Inuaki, reptilianul din mine - Partea III de Aryana Havah publicat la 09.08.2009
Copiii Matricei
A: Te rog sa reluam de unde am ramas la sedinta precedenta
D: Ramasesem la plante si animale.
A: Da vorbeam de acea sfera.
D: Da, ea exista la toate si tot. Tot ceea ce a fost creat are asa ceva.

     Stii, când omul îsi face o casa, ea apare întâi sub forma unei sfere nelegata de nimic. Ea pluteste în jurul persoanei care o vrea, care a gândit-o. Cu cât omul se apropie de finalitate, cu atât ea se contureaza mai tare. In momentul în care începe constructia, ea vine si se leaga de locul respectiv. Si ramâne acolo atâta timp cât exista casa.
A: Si daca îti cumperi un apartament sau o casa? Ma refer ca nu o faci singur, ci o iei de la altcineva?
D: Atunci iei si sfera, caci ea este a locului si nu a persoanei. Partea proasta este ca preiei si amintirile si trairile celor ce au stat acolo. Si durerea si bucuria si moartea.
A: Si asta ne influenteaza?
D: Da.
A: Sunt anumite persoane care pot veni si curata casa. Ma refer energetic si vibrational. Ele pot citi chiar anumite lucruri care s-au petrecut în acel spatiu.
D: Da, caci ele se racordeaza la aceasta sfera si obtin informatii. Daca au capacitati ei o pot curata, facând-o sa fie fara interferente sau remanente..
A: Dar nu o pot anihila si crea alta în locul ei?
D: Nu, caci ea este a locului respectiv. A fost facuta odata cu creatia si va înceta sa existe când creatia va disparea. Este o lege.
A: Deci Dumnezeu ne-a creat pe noi si avem acea sfera. Noi putem crea si ceea ce concepem are aceeasi sfera?
D: Nu aceeasi sfera ci ceva similar. Da, asa este caci noi putem crea, deoarece suntem din Dumnezeu. De asta omul poate inova, concepe lucruri noi. Acest aspect sta la baza dezvoltarii, a progresului.
A: Asta înseamna ca noi putem lucra cu Matricea.
D: Da. Noi oricum lucram cu Matricea chiar daca nu concepem nimic, deoarece toate trairile si faptele noastre se duc în Matrice.
A: De ce?
D: Pentru ca ele sunt forme de energie si Matricea este cea care înmagazineaza energia.
A: Si karma, destinul, tot de aici Vine? D: Nu vine ci se regaseste acolo. Tu faci o fapta. Sa zicem ca ajuti un om sa se vindece.

In Matrice intra forma de energie, gândul bun, dorinta ta de a ajuta si lasa acolo o amprenta. Aceasta este conservata si la un moment dat când ai nevoie îti este trimisa înapoi.
A: Si cu faptele rele ce se întâmpla?
D: Faptele rele, daca le putem numi asa, sunt de fapt forme-gând de energie negativa. Nu se întâmpla nimic în Matrice din cauza lor. Persoana este cea care va avea de suferit. Atunci când se va considera necesar, acestea vor fi trimise persoanei înapoi. Stii, de fapt trebuie sa existe un echilibru. Cu cât ai mai multe forme-gând sau forme-fapte de polaritate negativa, cu atât vei fi mai des bombardat cu ele. Sunt asa numitele ghinioane.
A: Dar omul nu trebuie sa tinda catre bunatate, armonie?
D: Ba da, caci Matricea în starea ei primordiala este armonie, iubire, perfectiune. De aceea toate lucrurile care nu corespund polaritatii ei trebuie scoase si eliminate. Si cum se poate face acest lucru? Prin trimiterea lor catre cel care le-a generat, caci doar creatorul poate disipa în elemente si energie produsul sau.
A: Bine, dar îngerii karmei exista?
