De la Zamolxe spre noua era -Partea I de Aryana Havah publicat la 05.11.2010
De la Zamolxe spre noua era -Partea I
     David mi-a spus sa va transmit urmatorul mesaj si vi-l redau exact asa cum mi-a fost transmis:
«Noi oamenii am fost învatati sa cautam Adevarul în gurile celor din jurul nostru, sa îl cautam pe Dumnezeu în cer, sa spunem ca suntem oameni si ca suntem supusi greselilor, sa facem rau si apoi sa cerem iertare si sa ne punem masti pe fata, spre a placea celorlalti. Acum aceste învataturi trebuie sa dispara. Adevarul se afla în noi, la fel ca si Dumnezeu, suntem oameni, dar suntem lasati spre a fi desavârsiti; trebuie sa facem bine, pentru ca binele sa se întoarca înspre noi si trebuie sa devenim noi însine, pentru a deveni cei ce am fost.
Nimeni, nici eu si nici altii asemeni mie nu trebuiesc ascultati orbeste. Cuvintele trebuie sa treaca prin suflet si nu prin minte, caci în inima se afla Locul Sfânt al Adevarului. Acolo mintea nu are acces si nici o alta minte nu poate ajunge. Asa ca va zic voua ascultati cu sufletul, întelegeti cu inima si traiti în Divinitate.»
     D: Sufletul omului nu poate fi amagit sau pacalit cu vorbe. El stie Adevarul. Daca am reusi sa ascultam doar de suflet atunci toate faptele noastre ar fi facute dupa Codul Legilor Universale si în concordanta cu Matricea. Asta ar însemna ca aici pe Pamânt sa poata fi instalat Raiul. Raiul este atunci când Omul devine Dumnezeu si Dumnezeu devine Om. Când toate faptele noastre vor fi facute în concordanta cu Gândirea Divina, când informatiile pe care le vom materializa vor fi luate direct din Matrice si când toti vom functiona la unison, atunci acest rai se va putea gasi si aici pe Terra.
A: Si va veni o astfel de vreme? D: Mai curând decât crezi si în ciuda eforturilor pe care le depun unii de a nu se schimba nimic. Apropo de rai. La scoala preotul ne-a povestit de caderea din Rai a lui Adam si Eva. Bineînteles ca este doar ca exemplu. De ce crezi ca dintre toate animalele planetei s-a ales un sarpe, adica o reptila. De ce nu un leu, sau un elefant, sau o vulpe.
A: Nu m-am gândit la asta!
D: Pai vad ca nimeni nu prea s-a gândit la asta! Tocmai o fiinta reptiliana a fost numita pacalitor de suflete. Strabunii nostri au scris acest lucru si ni l-au transmis asa cum au putut, spre a fi informati, însa noi nu am înteles mesajul.
A: Ai folosit cuvântul Dumnezeu; te refereai la Dumnezeu coordonatorul acestui univers si nu la Dumnezeu Creatorul
. D: Da. Asta am vrut sa spun.
A: Adica noi trebuie sa devenim Dumnezei si nu Creatori?
D: Ar fi bine sa devenim direct Creatori, dar nu se poate. Creatorul este Dumnezeul Suprem, Originea, Absolutul. Noi înca nu putem fi ca el. Noi trebuie sa devenim Dumnezei. Asta este prima etapa.
A: La care Dumnezeu te referi?
D: La coordonatorul universului nostru.
A: Si inuaki sunt Dumnezei sau Creatori?
D: Ei au manifestarea de Dumnezei, dar sunt si multi care au început sa capete potente de Creator. Dar asta este alta discutie.
A: Dar totusi, nu se pot sari etape?
D: Nu. Cum vrei sa compui muzica daca nu stii notele?
A: Exact asta vorbeam deunazi cu un prieten si mi-a spus ca poti face orice daca jntra în tine o entitate care poseda anumite capacitati.
D: Si stradania ta unde este? Meritul tau? Gândeste-te ca entitatea care ar trebui sa îti transmita acele daruri, a fost la rândul ei om si s-a perfectionat într-un anumit domeniu, adica a muncit. Poate a fost chinuit, ridiculizat, poate nu a avut familie spre a reusi sa dobândeasca acele capacitati. El a depus efort.
A: Exista entitati care au aceste capacitati dar care nu au fost oameni?
D: Nu, caci ele se capata în contact cu vibratia pamântului, adica sunt însusiri pamântene. Pentru a pleca cu ele în Matrice trebuie mai întâi sa le dobândesti prin învatare. Daca totusi vine o entitate superioara si ti le «împrumuta», atunci le poti folosi doar temporar si nu le poti lua cu tine în Matrice, nu reprezinta stradania ta.
A: Dar sunt oameni care sunt analfabeti si poseda anumite daruri, pot face tratamente, pot vorbi în limbi straine...
D: Aceste capacitati le au fie pentru ca au avut acces la ele în alta viata si se activeaza temporar, fie pentru ca beneficiaza de sprijinul unor forte superioare în vederea realizarii unei misiuni. In acest ultim caz, la plecare nu le pot lua cu ei în segmentul matricial, deoarece ele nu sunt ale lor, ci le-au fost date.
A: Sa presupunem ca cineva a fost chirurg în ultima viata si acum vrea sa ajunga tot chirurg. Nu îsi poate accesa constient zestrea?
D: Nu. El trebuie sa treaca prin procesul învatarii. Daca este o entitate evoluata, va avea asa-zise înclinatii.

     Daca nu, el va trebui sa munceasca la fel de mult ca oricare, ca si când ar face pentru prima oara cunostinta cu subiectul. Exista însa o diferenta. Cei care au mai fost cândva chirurgi, în oricare din vieti si si-au facut treaba corect, vor avea o mai mare daruire în a-si practica meseria. Ca si cum ar avea un har. Ei vor sti instinctiv ce afectiune are bolnavul si cum sa procedeze, însa exemplul tau nu este bun, caci daca oamenii ar întelege ca bolile sunt atentionari, daca ar lua singuri masuri, atunci nu ar trebui sa mai ajunga la chirurgi.
A: Dar totusi poti beneficia de ajutor daca ai nevoie?
D: Da.Trebuie doar sa ceri si sa crezi ca vei primi.
A: Adica daca eu mâine vreau sa operez pe cineva si primesc energia unui chirurg o pot face?
D: Teoretic da. Dar aici trebuie sa intervina capacitatea ta de a discerne ceea ce este corect. Daca tu vroiai sa ajungi doctor ar fi trebuit sa înveti, sa capeti experienta, sa te straduiesti, sa depui efort. Tu nu ai facut nimic în sensul acesta. Ai stat si ai citit carti de psihologie, te-ai plimbat, te-ai uitat la televizor, ai fost în vacante si brusc ti-a venit ideea de a fi chirurg. De ce ai aceasta dorinta? Tu trebuie sa vezi sub ce forma ti-a venit ideea. Daca este izvorâta din invidie, orgoliu, lene sau orice alta vibratie materialista, atunci cu siguranta nu va veni nici o entitate sa te ajute.
A: Sa zicem ca sunt pe o insula pustie si trebuie sa ajut un om.
D: Atunci da. In acest caz daca Matricea considera ca omul în cauza trebuie ajutat, vei beneficia de sprijin.
A: Dar daca eu vreau sa devin chirurg, mânata doar de dragostea de oameni si nu mai am timp, atunci pot primi acest ajutor?
D: Daca nu mai ai timp atunci înseamna ca nu face parte din cei ce au pornit deja pe cale. Trebuie sa întelegi ca fiecarei entitati îi corespunde o anume înclinatie. Nu poti practica odata toate profesiile de pe Terra. Si în viitor fiecare va avea locul sau bine stabilit. Va mai dura ceva timp pâna când vom fi cu totii Dumnezei. Doar atunci vom fi capabili sa cream orice, oricând. Tu crezi ca mie nu mi-ar fi fost mai usor sa îl rog pe Aghton sa scrie în locul meu? Asta ar fi însemnat însa sa nu pot scrie decât atunci când el era prezent. Asa ca am ales sa învat. Si eu am avut nevoie de exercitiu. Am învatat sa îmi coordonez mâna, sa îmi folosesc ochii si functiile creierului. Este necesara învatarea. Terra, ca si celelalte planete, sunt scoli. Noi sosim pe ele special pentru a primi lectii si a progresa. Nimic nu este fara rost. Daca nu am mai avea nimic de învatat atunci nu ar mai trebui sa sosim la încarnare.
