Punctul Linistii de Lisa Renee publicat la 13.01.2010
Punctul Linistii
De cateva luni bune ne-am cufundat profund in fiecare aspect al fiintei noastre, pentru a putea completa atat de multe straturi diferite ale structurii vechii noastre identitati.
Pe masura ce frecventele Galactice au scaldat planeta, la apogeu la mijlocul lunii decembrie, anul trecut am trait o serie de explozii consecutive. Aceste explozii au acumulat forta dinamica a energiilor necesare pentru iminentul avant catalizator, ce ne va propulsa prin plafonul de sticla.

A fost o perioada atat de tensionata, pentru ca s-a petrecut exact atunci cand credeam ca nu mai putem gestiona nimic in plus, fara sa intram in vartejul unei crize majore.
Si cu toate acestea, in mod miraculos, alte cateva straturi s-au desprins si au cazut in fata ochilor nostri.
Pentru unii dintre noi, fenomenul a avut un aspect neindurator. E posibil ca organizatii, afilieri si colaborari sa se fi prabusit asemenea unui cauciuc spart, fara niciun fel de impuls energetic care sa le permita sa continue.
In mijlocul colapsului acestor conexiuni, se prea poate sa va fi simtit ca in mijlocul unei zone moarte.
Nimic nu mai parea sa fie sus jos sau in centru, nu mai exista niciun fel de directie - doar un spatiu al nimicului suspendat. Aceasta este caracteristica experimentarii -ruperii de frecvente- intre perceptiile constientei dimensionale.
Evolutia anumitor proiecte se poate sa se fi oprit brusc, de parca ar fi aparut de nicaieri un zid creat din obstacole, fara nici un fel de motivatie aparenta, fie ea logica sau lineara - un zid al deconectarii.
Stiam ca trebuie sa ne retragem complet, indiferent de ce parea sa mai ramana in joc in situatia respectiva.
Era ca si cum am fi existat intr-o stare de tip "bardo", undeva intre dimensiuni, ceva similar cu vechea noastra experienta intre viata si moarte.
Acesta este spatiul in care cei mai multi dintre noi traim acum, asa ca va rog doar sa va relaxati si sa ingaduiti . Se apropie.

Am fost dezgoliti sistematic, strat dupa strat, asemenea unei cepe, din ce in ce mai aproape de miez, fiind condusi din ce in ce mai aproape de nucleul punctului linistii (punctul linistii reprezinta esenta Fiintei noastre Dumnezeiesti).
Punctul linistii reprezinta "Centrul intregii Unitati" si este similar, ca referinta, ombilicului (centru) care ne conecteaza la Sursa Mama Cosmica - Tata Dumnezeu.
Notiunea se inrudeste cu intelegerea faptului ca aceasta faza a dezvoltarii umane reprezinta prima conexiune cu adevaratii nostri parinti, cu Parintele nostru Divin
Ne aflam in faza de inceput (primele valuri) ale unei reconfigurari majore a acestui "ombilic" 5D, din interiorul modelului Corpului nostru de Lumina.
Asta inseamna ca arhitectura energetica a nucleului modelului manifestarii noastre, Corpul nostru de Lumina se va schimba (din nou) dramatic. Modul in care ne conectam la Sursa Dumnezeu, capacitatea noastra prezenta de a experimenta aceasta conexiune la Sursa se va schimba fundamental.
Aceasta a fost tema actualizarii planetare a anului 2009, care a inceput sa se manifeste in Corpurile de Lumina personale ale grupului deschizatorilor de drum ai Inaltarii Galactice.
Pe masura ce reteaua planetara este reconfigurata prin intermediul "corpului" nostru de grup uman, ea schimba felul in care se comporta interfata dintre energii si Corpul de Lumina planetar si, in acelasi timp, constructia Corpului nostru omenesc de Lumina trece prin transformari si schimbari majore.
Acest Val de Inaltare Planetara a atins maximul la mijlocul lunii mai, preluand un alt grup colectiv de fiinte umane, care au trecut atunci prin procesul de trezire. Punctul Linistii se afla in zona dintre coaste, sub capul pieptului. Aceasta actualizare schimba configuratia celei de-a treia chakre (plexul solar) functiile corpului ei mental si relatia cu cea de-a cincea chakra (centrul gatului) si Corpul ei de Lumina.

