Manuscrisul Mariei Magdalena - Partea II de Tom Kenyon publicat la 06.05.2009
Sexul magic
     Sexul Magic al lui Isis se bazează pe realizarea faptului că principiul feminin păstrează prin natura lui, în mod deosebit natura lui sexuală, o cheie alchimică.
Această cheie alchimică este revelată în actul pe care voi îl numiti iubire– iubire sexuală.
Când aceasta este activată suficient de puternic, Alchimiile lui Horus apar spontan în cei doi parteneri.
În învătătura mea era înteles faptul că erau două căi, alchimic vorbind, cu acelasi obiectiv. Alchimiile lui Horus au fost fundatia pentru ambele alchimii sau practici, de vreme ce aceleasi căi fundamentale erau folosite.
Pentru acei ce nu doresc să se angajeze în relatii, Alchimiile lui Horus vor furniza un mod de a întări si activa corpul Ka la nivelele unei Înalte Initieri. Pentru acei ce se află în relatii, Magia Sexuală a lui Isis va furniza aripile prin care ei vor ascensiona Djed-ul si vor intra în Tronul Celei Mai Înalte Constiinte.
Din pozitia mea avantajoasă, eu văd o mare tragedie în faptul că secretele si sacralitatea naturii noastre sexuale au fost făcute „diavol” de Biserică – de Părintii Bisericii. Si pentru aproape două mii de ani, cea mai dinamică si una dintre cele mai rapide căi de Realizare a lui Dumnezeu a fost considerată gresită.
     În timp ce miracolele lui Isus sunt considerate extraordinare de unii, ele sunt din punctul de vedere tialului constiintei. Ele sunt un semn. Sunt motive pentru miracole si doresc să discut despre acestea din punctul de vedere al cunoasterii Initiatice pe care Isus si eu o aveam.
La timpul când l-am întâlnit pe Isus, el deja demonstrase semnele sale. Nivelul său de creatie era foarte înalt.
Sarcina mea era să-l asist să-si întărească corpul Ka pentru Initierea sa finală prin portalul mortii la Marele Dumnezeu Horus.
Aceasta urma să se realizeze, după cum am spus, prin Sexul Magic al lui Isis si alchimiile lui Horus. Dintre toate miracolele la care am fost martoră la performanta lui Isus, cel care îmi este cel mai drag este cel al înmultirii pâinilor si pestilor.
Era o zi foarte lungă si caldă. Discipolii, Maria si eu urmam Maestrul ca de obicei. O foarte mare multime s-a format, ascultând atent fiecare cuvânt din gura lui Isus. Am fost cu totii încântati de viziunea lui si modurile sale de exprimare.
Era ca si cum, pentru mai multe ore, am fost transportati în raiul însăsi, si am observat că, corpul Ka al lui Isus s-a extins pentru a cuprinde pe fiecare – alt semn.

     Când a terminat cuvântarea sa era târziu, după amiaza, si plin de compasiune pentru ei, realizând că mersul lor acasă le-ar lua câteva zile, el a cerut ca mâncarea să fie adunată si împărtită.
Astfel, discipolii, Maria si eu si încă câtiva care s-au alăturat nouă din multime am început să adunăm mâncarea. Dar când toată a fost adunată, erau doar câtiva pesti si câteva pâinisoare. Prea putin.
Atunci am fost martoră la un eveniment remarcabil. Isus a mers în interiorul său si a închis ochii. Am putut simti intentia rugăciunii sale, desi nu am auzit cuvintele sale.
Alergând cursul complet al Djed-ului său de la baza coloanei sale vertebrale până în vârful capului său, am văzut, prin clarvedere, o explozie de lumină zburând departe de coroana sa, în Ba – Sufletul său Celestial.
Si apoi o energie a coborât ca un răspuns la cererea sa; si si-a pus mâinile peste cele două mici cosuri si a început să scoată afară pâinile si pestii, rupându-i în bucăti si dând câte una la fiecare persoană.
Peste o mie de oameni au fost hrăniţi si pâinile si pestii nu s-au terminat.
După ce multimea a fost hrănită, Isus a dat bucăti Discipolilor săi, lui Maria si mie, iar pâinea a avut cel mai dulce gust iar pestele cea mai minunată aromă pe care nu le-am mai simtit vreodată.
Asemenea miracole sunt naturale pentru un Maestru de calibrul lui Isus si din punctul de vedere al cunoasterii Initiatice, aceste miracole sunt potentialul fiecăruia dacă ei practică ceea ce este cerut.
     Isus adesea folosea fraza: „Eu si Tatăl suntem Una”. Aceasta a condus la o interpretare gresită. Pentru că din punctul de vedere al unui Initiat este un simplu alt cuvânt pentru Spirit.
Si aceste cuvinte Isus indica faptul că el era contopit cu Spiritul lui si astfel miracolele s-au putut realiza.
Pe de-o parte, Isus spunea uneori: „Eu şs Tatăl suntem Una”. Altă dată el spunea: „ Fără Tatăl meu, nu pot să fac nimic”.
Aceasta este oscilatia ce are loc în procesul Initiatic în care Initiatul oscilează între puterea si convingerea conectiei sale cu Sursa Spiritului si apoi la o altă stare a mintii, în care el realizează că este nimic si nu poate face nimic fără Spirit.
Deci o stare a mintii are senzatia omnipotentei. si o altă stare a mintii are senzatia impotentei. Si Initiatul trebuie să treacă printre aceste două.