D: Da, asa sunt ei cunoscuti aici, însa sunt entitati coordonatoare ale Matricei. Ei se afla în perfecta armonie cu aceasta, traiesc în ea si sunt responsabili cu pastrarea echilibrului. De aceea ei vegheaza ca la reîntrupare sa se respecte legea. Omul ia înapoi ceea ce a dat. Matricea i-a dat initial sanatate, pace, echilibru, inteligenta si el a dat ura, dusmanie, patima, atunci el va primi înapoi tot aceste vibratii.
A: In alta viata?
D: Da, dar nu în mod obligatoriu. Oricum este de preferat sa primeasca totul înapoi în aceeasi viata. E mult mai usor.
A: Dar noi toti am fost egali, cândva. Nu? D: Noi toti suntem egali. De fapt totul în Univers si Matrice este egal. Noi toti aici, pe pamânt suntem inter-conectati. Facem parte din acelasi segment al matricei. Inua spre exemplu, face parte din alt segment, cu toate astea noi suntem legati la nivel matricial. Suntem de sine statatori dar totusi împreuna.
A: Inseamna ca pamântenii sunt frati?
D: Da. Facem parte din aceeasi energie, idee, conceptie, creatie. In matrice avem un anume segment de unde am fost creati. Energia acelui loc ne corespunde si influenteaza.

     La nivel subtil suntem interconectati. De ceea ce i se întâmpla unuia, se întâmpla de fapt tuturor. Ba mai mult, pamântul si sistemul solar este în strânsa legatura cu omul. Faptele unui singur om influenteaza totul.
A: Bine, dar de ce sa fiu eu responsabila ca un om s-a hotarât sa lanseze bomba atomica?
D: Pentru ca tu ai acceptat tacit. Daca cei care nu sunt de acord s-ar fi unit, sau daca tu ai fi gândit macar ca acest lucru nu este bine, ci este rau, ca trebuie oprit cumva, daca ai fi dorit din toata inima ca acest lucru sa nu se întâmple, forma ta gând, ar fi intrat în matrice, ar fi fost transformata în valuri de energie si ar fi putut fi preluata de alte persoane
Acum pe pamânt lumea se afla într-o grava letargie. Oamenii nici macar nu îsi mai doresc pacea, linistea. Ma refer la dorinte adevarate, izvorâte din suflet, nu doar exprimate, asa, pentru ca da bine.
A; Eu nu cred ca doar ideea mea de pace, ar da rezultate.
D: Tu nu crezi, ceilalti nici atât, asa ca mai bine nu ne batem capul si lasam lucrurile sa curga de la sine, bazându-ne pe faptul ca altii, mult mai destepti si mai pregatiti vor face asta pentru noi. De ce sa muncesti când poti sta?
A: Nu este chiar asa, noi nu stim aceste lucruri. Ceva am auzit, însa nimeni nu crede, deoarece ele nu se pot demonstra.
D: Ba se pot demonstra, numai ca ele trebuie sa izvorasca din interiorul fiecaruia si nu sa fie spuse de altii. Pamântenii au fost învatati sa se ia dupa concepte, prejudecati sau informatii servite de altii. Noua ni s-a spus ca ne nastem, traim si murim. De ce? Cine a hotarât asta?
A: Dumnezeu.
D: Nu. Noi am hotarât. Noi am creat în Matrice o forma-gând-energie, la care bineînteles ca ne-am racordat cu totii, ba mai mult ne racordam si copii, explicându-le cu argumente stiintifice aceste lucruri. Noi ne-am programat. Ia spune tu ca nu vrei sa te racordezi, ca nu accepti, ca nu faci parte din grup, ca vrei altceva.
A: Si o sa reusesc?
D: Ba mai mult! Vei crea o noua forma-gând-energie, la care se vor putea afilia toti cei ce vor dori sau vor întelege.
A: Si cum sa îi fac sa înteleaga?
