Valoarea de sine de Krion publicat la 30.08.2009
Valoarea de sine
     Intunericul si lumina nu sunt energii egale. Daca aveti un loc intunecat, iar in el patrunde lumina, intunericul nu se poate furisa afara, intr-un alt loc intunecat. In schimb, el este transformat!
Dintre cele doua, lumina este singura care are o componenta activa si o prezenta fizica. Nu puteti "radia intuneric", intr-un spatiu luminos! Poate fi doar situatia opusa. Asta, deoarece ele nu sunt egale. Una este absenta celeilalte.

     LUMINA: Cel mai Divin loc de pe Pamant, in care exista cea mai multa lumina de pe aceasta planeta, este in mintea Umana din cadrul energiei Umane. Este in interiorul partii ingeresti a omenirii, care doreste sa se arate, sa se acrediteze si sa-si revendice Divinitatea.
Nu exista nici un grup de ingeri albi, stralucitori, care stau langa voi, ca sa va ia de mana si sa va ridice in cer, in cazul ca asta alegeti. Nu. In schimb, ei stau langa voi acoperiti cu podoabele regalitatii, dornici sa sarbatoreasca si sa iubeasca si sa se apropie de voi, cu energiile lor, pentru a va da de veste ca sunt acolo.
Asa arata planeta liberului arbitru. Omul este cel care e acreditat si Omul este cel care va aduce schimbarea in istoria planetei. Omul este cel care detine responsabilitatea pentru intuneric si lumina – nu o forta din afara, care se bate pentru sufletul vostru.
Insa voi ati stiut dintotdeauna aceasta, nu-i asa?
     Dar, cu toate acestea, nu este ciudat ca veniti pe planeta cu atributul valorii voastre de sine asemenea unui pavilion in berna (pavilion national coborat pe jumatate, in semn de doliu sau de pericol)?
Nu este echilibrat, nu-i asa? De ce? Deoarece valoarea voastra de sine este reglementata de coeficientul energiei de pe planeta. Este o masurare a ceea ce ati dezvoltat prin actiunile omenirii – ceea ce ati facut si ceea ce faceti.
Prin urmare, valoarea personala de sine reflecta un echilibru al energiei planetare.

     V-ati intrebat vreodata ce s-a intamplat pe Pamant, de v-ati anulat Armageddonul?
Ati remarcat ca, in ciuda previziunilor tuturor profetilor, Armageddonul nu s-a intamplat? In acele zile, am venit prin intermediul partenerului meu si am spus: "Ati schimbat pistele sau realitatile, si ati schimbat esenta constiintei Umane. Nu va exista nici un Armageddon."
Multi lideri religiosi va vor spune sa ignorati acest mesaj al lui Kryon, caci Kryon este un profet fals, chiar daca evenimentele de pe Pamant se desfasoara asa cum v-am spus noi, acum multi ani, ca se vor desfasura. Ei va vor spune ca Armageddonul tot se va intampla – chiar curand!
Raspunsul nostru este acesta: Nu va cerem sa faceti altceva decat sa va uitati in jur si sa judecati voi singuri. De ce isi amana propria lor profetie?
Folositi-va discernamantul si meditati pentru raspunsuri care sa fie corecte. Puteti sa-l "asteptati afara", daca doriti, stand calare pe gard, doar in cazul in care ei au dreptate.
Daca o faceti, in orice caz, va trebui sa luati aceasta decizie iarasi si iarasi, pe masura ce ei incearca sa explice de ce o paradigma a Pamantului din doctrina lor nu a avut loc. Intre timp, veti fi pierdut multi ani de activitate si irosit potentialul de a va fi folosit puterea Divina, pentru a contribui la crearea pacii pe Pamant.
     V-am spus despre acreditarea omenirii si v-am oferit informatii referitoare la intervalul de 10 pana la 12 ani, in care magnetismul planetei voastre se va schimba ... iar acestea s-au infaptuit.