De aceea Isus a folosit aceste fraze de mai multe ori, atrăgându-mi atentia mie, care eram o Initiată înaintată, că el se afla în mijlocul acestui paradox.
Si a trăit cu acest paradox în constiintă până la Grădina Gethsimani. Inainte de a merge în Grădină, a venit la mine si am practicat Cele Patru Serpentine pentru ultima oară.
Era o mare intensitate a trăirii în timpul nostru petrecut împreună, pentru că amândoi stiam că timpul se apropia de sfârsit.
     Acelora care l-au urmat pe Isus, care se autointitulează crestini, le place să creadă că el era sigur pe el si întotdeauna clar în ceea ce priveste scopul si misiunea sa si că niciodată nu ezita. Dar eu, care am petrecut noptile cu el, vă spun altfel.
Doar pentru că o fiintă a atins un nivel de măiestrie nu înseamnă că ea estetea presiunea Sufletului său Celestial dar este un lucru ciudat a fi un Initiat.
     Initiatul înalt actionează ca un reflex din partea gurii lui Dumnezeu, dar tocmai pentru că Sufletul Celestial este clar nu înseamnă că omul este neapărat la fel.
Isus a văzut în altii potenţialul realizării lui Dumnezeu si a vorbit despre aceasta de multe ori. Într-una din aceste dăti a fost mentionat în Evanghelii când el a spus: „voi puteti face lucruri mai mărete decât mine”. Pentru că el a înteles că miracolele sunt o expresie naturală a constiintei si pe măsură ce constiinta se extinde miracolele vor fi ceva obisnuit.
Si totodată el era foarte constient de limitările celor care-l însoteau – de dependenţa lor de ură, ignorantă si fanatism – si aceasta l-a îngrijorat profund. Am petrecut multe seri discutând despre aceasta.
Si până câteva zile înainte de Gethsimani, el nu era sigur dacă va putea atinge ce era cerut pentru a trece prin Initierea finală.
Nu cunosc motivul schimbării în el, dar cu câteva zile înainte de Grădină si Initierea noastră finală pe care am realizat-o împreună prin cele Patru Serpentine, un sens profund de pace a venit peste el, si era sigur într-un fel pe care nu l-am mai simtit la el.

     Dar după învierea sa l-am văzut în Ka-ul său, radiant si frumos ca niciodată si am înteles. Din punctul de vedere Iniţiatic a deveni Marele Zeu Horus înseamnă ca cineva să-si activeze cele mai înalte potentiale ale constiintei în forma umană. Dar acest lucru este făcut în mod obisnuit doar pentru el însusi. Însă, Isus a făcut acest lucru în interesul întregii omeniri. Aceasta este mostenirea lui.
Dar vă spun că nu are nimic de-a face cu religia! Are de-a face cu fizica si alchimia. Simpla învătătură a lui Isus era că noi toti suntem Dumnezei – că noi toti avem în noi puterea de a iubi si vindeca – si a demonstrat acest lucru cât de bine a putut.
     În primele zile ale Bisericii – însemnând comunitătile acelora ce s-au strâns în jurul învătăturilor lui Isus – a apărut cel mai frumos ritual . Cei care doreau să continue a se simti în prezenta sa trebuiau să împartă pâine si vin. Câteodată bărbatii împărtăseau ritualul, câteodată femeile. Acest simplu act al împărtirii de la unul la celălalt era în concordantă cu intentia lui Isus dar cum anii au trecut simplicitatea acestui act s-a pierdut si doar acei numiti de Biserică puteau da împărtăsania (comuniunea), ceva ce Isus ar găsi dezagreabil.
(Cunoscându-l asa cum v-am povestit, vă pot spune aceasta.) Adevărul si puterea învătăturii lui Isus au fost denaturate de Biserică. Si secretele elevării constiintei prin Sexul Sacru, asa cum l-am practicat eu si Isus, au fost furate de Biserică.
Realizez în împărtăsirea povestii mele că doar o mână vor întelege – dar atâta este suficient.

     As vrea acum să vă împărtăsesc câteva din secretele Sexului Magic al lui Isis.
Cum am spus mai devreme, este posibil să atingi cele mai mari niveluri de constiintă singur, fără partener; si în acest mod, Alchimiile lui Horus sunt desemnate să asiste Initiatul.
Cu toate acestea, pentru acei care se află în parteneriat – Relatia Sacră – a fost revelat Sexul Magic al lui Isis.
Sunt câteva aspecte referitoare la acesta pe care vreau să le discut.
     Primul dintre acestea se referă la întelegerea că în momentul orgasmului, câmpurile magnetice sunt generate.
Într-adevăr, aceste câmpuri sunt create prin ceea ce voi numiti preambul – stimularea simturilor prin atingere.
Această stimulare senzitivă începe procesul construirii câmpurilor magnetice si este crucială pentru practica alchimică a Sexului Magic
Sunt mai multe metode disponibile Initiatilor, si voi discuta câteva dintre acestea – dar esential pentru practică este întelegerea naturii interactiunii celor două elemente alchimice din bărbat si femeie.
La nivelul lumesc, sperma bărbatului poartă informatia liniei sale genetice, care este trecută copilului
Când spermatozoizii din sperma sa se unesc cu ovulul feminin viata este creată iar viata este o interactiune completă a câmpurilor magnetice.