Atingem acum nivele mai profunde ale "sanctuarului nostru interior", prin concentrarea constientei asupra nucleului nostru. Aceasta reprezinta urmatoarea etapa de evolutie, in cadrul ciclului de inaltare planetara.
Acesta este rezultatul ultimei faze pe care tocmai am experimentat- o ca fiind "Starea de golire", pentru ca, in aceasta ultima faza, constienta noastra a fost literalmente perfect curatata.
In valuri, atingem aceasta noua stare de gol, pe masura ce atingem o stare de curatare a constientei. Nu exista nicio identitate prezenta sau viitoare, inregistrata in matricea voastra celulara energetica.
Starea de golire reprezinta, in acelasi timp, un punct de referinta pentru noua platforma energetica care incepe sa ne sustina deplasarea in noua realitate a constientei.
Pe masura ce suntem goliti, la aceste nivele profunde, aceasta etapa a reprezentat o cerinta in procedura de reparatie a Corpului de Lumina, cu scopul de a ne reconecta la ombilicul corectat al Dumnezeului Parinte - Sursa.
Acest lucru incepe acum.

Paznicii ne-au pregatit sa fim constienti de aceasta actualizare a corpului uman, din 2009.
Aprilie a fost numai un inceput pentru a putea intelege arhitectura 5D a Corpului de Lumina si falsul buric sau falsul ombilic si impactul acestuia asupra corpului mental.
Primele valuri ale familiei noastre de Seminte stelare, in linia de evolutie temporara a Inaltarii, incep sa intrupeze aceasta reabilitare a Corpului de Lumina al omenirii.
In primul rand este util sa intelegeti natura functionala a corpurilor noastre mentale. Ceea ce incepem sa intelegem este natura impulsurilor constientei care guverneaza dorinta ego-ului personal si "vointa Divina"ca fiind structuri care exista ca parte a inteligentei Corpului nostru de Lumina holotropic.
Inteligenta constientei care exista in cel de-al treilea strat (plexul solar) face parte din programul personalitatii care controleaza matricea constienta a mintii ego-ului. Aceasta zona a Corpului de Lumina gazduieste programul de control al "identitatii" intrupate in prezent si pe care omul o experimenteaza drept Sinele sau.
Programul de control face parte din schema incarnarii si are diverse influente, cum ar fi: amprentele magnetice (configuratiile astrologice) care controleaza modul in care constienta percepe, prin propriile lentile, ceea ce o inconjoara simpatiile si antipatiile personale, de exemplu.
Acest lucru este similar unei "sine de tren" care pastreaza constienta fiintei pe calea inaintarii in curentul vietii, printr-un anumit gen de impuls directional.
Acest program este ales inainte de nastere si este considerat ca facand parte din conventia voastra, a nasterii in 3D, el reprezentand schema constientei voastre fizice.
in cazul in care constienta este cantonanta, in principal, in aceasta parte a Corpului de Lumina(primele trei straturi) fiinta va avea numai capcitatea de a se experimenta asemenea unei identitati sub forma fizica.
Nu poate "sti" despre nimic altceva.
Cand o fiinta nu se concentreaza asupra potentialului sau spiritual, cel de-al treilea strat al acestui camp de inteligenta ramane nedezvoltat si cantonat intr-un spatiu si o dimensiune similara, continuta in aura. Altfel spus, inteligenta accesata la acest nivel este foarte limitata si va fi perceputa numai in cadrul unei evolutii lineare a timpului.
In cadrul acestei intelegeri lineare, fiinta isi va aplica vointa personala, pentru a capata ceea ce crede ca are nevoie, in scopul de a supravietui in mediul inconjurator pe care il percepe.
Aceasta este definitia aplicarii "vointei personale" si reprezinta un camp de inteligenta tridimesnsional.
Inteligenta, care exista in cel de-al cincilea strat - reprezinta o parte a campului de constienta , incepe sa se recunoasca pe sine, in mintea sa superioara arhetipala (de grup).
Ea reprezinta starea de constienta de inceput a experimentarii impulsurilor sufletesti ale "vointei Divine". (Nu este vointa mea, ci vointa lui Dumnezeu).

