Relatari din presa despre extraterestri de Morcov C. Florea publicat la 01.06.2009
Relatari din presa despre extraterestrii
     Într-un ziar din Chicago, în septembrie 1946, a fost publicat un interviu luat de fostul mare reporter de război Walter Lippmann lui Albert Einstein, savantul cu contributii la crearea bombei atomice.
W.L. -Domnule Einstein, a avut loc primul bombardament atomic. Cu ce arme credeti ca se vor lupta oamenii în cel de al treilea război mondial?
A.E. - Tinere, n-as putea să-ti spun cu ce arme se vor lupta oamenii în al treilea război mondial, dar, dacă acesta va avea loc, te pot asigura că în al patrulea conflict mondial, se vor bate cu bâta si eventual cu arcul!
     Mai îndrăzneste cineva să mai comenteze ceva? E prea relevant.

     Oamenii de stiintă au bănuit din vechime că multe din secretele Terrei sunt ascunse în scoarta solului, nu doar prin subsolurile piramidelor, ziguratelor sau tumulelor. Prin săpături, chiar si în alte locuri, arheologii, de profesie sau amatori împătimiti au descoperit un volum mare din vestigiile istoriei pe care le-au făcut cunoscute în presa vremii sau în reviste de specialitate.
În acest fel s-a descoperit, spre exemplificare, cetatea TROIA (ILION), celebră prin istoria revelată, de către arheologul autodidact Henrich Schliemann si W. Dopfeld, pe la mijlocul secolului al XIX-lea.
În anii 1980, Carl Baugh a găsit în Texas, alături de urme de dinozauri, vechi de l00 milioane de ani, urme de pasi omenesti identice cu ale omului zilelor noastre.
La Dorchester (Massachusetts) s-a găsit un vas metalic decorat cu motive florale încrustate cu argint în structurile stâncoase precambriene vechi de 600 de milioane de ani.
Minerii sud-africani au găsit sfere metalice făcute de mână de om. Din punct de vedere geologic, au trei miliarde de ani vechime. Într-una din aceste mine, niste forme pietrificate le-a sugerat ideea că sunt vestigii ale unor foste instalatii dintr-o centrală atomică.
Sub nisipurile sumeriene (actualul Irak), a fost descoperită o "bibliotecă" formată din plăcute de pământ ars, într-un volum imens. Peste 70.000 de plăcute. Textele traduse au bulversat lumea stiintifică răsturnând multe tabu-uri.
Doar legenda lui Ghilgames si codul lui Hamurabi, cel cu 282 paragrafe, sunt suficiente să tulbure linistea celor ce doreau să ascundă istoria veche si adevărată a omenirii.
Revista „formula AS” din 10-17 Decembrie 2001 publică un interviu luat profesorului Nicolae Ursulescu de la Facultatea de Istorie de la Iasi care a prezentat la Congresul European de la Liege lucrarea „Folosirea numerologiei, în epoca preistorică”.
Argumentele care au surprins prin ineditul lor au fost: descoperirea tezaurului de la Isaiia (lângă Husi, pe malul Prutului) constituit din 21 de statuete cu siluete feminine, împreună cu alte 21 de simboluri masculine si 42 de sfere, simbolizând unitatea dintre masculin si feminin.
Anterior mai fuseseră descoperite la Poduri în judetul Bacău (la 170 km de Isaiia) si la Sabatinovsca în Ucraina(la peste 400km de Isaiia), alte două asemenea tezaure constituite din 21 de simboluri feminine si 21 de simboluri masculine, dovadă certă că nu este simplă coincidentă, ci dovezi clare ale unor valente spirituale universale la o civilizatie considerată primitivă.
Cifra 21 înseamnă în fapt 7 luat de 3 ori (trinitatea), care e un simbol viu si în crestinism.

     O altă stire care a tulburat linistea celor ce tin sub obroc adevărurile initiale si care a provocat mari valuri în lumea stiintifică a fost aceea privind descoperirea plăcutelor ceramice de la Tărtăria, de lângă Arad, în România.
Aceste trei plăcute de lut ars, mai vechi cu 1000 - 1500 de ani decât plăcutele sumeriene, au lămurit si enigma perfectionării scrisului sumerian.
Perfectionarea se făcuse tot în Carpati în ecartul de 1000 -1500 de ani, diferenta de vechime între Sumer si Tărtăria. Vom reveni.
     Pe mulajele descoperite în 1984 în RSS Turkmenia s-au găsit imprimate în calcar amprente ale unei specii de dinozauri si alături si urme lăsate de picioarele goale ale unui homo sapiens. Vechimea estimată, este de 150 de milioane de ani.
Un orificiu perfect rotund străpunge partea stângă a unei teste umane descoperită într-o pesteră din Zambia, veche de 40.000 de ani, expusă azi la Muzeul de istorie naturală din Londra.
Ziarul "România Liberă" din 27.06 1983 a anuntat descoperirea fosilei "omului de Orce" în Spania, cu o vechime estimată la 900.000 până la 1.600.000 de ani.
Acelasi ziar, dar din data de 07.06.1994, preia din ziarul englez "The Times" stirea despre omul de Boxgrave cu o vechime de doar 500.000 de ani. În tara noastră, arheologul C.S. Nicolăescu Plopsor găseste în judetul Vâlcea, satul Tetoiu (în valea lui Grăunceanu), omul de Bugiulesti cu o vechime de 1.800.000 - 2.000.000 de ani.
     Mă opresc doar la aceste câteva exemple, subiectul fiind deja destul de bine cunoscut de către populatia actuală.
Această trecere în revistă a câtorva exemple de fosile nu fac altceva decât să confirme ciclicitatea civilizatiilor pe planeta noastră. Mai devreme v-am vorbit de "zilele lui Brahma" care ilustrează aceeasi idee.N-avem nici o sperantă să găsim dovezi certe despre ele
     Robert Charroux afirmă în "Istoria stăpânilor lumii" că primii oameni au apărut pe pământ acum circa 12.000 de ani. Afirmatia este eliptică, din moment ce nu ne spune în ce loc de pe pământ anume si, mai ales, nu precizează că este vorba de actuala civilizatie, deci este istoria stăpânilor lumii acesteia, actuală.
Vom mai aborda în capitolele următoare idei despre civilizatiile anterioare nouă, vom mai aborda si disputa dintre creationisti si evoluţtonisti pe tema aparitiei vietii si a omului pe pământ.
Precis ne vom mai ocupa de subiecte din paleoarheologie si din arheologia submarină care aduc mereu noutăti din tainele acestei planete.