Craniile de cristal de Sandra Bowen publicat la 22.05.2009
Craniile de cristal
     Craniile de Cristal sunt dispozitive de comunicare intergalactica, ce au fost plasate pe Pamant pentru a astepta perioada de timp cand anumiti oameni, care si-au luat angajamentul de a lucra cu aceste cranii, vor fi prezenti pentru a le activa prin diferite metode.
Protectorii/pastratorii craniilor le vor muta in diferite locuri si le vor lasa acolo pentru a echilibra energiile Pamantului.
Scopul activarii lor este acela de a recupera informatiile codificate in interiorul craniilor si, de asemenea, de a emite raze laser care interactioneaza cu oamenii ce au legatura cu craniile. Aceasta se aplica nu numai oamenilor din imediata vecinatate a craniilor, ci si celor care se afla la mare distanta.
Nu trebuie neaparat sa mearga un individ la un craniu pentru a-l activa. S-a convenit ca va fi necesar ca oamenii sa interactioneze cu Craniile de Cristal pentru a le activa, si acest lucru face parte din Legea Universala.

     Ideea de cristalizare a craniilor a fost conceputa de Consiliul celor Douazeci si Sase. Si atunci cand acest consiliu a discutat cum urmau sa conserve cunoasterea, ei stiau ca poate fi stocata cunoasterea in oasele corpului uman. Stiau si ca oamenii care aveau sa inteleaga, in orice forma, valoarea oaselor, le vor proteja. Povestile si cunostintele legate de anumite oase stravechi, Cranii de Cristal, tablete, si asa mai departe, care fac parte din culturile Pamantului, au fost transmise din generatie in generatie. Iar la acea vreme s-a hotarat care obiecte vor fi cristalizate si care nu.
     In cazul Craniului Mitchell-Hedges, a fost vorba de cristalizarea craniului lui Sha-Tree-Tra, o mare preoteasa din Atlantida. Ea avea o comunitate sau un grup de oameni care o urmau. Era respectata si raspundea de mii de barbati si femei. De aceea, cand a murit, sapte Preoti au trebuit sa formeze in jurul craniului ei un model special (in forma de stea). Cu ajutorul Fiintelor Spatiale, utilizandu-si puterile mintii si razele de lumina care emanau din ochii lor, ei au fost capabili sa-i cristalizeze craniul.
Oricum, Fiintele Spatiale faceau si ii invatau acest lucru pe Atlanti de secole. Sha-Tree-Tra n-a fost unul din primii oameni ale caror cranii au fost preschimbate in cristal prin acest proces. Si restul corpului a fost tot cristalizat si plasat in diferite locuri, dar in apropierea locului craniului. Va veni o vreme cand aceste parti vor fi descoperite de cei ce vor fi calauziti sa mearga intr-acolo pentru a le gasi.

     Dupa ce craniul lui Sha-Tree-Tra fost transformat in cristal, a petrecut o perioada destul de lunga de timp in Egipt.
A fost transportat acolo de catre Fiintele Spatiale, si apoi a fost luat de Mayasi.
Pana recent, nu calatorise prin prea multe locuri de pe Pamant. El calatoreste dimensional sau, cu alte cuvinte, forma de cristal a craniului merge intr-o dimensiune unde fiintele continuau sa lucreze cu ea. Iata de ce acest craniu este declansatorul tuturor celorlalte Cranii de Cristal.
Codurile primite launtric de catre oameni vor activa toate celelalte cranii, atunci cand va sosi momentul utilizarii lor.
Dupa petrecerea a trei saptamani in Canada cu Craniul Mitchell-Hedges, spiritul lui Sha-Tree-Tra a fost in comunicare constanta cu mine. Launtric, o vad ca fiind foarte frumoasa, cu parul lung, negru, si de aproximativ 5 picioare si 4 toli inaltime. Ea poarta, de obicei, ceea ce pare sa fie imbracaminte Mayasa, cu o palarie larga, cu pene. De asemenea, in jurul ei vad o aura de un albastru electric.