Impulsurile din cel de-al cincilea strat incep sa fie experimentate dincolo de limitele schemei mentale tridimensionale.
Impulsurile sunt "simtite" din constienta ca provenind in corpul fizic.
Inteligenta sufletului este o "inteligenta sensibila" si totusi mai pastreaza aspectul de a fi, in principal, mentala. Impulsurile sunt directionate de catre inteligenta Sufletului si, prin urmare, vor cauta sa obtina stari ale fiintei mai armonioase, conducand spre actiuni non generatoare de karma.
Atunci cand fiinta se abandoneaza vointei Divine, cel de-al treilea strat al plexului solar se extinde foarte mult si se leaga cu cel de-al cincilea strat.
In acest moment, cel de-al treilea strat al inteligentei particulei, care era reprezentat de corpul plexului solar este recodificat intr-o octava superioara a inteligentei si este extins.
Apoi, constienta devine capabila sa vorbeasca conform vointei Divine si invata cum sa puna vointa Divina in actiune si vorbire. (Asta insemna a fi Voia de Bine sau a fi Voia Domnului).
Corpul mental se extinde foarte mult in acest moment, in interiorul aurei si mai multe campuri ale inteligentei Divine si legaturi spirituale pot fi acum accesate.
Devenim din ce in ce mai constienti ca distorsiunea existenta in corpul mental omenesc (la nivelul arhitecturii holografice) ne-a limitat capacitatea de a trai "sentimentul" real, al constientei Divine.
Acest fals ombilic (centru) reprezinta o distorsiune implantata la nivelul celui de-al treilea strat al Corpului de Lumina mental (plexul solar), care blocheaza constienta de la a-si experimenta inteligenta divina 5D si conexiunea spirituala.
Acest ombilic a fost raspunzator, in principal, pentru incarnarile repetate si pastrarea constientei umane, la stadiul de autoreciclare in planul astral al realitatii.
In acest ultim ciclu de 26.556 de ani, atunci cand o fiinta umana trecea prin moartea fizica, constienta sa se deplasa spre conexiunea blocata a "ombilicului" din Corpul de Lumina si urma coarda de argint ce ducea la "tunelul de Lumina alba".
Deoarece nu am fost antrenati sa intelegem ce se intampla dupa moartea fizica a corpului, nimeni nu ne-a spus ca ajungem in planul spiritual, la nivelul la care ne aduce sistemul nostru de credinte (si constienta vibrationala).
Asta inseamna ca majoritatea dintre noi ne-am intors, in mod repetat, in planul astral.
Nu eram constienti de alegerea noastra, de libertatea noastra si de faptul ca puteam alege o alta realitate.
Asa ca, a trebuit sa ne intoarcem pe planul pamantesc 3D, repetand majoritatea jocurilor karmice ale traumei, bolii si degenerarii.

In generatii la rand, balastul karmic a devenit atat de imens, incat aceasta acumulare de energii aberante a dat nastere la boala si disfunctii.
Aceste energii aberante au inceput apoi sa distruga genetica si, prin urmare, Corpul de Lumina (tiparul de manifestare) al fiintei umane.
Acest ciclu al regresiei karmice a fiintelor umane a inclus incarnari repetate in planul 3D si reciclarea constientei prin planul , Astral.
Reciclarea prin reincarnare se incheie.
O mare parte a reparatiei arhitecturii holotropice a Corpului de Lumina al omului si al Corpului de Lumina planetar include vindecarea acestei distorsiuni si reconectarea la adevaratul ombilic al Corpului nostru de Lumina.
Suntem reconectati la Sursa noastra, Parintele nostru Dumnezeu, prin repozitionarea ombilicului in pozitia sa corecta, in Punctul Linistii.
Acest proiect major a inceput in aprilie si a continuat in intreg anul 2009.

Se formeaza noi aliante si relatii de iubire, cu scopul mai larg de aliniere a proiectelor, care sunt in pregatire in acest Ciclu Galactic al Constientei.
Este vorba despre asezarea bazelor pentru "schimbarea Garzii" care se petrece acum. Este o cuplare a "Egalilor Genetici", pentru a combina principiile energetice masculine si feminine, in scopul manifestarii noilor tehnologii, inventii, filozofii, pentru repararea retelei ... si lista poate continua.
Puterea campurilor de inteligenta ale masculinului "Sceptru" si ale femininului "Carja" este gata sa se combine.
In plus acestea reprezinta legaturi foarte puternice si pline de iubire care vor fi asemenea unui vis implinit pentru multi dintre noi care multa vreme am fost singuri in calatoria noastra spirituala.
(Nota: daca aveti inca de lucrat cu probleme legate de sanatate, vindecarea se va intampla atunci cand corpul vostru se stabilizeaza. Majoritatea dintre noi trebuie sa fie izolati in propria frecventa si cea a ghizilor nostri pentru evolutie, atunci cand avem de facut reparatii importante holografice. Aveti rabdare!)
In acest moment, pe masura ce ne reconfiguram in noua arhitectura a realitatii noastre, s-ar putea sa dati peste niste tipare curioase in viata voastra.
Aveti grija in lunile ce vor urma.
Vechile programe de polaritate din matrice existau in forme negative, sau proiectii de polaritate opusa, ca o necesitate de a materializa forma fizica sau alte manifestari.
Pe masura ce trecem prin aceasta faza, in matricea realitatii au loc fenomene ciudate. S-ar putea sa va confruntati, aparent, cu doua alegeri diferite, aflate oarecum in contrast una cu cealalta.
Tocmai cand va intrebati de ce nu se intampla nimic de atat timp, se poate ca, spontan, sa apara una sau mai multe variante, toate in conflict una cu cealalta.
S-ar putea sa ganditi: "Festin sau foamete? Ce mai e acum?"
Eu numesc ceea ce se intampla: "Aproape ce trebuie" (dublare) sau Real si Impostor.
In general, acest lucru inseamna ca veti fi pusi in situatia de a alege intre un lucru care arata intr-un fel si un lucru pe care il simtiti in interior intr-un fel.
Din afara, una dintre variante va parea "perfecta" - ceva ce ti-ai dorit foarte mult. Privind mai indeaproape, veti simti ca ceva lipseste. Veti simti ca ceva nu este in regula, dar nu puteti spune exact ce.
Dat fiind ca, in ultima vreme, nu ati avut parte de nimic, aflandu-va in starea de gol, si pentru ca va doriti cu disperare sa evoluati, s-ar putea ca aceasta varianta sa fie foarte, foarte tentanta.
Este varianta "Aproape ce trebuie" a ceea ce va doriti sa se intample in viata voastra si va intrebati daca Universul v-a trimis asta si daca se presupune ca trebuie sa aveti incredere si sa o acceptati.
Este un dar? Este o lectie?
Este un test al sistemului spiritual de transmisiuni de urgenta?
Datorita transformarii proiectiilor de forma negativa, in jurul acestor fenomene particulare, vom experimenta anumite evenimente suprarealiste.
Acordati atentie sentimentului pe care acestea il trezesc in interiorul vostru - el este extrem de important, pentru deschiderea ce permite sa aiba loc alinierile corecte.
Nu pierdeti nici o ocazie, daca simtiti ca situatia nu este total aliniata.
Asteptati. Faceti o pauza. Ingaduiti.
Ramaneti fideli centrului vostru, nucleului adevarului vostru vibrational si nu faceti compromisuri fata de ceea ce stiti ca este rezonanta voastra la adevar.
Acest lucru se poate intampla cu toate posibilele relatii noi, parteneri, optiuni de cariera si imprejurarile importante in viata.
Mergeti inlauntrul vostru si simtiti. Nu acceptati nimic mai putin decat adevarul din inima voastra.

