Lucică de Lelia Mihail publicat la 04.10.2013
Lucic ă
Se stie ca baiatul asta, Luci intre intimi, adica de-al de el, a zis ca poa'sa faca si el ca tac'su si inca si mai si.
Si in loc sa demonstreze frumos asta, a gasit niste "baieti de cartier", cum ar fi in zilele noastre, care nefiind nici ei de soi mai bun s-au apucat sa se incontreze cu generatia mai veche.
S-au incercat toate metodele cunoscute atunci dar fara rezultat. Puscarii nu erau inca asa ca s-au sfatuit parintii si au hotarit sa-i alunge de acasa sa-si gaseasca si ei un locusor in univers sa-si faca viata cum vor ei.

Bietii parinti!. Stim cu totii cit de greu le e parintilor sa recunoasca propriile rebuturi si faptul ca nu pot crede ca plodurile lor pot ajunge asa de jos, cel mai jos pina devine evident.
Asa ca "Taticul" impreuna cu ceilalti parinti i-au alungat cu durere in "suflet" in viltoarea energiilor cosmice.
Si au mers ei intr-un loc si si-au facut mendrele pina ce au dristrus planeta respectiva si chiar galaxia cu pricina si tot asa pina ce locuitorii de acolo s-au plins la Taticu.
Si "baietii rai" tocmai ajunsesera pe Terra. Nu avem alta solutie, zise Taticu', decit sa-i izolam acolo.
Si astfel a fost creata PRIMA PUSCARIE COSMICA. Planeta Pamint.
Locuitorii acelei planete infloritoare pina atunci au intrat in sclavie.
Ei nu cunoscusera rautatea, nu stiau ce inseamna sa fii fara de dumnezeu.
"Ba, zise Luci, eu mi's baiatu' lu' tata si ma cheama LUMINA.

Intelegeti ba, prostilor, eu sunt lumina voastra, sa va intre bine in cap."
Si de atunci tot "lumineaza" pamintul.
Si intr-adevar numele lui este Lumina. Doar ca prost directionata. Noi numim asta intuneric si spunem ca este lipsa luminii.
Da, e lipsa luminii divine, luminii lu' taticu'.
Ca orice excroc sentimental, Luci foloseste notiunile dragi oamenilor, dar intoarse spre folosul lui.

Si cum oamenii nu straluceau de inteligenta si au mai fost si "luminati" de Lucicã, am ajuns unde suntem acum.
Un lucru sa fie clar. Cei care au "navalit" cu el erau foarte multi si mult mai destepti si mai dotati tehnologic decat pamintenii. Asa ca au facut impresie "prostovanilor".
Cu toate astea, pamintenii nu erau obisnuiti cu modul de viata impusa de "golani". Ei erau creati de Tatal si nu erau slugi sau masini.
Asa ca Lucică si ai lui s-au pus pe inginerie genetica. Au creat tot felul de animale prin incrucisare genetica a celor existente pe care le-au incrucisat apoi cu oamenii.
Ei nu pot crea omul, s-au revoltat inainte de a invata lectia asta. Oamenii facuti de ei, Adam si Eva este povestea facerii lor, au fost incrucisati cu unii dintre autointitulatii zei pentru a le mari gradul de inteligenta.
Acesti noi oameni au fost pusi sa lucreze in mine. Sa extraga aur.
Praful de aur era "oxigenul" lor.
Se pare ca le trebuia si altora ca ei care nu mai aveau acces la divinitate asa ca s-au pus serios pe minerit.
Se spune ca planeta Nibiru vine in zona noastra cam la 3600 de ani paminteni sa ia aurul extras.

In ultima vreme s-a studiat mult aceasta informatie si s-a ajuns la concluzia ca pe planeta noastra exista foarte putin aur fata de ce s-a extras.
Aurul nu e perisabil. Unde este aurul?

Vedele ne spun ca Unicul, Unul, Adin, Edin, Odin, Tatal etc, a creat 4 tipuri de oameni pe care i-a trimis pe pamint. DARIENII, RUSINII, RASHIENII, HARIENII. Toti locuiau in zona numita Hiperboreea, zona localizata de noi cam pe la polul nord. Vedele numesc acea zona Nidgard. In traducere libera Orasul-cuib.
Si asa si este daca aici s-au dezvoltat cele 4 grupe de oameni.

Dumnezeu a trimis pe pamint Veghetori care sa-i invete pe oameni cum sa se descurce. Acesti veghetori erau membrii ai ierarhiilor ceresti.
Au fost tentati de frumusetea femeilor si se spune ca pentru asta au fost blestemati de Dumnezeu.
Dar cea mai mare problema a fost alianta lor cu Lucică.

Insa, Polul nu e un punct fix. El se muta in timp.
Stim ca piramidele au toate o fata orientata spre nord, si daca unim linia care leaga aceste fete ajungem in Groenlanda. Acolo era conul de lumina divina cand au fost facute cele 4 rase. Deci cei 4 sunt CONFRATI, supusi acelei legi divine prin care au fost creati, sunt intr-un CONTEXT.

Studiile recente ne spun ca leaganul omenirii a fost in Africa.
Probabil ca aici si-a facut Lucica "institutul de genetica umana". In vechile lucrari acei oameni sunt numiti rasa harapa, negroida. Vezi Yin-Yang, Harap-Alb'

Lucică este si creatorul ISTORIEI. is-tor-i-a. Adica ce este in tora, se consemneaza pentru goimi ca istorie, ce nu este in tora ...nu se spune. Un confrate al lui Lucicã este si acel Iahwe.
Cine nu a inteles inca asta sa mai citeaasca ce ne invata acel zeu. DE LA CREATOR NU POT VENI INDEMNURI SPRE DISTRUGERE. A NIMANUI SI CU NICI O SCUZA.
Creatorul a facut RASA sau raza care e omul de lumina sau omul alb.
Diferenta intre cele 4 triburi era de culoarea irisului si a parului. Cu timpul a diferit si grupa de singe in functie de factori de mediu.
Intre rasa umana si cei din FACUT-URA sau facatura zis facerea in geneza intunecatilor iahwisti au existat multe civilizatii care de la sosirea trupei lui Lucică au tot decazut in asa fel incat sa se creeze mediul adecvat facerii iudeilor et co.