V-am spus ca vremea va incepe sa se schimbe... si s-a adeverit.
Acum patru ani, am spus ca va veni o zi in care cei mai mari lideri religiosi de pe planeta voastra nu vor mai spune una si face alta [vorbind despre provocarea curenta a preotilor care au molestat copiii].
Acum, toate acestea fac parte din realitatea voastra. Ati remarcat? Incepeti sa "uniti punctele" pentru voi insiva!
     Armageddonul care nu s-a produs zace in interiorul unui Pamant pe care voi nu va mai aflati!
Acum, iata-va aici, dragilor, intr-o noua energie. Mai ramane chestiunea valorii de sine. Nu este ceva automat. Valoarea voastra de sine reprezinta o energie primita la nastere, nu un Pamant transformat. O noua valoare de sine nu apare automat, doar prin faptul ca ati pornit pe o noua cale.

     De ce este Viata atat de grea?
Nu gasiti interesant faptul ca majoritatea religiilor de pe planeta voastra considera ca v-ati nascut murdari? Este o postura ciudata, nu-i asa, pentru o creatura de creatie Divina?
Oare arata acest lucru ca v-ati nascut intr-un sistem spiritual in care nu ati avut nici o sansa atunci cand ati venit, din cauza a ceva ce s-a intamplat cu eoni inainte sa fi ajuns aici? Oare aceasta arata, cu adevarat, ca sunteti "facuti dupa chipul lui Dumnezeu"?
     Nu-i asa ca exista industrii ne-spirituale, pretutindeni pe Pamant – industrii mari –care cheltuie resurse importante, incercand sa-i ajute pe Oameni sa iasa din groapa indoielii de sine?
O numiti industria dezvoltarii personale. De ce ar exista aceasta, cat de cat, daca ati fi venit pe aceasta planeta inzestrati cu o valoare de sine buna, echilibrata?
Motivul? Valoarea de sine pe care o detineti v-a fost oferita corespunzator cu energia echilibrului dintre lumina si intunericul de pe planeta, atunci cand v-ati nascut.
Acum, cand aceasta energie a planetei vibreaza mai rapid, echilibrul planetar intuneric-lumina s-a schimbat.
Dati-mi voie sa va ofer informatii care vor aveas sens: Exista o energie creata recent pe planeta – proces pe care l-ati inceput in 1987 si pe care il veti finaliza in 2012.
Aceasta este fereastra de energie de 25 de ani, in cadrul careia lucrati acum
. V-ati nascut in energie mai veche. Din cauza aceasta, atributul valorii voastre de sine este la jumatate.
Dar, pentru Oamenii care se nasc chiar acum, nu e deloc asa. Despre cine vorbesc? Despre copiii cei noi! I-am numit Indigo. Unii i-au numit Cristal. Altii i-au numit Copiii Noului Pamant, Copiii Noului Mileniu, Noii Copii – numiti-i cum doriti.

     Toata lumea observa, nu-i asa? Copiii sunt diferiti! Ei au sosit acreditati in departamentul valorii de sine. Drapelul valorii lor de sine flutura sus si mandru.
Ce se intampla, atunci cand iei un copil cu o valoare de sine ridicata, echilibrata, si il pui langa adulti care isi au pavilionul in berna?
Copiii par un pic incapatanati, poate? Poate pentru ca ei stiu cine sunt!
V-a privit vreodata un copil, cu atentie, si ati putut vedea in ochii lor ca intreaba: "Tu de ce esti asa?" [Rasete] Este o constiinta care se uita la o alta constiinta!
Este o constiinta acreditata, care soseste echilibrata, privind la una care a sosit intr-o energie veche, a nesigurantei si indoielii.
Ei sunt copiii nostri de acum, ceea ce e si mai rau. Acei copii nu intentioneaza sa fie dificili! Insa voua, care nu ati avut niciodata atributele valorii de sine echilibrate, ei va par adesea autoritari.
