Manuscrisul Mariei Magdalena - Partea I de Tom Kenyon publicat la 07.04.2009
Manuscrisul Mariei Magdalena
     Oh, Mare Mamă, divin feminin, născătoare a cosmosului, iubită a Spiritului,
Creatoare a întregii materii si regină a tuturor lumilor din lumi si a celor din afară, te chemăm la noi în această oră.
Noi suntem copiii tăi; ascultă chemarea noastră.
Noi suntem fiicele si fiii divinei tale uniuni, fructul pasiunii tale pentru viată.
Tu, care esti alături de Spirit, Tatăl nostru, de la începutul timpului, si ne-ai dus în viitor din uniunea binecuvântată a Spiritului cu Materia, noi suntem copiii tăi, fiii si fiicele trupului tău si ai inimii tale, si ne amintim atingerea si mireasma esentei tale, si tânjim după tine.
Vino în inimile noastre si dăruieste-ne reamintirea.
Vino în mintile noastre si deschide geniul nostru. Luminează-ne cu prezenta ta.
Trage înapoi valul ca să putem vedea si cere usilor să se deschidă, astfel încât frumusetea si extazul să poată locui în casele si inimile noastre mai complet.
Aceasta este ora celei mai mari nevoi.
Te chemăm prin foc si apă, prin pământ si vânt, prin tot ce poartă numele tău.
Chemăm toată descendenta ta si toate numele tale. Vino la noi. Vino în noi. Asa să fie.

Am fost crescută cu întelegerea magicului. Tatăl meu era din Mesopotamia si mama mea, din Egipt.
Înainte de a fi nascută ea s-a rugat lui Isis să o binecuvânteze cu un copil. Eu sunt acel copil.
Si am fost cunoscută ca Maria Magdalena.( cunoscuta nu botezata - nn). Când am avut 12 ani, am fost trimisă să studiez cu o soră secretă a Initiatilor, sub aripile lui Isis
. Am fost antrenată în secretele Egiptului, Alchimia lui Horus si Cultul Magiei Sexuale al lui Isis.
Când l-am întâlnit pe cel ce-l numiti Isus, imi trecusem toate Initierile.
M-am pregătit pentru întâlnirea cu el la râu. Evangheliile au povestit despre mine ca o prostituată, pentru că toate Initiatele din ordinul meu purtau o brătară de aur ce era un sarpe; si era cunoscut că noi practicam magia sexuală; iar în ochii evreilor, noi eram prostituate.
Când l-am văzut pe Isus si ochii nostri s-au întâlnit, am înteles că noi am fost destinati unul pentru celălalt.
Ceea ce am de gând să vă povestesc nu a fost cunoscut, cu exceptia celor care erau cu mine.

Multe legende există cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Dar pentru mine este o poveste a celei mai profunde iubiri.
Acel Isus (recunoscut de legendele respective) a avut o viziune a lumii ce nu m-a atins (nu a avut legătură cu mine).
Povestea mea este o poveste de iubire.
Multi oameni l-au urmat pe Isus. Si oportunitătile pentru noi de a fi împreună singuri erau foarte putine. Nu a fost scris în evanghelii pentru că nimeni nu a cunoscut, doar cei apropiati de noi
. Înainte ca Isus să meargă în Grădina Ghethsemane, noi am conceput un copil, si numele ei a fost Sar’h.
Povestea pe care am de gând să v-o povestesc sună fantastic.
     Îmi reamintesc scrierile Maries de la Mer, desi atunci, desigur, nu erau numite asa.
Este un loc unde barca noastră a acostat. Sar’h era foarte mică. Nici măcar nu avea un an.
Isus mi-a apărut în lumina sa luminoasă. Era ciudat să-mi văd iubitul transportat într-un alt tărâm, altă lume, în timp ce eu si fetita noastră traversam Mediterana singure.
Nu mai eram în sigurantă si a trebuit să părăsim Egiptul, pentru că acolo ne dusesem.
Când am acostat la unul din malurile a celei ce avea să devină Franta era doar pustietate.
Ne-am întâlnit cu preotesele Cultului Isis, si ne-am îndreptat în nord spre protectia Druizilor, pentru că Isis le-a vorbit si ei au auzit chemarea de a proteja fata ei, Sar’h. Si astfel ne-am îndreptat spre nord pe un alt mare curs de apă si am traversat spre ceea ce a devenit Anglia.