Au existat razboaie intergalactice si interplanetare, toata gama luciferica. Dar facaturile ultime sunt culmea facerii genetice.
Dealtfel chiar biblia lor spune ca Dumnezeu a creat Omul, l-a creat barbat si femeie.
In capitolul urmator ne zice ca Domnul, care e si el dumnezeu, a facut pe Adam si pe Eva. I-a facut din tarina, dupa chipul si asemanarea lor.
Se accentuiaza pluralul. Ei erau mai multi, Dumnezeu era UNUL, CREATORUL.
Dupa ce au facut si ei oameni nu le-a convenit cum erau si nici faptul ca au invatat singuri sa se inmulteasca ceea ce le dadea o oarecare independenta fata de facatorii lor.
S-au temut ca n-o sa-i asculte neconditionat si de aici au inceput amenintarile.
Chiar i-au si izgonit din locul in care stateau.

Experientele genetice au continuat si s-a facut si incrucisare cu zeii in scopul realizarii unor oameni cat mai performanti.
Au aparut uriasii, care nu a fost o reusita din punctul de vedere al zeilor, mai ales ca s-au revoltat, fata de omul dem lut, docil, uriasii aveau ceva calitati ale zeilor.
In mitologia noastra se spune ca lui dumnezeu i-a fost mila de dracu si de facatura lui si i-a suflat viata in nari.
Si asta este maimuta.

Darwin a ajuns la aceesi concluzie dar nu se putea spune asa caci isTORiA nu permite. Concluziile lui au fost "machiate".
Era varsatorului vine cu alte paradigme, alte legi la care cei facuti aici pe planeta in laboratoarele genetice nu pot rezista.
Vor fi popoare care vor disparea in Era Varsatorului.
Si asta nu pentru ca cineva nu i-ar placea, ci pentru faptul ca sunt croiti pe paradigma supravietuirii, iar schimbarea acestei paradigme ii desfiinteaza.
Facuti pe pamint, acesti oameni nu au energia yang necesara expansiunii energiei care are loc acum.
Acesti oameni sunt acum conducatorii lumii dar in realitate ei sunt niste paraziti care neavind duh nu prea sunt buni de nimic.

De aceea sunt si adepti ai cultului corpului, de aici expansiunea si avintul sporturilor. Sportul e ceea ce pot face ei.
In rest trebuie sa sustraga de la oamenii creati, nu facuti cum sunt ei. Sa nu intelegeti de aici ca toti sportivii actuali sunt din seria a doua de omenire.

Brit inseamna ras in cap.
Stim ca asta era o pedeapsa pentru cei care greseau grav, Chiar si acum se mai practica obiceiul rasului in cap pentru baietii obraznici.
La noi in tara s-a practicat rasul in cap al elevilor in toata perioada comunista.
Sufletul omului percepe asta ca pe o imensa umilinta. Cea din fotografie s-a autopedepsit; realizati ce suferinta e in sufletul ei? Nimic nu e intimplator, cu atit mai putin cind o femeie renunta la podoaba capilara, mai ales acum cand se poarta atit de mult plete si se pun extensii.
Multe mii de ani s-a practicat metoda asta de pedepsire.
Numai ca intre timp numarul celor rasi a crescut si acestia s-au strins in gloata si au facut si mai multe rautati.
Oamenii nemaisuportindu-i i-au alungat pe toti pina la malul Donului. (mal=lon; don= riul Don = LONDON).
Pentru cine nu stie, exista un riu Don in Anglia.
Acum intelegem cum au ajuns brit sa-i distruga pe celti, care erau un fel de verisori ai lor, brit fiind "baietii rai" ai rasei albe.
Li s-a dat o arie(shire) sa-si faca acolo lumea lor, Yorkshire, („york” este un cuvint celtic, ce desemneaza tisa, arborele mortii in Marea Britanie si Scandinavia, un copac funerar, folosit ca ornament al cimitirelor, ce imprastie moartea prin otrava continuta in el), dar ei erau acaparatori si au inceput sa ii casapeasca pe celti sa le ia paminturile.
Locul(shire) era prea mic pentru nesatzul lor si ura pe care o aveau pe cei care ii alungasera.
Au pregatit tot felul de razboaie si de rautati pe care le-au trimis pe capul celor din rasa alba, vezi chiar cele 2 razboaie mondiale si revolutia bolsevica, toate finantate cu bani occidentali, Lenin fiind instruit la Sion, Elvetia si finantat de bancile elvetiene, kazare.
Si modul in care au procedat cu Regina Maria a Rominiei spune cit de mare era ura lor impotriva Rasei, ca sa nu mai vorbim de comportamentul fata de fratii lor rasi in cap ce stateau pe tronul Rusiei.

Nici fratii gemeni nu seamana atit de bine ca cei de mai sus.
Si totusi.........
Ura e mult prea mare, orbeste si idioteste.
Era destul de puternic pentru a le impune kazarilor scoaterea familiei tarului din iad, desi kazarii voiau sa se razbune pe tari. Nu au scuza si ei stiu asta.
Sa nu ne miram de ce "le cade pe cap" de atunci pina in prezent.
Nimeni din Rasa nu se razbuna, ei se chinuie unul pe altul, conform legilor lor intunecate.