     Vreti sa cunoasteti adevarul despre echilibrul dintre dualitate–voi si spiritualul- voi? Mergeti si cititi parabola pe care v-am dat-o, numita Intoarcerea Acasa [Cartea a Cincea a lui Kryon]. In parabola, este un om pe nume Mihail Toma. Mihail inseamna Arhanghelul Mihail; iar Toma, e pentru Toma Necredinciosul. Atunci cand Mihail a stat in ultima casa [in carte] si l-a vazut pe ultimul inger coborand scarile, ingerul era atat de maret, incat lui Mihail Toma i s–a taiat respiratia!
De-a lungul intregii parabole, ingerii cu care se intalnise inainte i-au spus: "Asteapta pana cand il intalnesti pe cel din urma inger. O sa fie cel mai tare. Asteapta – doar asteapta."
Si atunci, cand chiar l-a intalnit pe acest inger, care i s-a dezvaluit treptat, a fost cel mai divin dintre toti ingerii din intreaga sa calatorie. Culoarea ingerului era aurie. Cand ingerul a coborat treptele de aur si si-a aratat fata, era fata lui Mihail Toma. Mihail s-a vazut pe el insusi ca fiind fata lui Dumnezeu – si a fost uluit.

     Vezi tu, drag Om, acesta este adevarul, chiar daca sositi fara capacitatea de o vedea. Nascuti in pacat? Oh nu! Poate, doar nascuti impotmoliti in constienta a cine sunteti voi – dar nu murdari. In schimb, sunteti nascuti Divini, insa avand in fata voastra un puzlle pe care trebuie sa-l descoperiti, care cuprinde evitarea capcanelor de a-i crede pe cei care vor sa va anihileze Divinitatea.
     Acum ati vrea sa luati acel dezechilibru si sa-l remediati?
Ce-ati spune sa luati acel dezechilibru si sa-l echilibrati?
Este posibil, si va este data invitatia de a incepe.
Exista sapte atribute care va pot ajuta in acest sens. Unele din ele sunt usoare, altele sunt grele, unele din ele sunt simple in interpretarea lor, iar altele nu. Unele din ele va vor suna excesiv de simplist. "Ei, stiam eu," ati putea spune. Asa ca o sa va raspund: "Atunci de ce nu o faceti?"
Iata cele sapte atribute care, va garantam, daca le practicati pe toate in mod regulat, vor incepe sa va amplifice constienta angelica si sa va asigure echilibrul valorii de sine.
1. Deveniti Creativi
Primul este acesta: Faceti ceva creativ! Ati putea spune: "Nu am nimic, orice-ar fi, care sa fie creativ." Ba da, aveti. Toti aveti. Cati dintre voi ati incercat sa faceti channeling? Ati putea spune: "Pai, nu cred ca-mi doresc acum sa fac asta". De ce nu incercati sa o faceti cand sunteti singuri? De ce nu incercati sa o faceti in scris?
De ce nu vedeti ceea ce celulele voastre si Sinele vostru Divin doresc sa va spuna, odata ce le lasati sa se exprime in afara? Ati putea fi socati si surprinsi. Nu trebuie sa aratati nimanui ce faceti, niciodata.
Atunci cand faceti lucruri creative, acel aspect al lui Dumnezeu din voi este revarsat in aspectul dualitatii voastre si e interesant sa observati cum se amplifica lumina. Faceti ceva creativ. Poate ca nu considerati ca sunteti un cantaret, dar scrieti un cantec. Lasati pe altcineva sa-l cante. Poate ca nu sunteti pictor? Pictati, orice-ar fi. Lasati-l pe copilul din voi sa picteze tablourile pe care le-ati pictat, atunci cand erati copil.
Faceti ceva creativ. Acesta este numarul unu. Suna excesiv de simplist, nu-i asa?