Copilul în crestere din uter dezvoltă organe si sisteme, dar la nivelul magnetic acestea pot fi văzute ca interconectându-se câmpuri magnetice si vibrationale complexe. Si astfel la nivelul terestru, actul sexual creează noi structuri magnetice.

     Initiatii antrenati în alchimie folosesc energia sexuală de asemenea pentru a crea câmpuri magnetice complexe – dar aceste câmpuri nu devin o nouă fiintă, un copil; ele devin încorporate în corpurile Ka ale celor doi Initiati, întărindu-le di elevându-le.
Acesta este primul punct esential ce trebuie înteles. Totul se învârte în jurul acestui punct.
Sarcina Initiatului în acest sistem în care Isus si eu am fost antrenati este să întărească corpul Ka dincolo de limita formei fizice, a lui Khat.
Următorul nivel al întelegerii are de-a face cu acordarea emotională a femeii Initiate – pentru că receptivitatea femeii Initiate depinde de starea ei emotională. Aceasta este parte din natura ei si nu poate fi evitată dacă aceste tehnici sunt functionale
. Esential pentru femeia Initiată este sentimentul autentic de sigurantă si iubire sau apreciere măcar. Când acestea există, ceva din fiinta ei pleacă si permite ca alchimia să aibă loc.
Alchimia este creată prin unirea corpului Ka al Intiatului masculin cu corpul Ka al femeii Initiate
. Ei fac dragoste si corpurile Ka interactionează si aceasta determină ca femeia să-si deschidă Podeaua Magnetică
Acesta este un termen ciudat. El vine din limba folosită în Templele lui Isis. Podeaua este fundatia pe care stă cineva. Când vrem să asezăm ceva să fie în sigurantă, îl asezăm pe podea. Astfel, podeaua a fost folosită ca un termen de jargon în Temple, referindu-se la cea mai de bază piesă ce este cerută.
Cum cei doi Initiati continuă să facă dragoste si pasiunea unirii lor creste, chimicale puternice sunt eliberate în creier si în corp. Acestea duc Initiatii într-un alt spatiu decât cel normal în care se află ei de obicei ca fiinte.
Aceasta deschide mai departe câmpurile magnetice si generează o crestere în aceste campuri.
Sunt două optiuni pentru Initiatul bărbat în momentul orgasmului.
El poate ejacula sau poate să-si păstreze sământa.
Dacă ejaculează si conditiile anterioare sunt îndeplinite, apare o reactie instantanee ce se realizează în uterul femeii.
Cum esenta energetică a spermei sale atacă sanctuarul ei interior are loc o explozie de energie magnetică – lumi în interiorul lumilor, învârtindu-se.
Si în măsura în care Initiatul bărbat a obtinut o înaltă stare la fel ca si femeia, energiile magnetice eliberate dintr-un asemenea contact dintre fluidele sexuale poate fi enorme.
Astfel, este important de înteles că aceasta creează câmpuri magnetice complexe pe care atât femeia cât si bărbatul le pot trage în corpurile lor.
Un fenomen secundar se întâmplă când femeia Initiată poate începe să tremure fără a se putea controla.
Pe măsură ce ea tremură, centrul acestui tremur este de obicei uterul însusi, care scoate în evidentă o cascadă, un efect oscilant în pelvis. Această actiune creează, de asemenea, câmpuri magnetice foarte complexe, din nou, pe care bărbatul si femeia Initiată le pot trage în corpurile lor Ka.
Aceasta este întelegerea de bază sau fundamentală.
Ca Initiati, este posibil ca, de asemenea, să cauzeze ca Serpentinele Puterii să urce pe coloana vertebrală în timpul actului sexual si oriunde se întâlnesc cele Două Serpentine, vor conduce spre magnetizare acea chakra si abilitătile sau puterile sale aferente.
Mai mult de atât nu mi se permite să spun, din moment ce deprinderea acestei practici poate conduce la o crestere semnificativă a puterilor cuiva.
Las acest lucru în seama celor care citesc acest manuscris pentru a vedea printre rânduri.
Dacă esti pregătit pentru această practică, vei sti cum se face.
     În antrenarea atât în Sexul Magic al lui Isis cât si Alcmiile lui Horus, Initiatii vor fi antrenati în exercitiile de bază ale celor Două Serpentine.
În această practică, Initiatul singur generează energie prin puterea lui Ra sau focul intern, pentru a crea câmpuri magnetice complexe în propriul corp - si apoi pentru a aduce acestea în Ka.
As vrea să va împărtăsesc această metodă.
Este inima practicii atât pentru cei care vor să lucreze singuri cât si pentru cei care vor să lucreze în parteneriat.
Practica fundamentală cere să stea asezat drept, respirând într-un mod ritmic, calm
Apoi Initiatul devine constient de baza coloanei sale vertebrale si pe respiratii trage Serpentina Neagră urcând de la stânga si Serpentina Aurie de la dreapta, sus pe coloana vertebrală.
Cum cele Două Serpentine intră în fiecare chakra, ele traversează chakra, făcându-si drumul lor sus spre coroană.

     Dar în această practică, cele Două Serpentine sunt aduse sus în centrul capului în preajma glandei pineale.
Apoi Initiatul, folosind puterea respiratiei, trimite energia inspiratiilor în Serpentine si apoi cu expiratiile trimite energia respiratiei mai adânc în corpurile serpentinelor, determinându-le să devină „vii”, ca să vorbim asa. În cele din urmă ele se vor răsuci sau misca prin puterea respiratiei si intentia Initiatului.
