Inuaki, reptilianul din mine - Partea VII de Aryana Havah publicat la 21.08.2009
Terra
     A: Ai spus ca astazi vrei sa discutam despre Terra.
D; Da. Vroiam sa îti spun ca ceea ce s-a întâmplat pe Inua, ma refer la colonizare, s-a întâmplat si pe Pamânt.
A: Cine ne-a colonizat?
D: Tot anunnakki. Acum aproximativ cinci sute de mii de ani terestri, aici a poposit o nava, care a luat probe de sol si apa si apoi a plecat, pentru ca la ceva timp sa revina însotita de alte nave si sa se stabileasca aici. Scopul era acelasi. Exploatarea resurselor naturale.
La întoarcerea lor, ei au adus cu ei inuaki, luati de pe Inua. Pentru ca era prea anevoios sa înceapa sa învete populatia existenta sa lucreze cu masinariile lor sofisticate, i-au pus pe inuaki sa o faca. Asa ca acestia au început sa munceasca, însa s-a dovedit ca forta lor nu era suficienta, ba chiar a existat si o revolta a inuakilor.
Acest lucru i-a facut pe anunnakki sa ia oameni si sa-i puna la munca.

     S-a dovedit însa ca acestia nu erau apti în a tine pasul cu inuaki, ba mai mult îi încurcau.
Asa s-a ajuns la modificarea genetica a locuitorilor Terrei, numai ca ADN-ul folosit era de data asta luat de la inuaki si nu direct de la ei.
A: Vrei sa spui ca noi suntem frati?
D: Da.
A; Adica noi avem ADN-ul vostru?
D: Da. Voi existati ca specie datorita noua. Peste materialul genetic existent pe Terra la acel moment, s-a suprapus materialul nostru genetic si astfel s-a nascut rasa oamenilor actuali.
A: Si cum de nu semanam cu voi?
D:Anunnakki pastreaza întotdeauna aspectul exterior, deoarece este adaptat la mediul de provenienta. Fizicul corespunde perfect planetei.
A: Exista în mediul stiintific o ipoteza, conform careia ADN-ul uman a suferit modificari, la un anumit moment al evolutiei si chiar ca la nivel planetar avem un singur stramos comun de sex feminin, care a trait în Africa acum 180-300 000 de ani în urma.
D: Asa este. Este real. Atunci a avut loc prima modificare a ADN-ului.
A: Prima?
D: Da, caci acum aproximativ patruzeci de mii de ani, peste ADN-ul existent, anunnakki au pus materialul lor genetic.
A: De ce?
D: Pentru ca se ajunsese exact în situatia în care oamenii începusera sa îsi dea seama cine sunt ei, si s-au gândit ca facându-ne mai apropiati de structura lor, îi vom accepta.
A: Deci noi avem ADN-ul inuakilor, al anunnakkilor si al oamenilor primitivi.
D: Da.
A: Daca este sa judeci logic, suntem mai mult anunnakki decât restul.
D: Nu, deoarece a doua modificare nu a putut fi facuta la întreaga populatie si de aceea a existat un amestec, între cei care primisera ADN suplimentar direct de la anunnakki si cei care îl aveau de la inuaki.
Au fost însa si linii pure, în care s-a respectat cu sfintenie pastrarea sângelui de anunnakki.
A: Dar în prezent suntem cumva uniformi. Nu?
D: Nu. Se respecta aceleasi reguli. Exista înca linii pure.
A: Vrei sa spui ca exista familii care îsi respecta originea si nu accepta co-sangvinitatea?
D: Da.
A: Si ce s-a întâmplat cu anunnakki, când au plecat ei?

     D: Nu au plecat. Sunt aici cu noi. La fel ca pe Inua, stau retrasi.
A: Am mai auzit teoria asta, dar nu stiu ce sa cred.
D: Eu nu vreau sa conving pe nimeni. Vreau doar sa spun ca ei sunt cei ce înca ne conduc. E drept ca din umbra, însa ei stapânesc lumea.