Sa luati aminte la cum se vor contopi aceste lucruri, atunci cand numarul unu devine numarul sapte. Cercul atributelor pe care vi le ofer acum vor avea mult mai multa profunzime decat par sa aiba acum.
Creativitatea poate desavarsi pentru voi ceva ce nimic altceva nu ar putea. Ea bate la usa Sinelui-Dumnezeu si incepe sa puna in miscare fragmentele din voi, care au nevoie sa se trezeasca.
2. Ajutati-i pe Ceilalti
Numarul doi: ajutati-i pe ceilalti. Acesta suna simplu, pana cand incep sa intru in amanunte.
O sa-l abordez direct: va provocam sa faceti voluntariat, intr-un loc in care oamenii sunt pe moarte. Mergi si gaseste cel mai intunecat loc pe care-l poti gasi intr-un spital, Lucratorule intru Lumina.
Mergeti si gasiti locul in care mor copii– si stabiliti-va acolo.
Gasiti-i pe cei care mor de cancer si virusi – si instalati-va acolo.
Cititi-le, tineti-i de mana si spuneti-le povesti. Oferiti-va voluntari.
Aveti timp pentru copii ... si o stiti prea bine. V-ati gandit vreodata la asta?
"Kryon, chiar ne-ai dat un lucru groaznic de indeplinit. Nu putem. N-as putea merge niciodata acolo", ati putea spune. "As plange la usa in hohote si nu as fi de folos nimanui".
Dragule, aceasta este o conceptie falsa obisnuita... ca binefacatorii nu-i vor putea ajuta, din cauza ca sunt atat de sensibili.
Asa ca o sa va ofer o axioma si apoi o sa va cer sa mergeti sa v-o dovediti: Atunci cand stati la intrarea acelui loc in care acei copii sunt pe moarte si deschideti usa, lumina voastra se raspandeste in acel spatiu, iar iubirea lor se revarsa asupra voastra.
Va veti simti innobilati si binecuvantati. Puteti sa stati si sa tineti mana unui copil atunci cand moare si puteti sa varsati lacrimi pentru viata lui, insa va veti simti inaltati si innobilati, deoarece Divinul din voi il atinge pe Divinul din el.
Nu exista nimic care sa echivaleze, Fiinta Umana... nimic. Deveniti parte dintr-un proces Divin! Puteti sa sarbatoriti faptul ca sunteti acolo si ca ajutati?
Daca doriti sa induiosati familia, acolo o puteti face. Mergeti si oferiti-va voluntari unde sunt batrani care sunt aproape de tranzitie. Cititi-le povesti. Intrebati-i despre vietile lor. Sarbatoriti-le tineretea si fiti acolo, atunci cand fac tranzitia. Divinul din voi va celebra Divinul din ei – si fiecare dintre voi veti fi inaltati.
A-i ajuta pe cei care se pregatesc se plece, oricare le-ar fi varsta, creeaza si stimuleaza o parte din voi care va va surprinde. Veti cere sa o faceti iarasi si iarasi, intelegand ca ceea ce faceti este, cu adevarat, o lucrare sfanta.
Draga Fiinta Umana, acestea sunt doar doua dintre puncte – si deja veti incepe sa va simtiti altfel. "Poate ca sunt cineva!", ati putea spune. "Poate ca asta inseamna ceva."
Partile intunecate din voi vor incepe sa se estompeze, pe masura ce ele vad cum lumina incepe sa se amplifice, in locurile care inainte erau intunecate. Acesta e numarul doi. Mergeti si ajutati pe cineva.
3. Miscare si Meditatie
Acesta este cel mai dificil – si unul de care nu o sa va placa. Faceti miscare! In cultura voastra nu mai fugariti animale pentru hrana! Aveti nevoie sa echilibrati aceasta lipsa de activitate, facand miscare. Biologic vorbind, atunci cand faceti miscare, echilibrul chimic este modificat si transformat. In plus, primiti o cantitate de oxigen suplimentara si foarte necesara – un combustibil cu adevarat indispensabil pentru corpul unei Fiinte Umane care se straduie sa-si dezvolte noi aspecte ale gandirii.