si am fost ascunse în cea mai sacră inimă a Druizilor, la Tor si Glastonbury. Desi noi eram mai în sigurantă decât am fost în Israel sau Egipt, influenta romană s-a extins la fel de bine si în Anglia si noi am fost ascunse.
Am locuit în aceste locuri multi ani, iar Sar’h s-a măritat cu un bărbat ai cărui urmasi urmau să devină Cavaleri Templieri si eu am mers în nord în Tara Galilor si am locuit la mare pentru tot restul zilelor mele.Voi spune aceasta, pentru că în acei ani când am locuit singură lângă mare, Isus deseori mă va vizita.
Desigur, nu era ca înainte, pentru că, corpul său era mai mult energie decât carne, mai mult lumină; dar încă era extraordinar să fiu cu el din nou.
Când am murit, el era acolo si m-a dus în ceea ce unii ar spune rai dar este doar un loc în sufllet.

Mi-am început povestea la râu pentru că viata mea a început cu adevărat atunci.
Toti acei ani dinainte au fost pregătirea pentru această întâlnir
În acea dimineată am stiut că ceva era agitat (nelinistit), un fel de emotie – un fior în brate si picioare – chiar si înainte de a-l întâlni
Eram deja la râu când a sosit el. Mi-am scufundat deja ulciorul pe deasupra mânerului si el m-a ajutat să-l pun drept.
Unii dintre apostoli care mi-au văzut brătara sarpe si au presupus că sunt o prostituată, erau îngroziti că Maestrul v-a ajuta o astfel de persoană.
Dar asta nu m-a atins. Eram într-o altă lume, transportată de ochii lui Isus. Când ochii nostri s-au atins a fost ca si cum as fi privit în toată eternitatea, si stiam că el era cel pentru care fusesem pregătită - si la fel si el.
Am continuat la marginea celor care-l urmau si serile încercam să fim împreună; nu în fiecare seară, pentru că era permanent căutat.
     Eu, care am fost antrenată în Alchimia lui Horus si Sexul Magic al lui Isis, eram considerată a fi foarte avansată de învătătorii mei, totusi, prima dată în braţele lui Isus am fost o femeie ce tremura, si a trebuit să mă lupt să găsesc acea cale centrală prin dorinta mea spre cel mai înalt tron, pentru că acesta era antrenamentul meu.
Isus si eu, folosind tehnicile în care am fost antrenată si la fel de bine metodele pe care el le-a învătat în Egipt, am fost în măsură să încărcăm Ka-ul lui, corpul lui energetic, cu mai multă lumină si mai multă fortă, astfel încât el a putut să lucreze mai usor cu cei care au venit după el. Si încă găsesc ironic faptul că Evangheliiile povestesc despre faptul că eu am fost la izvor când Isus a sosit; dar acele câteva nopti când Isus si eu am fost singuri, a venit la izvorul meu, pentru a atrage de la mine puterile lui Isis, pentru a se zidi si întări pe sine însusi.
     Inima mea tremură când repovestesc povestea de parcă ar fi fost ieri. Acea primă noapte cu Isus este întipărită în mintea mea la fel de clar ca si cerul peste Ierusalim.
După ce am fost capabilă să trec peste dorintele mele ca femeie si am urcat pe calea alchimiei spirituale în care am fost antrenată, am putut vedea forma spiritului lui Isus – deja luminoasă, deja strălucitoare cu lumină.
Un porumbel era deasupra capului său, raze aurii de lumină curgând din el. Pecetile lui Solomon, Hator, Isis, Anubis si Osiris erau în forma spiritului său. Erau semnele că el trecuse prin aceste Initieri.
Erau si alte simboluri pe care nu le-am înteles; pentru că erau din culturi despre care nu aveam cunostintă sau nu fusesem învătată despre ele; dar cu privire la pecetile egiptene pe care eu le stiam el a fost pe calea Marelui Zeu Horus.
Dar încă nu trecuse prin Initierea mortii sale, si stiam în inima mea tremurândă că de aceea fusesem atrasă spre el la acest moment – pentru a-i fortifica sufletul cu puterile lui Isis si ale Mamei Cosmice, astfel încât el să poată trece prin portalul întunecat si să ajungă la Horus.
