in 2008?
Absolut da, insa noi vom fi deasupra lor.
Va fi de parca vor exista doua realitati, pentru ca va fi o separare mare si distincta intre cele doua.
O lume va exista intr-o stare divina de fericire, comunitate, uniune, materializare aproape imediata, fratie si o conexiune extraordinara cu Pamantul si Cerurile. Cealalta realitate va fi inca prezenta pentru aceia care inca nu au ajuns la punctul in care sa fie pregatiti sa elibereze si sa primeasca Noul.
     Pe masura ce locuitorii realitatii care se prabuseste continua sa materializeze o usa turnanta de neplaceri si atrocitate aparenta incep sa se separe, sa ceara ceva diferit si sa puna la indoiala Vechiul, ei vor sosi la portile dimensionale ale noii realitati, unde vor fi asistati foarte mult de catre aceia dintre noi care isi utilizeaza munca atat de necesara si care ii asteapta cu iubire.
Asadar, vom locui in comunitatile noastre noi in marea majoritate a timpului, oferindu-ne acolo harurile si talentele intr-un mod egal cu intregul, si vom petrece, de asemenea, ceva timp interactionand cu aceia care se afla la hotarul dimensional si se pregatesc sa-l traverseze.
Iar altii vor vizita ce a mai ramas din lumea veche, asistand prin munca lor, insa nu pentru perioade lungi de timp, deoarece energiile de vibratie inalta nu pot exista in cadrul energiilor de vibratie joasa prea mult timp, acest lucru putand duce la boala, confuzie, depresie si anxietate.
Mentinerea unei stari continue de iubire este protectia perfect planificata care va determina lungimea fiecarei vizite.
     Va avea loc tot acest scenariu imediat? Nu.
Unii vor incepe stilul de viata in comunitate mai devreme decat altii.
Atunci cand primim informatii noi pentru prima oara, dureaza de obicei ceva timp pana cand acestea se materializeaza complet in forma.
O samanta de vibratie mai inalta este plantata, iar apoi ea trebuie sa creasca si sa infloreasca.
Asadar, daca ati avut un sentiment de incheiere in ultima vreme, insotit de o relaxare si eliberare, o pregatire pentru odihna sau un sentiment ciudat de „in sfarsit!”, cel mai probabil ca ati simtit aceasta transformare mareata recenta.
     Timpul nostru a sosit in sfarsit si de data aceasta a sosit in cel mai maret mod de pana acum.
De-abia astept sa continuu sa va relatez ultimele noutati energetice, ca si noutati despre definirea si utilizarea scopurilor speciale ale sufletelor noastre!
Iar Phil si cu mine vom calatori din cand in cand, tinand prelegeri si oferind informatii despre ceea ce doresc stramosii nostri antici sa ne impartaseasca.
Va doresc Rai in inimi, lumina stelelor in suflete si miracole in vietile voastre in aceste timpuri miraculoase...
www.whatsuponplanetearth.com
http://groups.yahoo.com