Cararea de intoarcere a fost pregatita de Tom Kenyon publicat la 19.06.2009
Cararea de intoarcere a fost pregatita
���� Preaiubiti maestri, cunostintele voastre despre functionarea Universului au crescut exponential in ultima decada a timpului vostru. Mult mai multi dintre voi decat am crezut vreodata posibil se afla acum in procesul de-a integra si de-a trai invataturile intelepte care au fost puse la dispozitia maselor.
Ne-ati intrecut cele mai marete asteptari si va preluati acum cu rapiditate mantiile de Lumina, ca pregatire pentru Inaltarea voastra evolutionara, in taramurile mai inalte ale existentei.
Chiar daca haosul si dualitatea sunt o parte integranta a existentei voastre in dimensiunile a treia/a patra, exista o ordine si o intentie a Planului Principal Universal, iar voi nu ati fost trimisi aici drept co-creatori fara protectie si fara o carare stabilita si bine definita, pe care sa o urmati.
Intoarcerea voastra la constiinta deplina a Sinelui vostru Divin, in cadrul acestei expresii universale, a fost asigurata dintotdeauna.
���� Exista Baze de Lumina stralucitoare, in forma de piramida, amplasate de-a lungul Universului, in fiecare dimensiune si subdimensiune, unde v-ati lasat o copie eterica a Fiintei voastre, de fiecare data cand v-ati fragmentat sau v-ati separat Esenta in fatete de constiinta, masculine si feminine.
Cordonul vostru eteric de Viata/Lumina isi croieste un drum serpuit de-a lungul Universului. Este o carare care va conecteaza de fiecare fragment al Sinelui, iar acest Cordon al Vietii este strans conectat la Sinele vostru Divin magnific, sau Prezenta voastra EU SUNT, la Mama/Tatal nostru Dumnezeu, din cadrul Marelui Soare Central si la Creatorul Suprem, de asemenea.
Invatati ca va creati propria realitate, ca trebuie sa cautati sa descoperiti si sa integrati adevarurile voastre cele mai inalte si apoi sa va traiti filozofia personala, cat de bine puteti.
Ati invatat regulile karmei prin experienta, adica rezultatele dureroase ale cauzei si efectului in urma gandurilor si actiunilor distorsionate.
De-a lungul eonilor, ati devenit co-creatori experimentati in taramurile materiale ale existentei. Cu mult efort si exersare, ati invatat cum sa modelati substanta primara a fortei de viata, intr-o multitudine de forme, dintre care multe au fost rafinate si inaltatoare, iar altele au fost distorsionate, deoarece erau o reflectie a campului vostru vibrator diminuat.

���� Pe masura ce ati inceput sa urmati impulsurile Sinelui vostru Superior, ati invatat sa nu luati in seama sau sa nu fiti afectati de actiunile sau de reactiile persoanelor care incearca sa va slabeasca puterea. Taramurile dualitatii si polaritatii sunt niste invatatori foarte buni!
Daca tot ce ati experimenta intotdeauna ar fi numai actiuni iubitoare si pozitive, ar exista foarte putina evolutie, sau chiar deloc, iar rezultatul ar fi stagnarea. Sinele vostru egotic va va indemna, in mod constant, sa va concentrati atentia asupra lumii exterioare si sa actionati in moduri care nu sunt in interesul vostru cel mai inalt, de Maestru aspirant al Sinelui.
Daca va straduiti, in mod constient, sa ramaneti centrati in interiorul Inimii voastre Sacre si sa folositi intelepciunea iluminata a Mintii voastre Sacre, nu va veti abate niciodata de la drumul drept. Intuitia voastra va deveni din ce in ce mai puternica, pe masura ce va consolidati increderea in voi insiva, drept Maestri ai Sinelui si veti intui intotdeauna si apoi veti sti decizia corecta pe care trebuie sa o luati, sau cararea pe care o veti urma.
Pe masura ce increderea si abilitatile voastre intuitive cresc, nehotararea va deveni o notiune ce apartine trecutului.
Invatati din nou abilitatile de Maestru de care v-ati bucurat in taramurile mai inalte. Nu uitati ca ati fost arhitectii unor lumi fara sfarsit si ca ati existat in taramurile mai inalte, mult mai mult timp decat ati fost prinsi in mediul dens al dimensiunilor mai joase.
Fiecare fateta a constiintei Creatorului din acest Univers a experimentat fragmentarea suflet-corp si fiecare suflet, la fiecare nivel si stadiu de Fiinta, se afla acum in procesul de vindecare si de reunificare cu numeroasele sale fatete. Veti integra cat de multe fatete ale Sinelui este omeneste posibil, in timp ce va aflati in corpul fizic prezent, iar procesul va continua pe masura ce traversati taramurile mai inalte ale existentei.
Sunteti biocomputere cu rezonanta armonica. Fiecare dintre voi este o Fiinta vibratorie complexa. V-ati obisnuit cu energia mai inceata si mai densa a dimensiunilor a treia/a patra. Totusi, va aflati in procesul de echilibrare, armonizare si Inaltare a rezonantei campului vostru de forte, pentru a va inalta intr-o stare mai rafinata, de dimensiune mai inalta, a Fiintei voastre.
