Dincolo de adevarul catolic - selectiuni I de Valentin Tirca publicat la 24.07.2012
DINCOLO DE ADEVARUL CATOLIC - selectie I
  In cele ce urmeaza vei face cunostinta cu una din cele mai debile istorii pe care ai avut ocazia sa o auzi. Debilismul va fi insa si mai mare daca odata ce ai aflat de ea nu faci nimic ca sa o schimbi.
In ceea ce ma priveste SUNT DEPLIN CONSTIENT de faptul ca foarte multa lume se va autosesiza sau "va fi autosesizata" afirmind ca toate acestea nu sunt altceva decit elucubratiile unui nebun. Este normal, deoarece ating corzi "sensibile" si interese financiare uriase.
In aceasta carte, iti voi vorbi despre crime comise impotriva RASEI UMANE, despre ZEII deveniti ulterior DUMNEZEU, SATANA, INGERI si DEMONI, iti voi vorbi despre EXTRATERESTRI, ATLANTI si LEMURIENI, despre ESENIENI, TEMPLIERI si FRANCMASONI, dar mai ales despre faptul cum STAPINII VATICANULUI au confiscat imaginea MARELUI PERSONAJ IISUS HRISTOS falsificându-i originile, si alte lucruri pe care cei ce ne conduc au considerat ca este bine CA TU SA NU LE STII, pentru ca daca LE STIAI NU MAI PUTEAI FI CONDUS.
Nu te mai aliniai in front si asta nu era bine pentru afaceri. AFACERILE LOR.
Multi dintre mai marii zilei vor fi deranjati si vor lua ATITUDINE. Voi fi considerat un ANARHIST, si un ELEMENT DAUNATOR SOCIETATII.
In parte au dreptate. SUNT UN ELEMENT DAUNATOR SOCIETATII LOR.
  Cetatenii multor tari manipulati de guvernanti se vor simti jigniti in religia, istoria si sentimentele lor nationale.
Imi cer scuze. ADEVARUL POATE FI DUREROS UNEORI, dar ISTORIA este doar una si este total diferita de "istoriile" pe care cei care NE-AU SI INCA NE CONDUC le-au scris pentru noi, CEI CONDUSI, asa cum le-a venit mai bine la socoteala.
  ADEVARUL despre originile noastre a fost mereu acelasi, insa el ne-a fost CONFISCAT ca sa nu putem emite PRETENTII.
Prin TEROARE controlata ne-au furat IDENTITATEA, ISTORIA, precum si DREPTUL DE A GUNDI LIBER.
  Cei mai indignati de scrierile mele vor fi OAMENII BISERICILOR. Ma vor compara cu ANTICRISTUL descris in APOCALIPSE. Nu au decit sa ma compare.
Tot ce va pot spune este faptul ca eu sunt PROCRIST, sunt doar anti-minciunilor pe care EI le-au spus despre Christ si anti-crimelor pe care EI le-au savirsit de-a lungul timpului in numele DIVINITATII (Dumnezeu), cu scopul avantajului material.
  Am incercat sa-mi fac datoria fata de rasa mea, RASA UMANA, incercind sa o scol din genunchi, aratind ca inaintasii nostri AU FOST OMORITI DEGEABA IN NUMELE UNOR INEPTII. Cei chemati la bara sunt ei, SACERDOTII, impreuna cu slugile lor popii si factorii politici.
Sunt chemati la bara SACERDOTII din timpuri imemoriabile, din Antichitate, din Evul Mediu, din Epoca Premoderna si din Epoca Moderna, deoarece indiferent de nuanta, de timp sau de loc, ei au condus INTOTDEAUNA LUMEA. Tot ce era important pentru ei era AVANTAJUL MATERIAL si SETEA DE PUTERE. SETEA DE A DOMINA.
Pentru atingerea acestor obiective, mijloacele nu aveau nici o importanta : CRIMA, MINCIUNA, SANTAJ, MANIPULARE IN MASA, GENOCID, toate erau bune in atingerea marelui scop.
  Va veti intreba probabil cine sunt eu ca sa ii chem la bara ? Va intreb : cine au fost ei de si-au permis asemenea faradelegi ? Raspunsul la ambele intrebari le veti afla in cele ce urmeaza.
  Stau si ma intreb de ce oare "onoratul" TRIBUNAL international de la Haga nu se autosesizeaza sa inceapa un proces contra BISERICII CATOLICE si a ADEVARATILOR EI STAPINI pentru crime contra umanitatii, stiindu-se bine faptul ca in Evul Mediu, olandezii au fost cel mai crunt loviti de CIUMA CATOLICA ?