A: Spune-mi, acesti anunnakki, seamana cumva cu reptilele, însa bipede?
D: Da.
A: Exista anumite voci care îi numesc rasa reptiliana.
D: Ii poti numi cum vrei, însa ei sunt descendenti directi ai anunnakkilor, sunt urmasii lor.
A: Cunosc teoria, însa mi-e greu sa cred în ea. Nimeni nu i-a vazut, nu se stie exacta...
D: Ba se stie exact, sunt cunoscuti, chiar guvernele sunt aservite lor. Noi suntem o particica din ei.
A: Inteleg ca doar o parte din ADN îl avem de la ei.
D: Nu,mai avem si o zona din creier, care este raspunzatoare de emotiile negative, de agresivitate.
A: Spune-mi, tu cum vezi ca ne conduc?
D; Acum cam 6500 de ani în urma, datorita unor rascoale a maselor, anunnakki s-au hotarât sa se retraga, dar nu în adevaratul sens al cuvântului, ci sa lucreze cumva din umbra. De aceea ei au pus bazele unor societati secrete si au configurat în linii mari, câteva din religiile actuale. Au instruit preoti si i-au pus sa slujeasca, au introdus dogme si credinte trunchiate, lucru care s-a dovedit a fi extrem de benefic, caci masele de oameni au început sa îi venereze si sa asculte de ei.
A; Asta înseamna ca toti erau într-un fel îndoctrinati.
D: Nu, caci ei au ales pe câtiva dintre cei care aveau linia de sânge cea mai apropiata de a lor, iar acestia au beneficiat de cunoasterea reala, nefalsificata. Tot acestia erau cei care faceau în cadrul unor ritualuri bine puse la punct si sacrificiile umane. Sângele si organele victimelor era dat ca ofranda stapânilor.
A: In vechime au existat într-adevar sacrificii umane, însa erau facute în cinstea zeilor.
D: Da. Ei erau acei zei. Dar aceste sacrificii ritualice se mai practica si în prezent. Trebuie sa întelegi ca ei sunt dependenti de acest lucru, deoarece constituie hrana lor. Unul din scopurile acestor societati secrete este transmiterea acestor învataturi. Astazi, aceste societati oculte se regasesc pe întreg pamântul si opereaza în toate paturile sociale.
A: Cum fac acest lucru?
D: Lucreaza "prin intermediul guvernelor, a unor institutii sau firme, a sistemului bancar, a armatei si politiei, a legilor, a învatamântului, a mass-mediei. Ei sunt pretutindeni, datorita oamenilor care îi servesc, oameni pe care i-au instruit, si care la rândul lor i-au instruit pe altii si tot asa. Ei sunt cei care ne conduc si care conduc lumea la ora actuala.
A: Bine, dar cum au reusit aceste lucruri?
D: Ei sunt o rasa veche. Cunoasterea lor este extrem de vasta si bine pusa la punct. Stapânesc materia, cunosc toate aspectele Universului, sunt buni astrologi. Pot influenta mintea umana, vremea, energia, starea sufleteasca, într-un cuvânt pot face orice, oricând si de câte ori doresc. S-au folosit de religie, inducând percepte false sau denaturate, folositoare lor. I-au facut pe oameni sa creada ca astrologia si cunoasterea initiatica sunt învataturi satanice. Au indus oamenilor ideea ca visele sunt de la diavol, când de fapt diavolul, asa cum îl vedem noi, nici nu exista, iar visele sunt de fapt porti catre Univers si Matrice.

     D: Cu ajutorul religiei, care s-a folosit de un malefic program de indoctrinare si anihilare a intuitiei, cu ajutorul politicii si în special a sistemului financiar. Ei sunt de fapt banii nostri. Ei ne dau sa mâncam, ne dau caldura, locuinte, scoli, concedii, sanatate, absolut tot. Familiile regale sunt descendentii lor directi. în venele presedintilor nostri curge sângele lor. Toti sunt într-un fel sau altul asociati acestor societati oculte.
