Baba Oarba de Lelia Mihail publicat la 24.05.2007
BABA OARBA
     Istoria noastra merge inapoi cu multe, multe sute de milenii inainte de timpul in care se crede că primul om a fost incarnat pe pămint. Intelegeti că Jocul Liberei Alegeri/ Liberului Arbitru a fost, de fapt, căutarea lui dumnezeu. (s-a comunicat telepatic să scriem dumnezeu cu d). In scopul definirii si actualizarii lui dumnezeu, a fost nevoie sa ne prefacem că suntem total despărţiţi de dumnezeu.
     Unele dintre religii si credinte indigene spun că dumnezeu s-a scris intotdeauna cu "d" mic. Cuvântul Dumnezeu nu a fost scris cu "D" mare pentru ca nu era o zeitate care trebuia venerată. Iniţial, dumnezeu a fost o formă care umbla alături de noi ca sa ne ajute, ca parte a energiei noastre de zi cu zi.

     Ne-am simţit foarte confortabil lucrând cu dumnezeul nostru cu :d" mic si asta s-a reflectat in multe culturi de pe intregul Pământ. Acest ajutor sub forma lui dumnezeu a fost inclus in multe povesti care s-au transmis mai departe, din generaţie in generaţie, de-a lungul istoriei, cum este ceea ce se cunoaşte azi ca mitologia greacă.
Acolo, fiecarei zeitati i s-a dat un domeniu specific zonei sale de responsabilităţi. Unul era zeul apelor, unul era responsabil cu comunicarea, acesta era zeul focului, aceea era zeita dragostei si asa mai departe - fiecare dintre ei mergând alături de tine, ajutandu-te cu "d" uri mici. Era important ca ei sa fie cu "d" mic pentru că secretul consta in faptul ca noi suntem dumnezei, iar acestea erau reflexii ale propriei noastre energii.
     Un grup de entităţi de origine nepămanteană au intrat in joc, cu intenţia de a ne ajuta. Ei considerau că primii oamenii nu stiau incotro să meargă si aveau nevoie de indrumare, asa ca au luat atitudinea de profesori si superiori. Acesta a fost primul moment in istoria noastră in care imaginea despre dumnezeu ni s-a schimbat in cea despre o formă superioară si a devenit marele"D".
Regulile erau date pentru ca noi să le respectăm iar ideea polaritătii sub forma de Rai si Iad a fost introdusă ca motivaţie pentru respectarea acestor reguli. Vina si ruşinea au inceput sa fie folosite pentru control, pe măsură ce oamenii, care jucau jocul Liberului Arbitru, au inceput să se"D" mare. In esentă, rasa umană a fost preluată si controlată de anumite fiinţe. Cum planeta Pământ era in intregime o planetă a Liberului Arbitru, acest lucru a fost uşor de realizat; de fapt, aceste fiinţe au fost de fapt una dintre cele şase rase părinteşti care au contribuit la a ne ajuta să luăm forma corpului fizic. La inceput, această preluare nu a functionat bine, asa incât oamenii s-au răsculat si si-au folosit puterea impotriva piraţilor.

     Este momentul in care AND ul a fost alterat, astfel incât să le reducă revolta. Acesta a fost punctul in care 10 din cele 12 lanţuri iniţiale au fost deconectate sau distruse. Acest lucru s-a facut intr-un asemenea mod, incât a afectat toţi oamenii de pretutindeni. Amprenta energetică a acestor lanţuri se află inauntrul fiecaruia dintre noi si este acum reactivată. Timpul căderii in intuneric, asa cum il stim noi, a servit pentu a ingroşa vălul aparenţelor si a ne impiedica să ne amintim de moştenirea noastră si de adevarata noastră putere. Vă puteti gândi la asta ca la un eveniment oribil, dacă doriţi, dar important este să vă amintiţi că a fost facut din inimă si cu cele mai bune intenţii. Ei au fost aici ca să ne ajute, să incerce să ne indrume inceputurile in care ne ciocneam unul de altul si nu stiam incotro mergem.