     Craniul Mitchell-Hedges nu a fost in Tibet, dar are o legatura directa cu craniile de acolo. Este ca un frate al lor - in sensul fratiei Universale, si in mod cert este programat ca si acele cranii. Cand lucrezi cu Craniul Mitchell-Hedges, lucrezi cu toate celelalte Cranii de Cristal, deoarece ele sunt legate in mod direct, si este ca si cum ai activa si ai avea acces la toate craniile din Tibet.
Intr-o zi din Noiembrie 1985, in timp ce echipa de cercetare se afla in Canada, lucrand cu Craniul Mitchell-Hedges, am simtit o energie foarte puternica, coplesitoare, si care aproape m-a doborat.
Energia mea a activat o sectiune a craniului care este numita camera secreta. Energia mea a fost marita de catre Fiintele de Aur. Deci, cand am patruns in aceasta sectiune a craniului, a fost o izbucnire de lumina aurie.
Camera care se deschisese in interiorul craniului nu mai fusese activata de mult timp.
Inlauntrul acestei camere este o vibratie legata direct de Fiintele de Aur.
Fiintele de Aur sunt principala rasa sau principalul grup care s-a angajat sa lucreze cu oamenii aici, pe Pamant, pentru a elibera informatiile despre Craniile de Cristal. Ele nu apar in fotografie. Ele se aflau acolo numai ca forme de culoare aurie, emanand de la Craniul de Cristal, culoare pe care nu o poate vedea oricine; numai cei antrenati o pot vedea. Este ceva similar cu vederea aurei.
     Cand a fost deschisa acea anumita sectiune a craniului, s-a produs o legatura cu toate celelalte Cranii de Cristal. Era ca un sistem de comunicatie care ii informa pe altii ca a venit timpul pentru conectare. Chiar si oameni care nu erau implicati in lucrul cu craniile au simtit ca s-a intamplat ceva in vietile lor. Indiferent daca a fost un vis sau vreun tip de senzatie fizica sau de perceptie, toti au avut schimbari in acea vreme. Cine isi reaminteste acea perioada de timp [de la inceputul lui Noiembrie 1985] isi va da seama de asta.

     Cea care a activat craniile la acea data era energia mea, deoarece asa convenisem. Anterior acelei perioade, corpul meu fusese pregatit pentru acest eveniment. Era angajamentul pe care mi l-am asumat, ca voi face acest lucru. Si astfel, aceasta reactivare a craniului a fost ceva ce s-a intamplat doar intre Sha-Tree-Tra si mine.
     Exista treizeci si sase de cranii, de diferite culori. Ele sunt clare, pure, radiante si sunt plasate pretutindeni in lume, in triade sau grupuri de cate trei. Valoarea maxima a energiilor lor combinate se intalneste intr-o piramida din planurile etherice de deasupra Tibetului.
Tibetul va fi intotdeauna o puternica zona energetica, dar datorita evenimentelor lumii, datorita schimbarilor Pamantului, si datorita oamenilor care urmeaza sa lucreze cu Craniile de Cristal, craniile sunt transferate treptat spre asa-numita Zona a Celor Patru Colturi.
Al patrulea Craniu de Cristal, din cele treisprezece originale, se afla acum acolo. Ei vor continua sa transfere cate trei odata, pana ce vor fi acolo toate craniile. Vor fi acolo toate in cel mult sase luni.
De aceea, oamenii care urmeaza sa lucreze cu ele au descoperit ca vietile lor si-au marit ritmul. Pe langa asta, a fost dificil pentru multi dintre ei, deoarece pentru a lucra cu un Craniu de Cristal este foarte important ca persoana sa treaca prin schimbari corporale sau vibrationale.
Zona celor Patru Colturi este locul unde se va desfasura cercetarea, si fiecare individ trebuie sa fie capabil sa suporte vibratia acestei regiuni geografice.
Cand Craniile de Cristal sunt mutate, ele devin tot mai putin evidente pe masura ce intra in dimensiunile vibrationale superioare, deci ele nu sunt fizice. Ele sunt ganduri in mintile Gardienilor. Dar apoi, cand ajung la destinatie, vor lua din nou forma fizica, si acolo vom lucra cu ele.