A: Tu cu ce o sa te ocupi în viitor?
D: Eu vreau sa ma ocup cu cresterea plantelor. As vrea sa aduc pe Pamânt metoda folosita pe Inua. Poate în acest fel vom scapa mai repede de mâncatul fratilor nostri. Nu stii cât de rau ne face consumul de carne!
A: Din cauza vibratiilor înmagazinate?
D: Da. Gândeste-te ca la transplant omul simte si chiar îsi însuseste anumite vibratii. Si la carne este la fel. Ea contine memoria genetica a animalului, a trairilor acestuia. Tu te-ai gândit vreodata cât sufera o pasare închisa si chinuita? Ce trairi are ea în momentul mortii? Daca macar cei ce le ucid ar vorbi cu ele, le-ar multumi, le-ar încuraja, ar fi putin altceva. Tot rau ar fi, dar nu chiar asa. Eu stau acum în afara orasului si am avut ghinionul sa particip la taierea porcului bunicilor. Adica nu am asistat la taiere, dar am auzit discutiile cu câteva zile înainte. Vasi, caci asa îl chema, era prietenul meu. în fiecare zi vorbeam cu el si îi duceam mâncare. Ii aduceam de la scoala restul de corn si îi furam mere din beci. Am încercat sa vorbesc cu ai mei, sa le explic, însa au râs de mine, asa ca m-am dus la el si am început sa îl încurajez, sa îi cer iertare. Este printre putinele dati când am plâns si mi-am spus ca vreau sa fiu din nou pe Inua. Imi doream sa mor spre a putea pleca de aici. Am rugat chiar Matricea sa ma ajute. Aghton a fost însa cel care mi-a explicat ca oamenii trebuiesc convinsi prin fapte si exemple. Ei nu stiu decât ceea ce le-au lasat înaintasii lor si de aceea fac aceste lucruri. Tot el mi-a promis ca Vasi va ajunge într-un segment mai evoluat si ca nu va mai trebui sa treaca prin acest gen de experienta. Asta m-a linistit, însa a aparut o alta problema atunci când ai mei ma obligau sa îi si manânc carnea. Tot Aghton m-a salvat, caci m-a ajutat sa fac pancreatita si era sa mor. Am ajuns la spital si am dat de un doctor deosebit care are aceleasi capacitati ca si tine. Am stat mult de vorba cu el. Chiar m-a recunoscut si m-a întrebat daca nu cumva s-a scris o carte despre mine. El le-a spus parintilor mei ca de acum înainte trebuie sa tin regim. Toata viata. Si sa merg din când în când la spital, la control. Asta este un lucru bun, caci mi-a spus ca ma va interna câteva zile si vom mai putea sta de vorba. Stii asta cu mâncatul carnii vine tot de la anunnakki.
A: Da, spuneai ca ei consuma doar carne.
D: Tu ce ai simti daca ar veni un anunnakki, care este mult mai puternic ca tine si ti-ar lua copilul sa îl taie de Craciun?
A: Nu se compara. Animalele au fost lasate spre a fi sacrificate.
D: De cine? Cine a spus asta?
A: Este o perpetuare a unui obicei stramosesc. Vine din vechime.
D: Adica de vreo 6500 de ani, de când anunnakki s-au gândit sa ne creeze anumite curente esoterice si religioase spre a ne manipula.
A: Bine, dar tu mâncai carne când erai la Bucuresti. D: Da, caci mi-au dat-o de mic, însa nu am cunoscut trairea animalului. Stiam ca este daunatoare carnea, dar pentru a întelege exact de ce a trebuit sa învat lectia. Dar a fost urât. Si acum îmi vine sa plâng! Nu mai vreau astfel de lectii! Noroc cu doctorul de care ti-am vorbit, altfel nu stiu ce ma faceam. Este un om special. In ultima lui încarnare a fost tot medic, însa în alta tara. Acolo a facut multe descoperiri. Nu pot sa îti spun cât de bucuros a fost sa ma cunoasca. Chiar a plâns.
A: Multa lume ar vrea sa te cunoasca.
D: Ma vor cunoaste când va trebui. Deocamdata mai am de luptat cu mostenirea lasata de primul David. Când însa va sosi vremea voi putea vorbi tuturor. De altfel cei ce vor sa ma cunoasca o pot face si asa.
A: Este însa un domn pe nume I. B., care este foarte atasat de tine si care cred ca ar trebui sa te cunoasca.
D: Spune-i acestui domn ca nu trebuie sa ma cunoasca, deoarece noi ne stim deja. Am vorbit deseori. El m-a întrebat diverse lucruri si eu i-am raspuns.
A: Tu raspunzi tuturor celor ce te întreaba? D: Nu. In ultima vreme au fost foarte multe întrebari si chipuri care îmi veneau în cap. Inca nu stiu cum sa le raspund tuturor în acelasi timp si de aceea l-am rugat pe Aghton sa o faca în locul meu, mai ales ca uneori sunt chiar ocupat, îmi fac lectiile sau învat, dar domnului B. i-am vorbit de câteva ori, mai ales ca ne stim bine. De mult timp.
A: Din alta viata? D: Da. Dar aceste informatii sunt doar pentru el si când va trebui sa afle aceste lucruri le va afla.
A: Stii, el se ocupa cu trezirea constiintei dacice. Nu stiu daca ai auzit de daci.
D: Nu temeinic, însa acum Aghton îmi arata imagini.
A: Ei au fost strabunii nostri. Initial România s-a chemat Dacia.
D: Lasa-ma sa aflu mai multe informatii spre a-ti putea raspunde.
A: Referitor la hrana, spui ca noi ar trebui sa devenim vegetarieni?
D: Da, vom deveni vegetarieni.
A: Dar sunt multe persoane care nu pot renunta la carne!
D: Vom renunta la carne în curând. Este programat. Este o noua stare de constiinta la care trebuie sa ajungem si când va sosi momentul o vom face cu totii.
A: Si cei care nu o vor putea face?
D: Toti cei ce vor ramâne vor putea face acest lucru, însa fiecare în timpul lui. Nu trebuie sa fie nimic impus. O vor face atunci când va trebui si când vor simti ca trebuie sa o faca.
A: Si vom mânca legume crude?
D: Cum vom vrea. Crude sau preparate, nu conteaza. Important este ceea ce ne ofera hrana si nu modul cum o consumam. Dar mai este pâna atunci!
A: Totusi carnea aduce un mare aport caloric. Este hranitoare. Omul ar trebui sa consume mai multe legume pentru a suplini diferenta, iar asta înseamna ca ar trebui sa existe mai multe culturi de acest gen si nu prea vad cum.
D: Pamântul are suficient spatiu pentru a fi semanat. Gândeste-te ca în locul pasunilor pentru animale am putea cultiva legume si fructe. De altfel în curând omul va începe sa manânce din ce în ce mai putin.
A: Si este bine?
D: Da, caci restul va fi luat prin hrana energetica.
A: De unde va veni aceasta hrana energetica?
D: Direct din Matrice. Dar nu va veni, caci ea vine dintotdeauna. Noi nu vrem sa o consumam si de aceea mâncam foarte multa mâncare.
A: Pai daca nu stim nimic despre ea!
D: Dar ne-am interesat?
A: Cum putem asimila constient aceasta hrana energetica?
D: Atunci când ne este foarte foame sa cerem Matricei sa ne dea energie sub forma de hrana. Putem chiar sa ne imaginam si ce vom primi, adica cartofi prajiti sau orice ne place, desi este mai bine sa luam energia în starea ei naturala.
A: Si Matricea ne da?
D: Ea ne da orice vrem. Dar nu uita atunci când ceri de fapt tu trebuie sa si multumesti ca si cum deja ai fi primit. Matricea este bucuroasa sa ne raspunda, la fel si Dumnezeu.
A: Are o asa de mare importanta hrana noastra?
D: Conteaza ce introducem în organism, mai ales pentru evolutia viitoare. Corpul trebuie sa devina mai usor si mai putin dens. Acest lucru se realizeaza în primul rând prin schimbarea alimentatiei. Intâi trebuie sa începem prin a elimina carnea si ouale, apoi lactatele si apoi hrana preparata. Acestia sunt primii pasi.
A: Mai urmeaza si altii?
D: Urmeaza trecerea la hrana lichida si apoi eliminarea ei totala.
A: Am sa traiesc sa vad si asta?
D: Sigur! Va fi mai curând decât crezi.