     Noaptea, după ce am făcut dragoste si am condus si contopit corpurile noastre spirituale amândoi, actiunea alchimiei începând între noi doi, Isus a alunecat în somn.
Cum îl tineam în brate, am simtit o frământare în mine, o dorintă de a-l proteja, de a fi tot timpul cu el, si întelegerea, ca o muchie a unui cutit rece, că vom fi despărtiti de forte mai mari decât dorinta mea.
Biserica a vrut să vă facă să credeti că sunt o prostituată, dar vă spun acum că, Biserica este prostituata, pentru că v-a făcut să credeti că femeia este pângărită si pasiunile sexuale dintre un bărbat si o femeie sunt răul (păcatul).

Acest secret al secretelor a fost stiut de toti Initiatii lui Isis, si încă nu mi-am imaginat vreodată că as fi aceea care l-ar fi adus în cea mai completă exprimare prin uniunea cu cineva ca Isus.
Pentru mine, această călătorie este a spiritului meu si a inimii mele.
     Dar pentru acei care doresc să cunoască călătoria fizică... după crucificarea lui Isus, eu si mama lui, Maria, Iosif din Arimathea, băiatul lui de 12 ani, numit Aaron si două alte tinere femei am pornit spre nordul Egiptului.
Cursul nostru a luat-o spre est înainte să putem întoarce directia spre vest si a trebuit să ne oprim pentru provizii pe drum pentru că barca noastră era foarte mică.
Drumul nostru a luat-o spre Malta si micuta insulă Oudish, de acolo spre Sardinia si spre capătul a ceea ce acum este Cinque Terra, în final debarcând la Saintes-Maries-de-la-Mer si făcând călătoria spre nord prin Rennes-le-Chateau în nordul Frantei si traversând canalul spre ceea ce acum este Anglia.

Ne-am stabilit în Glastonbury pentru mai multi ani până când Sar’h a împlinit 12 ani. După aniversarea ei de 12 ani, noi am pornit spre locul dintre trestii unde ne-am asezat.
Acolo, atât de aproape de Egipt cât era de sigur pentru noi, mi-am initiat fata în Cultul lui Isis si am îmbăiat-o în apele mediteraneene în concordantă cu învătăturile pe care le primisem.
Ne-am întors apoi la Glastonbury, până când fata mea si a lui Isus, Sar’h, s-a căsătorit la 16 ani. A intrat într-o familie binecunoscută, ai căror descendenti au devenit Templierii, desi la acea dată Cavalerii Templieri nu existau.
Linia genetică a acestei familii, prin Sar’h, ar fi fost purtată de înşişi templierii.

Când Sar’h s-a căsătorit si si-a asigurat viata astfel, m-am îndreptat spre nordul Tării Galilor si am locuit într-o mică căsută de piatră lângă mare pentru restul zilelor mele. În spatele căsutei mele era o apă curgătoare ce venea de la un deal si stăteam acolo multe zile. Pentru că acolo pentru un timp această apă se despărtea în două si cele două ape mergeau una lângă alta iar apoi una o lua la dreapta si cealaltă la stânga.
     Si stăteam acolo, între ele, gândindu-mă la râul vietii mele si la al lui Isus – cum, pentru un timp, vietile noastre au curs împreună si apoi s-au separat.
Îmi voi aminti pentru totdeauna de momentul când Isus a venit prima dată la mine după învierea sa.
Era o lună nouă si cerul era senin. O ceată luminoasă agătată peste iarba neagră si totul era de argint de la lumina lunii si stelelor.
Am văzut o figură apropiindu-se de mine pe cărarea bătută de vânturi ce duce la căsuta mea. Tocmai iesisem afară pentru a aduce apă de la râu si el era acolo. Arăta la fel, însă cu o radiantă – de neconfundat!
Ochii mei s-au umplut cu lacrimi, inima a tresărit. Am alergat la el si oprindu-mă o clipă, mi-am reamintit cuvintele lui imediat după înviere. „Nu mă atinge încă”, a spus el atunci, „pentru că nu am ascensionat la Tatăl”.
