Inuaki, reptilianul din mine - Partea II de Aryana Havah publicat la 05.08.2009
Mic "tratat" de cosmologie
A: Ma gândeam sa îmi mai explici odata cum este cu locuitul pe Inua. Au casele lor individuale sau sunt la comun?
D: Nu, fiecare are casa lui. De fapt nu sunt case ca aici si nu exista blocuri.
A: Dar cum sunt casele lor?
D: Sunt construite în pamânt. Ei si-au dat seama ca nu are rost sa le faca la suprafata, caci ar pierde foarte mult sol si de aceea le construiesc înauntru. Deasupra caselor poti cultiva plante si în acest mod totul poate fi folosit optim.
A: Din ce sunt facute casele?
D: Peretii sunt facuti dintr-un fel de nisip, care se amesteca cu praf de cristale, de diferite tipuri. Acestea sunt topite cu ajutorul undelor, la fel ca navele, iar din acest amestec rezulta placi mari, care pot fi taiate la dimensiunile dorite. Acestea se pun în pamânt si se unesc tot prin topire, facându-se un fel de cub perfect.
A: Au mobila?

D;Da,dar altfel si toata este facuta din materiale naturale. Ceva foarte asemanator cu bambusul sau lemnul. Si nu exista materiale textile.
A: Adica ei umbla goi?
D: Da, dar este ceva normal. Ar fi ciudat sa se îmbrace.
A: Nu le este frig?
D: Nu, caci daca le este frig, cer din Matricea Universala caldura.
A: Cum adica?
D: Daca mie mi-e frig, ma racordez la Matricea Universala si cer caldura. In acel moment corpul meu se încalzeste si senzatia de racoare dispare. Este ca si cum organismul meu ma ajuta si îsi ridica temperatura.
A: Poti face asa ceva si aici?
D: Da, dar nu tine mult, caci aici sunt multe interferente.
A: Si lumina cum o obtin?
D: In acelasi mod. Cer lumina din matricea universala si o obtin.
A: Adica daca eu cer acum lumina si ma conectez la matrice, se lumineaza camera?
D: Cu siguranta nu. Aici nu este înca posibil, dar va fi. Momentan exista perturbatii si nici tu nu esti capabila sa faci asa ceva, cel putin nu pe o perioada mai lunga de timp, poate cu ajutor si concentrare sa reusesti, însa efectul va dispare dupa câteva secunde, deoarece câmpul morfogenetic al Terrei nu permite.
A: Ai spus ca nu înca. Va fi posibil?
D: Chiar mai curând decât crezi.
A: Când?
D: Destul de curând. Tot ce îti pot spune este ca vei apuca sa vezi.
A: Poate într-o alta viata!
D: Nu, sigur în aceasta.
A: Imi poti da detalii?
D:In curând planeta va face un salt vibrational...
A: Adica faimosul an 2012!
D: Da. Planeta va intra în cea de-a cincea dimensiune si atunci...
A: Cum sa intre în a cincea dimensiune, când noi suntem în a treia? Sarim peste a patra?
D: Noi suntem în a patra dimensiune!
A: Nu, noi avem o lume tridimensionala. Asta stie toata lumea.
D: Toata lumea care nu vrea sa considere ca fiind dimensiune si latura temporala.
A: Timpul este o unitate de masura!
D: Ca si lungimea, latimea si înaltimea!
A: Da, dar a fost inventat de oameni.
D: Si lungimea, latimea si absolut tot ceea ce se poate masura si contabiliza pe acest pamânt a fost creat de oameni.
A: Si deci noi o sa intram direct în dimensiunea a cincea?
D: Cam asa ceva, însa înainte de asta vom întelege si constientiza anumite aspecte, inclusiv cum este cu diversele asa-zise dimensiuni.
A: Vrei sa spui ca noi ne culcam si brusc a doua zi când ne trezim suntem în dimensiunea a cincea?
D: Nu ne vom culca si trezi brusc în alta lume, caci multe lucruri se vor abate asupra pamântului. Acestea vor fi semne premergatoare. Oricum trecerea se va face în 3 luni. In aceste trei luni noi vom întelege de fapt ce este cu adevarat dimensiunea a patra.
A: La ce semne te refereai?
D: Mai întâi de toate anul 2009 va fi hotarâtor. In a doua jumatate Pamântul va avea de înfruntat anumite cataclisme grave, unele soldate chiar cu pierderi de teritorii.
Apa va revendica pamântul si multe din asezarile de pe tarmuri vor fi afectate.
Apoi vor începe sa creasca în intensitate vulcanii, ceea ce va duce la trezirea unora ce se credea a fi de mult stinsi.
Cutremurele de pamânt se vor înteti si vor aparea concomitent în diverse zone.
In anul 2011 omenirea va avea de înfruntat o grava furtuna solara, care va face ca electricitatea sa fie imposibil de furnizat. Furtunile electromagnetice vor sterge sistemele informationale, facându-le inutilizabile.