A: Când spui hrana lichida te referi la apa?
D: Da, dar si la sucuri din legume si fructe. Vom avea o lunga perioada în care vom consuma doar hrana lichida. Apa este un element foarte important. Daca stim cum sa o valorificam ea ne poate ridica vibratia. Anunnakki stiu acest lucru si de aceea apa este cea mai supusa atacurilor chimice.
A: Si cu copiii, care sunt fani fast-food, ce facem? Ei nu vor evolua?
D: Ba da, însa ei sunt cei mai bombardati chimic si de aceea au cea mai grea misiune. Lor li s-a introdus genetic, de catre parinti dependenta de alimentatia actuala.
A: Cum adica?
D: Adica parintii lor au fost supusi unui anumit program alimentar si acest lucru a fost transmis urmasilor. Daca lucrurile ar fi lasate asa, urmatoarea generatie ar fi dependenta suta la suta de anumite produse si obiceiuri alimentare.
A: Sa înteleg ca lucrurile se vor schimba?
D: Da. La sfârsitul anului 2010 ai sa vezi cum copiii îsi vor modifica singuri dieta.
A. Asa, ca prin minune?
D: Ei, cu ajutor de la Matrice! Noi primim o noua forma de energie si acest lucru ne face sa percepem altfel lucrurile. Schimbarea va veni din interior, dar la fiecare atunci când va fi timpul. Sa stii însa ca acum este o perioada foarte grea. Cei ce ne conduc au întetit si amplificat atacurile iar acest lucru ne face sa ne trezim facând anumite fapte care stim ca nu sunt bune.
A: Adica?
D: Adica, chiar daca tu nu manânci carne, te poti trezi ca îti este pofta de cârnati.
A: Si ce trebuie sa fac?
D: Sa îti pui întrebarea de unde îti vine aceasta pofta. Este a ta sau este indusa. Intreaba Matricea daca este în regula sa manânci cârnati, daca îti este benefic si daca dorinta ta are corespondent de adevar la nivelul Matricei.
A: Si toti ar trebui sa facem acest lucru, adica sa ne schimbam obiceiurile alimentare?
D: Da, dar daca vrem. Cum îti spuneam, este ceva ce vine din interior.
A: Vreau totusi sa lamurim un alt aspect. Am primit întrebari în acest sens. In prima carte tu ai spus ca noi ne rugam unui Dumnezeu pe care l-am mostenit. Creatorul este Dumnezeul Suprem.
D:Da.
A: Si nu ar trebui sa ne conectam direct la Sursa?
D: Ar trebui sa ne gândim ca vrem sa ne conectam la Creatorul Suprem, însa conectarea se face tot prin Dumnezeu. Vezi si aici este o pacaleala a anunnakkilor. Ei ne-au indus ideea unui coordonator pe care l-au numit supremul, special pentru a nu putea trece dincolo de el. Ei ne-au spus ca el este maximum posibil si ca în afara de El nu mai exista nimic. De aceea oamenii când se roaga, se roaga unui Dumnezeu care este facatorul Cerului si a Pamântului.
A: Nu înteleg!
D: Ce vezi când te uiti în jos?
A: Pamântul.
D: Si când te uiti în sus?
A: Cerul.
D: Si cui te rogi? Coordonatorului cerului si al pamântului! Adica te limitezi singura. Creatorul Suprem, cel caruia ar trebui de fapt sa ne rugam este Creatorul Universal Suprem si Absolut a Tot ceea ce a existat, exista sau va exista. Numai întelegând aceste lucruri vom putea evolua.
A: Dar eu când ma rog, ma rog la Dumnezeu. Doar atâta spun.
D: Da, dar la scoala ti-au spus ca el este facatorul cerului si al pamântului si tu în mintea ta ai clar acest lucru.
A: Pe vremea mea nu se discutau astfel de lucruri la scoala, dar ca idee, da, vine din copilarie. De fapt ai dreptate. Daca ma întreaba cineva cine este Dumnezeu, raspund facatorul cerului si al pamântului. Nu stiu de unde vine acest raspuns, dar clar, asa este.
D: Este ceea ce ne-au bagat ei în cap. Este un program ce vine din vechime. Este o pacaleala.
A: Si trebuie sa ma rog unui Dumnezeu/Creator Universal si nu Dumnezeului? Cum sa formulez?
D: Nu este vorba de formulare ci de credinta. Tu trebuie sa întelegi ca dincolo de Dumnezeul acesta se afla ceva mult mai mare, atât de mare încât toate universurile si toti Dumnezeii fac parte din El. In momentul în care vei întelege acest lucru, mintea ta va trece dincolo de Coordonatorul universului nostru
A: Si îl va ocoli pe acesta?
D: In nici un caz! Va trece prin El si de acolo mai departe catre Suprem.
A: Adica ma rog, rugaciunea ajunge la Dumnezeu coordonatorul Terrei si de acolo este transmisa la Dumnezeul Suprem?
D: Cam asa. Dar nu ajunge la Coordonator. Ai spus-o ca si cum Dumnezeul Universului nostru ar fi un fel de postas, care da mesaje mai departe. Este vorba de o stare vibrationala. In rugaciune tu te contopesti cu Coordonatorul Universului nostru si împreuna cu El pleci mai departe catre Sursa. Singura nu ai putea face acest lucru. De fapt tu poti accesa Matricea, ai aceste informatii, nu stiu de ce te mira aceste lucruri.
A: Pentru ca eu sunt o fire mai pragmatica si am nevoie de dovezi clare, materiale.
D: Energia în acest moment nu poate deveni materie. O simti ca energie sau nu.
A: Nu la asta ma refeream! Daca vorbesc cu o entitate, am pretentia sa o vada si altii!
D: Dar daca ea vrea sa fie vazuta doar de tine? Daca are o misiune clara?
A: Nu m-am gândit. Dar aici este cu dus si întors, caci imaginatia îti poate juca feste.
D: Credeam ca ai înteles în sfârsit ce treaba ai, dar se pare ca m-am înselat. Oare cât crezi ca o sa mai dureze? Nu prea mai este timp de plimbat de colo colo si amânat.
A: Apropo de timp, din ce în ce mai multi oameni simt ca sa scurtat timpul. Si eu la fel. Uneori am chiar senzatia ca întârzii undeva si nu stiu unde!
D: Intârzii la întâlnirea cu tine însuti. Si ceilalti la fel. Este timpul ca fiecare din noi sa îsi faca alegerea.
A: Ce alegere? Mi-a mai spus cineva exact acelasi lucru!
D: Fiecare sa îsi puna întrebarea daca vrea sa îsi asume misiunea de a schimba Terra. Daca vrea acest lucru, atunci va trebui sa se schimbe mai întâi pe sine. Asta o va putea face accesând constient fluxul de energie ce ne este transmis. Acest flux îl va ajuta sa se regleze energetic si întregul lui organism fizic si energetic va începe sa capete pulsul universului. Acesta este primul pas. Când va sosi momentul el va putea transmite împreuna cu altii acest puls, planetei si astfel Terra se va putea ridica vibrational. In prezent omul are un circuit special al energiei. Ca un flux care intra prin crestetul capului si iese prin talpi. La fel si Terra. Ea are o energie, ca un circuit care intra prin polul nord si iese prin polul sud, continuu. Acest lucru se va modifica; Terra, omul si tot ceea ce exista pe planeta va începe sa pulseze.
A:Cum?
D: Ca o inima! Asta la început. Pe urma vom putea sa ne activam constient si chiar permanent câmpul Mer-ka-ba. Atunci abia vom începe sa simtim ce înseamna sa fii cu adevarat Om.
A: Cum putem accesa aceasta energie?
D: Spune ca vrei sa o primesti, ca vrei sa o simti. Cere acest lucru si ti se va da. Dar în momentul în care faci cererea trebuie sa ai deja convingerea ca ai primit-o.
A: Cum?
D: Sa zicem ca tu vrei sa te transformi. Sa fii mai buna. Te rogi ca sa te schimbi, dar rugaciunea ta trebuie sa fie de fapt una de multumire. Trebuie sa spui ca multumesti pentru faptul ca începând din acest moment ai devenit mai buna. Sa simti ca si cum deja ai fi capatat aceasta însusire.
A: Si daca vreau altceva, material, sa zicem bani.
D: Of, nu înteleg de ce toata lumea vrea bani! Ar fi mult mai corect sa vrea întelepciune, bunatate, iubire...
A: Din simplul motiv ca banii îti aduc liniste si prosperitate!