Oh, cum eu, o Initiată a lui Isis, am dus dorul în toti acesti ani să înteleg corect această afirmatie! Ce vroia să spună cu aceste cuvinte?
Deoarece crestinii au mostenit doar o parte din adevăr.
Cea mai mare parte a adevărului este ascunsă în misterele Marii Mame; si pentru că Biserica a căutat să priveze de drepturi femeile si tot ceea ce este feminin a fost sigilat deoparte acest adevăr. Si adevărul are de-a face cu corpul Ka însăsi – ceea ce am învătat ca Initiati să numim Dublul eteric sau Geamănul Spiritual – pentru că, corpul Ka, când se încarcă cu energie si vitalitate suficientă, seamănă cu corpul fizic.
Dar spre deosebire de corpul fizic, corpul Ka nu este făcut din carne, doar din energie – energie si lumină.
Si astfel când Isus a venit la mine după învierea sa, el era în corpul său Ka, dar acesta nu era încă stabilizat, pentru că încă nu mersese la Tatăl – însemnând Marele Spirit al propriului suflet.
Astfel, înainte de a putea face aceasta, el trebuia să treacă prin portalul mortii si să călătorească prin infernul propriei fiinte.
El a făcut aceasta din două motive, după cum am înteles.
Primul era: că un suflet maestru făcând un astfel de lucru aduce multă putere lui Ka.
Al doilea motiv era să croiască un drum prin moartea însăsi, astfel ca altii să fi putut urma si trece prin lumea întunecată mai usor urmărind dâra luminii sale.
Si astfel acea primă noapte când noi ne-am reunit – o simt acum, încă cu însufletire, clar si puternic – inima mea s-a umplut cu bucurie fiind din nou cu el. El a venit la mine în acea noapte tocmai înainte de miezul noptii si a plecat tocmai înainte de a se lumina.
În acele ore noi ne-am asezat unul lângă altul, corpurile noastre Ka unindu-se din nou, fără să fie nevoie de vorbe. Comunicarea noastră era telepatică. Si fără actul fizic al sexului Puterea Sarpelui din el s-a unit cu Puterea Sarpelui din mine si a urcat în sus de-a lungul căilor sacre din coloanele noastre vertebrale, spre tronul coroanelor capetelor noastre trimitându-mă într-un extaz si beatitudine ce mă legăna.
Si asa a fost pentru multi ani.
El a venit la mine în acest fel de mai multe ori în fiecare an. Uneori am vorbit. De cele mai multe ori era în uniune. Îl întrebam unde mergea de fiecare dată când nu eram împreună.

El spunea că mergea în multe locuri sacre de pe planetă – că se întâlnea cu multi oameni diferiti. Mi-a a spus că asternea o cale de lumină.
     În timpul unei vizite de-ale sale i-am cerut să-mi explice acest concept oarecum ciudat.
El a desenat un cerc pe podeaua murdară a căsutei mele si apoi ceea ce am recunoscut erau două triunghiuri intersectându-se, pentru a face Pecetea lui Solomon, devenind Steaua lui David.
El a spus că sunt multe pământuri de care noi, în această parte a lumii nu aveam cunostintă. Multe din aceste pământuri aveau vârfuri corespunzând vârfurilor Pecetii lui Solomon.
Mergând în aceste zone, el se asigura că munca lui avea să ia o directie profundă în pământul acestei lumi.
Dintre toate timpurile când m-a vizitat, cel care a rămas cel mai puternic în mintea mea a fost cel în care a venit când Sar’h m-a vizitat.
Ea tocmai devenise însărcinată si vroia să mă vadă pentru a primi binecuvântarea mea, si astfel am fost emotionată să o văd si compania ei de călătorie.
Ea a trimis vorbă de sosirea ei prin Druizi, dar cuvântul lor a ajuns la mine doar cu o zi înainte de venirea ei.
A stat cu mine trei zile si în a doua noapte Isus a apărut.
Nu stiu dacă puteti aprecia cât de ciudat a fost. Pentru că Sar’h niciodată nu si-a întâlnit Tatăl si nici Isus nu si-a văzut fata.
Si tocmai aici ei s-au întâlnit pentru prima dată! Si corpul tatălui ei s-a reîntors la elemente într-o fulgerare de lumină prin învierea sa, astfel că acum el era în corpul său Ka ce emitea un anumit fel de lumină de neconfundat.