La acest punct, un caliciu este imaginat în interiorul capului cu cele două serpentine stând fată în fată la buză, glanda pineală odihnindu-se la baza caliciului. Următoarea fază trage energia lui Ra în sus.
Initiatul îsi imaginează o minge vie de foc, asemănătoare cu soarele, în plexul solar si cu fiecare expiratie Initiatul repetă în tăcere sau intonează sunetul Ra.
Acesta cauzează lumina, focul lui Ra interior să fie activat si spontan el începe să se miste în sus.
Cum această lumină si căldură se miscă în sus ea trece prin centrul Caliciului printre cele Două Serpentine, sus spre coroana capului.
Dar aici, se întâmplă cel mai remarcabil fenomen.
Din partea stângă a coroanei o energie coboară ce se aseamănă cu sangele prin natura sa. Acest lichid este numit Serpentina Picăturilor Rosii.
Din partea dreaptă a coroanei un alt lichid asemănător energiei se miscă jos în Caliciu, numit Serpentina Picăturilor Albe. Este căldura si lumina Ra-ului intern ce determină coroana să secrete aceste substante.
Serpentina Picăturilor Rosii are legătură cu mama biologică a Initiatului.
Serpentina Picăturilor Albe se referă la tatăl Initiatului.
Pe măsură ce cele două se amestecă mai multe lucruri se pot întâmpla.
Poate fi senzatia unui gust dulce în spatele gâtului – ceea ce yoghinii si yoghinele numesc Amrita – dar ceea ce noi în Cultul lui Isis numim Apele tâsnitoare, pentru că ele par să vină de la izvorul din cap.
Câteodată aceasta este prima prezentare; si dacă un Initiat se concentrează pe senzatia Apelor tâsnitoare, soseste un fel de extaz.
Câteodată Initiatul simte lumină în capul lui. Din nou, dacă el se concentrează pe această lumină, un alt fel de extaz soseste.
Câteodată pe măsură ce cele două serpentine (Rosie si Albă) se amestecă, apare un extaz spontan.
Acest extaz, nu are importantă ce-l cauzează, este crucial pentru alchimie.
Pentru că extazul este mâncarea si alimentatia pentru corpul Ka.
Initiatul trebuie să-si mute constienta sa spre întregul corp Ka.
Aceasta determină extazul să se împrăstie în întregul corp fizic, Khat si este apoi absorbit de Ka, întărindu-l si revitalizându-l.
Aceasta este practica de bază, fundamentală.
Pentru cei care se află în parteneriat practicând sexul Magic al lui Isis, starea extatică soseste natural.
Pentru acei care practică individual, extazul trebuie auto-generat.
     Cu toate acestea, ambele practici, cer ca Initiatul să devină constient în timpul momentelor de extaz astfel încât corpul Ka să poată lua parte la bogătie (comoară)- câmpuri magnetice create de asemenea beatitudine.
Într-un sens foarte real, bărbatul Initiat înfruntă cele mai mari provocări în practicarea Sexului Magic al lui Isis, pentru că aceasta cere, după câte s-ar părea, să meargă împotriva propriei naturi.
Prin natură, bărbatul este electric dintr-un punct de vedere alchimic, în timp ce femeia este magnetică.
Este în natura electricitătii să se miste si să actioneze în timp ce în natura magneticului este să umple, să îmbrătiseze.
În practică, concentrarea devine întărirea corpului Ka prin incorporarea câmpurilor magnetice eliberate prin actul sexual.
Imediat după orgasm, câmpurile magnetice generate de femeia Initiată continuă spiralat si circular.
Acesta este timpul pentru odihnă si a fi cu energia magnetică, dar prin natura lor bărbatii tind să se scoale si să facă ceva sau să meargă la culcare.
Astfel, bărbatul Initiat trebuie să se antreneze el însusi pentru a se adăposti , pentru a permite energiei magnetice ce a fost creată să intre sub formă de spirală în Ka si în corpul său.
Aceasta este diferit fată de ce se întâmplă de obicei, pentru că la bărbat, orgasmul este limitat în zona pelviană si în anumite cazuri se iroseste.
Dar, pentru femeia Initiată, în special una care a fost în măsură să se relaxeze în experientă, orgasmul se răspândeste în tot corpul si poate continua la nivele diferite de intensitate pentru mai multe ore.
     Unii bărbati Initiati ar putea să se îngrijoreze că dacă s-ar schimba, prin adăpostire , vor deveni mai putin masculini – dar vă asigur că nimic nu poate fi mai departe de adevăr decât această neliniste.
Pentru că adevărul este că, pe măsură ce bărbatul Initiat se adăposteste în câmpurile magnetice, corpul său Ka devine mai puternic iar energia sa sexuală devine mai potentă.
Una dintre sarcinile bărbatului Initiat este să se sensibilizeze el însusi la noi nivele de simtire astfel încât să poată încorpora câmpurile magnetice eliberate prin sex în propriul său corp si Ka.
     Pentru a clarifica termenul nesting, aceasta nu înseamnă că membrul bărbatului rămâne în interiorul femeii neapărat. Înseamnă că bărbatul rămâne aproape de femeie – atingând-o, mângâind-o, fiind cu senzatiile fizice si emotiile de după orgasm.
Prin portalul nesting bărbatul Initiat este în măsură să pătrundă în misterele feminine ale creatiei.
Un alt aspect de care Initiatul bărbat trebuie să fie constient este ceea ce se cheamă Adorarea Iubitei.