D: Nu este adevarat. Iti pot aduce si griji, boala si suparare.
A: Da, dar nu este obligatoriu! Lipsa banilor macina societatea actuala. Tu nu vezi ca oamenii nu au cu ce îsi plati facturile, mâncarea...
     D: Daca vrem bani, trebuie sa cerem Matricei acest lucru. In Matrice exista orice si oricât pentru toata lumea.
A: Dar concret, cum trebuie formulat?
D: Intâi trebuie sa întelegem de ce ni se pare ca nu avem bani. Sa vedem daca am facut vreodata ceva, daca am ranit pe cineva, daca am luat banii vreunei persoane, daca am spus ca a avea bani este rau sau orice alte gânduri asemeni acestora. Daca constatam ca am facut vreuna din aceste fapte, atunci trebuie sa ne concentram asupra ei, sa cerem Matricei si persoanei implicate iertare, chiar daca aceasta persoana suntem noi si sa transmitem forme-gând-energie pozitive. Apoi trebuie sa cerem Matricei banii. Trebuie sa facem acest lucru ca si cum i-am avea.
A: Cum?
D: Multumesc Matrice pentru multimea de bani pe care o am!
A: Si daca în portofel am 10 lei?
D: Trebuie sa îti imaginezi ca ai 100.000 de lei. Trebuie sa te bucuri si sa multumesti fiind convinsa ca în portofel ai acesti bani! Poti chiar sa te gândesti cum sa îi cheltui sau cum sa ajuti alte persoane.
A: Si ajuta?
D: Incearca. Numai asa te poti convinge. Spre exemplu, eu când am învatat sa scriu aveam foarte multe teme. Doamna ne dadea câte cinci pagini de litere. In loc sa ma gândesc ca am de scris cinci pagini, multumeam Matricei în momentul în care ma apucam de treaba pentru faptul ca am tema aproape gata, ca am stiut cum sa o fac si ca am învatat foarte mult datorita ei. Asa si cu banii sau cu orice vrem. Dar ar fi mult mai bine sa cerem Matricei sa devenim oameni. Cred ca ar fi mai de folos. In noua energie banii nu ne vor ajuta prea mult!
A: Si cum se va manifesta în plan fizic aceasta noua energie?
D: Vom deveni altfel
. A: Dar asta nu înseamna ca ne vom schimba?
D: Ba da.
A: Si asta nu va avea repercusiuni asupra vietii cotidiene?
D: Daca tu crezi ca va avea urmari, atunci asa va fi.
A: Nu. Concret, daca un om lucreza într-o firma a carui patron face parte dintr-o organizatie oculta si se schimba vibrational, nu este dat afara?
D: Ba da. Cu siguranta, dar cum spuneam trebuie sa ne alegem calea. Acum, nu mai târziu sau mâine. Nu mai este timp.
A: Bine, si daca omul ramâne fara serviciu ce va face?
D: Va trebui sa ceara Matricei un loc de munca nou unde sa fie apreciat pentru ceea ce face si ceea ce simte!
A: Si va primi?
D: Sigur, daca o face corect si din inima.
A: Sunt curioasa unde se va angaja o masa mare de oameni, cu vibratie noua! Tu îti dai seama ca daca toti se schimba si conducatorii ramân la fel, va fi lipsa de locuri de munca?
D: Nu toti angajatorii au vibratii negative. Sunt multi oameni buni. Si mai este un lucru: când majoritatea va capata noua vibratie, nu va mai fi necesara angajarea!
A: Da, vom trai din cultivarea pamântului!
D: Si din asta si din multe alte activitati corecte si conforme cu Codul Legilor.
     A: Vreau sa vorbim despre meditatia de duminica seara. Se simte ca si cum ar fi bruiata.
D: Lumina nu o poate bruia nimeni. Daca cineva simte acest lucru înseamna ca este de vina.
A: Dar si eu am simtit!
D: Si tu ai intrat în meditatie fara sa te descarci de anumite forme-gând-energie. Nu poti accesa o forma superioara de energie fiind încarcat negativ. Ceea ce ai simtit tu era de fapt energia luminii care te tinea de-o parte spre a nu-i agresa pe ceilalti.
A: Este o explicatie, caci de obicei eu nu simt agresiunile. Pe mine nu ma agreseaza aproape nimic. Poate sunt neevoluata.
D: Intunericul nu poate agresa lumina, iar daca aduci lumina în întuneric atunci acesta dispare si devine la rândul lui lumina. Tu nu poti fi atacata în nici un fel de întuneric. Nu este vorba de evolutie ci de protectie. Tu ai în jurul tau un câmp de foc care te apara. Si tu poti fi simtita uneori ca si când ai ataca, dar de fapt câmpul tau te protejeaza de ei si într-un fel pe ei de tine.
A: Am cunoscut persoane mult mai avansate spiritual ca mine care erau agresate. Si când spun agresate, ma refer la reale atacuri psihice si energetice.
D: Este vina lor. Omul trebuie sa aleaga între întuneric si lumina. Singur hotaraste de ce parte sta. Daca alege ambele, atunci el se va gasi într-o zona asemanatoare cu umbra, adica nici în întuneric, nici în lumina.
A: Si e rau?
D: Nu este nici rau, nici bine. Este alegerea lui. Singura problema este ca va primi vibratii din trei parti. Adica va fi când în întuneric, când în lumina, când în zona de umbra. Nu va avea un loc stabil.
A: Chiar daca este un spirit evoluat?
D: Chiar daca. Este vorba de liberul lui arbitru. El vrea sa stea acolo. Nu l-a pus nimeni.
A: Si asta este motivul pentru care simte aceste socuri atât de puternic? D: Retine doar un lucru. Asta explica tot: Lumina nu poate fi atacata, caci ea devine foc si arde. Lumina nu poate deveni întuneric.
A: Asta am înteles, este clar.
D: Intunericul însa poate deveni lumina. Ca sa îti explic mai clar, noi am fost tinuti în întuneric. Acum lumina a început sa îsi faca simtita prezenta si noi am început sa o vedem. Va mai trece putin timp si o vom simti în noi. Unii chiar au început sa o simta.
A: Când spui lumina, te referi la Dumnezeu?
D: Ma refer la lumina, dar ea este focul lui Dumnezeu si va deveni Dumnezeu. Crezi ca dupa ce îl vei avea constient în tine pe Dumnezeu, te vei putea gândi sa te întorci în întuneric?
A: Dar totusi, oamenii de care îti vorbeam de ce se simt agresati?
D: Pentru ca vor sa aiba si întuneric si lumina. Le este bine asa. Si atunci ei suporta ambele vibratii. Sa stii ca este foarte greu sa traiesti asa. Este mult mai usor sa fii într-una din laturi, nu ai vibratii opuse, nu trebuie sa te lupti; îti dai seama prin ce stari contradictorii trece un suflet care intra în lumina si apoi brusc în întuneric?
A: Si nu îi putem ajuta?
D: Este alegerea lor. Noi le putem spune, dar de iesit trebuie sa iasa singuri. Si sa stii ca meditatia de duminica seara este pazita de entitati speciale. Pe ele nu le pacaleste nimeni. Daca cineva se simte agresat asta înseamna ca aceste entitati îl tin la distanta. Trebuie sa faca o scurta meditatie în care sa se descarce si apoi sa intre.
A: Asa o sa facem. Sa stii ca multe persoane te simt si te iubesc.
D: Simt energia, dar ea nu este a mea. Si mie îmi este data. Este gresit sa crezi ca un om are o asemenea putere. Dar cum spuneam la întâlnirile de duminica participa multi Luminatori. Este si Aghton si înca trei din ceilalti inuaki.
A: Chiar, de ei mai stii ceva?
D: Cu cei trei comunic foarte bine si clar. Cu restul doar din când în când.
A: Cine sunt acesti Luminatori?
D: Sunt suflete evoluate ce provin din segmentul superior al Matricii. Sosesc special în fiecare duminica spre a ne ajuta.
A: Putem cere sa îi vedem?
D: Da, dar ei sunt energie, vibratie si sunet. Nu au o forma asa ca noi.
A: Dar putem cere sa îi percepem?
D: Da. Vor veni cu drag sa ne îmbratiseze.
A: Si ce ar trebui sa simtim?
D: Ai sa vezi! Nu pot descrie în cuvinte. Este ca si când intri într-o mare de iubire.
A: Si ceilalti inuaki, sunt bine?