A: Stii cumva când pleaca urmatoarea nava spre Inua, poate obtin un bilet!
D: Din pacate nu exista nave catre acea destinatie!
A: Din relatare înteleg ca ne asteapta o perioada sumbra.
D: Este o perioada ca oricare alta. Pamântul îsi va începe purificarea si noi trebuie sa trecem prin aceasta împreuna cu el. Va fi o perioada dificila, însa ceea ce va veni merita. Va fi într-un fel o alta lume. Eu nu stiu cum sa îti explic ca sa ma întelegi. Aceste lucruri trebuiesc traite, vazute, altfel nu ai la ce sa te raportezi.
A: Poate la o lume utopica! Ar fi bine sa fie asa, sa ne trezim într-o lume perfecta.
D: Dupa cum spuneam, asa va fi, dar nu dintr-o data. Vor fi câtiva ani de bulversare totala, ani în care totul se va schimba si toate vor trebui reformulate. Ma refer aici inclusiv la stiinta si religie.
A: Cât crezi ca va dura aceasta perioada de stabilizare?
D: Intre trei si cinci ani terestri.
A: Inainte sau dupa 2012?
D: Dupa. Inainte va trebui sa întelegem ca nu suntem singuri în acest univers.
A: Din câte stiu în 2012 Pamântul se va alinia cu centrul galaxiei, care este o gaura neagra. Imi poti spune ce este gaura neagra?
D: Gaura neagra este locul în care nu exista nici o dimensiune. Este vid absolut. Este un fel de punct zero al universului. Un loc în care creatia înceteaza sa mai existe.
A: Adica nu exista nimic? La ce foloseste?
D: Este locul unde toate rezidurile se descompun, atrase de o uriasa forta rotativa. Aici sunt înghitite planete stinse, asteroizi, comete, praf. Daca vrei o poti compara cu un malaxor gigantic în care tot ceea ce intra este desfacut, redus la nivel subatomic si apoi transformat în energie, caci nimic nu trebuie irosit.
A:Se spune ca sunt porti de trecere catre alte lumi.
D: Nu, ele sunt ceea ce ti-am spus. Conexiunile intra-universuri sunt facute cu ajutorul unor vortexuri, care exista de când exista creatia. Bineînteles ca asemenea conexiuni pot fi create si artificial.
A: Cum?
D: Cu ajutorul gândului si a unor imense cristale. Prin proiectia ideii în cristal, se creeaza o forma-gând care este amplificata si aceasta creeaza o perturbare în matrice, care la rândul ei formeaza în plan fizic, adica ma reper în cosmos, un fel de canal, foarte asemanator unui tunel, care comprima spatiul, creând o punte de legatura între universuri.
A: De aici trebuie sa înteleg ca exista mai multe universuri?
D: Sunt zece.
A: Si fiecare univers este ca al nostru?
D: Ele sunt individuale. Se aseamana doar la nivelul creatiei si au corespondenta în Matrice, însa fiecare este de sine statator si are propria organizare.
A: Si Dumnezeu este coordonatorul tuturor?
D: Depinde acum la care Dumnezeu te referi.
A: La cel caruia ne rugam.
D: Da, ne rugam unui Dumnezeu, pe care l-am mostenit, însa el nu este Creatorul. Fiecare Univers îsi are propriul Creator si propriile entitati coordonatoare, însa deasupra tuturor sta ceva mare, imens, o forma de energie, pe care o putem defini ca fiind Dumnezeul Suprem, Originea, Absolutul. Toata creatia se afla în El. Adica toate Universurile, Lumile, ceilalti Dumnezei Coordonatori si entitati. El înglobeaza tot.
A: Si în afara Lui exista ceva?
D: Nu stiu; nu cred. Nu cred ca stie cineva!
A: Dar daca si el face parte dintr-un alt Dumnezeu?
D: Interesanta idee, dar inuaki au aceste lucruri scrise în Codul Legilor si nu am vazut si nici nu am auzit asa ceva. Poate exista, însa atunci nimeni nu a ajuns la acel grad de constientizare încât sa demonstreze acest lucru.
A: Oricum nu conteaza. Deja ceea ce mi-ai spus depaseste capacitatea de asimilare.
D: Da, caci noi ne raportam strict la stiinta si cunoasterea pamânteana, însa acestea sunt doar limitari impuse de semenii nostri. Creatia este cu totul altceva. Nu are nici o legatura cu ceea ce stim, sau percepem. Omul nu este doar un mecanism, este ceva mult mai profund.
A: Asta stim cu totii! In noi exista înglobat sufletul, care este nemuritor.
D: Nu prea înglobat!
A: Adica?
D: Sufletul, asa cum îi spui tu, nu se afla înglobat în corp, adica nu în totalitate.
A: Dar unde se gaseste?
D: El se afla undeva sus, deasupra fiecarei entitati.
A: Si cum sta acolo?