A: Dar aceste familii regale si presedinti, sunt constienti de acest lucru? D: Da. Ei îsi cunosc originea, o respecta si sunt de acord cu hotarârile organizatiilor. Ei sunt cei care ne manipuleaza, ne guverneaza si ne conduc vietile. Noi ne nastem, traim, muncim si murim pentru ei.
A: Dar exista anumite miscari spirituale care deja stiu aceste lucruri si chiar le spun.
D: Asa este, însa unele dintre ele sunt finantate chiar de catre ei, special pentru a avea acces la informatie si a o denatura.
A: Asta înseamna ca este un cerc vicios. Orice am face, ramânem prizonieri.
D: Nu. Noi trebuie sa ne ascultam sufletul, în primul rând. Nimeni nu este mai presus de creatie, toti suntem egali, de aceea nimeni nu are voie sa ne spuna cum sa gândim si în ce sa credem, ce sa învatam...
A: Totusi, stiinta este folositoare. Cu ajutorul ei ne-am dezvoltat, s-au explicat anumite lucruri..
D: Stiinta este tot a lor. Ea a luat într-o oarecare masura, locul religiei. Stiinta actuala nu are de-a face cu Adevarul Matricei. Este o stiinta indusa, o stiinta creata special pentru a ne bulversa, a ne face sa credem în lucruri care nu au legatura cu realitatea.
La un anumit moment al evolutiei omului, au început sa apara dubii cu privire la dogma religioasa si atunci, anunnakki s-au vazut pusi în situatia în care trebuiau sa gaseasca o cale de a-si continua suprematia, îndoctrinarea, îndobitocirea si asa a aparut stiinta.
A: Dar de ce le este frica?
D: De momentul în care omul se va trezi si va întelege ca el exista dincolo de trup, ca face parte din Constiinta Universala, ca este liber si nelimitat asemeni Creatiei.
A: Si daca îsi vor da seama, ce se va întâmpla? Nimic!

     D: Oamenii îi vor înfrânge si goni. Problema lor este ca ei nu mai au unde sa se duca. Planeta lor este terminata, iar accesul pe alte corpuri ceresti le este blocat. Ei au ajuns în acel punct în care Matricea îi va modifica ca specie, ducându-i catre extinctie si apoi catre transformare. Si ei nu vor asta. Le este frica.
A: Eu tot nu înteleg cum de pot face orice! Cum de nu sunt demascati!
D: Pai daca ei conduc totul, cine sa îi demaste? Toti cei care încearca sa spuna ceva sunt etichetati drept sarlatani, nebuni sau rau voitori. Conducatorii nostri din umbra au implementat un program perfect de manipulare a mintii si a emotiilor. Ni se spune cum sa gândim, în ce sa credem, cum sa reactionam, ce sa mâncam, ce sa bem, ce sa ascultam. Totul este programat, calculat si executat fara abatere. Nimic nu le scapa. Gândeste-te ca atunci când un savant face o descoperire care nu le convine, sar o suta sa îl contrazica, iar atunci când ei vor sa lanseze o idee asa-zis stiintifica, vin o suta sa o sustina. Mai exista într-adevar oameni care nu pot fi convinsi, care cred în bine si îl manifesta.
Acestia fie sunt marginalizati, ironizati, etichetati, fie sunt înlaturati prin accidente, morti subite sau „sinucideri". Totul este calculat si supravegheat pâna în cele mai mici amanunte.
A: Bine, dar daca ar fi o multitudine de oameni care ar gândi la fel, atunci nu ar avea ce face. Nu pot sa ucida chiar toata planeta! Poate sunt chiar persoane din sistem care stiu adevarul si îl vor spune.
D: Cei din sistem, care stiu adevarul si vor sa îi faca public, sunt înlaturati, deci nu reprezinta un pericol, cât despre marea masa... Lucrurile stau diferit. Noi suntem controlati si coordonati cu ajutorul controlului mental si al substantelor chimice.