D: Da. Unul este mai avansat decât mine si învat foarte multe lucruri de la el.
A: In ce sens mai avansat?
D: El a început deja sa se relationeze cu pulsul universului. Pe el îl ajuta mult parintii. Si noi o sa ajungem tot acolo, dar mai avem un pic de muncit!
A: Asta înseamna ca a avut noroc!
D: A fost o reusita a Matricei, întrucât programul lui de sosire pe Terra a fost respectat întocmai.
A: Dar ei vorbesc, dau informatii?
D: Aghton spune ca da, dar în cercuri restrânse si nimeni nu a avut curajul sa puna pe hârtie ceea ce au auzit.
A: Nici parintii aceia despre care spuneai ca sunt mai evoluati?
D: Ei, toti trei au o alta misiune si o cunosc. Ei vor trebui sa lucreze împreuna si va fi suficient. Nu au nevoie de ajutor din exterior.
A: Sa înteleg ca tu ai nevoie de noi?
D: Noi toti avem nevoie unul de celalalt. La noi este la fel. Mie mi-e înca dificil deoarece trebuie înca sa lucrez la anihilarea karmei trupului meu. Abia apoi voi putea sa fiu pe deplin eu însumi.
A: Si mai ai mult? D: Mai am exact atât cât este necesar. Nu este nici mult, nici putin.
     A: Vreau sa te întreb ceva. In ultimul timp am interactionat cu tot felul de persoane, unele chiar foarte evoluate sau cel putin asa i-am simtit eu, care spuneau ca vad în ei tot felul de universuri. Ce îmi poti spune despre acest lucru?
D: Cum adica vad universuri în ei?
A: Ei spuneau ceva la modul ca sunt creatori de universuri.
D: Poti crea universuri doar atunci când ai potente de Dumnezeu sau de Creator, iar a crea un univers este un lucru foarte dificil deoarece trebuie sa îl si coordonezi. Nu poti crea un univers si lasa la întâmplare. Ar fi energie irosita iar acest lucru nu este permis de Matrice. Dar aici explicatia poate fi alta. De ceva timp, cam de vreo cinci luni, Terra este bombardata cu o forma de energie speciala, menita sa ne ajute sa evoluam. Asta înseamna ca tot mai multi oameni se trezesc si încep sa vada lucruri. Tu ti-ai pus vreodata întrebarea din ce suntem facuti noi, ce ne deosebeste?
A: Da si cred ca toate cele sase miliarde de suflete si-au pus aceeasi întrebare.
D: Si ai aflat raspunsul?
A: Nu. Adica conform cu doctrina kabbalei suntem creati din elemente si din Akasha sau Duh Sfânt. Dar nu stiu ce ne deosebeste.
D: Nimic.
A: Cum adica nimic?
D: Nu ne deosebeste nimic. Totul este Unul. Noi toti si tot ceea ce exista suntem împreuna, adica un tot.
Daca Creatorul ar hotarî acum întoarcerea noastra în Matrice, ma refer la tot ceea ce exista, Terra, univers, planete, universuri, totul ar deveni Matrice iar matricea la rândul ei este egala.
A: Vrei sa spui omogena?
D: Da. Ea este doar energie. Daca un scaun, un om sau un catel intra în ea si se unesc, toti se transforma în acelasi gen de energie, deci nu exista nici o diferenta.
A: Si atunci ce face ca scaunul sa fie scaun, catelul catel si omul om?
D: Ideea care a stat la baza creatiei. Este ca si cum ai lua o bucata de plastilina si ai face un scaun, apoi un catel si apoi un om. Ei sunt din acelasi material, dar arata altfel. Dupa care ar trebui sa iei energie si sa dai viata. Este foarte simplu.
A: Da. Parerea ta.
D: Uite, daca tai un pom, poti face din el un scaun, un birou, poti face focul, conteaza ideea care a stat la baza taierii copacului. Tu alegi ce vei face cu el.
A: Dar lemnul tot lemn ramâne!
D: Aici ai dreptate, deoarece atunci când a fost conceput a fost creat ca lemn, însa tu îi poti modifica forma fizica. Gândeste-te ca tu ai avea posibilitatea sa ai o idee, sa iei o energie, sa o modelezi si sa o transformi într-un lucru sau o fiinta. Nu este greu, trebuie doar sa crezi si sa vrei ca acest lucru sa se întâmple si se va întâmpla. Problema ar aparea în momentul în care tu ti-ai dori sa creezi un Tyranosaurus Rex, eu un soare nou, vecinul un urias. Ar fi un haos total.
A: Si atunci?
D: Matricea are concepte prestabilite. Asta este motivul pentru care nu ni se da voie sa intervenim în creatie. Noi nu putem face un univers nou pe care sa îl suprapunem peste cel existent. Noi trebuie sa modelam universul care ni s-a dat si în care traim. Numai asa îl putem schimba. Noi putem modifica doar realitatea în care traim.
A: Dar sunt oameni care pot îndoi linguri. Adica cu puterea gândului transforma metalul în plastilina si îl îndoaie.
D: Asta da, caci exista conceptul de plastilina. Dar sa încerce sa transforme metalul într-un Pterodactyl.
A: Cândva au existat Pterodactyli. Poate se poate conecta la imaginea de demult.
D: Au existat, dar nu mai exista. Conceptul a fost sters din manifestare. El exista în Matrice dar nu mai poate fi materializat aici pe Pamânt.
A: Am înteles!
D: Si în viitor noi vom putea crea doar ceea ce exista ca si concept.
A: Referitor la viitor, din câte stiu nu este fix; îl putem modifica.
D: Da, dar în niste limite. Uite, noi trebuie sa evoluam spiritual. Asta este sarcina noastra acum. Sa spunem ca tu vrei si eu vreau si înca alti un milion. Daca planul Creatorului este ca Terra sa evolueze si noi suntem singurii care acceptam acest lucru, atunci vom fi singurii care vom merge mai departe. Restul se vor duce în segmentul matricial corespondent si vor primi o alta misiune.
     A: De ce nu pot ramâne?
D: Pentru ca numai Creatorul este cel care are dreptul sa intervina si sa ia hotarâri. Noi suntem într-un fel doar participanti. Este drept ca suntem întrebati daca vrem sa mergem mai departe sau nu, dar dupa reguli stabilite. Nu de capul nostru!
A: Se spune ca Terra se va schimba...
D: Sigur se va schimba.
A: Nu asta vroiam sa spun! Exista o teorie a catastrofismului care spune ca avem la dispozitie mai multe optiuni de a ajunge la un viitor luminos si ca una din aceste optiuni ar fi un cataclism la nivel global, mult mai amplu decât mi-ai povestit tu, dar care totusi poate fi evitat daca ne vom trezi. Asta înseamna ca avem totusi o optiune!
D: Optiunea de a alege calea pe care vrem sa o urmam, dar nu unde ajungem. Alegem cum sa ajungem acolo.
A: Tu care crezi ca este calea pe care o vom alege?
D: Noi am ales deja calea! Nu conteaza care este ci unde duce. Eu nu vreau ca oamenii sa se sperie; multi nu pot întelege aceste lucruri. Daca le este teama, atunci vor genera sentimentul de frica, iar frica este a anunnakkilor. Dumnezeu ne iubeste la fel de mult pe toti. Asta înseamna ca are grija de noi si ne da ceea ce crede El ca este mai bun si ca ne trebuie.
     A: Deci tu spui ca omul nu poate crea universuri.
D: Da. Omul asa cum este el acum nu poate face asta!
A: Si atunci ce sunt acele universuri interioare pe care le vad anumite persoane?
D: Aghton spune ca ceea ce vad ei de fapt este unirea lor cu Creatorul Suprem.
A: Poti fi un pic mai explicit?
D: Da. Imagineaza-ti ca interiorul tau este asemeni universului. Ca pielea ta este universul si ca organele tale sunt planete. Tu esti coordonatorul lor la fel cum si Dumnezeu este coordonatorul universului nostru. Tu raspunzi de buna functionare a lor, de hrana si energia pe care le-o dai, ce sa faci cu ele, cum sa le îngrijesti, cum sa le vorbesti. Daca te concentrezi la Creatorul Suprem, daca te uiti la creatie prin ochii lui vezi ca El în interior are la fel, universuri, sori, planete, oameni... Daca Matricea ar absorbi totul, totul ar fi egal.
A: Sa înteleg ca noi nu putem crea un univers propriu?