Amândoi au fost miscati, Sar’h cu lacrimi si Isus cu mare patos.
Au petrecut o oră împreună, doar ei singuri, plimbându-se afară. Nu stiu despre ce au vorbit.
Dar din momentul în care ei au început si până la sfârsit când au terminat, cerul era umplut cu stele căzătoare.
Înainte ca Isus să plece în acea seară, chiar înainte de a se lumina, după cum îi era obiceiul, si-a pus mâinile peste stomacul lui Sar’h si a binecuvântat copilul.
Sar’h a plecat de la mine a doua zi, plină de un sens de pace de neconfundat.
Si astfel v-am povestit ceea ce vroiam să vă spun despre viata mea ca mamă si acum voi întoarce povestea la mine ca Initiată în Alchimia lui Horus, în secretele lui Isis.

Mă voi întoarce acum la preaiubita mea soră, soră în spirit, Mama lui Isus, cunoscută ca Maria. Maria a fost o mare Initiată în Cultul lui Isis, primindu-si învătătura în Egipt. De aceea când ea si Iosif s-au ascuns de mânia regelui Israelului, ei s-au refugiat în Egipt, pentru că ea era mai în sigurantă acolo printre Preotesele si Preotii lui Isis.
Învătătura ei a fost diferită de a mea dar noi am servit în acelasi fel. Pentru ca să explic cunoasterea mea referitoare la Maria trebuie să explic unul dintre cele mai profunde secrete ale Cultului lui Isis.
Pentru că se credea si cred că acesta este adevărul, că în anumite conditii Zeita însăsi s-ar putea încarna, fie prin nastere fie prin initiere spirituală.
Maria, Mama lui Isus, când era foarte tânără, era recunoscută pentru puritatea spiritului ei de marile Preotese ale Templelor lui Isis. Ea a fost antrenată ca o Initiată si a atins cele mai înalte nivele. Dar mai degrabă decât să devină o preoteasă, ea a fost antrenată să devină ceea ce se numeste o Încarnare (a Zeitei).
Pentru a fi o Încarnare trebuie să fii un suflet foarte înalt si cere străbaterea unor discipline si învătături deosebite.
Într-o Initiere finală, Maria a devenit păstrătoarea unei energii ce izvorăste direct de la Isis însăsi.
Din acest punct de vedere, ea era o întrupare a Mamei Cosmice.
Era ca si cum ar fi fost două Marii, Maria cea umană, pură în spirit si inimă, tinând în ea un portal direct de la Marea Mamă, Creatoarea întregii materii, a timpului si a spatiului.
În acest fel temelia a fost asezată, ca să spunem, pentru conceperea unei fiinte cu calităti remarcabile ce urma să devină fiul său, Isus.
Când Maria a trecut prin ceea ce Biserica se referă la Conceptia Imaculată, ea a fost dovada unui proces de inseminare galactic si Celestial, prin care Principiul Tatălui, sau Spiritul cum îl întelegem noi în Cultul lui Isis, si-a transferat esenta sa în Isis, Mama ce primeste sământa Tatălui – Materia primind impulsul Spiritului.
Si această energie spirituală puternică si înalt rafinată a prins rădăcini în uterul Mariei si a dat nastere lui Isus.
Maria era cu apostolii când au venit spre mine la izvor. Ea imediat m-a recunoscut ca o Initiată asemenea ei după brătara din aur sub formă de sarpe pe care o purtam pe brat si după Pecetea lui Isis ce lumina în corpul meu Ka, pentru că Maria era clarvăzătoare si spirituală (transcedentală).
Prima persoană ai cărei ochi i-am întâlnit au fost ai lui Isus si asa cum am spus m-am simtit transportată în alte lumi în imensa sa prezentă.
A doua persoană ai cărei ochi i-am întâlnit au fost cei ai mamei sale. În ochii ei era recunoasterea si cunoasterea statutului meu ca o camaradă Initiată în Cultul lui Isis si desi învătătura ei nu era în Sexul Magic cum era a mea, ea a înteles că am fost pregătită pentru Isus.
Între ei, m-am simtit purtată pe aripile unei iubiri transcedentale. Am simtit spiritul meu zburând sus.