Pe măsură ce alchimia Sexului Magic devine mai puternică, se întâmplă mai multe lucruri. Unul dintre acestea este că Iubitul (Iubita) devine adorat si pretuit. Aceasta se întâmplă atât pentru bărbatul Initiat cât si pentru femeia Initiată. Când Adorarea Iubitului se întâmplă la amândoi partenerii, alchimia si sexul Magic se intensifică si mai mult, pentru că armonia si magneticul create de o asemenea emotie sunt benefice pentru magic.
     As vrea să vorbesc despre termenul magic în acest moment. Motivul pentru care termenul magic este folosit se referă la transformarea individului uman într-un Dumnezeu. Aceasta este într-adevăr magic.
El este simbolizat de dumnezeul Horus, parte om, parte soim, iar prin practicile alchimiei omul este ridicat la statutul Marelui Dumnezeu Horus, însemnând că omul a atins cele mai elevate stări de constiintă.
Astfel sexul Magic al lui Isis este cu sigurantă o metodă de elevare a constiintei, care este, în sine, magică – si aceasta este făcută prin intermediul energiilor si extazului create prin sex.
Un alt motiv pentru care termenul magic este folosit este acela că sunt metode, odată ce Ka este întărit, pe care Initiatul le poate folosi pentru a afecta realitatea în moduri foarte directe prin metode ce par magice.
Ridicarea Serpentinelor Negre si Aurii sus pe coloana vertebrală, crearea Caliciului, activarea focului intern al lui Ra si întâlnirea Serpentinelor Picăturilor Rosii si Albe – toate sunt acte de magie, acte ale intentiei si vointei atât personale cât si spirituale.
     Întorcându-ne la paradoxul înfruntat de bărbatul Initiat, găsim că natura sa lucrează împotriva lui într-o anumită măsură în aceste practici, în mod deosebit Sexul Magic. Pentru că, odată ce Ka-ul unui Initiat bărbat este încărcat, el, prin natura sa, vrea să actioneze, să facă ceva. Însă dacă, el se poate disciplina, antrena el însusi să continue să stea asezat alături de Iubita sa, el se poate adăposti el însusi în câmpurile magnetice bogate create prin iubirea lor, sexul lor si să-si întărească Ka-ul într-o mai mare măsură.
     Există un alt aspect înfruntat de Initiatul bărbat în acest proces, si are de-a face cu ceea ce în temple ne referim la Obstacolele Zborului, dar care în limbajul vostru sunt cel mai bine numite „probleme psihologice”.
Termenul Obstacolele Zborului se referă la piedicile în realizarea naturii lui Horus a cuiva, aspectul specific ce poate zbura sus într-o stare elevată de constiintă. Sunt atitudini, credinte si obiceiuri emotionale ce sunt contra-productive zborului sau elevării constiintei la care ne referim când vorbim de Obstacolele Zborului.
Ca si copil, bărbatul a fost purtat de mama lui în uter si protejat si hrănit de mama lui în pruncia lui până la un punct când a avut autonomie si a putut actiona pentru el însusi.
La acest punct copilul de sex masculin si-a dat la o parte mama, pentru a înfrunta lumea.
Într-o asemenea conjunctură, în dezvoltarea lui, el se poate simti închis si limitat de mama lui si o bătălie a vointelor poate avea loc.
Ca bărbat, ca Initiat bărbat, el poarte purta aceste obiceiuri emotionale în el. Dacă aceasta este situatia, va găsi dificil să se relaxeze în adăpostul câmpurilor magnetice, întrucât la un nivel psihologic el experimentează ca o capitulare în fata femininului.
Dacă Initiatul bărbat are probleme cu mama lui din copilărie, el poate angaja acestea constient sau inconstient cu partenera lui. Este important pentru ambii initiati ce desfăsoară Sexul Magic al lui Isis să realizeze că ei se îmbarcă într-o lungă călătorie si că procesul este în esentă unul de alchimie.
Scopul alchimiei este să transforme o substantă în alta. Ea face aceasta calcinând reziduurile sau negativitatea unei substante astfel încât substanta rămâne pură sau este creată.
În procesul Sexului Magic al lui Isis substantele transformate sunt pur si simplu fluidele sexuale, hormonii, neurotransmitătorii si alte substante încă nedescoperite de stiinta voastră.
Dar, de asemenea, implică o transformare a psihologiei cuiva.
Prin natura sa, Sexul Magic al lui Isis sporeste procesul alchimic. Căldura se ridică sus, ca să zicem asa, reziduul devine clar, ceea ce are nevoie să fie purificat se apropie dureros în focar. Dacă cineva nu întelege că acesta este unul din produsele secundare ale alchimiei, acela ar putea fi deranjat de sosirea materialului psihologic dificil.
Dar, de fapt, acesta este unul dintre rezultate, pentru că presiunea internă creată prin alchimia intensă generată prin Sexul Magic al lui Isis determină corpul Ka să împingă afară din el toate impuritătile si să se curete de toate Obstacolele Zborului.
     În practica de unul singur, fără partener, alchimiile lui Horus, de asemenea, creează presiunea internă, scotând afară impuritătile, dar sarcina este mai dificilă prin aceea că energia cerută vine prin eforturile proprii ale cuiva si nu există beneficiul reflexiei de la celălalt. Cu toate acestea, poate fi făcută.
