Razboiul secret al sionistilor cu românii - Partea IV de Cornel-Dan Niculae publicat la 24.06.2008
Bancherii evrei împotriva României Mari
     Desi victorioasa dupa primul razboi mondial, României nu i s-a permis sa participe la masa negocierilor de pace de la Paris, în calitate de partener, în cadrul asa-zisei "Conferinte de Pace" din 1919.
Aceasta întrunire a fost de fapt coordonata si condusa din umbra de catre "consilierii" secreti evrei ai reprezentantilor celor trei mari puteri: Statele Unite ale Americii, Anglia si Franta.
"Consilierul" presedintelui S.U.A., Woodrow Wilson, a fost bancherul evreu american Bernard Baruch, care a avut un rol deosebit de activ în întreg scenariul primului razboi mondial.

     În acelasi timp "consilierii" primului ministru al Angliei, David Lloyd George, era un membru al familiei Rothschild, anume Philip Sassoon, iar al primului ministru francez, Georges Clemenceau, era chiar bancherul evreu Jeroboam Rothschild (deghizat sub numele Georges Mandel). Desi înregimentat în tabara ocultei iudeo-masonice, presedintele american Wilson, dezvaluise cu câtiva ani mai devreme, în 1913, situatia de fapt: "De când am intrat în politica, multi oameni mi-au încredintat opiniile lor.
Unii din cei mai importanti oameni din Statelor Unite ale Americii se tem de ceva sau de cineva.
Ei stiu ca exista undeva o putere atât de organizata, atât de solida, de atenta, de concreta, universala, încât prefera sa vorbeasca în soapta atunci când îsi exprima dezaprobarea"
     Benjamin Freedman, un evreu crestinat, este cel care a demascat, la nivelul istoriei, marea conspiratie "khazara", prin care evreii sionisti actioneaza pentru a-si subordona întreaga civilizatie.
B. Freedman si-a petrecut viata în oligarhia si în cercurile sioniste evreiesti si, astfel, fusese strâns asociat cu Bernard Baruch, cu Samuel Untermayer si cu presedintii marionete ai S.U.A. mânuiti de acestia.
Iata dezvaluirile lui Benjamin Freedman referitor la situatia primului razboi mondial si la rolul ocult jucat de evreimea sionista: Germania a oferit la un moment dat Marii Britanii conditii de pace extrem de avantajoase: încheierea pacii cu revenirea la situatia de dinainte de razboi, favorabila Angliei. Guvernul britanic se gândea serios sa le accepte, când în octombrie 1916 sionistii din Londra, reprezentanti ai evreimii est-europene (inclusiv din România), au împiedicat încheierea pacii, promitând Marii Britanii o victorie care va fi obtinuta de Statele Unite ale Americii (care, la acea data, nu intrasera în primul razboi mondial si nu erau în conflict cu nimeni), cu conditia ca Marea Britanie sa le daruiasca sionistilor Palestina (Israelul de azi), la care nici Marea Britanie, nici evreii din Europa rasariteana (evrei khazari) nu aveau nici un drept natural.

     În Statele Unite ale Americii, zice Benjamin Freedman, evreii detineau pe atunci, (ca si acum) presa de mare circulatie. Ei urau Rusia tarista (care îi oprea pe evrei sa acceada la putere) si-i doreau înfrângerea, motiv pentru care bancherii evrei de pe Wall Street, precum Kuhn si Loeb, refuzau sa finanteze aliatii Rusiei: Anglia si Franta.
Dar imediat ce sionistii au obtinut promisiunea ca li se va "darui" patria palestinienilor (pe care îi vor putea masacra si izgoni pentru a-si putea întinde statul lor "mesianic"), imediat, deci, toata presa americana, ce fusese pâna atunci pro-germana, dintr-o data a descoperit ca nemtii sunt "huni", ca taie mâinile copilasilor de tâta cu baionetele si alte asemenea fantezii.
Nu se putea citi nimic altceva în presa americana decât despre cauza sfânta a razboiului împotriva Germaniei.
Marioneta a talmudistilor, presedintele Statelor Unite ale Americii, Woodrow Wilson, a declarat razboi Germaniei, iar la Londra a fost semnata "Declaratia Balfour", prin care s-a dat sentinta de moarte poporului palestinian.
     Din acel moment, în S.U.A., ziaristi, scriitori, politicieni, bancheri evrei sau în subordinea acestora, se înhama la constructia Noii Ordini Mondiale, razboiul mondial (primul razboi mondial) fiind considerat pârghia necesara demararii efective a bazelor nevazute ale acesteia .
În fond generoasa ca idee, noua ordine mondiala cu un guvern mondial, era construita (si înca mai este) de evrei pentru evrei, fiind forma cea mai îndrazneata si fanatica a nationalismului religios israelit, sionismul.
Noua Ordine Mondiala nu a fost conceputa pentru a oferi sanse egale tuturor natiunilor, ci suprematia uneia singure, cea evreiasca.
Ce puteau însemna interesele nationale ale românilor la 1919 pentru acesti mari regizori ai istoriei universale decât un moft, un obiectiv neînsemnat sau, poate, chiar o piedica în scopurile "marelui plan"?
Învingatori pe frontul de lupta armat, românii nu puteau accepta ca de fapt altii sunt "adevaratii" învingatori, cum se auto-considerau evreii sionisti. Mai mult, devenisera deja foarte incomozi prin marsul armatei române prin Transilvania, care s-a încheiat doar la Budapesta prin rasturnarea regimului iudeo-bolsevic (comunist) al lui Bela Kun.
Or, comunismul era una dintre formulele de moment ale sionismului de a cuceri dominatia lumii.

