2009 de Uriel publicat la 02.02.2009
2009
     2008 a fost un an de completare, de finalizare si de incheiere. A fost acel an pentru noi in care am revizuit tot ce nu a mers in vietile noastre, adica tot ce nu ne-a adus bucurie, pace si abundenta, si am ales transformarea in loc de resemnare, teama, disperare si pierdere a sperantei.
Daca a fost un an dificil, a fost pentru ca multe dintre aceste probleme au iesit la suprafata in acelasi timp.
Nu a fost pedeapsa Universului, dar apelul unei trambite este sa ne pregatim, sa ne limpezim, sa ne vindecam si sa ne eliberam, sa fim in masura sa ne miscam spre noi dimensiuni. Noi am spus ca aceasta este ceea ce am dorit, am cerut sa fim eliberati de karma si de blocajele care sunt in calea abundentei noastre. Si asta am primit.

     Am ajuns in 2009 . Este un an cu vibratia 11, ceea ce nu s-a mai intamplat din 1901 si 1910. Toata lumea se afla la un punct anume in evolutia sa, cand trebuie sa-si aleaga calea pe care ar dori sa o urmeze.
Pentru unii va fi o alegere usoara: pentru cei care sunt pregatiti si stiu ce doresc sa faca.
Altii mai au nevoie de vindecare: ei vor experimenta rezultatele alegerilor pe care le-au facut in viata in moduri care pot parea mult mai provocatoare si mai dificile decat au fost vreodata. Ei vor trece prin ceea ce multi dintre noi am trecut in ultimii zece sau mai multi ani, dar intr-un mod comprimat, deoarece vechile vibratii sunt indepartate, pentru a face loc vibratiilor mai inalte.
Oricine detine energia densa, tridimensionala, va simti presiunea s-o elibereze si sa adopte o vibratie mai inalta.
Noile vibratii nu le inlocuiesc pe cele vechi fara consimtamantul nostru.
Trecerea intr-o vibratie mai inalta este o alegere pe care trebuie sa o faca fiecare.
Universul va oferi multe oportunitati pentru cei care, inca, nu au facut aceasta alegere, pentru a fi in masura sa o faca.
     Infuzia masei de energie pe care am experimentat- o in 2007 si 2008 va fi inlocuita de o energie mult mai focalizata, concentrata. In 2009 vom experimenta patru portaluri:
Februarie este portalul alinierii cu adevarul.
Acest portal a fost creat in decembrie 2008 si va continua sa se extinda si in cursul lunii februarie 2009. Tot ce nu rezoneaza cu adevarul va fi evidentiat la toate nivelurile.
Este un portal de integritate, de aliniere cu adevarul spiritual.
Oricine nu si-a facut lucrarea de vindecare si de limpezire va avea sansa sa o faca.
E posibil sa simtiti aceasta schimbare ca pe un puternic sentiment de tradare sau de pierdere, dar asta se intampla pentru ca sunt eliberate aspectele adevarului vostru material.
     Iunie este portalul puterii, cand veti intelege diferenta intre puterea materiala si cea spirituala.
Lumea experimenteaza lectii ale puterii, cum este utilizata puterea si de ce este nevoie pentru ca ea sa fie creata. In aceasta perioada va puteti simti mult mai puternici, pe masura ce va recunoasteti abilitatile si veti avea sansa sa le puneti in aplicare.
Altii vor avea experienta pierderii puterii, pe masura ce invata sa se alinieze cu adevarata sursa a puterii, cea interioara, in timp ce orice alta sursa de putere, venita din afara, va fi eliminata. Ei vor avea posibilitatea sa experimenteze acest portal prin intermediul fricii sau al iubirii.
     Octombrie este portalul linistii, cand veti experimenta acea pace de care nu ati avut parte niciodata mai inainte. Aceasta pace este disponibila pentru toti cei care doresc sa se conecteaze la ea.
Cu fiecare dintre aceste portaluri veti observa o mai mare distinctie intre vibratia si lumina pe care o poarta omenirea. Lumea va parea a fi un haos, dar voi veti fi in pace.
Fiti centrati in voi, conectati la Sursa si lumina voastra.

     Decembrie este portalul pregatirii pentru vibratiile din 2010 si pentru un nou ciclu de limpezire.
Acesta poate include schimbari ale Pamantului, care nu trebuie sa se manifeste neaparat intr-un mod distructiv.
Anumite zone ale Pamantului au fost de acord sa primeasca pe cei care au nevoie de vindecare suplimentara.
Va fi o separare vizibila intre cei care si-au finalizat lucrarile si cei care mai au de facut lucrari suplimentare.
    