Aceasta este înţelegerea de bază cerută pentru practica Sexului Magic al lui Isis. În paginile precedente am revelat secretele timpurilor, unul dintre cele mai strâns apărate secrete ale Templelor lui Isis.
Întelegerea acestor practici a fost rezervată celor mai avansati studenti. Indiferent dacă se practică calea solitară prin Alchimiile lui Horus sau calea Relatiei sacre prin Sexul Magic al lui Isis, acela păseste pe drumul dumnezeirii. Cheia centrală în această călătorie este întărirea lui Ka prin stările extatice ale constiintei. Fie că este auto-generată, fie este creată prin extazul sexului, nu are importantă în mod inerent; Ka este hrănit si întărit de stările extatice indiferent de sursa lor.
Din contra, rusinea este o otravă pentru corpul Ka, un element toxic ce descreste vitalitatea si potenta sa.

     Eu, o Initiată a lui Isis, găsesc tragic că Biserica a învinovătit femeia si bărbatul cu privire la natura lor sexuală si a închis o poartă uneia dintre cele mai directe căi către Realizarea lui Dumnezeu.
Indiferent de ce ati face de-a lungul acestei căi, sfatul meu este să vă eliberati de toată rusinea. Căutati în toate catacombele mintii si inimii voastre, cercetati locurile întunecate din voi însivă unde locuieste rusinea si scoateti-o afară.
Găsiti oportunitatea de a crea extazul, pentru că el vă întăreste si potentează Ka-ul.
Faceti ca obstacolele zborului vostru să fie câteva iar binecuvântările de-a lungul călătoriei voastre să fie multe.
     As vrea să-mi întorc atentia acum la câteva fire nedeslusite referitor la practica Achimiei si a Sexului Magic al lui Isis.
Pentru Initiatul bărbat, este esential să înteleagă că sunt câmpuri magnetice create mai întâi prin atingerea si mângâierea femeii Initiate, iubita lui, ce încep o cascadă a câmpurilor magnetice care construiesc o intensitate până la punctul orgasmului.
Este important ca Initiatul bărbat să se antreneze pentru a fi capabil să se adăpostească în câmpurile magnetice.
Este extrem de important pentru ambii Initiati să-si plaseze atentia pe corpul Ka în timpul stărilor extatice de constiintă ce sunt generate de actul de iubire pe care-l realizează, pentru că aceasta întăreste si potenţează corpul Ka, iar aceasta este esential pentru acest tip de alchimie pe care am practicat-o eu si Isus.
La momentul orgasmului fizic există o tendintă pentru valul magnetic de a se misca fie sus prin vârful capului sau jos prin picioare – dar în ambele cazuri, acest câmp magnetic părăseste câmpul magnetic si se risipeste.
Este important ca în timpul momentului orgasmului să se păstreze câmpul sau valul magnetic.
Ideal ar fi ca Initiatul să-si plaseze constienta în Tronul superior sau centrii superiori ai creierului. Aceasta va cauza un val de orgasm să urce sus în cap, trimitându-si energia în creier si în corpul Ka.
     Sunt momente când Iniţiatul bărbat doreste să-si retină sământa.
Cu Sexul Magic al lui Isis, Initiatii bărbati au fost învătati o practică specifică numită Oprirea Nilului de Jos.
Din cunoasterea initiatică a Egiptului antic, Nilul există atât extern cât si intern, Nilul extern fiind râul fizic iar Nilul intern fiind Djed-ul si curgerea sa prin cele sapte chakre.
La momentul orgasmului fizic, când un bărbat ejaculează, puterile creative ce au coborât din Nilul superior în Nilul inferior sunt eliberate. Această spermă poartă un mare potential pentru crearea câmpurilor magnetice în forma unei noi vieti sau o reactie alchimică în uterul femeii Initiate, asa cum am discutat anterior.
Uneori, totusi, un bărbat Initiat poate dori să-si păstreze sământa, în primul rând, pentru că functie de vitalitatea lui, ejacularea poate, de fapt, descreste această energie, si pentru acest motiv a fost dezvoltată tehnica Opririi Nilului Inferior.
Bărbatul plasează un deget peste prostată, chiar în fată, astfel încât la momentul ejaculării, sperma merge înapoi în loc să meargă înainte, iar câmpurile magnetice ale esenţti sale sexuale recirculă prin corpul său si Ka-ul său.
Dar chiar si în aceste momente sunt câmpuri magnetice generate de Ka-ul său care interactionează cu cel al femeii Iniţtate si pot amândoi să se odihnească în aceste interactiuni.
     Si acum as vrea să vă vorbesc de o formă relativ rară de parteneriat dar care, uneori, se realizează în Initierile lui Isis.
Veti numi aceasta parteneri de acelasi sex.
În timp ce construirea câmpurilor magnetice si adăpostirea în aceste câmpuri si sosirea stărilor extatice poate fi creată prin parteneri de acelasi sex, interactiunea dintre spermă si uter nu se realizează si, astfel, acest aspect al alchimiei nu este prezent.
Cu toate acestea, toate celelalte aspecte ale Alchimiei si Sexului Magic al lui Isis sunt relevante.
     În final, as vrea să-mi întorc atentia la termenul de Initiat, pentru că am folosit acest termen extensiv prin acest material.
Termenul Initiat se referă la acea persoană care s-a decis să trăiască la un nivel înalt de constiintă, unul care s-a decis să lase în urmă viata lumească si să intre într-o aventură a constiintei. În general vorbind, trecerea pragului de la viata lumească la una sacră este marcată de un ritual de Initiere.