D: Nu. Nu avem voie. Noi putem modifica, anula sau transforma realitatea universului în care traim. Atât. Doar asta avem voie acum. Stii de ce? Pentru ca noi cream cu mintea si nu cu sufletul. Daca ceea ce am dori ar fi facut din dragoste si iubire, daca ar fi facut în concordanta cu Gândirea Divina si Legile Universale, daca actiunile noastre zilnice ar reflecta aceste lucruri, adica în actiunile noastre s-ar regasi Dumnezeu, atunci cu siguranta am avea voie sa realizam si universuri. Dar stii de ce?
A: Nu.
D: Pentru ca atunci ne-am da seama ca nu avem nevoie de ele!
A: Nu înteleg!
D: Daca tu ai fi Dumnezeu si ai sti ca poti face orice, chiar crea un univers, dar ca acest lucru este inutil, caci exista deja universuri create care trebuiesc coordonate catre perfectiune si ca orice nou univers ar însemna un consum de energie nenecesar, ai face-o?
A: Nu stiu. Poate ca da, spre a-mi demonstra mie ca pot!
D: Vezi, de aceea oamenii nu pot crea nimic în acest moment. Noi nu trebuie sa ne demonstram nimic. Nici noua, nici altora. Noi trebuie sa învatam sa traim în Adevar.
A: Cum adica?
D: Atunci când traiesti în Adevar tu esti prima persoana care stie acest lucru. Asta înseamna ca tu nu te mai minti pe tine însuti.
A: Este logic! Totusi nu vad legatura!
D: Tie îti place sa te duci la o petrecere la care toti se îmbata?
A: Nu.
D: Dar te duci.
A: Daca trebuie!
D: Nu trebuie. Tu îti spui ca trebuie ca sa îti gasesti o scuza. Te duci pentru ca vrei. Tu te minti sau nu? Sau de fapt te duci, stiind ca ei se îmbata dar te distreaza si cu toate astea ti-e rusine sa o recunosti?
A: Dar sunt situatii în care trebuie sa faci compromisuri!
D: Au fost. Si au fost acceptate, acum nu mai avem timp.
A: Si ce trebuie sa fac?
D: Sa spui fie nu vin pentru ca va îmbatati, fie vin daca îmi promiteti ca nu veti bea peste masura, iar daca îti place sa te duci fiindca te distreaza cum se îmbata macar recunoaste-o.
A: Si daca se supara pe mine?
D: Daca se supara este problema lor. Tu ti-ai ales calea. Ai hotarât sa nu te mai minti. Asta este primul pas. Urmatorul ar fi sa nu îi mai minti pe cei din jur. Adevarul poate fi spus oricât de dur ar parea.
A: Dar în unele situatii nu poti spune omului verde în fata!
D: Nu direct si dur, dar poti gasi o forma de a reda Adevarul cu blândete, rabdare si iubire. Aici sa stii un lucru: exista oameni care se vor supara indiferent de modul în care le vei reda un Adevar. Acestia trebuiesc lasati în pace. Ei au calea lor. Principalul este sa nu jignesti si sa nu faci rau.
A: Dar daca stii ca un om va muri mâine, este bine sa îi spui direct?
D: Nu. Caci ar suna foarte urât. Ca si cum tu ai fi superior si ai avea posibilitatea sa stii lucruri dintr-o alta sursa.
A: Si cum ar trebui formulat?
D: Poti verifica de unde ai aceasta informatie si care este modul în care acest suflet va pleca. Daca este datorita unei boli, te poti ruga Matricei pentru el si îi poti lumina calea spre a-i face trecerea mai usoara. Daca va fi o moarte brusca sa zicem în urma unui accident, iar tu stii acest lucru, îi poti spune ca ai impresia ca mâine nu este bine sa iasa din casa. De el depinde daca te va asculta.
A: Dar nu intervin în karma lui?
D:Nu. Caci daca ai primit mesajul exista posibilitatea ca tu sa fii însarcinat sa îl tragi de mâneca.
     A: Foarte complicat! Am vazut ca toata lumea, ma refer la cei cu înclinatii esoterice, vorbeste în ultimul timp de importanta si necesitatea implementarii conceptului de Adevar, dar mi se pare destul de dificil, mai ales în societatea actuala.
D: Când traiesti în Adevar stii cumva ce este corect sa faci si ce este bine sa spui. Când însa aceste atentionari izvorasc din mândrie sau orgoliu, atunci ele nu au legatura cu Adevarul si îti fac rau în primul rând tie. Si mai este un lucru la care trebuie sa renuntam!
A: La ce?
D: La agresivitate. Agresivitatea vine de la anunnakki. Ei ne-au învatat sa fim agresivi. Omul nu este facut sa fie asa.
A: Dar sunt oameni care sunt agresivi fara motiv!
D:Agresivitatea vine din nestiinta, nesiguranta, neîntelegere si este un aspect al urii. Un om legat constient si permanent la Matrice nu poate fi agresiv si deci nu poate urî, caci el simte doar iubire. El cunoaste Legile si vede ca toti suntem Unul si atunci stie ca nu poate fi rau cu el însusi. De aceea spre a ajunge Creatori trebuie mai întâi sa ne schimbam pe noi însine. Nimeni nu o poate face în locul nostru.
A: Dar macar putem primi explicatii!
D: Explicatiile sunt bune, dar aici este vorba de traire. Daca nu simti tu ce înseamna sa fii altfel, nu poti ajunge la transformare. Totul este forma-gând-energie. Tu esti cel care genereaza aceste stari si tu trebuie sa le simti. Nimeni nu te poate ajuta.
A: Ramân totusi la parerea mea. Este important sa ai un sprijin, sa ai unde gasi explicatii, sa ai pe cine sa întrebi!
D: Asta datorita faptului ca omul este obisnuit ca ideile altora sa fie cele bune. Este programat sa fie asa! Noi am fost învatati sa acceptam ideile altora si sa ni le însusim ca fiind corecte. De ce trebuie sa cautam Adevarul în exteriorul nostru când el se afla în interior? Daca tu auzi la televizor o informatie, sufletul tau îti spune exact daca este corecta sau nu. Daca tu simti ca nu este adevarat, dar totusi te uiti la explicatiile celor ce au lansat-o, atunci mintea ta va reusi sa te faca sa vezi Adevar în minciuna. Dar nu este corect! Sufletul tau stia exact si ti-a dat raspunsul. De ce trebuie sa îti verifici credinta?
A:Sunt mai documentati, daca eu gresesc?
D: Cei ce lanseaza idei false sunt în general interesati sa ne tina în adormire, fara reactie. Asta este tot ce vor.
A: Dar de ce?
D: Tu crezi ca ei nu îsi dau seama ca lumea a început sa se trezeasca, sa se schimbe? Urmasii anunnakkilor sunt foarte speriati deoarece nu s-au mai confruntat cu aceste lucruri. Inaintasii lor nu le-au lasat scris nimic depre transformarile care vor veni si de aceea nu stiu ce sa faca. Au încercat sa ne bombardeze, dar vad ca nu prea merge.
A: Cu ce sa ne bombardeze?
D: In primul rând au crescut atacurile energetice. In special acolo unde sunt foarte multi oameni.
A: Si cum ne ataca energetic? D: In principal cu ajutorul acelor obeliscuri de care îti vorbeam si am vazut ca au instalat si ceva în spatiu, de unde transmit acelasi gen de unde, însa sunt mult mai puternice si ajung aproape peste tot. Si mai nou ne bombardeaza cu substante chimice aruncate din aer.
A: Cum adica?
D: Am vazut trecând avioane încarcate cu anumite substante, pe care le aruncau pe sol.
A: Sunt substante contra daunatorilor, un fel de insecticid.
D: De unde stii? Aghton spune ca sunt substante toxice si ca peste tot în lume s-a început bombardarea cu acestea.
A: De ce?
D: Aghton spune ca oamenii au început sa se schimbe, sa caute altfel de informatii, de hrana si din ce în ce mai multi vor spatii nepoluate pentru locuit. Asta nu este bine pentru cei ce ne conduc, caci înseamna ca din ce în ce mai multi se vor trezi, iar ei nu stiu cum sa procedeze. De aceea au avut ideea de a intensifica aceste atacuri, care spre norocul nostru nu sunt foarte eficace. Sunt curios sa vad cu ce idee vor mai veni!
A: Noi ne putem proteja de aceste atacuri energetice?
D:Da.
A: Cum?