D: Eu propun tuturor celor ce vor citi aceasta carte sa se racordeze împreuna cu noi în fiecare duminica ora 22.30 la o noua forma-gând-energie. Noi cream în acest moment în matrice o forma-gând-energie care spune ca omul nu este muritor. El se naste, ajunge la maturitate si ramâne asa. Puternic, sanatos, viguros.
A: Bine, dar asta presupune ca ne vom suprapopula. Ca se vor naste infinit de multi.
D: Fii fara grija, caci totul este stabilit. Numarul de suflete nu va fi decât cel stabilit în Matrice. Nu se poate altfel.
A: Pai daca nu moare nimeni, dar totusi vrei sa pleci?
D: Asta se va regla de la sine.
A: Bine sa încercam. In fiecare duminica de la 22.30. Ce trebuie sa facem?
D: Pret de 5 minute ne vom spune în mod repetat ca suntem tineri, maturi, sanatosi, vigurosi, buni, plini de iubire si ca moartea nu exista. Ca suntem vesnici.
A: De încercat putem încerca, dar daca fiecare gândeste altfel sau mai pune ceva de la el?
D: Fiecare cuvânt degaja o anume energie si culoare. Forma-gând-energie, din matrice, pe care noi am creat-o va putea fi accesata doar de cei ce transmit acelasi gen de vibratie. Nimic altceva nu o va putea penetra, deoarece ea a fost facuta pe o anume lungime de unda, pe o anume frecventa.
A: Bine, asa vom face.
D: Merita!
A: Spuneai ca tot ceea ce creeaza omul, se manifesta la început sub forma de sfera si apoi în plan material. Ce se întâmpla cu lucrurile care au fost facute de altii si noi le cumparam?
D: Ele au sfera lor. Spre exemplu, când cumperi un calculator, la baza lui a stat o idee, care a creat în Matrice o forma-gând-energie care s-a materializat. Obiectul initial are acea sfera, la care sunt legate restul.
A: Adica daca cumpar un tricou, el nu are propria sfera?
D: Nu, el este legat de cea initiala.
A: Bine, dar spre exemplu, se stie ca sunt diamante blestemate, care aduc ghinion proprietarilor.
D: Vorbeam de lucruri facute de om. In natura totul are propria sfera izvorâta direct din matrice. Adica tot ce a fost creat de Dumnezeu are sfera proprie, individuala, dar care este conectata la o alta mai mare; creatiile omului, au sfera proprie, însa este comuna, este una singura indiferent de cât de multe copii se fac si arata altfel, are alta energie, este diferita de cea izvorâta din Matrice.

     A: Dar daca vecinul meu merge la acelasi constructor si îsi face o casa ca a mea?
D: Nu conteaza, poate fi identica, însa va avea propria ei sfera, deoarece creatorul este diferit.
A: Si cum ramâne cu faptul ca hainele pastreaza amprenta omului care le-a purtat? înseamna ca energia se duce în sfera comuna si de acolo o pot lua toti?
D: Nu, energia ramasa este un fel de amprenta a lucrului. Daca, spre exemplu, mostenesti un pat vechi, vei avea parte de trairile celor care au dormit în el. Daca îl cureti, schimbi tapiseria, îl vopsesti, atunci energia dispare, el devenind ca nou. Daca amprenta ar fi fost lasata în sfera, atunci nu ar fi putut fi scoasa.
     A: Si animalele?
D: Ele au o sfera proprie, dar mai mica, care la rândul ei este racordata la o alta uriasa, imensa, în care se regasesc caracteristicile rasei. La fel se întâmpla si cu pietrele, plantele si restul.
A: Am înteles. Spune-mi când un om moare, unde se duce sfera lui?
D: In Matrice, în segmentul din care face parte.
A: Exista iad? Ma refer la iad asa cum îl întelegem noi?