D: Sa îti explic. Deasupra fiecarui om se afla ceva foarte asemanator cu un balon. Este o formatiune transparenta, alburie, în care se gaseste un fel de copie în miniatura a formei fizice.

Imagineaza-ti-o ca un fel de dublura de mici dimensiuni.
Acest balon se afla legat de corp cu un cordon gros, rasucit, care pleaca de la aceasta formatiune si o leaga de trup în zona capului. Aceasta funie este cam de 15-20 de centimetri. Adica cam atât are la maturitate, caci la nastere este foarte subtire, cam de un centimetru. Cu cât omul înainteaza în vârsta cu atât ea se îngroasa, pentru ca apoi, cu apropierea mortii sa se subtieze, ajutând astfel ca desprinderea de trup sa se faca usor.
A: Bine, dar daca persoana este tânara si moare într-un accident?
D: Asta nu conteaza, caci dimensiunea lui corespunde unui om matur. In caz de accident se produce o rupere brusca. Este o desprindere agresiva, dureroasa.
A: Si asta este tot? Noi suntem legati de un fel de balon?
D: Nu, cu siguranta. Este forma simpla de a-ti explica acest aspect. Noi suntem legati de sfera cu acest cordon, dar din locul de legatura cu corpul, pleaca mii de ramificatii, care se regasesc în tot corpul. Ele sunt asemeni unor radacini. Au diverse culori si grosimi. Spre exemplu la nivelul degetelor sunt subtiri si albastre.
A: Ce se întâmpla daca un om îsi pierde o mâna? Se retrag?
D: Nu. Acestea ramân acolo, ca si cum mâna ar exista în continuare.
A: Ce se întâmpla cu ele în momentul mortii?
D: Inainte de ruperea cordonului, acestea încep sa se retraga usor. Intâi cele de la mâini si picioare, apoi din umeri si solduri, urmeaza cele din stomac si cap, iar ultima se retrage cea din inima.
A: Unde se retrag?
D: Toate se retrag întâi într-un canal situat în sira spinarii. Chiar si cel din inima. Aici stau cam trei zile si abia apoi se rupe cordonul si atunci sfera poate pleca.
A: Este adevarat ca omul ia cu el faptele sale?
D: Faptele nu; însusirile, calitatile, defectele da.
A: Si faptele unde ramân?
D: Ele sunt în Matrice. Acolo s-au dus când au fost create si tot acolo vor ramâne.
A: Noi numim aceasta Cronica Akasha.
D: Este Matricea Universala a Creatiei
.
A: Seamana cu o banca uriasa de date, un fel de calculator gigantic?
D: Da, îi poti spune si asa, dar un calculator a fost creat de cineva, pe când Matricea a existat dintotdeauna. Ea nu a fost creata. Ea ne-a creat.
A: Tu îi spui matrice lui Dumnezeu?
D: Nu. Dumnezeu este coordonatorul Matricei. Matricea este de sine statatoare. Este o forma de energie.
A: Nu înteleg; îmi poti explica?
D: Nu stiu cum.
A: Dumnezeu si Matricea sunt concepte diferite?
D: Nu, dar nu sunt acelasi lucru. Dumnezeu si Matricea au existat din totdeauna. Au aceeasi structura energetica însa nu sunt acelasi lucru. Dumnezeu poate lucra cu Matricea, pe când Matricea nu poate actiona asupra lui. Din Matrice a fost scoasa Creatia.
A: Descrie-mi Matricea.

D: Matricea este forma primordiala de energie. Aici se gasesc toate formele-gând, ideile, amprentele si energiile a tot ceea ce a fost creat sau va fi. Din toate universurile.
A: Este cumva Sfântul Duh, pe care Dumnezeu l-a suflat deasupra oamenilor atunci când i-a creat?
D: Intr-un fel. Oamenii si totul a fost creat din energia Matricei, iar sufletul din Dumnezeu. Doar sufletul este Dumnezeu.
A: Noi stim ca suntem creati dupa chipul si asemanarea Tatalui.
D: Totul este creat din Tatal. Si planta si animalul si piatra. Forma, trasaturile, însusirile sunt ale matricei, caci din energia ei au fost rupte. Conceptul si deci dublura, proiectia sunt aidoma Creatorului.
A: Si plantele au acea sfera?
D: Da, totul. Si planta si animalul si piatra. Plus toate entitatile pe care nu le putem vedea acum când suntem încarnati.
A; Bine, dar ...
D: As dori sa ne oprim. Ma simt obosit.
Dupa plecarea sa ma asez pe canapea în locul lui. Caut sa îi simt prezenta, sa ma identific cu el.
Ma gândesc câta maturitate si întelepciune se ascunde în acest trup firav, încerc sa îi penetrez trairile, gândurile.
O multitudine de întrebari îmi vin în cap. As dori sa îmi poata raspunde la toate, sa îl grabesc, însa stiu clar ca nu trebuie sa depasesc o anumita limita.