A: Substante chimice?
D: Da. Tot ceea ce primim drept hrana si bajtura, medicamentele, apa cu care ne spalam, absolut totul este programat.
A: Poti fi mai exact?
D: Toate substantele chimice care se adauga în apa si alimente, conservantii, aditivii alimentari, medicamentele, sunt create special pentru a face creierul uman sa reactioneze la anumiti stimuli, sau din contra sa nu reactioneze.
A: Dar medicamentele, salveaza vieti!
D: Da. Unele. Altele însa sunt create special pentru a-l face pe om sa se departeze de Sursa Primordiala.
A: Poate, dar este foarte greu sa trasezi o linie, ce ne-am face fara antibiotice, vaccine...
D: Vaccinurile sunt cea mai mare pacaleala. Ele ataca sistemul imunitar. Eu m-am simtit tare rau la ultimul vaccin, pe care am fost silit sa îl fac. Am vazut clar cum microbii introdusi în organism mi-au atacat ceakrele, destabilizându-le, pentru ca apoi sa se împrastie în tot trupul meu, influentându-mi negativ sistemul limfatic si glandele.
A: Dar medicamentele fac si bine!
D: Da. Dar s-ar putea si fara ele. De fapt ele fac mai mult rau decât bine. Boala este un semn, o atentionare ca ceva din ceea ce faci este gresit. Poate acolo unde stai este poluare, poate hrana este gresita, poate gândurile si emotiile tale sunt eronate. In loc sa iei pastile, ar trebui sa te apuci si sa analizezi acesti factori. Pastila asa cum vad eu nu face decât sa estompeze efectul, dar nu ajunge la cauza. In momentul în care înghiti o pilula, aceasta este descompusa de organism si transformata în energie. Aceasta energie este diferita, ea depinzând de substanta tabletei. Odata intrata în corp ea regleaza secretiile trupului, adaugând sau scazând o anumita cantitate de secretie, fapt care duce la o ameliorare, însa este un lucru gresit.
Organismul s-ar regla singur mult mai bine, daca ar fi înlaturata cauza bolii.
A: Poate, dar descoperirea antibioticului a fost extraordinara.
D: Da, dar în prezent si acest lucru este manevrat. Cu cât dai mai multe antibiotice organismului, cu atât el se apara de acestea, reglându-se, pâna în momentul în care ajunge sa nu mai reactioneze. Microbii si virusii fac parte din viata noastra, sunt ai planetei. Noi convietuim cu ei de la începuturi. Trebuie sa îi acceptam. De altfel corpul nostru stie acest lucru. Intelege ca totul este calculat.
A: Dar anunnakki, cei care tu zici ca ne conduc, unde sunt ei astazi?
D: Ei traiesc aici cu noi. Sunt ascunsi privilor noastre chiar de perceptia noastra temporala. Ei sunt daca vrei într-o alta dimensiune, dar traiesc acum, aici. Ei iau parte activ la viata noastra, dar noi nu putem lua parte la viata lor.
A: Dar unde stau concret?
D: Au uriase baze subterane, ca un fel de orase. Acolo locuiesc, însa sunt si la suprafata. Sunt printre noi si interactionam cu ei, dar nu ne dam seama.
A: Adica nu îi vedem, sunt invizibili?
D: Nu, sunt vizibili, însa ei proiecteaza un fel de câmp energetic în jurul lor, cu ajutorul caruia pot avea ce aspect doresc. Asta este motivul pentru care nu pot fi recunoscuti.
A: Cu ce proiecteaza?
D: Cu mintea.
A: Nu folosesc aparate, ceva?
D: Nu. Forta lor mentala este net superioara celei umane, de aceea pentru ei acest lucru este un fel de joaca. Ei ne pot induce o imagine, un fel de proiectie, fara sa se straduie.
A: Si asa circula liberi printre noi?
