Timpul holografic de Tom Kenyon publicat la 18.02.2009
Timpul holografic
���� Ei bine, asa cum aflati atunci cand invatati bazele metafizicii, atunci cand vibratiile cresc, trecand la un nivel superior, nivelul fizic incetineste.
Iata de ce meditatia ajuta la linistirea unei minti obosite si relaxeaza corpul: intervine influenta energiei linistitoare a vibratiilor inalte. In 2012 veti ajunge la ceea ce noi numim �fara timp�.
Veti renunta la conceptul de timp linear, pentru a intra in timpul holografic sau cosmic. De fapt, nu va mai exista timpul, asa cum il stiti voi.

���� Timpul linear este o constructie artificiala, care creeaza un ritm ce nu este in aliniere cu pulsul cosmic.
Pe masura ce iesiti din aceasta constructie artificiala si intrati in �fara timp�, va creste frecventa pana la punctul la care timpul linear nu mai exista pentru voi. Veti trai intr-o stare totala de �aici si acum�, ceea ce noi numim �prezenta ultima, sau suprema�. Mintea voastra rationala invata sa perceapa aceste schimbari ca pe o incetinire graduala a timpului.
���� Acum, pe masura ce timpul incetineste pana la punctul de a se opri complet si pe masura ce voi va pregatiti sa intrati in timpul holografic, prin cresterea frecventei voastre vibrationale pentru a va potrivi cu holograma cosmica � aceasta intamplandu- se in afara timpului linear � veti deveni mult mai abili in indemanarea voastra de a materializa.
Pe masura ce va aliniati pulsului cosmic, va veti alinia plenar cu Lumina si Divinitatea voastra interioara si cu abilitatea voastra de a materializa si de a crea. Si, cum materializati si creati la un ritm din ce in ce mai mare, totul apare ca si cand timpul se iuteste.
���� Ce se iuteste de fapt este ritmul materializarii, pentru ca acesta este locul in care, acum, energia voastra planetara este centrata in primul rand.
Voi, ca un colectiv, ati invatat sa materializati �lucruri� si �obiecte materiale� la un ritm alarmant. S-ar putea ca, pe masura ce deveniti din ce in ce mai obisnuiti cu noile frecvente vibrationale, sa va doriti sa va canalizati energia dincolo de paradigma economica ce spune ca bunurile materiale se pot obtine doar in schimbul banilor.
Insa va trebui sa incetiniti putin, pentru ca altfel s-ar putea sa dispareti sub un munte de �obiecte� inutile!

���� De ce acum nimeni nu baga in seama aceste transformari in structura timpului si a realitatii?
Pentru ca mintea inca mai incearca sa mentina iluzia ca totul este asa cum a fost intotdeauna si ca nimic nu s-a schimbat cu adevarat atat de mult.
Mintea se simte mai sigura asa. Ea este inca foarte nesigura de stabilitatea acestui nou cuantum al realitatii.
Dar restul fiintei voastre se misca, inexorabil, catre realitatea holografica a timpului si astfel mintea inregistreaza stresul corpului ca panica sau anxietate, pe masura ce lumea pe care o cunoasteti se schimba.
Multi oameni sufera de anxietate si atacuri de panica, in incercarea de a face fata schimbarilor profunde ce au loc.

���� Sunt sigur ca majoritatea dintre voi sunteti familiarizati cu �simptomele Inaltarii�.
Ei bine, majoritatea acestora (incluzand epuizarea, ameteala, greata si durerile de cap) are putin de a face cu �curatarea� si mult mai mult cu ajustarea corpului la un nou cadru temporal.
Este un proces de recalibrare a fiintei la o frecventa mult mai inalta, care se manifesta mai mult ca un cadru al realitatii incetinite. Dar, in acest cadru al realitatii incetinite, procesul de manifestare se misca mult mai repede, creand in unii sentimente de anxietate si dezorientare. Schimbarile emotionale si mentale profunde sunt un rezultat al acestei recalibrarii si al acestei realinieri. Pe masura ce va aliniati din ce in ce mai mult cu Esenta Divina din interiorul vostru, cu miezul vostru de Lumina si Iubire, accesati un sens mult mai pur si mai clar al propriei voastre fiinte � cel pe care noi il numim Adevarul Absolut al Ceea ce Sunteti cu adevarat.
Cu fiecare mica schimbare, voi deveniti tot mai mult ceea ce sunteti cu adevarat si din ce in ce mai mult iluziile si crusta voastra exterioara dispar.
Descoperiti ca sunteti o Fiinta de Lumina, intr-un Univers al Iubirii Manifestate. Aceasta este adevarata voastra identitate, in taramurile Luminii numite �rai� si este adevarata voastra identitate, pe masura ce voi aduceti raiul pe Pamant, pentru a crea Noul Pamant ca loc la Iubirii aduse in Manifestare.
����
Aceste schimbari pot cauza anxietate puternica si stres, pe masura ce complexul vostru corp/minte inregistreaza ca ceva nu mai este asa cum obisnuia sa fie si ca structura �realitatii�, asa cum a fost ea timp de mii de ani, se schimba acum foarte rapid.
Asta poate cauza, de asemenea, o depresie interioara foarte puternica, pentru ca fiintele se vor simti fara control, pentru ca procesul timpului linear nu este decat un mecanism de control.
Voi stiti intotdeauna cum si de ce lucrurile se intampla si in interiorul carui cadru temporal dat. Acum intrati pe un teren aparent lipsit de control, unde legile sincronicitatii si ale rezonantei sunt cele care creeaza realitatea � iar asta se intampla in afara timpului linear.