     Presedintele S.U.A. însusi, Woodrow Wilson, se angajeaza în lucrarea ocultei iudaice de planificare a lumii postbelice, înca din anul 1917, anul revolutiei iudeo-bolsevice din Rusia si al intrarii S.U.A. în primul razboi mondial.
"Coincidenta" este considerata de unii autori ca menita sa zdrobeasca Germania spre a se da mâna libera iudeo-bolsevismului (cum am aratat, o varianta cameleonica a sionismului de a cuceri lumea) spre Europa, politica repetata fara nici o imaginatie si în al doilea razboi mondial, când iesirea S.U.A. din neutralitate a decis victoria iudeo-bolsevismului în Europa si a comunismului în China, Coreea si Vietnam.
Din 1918, începând cu New York World, presa din S.U.A. sprijinea revolutia iudeo-bolsevica, fara a lua pozitie pentru apararea drepturilor omului "calcate sub cizmoacele pline de sânge ale comisarilor iudei".
Asasinarea a milioane de rusi si a altor natii ce se opuneau comunismului era indiferenta presei americane, aservita cauzei evreiesti . Mai mult, un director al Federal Rezerve Bank scria în anul marilor masacre din Rusia, în ziarul mai sus citat: "Rusia ne arata drumul spre mari si impetuoase schimbari ale lumii... ma bucur ca se întâmpla asa!" In urma "Conferintei" de la Paris, la 10 ianuarie 1920, sub presiunea presedintelui Statelor Unite ale Americii s-a înfiintat prima structura mondialista, Liga Natiunilor, al carei pact România a fost nevoita sa îl semneze.
Cea mai mare contributie la acest eveniment a avut-o, la Paris, chiar Mandel House, acelasi personaj care, ulterior, în S.U.A., a reorganizat Institutul de Afaceri Internationale sub numele de Consiliul pentru Relatii Externe (cunoscutul C.F.R.), organizatie care si astazi este unul dintre cele mai eficiente mecanisme de actiune pentru instaurarea "Republicii Universale" condusa din umbra de evreii sionisti.
     Prin periodicul organizatiei, Foreign Affairs, se sustine, din 1922, ideea unui guvern mondial, iar ofensiva ideologic-propagandista se desfasoara tot aici, pe planuri largi, cu începere din 1928: doctrinarii, ideologii, filozofii, sociologii, esteticienii iudei sau în solda iudaismului încep sa precizeze onceptul de Noua Ordine Mondiala .
Sionismul a cunoscut întotdeauna doua curente: primul dadea întîietate menirii mesianice a poporului evreu de a domni asupra tuturor celorlalte popoare ale lumii, iar al doilea - "refacerii" statului evreu, distrus din vointa divina pentru nerecunoasterea de catre evrei a Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos. Cele doua curente au cunoscut partizani care s-au luptat între ei pentru suprematie în cadrul colocviilor evreiesti, dar întotdeauna au ajuns prin a coexista si chiar prin a se sprijini reciproc, astfel încât, finalmente, cele doua tendinte sunt mai degraba doua directii ale actiunii sioniste.