     D: Sa cerem Matricei sa ne ridice frecventa în asa fel încât sa nu mai putem fi agresati. Totul este forma-gând-energie. Daca iesim din tiparul acestor transmisiuni nu le vom mai simti.
A: Nu putem face acelasi lucru si cu substantele chimice?
D: Ba da, dar momentan este greu, deoarece le înghitim si ele intra în noi. Putem cere însa sa le eliminam asa cum au intrat fara a pastra ceva în organism. Este mult mai usor. Noi înca nu avem posibilitatea de a transforma ceva material de energie negativa în ceva pozitiv.
A: Adica nu putem transforma clorul în zahar?
D: Nu. Ii putem modifica gustul spre a deveni dulce si tine atâta timp cât ne gândim la acest lucru, însa nu îi putem sterge tiparul. Nu îl putem modifica permanent. Va ramâne cu proprietatile clorului, deoarece asa a fost tiparul care a stat la baza nasterii lui si nu noi am fost cei care l-am creat.
A: Si nu exista vreo posibilitate de a anula toate efectele toxice ale substantelor pe care suntem obligati sa le consumam? D: Ba da. Ti-am spus. Trebuie sa ne ridicam vibratia corpului. Asa putem face si avem si voie, deoarece corpul este al nostru. Noi suntem raspunzatori de el.
A: Da-mi un exemplu.
D: Daca eu stiu ca manânc mâncare care contine substante chimice spun: multumesc Matrice ca m-ai ajutat sa elimin pe cai naturale, în totalitate, fara a retine nimic, toate substantele daunatoare organismului meu.
A: Asta este o idee foarte buna, caci asa am putea elimina grasimi sau orice ne este daunator.
D: Da. Este vorba doar de programare. Noi trebuie sa învatam sa cerem. Universul este oricând gata sa ne ajute. Noi suntem cei ce ne cream obstacole si facem ca totul sa fie complicat.
A: Asa am fost învatati!
D: Da si oricum ne este mult mai usor sa luam ceea ce ne dau altii decât sa gândim cu capul nostru. Dar din fericire aceste lucruri se vor schimba.
A: Cam când crezi ca se vor produce modificari?
D: Nu vreau sa vorbesc despre aceste lucruri, principalul este ca ne îndreptam spre o noua lume în care vom învata cum sa redevenim oameni.
A: Dar vor exista schimbari geografice, calamitati, dezastre?
D: Ele vor exista numai în masura în care oamenii nu vor vrea sa se schimbe, atunci Matricea va trebui sa gaseasca o cale de a-i face sa plece. Numarul celor ce vor dori sa nu se schimbe va fi cel care va determina curgerea evenimentelor.
A: Dar tu cum vezi viitorul imediat?
D: Daca totul va ramâne ca acum, daca nu va interveni nici o schimbare, atunci s-ar putea ca magnetismul terestru sa fie întrerupt pentru câteva zile.
A:Si ce înseamna acest lucru?
D: Inseamna ca miezul pamântului se va opri. Daca acest lucru se va întâmpla atunci magnetismul terestru va fi zero. Asta va afecta tot viul de pe planeta.
A: Si oamenii?
D: In special.
A: Ce repercusiuni ar putea avea lipsa magnetismului asupra oamenilor?
D: Aghton spune ca omul poate suporta fara urmari 48 de ore de magnetism zero. Dupa aceasta perioada omul începe sa înnebuneasca, sa devina agresiv. Intr-o perioada cuprinsa între 3 si 15 zile toti locuitorii Terrei ar fi nebuni si ar uita absolut totul.
A: Intre 3 si 15 zile? Depinde de fiecare?
D:Da.
A: Si cât va dura aceasta lipsa de magnetism?
D: Nu stiu. Daca se întâmpla, între 3 si 15 zile.
A: Exista vreun loc pe Terra unde ne putem refugia si în care sa fim aparati?
D: Nu. Daca se va întâmpla va fi la fel peste tot.
A: Dar miezul Pamântului din ce este format?
D: Eu îl vad ca fiind o roca uriasa. Aceasta roca are un învelis, iar la suprafata acestui învelis ne gasim noi. Daca se va opri, roca va deveni lichida. Acest lucru se va putea petrece în decursul a maxim 15 zile. Daca devine lichida, crusta va începe sa se miste si continentele se vor deplasa. Asta va însemna ca polul sud, polul nord si continentele vor fi într-o alta locatie.
A: Tot timpul spui daca. Sa înteleg ca nu este ceva cert?
D: Asa este. Viitorul este deschis. Noi îl scriem. Unele lucruri sunt sigure, altele nu. De noi depinde.
A: Si aceasta modificare a polilor este sigura?
D: Polii se vor modifica. Acest lucru este sigur. Nu se stie însa în cât timp.
A: Dar avem si un scenariu optimist?
D: Totul este optimist, caci ne asteapta vremuri noi si un pamânt nou. Nu este doar o schimbare a polilor caci va fi o noua era cu o noua rasa, cu abilitati si capacitati, ce va fi în stare sa traiasca într-o noua stare de constiinta, în concordanta cu Legile Universale si în armonie cu Matricea.
A: Este obligatoriu ca inversarea polilor sa dureze între 3 si 15 zile?
D: Nu. Se poate petrece si în 24 de ore, dar nu putem hotarî noi asta.
A: Si noi ce ar trebui sa facem?
D: Noi nu putem face nimic, doar sa ne schimbam în interiorul nostru. Ce este lasat sa se întâmple se va întâmpla. Noi trebuie sa fim conectati la inima pamântului, sa avem aceeasi vibratie, aceeasi energie. Dupa ce vom intra în aceasta noua dimensiune vom deveni dumnezei. De aceea vor intra doar cei cu iubire în suflet.
A: Si cum ne putem racorda la inima pamântului?
D: Trebuie sa ne schimbam în interior, sa ne centram pe iubire si recunostinta, sa ne unim cu toata creatia si sa ne conectam la pamânt. Sa îi simtim vibratia, sa vorbim cu el. Terra este o fiinta vie care stie exact ce face fiecare din noi. Daca îi dai iubire îti va raspunde la fel. Daca îi dai distrugere si ura, ura si distrugere vei primi.
A: Si daca noi începând de astazi îi vom darui iubire?
D: Cei ce îi vor darui iubire vor primi iubire înapoi.
A: Asta înseamna ca vor fi aparati?
D: Vezi, aici conteaza intentia. Daca îi dai iubire cu gândul de a nu avea probleme nu cred ca ajuta. Iubirea este o energie pura ce vine din suflet. Este energia care a stat la baza a tot ceea ce exista. Când daruiesti iubire trebuie sa o faci din inima, fara intentii. Iubirea exista pur si simplu; în ea nu se ascunde nimic.
     A: Si daca reusim sa ne conectam la inima pamântului cu iubire atunci vom reusi sa schimbam ceva?
D: Cu siguranta. Pamântul va fi ajutat si astfel schimbarea va fi mai usoara si mai rapida. Si aici este vorba tot de energie. Daca noi dam vibratie de iubire Terrei, aceasta se va transforma în energie pura iar Terra o va primi sub forma de surplus energetic. Acest lucru va face ca schimbarile sa se produca mai rapid si fara dezastre majore. E ca si când tu împingi o masina. Una este sa o împingi singura, alta daca te ajut si eu si alta daca vin câtiva oameni.
A: Sa înteleg ca daca majoritatea oamenilor se trezeste, schimbarile vor fi mai blânde?
D: Schimbarile vor fi la fel. Vom ajunge tot acolo, însa mult mai repede si mai usor.
A: Din câte vad eu nimeni nu vrea sa schimbe nimic!
D: Nu pot spune asta. Aghton spune ca oamenii încep sa vada realitatea. Poate ca nu înteleg înca ceea ce vad, dar principalul este ca ei cauta raspunsuri. Daca ar întelege ca Adevarul se afla în ei!
     A: Spuneai ca miezul pamântului este o roca. Exista teorii care sustin ca de fapt în centrul pamântului s-ar afla o cavitate, o lume si chiar un soare.
D: Eu vad centrul pamântului ca fiind o roca uriasa. Exista într-adevar uriase canale subterane, dar acestea sunt altceva.
A: Imi poti spune?
D: Da. Unele exista de foarte mult timp, sunt naturale, altele de când au sosit primii anunnakki, iar altele sunt construite de cei ce ne conduc în prezent.
A: Si sunt populate?