D: Nu stiu cum întelegem noi iadul, dar sfera se duce la locul ei, care corespunde încarcaturii. In segmentul nostru în Matrice sunt diverse niveluri. Aici sferele stau în conformitate cu vibratia lor.
A: Stau si ce fac? Stau pur si simplu?
D: Nu, interactioneaza cu celelalte aflate acolo, în special cu cele corespondente.
A: Pai nu este pierdere de timp?
D: Asta încerc sa îti spun si eu. Noi ne dorim sa crestem cât mai repede, si implicit sa murim, pentru a ajunge înapoi în Matrice. De ce? Nu am reusit înca sa înteleg.
Locul nostru este pe planeta din care facem parte. Trebuie sa o ajutam cât mai mult, sa o desavârsim, sa ajungem sa cunoastem adevarul si creatia, însa noi venim si ne grabim sa plecam.
A: Iti dai seama ce ar însemna sa traiasca Hitler la nesfârsit, criminalii sau dictatorii?
D: Nu ar mai fi. Daca omenirea ar fi racordata la viata, la pace, sanatate si vesnicie, acestia nu ar mai putea veni aici pâna când nu ar fi la fel ca ceilalti. Ar fi exclusi de la încarnare, ma refer la încarnare aici, de însasi matricea. Ea nu ar mai permite, iar datorita vibratiei lor, ei ar fi scosi din segmentul matricial al Terrei si dusi în alta parte, la un alt segment ce corespunde vibratiei lor. Trebuie sa întelegi ca cei multi dau tonul.
A: Ar fi bine ca o parte din guvernantii nostri sa fie scosi si dusi!
D: Doriti-va. De fapt hai sa ne dorim cu totii în fiecare duminica seara ca cei care nu corespund Adevarurilor Matricii sa fie scosi, eliminati, dusi în alt segment.
A: Eu cred ca este o chestiune de karma. Asta meritam.
D: Este o ineptie. Spunând asta noi îi acceptam si de fapt ei ramân aici cu ajutorul nostru. Noi nu mai avem nici o karma. De fapt omenirea se afla pe punctul de a termina cu legea karmei. Noi nu mai datoram nimanui nimic si deci nu trebuie sa mai plecam capul. Trebuie sa spunem, fiecare în sinea noastra, sa strigam vecinului, rudelor: Gata! Ne-a ajuns! Pâna aici! Stop! începând de acum suntem liberi! Sa cerem Matricei sa îi ia pe toti cei ce ne încalca liberul arbitru, pe cei ce fura Adevarul, pe cei ce ne înrobesc sau asupresc în vreun fel.

     Resursele, apa, aerul, mâncarea, combustibilul, bogatiile planetei sunt ale tuturor. Este o tâmpenie sa crezi ca Dumnezeu ar da drept de proprietate, asupra unei parti din creatia sa, unui singur om, unei singure familii. De ce? Cere-ti-va drepturile! Faceti asta pentru noi, urmasii vostri!
A: Ce frumos si simplu suna! Iti dai seama ca este o utopie? Cei ce detin bogatiile planetei au acest privilegiu de secole, de generatii.
D: Si primilor cine le-a dat acest drept? A hotarât Dumnezeu asta? Au vreun act? Vreo întelegere cu El? Ei singuri si le-au dat. Au luat ceea ce nu le apartinea, ba mai rau, au luat de la noi toti.
A: Bine, dar daca dreptul la proprietate nu ar fi respectat, atunci ar fi haos!
D: Nu, caci atunci oamenii ar întelege ca detin totul si pot lua orice oricând le trebuie. A lua în plus fata de nevoi, nu foloseste la nimic. Daca nu ar mai exista competitia cu vecinul, daca nimeni nu ar mai invidia o casa sau o masina, atunci cum ar fi? Sa stii ca si tu poti avea orice, daca vrei sau îti doresti acest lucru.
A: Ar fi frumos!