     Cei implicati in comunicarea cu Fiintele de Aur au trecut (sau trec) printrun proces care le transforma corpul etheric in cristal. Acest lucru a modificat structurile lor moleculare, rezultand o schimbare vibrationala care le faciliteaza comunicarea cu Fiintele de Aur.
Procesul ia timp si nu este intotdeauna usor, dar odata incheiat, acea persoana poate comunica fara probleme.
Nu neaparat Fiintele de Aur sunt cele care pregatesc persoana pentru acest proces; alte fiinte fac asta cu persoana respectiva. Dar, dupa ce procesul este terminat, comunicarea este usoara, intr-adevar foarte usoara.
Ori de cate ori sunt prezente Fiintele de Aur, se afla acolo si Lumina Alba pentru a proteja. Este ca si cum Fiintele de Aur si Lumina Alba ar lucra mana in mana.
Deci, daca stii o persoana care comunica cu Fiintele de Aur, vei vedea (daca ai acel dar al clarvederii), ca acea persoana are schimbata intreaga ei structura subatomica si ca este diferita de alti oameni. Schimbarea vine de la interior catre exterior, si nu numai celulele sunt modificate, ci exista un strat subtire de cristal care acopera tot corpul.
Este asemenea unui invelis de cristal. Se schimba intregul corp, si mai ales creierul, deoarece este cel mai important organ. Creierul devine foarte asemanator cu Craniile de Cristal. Acest lucru este necesar pentru ca acea persoana sa aiba acces la cranii.
Oamenii carora li s-a intamplat sau li se intampla acest proces, au de obicei un angajament foarte puternic pentru a duce la bun sfarsit ceea ce au venit sa indeplineasca pe Pamant. Ei au facut o conventie si ii sunt foarte fideli.
Propriile mele experiente din timpul acestui proces au fost fizice: un clinchet in urechi, sentimentul ca timpul curge fie prea incet, fie prea repede, multe dureri si suferinte de-a lungul corpului, si o puternica stare de confuzie.
Stiind ca are loc acest proces si primind la fiecare pas informatii de la Fiinte, am fost ajutata sa trec mai usor prin aceasta perioada.
     Craniile de Cristal dinlauntrul Pamantului Interior, in afara de faptul ca sunt acolo pentru a echilibra Pamantul, reprezinta fiecare trib al Pamantului Interior. De asemenea, ele sunt utilizate de toate triburile pentru comunicare.
In aceasta perioada, Fiintele Pamantului Interior sunt foarte emotionate de faptul ca evolutia vibratiei Pamantului spre Lumina si Iubire le va permite sa iasa la suprafata si sa spuna ce se petrece in lumea lor. Au asteptat [mult timp pentru a face asta]. Scopul lor este de a ne ajuta sa nu le distrugem caminul. Fiintele pozitive ale Pamantului Interior sunt foarte fericite cu patria lor de acum, si o iubesc foarte mult, deci nu o vor distrusa.
Fiecare Craniu de Cristal, aflat cu cate un trib, are istoria lui, dar are si o anumita functie. Aceasta va fi cunoscuta doar atunci cand oamenii potriviti, care se presupune ca vor gasi aceste cranii, vor fi admisi sa intre in Pamantul Interior de catre Fiintele de acolo. Astfel de indivizi vor fi capabili sa lucreze cu acel craniu.
     Statul Utah este considerat un pamant sacru, deoarece acolo se aduna toate Fiintele Pamantului Interior. De cand s-a creat Pamantul, ele s-au intalnit intotdeauna acolo. Este locul unde se va desfasura o mare adunare a reprezentantilor selectati din Triburile Pamantului Interior. De aceea, localnicii care au trait in aceasta zona au cunostinta despre Fiintele Pamantului Interior si despre Fiintele Spatiale. Toata cunoasterea lor colectiva a fost conservata acolo. Este un pamant sacru, binecuvantat, unde vor fi condusi oamenii a caror misiune este aceea de a reactiva cunoasterea stocata in interiorul vestigiilor cum sunt cristalele, Craniile de Cristal, tabletele de metal, oasele si pietrele, pentru a le relocaliza.