Dispensa Divina - Partea I de Sananda publicat la 19.11.2008
Dispensa Divina - Partea I
Simtiti necesitatea urgenta de a va ajunge din urma pe voi insiva? Aceasta este parte din energia Divina, vindecarea rezistentei voastre si permiterea ADN-ului vostru sa fie 'amplificat' sau marit ca vibratie.
In aceste momente, noi cei din tarâmurile inalte simtim ca oamenii de pe Pamânt sunt pregatiti sa primeasca energia necesara trezirii secventelor aditionale de ADN, astfel pregatindu-va pentru urmatoarea faza a ascensiunii voastre.
In ultima vreme multi dintre voi ati suferit de ceea ce eu numesc nervozitate pre-ascensionala.
Ne cerem scuze pentru partea noasta din acest proces, deoarece este dificila canalizarea energiiloa gretineti, preaiubitilor, ca aceasta nervozitate este de fapt rezultatul rezistentei retinute la nivelele inferioare ale fiintei voastre, si pe masura ce indepartati blocajele spre frecventele mai inalte, procesul de ascensiune se va domoli si va deveni mai placut.
Iubitilor, trebuie sa fiti siguri ca liberul vostru arbitru nu este anulat de Dispensa Divina care are acum loc.
Oricum, permisiunea voastra si capacitatea de a da voie acestui flux de energie sa curga prin voi este cheia salvarii voastre. Cu alte cuvinte, eurile voastre se predau fata faptului ca Planul Divin este mult mai mare decat ideea depasita a ceea ce este cel mai bine pentru voi.
Puteti sa va imaginati viata fara setea neincetata de siguranta a eu-lui? Va sâcâie constant, reamintindu-va de aparenta mortalitate si limitare, toate in numele "bunului simt".
Dar este bun simt sa negam partea din noi care STIE CU ADEVARAT ce este cel mai bine pentru noi?

Permiteti-ne sa va infasuram in versiunea cosmica a dublului arc-spiral al ADN-ului vostru. Spirala descendenta este gratia Dumnezeului Mama/Tata, iar spirala ascendenta, este nu doar acumularea cunostintelor dobândite, dar si din rememorarea Infinitei intelepciuni pe care o aveti in voi.
Imaginati-a a fiecarui dublu arc-spiral ajunge spre cer si intâlneste spirala descendenta care se intoarce de la Sursa.
Acolo unde se intâlnesc spiralele si formeaza o punte este locul in care intelepciunea Divina devine parte integranta a sufletului.
In creierul vostru este o dinamica similara; sinapsele dintr-o regiune se conecteaza cu sinapsele din alta regiune permitând fluxul continuu al informatiilor din taramurile inalte. Receptivitatea voastra este cheia acestui proces.
Vom explora modul de functionare a descinderii energiei Divine din tarâmurile inalte in densitatea inferioara a lumii voastre; cum este primita si raspândita; efectele pe care le are asupra sistemelor sociale functionale ale lumii voastre, si cum puteti profita de punctele de energie, vortexuri, limite temporare, portaluri, porti stelare si altele asemenea, care ghideaza si directioneaza procesul de distributie a energiei, sau ceea ce numiti voi sistemul-grila al Mamei Pamânt.
Parte din Dispensa Divina implica purificarea si indepartarea energiilor nepotrivite deja existente in sistemul Pamântului.
Cam din 1987 incoace a existat o restructurare masiva si o curatare a vortexurilor si altor asemenea zone
. In ultimele sase luni frecventele mai inalte ale Divinitatii curg mai liber decât pâna acum.
Asadar, devine din ce in ce mai dificil atasamentul fata de un sistem vechi de forme energetice cristalizate.
Nu este nici un loc pe Pamânt care sa nu fie afectat de aceasta amplificare a energiei. Incepe prin liniile de demarcatie temporara si prin punctele de putere, multe din acestea fiindu-va cunoscute foarte bine. Se intinde apoi de-a lungul liniiloin final spre toate colturile lumii. Nu trebuie sa traiti intr-un punct de energie sau pe o linie de demarcatie ca sa primiti aceasta.
