Inuaki, reptilianul din mine - Partea VIII de Aryana Havah publicat la 28.11.2009
Pamantul in prezent
     A: Ramasesem la uciderea planetei. Ce vroiai sa îmi spui?
D: Gândeste-te ce s-ar întâmpla daca microbii care traiesc pe trupul nostru s-ar apuca sa ne ia câte un pic de sânge si sa îl foloseasca pe post de combustibil la masinile lor, daca ar lua câte o bucatica mica de os si si-ar pune-o la gât sau la mâini, spre a se lauda cu ea, daca ne-ar taia parul si l-ar arde sau l-ar da cadou când se duc în vizita, pentru ca mai apoi gazda sa îl arunce. Cam asta facem noi cu Terra. O chinuim, o mutilam, o dezmembram, o torturam, si toate astea în numele stiintei, al progresului si a bunastarii. Asta am preluat de la anunnakki, sa pustiim, sa epuizam resursele. Asta am învatat cel mai bine.
A: Dar daca nu le-am folosi, atunci ce am face, cu ce am circula, cu ce ne-am încalzi, ce am mânca?
D: Am putea face toate acestea cu puterea mintii, prin simpla noastra dorinta.
A: In regula, însa nu ne învata nimeni. De ce nu se preda în scoli teoria asta?
D: Pentru ca si scolile sunt supuse aceluiasi tip de control. Organizatiile oculte au avut ca scop, destabilizarea sistemului educational, lucru care le-a reusit de minune. Tot învatamântul este bazat pe gândirea logica si rationala. Informatiile sunt structurate de asa maniera încât sa anihilize orice urma de intuitie sau acces matricial. Copiii sunt transformati de catre profesori si îndrumatori în roboti, carora li se refuza dreptul la libera exprimare. Pâna si parintii iau parte la acest atac. De câte ori nu ai auzit adultii spunând... trebuie sa înveti, trebuie sa asculti de profesor, daca asa spune cartea, înseamna ca asa este; pe mine scoala nu m-a omorât!... am ajuns ceea ce sunt datorita învataturii... Acestea sunt sloganele cu care voi adultii ne atacati. De ce crezi ca elevii de astazi nu îsi mai dau interesul, de ce crezi ca eu ma plictisesc de moarte la gradinita si de multe ori nu vreau sa ma mai duc. De ce sa învat ceea ce vor ei, când eu stiu ca nu este adevarat?
A: Bine, dar nu putem sta acasa, am ajunge cu totii analfabeti!
D: Nu trebuie sa stam acasa, trebuie doar ca voi adultii sa schimbati sistemul. Trebuie sa va doriti ca acest lucru sa se întâmple, si atunci cu siguranta va fi realizabil.
A: Nu poti spune ca nu sunt si materii folositoare... ca istoria, biologia.
D: Ar fi folositoare daca informatiile ar fi reale. Ce se învata la scoala? Adevarul lor! Ce ati învatat voi? Adevarul lor! Ce faceti voi astazi? Lucrati pentru ei! Ce vom face noi, daca lucrurile nu se schimba? Vom lucra pentru ei. Este un cerc vicios, din care noi, copiii nu putem iesi, desi simtim sau stim ca nu este bine, din cauza voastra. Voi sunteti cei care îi acceptati, le înghititi povestile, din lene, din comoditate, din disperare, sau pur si simplu pentru ca sunteti multumiti cu viata pe care o duceti. Daca ai de toate de ce sa vrei mai mult!
A: Nu este chiar asa. Noi am preluat un sistem si îl ducem mai departe...
D: Voi ati preluat un sistem, care nu a fost niciodata adecvat, si pe care îl impuneti în continuare. Voi sunteti vinovatii!
A: Dar ce putem face?
D: Sa va doriti schimbarea. Sa participati activ la ea. Sa îi demascati si sa îi aratati lumii întregi.
A: Pe cine?
D: Pe anunnakki.
A: Cum, daca nu îi vedem?
D: Doriti-va sa îi vedeti si îi veti vedea! De fapt sunt oameni care îi vad, ca si mine. Ei "sunt printre noi, fac parte din viata noastra. Eu sunt prea mic ca sa fiu luat în seama, iar adultii care îi vad nu vorbesc, de teama celorlalti.
A: Si atunci ce este de facut?
D: Cei care îi vad sa spuna. Sa îi arate cu degetul. A-i vedea este un dar de la Creator. Trebuie sa îl foloseasca.