D: Eu spun doar ca asa trebuie sa fie si cu siguranta asa va fi. Oamenii si planeta merita acest lucru. S-a ajuns în acel punct în care omenirea trebuie sa îsi ia frâiele propriului destin în mâini. Sa hotarasca singuri pentru ei. Sa se gospodareasca si sa se chibzuiasca singuri. Sa îsi creeze propriile legi si proprii guvernanti. Sa nu mai accepte ca Adevarul si Viata lor sa fie furate.
A: Si cum putem face aceste lucruri?
D: In primul rând trebuie sa credeti ca orice poate fi schimbat. In al doilea rând sa cereti Matricei eliberarea de sub sclavie si dreptul la libera guvernare.
A: Dar noi suntem cei ce ne-am ales guvernantii! D: Nu, în niciun caz. Ei ne-au fost impusi. De altfel cei ce guverneaza planeta sunt mereu aceiasi. Intr-adevar se schimba, ma refer ca fizic, nume,locatie dar ei sunt aceiasi de mii de ani. Se succed între ei, se plimba de colo-colo, dar în esenta, ma refer ca forma-gând-energie sunt aceiasi din totdeauna.
A: Te referi la diversele organizatii oculte, care se spune ca, conduc lumea?
D: Da, cu singurul amendament ca ei chiar o conduc. Totul: alegerile, democratia, libertatea, legile, drepturile sunt de fapt un simulacru, o farsa. Gândeste-te daca te pun sa alegi obligatoriu între doi candidati la presedentie. Unul este violator si altul criminal. Nu ai alta optiune. Pe care îl alegi? A: Pe niciunul. Nu ma duc la vot. D: Exact. Si iese oricum unul din ei! De ce? Pentru ca altii cred ca au argumente în favoarea unuia sau altuia!
A: Bine, dar si daca ma duc votez cu oricare, logica spune ca iese tot unul din cei doi.
D: Corect, dar ai optiunea sa boicotezi alegerile. Sa strigi în gura mare. Daca nimeni nu s-ar duce, daca ar fi prezenta zero , atunci nici unul nu ar mai putea fi. Este un prim pas.
A: Da, dar se vor duce oamenii lor, rude...
D: Argumente avem tot timpul. De altfel ni s-a prezentat viata ca fiind dependenta de logica. Intuitia si sufletul nu trebuie ascultate! Incearca ceva si abia apoi spune ca nu se poate!
A: Poate o sa încercati voi, cei nou sositi, caci noi am obosit!
D: Da, e mai simplu sa lasi mostenire problema... mult mai simplu, decât sa îti bati capul sa o rezolvi....
A: Pai voi, cei de acum, ma refer la copiii de cristal, cei indigo... Apropo, tu faci parte dintre acestia?
D: Nu. Ei sunt altfel de suflete.
A: Am auzit ca sunt foarte speciali...
D: Da, dar nu toti. Nu toti cei ce au în structuri culoarea indigo sunt veniti sa ajute planeta. Unii dintre ei au fost special trimisi pentru a o dezechilibra, tocmai acum, în acest moment. De altfel Aghton îti transmite ca nu orice copil hiperactiv si prost crescut trebuie tratat cu indulgenta. Bunul simt nu are legatura cu culoarea câmpului. Parintii lor sunt cei ce se prevaleaza de anumite aspecte si încearca sa puna insuccesul educatiei pe seama unor lucruri citite. De asemenea autismul, doar în rare cazuri are de-a face cu inadaptarea la lumea actuala.
A: Bine, dar se spune despre copiii cu autism sau diverse deficiente ca nu corespund vibratiei planetei...
D: Nu au cum sa nu corespunda deoarece vin din acelasi segment al Matricei. Ei se afla acolo de la începutul Terrei, corespund ei, ba mai mult depind de aceasta.
A: Si atunci ce este cu ei?