Unora dintre voi va este mai bine departe de 'lumina reflectorului, unde puteti sa asimilati treptat energiile.
Lucratorii in lumina sunt necesari peste tot pe in locurile favorabile.
Unii indeparteaza de "actiune". incredeti-va in vocea interioara. Va va calauzi unde este nevoie de voi.

Sunt aici sa va ajut in clarificarea urmatoarei miscari.
Foarte multi dintre voi simtiti indemnul de a va misca, atât in plan interior cât si in exterior.
Permiteti propriei Prezente Divine sa va indrume spre locul potrivit la momentul potrivit.
Va deveni din ce in ce mai evident daca ascultati cu atentie indrumarea interioara.
Alte optiuni veti SIMTI ca nu sunt potrivite.
Astazi amplificam matricea energetica. Ati putea simti dureri, valuri energetice, sau mici explozii in voi. Ati putea simti o scânteiere stralucitoare, sau chiar sa observati o schimbare fizica.
Aceasta face parte din proces.
Imbratisati-o. Bucurati-va de ea. Fiti fericiti.
Sa stiti ca sufletul vostru va primi doar atât cât puteti "duce".
Mama Pamânt este o fiinta electromagnetica de lumina. Corpul ei are un sistem de meridiane similar cu cel al corpului tau fizic.
Asa cum voi aveti puncte de presopunctura, asa are si Ea.
Sunt câteva aspecte in ceea ce o priveste pe iubita Mama cu care nu sunteti familiarizati.
De exemplu, Pamântul are forma sferica - seamana cu o gogoasa cu 'gaurile' la Polul nord si sud. Energia Pamântului circula asemenea curentului alternativ intr-o bobina. Energia patrunde din cosmos prin Poli si este distribuita de-al lungul liniilor de demarcatie care pornesc de la Poli. Aceste linii de demarcatie sunt conectate intr-o retea peste tot pe Pamânt.
Imaginea unui magnet liniar va poate oferi o idee despre cum sunt generate aceste linii de demarcatie. Majoritatea dintre voi ati studiat electromagnetica la un moment dat in trecut si va veti aminti de pilitura de fier; aceasta formeaza un model magnific (linii de flux magnetic) al câmpului electromagnetic.
Iubitul nostru Pamânt este asemenea magnetului. Asadar, energia circula prin sistemul de meridiane al Pamântului si doar apoi se 'revarsa' in regiunile invecinate.
Pe masura ce câmpurile magnetice ale Pamântului se schimba, pregatindu-se pentru alinierea galactica din 2012, liniile de delimitare si vortexurile sunt in schimbare de asemenea,desi nu chiar asa de dramatic precum Polii.
Pentru a ajuta la stabilizarea sistemului-grila in timpul fluctuatiilor semnificative ale câmpului electromagnetic, sunt multe fiinte de lumina in tarâmurile superioare care calibreaza si reechilibreaza multe din liniile de demarcatie si vortexuri.

Sute,sau chiar mii de fiinte de lumina sunt implicate in acest proces de echilibrare a sistemului de grila al Pamântului.
Zeii creatori, in multe dintre mesajele lor channel catre umanitate, au oferit o viziune de ansamblu a ceea ce se intâmpla pe Pamânt, pe masura ce se apropie de alinierea galactica din 2012.
Este recomandat sa va familiarizati cu aceste informatii. In mod special mesajele Fondatorilor.
Este vital sa aveti INCREDERE ca aceia din tarâmurile superioare de sub oblâduirea lui Sananda stiu ceea ce fac si sunt disponibili sa va ajute.
Daca traiti intr-o zona de vortex probabil veti simti socul energiilor amplificate, pe masura ce patrund in planeta.
