Manual de "mantuire" - Lectia II de Lelia Mihail publicat la 01.03.2009
Rugaciunea
     Rugaciunea este vie, este o forma-gand. Gandul, fiind viu, nu moare niciodata. Of, of! Chiar daca entitatea emitenta este resorbita, gandurile ei raman si au consecinte incalculabile asupra universului si cghiar a intregului cosmos. Dar despre asta vom vorbi mai tarziu.
Gandul emis de o entitate patrunde in "ceruri" purtat de forta inmagazinata in acel gand, forta data de puterea mintii entitatii emitente.
Forma gandului depinde de "continutul" sau. Culoarea si luminozitatea, la fel. GANDITI POZITIV! Macar pentru a scapa de cosmaruri si viziuni infricosetoare.
Nu numai cei intrupati ci si entitatile neintrupate gandesc, doar ca cele din urma isi pot monitoriza si opri gandurile. Omul intrupat nu le poate gandi fara sa emita acele ganduri. Nu exista ganduri secrete!
Cat priveste "citirea" gandurilor emise, acestea sunt "lecturate" instantaneu de entitatile fara trup si ceva mai "incet" de entitatile intrupate.
Din pacate pentru oameni, acestia au ajuns in situatia ca nici nu mai sesizeaza ca au inghitit ganduri straine si asta pentru ca nu-si monitorizeaza gandurile. Omul obisnuit nu gandeste, se lasa gandit. Cum se intampla asta?

     Spatiul in care traim este o plasa energetica tesuta de formele-gand.
Procesul are loc in felul urmator: o entitate emite un gand; cu cat se gandeste mai intens si mai multa vreme cu atat "pozitiveaza" acel gand. Se formeaza o "bobita" care are forma acelui gand. Gandul fiind alcatuit din aer este inspirat de cei din jur. acestia prelucreaza acel gand si fie ca sunt de acord cu ideea transmisa fie ca nu, prin energia proprie emisa la expiratie intaresc acea "bobita" si o si maresc. Alte entitati o capteaza ...si procesul continua. Alta entitate emite o alta forma-gand cu care se petrece acelasi fenomen. Gandurile asemanatoare se leaga prin cordoane energetice si ,cu cat sunt "mai bine hranite" de alte minti, cu atat se unesc si formeaza o "boaba" inconjurata de o zona mai densa. Fiind cam 6 miliarde de oameni si multe alte entitati ganditoare, doar pe Terra, puteti vedea plasa deasa in care traim si respiram.

     Fiti atenti ce ganditi!. Asta respirati voi si copiii vostri.
Vestea proasta este ca, traind vesnic, gandurile nu dispar niciodata. Noi respiram ceea ce s-a gandit pe aceasta planeta de la popularea ei cu viata inteligenta, de la inceputuri deci.
Acea plasa este un egregor, o mite colectiva. Oamenii care nu-si monitorizeaza gandurile si se lasa ganditi sunt hraniti PERMANENT din mintea colectiva. Ei se amagesc doar ca au ganduri proprii. Sorbindu-le odata cu fiecare inspiratie, au senzatia ca aceste ganduri "tisnesc din ei".
Vestea buna este ca acesti oameni au o forta a gandului catre zero, incat nu intaresc foarte mult mentalul colectiv ceea ce explica faptul ca un singur om cu "mintea lucrata" poate manipula milioane de oameni. In ce "directie" vrea acel om.
Asa se explica marile purificari produse de mintile ilustre, formele-gand emise de ei salvand pana acum de multe ori omenirea.

     Fiecare om, constient sau nu, este responsabil de totalitatea gandurilor emise in toate vietile traite pe acest pamant (intruparile). De aceea revine mereu ca sa pozitiveze formele-gand emise de-a lungul incarnarilor. Acum la finalul acestui ciclu, nu promoveaza in planul de densitate 5 decat cei care s-au integrat. Ce e aceasta integrare? Integrarea reprezinta tocmai aceasta adunare a formelor-gand de prin toate vietile parcurse de o entitate, pozitivarea lor si formarea unui TOT, adica o singura minte. Un om a avut, sa zicem 1000 vieti - intrupari - deci cam 1000 de "mintisoare" care vor fi una. In fiecare intrupare am devenit constienti de anumite aspecte ale vietii iar acum suntem chemati sa unificam aceste constiente si sa formam o noua constiinta - constiinta 5D - despre care se tot vorbeste. Acum puteti intelege de ce copiii nu sunt puri la nastere asa cum tot "cantam" noi in intunericul mintilor noastre. Bebelusii sunt batranii care vor sa-si purifice formele-gand emise in mii si mii de ani.

     Ca au inceput sa vina acum entitati de nivel de constiinta foarte ridicata este alta poveste si nu avem noi nici un merit.
     Sa revenim la "rugaciune". Sa lamurim faptul ca rugaciunea nu este o insiruire de cuvinte ritualice sau nu, ci GANDURILE NOASTE ZILNICE.
Si trimitem rugaciunea catre cer. Adica supararile, tristetile, injuriile, victimizarile, minciunile, inselatoriile etc Si pe ele le traim cu adevarat, punem pasiune, deci se duc "glont".
Va mai mirati ce va raspunde cerul?
Rugaciunile clasice sunt in general goale de continut pentru ca le spunem plictisiti sau grabiti (suntem ocupati doar, nu?) sau si mai rau, delegam pe altii sa faca treaba asta plicticoasa. Apoi incepem sa-i banuim ca nu-si fac treaba, desi i-am platit, sau sa-i intelegem ca si ei se plictisesc, doar suntem oameni......
Cei care inca mai gandesc asa e cazul sa-si schimbe de urgenta modul de a gandi iar daca nu o fac........sa nu mai astepte nimic.