Manual de "mantuire" - Lectia VI de Anonim publicat la 14.04.2009
Valurile de frecvente
     Sa exploram potentialul fiintei umane, potential care incepe sa intre in manifestare intr-un mod accelerat in urmatorii ani.
Cu toate ca manifestarile individuale ale Darului din Interior vor fi din ce in ce mai evidente si se vor intampla intr-un timp relativ scurt in comparatie cu lunga perioada de intuneric ce a dominat planeta, miracolul nu se va intampla peste noapte.
In functie de fiecare suflet, poate dura de la cateva zile, luni pana la ani.
Fireste, rezultate incipiente vor fi pentru toti cei care au ales o cale spirituala. Eu ma refer insa la nivele inalte, clare si coerente de clarviziune, telepatie, dedublare, telekinezie, vindecare instantanee si multe altele...

     Exista un motiv pentru care deschiderea totala nu se va petrece chiar peste noapte (desi ritmul va fi destul de rapid) si aici un factor important il au valurile vibratorii din jurul planetei. Acestea sunt unul din factorii care ne fac uneori sa cadem in inconstienta si sa mai putem fi manipulati (chiar daca pentru perioade scurte pentru cei cu constienta spirituala extinsa).
Am decis sa urmam un flux Divin de energie, cu o anumita logica inteligibila pentru cei care sunt interesati.
     Datele despre istoria umanitatii au fost alterate in mod semnificativ de cercuri de putere ce au fost (si inca sunt intr-o oarecare masura) in control pe planeta noastra de multa vreme.
Intentia Sferelor de Lumina este de a revela aceste informatii in cel mai curat si fidel mod posibil.
Pana acum, ghizii nostri din inalt nu au reusit sa disemineze astfel de informatii cu acuratete 100%. Aceasta se datoreaza dificultatii de a strapunge valurilor vibratorii din jurul planetei noastre (pentru a putea transmite iformatia catre receptorul uman) cat si extragerii informatiilor din Akasha, care se afla in planurile eterice inalte ale Pamantului.
     Desi toata informatia universala este disponibila in mod liber pentru orice suflet care cere sincer, din inima, numai sufletele care nu mai sunt deloc influentate de Consiliul din Riegel si de catre Consiliile intunecate Draco (constelatia Alfa Draconis) au putut avea succes in strapungerea valurilor distorsiunii ce au fost instalate in jurul planetei.
In alte invataturi diseminate pe Pamant, valurile de frecvente au fost numite "bariera de frecvente".

     Pana de curand, Sferele de Lumina (si alte entitati de Lumina) nu au avut permisiunea de la Creator de a umbla la aceste valuri de frecvente (din considerente ce tin de liberul arbitru si de lectiile de suflet).
Abia din anii 1950 din linia noastra temporala dominanta, Dispensele Divine au inclus autorizarea indepartarii campurilor eterice distorsionate si barierelor de frecvente din jurul planetei.
Unele dintre acestea sunt urmarea naturala a caderii in densitate a planetei si omenirii.
Altele au fost plasate in jurul planetei de catre factiuni ET binevoitoare pentru a preveni ca fortele intunecate sa castige prea multa putere pe Pamant
Si, in sfarsit, celelalte valuri au fost plasate de catre factiunile ET intunecate pentru a impiedica sufletele umane in Ascensiune de a castiga putere si de a opri dominatia celor din Orion, Alfa Draconis si Sirius (anumite factiuni siriene) pe Pamant.
     Sferele de Lumina precizeaza ca, desi sunt capabile sa extraga corect informatia din Akasha privind istoria noastra adevarata, ele nu pot garanta acuratetea 100% a informatiei primita de catre medium-urile lor de pe Pamant, asta deoarece informatia trebuie sa strabata cateva niveluri de bariere de frecventa si scaderi de vibratie pentru a putea fi diseminata in acest format scris. Nici un suflet/medium de pe Pamant nu a reusit sa receptioneze informatia cu acuratete 100% pana in prezent datorita celor spuse mai sus. Acest adevar se aplica tuturor informatiilor venite prin channeling (si clarviziune).
In contextul in care fiecare cititor al insemnarilor de fata intelege procesul de mai sus, sa mergem mai departe cu revelatiile.
     Scolile Misterelor din vremurile stravechi au avut ca principal rol sa catalizeze sufletele ce au ales calea Spiritului sa se inalte pana la nivelul in care sa fie capabile sa strapunga bariera de frecvente si sa acceseze energiile Ascensiunii. Sistemele de Initieri si Ritualuri date de ordinele mai mult sau mai putin secrete precum Organizatiile Masonice, Rozacrucienii, Ordinul Trandafirului Alb si altele (recente sau stravechi), au avut scopul precis de a invata sufletele sa strapunga bariera de frecvente, atat din jurul propriei fiinte cat si din jurul planetei.
     In vremurile de inceput ale acestor organizatii, un numar de suflete a obtinut cunoasterea privind Portile Stelare si Portalurile din jurul planetei, fiind capabile sa penetreze o parte din barierele de frecvente prin accesarea portilor si portalurilor, atat in meditatie cat si in experiente in afara corpului fizic (prin dedublare). Cu toate acestea, cele mai multe dintre aceste suflete nu au fost suficient de evoluate spiritual pentru a ramane pure in Inima si Minte, folosind in mod gresit puterile obtinute.
Datorita lipsei discernamantului, ele au dat informatii despre codurile ADN, Portile Stelare si Portaluri catre variate factiuni ET negative, ceea ce a avut ca efect patrunderea de catre aceste factiuni negative a Portilor si Portalurilor, rezultand un haos intunecat in planurile astrale si eterice ale planetei noastre.