Sa stiti ca procesul vostru de crestere va avea loc foarte rapid si problemele umane vor fi cele mai importante.
Acesta este un adevar indiferent unde locuiti, dar este in special adevarat daca locuiti intr-un punct energetic.
Sa recapitulam, unele din cele mai puternice puncte energetice de pe Pamâa la, Marea Piramida din Gizeh - Egipt; Avebury, Stonehenge, Glastonbury, si altele - Marea Britanie; Sedona - Arizona; Muntele Shasta - California; Machu -Pichu - Peru si multe altele.
Unele vortexuri au retinut multa energie negativa, precum cele din Ierusalim si "Tara Sfanta".
Majoritatea evenimentelor din Orientul Mijlociu sunt rezultatul purificarii karmei negative acumulate in decursul mileniilor.
Capacitatea noastra, dublata de graba oamena karma negativa, va determina gradul de violenta al situatiei din acea zona. Este esential ca toti sa trimitem rugaciuni de pace si iubire in acea regiune.
Alegeti un loc de pe Pamânt in care au loc framântari precum Iraq, Liban etc.

Imaginati-va o sfera de lumina rotitoare violet suspendata deasupra vortexului.
Daca vortexul este in Emisfera de Nord, vizualizati sfera rotindu-se in directia inversa acelor de ceasornic, pentru a inlatura formele de energie discordanta.
Cereti ghizilor vostri si lui Sananda sa va ajute sa vizualizati. Când va exprimati intentia pentru aceast�avindecare, aceasta este mult amplificata. Asadar, pe masura ce extrageti energiile negative si le dispera rotitoare, trimiteti rugaciuni de iubire sufletelor de pe pamântul de dedesubt.
Dupa câteva minute intoarceti sensul rotirii sferei de lumina violet si vizualizati lumina lui Dumnezeu aurie, stralucitoare, iubitoare patrunzând in vortex, vindecând si dizolvând conflictele de acolo.
in sensul acelor de ceasornic pâna simtiti o usurare. Intrati in mediatie in modul obisnuit. Când sunteti in meditatie profunda imaginati-va sistemul grila al Mamei Pamânt. Vizualizati-l ca pe niste filamente de lumina; ca o pânza de paianjen de energie venind din cosmos prin Poli si raspândindu-se de-a lungul liniilor de demarcatie. Imaginati-va lumina radianta, auriin jurul ana acolo unde este necesar.
Contina al Mamei Pamânt pe masura ce inspirati adânc timp de câteva minute, apoi iesiti din meditatie.
Daca ati beneficiat in trecut de tratamente de presopunctura sau acupunctura incercati sa va amintiti cum v-ati simtit. Acordati atentie senzatiilor din corp si observati ce se intâmpla in punctele de presopunctura.
Sa stiti ca energiile pe pamântul vostru iubit se amplifica cu fiecare ora si zi. Invatati sa primiti frecvente din ce in ce mai inalte de lumina pe masura ce acestea intra prin Polii Pamântului si sunt distribuite prin liniile de demarcatie ale sistemului grila al Pamântul
Aceasta energie vine in valuri. Cu fiecare val succesiv frecventele devin mai subtile.
Este timpul sa aveti incredere in noi si in ghizii vostri. Cereti acestor fiinte sa va ajute sa asimilati energiile in crestere. Suntem aici sa va ajutam la fiecare pas in drumul acestui proces incântator.
In numele Confederatiei Galactice, Elohim, Ordinul Melchizedek, si al fiinelor de lumina de pretutindeni, va trimitem impulsuri de lumina prin liniile de demarcatie si prin vortexurile Mamei Pamânt si voi sunteti beneficiarii muncii noastre. Noi ajutam Pamântul sa acceada la densitatile superioare ale Creatiei.
Voi si iubitul vostru Pamânt sunteti Una, asa cum noi suntemimpreuna in Dumnezeu. EU SUNT
Sananda, al vostru pe veci.