A: Dar de ce unii îi vad iar altii nu?
D: Cei care îi vad, pot face acest lucru datorita unui acces mai mare în Matrice. Acest lucru se realizeaza prin constientizarea legaturii dintre trup si sinele superior. In momentul în care informatiile circula liber între cele doua structuri, în care fluxul este canalizat constient, atunci apare vederea la nivel energetic si nimic nu mai poate fi ascuns.
A: Si cei care nu au acest dar?
D: Ei îsi pot activa, exersa comunicarea si atunci acest dar apare si poate fi constientizat.
A: Dar cum?
D: Cum îti spuneam, orice dorinta, vorba, idee are o vibratie. Când gândesti ceva, acel impuls se transforma în forma-gând-energie si acceseaza un anumit segment matricial, care îti va permite ca acea dorinta sa se înfaptuiasca. Este ca si când ai sadi o samânta si astepti sa creasca spre a-i culege roadele. De fapt acum omul are o foita creatoare mai mare ca oricând.
A: Bine, dar concret, cum am putea sa ne trezim aceasta vedere superioara. De fapt cred ca le referi la cel de-al treilea ochi.
D: Poate fi numit si ochi, dar este primul ochi si nu cel de-al treilea, deoarece pe informatiile primite de la el ar trebui sa ne bazam. Ce vedem cu ochii fizici este o proiectie a Adevarului, proiectie realizata si coordonata de ei, de anunnakki.
A: Dar concret, exista vreo tehnica sau procedura, sunt anumiti pasi de urmat?
D: Intr-un fel, da. Intâi de toate trebuie ca omul sa îsi restabileasca legatura constienta dintre minte si sinele superior.
A: Ce numesti tu sine superior?
D: Este Adevarul. Este acea cunoastere corecta, reala, care sta ascunsa adânc în noi. Este accesul direct catre Matrice, pe care fiecare îl are, dar care este mult estompat de interferentele existente.
A: Ce fel de interferente? D: Anunnakki nu doresc ca omul sa poata cunoaste Adevarul. De aceea ne otravesc pe lânga informatii eronate si cu substante menite tocmai sa ne tina în letargie. Aceste substante actioneaza ca inhibitori ai glandei pineale, blocând-o. Glandele omului sunt foarte importante. Spre exemplu, timusul este glanda care daca ar fi activata constient ar putea prelungi viata. De altfel, fiecare glanda se ocupa cu altceva, însa toate ar putea fi reglate, daca omul ar primi informatii din Matrice, direct, nu din câmpul inferior al Terrei.
A: Ce se afla în câmpul inferior al Terrei?
D: Noi de aici ne luam informatiile, datorita acestor blocaje create artificial. In câmpul inferior se gasesc toate formele-gând-energie de frecventa joasa. Aici anunnakki au pus tot ceea ce tine de rautate, frica, ura, spaima, fobie, moarte si multe altele. Noi ne alimentam cu acestea, deoarece doar aici avem acces.
A: Dar noi avem si gânduri frumoase...
D: Da, dar ele vin din câmpul matricial.
A: Si unde se gaseste acest câmp inferior?
D: In jurul Pamântului. Terra este învaluita în el. Tot ceea ce vine ca informatie, vine în principal de acolo. Numai o mica parte vine de la Matrice.
A: Si cum putem face sa accesam Matricea?
D: Sa va restabiliti legatura dintre minte si sinele superior.
A: Cum?
D: Am sa îti dau un exemplu. Când eu vreau sa aflu raspuns la o întrebare, iar Aghton nu îmi raspunde, închid ochii stând în picioare si ma gândesc sa ma conectez la Matrice pentru a afla Adevarul. Fac acest lucru si îmi spun ca daca raspunsul este da, corpul meu sa se încline în fata, daca raspunsul este nu, corpul meu sa se încline catre spate. Este foarte simplu.
A: Si raspunsul este cel adevarat?
D: Intotdeaua; încearca si tu. Poti începe cu întrebari al caror raspuns îl stii. Dar trebuie sa ai grija, sa nu îti dai tu constient raspunsul. Trebuie sa te lasi surprins de acesta. Pune întrebarea ca si când nu ai sti nimic.
A: Presupunând ca trec de etapa asta ce ar mai fi de facut?