D: Nu numai ca circula, ne conduc, coabiteaza cu noi. Uneori ne sunt chiar sefi sau persoane dragi, prieteni...
A: Adica poti fi casatorit cu un anunnakki fara sa stii?
D: Ar fi posibil, însa asa ceva este exclus, caci ei nu accepta combinarea în afara speciei.
A: Nici macar cu cei cu ADN-ul lor?
D: Doar în cazuri speciale. Din când în când, se hotareste îmbunatatirea liniei sangvine si atunci sunt acceptate persoane din afara, însa numai dupa o atenta evaluare.
A: Ce fel de evaluare?
D: A genealogiei, a caracterului, a aspectelor astrologice si multe altele...
A: A aspectelor astrologice?
D: Da, în primul rând. Ei stiu ca influenta planetelor este definitorie asupra caracterului uman. De altfel astrologia este cea mai veche stiinta. In ea se afla îngemanata toata cunoasterea Universului.
A: Nu stiam ca este atât de importanta.
D: Pentru ca nu trebuia sa stim. S-a spus ca astrologii sunt vrajitori, apoi ca vin de la diavol, iar acum când aceste etichete nu mai pot influenta pe nimeni, se induce ideea ca este o prostie, o pierdere de timp.
A: De ce?
D: Pentru ca este modul în care te poti relationa cu Universul. A fi la unison cu astrele înseamna a trai la unison cu Creatia. Noi toti, desi la nivel de subconstient, suntem influentati de Soare, Luna, planete. Pamântul este un urias magnet, care se învârte în jurul propriei axe, creând la rândul lui un câmp magnetic. Acest câmp magnetic are o importanta influenta asupra vietii pe Terra.
Exista cicluri cosmice, pulsuri solare, semnale electrice, furtuni electromagnetice. Oamenii ar trebui sa tina cont de aceste lucruri. Sunt perioade benefice pentru semanat, pentru cules, pentru facut anumite actiuni, pentru conceput copii, si dimpotriva perioade nefaste, totul are un rost. Nimic nu este facut degeaba.
A: Dar nu înteleg. De ce sa le tina ascunse? Ar fi benefic chiar si pentru ei.
D: Nu ar fi benefic, caci omul ar întelege sensul vietii.

     Traind constient ar avea acces la resursele inepuizabile existente în Matrice. S-ar vindeca utilizând energia cosmica, si-ar cultiva câmpurile folosind perioadele optime si acest lucru ar duce la recolte abundente, la bogatie. Nu ar mai utiliza pesticide, caci ar fi foarte simplu sa combati daunatorii cu alte plante culese în anumite cicluri de luna. Daca s-ar tine cont de astre, copii s-ar naste altfel, mai buni, mai capabili, cu un program diferit, cu o structura mai omogena.
A: Cum sa combati daunatorii cu alte plante?
D: Da, daunatorii pot fi alungati, folosind alte plante. Fie plantând printre rândurile de legume sau cereale anumite specii, fie stropindu-le cu sucul lor. Este însa mai aproape de adevar sa plantezi o planta decât sa o ucizi.
A: Da-mi un exemplu de planta.
D: Craita. Protejeaza straturile de legume, ba chiar si capsunile si zmeura, de gânganiile care le manânca. Daca plantezi tufe de craite din loc în loc, printre rânduri si la capatul lor, gradina ta este ferita. Stiu sigur asta. I-am spus si bunicii mele, care la început nu m-a crezut, dar apoi s-a dovedit ca aveam dreptate. Nu a mai avut probleme cu capsunile.
A: Dar ce face craita? Cum influenteaza daunatorii?
D: Ea secreta atât o substanta care îi goneste, cât si o energie specifica, care protejeza planta, si care interactionând cu câmpul energetic al gândacului, îl face pe acesta sa paraseasca locul respectiv. De fapt craita se protejeaza pe sine cu ajutorul acestei energii, însa este folositoare si celorlalte plante din jur.
A: Si sunt multe asemenea plante?