Oxigenarea a fost neglijata in trecut si este foarte necesara!
Dati-mi voie sa va ofer un alt secret: mergeti si faceti miscare, apoi continuati cu o meditatie. Priviti ce se intampla. Un creier oxigenat creeaza o paleta noua pentru artistul meditatiei.
Aceasta este ordinea lucrurilor. Intelegeti bine: Faceti miscare, apoi meditati. Nu trisati.
Acesta e numarul trei, la fel de important ca oricare altul.
4. Afirmatii Verbale Personale
Numarul patru ar putea fi greu de explicat pentru voi si este super-simplificat.
Aveti grija ce spuneti! Cuvintele care va ies din gura reprezinta structuri de energie care sunt Divine. Ele se raspandesc in aer si sunt indeplinite, pe cat de bine se poate, de acele energii din corpul vostru, iar cele din preajma voastra (pe care nu le puteti vedea) fac tot ce pot mai bine ca sa indeplineasca ceea ce doriti sa co-creati…
Poate ca, atunci cand va aflati intr-o situatie negativa, ati putea spune: "Oh, grozav! Stiam eu ca asta o sa se intample."
Structura voastra celulara spune: "L-ai auzit pe sefu’? I-a placut!"
Entitatile din jurul vostru o aud si ele. "L-ai auzit pe sefu’? Crede ca e grozav. Hai s-o mai facem o data!"
V-ati gandit vreodata la asta? Celulele o aud, si vor face tot ce pot mai bine pentru a se asigura ca se intampla din nou!
Aveti grija ce spuneti. In locul atitudinii negative, oferiti-va afirmatii. Binecuvantata este Fiinta Umana care intelege puterea graiului Uman.
Cine sunteti voi? Rostiti-va numele cu voce tare. "Eu sunt [numele vostru aici]." Puneti accentul pe "sunt" si priviti ce se intampla.
Dati-mi voie sa va spun ce inseamna aceasta propozitie. Daca numele vostru este Paul si spuneti "Eu sunt Paul," primele doua cuvinte sunt declaratia a cine sunteti voi. "EU SUNT." Paul este atunci aspectul ajutator, care identifica modul in care vi se spune. Sunt doua declaratii in trei cuvinte.
Voi materializati energia pe care o degajati in aer prin vorbire. La nivel universal, chiar si elementele "o aud".
Sunteti atat de obisnuiti sa faceti mare valva, doar atunci cand lucrurile sunt provocatoare. Incercati sa echilibrati acest lucru! E timpul sa va exprimati bucuria!
5. Provocati-va partile cele mai intunecate
Suna ca fiind ceva infricosator, insa nu este asa. Ascultati: Provocati-va la lupta partea intunecata! Aruncati-i manusa.
Spuneti-i unde o sa va intalniti si la ce ora, apoi asteptati-o. Indrazniti sa va intalniti fata-n fata cu aceasta parte.
Aveti parti in voi care nu va plac? Bineinteles ca aveti, de vreme ce va aflati in dualitate. Abia v-am dat acele informatii. Aveti parti intunecare pe care ati dori sa le curatati, poate sa le indepartati sau sa le invingeti?
Ei bine, atunci provocati-va la lupta, cea mai intunecata parte din voi.
Stabiliti o intalnire. Vreti cu adevarat sa fiti curajosi? Atunci, provocati-o la lupta pe intuneric, pe propriul ei teren!

     Motivul pentru care va spunem asta este ca aceste parti intunecate si oribile nu se vor arata! Lor le e teama de partea luminoasa din voi si, in special, de partile care devin mai puternice.