     Chiar dacă eram captivi in spatele unui văl gros, nu a durat mult până când am rupt acele lanţuri. Piraţii au văzut, in sfârşit, că suntem capabili să avem liber arbitru şi, in cele din urmă, au părăsit Pământul cu totul. In fond, povestea despre Adam si Eva si Grădina Edenului a fost o poveste despre cum ni se asigura totul, atâta timp cât acceptam să urmăm regulile. Ni s-a dat conceptul de a fi in grădina in care "Dumnezeu" ne asigură totul, atâta timp cât nu incălcaţi regulile. Aceasta a produs o noua cotitură in Jocul Liberului Arbitru, caci acum căutarea lui dumnezeu a devenit căutarea regulilor.
     Nu a durat mult până când am inceput să incălcăm regulile. Nu a durat mult până când ne-am eliberat de acele lanţuri. Chiar si in poveste, nu a durat mult până când Eva a fost ispitită cu mărul si, la rândul ei, l-a ispitit pe Adam sa cadă in ceea ce noi am etichetat ca fiind "păcatul originar". Noi oamenii suntem atât de plini de imaginatie! Eva a facut o treabă bună. Oamenii au rupt acele lanţuri, exercitându-şi propria putere de creaţie. In acest caz, a fost vorba despre exercitarea puterii noastre de creaţie prin procreatie. Povestea cu mărul a fost inventată mult mai târziu, intrucât adevărata poveste a procreerii era prea ruşinoasă in ochii celor care incă alegeau să susţină regulile. Chiar dacă viata de zi cu zi era mai dificilă in afara Grădinii Edenului, atunci am inceput viata noastră ca şi creatori. De atunci incoace, am purtat conceptul despre dumnezeu cu "D" mare de-a lungul unui noian de vreme, ca urmare a acelei experiente.
     Căutarea de a-l defini pe dumnezeu este ceea ce am venit să facem,si este greu de făcut cu un voal foarte gros pe ochi. Divinitatea din noi trebuie reflectată prin alţii. Sunt două lucruri pe care trebuie să le intelegem.
     1. Suntem dumnezeu si avem responsabilitatea de a ne utiliza puterea de creaţie.
     2. Nu suntem singurul dumnezeu.
     Păstrati in minte faptul că sunteti un dumnezeu cu "d" mic si că o mulţime de Eu-ri ale noastre păşesc imprejur, se ciocnesc unele de altele, incercând să afle cumând să caute o definitie a semnificatiei vietii - cu toate acestea gluma e că toate răspunsurile au fost ţinute in inima noastră, tot timpul. Când ajutăm pe cineva să-si preia propria putere si divinitate, iese la iveală propria noastră putere si propria divinitate. Ne putem prelua propria putere in fiecare zi.
     Una dintre literele mari pe care le-am creat este "G" ul Guvernului. Da, va fi schimbat, dar nu in modul in care cred cei mai multi dintre noi. Multi cred că va fi un nou val de energie ce va veni si va distribui bogătia in mod egal. Acest lucru nu va functiona, caci a fi sărac nu inseamnă a-ti lipsi banii. A fi sărac este o stare de spirit. A fi sărac este o stare energetică in care crezi in lipsa ta de creatie si in propria ta necunoastere a creatiei. Din acest motiv, o distribuţie egală a averii nu va funcţiona niciodata pe planeta noastră. De altfel, nu ar mai fi o libertate de alegere, nu-i asa?
     In schimb, ceea ce s-a intâmplat a fost ca am creat aceste minunate guverne cărora le-am dat un "G" mare, astfel incât să le putem zeifica. Am putea sa le cerem să creeze pentru noi. E in natura umana să ne facem viata mai usoară si să avem multe dintre necesitatile vietii asigurate de o organizatie. Adevarata provocare vine atunci când incepem să le cerem să ne conducă si să creeze pentru noi.