     Manipularea "Conferintei de Pace" de la Paris de catre evreii sionisti nu era îndreptata doar împotriva nemtilor sau palestinienilor, ci împotriva întregii civilizatii crestine, ale carei rosturi trebuiau reasezate astfel încât oculta evreiasca internationala O astfel de soarta îi era rezervata si României, învingatoare în razboi, cu sute de mii de morti, dar ale carei interese erau tratate ca secundare fata de cele ale evreilor din tara.
Dar iata mecanismele acestei mari regizari a istoriei moderne a lumii, regie si conspiratie ce a condus la înfiintarea Ligii Natiunilor Unite, embrionul unui viitor guvern mondial condus din umbra de casta oculta a bancherilor si sionistilor evrei si impusa de presedintele american Wilson prin "Declaratia" în 14 puncte, conceputa ca sistem de principii al "Conferintei": Pentru coordonarea lucrarilor Conferintei a fost instituit, ca autoritate suprema, un Consiliu "de Zece". El era alcatuit din câte doi reprezentanti - primul ministru si ministrul de Externe - ai celor cinci mari puteri învingatoare: Franta, Anglia, Statele Unite, Italia si Japonia.
La sfârsitul lunii martie însa, din Consiliul "de Zece", si-a facut aparitia un Consiliu Suprem, denumit Consiliul ,celor Patru", format din Georges Clemenceau (Franta), Woodrow Wilson (S.U.A.), David Lloyd George (prim-ministru al Angliei) si Emanuele Orlando (prim-ministrul Italiei).

     Ca un fapt nu lipsit de importanta, este de retinut ca "Cei Patru" faceau parte, cu grade înalte, din organizatiile masonice ale tarii lor.
La Paris, stilul dictatorial a fost folosit si fata de aliatii mai mari, dar cu atât mai mult fata de cei mai mici, asa cum a fost cazul României, iar cei care au dictat "Pacea", au trasat granitele Europei si au impus sisteme si practici politice pe masura intereselor lor au fost Clemenceau, Wilson si Lloyd George, fiecare dintre ei fiind însa asistat de consilierii de taina evrei, a caror contributie a fost hotarâtoare în deciziile impuse de "Cei Trei Mari".
     România era reprezentata de primul ei ministru, Ion I.C. Bratianu, dar "Aliatii" contestau legitimitatea pretentiilor noastre teritoriale. Ei nu erau dispusi sa recunoasca unirea Basarabiei cu România, nu erau dispusi sa recunoasca apartenenta Banatului la România. Greutatile cu care s-a confruntat delegatia româna au fost provocate, în general, de "Statutul Minoritatilor" care ne-a fost impus, si în special de vesnica problema a încetatenirii evreilor, la care acestia aspirau pentru a-si putea asigura averile dobândite prin camata, specula si negot.

     La 12 februarie 1919, Bratianu scria de la Paris catre Bucuresti: "Evreii de aici, sub influenta sugestiilor si a documentarii primite [de la evreii] din România, considera decretul nostru de naturalizare ca neîndestulator. Ei obiecteaza ca naturalizarea ramâne individuala, pentru ca e supusa la formalitati complicate...
Am avut lungi convorbiri în aceasta privinta cu Edouard de Rolhschil si cu Israel Levy, marele rabin al Frantei...
Chestiunea evreiasca, problema internationala prin definitie, cu multiplele si variatele ei legaturi, care îngreuiase atât de mult situatia României.
Mici la Congresul de la Berlin, se aseaza acum în calea noastra la Conferinta de Pace din Paris".
La rândul sau, Constantin Kiritescu în Istoria razboiului venirii reîntregirea României, scria: "Culoarele Conferintei de Pace [de la Paris] erau pline de oameni de afaceri care adulmecau în România o prada bogata .
Ei erau sustinuti în prima linie de Hoower, dictatorul alimentatiei, pe care Statele Unite îl acorda României -ca, de altfel, si altor state aflate în suferinta [dupa razboi] - daca aceasta manifesta intransigenta la propunerile oamenilor de afaceri americani.
În special, petrolul român excita, în primul rând, interesul businessmen-ilor americani, în cap cu influenta, societate Standard Oil [componenta a ocultei financiare], în culisele Conferintei, pluteste un pronuntat miros de emanatii de petrol".
Dar cea mai categorica descriere a situatiei apartine profesorului englez R.W. Seton Watson de la Universitatea din Londra, care, referindu-se la "tendintele înca nelamurite ale Conferintei de la Paris", o aminteste si pe aceea de "încercare de a smulge României concesiuni industriale foarte însemnate în folosul unui grup de financiari evrei americani, sub amenintarea de a pierde sprijinul Americii la Conferinta".
     Aproape concomitent cu desfasurarea acestor evenimente de la Paris din 1919, soldate cu importante capitulatii românesti, în România se nastea Legiunea Arhanghelului Mihail, organizatie condusa de Corneliu Zelea Codreanu, anti-sovietica si anti-evreiasca, care avea sa se implice într-un razboi sângeros cu oculta evreiasca mondiala.