Veti iesi invingatori din aceasta lupta, doar stand acolo in intuneric si sfidandu-le sa se arate. Curand, iata-va acolo, in intuneric, fredonand! Tari de inger si razand de intreaga situatie.
Daca ar fi sa va amintiti un singur lucru din ce-am spus azi, acesta este: aceasta energie, despre care voi credeti ca este atat de feroce, e infricosata de intentia Divina! Intentia de a echilibra va infrange, de fiecare data, aceasta parte.
Preluati-va puterea, iar partile voastre intunecate vor incepe sa-si ia talpasita. Ele nu cuteaza sa se arate la lumina – si nu o vor face...
6. Revendicati- va ingerul launtric
Dupa ce realizati ca partea voastra intunecata este lasa, e timpul sa va revendicati ingerul care a fost dintotdeauna acolo.

     Aceasta se refera la intelegerea a cine sunteti voi, cu adevarat. Chiar daca ar fi sa nu va puteti vedea aceasta parte ingereasca, ea este adevaratul sine si e bucuroasa sa fie revendicata. Din nou, folositi-va de darul vorbirii, daca doriti sa intensificati acest proces. Stabiliti un ritual/o ceremonie, daca asta va ajuta ca acest proces sa fie real pentru voi.
Intelegeti cum se antreneaza reciproc, aceste atribute?
Iata-va fiind creativi, ajutand alte Fiinte Umane, facand miscare, fiind atenti la ce spuneti, intelegand ca partea intunecata nu detine puterea asupra voastra, incepand sa va simtiti potentialul propriei voastre vieti si acum este timpul sa-l strigati pe ingerul vostru sa iasa din ascunzatoare (care se ascunde, doar pentru ca voi l-ati ingropat)!
Cititorule, ascultatorule, crezi ca aceasta este doar "discutie de channeling", nu-i asa?
Asteapta un pic. Cum ti-ar placea sa dispara drama din viata ta? Cum ti-ar placea sa fii capabil sa infrunti orice situatie si sa stii ca esti 100% incredintat in adevarul tau?
Atunci cand ingerul vostru este la conducere, nimeni nu va poate influenta in nici o directie, in nici un fel.
Atunci cand ingerul a aparut, al treilea strat al ADN-ului incepe sa fie activat. Valoarea de Sine nu mai este o problema. Stiti cine sunteti. Sa-ti cunosti Divinitatea este ceva ce-ti da putere si creeaza o stare incarcata de bucurie.
7. Contopirea
Si, cel din urma, numarul sapte, este despre contopirea polaritatii. Chiar acum, pe aceasta planeta, unul din lucrurile care se petrece cu acest Pamant, cu rocile, cu solul, cu portalurile, este activitatea de contopire la care puteti participa.
Aceasta incepe sa fie o contopire a masculinului cu femininul. Acele atribute ale sexului vostru, pe care le-ati primit ca atare – un sex este in felul acesta, un sex este in felul acela si nu se vor pune niciodata de acord in gandire – incep sa se schimbe.
Fiecare dintre voi reprezentati un singur sex, asa ca va cerem sa incepeti sa acceptati atributele celuilalt. Chiar ati crezut ca v-am cerut sa va uitati la alta persoana, nu-i asa? Nu. Doresc ca voi sa vedeti atributele celuilalt sex, in VOI.

     Aveti capacitatea de a contopi, intr-un echilibru benefic, ambele sexe inlauntrul vostru, pentru a va ingadui sa va intelegeti si, prin urmare, sa co-existati cu celalalt sex de pe planeta.
A avea o minte echilibrata a celor doua polaritati va face sa deveniti o Fiinta Umana cu mult superioara, chiar daca sunteti sexul biologic evident al doar uneia din polaritati.
Dati-mi voie sa va spun ce face acest echilibru. Apropie omenirea! Aceasta este numita contopirea constiintei si e punctul de plecare pentru o alta schimbare in constiinta Umana de pe planeta.