Trebuie sa va amintiti ca sunteti o fateta unica a Creatorului si ar trebui sa va pretuiti unicitatea, in timp ce cautati sa va intoarceti la Unitatea Sinelui vostru Divin.
Detineti o bogatie de experienta si intelepciune, pe care o impartasiti cu fatetele multiple ale Sinelui vostru, iar succesele voastre au fost inregistrate cum trebuie, in Arhivele Cosmice pentru referinta viitoare.
Invatati sa va stergeti din memorie si sa va eliberati de limitarile sistemului de credinte al constiintei colective, iar prin intermediul Piramidelor voastre de Lumina, din dimensiunile mai inalte, invatati, de asemenea, sa va avantati in taramurile mai rafinate de constienta.
De fiecare data cand faceti astfel, aduceti treptat inapoi cu voi, in corpul vostru fizic si in campul vostru auric, frecventele inaltatoare si armonioase ale taramurilor mai inalte, lucru care creeaza un camp de forte mai puternic, mai radios si mai extins in jurul vostru.
���� Sistemul vostru de chakre a fost conceput sa atraga si sa integreze Lumina/energia Creatorului in corpul omenesc si sa contina toate atributele, calitatile si virtutile Sinelui vostru Divin.
Functia sistemului glandular este sa transforme acea energie in substanta materiala, care sa fie utilizata de corpul fizic.
Voi invatati din nou cum sa respirati in modul in care ati fost conceputi initial sa respirati, ceea ce va ofera acces la prana (respiratia Vietii) si ajuta, de asemenea, la integrarea Energiei Cosmice a Fortei Vietii pure, cunoscuta sub numele de Particule Adamantine. (Particulele Adamantine sunt particule fundamentale denumite electroni, quarci, muoni, neutrini etc. de catre fizicienii cuantici (o particula fundamentala este infinit de mica; ea exista intr-un anumit punct din spatiu, fara a ocupa deloc spatiu). http://www.awakenin g-healing. com/AdamantineParticles.htm)
In acele prime Veacuri de Aur, aceste unelte si tehnici minunate erau folosite fara distorsiune, pentru a materializa energie nelimitata, si au facilitat crearea a tot ceea ce era necesar pentru a trai in confort si abundenta. In acele timpuri minunate, Pamantul era un Paradis adevarat, denumit Gradina EDEN.
Pe masura ce inaintati in taramurile mai rarefiate ale existentei, descoperiti ca timpul devine mai maleabil si ca realitatea voastra este mai fluida decat in trecut. Lumea voastra se transforma in mod dramatic, iar viitorul vostru pare mai nesigur. Suisurile si coborasurile voastre nu sunt la fel de dramatice ca in trecut, insa ele au loc mai des, astfel incat uneori va simtiti de parca va aflati intr-un montagne russe rapid.
Trebuie sa fiti vigilenti si sa va concentrati atentia in momentul ACUM, in timp ce incercati sa ramaneti centrati in Inima voastra Sacra.
���� Nu exista niciun loc de pe Pamant care sa nu fie afectat de energiile puternice ale schimbarii. Tot asa cum Pamantul trece prin cicluri de purificare, odihna si dezvoltare, acelasi lucru se intampla si cu omenirea.
Multi dintre voi prezinta mai multe simptome de neplacere fizica decat oricand si multe suflete dragi au decis sa treaca de partea cealalta si sa-si continue calatoria sufleteasca in alte taramuri de experienta.
Va rugam sa nu credeti ideea ca ce are loc pe Pamant si ce vi se intampla voua este o pedeapsa sau o judecata de Sus, deoarece tocmai opusul este adevarat.
Axioma care declara ca tot ce merita facut necesita tenacitate, dedicare si un efort comun se aplica acestui proces de tranzitie/Inaltare in mijlocul caruia se afla omenirea si Pamantul.

���� Regnul uman, animal, vegetal si mineral trec, toate, prin acest proces de transformare. Energia cristalina de la Creatorul Suprem patrunde prin fiecare fateta si expresie a materiei din acest Univers.
Extinderea constiintei si metamorfoza formei omenesti se aseamana cu iesirea dintr-un cocon restrictiv. Va desfaceti aripile simbolice de Lumina, pe masura ce campul vostru auric incepe sa reflecte stralucirea din interiorul centrului Inimii voastre Sacre. Va aflati in procesul de a fi imbunatatiti si rafinati, de la cel mai profund nivel de baza.
���� Nu mai inaintati catre viitor intr-o realitate de timp/spatiu lineara. Voi deveniti multidimensionali si va intoarceti in timp, vindecand trecutul, pe masura ce inaintati pe spirala viitorului.
Nu sovaiti si nu permiteti afirmatiilor despre jale si deznadejde sa va diminueze viziunea despre viitor!
Voi sunteti cei curajosi, care pregatesc scena pentru noile Fiinte spiritual-umane, care se ivesc acum si pentru o lume de pace, armonie, bucurie si abundenta. Este o mare raspundere, dar si un mare dar.
Nu uitati ca nu va cerem sa faceti nimic din ce nu ati mai facut deja de multe ori, inainte.
Sa stiti ca nu sunteti niciodata singuri! Eu sunt intotdeauna aproape pentru a va indruma si proteja. Chemati-ma si va voi raspunde!
EU SUNT Arhanghelul Mihail.