D: Aghton îmi spune sa îti arat o procedura. Te asezi într-un loc în care stii ca nu vei fi deranjat, poate chiar în pat înainte de culcare. Pentru început îi spui corpului tau sa te ajute sa elimini toate substantele toxice, si care nu au corespondent de Adevar în Matrice, care se afla acumulate în el, eliminându-le în mod natural, fara a te face sa suferi. De fapt, asta ar trebui sa faci în fiecare zi. Este foarte folositor. Apoi începi prin a-ti ruga sinele superior sa intre în contact cu tine.
A: Si cum se manifesta acest contact?

     D: Eu când vorbesc cu sinele meu superior, ma duc cu puterea mintii într-un loc special. Imi imaginez ca sunt pe Inua. Aveam un loc preferat, lânga un pom. De acolo, puteam vedea marea. Tu te poti duce cu mintea unde vrei tu. Unde îti place.
A: Sa presupunem ca mie îmi place lânga o cascada.
D: Te duci acolo. Intâi te uiti la apa si ce este împrejur încerci sa simti mirosul locului, atingi apa, o simti. Numeste acest loc, locul Secret al Adevarului tau. In acest mod, aici nu va mai putea intra nimeni. Este sacru. Apoi încerci sa îti constientizezi sinele-superior. La început vei simti o mare iubire. Atât de mare încât simti ca nu îti încape în trup. Apoi simti o stare de relaxare, de pace. Când ai atins aceste stari, poti începe sa vorbesti cu Matricea. Ii spui ce îti doresti. Trebuie sa stii însa, ca doar dorintele legate de tine se vor materializa. Nu te poti ruga sinelui superior sa îti vindece bunica. Poti întreba însa de ce este bolnava. Aici poti face programari doar în ceea ce te priveste. Pentru nimic altceva.
A: Concret, sa zicem ca vreau sa vad Adevarul. Ce trebuie sa spun? D: Vreau sa vad Adevarul. Atât. Sinele va sti ce trebuie sa faca. Insa el îti va da Adevarul fragmentat, nu tot odata, deoarece creierul uman nu poate duce atâta informatie.
A: Si daca vreau sa ma fac bine, sa ma însanatosesc?
D: Vreau sa ma însanatosesc. Legat de sanatate, sinele îti va arata întâi de ce esti bolnav. Te poti însanatosi abia dupa ce elimini factorul care a generat boala.
A: Cum îmi va arata?
D: Fie pe loc, ca un film în cap, fie îti va trece prin minte o idee sau vei avea un vis. Sa stii ca daca nu te tii de ceea ce ti se comunica, nu vei avea sanse de însanatosire.
A: Dar daca boala este de factura karmica?
D: Atunci ti se va arata acest lucru, în asa fel încât sa întelegi. Acum traim timpuri în care poti anihila aceste probleme care vin din trecut. Totul este sa vrei sa o faci.
A: Si daca vreau sa îi vad pe anunnakki?
D: Spui, vreau sa îi vad pe anunnakki. Dar aici, cum spuneam, trebuie sa te cureti mai întâi de substantele care împiedica glanda pineala sa lucreze.
A: Dar care sunt ele? D: Sunt în foarte multe produse. Le-am vazut în sucuri, mâncare... dar cea mai toxica este cea din pasta de dinti. E pusa si foarte bine, deoarece voi ne obligati sa ne spalam pe dinti înainte de culcare si ea ramâne în trup si actioneaza toata noaptea.
A: La ce substanta te referi?
D: La fluor.
A: Dar este foarte sanatos pentru dinti!
D: Nu are nici un efect asupra dintilor. Ea este data special ca inhibitor al glandei pineale. Stiu sigur asta. Doar am fost silit sa o folosesc.
A: Si crezi ca este toxic?
D; Suta la suta.
A: Dar care este scopul acestei otraviri în masa?
D: Ea se adreseaza în primul rând celor nascuti dupa 1960. Atunci karma Pamântului a început sa se curete si au început sa poata veni la încarnare si entitatile mai elevate. Au fost si pâna atunci, însa ma refer la o încarnare masiva, care s-a accentuat dupa 1990 si 1996. Noii veniti erau capabili sa îsi dezvolte anumite capacitati asa-zis paranormale. Fie vorba între noi, nu înteleg de ce le numiti asa, deoarece ele sunt foarte normale. Acestia reprezentau un mare pericol pentru anunnakki, care nu si-ar mai fi putut pastra camuflarea.