În practicile vechi, un candidat putea fi initiat de un preot sau preoteasă, si acest preot sau preoteasă avea puterea să confere acelui individ puterea relativă a descendentei de care apartinea.
În anumite tipuri de treceri, un Initiator extern este necesar sau cerut.
Cu toate acestea, pentru fazele de început este posibil pentru o persoană să se initieze ea însăsi, pentru că adevărata esenta a initierii înseamnă a marca pragul, trecerea de la viata lumească la viata sacră
. Pentru acei care sunt atrasi să practice Alchimiile lui Horus si doresc să marcheze angajamentul lor de a trăi într-o viată sacră, le ofer acest simplu ritual.
Dau această instructiune pentru că este un asa deficit de persoane calificate care să conducă initierile în vechile descendente ale Egiptului.
Pentru acest ritual, este nevoie de o lumânare si două pahare sau căni.
O cană este umplută cu apă si una este goală. Dacă doriti, puteti adăuga flori sau tămâie, făcând ritualul atât de plăcut si estetic pe cât doriti, dar fundamental, Auto-Initierea este un act al intentiei si vointei personale si spirituale.
Ritualul este o simplă reflectie externă a ceva ce se întâmplă în profunzimea cuiva.
Si, într-adevăr, această alegere internă poate fi făcută fără nevoia unui ritual extern de loc, pentru că ritualul fără alegerea internă nu este bun de nimic.
Pentru acest ritual, aprindeti lumânarea si apoi spuneti aceste cuvinte... „Spirit al întregii vieti, fi martorul meu aici. De dragul propriei elevări si a elevării întregii vieti, mă voi strădui să fiu nevătămător mie si tuturor celorlalti.”
Apoi ţtneti cana cu apă în mâna dreaptă, turnati apa în cana din mâna stângă, si prin aceste cuvinte veti pecetlui această actiune... „Prin turnarea acestei ape, eu însemnez transferul apelor mele sacre ale vietii de la lumesc la sacru. Spirit al întregii vieti, fi martorul meu aici.Amin. Amin. Amin.”

     As vrea să închei povestea mea cu gânduri despre iubitul meu, Isus. Ca Initiată a lui Isis, am fost antrenată pentru momentul întâlnirii cu el. Si din momentul în care ochii mei au întâlnit ochii lui, am fost transportată în alte lumi. Am înteles învătăturile ce au fost obscure. Am înteles cele mai adânci secrete ale lui Isis, asa cum ea mi le-a revelat, nu prin scrierile sacre ci prin prezenta vie a iubirii mele pentru Isus.
Cum Alchimia dintre noi s-a intensificat, eu am ajuns să-l ador si el pe mine. I-a fost foarte dificil să se desparta de mine.
Au fost nelinisti în el încât ar fi preferat să fie cu mine decât să înfrunte Initierea prin moarte a lui Horus; desi ca suflet maestru el a venit să astearnă o trenă de lumină prin regatele întunecate ale mortii.
A făcut aceasta de dragul lui si pentru întreaga omenire.
     Sunt multi care au înteles gresit ceea ce el a făcut si de ce a făcut. Sunt aceia care cred că tot ce au de făcut este să creadă în el si nici un alt efort din partea lor nu este cerut. Aceasta nu a fost niciodată credinta si întelegerea lui Isus. El a venit ca un indicator de lumină, ca un far de iubire la vremea la care lumea încă se afla în umbra unui dumnezeu gelos. Isus, ca maestru, a demonstrat un curaj si o tărie mare, ca să învete iubirea într-un asemenea timp.
A fost ciudat pentru mine, fiind atât initiată cât si femeie care iubeste, pentru că am înteles că obligatia mea era să-l asist în construirea Ka-ului său, astfel încât să poată înfrunta regatele mortii cu o putere mai mare.
Ca Initiată, am înteles sarcina mea; si într-o oarecare măsură am înteles care era viziunea lui Isus.
Dar ca femeie îndrăgostită, am fost măturată de sentimentele mele pentru Iubitul meu.
Si astfel stau în timp, uitându-mă înapoi, cum a fost, asupra vietii noastre împreună; si este un gust dulce amărui.
Dulceata prezentei lui Isus mă va umple si susţine, pentru totdeauna, cu toate acestea amărăciunea despărtirii noastre va fi întotdeauna acolo la fel de intens
În ultimele mele zile pe pământ, Isus a venit la mine din nou în corpul său Ka, asa cum a făcut-o de atât de multi ani. A fost cu mine când îmi dădeam ultima mea suflare si mi-a luat Ka-ul meu prin regatele mortii, prin trena de lumină pe care a lăsat-o el prin puterea intentiei sale si m-a dus în ceea ce voi numiti rai, dar este un loc în suflet.
Mă odihnesc în acest loc cu prezenta lui tot timpul si spatiul.
     Am fost multumită să rămân aici cu esenta lui pe care o port în inima si mintea mea, dar Isis, însăsi, a venit la mine si a spus că acum trebuie să-mi spun povestea... căminciunile ultimilor două mii de ani trebuie să ajungă la un sfârsit... că femininul se reîntoarce în echilibru cu masculinul... că Mama Cosmică se revelează pe ea însăsi la începutul sfârsitului acestui timp.
Si astfel v-am descoperit unul dintre cele mai pierdute secrete ale timpurilor – că Spiritul, principiul masculin, pentru ca să se întoarcă la el însusi din călătoria sa în Materie, necesită asistenta principiului feminin, Inteligenta Materiei însăsi.