     Ce ar fi pentru noi să ne reintoarcem la aceeasi energie pe care o aveam in zilele Lemuriei, unde lucram cu un "g" mic atunci când era vorba despre guverne. Ar redeveni un guvern care se pune in slujba noastră, mai curând decât in a lui proprie. Nu este un secret pentru voi ca ridicarea si căderea Romei se tot repetă. Cu cât oamenii capătă mai mult din puterea lor, cu atât rolul Guvernului va trebui sa se schimbe. Fiecare si oricare dintre noi alegem realitatea in care trăim - asa ca putem alege o realitate in care guvernul ne reprezintă intru totul si suntem controlaţi. Sau putem alege o realitate in care suntem propriul nostru stăpân si lăsăm guvernul să se adapteze dupa noi. Chiar vreti să vă intoarceti la Gradinile Edenului? incepeti să vă gândiţi la asta acum. Schimbarea poate fi domoală. Lumea nu are nevoie să treacă printr-o alta cădere globală, pentru ca voi sa schimbati sistemul. Modificarea se poate intâmpla prin intermediul fiecarei inimi in parte. Una dintre cele mai mari provocari o constituie faptul că putine dintre Guvernele Pamantului sunt conduse de oamenii pe care ii guvernează, chiar dacă aceasta a fost intentia lor initială.
     Oamenii au format alte organizatii carora le-au dat de asemenea puterea marelui"D", dar nu este de fapt un mare "D", pentru că este deghizat. Este de fapt un mare "C" si apartine corporatiilor lumii care au fost zeificate de către guverne, si in multe cazuri sunt direct influenţate si lucrează impreună cu guvernele, mai mult decât cu persoanele individuale. Acele corporatii controlează, de fapt, majoritatea acţiunilor si deciziilor luate de liderii lumii. Pe de altă parte, există teorii ale conspiratiei care spun că elita superbogătasilor de pe Marte conduce, de fapt, Pământul vostru. Există teorii ale conspiratiei despre guvernele lumii voastre care ascund cine sunt si manipuleaza totul in tacere. Oare sunt ele adevgrate? Are vreo importantă? Nu. Nu, dacă nu alegeti acea realitate. Ceea ce are importanta este propria voastra creatie - realitatea pe care o creati. Ati creat entitati numite corporatii care conduc din umbră lumea voastrg, dupa propriul vostru plan. Nu este o conspiratie, ci, mai degrabă, ceva la vedere ca toată lumea să vadă. Cu toate acestea, multi aleg să nu vadă.
     In multe tări, corporatiilor li se cere prin lege să puna profitul lor mai presus de interesul public. Asta este foarte trist, căci voi ati zeificat companiile care sunt un mare "C" si asta s-a facut cu ajutorul Guvernelor cu "G" mare.
     In momentul de fată, există o lege in Statele Unite si in alte tări, prin care corporatiile trebuie să investească profitul inaintea a orice altceva, inclusiv binele public. Aceasta trebuie să se schimbe si de voi depinde să rupeti lanturile Gradinii Edenului in care sunteti acum. Sunteti constienti că, astăzi, pe planeta voastră corporatiile pot detine dreptul universal asupra unor forme de viată ca plante, forme biologice si organe? Regulile judecătoresti ar trebui revăzute cu un ochi critic si făcute publice, pentru ca toata lumea să stie.

     Inchipuiti-vă că o corporatie ar detine patentul pentru o plantă salvatoare de viată, dar i s-ar cere prin lege sg nu o pună la indemana publicului, pentru că ar descreste profiturile unei linii de produse existente. Suntem tristi să vă spunem că asta se intâmpla zi de zi pe Pământ, chiar acum. Trebui să mentionăm si că masina de război a corporatiilor conduce guvernele. V-ati intrebat de ce incă mai aveti un razboi cel putin o dată la 20 de ani?