Următorii ochii pe care i-am văzut au fost ai discipolilor lui Isus, care m-au judecat ca o prostituată, si următoarele generatii m-au considerat în acest mod.
Dar vă spun vouă că în ochii lui Isus si ai mamei sale eu nu eram o prostituată ci un vas curat pentru vindecarea si hrănirea puterilor lui Isis însăsi.
Vine un timp în viata unui bărbat, fie uman fie divin, când mama lui nu mai poate să-i dea esenta a ceea ce are nevoie. Iubirea ei continuă, dar ceea ce este necesar este susţinut de o altă femeie. Eu eram acea femeie.
Maria m-a recunoscut pe mine si statul meu si mi-a dat pe fiul ei în acel moment la izvor.
Maria si cu mine am petrecut mult timp împreună, timp în care am discutat de munca lui Isus, de necesitătile sale si locul meu în viata lui. A fost înteles că eu eram servitoarea unei mari puteri. Am fost antrenată pentru aceasta dar trebuie să vă spun că puterea recunoasterii încă mă cutremură. Încă tremur la recunoasterea lui.
În acele multe nopti si zile împreună, Maria si cu mine am fost prezente la nevoile lui Isus si ale discipolilor săi, si în acea perioadă Maria si cu mine am devenit foarte apropiate, pentru că am iubit-o si încă o iubesc – pentru frumusetea ei fizică, puritatea inimii si a spiritului ei si blândetea cu care trata lumea.
Pot spune cu propria-mi claritate, că Maria, servea ca un vas pentru Isis ca o Încarnată, a fost un maestru foarte evoluat, dar acum servind în aceste moduri, măiestria si perfectiunea ei – perfectiunea ei spirituală – este uluitoare. Ea se află în tărâmurile raiului, compasiunea si iubirea ei curgând continuu spre oameni. Ea este disponibilă pentru toti, indiferent de credintele lor.
Când cineva o cheamă să stiti că el este auzit.

As vrea acum să clarific despre cunoasterea mea.
As vrea să vă vorbesc despre Sexul Magic al Cultului lui Isis, despre Alchimia lui Horus.
Vreau să vă dezvălui secrete pe care un Initiat nu le-ar dezvălui, nici chiar sub amenintarea mortii.
Dar timpurile sunt diferite acum. Timpul, asa cum stiti, se accelerează si am primit permisiunea de la Zeită însăsi – într-adevăr, am fost rugată de Zeita însăsi – să vă dezvălui câteva dintre cele mai bine apărate secrete ale tuturor timpurilor.
Vă sunt dezvăluite în speranta că vă vor înălta în timp.
     Alchimia lui Horus se referă la o multime de cunostinte si metode pentru transformarea corpului Ka. În această întelegere, cum corpurile Ka dobândesc mai multă energie si lumină, există o crestere în câmpul magnetic al aceluia si ceea cedoreste Initiatul se manifestă mult mai repede.
Cu toate acestea, prin a te preda propriului Suflet Celest, sau Ba, urmărirea dorintelor personale, desi nu abandonate, nu mai reprezintă centrul întregii existente a cuiva.

Sufletul Celest sau Ba, există într-un nivel de vibratie mult mai înalt decât corpul fizic (Khat) sau Ka (geamănul spiritual sau eteric al formei fizice).
În corpul Ka sunt căi ce pot fi stimulate si deschise. Activarea acestor pasaje secrete din Ka îi aduce mai multă putere. Alchimia lui Horus este desemnată să consolideze acestea, să activeze puterile si abilitătile latente ale Initiatului prin ceea ce este numit Djed sau ascensiunea celor sapte peceti, ceea ce yoghinii si yoghinele din India numesc chakre.
     În scoala în care am fost învătată am studiat cum să activăm Puterea Sarpelui, să o miscăm prin anumite căi prin coloana vertebrală si să deschidem circuitele din creier. Aceasta creează ceea ce se numeste Uraeus. Uraeus este adesea un foc albastru ce se extinde în sus pe coloana vertebrală atât lateral cât si orizontal si în creier si se unduieste cu modificările în energie din aceste căi.

Activarea lui Uraeus creste potentialul creierului pentru inteligentă, creativitate si, foarte important – receptivitate, pentru că sarcina Initiatului este să schimbe calitatea propriei fiinte, astfel încât acordarea la Ba sau Sufletul Celest să fie clară si neobstructionată.