D: Nu ma refer la toti, însa majoritatea sunt cei ce au gresit fata de planeta sau oameni. Ma refer la greseli enorme, monstruoase. Ei lasa prin moarte aceasta greutate în Matrice. La rândul ei aceasta reactioneaza si la urmatoarea încarnare îi trimite într-un fel de stare de letargie, pentru a nu mai fi apti sa faca acelasi lucru si totodata pentru a putea sa le trimita înapoi ceea ce au facut. De aceea ei sunt respinsi de semeni, marginalizati.
Cu toate astea, datoria noastra este sa îi ajutam, sa îi sprijinim, caci ei sunt ai nostri, sunt noi însine. La un anumit nivel ne întrepatrundem.
A: Si ceilalti, care nu fac parte din aceasta categorie?
D: Ei sunt suflete nobile, sensibile, speciale, dar care si ele la un anumit moment al fostei existente au perturbat grav câmpul matricial.

     Sunt într-adevar foarte putini. Ii recunosti dupa faptul ca nu sunt agresivi si în ciuda problemelor lor, radiaza iubire; sunt calini, placuti, simt nevoia de apropiere, de contact, iar cei ce îi întâlnesc îi simt prieteni. Ei sunt cei ce au venit aici cu un scop bine stabilit. Majoritatea au fost pionieri sau inventatori sau deschizatori de drumuri. Ei au lasat ceva omenirii, poate prost folosit sau înteles si acum au venit sa schimbe. Ei pot revolutiona anumite domenii. Problema lor este ca ei traiesc în doua lumi, daca ma pot exprima asa. Adica ei vad si ceea ce noi nu vedem. Oamenii nu au înca capacitatea de a-i ajuta. Ii îndoapa cu medicamente si îi baga în anumite programe de socializare.
A: Aici te contrazic! Aceste lucruri îi ajuta!
D: Nu este adevarat. Ii ajuta sa devina la fel cu ceilalti, când ei sunt speciali. Ar trebui lasati liberi, canalizati din umbra, facuti sa îsi dezvolte adevaratele talente. Ei sunt cei ce pot demonstra ca exista si altceva dincolo de materie, ca forta gândului este cea mai puternica unda vibratorie, ca spatiul si timpul pot fi stapânite, supuse.
A: Deja m-ai pierdut! Nu vreau sa ma contrazic! Imi poti vorbi despre copiii indigo, cei veniti în ajutorul planetei? De unde sunt ei?
D: Ei sunt fie din acelasi segment al Terrei, fie din alte segmente. Cei ce vin din acelasi loc matricial sunt entitati elevate, sosite ca deschizatori de cale, de drumuri. Cei ce vin din alta parte, sunt entitati superioare, aduse din alt segment, chiar de catre Matrice, cu scopul de a ajuta planeta.
Ambele categorii au posibilitatea de a-si accesa memoria matriciala constient si de a-si folosi cunostintele. Ei se vor adapta cel mai bine si mai rapid la noua vibratie. Tot ei sunt cei ce vor fi apti în a ajuta la recuperarea Terrei, la tratarea ei.
A: Si cu noi ceilalti, cu cei care nu se vor încadra în noii parametri, ce se va întâmpla?
D: Ei vor fi condusi catre un alt segment al Matricei. De altfel în interiorul ei, acest lucru se întâmpla mereu. La o anumita perioada, se curata segmentele. Se aduna tot ceea ce corespunde unei anumite stari energetice si vibrationale, se cumuleaza si se creeaza un nou segment matricial.
A: Ca un fel de noua comunitate?
D; Da, exact. Acestia sunt pusi împreuna, si vor sta asa pâna când se va face iar o curatare.
A: Este situatia în care ne gasim noi acum?
D: Gândeste-te ca si aici, la început au fost adusi cei cu vibratie egala. In sute de mii de ani, s-a produs o departajare, iar acum a sosit momentul sa se produca egalizarea.
A: Este prima egalizare?
D: Nu este a treia.
A: Imi poti spune despre celelalte?