     De aceea au facut cercetari si au ajuns la concluzia ca cea mai buna metoda de anihilare a acestor tendinte o constituia îngurgitarea de substante. Cum nu aveau cum sa oblige întreaga populatie sa ia pastile, au gasit solutia de a otravi mâncarea. Este foarte simplu. Tu nu observi ca în fiecare an concentratia acestor substante din alimente si bauturi creste?
A: Nu.
D: Pentru ca te-ai obisnuit si nu te deranjeaza. Ghinionul lor, de fapt si al nostru a fost ca si-au dat seama ca încurând nu vor mai putea face nimic cu aceste substante si atunci au inventat alte aparate, mult mai puternice, cu care sa creeze interferente între noi si Matrice.
A: Care aparate?
, D: Releele, telefonia mobila, bombardamentul energetic cu unde gama.
A: Mie tot nu îmi vine sa cred.
D: De ce?
A: Pai daca murim noi, ei ce fac?
D: Noi nu vom muri cu totii. Vor muri din ce în ce mai multi, însa nu toata populatia. Cei ce vor ramâne vor fi sclavii lor. Un fel de papusi vii. Asta este ce vor ei, însa stiu sigur ca nu va fi asa.
A: Dar ce va fi?
D: Va fi bine si frumos. In prezent chiar Matricea lucreaza la reglarea Terrei. Vom avea probleme, atât la nivel de scoarta terestra, atmosfera, clima, cât si la nivel economic.
A: Stiu mi-ai spus. Sa ne cumparam unelte mecanice, seminte... casa la tara...
D: Da. Ar fi bine.
A: Pai putem pastra o rezerva de bani si sa o scoatem la nevoie.
D: In curând sistemul financiar va cadea. Peste tot. Banii nu vor mai avea valoare.
A: Ce sa înteleg prin curând?
D: Cam pe la sfârsitul lui 2009 sau începutul lui 2010.
A: Asa repede?
D: Da. Cu cât mai repede, cu atât mai bine, caci trebuie ca Pamântul sa se curete de vibratiile acestea si automat de tot ceea ce înseamna manipulare financiara. Prea mult timp am stat sub dominatia anunnakkilor.
A: Si ce vom mânca?
D: Ceea ce avem sau producem. Trebuie sa avem mici rezerve de alimente, este necesar sa stim acest lucru.
A: Nu prea suna bine!
D: Este foarte bine. Eu de-abia astept sa ajungem dincolo de 2012. De fapt dupa februarie 2013 totul se va stabiliza si vom începe o noua era. O era a Terrei si a locuitorilor ei. O era a binelui, a pacii. Sa stii ca pamântenii sunt buni. Toti care sunt creati din ADN-ul inuakilor sunt speciali. Aproape toti vor merge mai departe.
A: Dar câti sunt?
D: Foarte multi. Nu îi stiu ca numar, dar îi vad pe strada, îi recunosc drept frati. De altfel România este foarte pura în aceasta privinta. Aici nu prea se afla sângele anunnakkilor. Sunt si aici, dar foarte putini.
A: Dar cum îi poti recunoaste?
D: Eu îi recunosc pe cei dragi, dupa vibratie. Ma uit la ei si stiu. Si tu poti face acelasi lucru.
A: Si pe cei negativi?
D: Iti propun un joc. Uita-te în ochii persoanei cu care vorbesti. Doar în ochi. Nu te uita la zâmbet sau la gesturi. Priveste-l si întreaba-te daca este inuaki sau anunnakki. Sinele îti va raspunde.
A: Si daca aflu ca este anunnakki, ce fac?
D: Roaga sinele sa îti arate adevarata sa natura si atunci vei întelege. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa îi eviti. Sa nu tii cont de sfaturile si îndrumarile lor.
A: Dar ei stiu ca sunt anunnakki?
D: Unii da, însa marea majoritate nu. Stiu doar cei ce sunt la vârf. Acestora li s-a explicat si si-au acceptat conditia, ba mai mult au lucrat constient la înrobirea planetei.
A: Si pe cei care nu stiu nu îi putem ajuta?
D: Nu. Caci ei au o înclinare catre rau. Le vine de undeva din interior. De ce crezi ca exista acele oculte financiare, de ce doar unii subscriu anumitor organizatii, de ce doar unii îsi vad propriul interes în detrimentul unor mase întregi de oameni?
A: Si cu cei de genul asta ce se va întâmpla?

     D: Ei vor pleca pe calea lor. Nu trebuie sa ne amestecam în planurile Matricei.