     Ce veti vedea pe Noua Planetă Pământ? Nu veti avea corporatii? Nu veti avea afaceri? Ba da, chiar dacă le veti numi altfel , ele incă vor face parte din jocul vostru. Cum arată noile corporatii din noua energie? Vă inchipuiti cum ar fi ca o corporatie de transport, care vrea să realizeze profit, să puna pe primul plan oamenii si interesul public?

     Lăsati-ne să vă spunem cum arăta asta in zilele Lemuriei. Guvernul nu avea multe legi si reguli, dar era bogat in obiceiuri. Erau vremuri frumoase, in care toti isi tineau propria putere in afacerile pe care le făceau, dar existau si afaceri care lucrau cu guvernul, mult asemănătoare corporatiilor de azi. Guvernul din Lemuria le dădea afaceristilor dreptul de a opera in interes public, in scopul de a-si mentine afacerea. In Lemuria, guvernul afacerilor monitorizate astfel erau in slujba oamenilor si le ofereau drepturi speciale.. Le ofereau posibilitatea de a fi o entitate proprie, cu intentia de a aseza interesul public si puterea oamenilor pe primul plan.
     Vă rog să nu vă speriati, pentru că este o mare deosebire fată de corporatiile care lucrează numai pentru profit. Dacă voi credeti că orice profit e rău, atunci vă veti pune intr-un sistem de credintă in a nu avea, care va fi tot restul vietii o provocare pentru bună starea voastră. Cacirc;nd o corporatie pune pe primul plan energia inimii, atunci va castiga de fapt mai multi bani. Totul se va imbunătăti, dar putini au dovedit aceasta până acum.
     Chiar in aceste zile, multe corporatii au inceput deja să se intoarcă spre această viziune. Au inceput deja să se schimbe si vă cerem să vă aliniati acestor oameni si organizatii. Aveti de ales cum să vă cheltuiti banii si cum să vg formati propria corporatie. Multi dintre cei care primiti astăzi acest mesaj sunteti conducători ai unor corporatii globale si ai unor guverne. Vă cerem să deveniti o parte din solutie in loc de o parte din problemă. Schimbarea către progres nu trebuie sa fie dificilă. Nu trebuie să fie ceva destructiv. Poate fi făcută din inimă si să reflecte mentalitate plină de putere pentru Noul Pământ.
     Chiar daca vă formati o mică afacere, puneti-vă energia in planul afacerii. Cum pot fi de ajutor?
Sustineti corporatiile care inscriu aceasta in planul lor de afaceri. Cereti ca guvernele să fie transparente si să incepă să fie de folos binelui public, să recunoască că toate guvernele ii slujesc pe cetatenii Lumii. Alegeti-i pe oamenii care vor schimba legislatura, pentru a permite corporatiilor sg folosească această energie a inimii. Dacă o corporatie poate fi invinuită de o entitate legală, atunci faceti legi care să le permita corporatiilor să folosească energia inimii. Asta se referă la utilizarea magiei practice pe planeta Pământ. Asta se referă la a invăta să onorezi binele din fiecare si la a te simti confortabil cu faptul că dumnezeu merge alături tine.
     Când vă luati in stăpânire planeta, veti schimba fata omenirii. Sunteti intr-un ciclu al evolutiei, nemaivăzut până acum. Sunteti in istorie in acel punct de evolutie pe care nimeni nu l-a anticipat, atunci când ati inceput acest joc. Ati ales bine. Sunteti gata să faceti noi alegeri si vă rugăm să nu le tineti pe toate in domeniul metafizicii, ci să le duceti in viata voastră de zi cu zi. Invătati cum să le aplicati in bucătărie, in băcănie, la locul de muncă, in corporatiile voastre, in guvernele voastre si oriuxnde mergeti. Este magia pe care o detineti. Cu toată puterea cerurilor, nu putem cobori să vă schimbgm viata. Nu putem cobori să vă schimbăm lumea. Tot ce putem face este să vă reamintim cine sunteti.
Amanunte in www.lucratorulinlumina.com