D: Nu, caci nu le cunosc.
     A: Sa înteleg ca din timp în timp universul separa entitatile. Ramân cele bune împreuna si cele rele pleaca?
D: Nu putem împarti în bun si rau. Matricea este cea care hotaraste cine sta si cine pleaca. Este mai mult o chestiune de vibratie.
A: Si lucrul asta se întâmpla pretutindeni? Pot fi aduse laolalta entitati din toate segmentele?
D: Da, daca ele sunt compatibile vibrational si daca s-a hotarât crearea unui segment cu o anumita scara vibratorie.
A: Pai nu fac parte din universuri, planete, specii diferite?
D: Dupa cum spuneam, la un anumit nivel suntem interconectati. Suntem toti facuti din acelasi aluat.
A: Da, dar ne supunem altor legi. Daca ar fi sa luam pamânteni si inuaki, si sa îi punem într-un loc, ce ar iesi.
D: Acest lucru este imposibil, caci ei nu corespund vibrational. Inuaki au fost cândva ceea ce suntem noi acum. Nu mai exista nimeni pe Inua care sa corespunda chiar celui mai elevat de pe Terra.
A: Adica ei sunt mai buni, mai calmi, mai iubitori?
D: Ei nu mai perturba Matricea. Cu nimic. Din contra o ajuta sa se regleze, o încarca pozitiv.
A: Cum fac acest lucru?
D; Prin faptele, gândurile si trairile lor. Ei stiu ca sunt în permanenta racordati la aceasta si traiesc în armonie cu ea. Nu are nici un rost sa perturbi echilibrul.
A: Vad ca ai început sa te foiesti. Vrei sa ne oprim?
D: Da, dar înainte de asta as vrea sa întelegi ca toate au o logica. Nimic nu exista întâmplator si de la sine. In spatele fiecarui lucru sau a fiecarei fiinte se ascunde o idee, o forma-gând-vibratie.
A: Da, dar unele au fost create de om. Deci si omul poate materializa.
D: Da. Din pacate nu numai lucruri bune si folositoare.
A: Animalele pot crea perturbatii în Matrice?
D; Nu, caci ele sunt racordate la sfera centrala, iar aceasta este coordonata de entitati pazitoare, care nu permit acest lucru.
A: Si oamenii nu au?
D: Nu, caci ei au ceva în plus. Pot fi asemeni lui Dumnezeu, adica pot crea de la o forma gând.
A: Spune-mi, aceste idei, ma refer la inventii, nu existau deja în Matrice, iar de acolo au putut fi luate de cei carora le erau destinate?
D: Intr-un fel, da. Unele idei exista deja, precreate. Spre exemplu, sa luam avionul. El a fost gândit cu mii de ani în urma, de primul om care si-a pus întrebarea cum ar putea zbura asemeni pasarilor. Toti ceilalti, care au gândit acelasi lucru dupa el, au adaugat energie acelei idei pâna într-o zi când cineva a nimerit pe aceeasi lungime de unda, a îmbunatatit conceptul si l-a transpus în practica, materializându-l.
A: Dar nu exista idei puse acolo de Dumnezeu?
D: Nu. Ideile din segmentul Terrei apartin oamenilor. Mai exista si altfel de forme-gând-energie, care sunt puse de catre entitati ale altor planuri.
A: Nu înteleg.
D: Sa presupunem ca inuaki hotarasc sa va dea acces la folosirea luminii cristalelor în prelucrarea metalului. Exista doua posibilitati. Fie este trimisa o entitate la încarnare, care însa are dreptul de a-si pastra memoria matriciala a segmentului initial, fie transmit o forma-gând-energie în segmentul matricial al Terrei. A doua varianta este cea mai des folosita.
A: Asta înseamna ca tu, având acces la informatiile vietii ca inuaki, ai venit sa aduci ceva special?
D: Da, dar as vrea sa vorbim data viitoare.