���� Vom introduce acum un nou termen � cel de �timp localizat� � pentru a inlocui ideea de timp linear. Timpul localizat este acolo unde voi sunteti chiar acum.
Este acel punct al constiintei pe care ati ales sa va focalizati in plan terestru, din intregul spectru a ceea ce sunteti pe nenumaratele dimensiuni ale Luminii.
Astfel, voi va percepeti realitatea in interiorul unei �setari� locale, care este locul unde sunteti acum pe Pamant.
Dar, in acelasi timp, voi existati in timpul cosmic sau holografic � timp care este un cadru mult mai larg si care contine realitatea a ceea ce sunteti.
���� Deci omenirea va obtine perceptia non-localizarii, sau a timpului cosmic?
Da, intr-adevar, acesta este scopul acestei mari schimbari a Omenirii.
Nu este ceva �ca de obicei�, ci este o enorma schimbare in structura realitatii si a modului in care realitatea este perceputa.
Din acest schimb in perceptie va rezulta si un nou mod de a trai si de a crea.
Dar Omenirea este inca la inceputul acestei adevarate modificari care va trezi oamenii la adevaratele posibilitati existente in interiorul matricei lor creative si care poate fi obtinuta cand ei s-au trezit la adevarata lor fiinta, ca Maestri ai Luminii si Co-creatori in Spirit.
���� Voi, ca Omenire, Colectiv, Ingeri Umani, veti incepe sa va percepeti pe voi insiva asa cum sunteti cu adevarat: ca Fiinte Infinite, intr-un Continuum de Lumina care exprima Iubirea pura, in orice moment.
Ce inseamna asta? Inseamna ca aveti puterea sa va vedeti realitatea asa cum este ea, dincolo de limitele inguste ale timpului linear si ale dualitatii. Puteti vedea si intelege cat este de simplu. Asta, deoarece atunci cand creati timpul linear, voi creati paradigma necesara pentru conflict, pentru ca timpul linear este, asa dupa cum am mentionat deja, un sistem de control, si toate sistemele de control se opun curgerii cosmice si determina frictiuni.
Acesta este ceea ce voi ati ajuns sa numiti �razboiul dintre intuneric si lumina�. De fapt, cea care creeaza senzatia de intunecime nu este decat natura greoaie a timpului linear, pentru ca, intr-adevar, totul este Lumina. Odata ce timpul linear a fost indepartat si voi sunteti inca o data integrati in pulsul cosmic, veti avea libertatea sa creati cum doriti in interiorul fluxului Inteligentei Divine Creative sau al timpului holografic.
Toate divergentele vor disparea si frecventele Luminii vor curge din plin pe planeta, intr-o mareata simfonie a Creatiei Cosmice, ce va fi minunat de privit.
���� De ce am creat noi timpul linear?
A fost o parte necesara a evolutiei voastre ca Ingeri Umani ce sunteti.

���� Pentru a putea experimenta densitatea existentei materiale in intregime, vi s-a permis sa creati acest sistem de control care v-a directionat si v-a controlat existenta materiala si aceasta iluzie ca voi sunteti intr-adevar separati de Lumina.
Dar acum ati trecut dincolo de iluzie si nu mai aveti nevoie de timpul linear, pentru a-l tine in corpurile voastre materiale. Acum, ca ati inteles in intregime natura densitatii materiale si faptul ca voi sunteti Fiinte Infinite de Lumina, sunteti liberi sa alegeti sa fiti intr-un corp material si sa experimentati si ca fiinte fara limite ale Luminii, in acelasi timp.
���� Deci, voi invatati sa inlocuiti timpul linear cu un simt al posibilitatii si al infinitului. Toate lucrurile sunt posibile in continuumul infinitatii care este acum spatiul vostru creativ. Sunteti gata sa renuntati in intregime la notiunea de timp linear si sa deveniti fiinte �holografice�, in deplina cunostinta de cauza.
Bineinteles ca exista aici implicatii despre cum experimentati spatiul, dar vom vorbi despre asta alta data.
http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/