Pamantul reflecta vibratia omenirii. Multe zone ale Pamantului vor incepe sa se schimbe, plante si animale noi vor fi descoperite, in anumite parti in care nu existau pana acum.
Orice parte a Pamantului care are nevoie de limpezire va fi limpezita, inclusiv prin mai multe incendii si inundatii.
Acesta este un proces de purificare, adica limpezirea energiei vechi.
Schimbarile vor include, de asemenea, energiile oamenilor care locuiesc in acele tinuturi. Cei a caror energie nu este aliniata cu energiile zonei respective se vor muta din proprie initiativa. Ei vor fi directionati spre zone in care vor avea acces la energiile prin care isi vor finaliza vindecarea.
Lucratorii intru Lumina care au fost intr-un anumit loc, de unde au ajutat la mentinerea energiei, vor fi directionati catre acele zone care sunt mult mai aliniate cu vibratiile lor.
     Noile energii ale anului 2009 creeaza, de asemenea, oportunitati pentru parteneriate noi, pentru ca ne vom alinia cu parteneri a caror energie se potriveste cu a noastre. Avem posibilitatea sa alegem daca vrem sau nu sa intram in parteneriate de vindecare, dar nu este obligatoriu sa o facem.

     S-a creat o noua paradigma de parteneriat: este un amestec de energie pentru a crea o impartasire adevarata si un angajament la nivel de suflet pentru iubire neconditionata si bucurie.
Vechea paradigma a relatiilor karmice este inca disponibila, dar noi nu trebuie sa o alegem.
Lucratorii intru Lumina isi vor intalni parteneri care le vor oglindi vibratiile si au posibilitatea sa aleaga, sa permita altora sa-si vindece sufletele din vietile anterioare.
Inrudirea de spirit este noua paradigma pentru relatii si la aceasta paradigama nu exista nicio karma, nu este necesara nicio vindecare.
     2009 este anul vibratiei miraculoase, o oportunitate de aliniere cu Adevarul Divin, de aliniere cu scopul sufletului vostru, ceea ce este dincolo de vindecare si crestere.
Fiecare dintre noi are posibilitatea sa fie intr-o vibratie noua, sa traiasca in bucurie, pace si iubire neconditionata.
Fiecare are aceasta oportunitatea si ii va fi prezentata in moduri diferite. Este un an al manifestarii momentului cu folosirea in mod constient a puterii noastre.
Pentru multi Lucratori intru Lumina, acest an este sfarsitul unui ciclu de viata si inceputul unuia nou: nu de vindecare, nu de mentinere a energiei pentru altii, ci de centrare in putere si in pace.
     Poate fi pace pe Pamant, iar acest an va oferi numeroase exemple ca omenirea sa aleaga pacea. Poate vi se pare ca exista mai multe razboaie si haos, dar ele sunt sansele ca omenirea sa fie unita si sa opteze pentru pace.
Cei care promoveaza razboiul nu vor gasi niciun sprijin pentru eforturile lor, pentru ca soldatii isi vor lasa armele jos, protestand pasnic impotriva fricii, dominarii, agresivitatii si luptei.
     In acest an va parea ca timpul trece mult mai repede decat oricand, pentru ca a treia dimensiune, in care timpul este linear, isi pierde densitatea si se amesteca cu vibratii mult mai inalte, unde nu exista astfel de timp.
Vom intelege ca timpul este o continuitate, ca fiecare moment este o imbinare de trecut, prezent si viitor si ca trecutul exista ca o energie la care putem alege sa ne conectam sau nu. A fi in fluxul energiei universale este noua definitie pentru timp.
Cand sunteti in afara fluxului, traiti cu sentimentul ca timpul trece greu. Atunci cand sunteti in flux, aveti sentimentul ca sunteti in afara timpului, pentru ca intr-adevar sunteti.
     Multe se vor intampla in 2009 si fiecare luna va aduce noi oportunitati de vindecare a lumii. Va fi mai mult interes pentru spiritualitate, pentru ca oamenii vor cauta raspunsuri si solutii la propriile confuziile si primejdii, pe masura ce legaturile lor cu lumea materiala se dizolva.

     Acesta va fi anul Lucratorului intru Lumina, cu exceptia faptului ca se va schimba, pentru ca acum noi suntem Semnale de Lumina. Lucrarea noastra de a-i vindeca pe cei din jurul nostru, de a le aduce Lumina, atat lor, cat si planetei, s-a terminat. Acum trebuie doar sa ne lasam lumina sa straluceasca de bucurie, abundenta si iubire, sa lasam ca altii sa descopere aceasta lumina.