  Vorbind despre crime contra umanitatii, nu ai cum sa nu te vezi obligat sa pui BISERICA CATOLICA in cap de lista. Acest SINDICAT AL CRIMEI are in aproape 1600 de ani de existenta peste 250 milioane de oameni pe constiinta, fie arsi pe rug, fie impinsi sa se macelareasca intre ei in NUMELE DOMNULUI. Peste doua milioane de epileptici au fost ucisi cu singe rece sub acuzatia ca sunt posedati de DIAVOL.
In aceste conditii oare MUZEUL MONDIAL al HOLOCAUSTULUI nu ar trebui deschis la VATICAN?
  Te miri poate ca desi aceste lucruri sunt arhicunoscute, nimeni nu ia nici o atitudine. Nu te mai mira, caci o faci degeaba.
Raspunsul este foarte simplu si a fost mereu in fata ta, dar tu, fie ca ai fost prea orb ca sa vezi, fie nu te-a prea interesat.
  Adevarul este ca nu are nimeni INTERESUL sa o faca.
Fondurile adunate de acest SINDICAT AL CRIMEI sunt exorbitante, iar presedintele tau "DEMOCRAT" impreuna cu toti ceilalti "ALESI" sunt in solda lor, in cadrul obscurei societati numite FRANCMASONERIE.
Regreti ca nu i-ai votat pe contracandidati ? Ce durere ! Nu regreta ca lucrurile ar fi stat la fel. Ei pariaza pe amindoi caii. Singura diferenta era ca te minteau ceilalti la televizor.
  Actualmente, Vaticanul sau mai bine zis patronii Vaticanului, detin o avere de peste 70 mii de miliarde de Euro, si in fiecare luna mai cistiga inca aproape 10 miliarde, vinzind naivilor PROMISIUNI si BALIVERNE, bani din care totusi mai fac si pomeni de citeva zeci de milioane prin intermediul CRUCII ROSII si alte organizatii asa zis UMANITARE, ca sa te induioseze pe tine cind te uiti la televizor.
  In Evul Mediu, pe inaintasul tau, inainte sa-l arda de viu, l-au legat cu lanturi ca pe o vita, pe tine te-au legat la ochi cu o slujba mai bine platita, mizind pe faptul ca daca tie iti este bine nu iti va mai pasa de ceea ce a fost odata. Arde-te pe mina, putin, cu o bricheta si poate ca te vei trezi. Bisericile crestine ne-au vorbit si ne vorbesc despre IISUS HRISTOS, desi nu au nimic in comun cu ACESTA.

  Indivizi ca IGNACE de LOYOLA, TORQUEMADA, ducele DE ALBA care au pe constiinta sute de mii de morti, au devenit "SFINTI" dupa canoanele si mai "SFINTEI BISERICI".
Daca ei l-au slujit intr-adevar pe DUMNEZEU, stai si te intrebi ce fel de dumnezeu este acela care are nevoie de astfel de slujitori ?
Daca acesti "SFINTI" au ucis oameni nevinovati, atunci cuvintul "sfint" poate fi asociat fara greseala cuvintului CRIMINAL.
  Raspunsul incerc sa vi-l prezint in cele ce urmeaza. Stimate cititor,nu-ti cer sa ma crezi. Iti cer doar sa gindesti logic. Si daca gindesti logic si urmaresti cu atentie firul evenimentelor ai sa iti dai seama ca faptele au o logica atit de cursiva incit la urma ai sa admiti ca povestea este atit de complicata incit ar trebui sa fii un super geniu ca sa o poti inventa.

  Suntem obligati sa ne inclinam cu respect in fata memoriei celor care au fost Papii IOAN al XXII-lea si IOAN PAUL al II-lea, caci au avut curajul ca din pozitia lor sa-si infrunte stapinii, deturnind o parte din fondurile "sindicatului" intr-ajutorind oamenii.
  La scenariul pe care il veti citi in continuare, am ajuns in urma studierii si compararii intre ele a tuturor informatiilor cuprinse in scrierile vechi din Mesopotamia, Egipt, Palestina, Europa, China, India, America de Nord si Latina, precum si din informatii care spre marele nostru bine au scapat de sub controlul absolut al Vaticanului si al societatii oculte FRANCMASONERIA, care il protejeaza, si nu in ultimul rind locului si familiei in care m-am nascut.
Concluziile, dupa cum veti vedea, sunt halucinante.
  CONSTELATIA DRAGONULUI este cea de-a opta constelatie ca marime dintre cele 88 de constelatii ale cerului, fiind compusa dintr-un numar de 17 stele, dintre care 14 principale si 3secundare. Este plasata pe directia VEGA intre URSA MICA, URSA MARE si TRIUNGHIUL DE VARA.
Din cauza dispunerilor sinuoase se aseamana cu un sarpe, sau mai bine zis, cu un dragon de unde ii vine si numele. In ciuda lungimii sale, constelatia nu contine stele cu adevarat stralucioare, emitind o LUMINA DIFUZA. Constelatia poate fi vizibila in totalitate daca este privita de la 45° latitudine nordica.
