EU CEL CARE SUNT de Lala publicat la 19.11.2010
EU CEL CARE SUNT
EU CEL CARE SUNT, PARTE DIN TOT CEEA CE ESTE
dau comanda corpurilor mele si tuturor structurilor mele energetice, genomului uman, sa se reprogrameze ACUM SI PENTRU ETERNITATE pe frecventa IUBIRII/ MINTII DIVINE a CREATORULUI TATA/MAMA.
Cer ca toate programele fizice, mentale, emotionale sau cauzale si dizarmoniile produse de acestea sa fie anulate si sterse din energia mea iar corpurile mele sa fie realiniate la armonie, echilibru viata adevarata pe frecventa Luminii CRISTICE.
EU CEL CARE SUNT, PARTE DIN TOT CEEA CE ESTE dau comanda corpurilor mele si tuturor structurilor mele energetice sa se alinieze si sa integreze Lumina Adevarului, Armoniei si Echilibrului, Iubirii neconditionate, Claritatii si Discernamintului din acest moment si pentru eternitate.
ASA SA FIE SI ASA ESTE.

EU CEL CARE SUNT, PARTE DIN TOT CEEA CE ESTE
dau comanda corpurilor mele sa se reprogrameze si sa descarce noile programe pentru VIATA ADEVARATA, NEMURIRE, PENTRU ELIMINAREA TUTUROR TIPARELR DISFUNCTIONALE CARE PRODUC BOALA, IMBATINIRE, DEGENERESCENTA SI DEGRADARE, DEZECHILIBRU, HAOS la orice nivel.
Cer ca toate aceste anomalii sa fie sterse si curatate din structurile mele energetice si ma reprogramez acum EU CEL CARE SUNT PARTE DIN TOT CEEA CE ESTE pentru IUBIRE SI VIATA in acord deplin cu planul divin in BUCURIE PACE SI LUMINA.
Cer ca toate programele bazate pe limitarile egoului, pe frica, separare, izolare, neputinta, singuratate, violenta, ura, agesivitate control, manipulare, necredinta, neadevar, distorsionare sau inductie sa fie anulate si efectele lor sterse din energia mea si inlocuite cu noile progamari bazate pe IUBIRE NECONDITIONATA, INTELEPCIUNE, CLARITATE DICERNAMINT SI CUNOASTERE DIVINA, IMPLINIRE, FERICIRE, ABUNDENTA, COMUNIUNE COMPASIUNE, PACE SI ECHILIBRU, cu toate programele noii energii in rezonanta cu Noul Pamant si structurile sale, cu planul si vointa divina.
ASA SA FIE SI ASA ESTE.
EU CEL CARE SUNT, PARTE DIN TOT CEEA CE ESTE ma supun doar vointei Tatalui si planului divin si cer sa fie indepartat tot ceea ce interferaza cu vibratia sau misiunea mea sau nu-mi mai foloseste in conformitate cu Legile Creatorului, cu dreptul si datul meu divin, pentru binele cel mai inalt.
SUNT LUMINA DIN LUMINA TATALUI si imi revendic acum noul meu trup, noua mea identitate planetra si cosmica. Imi revendic ADEVARUL, GRATIA SI PUTEREA.
SUNT LUMINA DIN LUMINA TATALUI si nu ma supun decit LUI si Legilor divine.
SUNT LUMINA DIN LUMINA TATALUI si imi revendic acum mostenirea cosmica, imi revendic locul si statulul meu, dreptul la A FI, drepul la viata si existenta, implinirea fiintei in lumina, iubirea si iertarea Tatalui.
SUNT LUMINA DIN LUMINA TATALUI, EU CEL CARE SUNT DIN TOT CEEA CE ESTE, EU SUNT ACELA si revendic acum tot ceea ce imi apartine prin drept si dat divin ACUM SI PENTRU ETERNITATE.
ASA VA FI SI ASA ESTE.

EU CEL CARE SUNT, PARTE DIN TOT CEEA CE ESTE dau comanda corpurilor mele sa renunte ACUM SI PENTRU ETERNITATE la toate creatiile dizarmonioase, distorsionate si iluzorii, la toate formele gind si tiparele energetice raspunzatoare de boala, suferinta durere, moarte, esec, neputinta, nevoi iluzorii.
Cer ca APA VIE si HRANA SFINTA sa inunde fiinta si sa vindece in iubirea si gratia Tatalui toate disfunctionalitatile genomului. Cer ca Lumina si Iubirea Creatorului sa fie pentru eternitate vesmintul, scutul si stidardul meu in armonie si echilbru la toate nivelele si in toate aspectele fiintei.
Cer decodificarea energiei vietii in toate structurile mele, din toate timpurile , spatiile si dimensiunile spre gloria si slava Tatalui si a Luminii.
Renunt la moarte pentru viata.
Renunt la iluzie pentu adevar.
Renunt la separare pentru unitate.
Renunt la haos pentru ordine.
Renunt la limitare pentru cunoastere.
Renunt la necredinta pentru credinta.
Renunt la vina pentru iertare.
Renunt la conditionare pentru neconditionare.
Renunt la frica pentru iubire.
Renunt la durere pentu bucurie.
Renunt la boala pentru sanatate.
Renunt la neputinta penrtu forta.
Renunt la slabiciune pentru putere.
Renunt la mila si judecata pentru compasiune.
Renunt la tristete pentru bucurie.
Renunt la umilinta pentru slava Tatalui.
Renunt la confuzie pentru claritate si discernamint.
Renunt la singuratate pentru desavirsire.
Renunt la egoism si sacrificiu pentru armonie.
Renunt la control, frica si manipulare pentru iubire.
Renunt la violenta si agresivitate pentru pace.
Renunt la ignoranta pentru cunoastere.
Renunt la dizarmonie pentru armonie.
Renunt la suflet pentru spirit.
Renunt la voia mea pentru voia Tatalui.
Renunt la tot ce a fost pentru tot ce este si pentru tot ce va fi.

EU SUNT LUMINA, PUTEREA, IUBIREA SI INTELEPCIUNEA si aduc SLAVA SI MARIRE GATIEI SI GLORIEI DIVINE, TATATUI SI LUMINII.
EU SUNT CEEA CE SUNT DIN TOT CEEA CE ESTE, si nu voi mai lasa pe nimeni sa-mi spuna cine sunt.
EU SUNT ACELA.
EU SUNT.
PACE, LUMINA SI IUBIRE.