     D: Da. De fapt toate plantele folosesc la ceva. Nimic nu exista degeaba. Si oamenii se pot trata cu ele, însa trebuie tinut cont de doua lucruri: perioada astrala în care sunt culese si persoana care le culege.
A: Conteaza?
D: Da, caci în anumite perioade au un efect curativ maxim, iar starea sufleteasca a culegatorului este foarte importanta, caci el este primul care pune mâna pe planta, îi preia energia sau i-o modifica. Persoana care culege trebuie sa fie sanatoasa, linistita, echilibrata. Sau macar când se duce la cules sa îsi spuna ca este linistita, calma, sanatoasa. Este foarte important.
A: Asa este, însa aceste lucruri nu se stiu.
D: Plantele sunt fiinte vii, minunate, bune. Ele sunt aici spre a ne fi de folos si a ne ajuta. Din pacate noi le omoram, taindu-le si apoi aruncându-ie. La fel ca si cu brazii. Daca ai putea sa auzi urletele lor în momentul în care sunt taiati! Degeaba! Nimeni nu îi asculta!
A: Pai ziceai ca îti place Craciunul!
D: Da. Foarte mult, însa ca traire, ca vibratie. Eu am noroc ca mama a cumparat mai de mult un brad de plastic. Este foarte frumos, si oricum ideea conteaza. Nu cred ca as fi putut sta în casa cu un copac aflat pe moarte, ba sa ma mai si bucur de el! De altfel oamenii au talentul asta, sa ucida planeta si sa se bucure de acest lucru!
A: Adica?
D: Adica noi ucidem planeta, golind-o de resurse si suntem încântati! Dar as dori sa discutam acest aspect data viitoare.
A: Bine, atunci ne oprim.
     Minute bune, dupa plecarea lui David stau în liniste, încercând sa asimilez informatiile. Imi amintesc ca am citit în cartea lui David Icke, Secretul Suprem, despre traducerea Tablitelor Sumeriene, descoperite în anul 1850, la aproximativ 400 de kilometri de Bagdad, în Irak.
Textul a fost tradus de Zecharia Stichin, un reputat savant, istoric, scriitor si lingvist. El afirma ca tablitele contin informatii despre o rasa superioara, numita AN.UNNAK.KI, ce a ajuns în Sumer si care venea de pe o planeta numita Nibiru. Stichin crede despre aceasta planeta ca are o traiectorie eliptica de 3600 de ani, care începe între Jupiter si Marte si se extinde departe în spatiul cosmic, dincolo de Pluto. Tablitele prezinta de asemenea sistemul solar si planetele, cu o precizie fantastica, dând totodata marimea si orbitele lor exacte.
Stichin ne spune ca acesti Anunnakki au venit pe Pamânt în urma cu 450.000 de ani, cautând aur. Ei au ajuns într-o regiune situata în continentul african de astazi, spre a ne exploata resursele. La început minereul era extras doar cu ajutorul anunnakkilor, însa în curând acestia s-au rasculat, iar elita a decis sa creeze o rasa hibrida, apta sa desfasoare munca. S-au încercat mai multe variante, iar în cele din urma s-a ajuns la forma actuala a omului.
Tablitele mai descriu cum Anunnakki au creat linii genealogice care sa guverneze umanitatea în numele lor, ba chiar povestesc cum a fost creata regalitatea.
Important de amintit este si faptul ca în istoria evolutiei omului se cunoaste ca acum 200.000 de ani în urma, s-a produs o perfectionare a rasei. Brusc, Homo erectus a devenit Homo sapiens, pentru ca apoi, cam cu circa 35.000 de ani în urma sa mai primeasca un impuls si sa devina Homo sapiens sapiens, adica omul actual. Care sunt motivele acestor salturi evolutive nu stie nimeni si cu atât mai putin pot fi explicate. Ba mai mult, cercetari stiintifice, au relevat ca noi toti avem un singur stramos comun de sex feminin, care a trait în Africa în urma cu 140-300.000 de ani.