     D: Da. Ele au locuitori. Cele facute de actualii conducatori, au fost realizate cu scopul de a se proteja si ascunde la nevoie, dar ei nu stiu ca nu le vor fi de folos. Celelalte au locuitori de pe alte planete.
A: Stie cineva de existenta acestor extraterestri?
D: Bineînteles. Tot cei ce ne conduc. Ei stau acolo cu acordul lor.
A: Sunt tot rai?
D: Nu sunt rai. De altfel nici anunnakki nu sunt rai, caci asa au fost lasati sa fie, ei doar sunt. Cei ce se afla în interiorul pamântului sunt fiinte foarte elevate, care ne-au ajutat de multe ori si ne vor ajuta si acum daca va fi nevoie. Când vom fi pregatiti vom putea chiar comunica cu ei.
A: Asta înseamna ca vor interveni în caz ca planeta ar lua-o razna?
D: Vor interveni numai în masura în care vor avea voie sa o faca. Ei cunosc Legile si stiu ca daca nu ne-ar lasa sa evoluam ar plati scump. Cum îti spuneam sunt fiinte evoluate.
A: Si atunci cum de colaboreaza cu actualii guvernanti?
D: Spre a fi lasati sa stea aici. Numai asa ne pot ajuta.
A: Sunt printre cele mai evoluate fiinte din Univers?

     D: Nu. Sunt altele mult superioare care ne ajuta si care sunt deja energie, de aceea ele nu au nevoie sa stea lânga noi.
A: Sunt acele farfurii zburatoare care apar uneori pe cer?
D: Fiintele de care îti vorbeam nu au nevoie de vehicole spre a se deplasa. Ele sunt energie si de aceea pot fi oricând, oriunde doresc.
A: Au fost oameni?
D: Oameni sunt doar aici pe pamânt. In rest sunt forme ale creatiei. Fiecare lume are propriul sau tipar, dar totul a fost creat de aceeasi minte. Trebuie sa întelegi ca lumile chiar daca par diferite au aceeasi forma-gând-energie si toate au fost scoase din Matrice.
A: Imi poti spune de unde vin acesti extraterestri ce se gasesc pe Terra.
D: Majoritatea vine din zona Sirius. Restul de pe alte sisteme solare.
A: Cei de pe Sirius au intervenit deseori în evolutia noastra?
D: Toate fiintele ce au trecut pe aici au intervenit în evolutie. Si cei ce sunt prezenti si cei ce au fost doar în trecere, totusi acestia de care îti vorbeam ne-au ajutat cel mai mult. Datorita lor am ajuns atât de repede în punctul în care putem evolua. Fara ei ar fi durat mai mult.
A: Ei sunt dusmanii anunnakkilor?
D: In univers nu exista cuvântul dusman. Tot ceea ce exista, exista pur si simplu, cu un anume scop. Fiecare forma de viata are o misiune si un rol bine stabilit. Cuvântul dusman are un sens doar aici pe Pamânt si sunt convins ca tot ei l-au inventat.
A: Adica anunnakki? De ce spui asta?
D: Tu când spui dusman, ce îti vine în cap?
A: Cineva care vrea sa îmi faca un rau, sa îmi ia ceva, " sa ma atace...
D: Bine, gândeste-te daca în loc de dusman ar veni un prieten, o persoana pe care o cunosti si la care tii, atunci ce ai face?
A: Un prieten nu ar veni cu intentii distructive! Dar daca ar fi cazul, as sta de vorba, l-as întreba, i-as explica...
D: Corect, iar daca toti am fi prieteni, daca nu am mai avea nimic de împartit si nimic de luat, daca totul ar fi la dispozitia noastra si am sti ca putem avea orice, oricând si în orice cantitate, ar mai exista cuvântul dusman?
A: Nu, dar asta este o utopie. Traim într-o altfel de realitate.

     D: Traim în realitatea care ne-a fost impusa si pe care am acceptat-o. Este realitatea înaintasilor nostri; noi am mostenit-o si se presupune ca ar trebui sa o dam la fel mai departe.
A: Asa este, dar nu avem ce face. Când vor reusi toti oamenii sa se schimbe, atunci probabil ca va fi altfel.
D: De ce sa înceapa ceilalti sa se schimbe? De ce nu întâi noi? Important este sa te schimbi întâi tu, sa îti modifici credintele si modul de gândire. Daca fiecare ar face acest lucru cu sine, ne-am trezi la un moment dat ca realitatea în care traim s-a schimbat.
     A: Sa revenim totusi la schimbarile care vor avea loc pe Terra. Este sigur ca vor avea loc?
D: Da. Terra si oamenii se vor schimba. Totul este programat sa se întâmple.
A: Stim când?
D: Pâna în anul 2013. Dar exact nu stiu. Nu cred ca stie cineva ziua exacta.
A: Vor exista catastrofe?
D: Nu vreau sa le numesc asa. Sunt schimbari. Trebuie sa le vedem ca pe ceva bun. Terra va renaste si odata cu ea si oamenii. De ce sa spui ca a deveni om, indiferent cum, este o catastrofa?
A: Pentru ca oamenii s-au învatat cu un anumit echilibru, cu o societate, cu o stare de fapt.
D: Oamenii sunt facuti sa se învete cu orice. Oamenii sunt buni, sunt creati din iubire si de aceea pot aduce iubire, trebuie sa îsi aduca însa aminte cum. Asta este tot. Ei trebuie sa se dezvete de obiceiurile anunnakkilor care ne-au condus de milenii si tot de milenii ne-au inoculat gândirea si trairile lor. Acum a venit momentul sa renuntam la aceste vibratii si sa revenim la vechea noastra stare. Nu este nimic rau si nici catastrofal.
A: Asta se aplica doar în masura în care întelegi aceste lucruri, dar cum majoritatea nu este pregatita, nu vad cum am putea transforma o apocalipsa în ceva bun!
D: In primul rând prin evitarea folosirii acestor cuvinte!
A: Care cuvinte?
D: Catastrofa, apocalipsa, distrugere, sfârsitul lumii...
A: Si cum sa spunem?
D: Schimbare, renastere, nou început, transformare, nou pamânt... tu nu întelegi ca totul este forma-gând-energie si ca importanta este vibratia intentiei, a cuvântului si a gândului! Conteaza cum spui, cum gândesti si ce traire ai în momentul în care spui un lucru.
A: Aici cred ca ai dreptate!
D: 2012 este anul în care societatea asa cum o stim noi astazi trebuie sa fie înlocuita. Este punctul terminus.
A: Este vina noastra?
D: Tu când te uiti la pamânt ce vezi? Il vezi pur, curat, corect sau din contra, poluat, corupt...
A: Pai, cam a doua varianta!
D:Si ti-ar conveni sa continue asa?
A: Nu. Mi-as dori sa se schimbe ceva.
D: Asta se va întâmpla. Este o sansa unica, întreaga creatie este cu ochii pe noi.
A: De ce?
D: Pentru ca se încearca un lucru care nu a mai existat pâna acum: trecerea planetei si a tot ceea ce exista pe ea într-o noua dimensiune.
A: Cu totul?
D: Ceea ce exista pe ea trebuie sa treaca prin modificari vibrationale si energetice.
A: Si nu se poate face acest lucru dintr-o data?
D: Nu, caci totul ar exploda. Si noi, si planeta. Totul trebuie facut gradual. Aceasta crestere a început cam prin 2003. De aceea oamenii simt ca si cum ar avea probleme de sanatate.
A: Au crescut într-adevar problemele medicale.
D: Asa vor sa ne pacaleasca. Toate starile de disconfort, migrenele, depresiile, crampele se datoreaza acestor cresteri de frecventa. La toate acestea se adauga si curatarea treptata de chimicale.
A: Cum adica?
D: Cu cât frecventa noastra creste, cu atât organismul elimina mai usor si mai rapid toxicul din noi.
A: Dar este un lucru bun!
D: Ar fi daca nu am introduce altele, asa ca le eliminam si le introducem, este chiar mai daunator, caci corpul se curata si se intoxica.
A: Si ce sa facem?
D: Cum ziceam: sa ajutam procesul de curatare eliminând constient tot ceea ce este daunator, prin ingerare de hrana naturala si prin programari de dezintoxicare.
A: Da, dar vezi tu, ei continua sa ne bombardeze chimic. Aproape ca nu exista hrana fara chimicale, apa este poluata, aerul este încarcat cu deseuri...
D: Nu uita ca mintea umana nu cunoaste limite. Totul este sa vrei, sa îti doresti cu adevarat. Noi putem face minuni!