Dar din perspectiva solară plină de lumină a principiului masculin, principiul feminin poartă în el un întuneric, abis umed si periculos.
Principiul solar se simte amenintat de întunecimea aspectului lunar. Dar în unirea dintre Soare si Lună, unirea principiilor masculin si feminin, în echilibru, în balantă energetică, se obtine acea adevărată iluminare .
     Când Isus s-a pregătit cu mine pentru încercarea sa înainte de Grădina din Ghethsimani, eu eram întruparea lui Isis. Eu eram Ea. Nu era nici o diferentă între ea si mine. Am fost antrenată în practicile ce ar fi asigurat acest lucru.
Si astfel, Isus ca Soare, principiul solar în manifestare în regatele materiei, s-a unit cu mine, Luna; si el s-a unit cu Isis însăsi si elevarea sa nu s-ar fi realizat fără ea. Ea este Mama Cosmică. Alte culturi au numit-o cu alte nume dar ea este aceeasi.
     În măsura în care Initiatul bărbat este capabil să se adăpostească în câmpurile magnetice cu Iubita lui si să atragă în el însusi energiile vibrationale ale acestui câmp magnetic – în această măsură face contact cu Isis însăsi, Mama Cosmică, Creatoarea întregului timp si spatiu
. În măsura în care femeia Initiată este capabilă să capituleze în fata energiilor magnetice si să le lase să intre în propria sa natură, ea devine Isis însăsi.
Când aceste două evenimente se realizează la nivelul cosmic, Initiatul bărbat devine energetic acordat cu Osiris si femeia Initiată devine acordată cu Isis, si dincolo de unirea câmpurilor lor magnetice, Horus este născut – însă, în acest caz Horus nu ia forma unui copil.
Horus ia formă si îsi ia zborul în corpurile Ka ale ambilor Initiati. Ei se ridică sus într-o manieră foarte reală. Ei pot să-si ia zborul în regatele celestiale ale propriei fiinte.
Adevărul este că Osiris nu poate să se ridice fără Isis si nici Isis fără Osiris. Marele Zeu Horus este născut din energiile magnetice ale unirii lor.
Bărbatul Initiat, fiind electric prin natură sa, crede că el poate să facă acest lucru prin el însusi, dar nu poate.
Isis îl asteaptă să recunoască acest lucru, dar el nu o face.
De secole ea a asteptat, iar acum suntem la începutul sfârsitului timpului si presiunea este puternică. Este unul din motivele pentru care am venit înainte.
Pentru acei Initiati bărbati capabili să găsească calea în ei însisi, să cedeze puterilor lui Isis purtate în natura Iubitelor lor sau purtate în propria lor natură dacă practică calea solitară, sa stiti că voi faceti aceasta nu doar pentru voi ci, pentru întreaga omenire.
Când cineva întelege Sexul Magic al lui Isis, nu este posibil să o facă doar pentru sine, deoarece practicile elevează repede Iniţtatul la nivelul mitului viu, pentru că în expresia sa cea mai înaltă, asa cum am indicat mai devreme, bărbatul Initiat devine însăsi Osiris, iar femeia Initiată devine Isis... si Horus este născut afară din energiile lor magnetice.

     Pentru aceia angajati în practica solitară a alchimiei, aceasta este realizată prin energiile magnetice ale Circuitelor Lunar si Solar.
Pe măsură ce practica de bază împărtăsită mai devreme este stăpânită, Serpentina Neagră a Lunii, tinând esenta Voidului, freamătă si tremură în corpul Ka al Initiatului, asemănător cum femeia Initiată freamătă si tremură în bratele bărbatului când practică Sexul Magic.
În practica de initiere a căii solitare, Serpentina de Aur a Soarelui întâlneste Serpentina Neagră a Lunii în centrul capului, si câmpurile magnetice create de amestecul lor si reactiile energetice create de intersectiile lor prin chakre, creează pe Horus.
Astfel, indiferent dacă este făcută singur sau împreună cu altcineva nu are importantă propriu zis, dar ceea ce trebuie să se întâmple în ambele este la fel. Soarele si Luna trebuie să fie în balantă si, apoi, iluminarea, ceea ce numim Horus, se realizează.
     V-am oferit povestea mea si v-am dat învătăturile mele cu cele mai adânci sperante ca voi să găsiti un culoar spre măretia voastră, pentru că de aceasta are nevoie acum lumea mai mult ca niciodată.
Speranta mea este că voi veti fi înăltati de întelegerile mele si, că acestea vă vor inspira, asa cum am fost eu inspirată, de magnifica fiintă pe care o numiti Isus, dar pe care eu o numesc Iubitul meu.
     Pentru acei care au curajul să practice Alchimiile lui Horus si, pentru acei care aleg să trăiască în Relatie Sacră cu ei însisi sau cu altul, vă dau binecuvântarea mea.
Fie ca, binecuvântările Mamei Cosmice să cadă asupra voastră de-a lungul călătoriei spre voi însivă.
Fie ca, calea dintre Soare si Lună să fie revelată
. Spiritul întregii vieti să-l aveti martor.
Amin.
Maria Magdalena
http://www.lucratorul-in-lumina.com/channels/manuscrisul.htm NOTA: Fiecare transmisiune se face la nivelul de constienta al mediumului. De aceea povestirile difera foarte mult.(n.n)