Scanare energetica de baza:
Relaxati-va si protejati-va.
Chemati in minte o Bila Alba de Energie si vizualizati sau exprimati-va intentia ca aceasta Bila Alba a constientei voastre sa se aseze in cea de-a sasea chakra.
Inspirati si concentrati - va asupra Bilei Albe in cel de-al treilea ochi, concentrati - va asupra acestei senzatii.
Cu mintea concentrata asupra Simbolului Bilei Albe, programati-o cu comanda: Intentionez ca acest simbol, Bila Alba, sa fie in aliniere, intregime si puritate cu Scopul Suprem al Sufletului meu.
Acum expirati si miscati Bila Alba in jos, de la cel de-al treile ochi, i n centrul Inimii - cea de-a 4 a chakra. Respirati natural, in timp ce va conectati cu simbolul si simtiti cum acest aspect al campului energetic constient se aseaza in inima voastra.
Ganditi-va la o persoana, un loc, un obiect sau un eveniment pe care doriti sa-l scanati.
Vizualizati sau exprimati-va intentia de a avea obiectul pe care doriti sa-l scanati, in fata sau la vedere.
Concentrandu - va asupra centrului inimii, expirati un mic cordon alb cu care sa va conectati la obiectul pe care doriti sa-l scanati si apoi trimiteti simbolul Bilei Albe prin el, pentru a acoperi obiectul scanarii energetice. Pe masura ce inspirati in inima, pemiteti-va sa primiti unele impresii ale semnaturii energetice ale obiectului studiat, fiind in acelasi timp atenti la culoarea pe care incepe sa o capete simbolul - Bila voastra Alba.
S-ar putea sa incepeti sa "simtiti" o gama de emotii perceptibile, legate de obiectul respectiv.
Il simtiti in acord cu voi insiva?
Urmariti simbolul Bilei Albe si culoarea acesteia.
Daca ramane alba, se afla in aliniere cu voi.
In functie de forma sau de tonurile de la gri la intunecat, se poate vedea puritatea acestuia in raport cu voi.
Exersati aceasta tehnica si ea va deveni parte integranta a sistemului vostru. Foarte repede, veti fi capabili sa incepeti sa cititi semnaturile elementare energetice.
Aceasta va va da un alt nivel de discernamant, atunci cand sunteti pusi in fata unei alegeri.
Pe masura ce veti progresa, veti incepe sa vedeti spectrul color al undelor obiectului si veti putea discerne din ce frecvente sau dimensiuni provine aceasta informatie sau energie.
Sper ca toate acestea v-au dat imaginea si uneltele necesare pentru a va alinia mai bine adevarului personal si discernamantului interior.
Lasati-va Adevarul sa straluceasca fara teama, in lume!
editura_foryou@yahoogroups.com