     Când l-am întâlnit pe Isus la izvor simpla apropiere a prezentei sale a activat Alchimiile mele interne. Puterea Sarpelui s-a miscat în sus pe coloana mea vertebrală de parcă as fi practicat disciplinele pe care le-am învătat.
Acea primă noapte când am fost împreună singuri, unul în bratele celuilalt, odihnindu-ne unul lângă celălalt, am practicat Magia Sexuală a lui Isis. Această formă specifică de magie încarcă corpul Ka cu fortă magnetică cutremurătoare prin puterea orgasmului fizic, pentru că atunci când cineva are un orgasm sexual, acolo este o eliberare cutremurătoare de energie magnetică în interiorul celulelor.
Si cum această energie se împrăstie ea eliberează un potential magnetic ce poate fi folosit.
     As vrea să împărtăsesc specificitatea acestora, dar ca să o fac trebuie să explic mai mult din întelegerea de bază a realizării sexuale si spirituale, pentru că acest secret a fost furat de Biserică.
Când eu, o Initiată a lui Isis, m-am unit cu Isus, au fost căi specifice pe care a trebuit să le deschid în mine. Am fost uimită să descopăr, cu toate acestea, că multe din aceste căi erau deschise spontan în prezenta lui.
Am mentionat la începutul acestei povesti cum am tremurat ca femeie, trebuind să mă lupt cu propriile mele dorinte si pasiuni; pentru că, calea unui Initiat este să folosească energia pasiunii într-un mod specific foarte înalt, si nu să se lase simplu dus de ea; pentru că alchimia cere ca energia să fie retinută atât cât să poată fi transformată.
Foarte curând, Isus si eu am atins starea – cunoscută ca Cele Patru Serpentine.
Aceasta s-a întâmplat când amândoi am stăpânit Alchimiile interne ale lui Horus în măsura în care acestea pot activa atât Serpentina Solară cât si cea Lunară în coloanele vertebrale. Prin clarvedere se poate vedea aici un canal central ce merge sus pe coloana vertebrală, la stânga este Circuitul Lunar iar la dreapta un Circuit Solar, numite Ida si Pingala de yoghini si yoghine.

Alchimiile lui Horus conduc la activarea acestor două circuite de către câmpuri magnetice ce sunt asemănătoare serpilor.
Sarpele Lunar de pe partea stângă este negru ca smoala, culoarea Voidului; pentru că într-adevăr, este întruparea Voidului însusi si păstrează potentialul Creatiei tuturor lucrurilor.
Serpentina Solară este aurie.
Un Initiat determină aceste Două Serpentine să urce în sus.
Pe măsură ce ele urcă în sus ele străpung chakrele si se încrucisează una cu cealaltă.
În Alchimia lui Horus, aceste Două Serpentine se încrucişsază una cu cealaltă prin cea de-a cincea pecete (chakra), a gâtului, si prin toate cele dedesubt.
Ele stau apoi una în faţa celeilalte, în zona unde este glanda pineală sau centrul capului. Aici, un potir este vizualizat cu glanda pineală la partea de jos a potirului însusi
Aceste Două Serpentine sunt vii – ele nu sunt statice ci vibrează si scânteiază si se ondulează cu energia – si zvârcolirea corpurilor lor în Ka activează o crestere a potentialului magnetic.
Sunt practici specifice, pe care vi le voi împărtăsi mai târziu, dar as vrea să vorbesc în acest moment despre practica celor Patru Serpentine.
Când Isus si eu am făcut dragoste, după cum spuneti voi, noi am determinat Serpentinele noastre să urce pe coloanele noastre vertebrale, prin Djed-ul nostru.
Am făcut acest lucru simultan si în momentul orgasmului reciproc încărcătura eliberată din prima chakră în zona pelviană a corpurilor noastre a fost trimisă sus, în Tron, care se află în partea superioară a capului – stimulând centrii cei mai înalti ai creierului.
În acelasi timp, în timpul acestui moment al extazului sexual noi am plasat constiinta noastră complet în corpurile noastre Ka, pentru că, Ka este întărit de extaz. Stările extatice hrănesc si întăresc corpul Ka si, după cum am spus mai devreme, cu fiecare întărire Ka devine mai magnetic, atrăgând Initiatul spre ceea ce el sau ea îsi doreste.
