Cosmologie III - Fragmentarea de Anonim publicat la 13.11.2008
Fragmentarea
     Sufletul uman, prima oara individualizat in 7D, s-a fragmentat in mod natural pentru a putea trai experienta dimensiunilor dense. Pe langa aceasta fragmentare naturala, au existat insa multiple fragmentari datorate traumelor suferite in dimensiunile dense 3D, 4D (printre altele, scufundarea Atlantidei si Lemuriei)... Pentru a avea nivelul energetic necesar inscrierii cu succes pe calea Ascensiunii, este important sa fie reintegrate cat mai multe fragmente pierdute prin Spatiu si Timp... Pare un proces greu, dar nu este asa... O multime de ghizi asteapta sa fie chemati in meditatii pentru a ajuta reintegrarea. Pentru a putea medita in mod eficient pentru reintegrarea sufletului, este necesar sa participe toate corpurile, inclusiv cel Mental. Asadar, este importanta o intelegere a Genezei, Diviziunii si Fragmentarii Sufletului.

     Dumnezeu a creat sufletele individuale ca Extensii ale Sale in interiorul Creatiei. Exista multiple niveluri (densitati) ale fiecarui suflet individual. Nivelul 12D este direct conectat la Dumnezeu si poate fi privit ca o sfera ce inconjoara Punctul Central Universal, Omniscient si Omniprezent al Creatorului.
     Nivelul 11 poate fi privit ca un invelis ceva mai dens, ce inconjoara Sfera de Lumina Primordiala.
Din acest moment putem face analogia cu crengile unui copac, Copacul Vietii.
Nivelul 10D poate fi privit ca radacina si trunchiul unui copac in Padurea Vietii.
Nivelul 9D reprezinta crengi mai groase crescute pe Copacul Vietii. Acest nivel este deseori numit in filozofiile noastre Monada sau Avatar.
Noi il vom numi Suprasuflet Maestru, care este Suprasufletul Suprasufletului.
Nivelul 8D este reprezentat de crengile mai subtiri ce iau nastere din nivelul 9D al Copacului Vietii, si poarta denumirea de Supra Suflet.
Nivelul 7D poate fi asemuit cu Frunzele si Florile Vietii care iau nastere din Suprasuflet si reprezinta Sufletele individuale.

     Densificarea Sufletului poate avea loc prin Fragmentare sau Diviziune, in functie de Configuratia sufletului respectiv. Diviziunea are loc atunci cand un Suflet ia nastere dintr-un Suprasuflet. Aceasta se poate intampla la diverse niveluri, dar cel mai uzual este atunci cand un Suprasuflet 8D trimite aspecte ale sale in dimensiunile dense, divizandu-se pentru formarea de Suflete 7D.
Un Suprasuflet 8D da in mod normal nastere la 12 Suflete individuale 7D. Exista exceptii in acest univers si in altele. Unele Suprasuflete se divid in 6,4,3 sau 2, dar, cel mai comun este 12 Suflete, care sunt conectate permanent la Suprasuflet si, desigur, la Dumnezeu.
Fiecare din cele 12 diviziuni este o entitate completa si suverana, precum celulele care se divid dand nastere la alte celule complete si functionale.
Cele 12 Suflete nascute ca Diviziuni de Suprasuflet pot fi privite ca familia principala de Suflet. In cele mai multe cazuri, cele 12 Suflete au fost nascute ca perechi, ceea ce inseamna un numar de 12 perechi(cei 24 de batrani - vezi apocalipsa - nn); suflete care sunt nascute simultan de catre Suflet, fiind astfel Gemene.

     Sufletul individual 7D are cateva modalitati in care se poate fragmenta in piese mai mici. Atunci cand se divide in mod similar diviziunii celulare, avem ceea ce se numesc Fragmente Parinte. Exista de asemenea si Fragmente Secundare ce iau nastere din Fragmentele Parinte.
Cand un suflet se incarneaza intr-un anumit plan de existenta, acel Suflet ia o mica parte din el si o proiecteaza in acel mecanism perceptiv (sau corp) potrivit acelui plan sau dimensiune. Trebuie inteles ca un Suflet nu isi trimite niciodata intreaga fiinta in dimensiunile mai dense ale Creatiei.
El trimite doar o mica parte in vreme ce Sufletul Parinte ramane in 7D. Acest proces se petrece relativ usor atunci cand Sufletul se proiecteaza in 6D.
Un Suflet individual 7D pur si simplu fragmenteaza o parte din el in 6D, o densifica usor, intra intr-un Corp de Lumina 6D (ca sa fim mai precisi, isi construieste un Corp de Lumina 6D deoarece in 6D, corpurile mai degraba se construiesc decat se foloseste unul gata facut) si devine o entitate 6D traind experienta unui plan de existenta din cea de a 6-a dimensiune.

