Manual de "mantuire" - Lectia X de Sananda publicat la 04.10.2009
Manual de "mantuire" - Lectia X
     Aveti suficientă hrană în acest moment pentru a supravietui?
Este probabil că veti avea suficientă mâncare, în următoarele câteva zile, săptămâni sau luni?
De cât de multa aveti nevoie?
Dacă ati rămas fără bani, veti avea totusi destulă hrană si apă pentru a vă mentine organismul in functiune?

     La urma urmelor, există numeroase modalităti prin care să achizitionati produse alimentare si apă. Dacă nu sunteti într-o zonă foarte îndepărtată, este probabil că veti fi în măsură să dobânditi ceea ce aveti nevoie.
Ati avut întotdeauna suficient în trecut?
Ce motiv aveti să credeti că acest lucru nu va continua în viitor?
Dacă constiinta voastră de acum v-a păstrat în sigurantă, v-a îngrijit si v-a hrănit, atunci nu este potrivit de spus că pe măsură ce vă ridicati calitatea constiintei, siguranta voastră fizică va creste?
Există vreo ratiune de bază pentru teama că veti muri de foame, sau este vorba că există în specii un mecanism programat din timpuri străvechi?

     Corpul emotional, este nivelul unde multi dintre noi ne blocăm.
Să revedem un simplu fapt: toate emotiile sunt neutre. Numai atunci când le judecăm ca fiind negative sau pozitive ele devin negative sau pozitive.
Anumite emotii indică faptul că o parte a fiintei nu este în echilibru.
Cu toate acestea, emotia este doar un semnal si nu presupune din partea noastră să o judecăm, să ne luptăm cu ea, să ne opunem ei, sau să o interpretăm gresit.
De exemplu, tristetea este un dar. Arată că ceva din fiinta noastră este în dezechilibru.
Dacă coborâti profund în senzatiile de tristete, veti descoperi că se schimbă în cu totul altceva.
Este starea voastră mentală. Aceasta include cele mai profunde sisteme de credintă pozitive si negative. Este important să vă examinati starea mentală si să observati ce se petrece în gândurile voastre.
Care sunt gândurile dominante?

Vă cenzurati gândurile?
Încercati să le schimbati în mod fortat?

     Sunteti nefericiti cu gândurile actuale? Este corpul eteric. Acesta este similar cu filamente astrale de lumină, dar este mult mai subtil si e format din aura voastră si sistemul de chakre. Meridianele fizice ale corpului vostru astral corespund echivalentilor eterici si astrali.
Directia pe care chakrele voastre se rotesc, frecventa cu care acestea se rotesc, culoarea si textura lor, precum si nivelul de intensitate si vibratie, toate joacă un rol în bunăstarea generală.

     Nivelul 5 este alcătuit din tiparul electromagnetic al formei fizice.
Aceste tipare trebuie să fie examinate si modificate, dacă este necesar, astfel încât să se alinieze cu adevăratul scop al sufletului.
Corpul cauzal, implică legăturile cu vietile trecute, contractele sufletului, karma, etc. Cel mai bun mod de a vindeca corpul cauzal este să reexaminati aceste experiente de viată trecute si prezente, care se simt neterminate sau incomplete si să faceti modificări.
Iertarea este o metodă importantă de eliberare de contractele karmice.
Nu sunteti obligati să rămâneti blocati într-un contract al sufletului.
Capacitatea voastră de a comunica, de a ierta si de a vă rezolva relatiile cu altii va facilita în mare măsură anularea si dizolvarea de contracte ca creează blocaje la nivelul sufletului.
     Începeti prin a intra în meditatie.
Concentrati-vă atentia asupra corpului fizic. Observati unde este tensionat, încordat, neconfortabil, sau se simte în dezechilibru. Pentru fiecare loc pe care nu îl simtiti în aliniere perfectă, cereti Sinelui Vostru Divin să dezvăluie mesajul legat de acea parte sau zonă a corpului. Pe măsură ce faceti acest lucru, SIMTITI senzatiile prezente în zona respectivă.
Nu le catalogati ca bune sau rele, pozitive sau negative. Doar SIMTITI-le.
Pătrundeti în esenta energiei de acolo ca si cum ati fi un cercetător. Respirati adânc. Continuati să cereti Sinelui Vostru Divin să vă dezvăluie mesajele legate de fiecare zonă a corpului care nu se simte perfect normală si naturală.
În cele din urmă, cereti Sinelui vostru Divin strălucitor, auriu si iubitor să cuprindă si să învăluie modelele energetice până când vor străluci cu lumină aurie strălucitoare.

     Fiti constienti de emotiile voastre. Utilizati acelasi proces ca mai sus cu fiecare senzatie de care ati luat cunostintă si observati unde sălăsluieste fiecare senzatie în corpul vostru.
Nu judecati senzatiile, doar experimentati-le si rugati Sinele Vostru Divin să dezvăluie mesajele din spatele senzatiei respective.
Oferiti fiecare trăire Sinelui Vostru Divin strălucitor, auriu si iubitor. Vizualizati cum sunt învăluite si cuprinse în Lumina Iubitoare a lui Dumnezeu.
     Schimbati-vă starea mentală. Cereti Sinelui Vostru Divin să dezvăluie fiecare gând sau convingere care nu este în aliniere cu evolutia sufletului vostru, cu fericirea si bunăstarea.
Constientizati modul cum arată fiecare gând negativ sau convingere. Care e natura modelului energetic? Cum interactionează cu lumea?
Acum oferiți fiecare gând negativ sau convingere luminii aurii strălucitoare si iubitoare a lui Dumnezeu. Vizualizati fiecare dintre acestea devenind învăluite total în Iubirea lui Dumnezeu.
În continuare, vizualizati-vă corpul astral. Priviti-l ca pe o retea sau o pânză de păianjen de lumină.
Cereti Sinelui Vostru Divin să elimine absolut tot ceea ce nu vă ajută să deveniti mai veseli, luminati si prosperi.
Utilizati tehnica foarfecii de aur, dacă este necesar, pentru a tăia toate corzile cu ceilalti.
Oferiti corpul vostru astral luminii aurii strălucitoare si iubitoare a lui Dumnezeu.
     Deveniti constienti de chakrele voastre si de aură. Observati unde se simt usoare si unde se simt dense.

     Dacă se poate, vizualizati culorile din aura voastră. Rugati Sinele Vostru Divin să vi le dezvăluie.
Cereti-i lui Dumnezeu să vă arate cum ar trebui să vi se învârtă chakrele. Imaginati-le cum se învârtesc.
Imaginati-le în culori luminoase si vibrante de curcubeu. Vizualizati-le ca fiind învăluite în lumina aurie strălucitoare si iubitoare a lui Dumnezeu. Cereti ca Matricea Voastră Divină să fie restaurată la starea perfectă de iluminare si de ascensiune.
     Treceti la corpul cauzal. Imaginati-vă că toate sinele voastre trecute si prezente sunt regrupate într-un câmp unificat de lumină iubitoare.
Cereti ca toate relatiile karmice să fie dizolvate în Lumina Iubitoare a lui Dumnezeu, dacă acestea nu vă mai sunt de folos.
Cereti Sinelui Vostru Divin să vă dezvăluie care contracte ale sufletului sunt benefice si care trebuie să fie dizolvate si eliberate.

     Nu fiti preocupați de detaliile fiecărui contract al sufletului. Simtiti doar energia din fiecare si cereti Prezentei Voastre Divine să vă arate ce trebuie făcut. Poate iertarea este tot ce e necesar în unele cazuri.
Continuati procesele de mai sus pentru câteva minute si apoi iesiti din meditatie.