Astazi ( sfarsitul lui 2008), entitatile negative de mai sus inca acceseaza portalurile pentru scopurile lor malefice (insa nu pentru mult timp).
     Continuam cu un subiect in conexiune cu valurile de frecvente (sau mai exact cu strapungerea lor), si anume nivelurile vibratorii ale fiintei umane.
Unul dintre oamenii de stiinta, dr. Hawkins, a imaginat un fel de scala a vibratiilor care, desi este oarecum rudimentara, este totusi utila in analiza.
Astfel, dr. Hawkins foloseste o scala a vibratiilor care este aproximativ echivalenta cu starea vibratiei compozite a sufletului multiplicata cu 100.
Definim starea vibratorie compozita a unui suflet ca media nivelului de constiinta a sufletului pe o perioada determinata de timp. De exemplu, daca vibratia compozita a unui suflet este undeva la mijloc intre 3D si 4D, pe scala Hawkins, acel suflet va avea o vibratie compozita de 350.
Trebuie spus ca exista o conexiune intre nivelul de constiinta al sufletului si nivelul vibratoriu al corpului fizic. Astfel, in general, nivelul vibratoriu al corpului va fi cu un nivel de densitate in urma nivelului vibratiei constiintei. Un suflet cu nivelul constiintei de 350 va avea cu aproximatie un nivel de vibratie al corpului fizic de 250 (pe scala Hawkins).
Acele suflete care au un nivel vibratoriu compozit peste un anumit prag, intra automat sub influenta unui camp energetic protector generat de Prezenta Divina si grupurile celeste ce se ocupa cu implementarea Dispenselor Divine .
     In acest moment , conform Sferelor de Lumina, exista aproximativ 16 milioane de suflete pe Pamant care vibreaza la un nivel egal sau mai mare decat nivelul minim necesar pentru ascensiune, care este 450 pentru constiinta si 350 pentru corpul fizic.

     Exista inca aproximativ 15 milioane de suflete in afara de cele 16 milioane mentionate pentru anul 2006, care, daca isi vor urma calea cea mai inalta, vor avea vibratia minima necesara Ascensiunii in timpul Saltului Galactic.
Trebuie mentionat ca putine suflete vor trece instantaneu in Corp de Lumina, majoritatea trecand printr-un proces treptat (dar rapid) de la cativa ani pana la cateva decenii, in aceasta viata
. (Cu alte cuvinte, aceste suflete nu vor mai trece in aceasta viata prin procesul mortii corpului fizic.)
     Sferele de Lumina tin sa atraga din nou atentia ca procesul Ascensiunii nu trebuie privit ca o selectie Divina bazata pe judecata. Toate sufletele sunt iubite de Dumnezeu, si, daca asculta indrumarea Divina, vor trece (fiecare in ritmul sau) prin procesul Ascensiunii, fie la acest sfarsit de ciclu cosmic, fie in alta viata, aici sau pe alte planete. Depinde de Liberul Arbitru al fiecaruia...
Acele suflete pure in Inima si Minte, care au lasat deoparte judecata si comparatia (vorbim de comparatie de valoare a unui suflet vis a vis de altul si nu de comparatia de efecte ale unor situatii/comportamente, care are un rol instructiv in evolutie) vor primi acces la codurile si cheile ADN sacre, intrand in Portile Stelare si Portalurile necesare eliberarii de barierele de frecvente ale iluziilor de pe aceasta planeta. Fiecare suflet ce doreste sincer sa fie eliberat (de iluzii), poate fi si va fi eliberat. Aceasta este o Lege Divina...
     Cum se poate obtine aceasta stare de perfectiune
? Cere si ti se va da. Este la fel de adevarat acum precum era pe vremea lui Iisus... Orice dorim adanc si deplin in interiorul fiintei noastre se va manifesta (cu exceptia de mai jos).

     Exista desigur nivele de protectie implementate in planurile eterice si astrale ale planetei, care au grija ca sa nu primim daca cerem ceva ce afecteaza liberul arbitru al altui suflet.
Daca vom cere asa ceva, Prezenta noastra Divina si ghizii pe care ii avem vor avea grija (cu cea mai mare dragoste) sa nu primim. Asta atat pentru protectia noastra cat si pentru protectia sufletelor cu care interactionam.
http://maya_ra.ablog.ro/