EXTRATERESTRII DRAGONIENI Civilizatie care populeaza Constelatia Dragonului de cel putin 4 miliarde de ani terestri, timp in care au reusit sa colonizeze toate planetele din constelatia lor.
Dotati cu o inteligenta superioara, stapinesc legi ale fizicii, matematicii si chimiei total necunoscute inca noua oamenilor. Forma de comunicare intre ei este telepatia. Talia lor este cuprinsa intre 0,80 - 1,40 m, capul fiindu-le enorm de mare si oval, iar ochii mari, imobili si mati. Durata lor de viata putea varia intre 5000 si 8000 de ani terestri in functie de capacitatea cerebrala dupa care puteau fi recreati, daca doreau, de catre semenii lor.
Patrunzind in sistemul nostru solar s-au instalat in prima faza pe planeta Marte, dupa care descoperind THERRA(Pamintul) si potentialul ei (bogatele zacaminte de aur, diamante si uraniu) au modelat-o, colonizat-o si exploatat-o dupa planuri foarte exacte si bine determinate.
Pe baza unei inginerii genetice avansate au creat din propriile lor celule modificate RASA UMANA, ca specie inteligenta, adaptata (compatibila) la conditiile Therrei, oferindu-i tehnologie si respect in schimbul ajutorului de a extrage aur, diamante si uraniu din locurile indicate de ei.

THERRA (TERRA - PAMINTUL)- Planeta din sistemul nostru care incepe sa capete forma in urma cu aproximativ 4,5 miliarde de ani. Pe scheletul unui meteorit mediu incep sa se depuna diversi asteroizi de diverse compozitii chimice. 2,6 miliarde de ani in urma, Terra atinge dimensiuni de peste 900 de ori mai mare decit cele actuale.
In urma coliziunii cu un asteroid de talia Lunii, conglomeratul de asteroizi se topeste reducindu-si proportiile la coordonatele actuale.
In urma coliziunii (efectul unei deflagratii de aproximativ 6 miliarde de bombe atomice), se degajeaza o enorma cantitate de energie care absorbind in traiectoria sa asteroizii untulniti, formeaza SOARELE de astazi, Terra reducindu-se la dimensiunile actuale.   LUNA- Asteroid detalie mica pe scheletul careia extraterestrii au depozitat si selectat material din interiorul Terrei si din locul actualelor mari si oceane. Rezidurile au fost lasate pe scheletul asteroidului, rezultind astfel satelitul artificial Luna.
Ea a fost folosita de extraterestri ca o baza. Satelitul artificial nou creat de rasa extraterestra avea si rolul de a filtra si dispersa radiatiile solare ce veneau spre Terra.
  DINOZAURI – Mamifere de talie uriasa care au evoluat si s-au dezvoltat in perioada de TIMP cit extraterestri au parasit Terra dupa prima faza de exploatare (aproximativ 350 milioane de ani).
Conform teoriei lui Darwin, care se aplica strict in cazul dinozaurilor, microorganisme au evoluat in paralel atit in apa, cit si pe uscat si s-au adaptat la conditiile Terrei. Acesti colosi ai naturii devenisera un real impediment in procesul de colonizare a Terrei de catre extraterestri, fapt pentru care acestia i-au exterminat prin inec.
Ultimii dinozauri de pe Terra dispar DEFINITIV in urma cu aproximativ 70.000 de ani unaintea erei noastre, ca urmare a iernii atomice instalate pe planeta noastra in urma razboiului dintre extraterestri si atlanti.
  OMUL (RASELE UMANE) - Fiinte dotate cu inteligenta,conceputi de catre rasa extraterestrilor dragonieni din propriile lor molecule, modificate genetic. Acesti hibrizi de munca (RASELE UMANE) au fost conceputi sa fie compatibili si rezistenti la conditiile Terrei. Au fost folositi cu predilectie in exploatarea minelor de aur,uraniu, diamante s.a.
  Rasele umane create au fost:
1. KINII -“ Prima rasa de oameni conceputa la ETHEN (Eden-Bassorah Irak), din care descind asiaticii de astazi;
2. RASELE UMANE ALBE din Europa cu centrul in AGARTHA.
3. THRCII - Rasa umana de culoare alba, avind parul negru care au fost repartizati in Europa intre axele BORDEAUX - ALMA ATA - ULAN BATOR si GIBRALTAR - VLADIVOSTOK, despartindu-i astfel pe sauromati de rasele kinilor din Asia si negrilor din Africa.
4. PELASGII -“ Elita a thrcilor care colectau aurul transportindu-l in centrul de la Agartha.
5. SAUROMATII(SARMATII) - Rasa umana de culoare alba cu o tenta de albastru deschis, ochii luminosi si parul blond. Rasa sauromatilor, ca si design poate fi considerata perla creatiei extraterestre. Ei sunt stramosii celtilor si rusilor.