V-am vorbit despre portaluri si vortexuri care devin portaluri. V-am spus despre cele doua principii yin si yang [opusii] care se unesc si creeaza ceva ce nu ati mai vazut pana acum... o calitate noua de echilibru Uman.
S-ar putea sa nu intelegeti pe deplin ceea ce va spunem in aceasta clipa, insa va spunem ceea ce unii dintre voi incepeti sa simtiti – femei care devin mai puternice – barbati care devin mai sensibili – impreuna, privindu-se unii pe altii, intr-un mod diferit si impartindu-si planeta intr-un mod cu mult mai benefic pentru ea.
Incetati sa va vedeti unii pe altii ca dusmani sau adversari, ci mai degraba ca familie spirituala.
Incetati sa vedeti cealalta polaritate din voi, ca pe o slabiciune! Incepeti sa intelegeti cum fiecare din voi are nevoie de constiinta celeilalte polaritati.
Rezultatul? Fiinta Umana echilibrata poate acum sa aiba o imagine a echilibrului, deoarece ea priveste cu ochi diferiti... unii care se pun in pielea celuilalt si care detin o valoare de sine coplesitoare!
Nu am fi putut sa va spunem aceste lucruri, daca nu ar fi fost asa.
     Si iata-ne ca am ajuns la sfarsitul acestei expuneri
. Unii dintre voi ati venit azi: spunand: "Daca pot sta in aceasta energie, suficient de mult, poate ca voi pleca de aici un om diferit, poate chiar voi avea o vindecare. Poate ca voi invata ceva si ma voi debarasa de asta sau de aia. Am obosit sa le tot car dupa mine." Intr-adevar, aceasta putere va este accesibila chiar acum.
Cititorule, ascultatorule, daca vrei sa-l intrebi pe oricare din vindecatorii care au vorbit in aceasta zi, ei iti vor spune ca e la indemana ta, chiar acum.
Poate ca e o vindecare a atitudinii, sau a furiei, sau a indoielii. De voi depinde sa faceti aceasta schimbare. Nu exista un moment mai bun decat acesta, de a intinde mana si a imbratisa aceasta valoare de sine si vindecarile ce vin odata cu ea.
In 1989 am lucrat aici, pentru a-l binecuvanta si ajuta pe partenerul meu sa inceapa lucrarea lui Kryon. De atunci nu am mai revenit aici. Acum, in 2003, avem lemurieni care se trezesc pe un Pamant transformat, pe care voi l-ati creat (daca ati remarcat). Multe din cele ce v-am spus ca s-ar putea intampla, s-au intamplat. Multe din cele ce v-am invatat ca ar putea fi realizate, au fost realizate.
Bagati de seama ca noi nu am creat nimic. Voi ati creat.
Noi doar veghem si va ajutam in planul vostru maret.
Binecuvantata este Fiinta Umana care vede paharul planetei plin pe jumatate, si care intelege ca schimbarile de pe planeta sunt indispensabile.
Binecuvantat este Omul care intelege, de asemenea, ca pentru a crea un nou templu, cel vechi trebuie sa fie inlaturat, iar fundatia lui curatata.
Noul templu este numit Noul Ierusalim, o metafora care inseamna pace pe Pamant.
Si, asemenea celor care se intrebau in 1989, daca lucrurile despre care le-am spus, se vor intampla vreodata, la fel si voi ati putea sa va uitati in jur, in 2003, si sa va intrebati despre ceea ce spunem acum. Ar putea fi faptul ca lucrurile nu sunt ceea ce par a fi? Ar putea fi faptul ca istoricii vor vorbi despre aceste timpuri revolutionare, inainte de marea trezire, de transformarea omenirii … ca despre inceputul unei perioade care a creat un Pamant mai iubitor de pace?
Numai cei din Lemuria vor putea sa va dea raspunsul la aceasta.