Magia Sexuală a lui Isis are de-a face cu abilitatea internă a fiintei feminine de a utiliza energiile magnetice pentru a deschide nivele mai adânci ale constiintei prin actul de predare a energiilor sexuale căilor ce sunt deschise.
Când o femeie este profund îndrăgostită si pretuită, cum am fost eu de Isus, ceva lasă să meargă la cel mai adânc nivel al ei si în momentul orgasmului are loc o cutremurare incontrolabilă.
Dacă ea se simte în sigurantă si permite acest cutremur, acest tremur să o poarte, există un vortex magnetic grozav ce deschide centrul ce se află în uterul ei.
Doi Initiati angajati în Magia Sexuală a lui Isis se pot întări pe ei însisi si să-si expansioneze rapid constiinta prin puterea acestui câmp magnetic.
În practicile avansate ale Magiei Sexuale a lui Isis, bărbatul Initiat determină amândouă Serpentinele sale să urce prin corpul Ka al femeii Initiate iar femeia determină Serpentinele sale să urce prin corpul Ka al bărbatului.
Puterea explozivă a acestei practici este asemenea energiei eliberate de o bombă atomică.
Amplitudinea masivă a valurilor câmpului magnetic pot întări corpul Ka dincolo de orice imaginatie sau să-l distrugă, dacă nu este tratat cum trebuie.
Aceasta a fost acea practică avansată a lui Ka pe care Isus a angajat-o în acea noapte înainte de Grădina Gethsemane.
Pentru el această crestere grozavă a potentialului magnetic în Ka-ul său l-a întărit pentru munca sa grea si pentru sarcina pe care a înfruntat-o în Initierea sa finală prin portalul mortii; astfel încât, când corpul său fizic s-a dizolvat în elementele sale constitutive aceasta s-a petrecut astfel într-o fulgerare de lumină si căldură – ceea ce Biserica numeste Înviere.
Dar aceasta a fost doar un efect a ceva mult mai profund ce s-a întâmplat în el.
A fost determinată de magnetismul corpului său Ka, pentru că a fost posibil prin Ka-ul său să călătorească prin lumea sa interioară, dincolo de moartea însăsi.
Cum Isus si eu am angajat Practicile Sexuale ale lui Isis în relatia noastră, noi am înteles amândoi că acesta era scopul.
Pentru el fiecare uniune cu mine a însemnat o întărire a Ka-ului său. De aceea am spus mai devreme că el a venit la izvorul meu, pentru că izvorul pe care o femeie Initiată îl oferă bărbatului este un izvor nesfârsit de potential magnetic.

Dar el este deschis doar când femeia se simte în sigurantă si iubită. Doar atunci practicile vor functiona. Pentru că practicile fără hrana iubirii devin doar tehnici si nu vor da rezultatul cerut sau dorit.
În ceea ce mă priveste, eram atât femeie cât si Initiată. Am fost antrenată multi ani si am stiut ce să fac cu căile, dar am fost surprinsă să mă simt dată gata ca femeie.
M-am găsit pe mine însămi asteptând cu cea mai profundă anticipare o privire sau o atingere a lui Isus, si timpurile noastre petrecute împreună au fost cele mai pretioase timpuri pe care le-am experimentat vreodată.
Ceva din atingerea lui si ochii lui – felul în care îl simteam – a determinat o deschidere în mine si mă găseam uneori aproape râzând de mine.
Eu, care am fost antrenată în cele mai secrete practici ale Sexului Magic al lui Isis si am fost apreciată de Preotesele mele ca fiind foarte avansată – ca Initiată – m-am găsit pe mine, o simplă începătoare în prezenta femeii.
Pentru că ce vă spun acum este că, în inima si mintea si corpul întelepciunii feminine se află cele mai mari secrete si cele mai mari puteri – si ele asteaptă să fie revelate.
Si toate acestea sunt scoase la iveală de atingerea altcuiva!
Si astfel în clipa în care vorbesc de Isus sunt străbătută de iubirea mea si de sentimentele pe care le păstrez pentru el prin toate timpurile.