6. RASELE UMANE ALBE din America de Nord cu par roscat din care vor descinde vikingii.
7. ANTARCTIZII - rase umane de culoare alba care au fost repartizati in Antarctida si America de Sud.
8. GIGANTII - Hibrizi umani de rasa alba, avind statura cuprinsa intre 3-3,5 m, ce si-au desfasurat activitatea in Agartha, f iind intermediari intre thrci, sauromati si extraterestri; 9. RASELE UMANE DE CULOARE NEAGRA din AFRICA
10. LEMURIENII (MULLATRII) - Rasa umana negroida (mixtura intre rasa alba a THRCILOR si cea neagra), care au populat LEMURIA.
10. THITANII - Hibrizi umani de rasa neagra, avind statura intre 3-3,5m, ce si-au desfasurat activitatea in Africa, in zona Muntilor Atlas.
11. HIBRIZI MARINI - Rasa de oameni adaptati mediului marin, jumatate om, jumatate peste, (legendele celebrelor sirene), care comunicau intre ele cu ajutorul undelor de joasa frecventa.
  Baze extraterestre:
- HIPERBOREEA 1 - HIPERBOREEA 2 - Baze extraterestre construite in interiorul Terrei, dupa ce aceasta a fost modificata in prealabil.
Hiperboreea 1 avea corespondent la suprafata 9n Emisfera Nordica insula GOTLAND din MAREA BALTICA (Suedia).
Hiperboreea 2, in Emisfera Sudica, avea corespondent la suprafata in NOUA ZEELANDA.
- ETHEN (EDHEN - BASSORAH IRAQ) - Prima baza extraterestra la suprafata Terrei, plasata in Mesopotamia in Câmpia Abadan intre uniunea fluviilor Tigru si Eufrat si Golful Persic. In bazade la Ethen a fost conceputa prima rasa de oameni, mai exact kinii.

  - AGARTHA - Cea de-a doua baza extraterestra la suprafata, construita pe teritoriul Rominiei de astazi si care a fost cea mai importanta colonie extraterestra de pe Terra, drept pentru care au inconjurat-o cu un zid in forma de cap de dragon identic cu cel de pe Marte si care asemeni aerodromului si hartilor stelare de la Nazca se vede din afara spatiului. Ca si in cazul aerodromului si hartilor stelare de la Nazca, emblema si-au gravat-o cu laserul cu care au topit pamintul.
Centrul coloniei se afla in interiorul MUNTILOR CARPATI, unde extraterestrii au construit uzine si laboratoare care aveau ca obiectiv principal prelucrarea aurului si a celorlalte minereuri. Colonia Agartha era populata de rasa alba a thrcilor si sauromatilor, gigantii fiind intermediari untre ei si extraterestri. Thrcii si sauromatii erau responsabili cu extragerea aurului si transportarea lui in interiorul Muntilor Carpati.
Arealul sauromatilor se intindea de-a lungul Europei de Vest, Nord si de Est, in vreme ce arealul thrcilor era toata Europa Sudica si o parte a Mesopotamiei.
Au inconjurat-o cu un zid in forma de cap de dragon (zid care a fost dezgropat in vremea regelui Burebista), iar centru Agarthei se afla cuprins in triunghiul Magura Codlei, Curtea de Arges si Tara Luanei care impreuna cu Sfinxul din Carpati formau imaginar o piramida tetraedrica.
In interiorul acestei piramide era inclusa o alta piramida formata din centrele din Branul de astazi, Risnov si Sinaia care aveau in mijloc tot Sfinxul.
Dispozitia acestor piramide imaginare raportatela Sfinx era urmatoarea:

  In perimetrul triunghiului MAGURA CODLEI, CURTEA DE ARGES, TARA LUANEI zace ingropat cel mai mare vestigiu extraterestru si arme nucleare care pot distruge Terra de cel putin 8 ori.
Colonia Agartha a fost construita dupa ce Marea Sauromatica a fost impartita (aproximativ 18 milioane de ani inaintea erei noastre). Intre orasele Risnov (Rosenov-Rosenau) si Bran, la poalele Carpatilor se gaseste cel mai mare complex de piramide impadurite. ro.scribd.com/doc/57513702/AGATHIRSII1
  Trebuie mentionat, pentru o mai buna intelegere, faptul ca autorul este ateist de aceia nu exista in lucrare urme ale interventiei divine. Acest lucru creaza "pete" dar asta nu inseamna ca lucrarea nu este interesanta si in mare parte utila. Din acest motiv am selectat cateva fragmente din vasta lucrare. Totodata atragem atentia ca ar fi cazul sa incetati in a pune semnul = intre Divinitate si Biserica.(n.n.)