A: Dar daca exista totusi persoane care vor sa se schimbe? Acestora nu le este permis sa ramâna?
D: Nu. Ei nu au cum sa corespunda noii energii. Au alta structura. Au drumul lor.
A: Eu nu cred totusi ca toti cei cu sânge de anunnakki sunt grupati. Trebuie sa mai existe si oameni care nu fac parte din nici un fel de grup!
D; Crede-ma ca nu exista. Este ceva ce nu poate fi explicat. Ei se recunosc la nivel vibrational si desi poate nu constientizeaza de ce fac acest lucru, se grupeaza în organizatii.
A: Si toti din organizatii sunt cu ADN de anunnakki.
D: Nu. Au intrat si cei ce nu au acest ADN. Acestia sunt cei care vor avea sansa sa se schimbe.
A: Dar de ce crezi ca au aderat la aceste grupari, daca sinele lor nu o simtea?
D: De curiozitate, de frica, din dorinta de a accede pe scara ierarhica sau pur si simplu fiindca asa este bine acum. Poate unii au mostenit acest lucru de la parinti. Poate altii au fost pacaliti, li s-a prezentat o realitate falsa. Sunt multe motive.
A: Si ce trebuie sa faca acestia pentru a avea sansa sa se adapteze noii vibratii?
D: Nimic. Matricea va hotarî acest lucru. Daca perturbarile aduse de ei nu sunt ample, atunci li se va permite iesirea lor din segmentul matricial al anunnakkilor. Daca perturbarile sunt grave, atunci asta este... a fost alegerea lor si vor merge mai departe împreuna cu acestia... Pacat!
A: Dar eu ma gândesc ca poate li se da o sansa. Nu au stiut!
D: Noi nu îi putem ajuta. Doar ei o pot face. Pot întreba Matricea, consultându-si sinele superior. Doar asa vor afla raspuns la întrebarea aceasta. Daca nu au acces catre aceste raspunsuri, atunci sa stii ca este grav. Eu nu stiu ce ar mai putea face.
A: Spune-mi, cei care sunt implicati în aceste organizatii, dar nu au ADN de anunnakki... Sunt multi?
D: Da. Mult mai multi decât ar trebui.
A: Si la noi în tara?
D: Da. Chiar foarte multi. Pacat, caci aici va fi ceva special.
A: Da, mi-ai zis.
D: As dori sa ne oprim.

     Dupa plecarea lui David, deschid calculatorul si tastez fluoride, pineal gland si ramân surprinsa de abundenta informatiilor gasite. Cele mai importante comunicari se gasesc la http://www.fluoridealert.org. De aici aflu ca pâna în anul 1990 nu s-au efectuat teste despre influenta fluorului asupra glandei pineale.
Trebuie stiut ca glanda pineala este o glanda mica localizata între cele doua emisfere cerebrale. Ea are rolul de a regla secretia de melatonina. Melatonina este un hormon care ajuta la reglarea pubertatii si totodata protejeaza corpul de efectele nocive pe care radicalii liberi le au asupra celulelor.
Unul din promotorii acestui studiu a fost medicul Jennifer Luke, de la Universitatea Surrey din Anglia, care a demonstrat ca glanda pineala este prima tinta atacata de fluor si ca depozitarea în exces a acestui element, la nivelui ei, duce la grave disfunctii, inducând pubertatea la vârste fragede si totodata scazând capacitatea organismului de a se apara de radicali liberi.
Tot de pe acest site aflam ca fluorul este un factor care poate cauza mutatii genetice la fat, ridicând riscul de cancer. O serie de studii au aratat ca fluorul poate fi cel care cauzeaza si cancerul osos. Bineînteles ca aceste studii sunt la început, ele aflându-se în faza de cercetare de laborator. Partea proasta este ca ele nu sunt luate în seama, ca de altfel tot ceea ce nu convine.
Gânditi-va ce ar însemna pentru industrie sa se demonstreze ca fluorul este toxic!
In orice caz va recomand sa parcurgeti aceste pagini. Sunt foarte multe informatii interesante. Mai aflu din internet ca din punct de vedere energetic, glanda pineala se ocupa cu acordarea sistemului viu la noii parametri vibrationali ai Terrei.
Imi dau seama ca noi avem aceste lucruri la îndemâna. Oricine le poate accesa, citi, întelege, dar avem nevoie sa ni se spuna, sa ni se atraga atentia, sa vina cineva si sa ne traga de mâneca. Oare de ce?