Sufletele 7D pot avea mai multe fragmente in lumile mai dense, asadar el poate avea cateva fragmente in 6D
Atunci cand Sufletul decide se intre in 5D, este necesar ca procesul de fragmentare sa mearga mai departe. Pe masura ce acest proces are loc (prin fragmentare si densificare), sufletul poate avea cateva fragmente in 5D.
Fiecare din fragmentele 5D poate avea un Fragment Primar in 6D, care la randul sau are un Fragment Parinte in 7D.
Asadar, avem acum:
Fragment Parinte 7D - luminita (nn)
Fragmente Primare 6D - subluminita (nn)
Fragmente Secundare 5D -scanteie (nn)
Procesul construirii unui Corp de Lumina 5D este ceva mai dificil decat al Corpului de Lumina 6D.
     Atunci cand Sufletul alege sa intre in 4D, are loc un proces cu totul diferit, adica ceea ce numim Incarnare. Sufletul se fragmenteaza si se densifica, proiectandu-se apoi intr-un embrion din abdomenul unei mame din acel plan de existenta. Apoi, prin procesul nasterii, el ia fiinta ca suflet incarnat.
Acest sufletel incarnat are o familie de suflet (daca putem spune asa) in aspectele sale 5D (subscantei), care la randul lor au familii de scantei 6D, care la randul lor au o lumina 7D.
Cand Sufletul alege sa intre in 3D, avem acum 4 niveluri de fragmentare necesare pentru ca acesta sa poata intra intr-un corp fizic 3D pentru a trai experienta celei de a 3-a dimensiuni.
Toate fragmentele aspectului de suflet incarnat din 4D, 5D, 6D vor fi considerate ca Arbore Genealogic Sufletesc sau Familie de Suflet.
DECI:
1 - CREATORUL
2 - cei 24 de batrani - 12 colosi de lumina gemeni - emanatia I(12D)
3 - 144 flacari uriase gemene - 12x12 - emanatia II(11D)
4 - A flacari gemene - 144x12 - emanatiaIII - DUMNEZEII(10D)
--------------------------------------------------------
de aici urmeaza ceea ce cunoastem cu numele de "facere"
5 - nebuloasele care vor forma universurile
6 -B superlumini - Ax12 (9D)
7 -C lumini - Bx12 (8D)
8 - E luminite -Cx12(7D)
9 - F subluminite - Exn(6D)
10 - G scantei - Fxn(5D)
11 - H subscantei - Gxn(4D)
12 - I scanteiute - Ixn(3D)
vezi: http://www.matthewbooks.com/ http://www.editura-foryou.ro/index.php?

Un suflet individual 7D se fragmenteaza de mai multe ori pentru a putea trai experienta dimensiunilor dense.
O parte va ramane 7D pana va fi reunita cu fragmentele mai dense pe masura ce acestea evolueaza si intra in Ascensiune.
Daca ne uitam in jurul nostu, vedem ca planeta este populata Acei "oameni" care au atins deja o vibratie 4D pot avea pana la 12 aspecte incarnate in 3D la orice moment de timp. Este cu atat mai interesant cu cat nivelurile 4D si 3D sunt coexistente pe Pamant in acest continuum temporal. Aceste fragmentari 3D au loc in general la nivelul planurilor astrale inalte ale aspectului uman 4D si nu prin nastere.
     Cand un fragment de suflet intra intr-un corp fizic in 3D, el petrece o viata ca suflet incarnat in forma biologica umana.
Daca acest aspect al sufletului nu evolueaza suficient pentru a fi capabil sa intre direct in urmatoarea dimensiune (prin procesul Ascensiunii) si alege sa abandoneze corpul fizic (prin moarte fizica), el se va duce (ca spirit neintrupat) in planurile astrale sau eterice pana cand va fi capabil sa se re-densifice intr-un corp uman.
Fragmentul ar putea sa evolueze si fara sa se incarneze, uneori chiar pana la 7D, depinzand de nivelul de constienta si de ceea ce are nevoie sa invete.
Daca ramane la acelasi nivel relativ la care a plecat, fragmentul de suflet va intra in planurile astrale (4D). Acestea consista din multe sub-planuri, unele ce sunt descrise (din punct de vedere al unei constiente dense) ca si grotesti, intunecate si infricosatoare, iar altele ca placute sau minunate.
In aceasta situatie, fragmentul de suflet va opta pentru o noua incarnare sau pentru re-unirea cu fragmentele sufletului sau din dimensiunile mai inalte, totul depinzand de ceea ce a avut loc in viata 3D pe care tocmai a trait-o.
Daca in acea viata a avut o experienta completa (din punct de vedere a ceea ce dorea sa exploreze) si nu au existat traume semnificative, fragmentul de suflet va fi capabil sa se re-unifice cu aspectele sale mai inalte, va face o re-evaluare si apoi va veni probabil inapoi pentru o noua incarnare.
Daca insa in acea viata a avut multe traume, fragmentul de suflet poate sa se rataceasca prin zona astrala si sa caute sa se ataseze de alte (fragmente) suflete incarnate.
In acest caz avem de a face cu fenomene de tip ghost (stafii), spirite ne-incarnate sau entitati astrale care pot poseda partial sau total un suflet incarnat.
Trebuie retinut insa ca acest fragment "ratacitor" este inca parte a unor fragmente mai inalte, pana la sufletul parinte , deci, in Adevar, nu este pierdut.
Este doar deconectat temporar de nivelurile sale mai inalte. Cand fragmentele de suflete ajung la nivelul de constiinta 5D, ele traiesc adesea experienta re-unirii cu unele din aspectele familiei de suflet (fragmentele primare, secundare ale sufletului) din densitatile mai inalte (5D, 6D).
Acest proces de re-unire a fragmentelor de suflete se numeste Reintegrarea Sufletului.
http://maya_ra.ablog.ro/