ADANA de Lelia Mihail publicat la 06.08.2007
ADANA
     Suntem in anul 20.000 ien. Continentul MU (Lemuria) era o amintire.
Lemuria a ramas in mitologie ca Gradina Raiului-EDEN. Lemurienii erau inalti de peste 2 metri, aveau pielea auriu-portocalie si ochii violet.
Erau androgini. Se hraneau cu fructe; mango era preferat pentru ca era echilibrat yin-yang.
Dupa multi eoni de stare androgina, entitatile de aici au hotarat sa separe sexele. Coșmarul incepe.

"Eva se naste din coasta lui Adam." Incepe civilizatia atlanta.
Actul de separare sexuala a durat eoni intregi. Odata separarea produsa in om a intrat teama intrucat echilibrul sufletului disparuse.
     Numele primului om, dupa biblie , este ADAN. Numele de Adam este versiunea iudaica a numelui. Vom vedea ca acest nume apare in documente si in mitologii mult mai"vechi" decat cea iudaica care nu are mai mult de 6000 ani vechime.

Suntem in anul 8000 ien.
Prima pereche a lui Adan a fost Lilith.
Asta inseamna ca perechea adevarata a lui Adan este Lilith(puritatea), nu Eva(femeie, care desemneaza actiunea de despartire a sexelor. Eva, femeia, poate fi numita Adana, femininul lui Adan.
Lilith (Lelia)era androgina si nu mai putea fi partenera lui Adan. El devenise barbat si avea nevoie de o femeie ca partenera de viata.
Cand Adan-Anu a fost ispitit de sarpe sa guste din mar era alaturi de perechea sa divina, Lilith. De aceea si in zilele noastre barbatii sunt tristi ca au pierdut-o pe Lilith(Lelia). Privesc inapoi ...cu mănie.

Pentru a se razbuna ,in intunecimea mintii lor pentru aceasta cadere, au transmis umanitatii ideea ca Lilith este un demon.

In kabala iudaica, sefira daat nu este nici macar insemnata pentru ca este sfera lui Lilith.
Pe pomul sefirotic vedem ca sefira daat cuprinde capul si gatul omului cazut in a treia dimensiune.
     Eroarea initiala a lui Adan a fost intrarea in corp material ceea ce a determinat nevoia de hrana "animalica".
"Marul lui Adam" este cel care desparte in corpul uman energia masculina de cea feminina.
De ce oare "marul" este mai proeminent la barbati? Aceasta intrebare ar putea constitui o tema interesanta de meditatie.
     Limba spaniola conserva vechiul nume de Adan, nu a adoptat influenta iudaica.
De ce spaniolii,cei"mai catolici decat papa" nu au adoptat terminologia biblica?
Pentru ca au suferit influenta araba.
Nu stim daca asta au dorit,dar arabii ne-au ajutat sa rupem vălul aruncat de cei ..cu care si azi sunt in plina ..neintelegere.

Scrierile descoperite in zona Mesopotamiei spun ca civilizatia mesopotamiana a fost fondata de populatia extraterestra numita ANUNAKI.
Parintele acestor anunaki era, evident, Anu. EL este "blestemat" sa stea pe Terra pana la intoarcerea entitatilor "pastorite" de el la androginie.
Dar tot Anu se numea si conducatorul Lemuriei. Dat fiind ca civilizatia mesopotamiana dateaza cam de la 6000 ien, iar Atlantida s-a scufundat pe la 10.000 ien putem concluziona ca e vorba despre aceleasi entitati care se intorc sa isi continuie evolutia.
     In prezent populatia din orasul subteran Telos, care se considera continuatoarea atlantilor, al carei conducator este,ati ghicit,ADANA, se straduieste sa aduca populatia Terrei la starea androgina.

Privim imaginea transmisa drept chipul lui Adana. Androginia este evidenta dar tenta feminina subliniata de nume vrea sa fie acoperita de imaginea masculina. De ce?
Probabil pentru a fi acceptat de mintile conservatoare.
Cum un conducator femeie, ar sari in sus multi! Atat timp cat pamantul este inca in dimensiunea a treia vor mai exista delimitari intre energiile masculine si femine. De fapt asta si este chintesenta dimensiunii a treia.
     Anul 6000 ien.
A fost numita Ishtar de babilonieni, Inaanna de sumerieni, Astarte de catre greci si Ashoreth de catre evrei.
Titlurile ei sunt multe si reflecta complexitatea atributiilor sale; Lumina Lumii, Cea care Deschide Pantecul, Judecatoarea cea Dreapta, Datatoarea de Legi, Zeita Zeitelor, Regina Cerului, Cea Care Da Putere, Doamna Victoriei, Iertatoarea de Pacate, Torta Cerului si a Pamantului, Pastorita a Pamanturilor. Este Steaua Serii (Zib) - Zeita dragostei si a placerii si Steaua Diminetii (Dilbah) - Zeita a razboiului si distrugerii. Este Zeita care, desi da nastere lumii, ramane Fecioara.
Aceasta divinitate este o figura aparte in panteonul antic.
Iubitoare datatoare de viata si gata de sacrificiu, dar pe de alta parte cruda, razbunatoare, vanitoasa si infidela, Ishtar este in primul rand puternica si independenta, domneste de una singura, fara un sot. Desi este cea mai importanta dintre zeite, relatiile ei de familie sunt confuze - este considerata fie fiica zeitei Lunii, Ningal si sotului acesteia, Nanna (sau Sin), patronii orasului Uruk. In alte traditii este considerata fiica Zeului Cerului, Anu, sau sotia acestuia. Este sora Zeului Soare - Utu si a Zeitei Subpamantului, Ereschkigal. Este infatisata purtand o centura ce are inscrise pe ea semnele zodiacului calare pe un leu, animalul ei, si, asemeni Dianei , este insotita de caini. "Sunt mai mare decat muntii/ Sunt Imparateasa Zeilor/ Sunt Regina Cerului/ Sunt Stapana pamantului..." Miturile despre Ishtar venerata in Akkadia / Babilon reprezinta o dezvoltare a miturilor sumeriene despre Inanna. Ea nu este doar intruparea sexualitatii si fertitlitatii, "Leoaica bataliei" si zeita vindecarii, dar si cea care acorda regilor dreptul de a domni peste poporul ei. Faima ei a ajuns pana in tarile hittitilor si hurritilor, n Sumeria, Egipt si Asiria (unde era venerata mai ales sub aspectul sau razboinic, purtand arc, sabie si pumnal; curajul ei era simbolizat de leul pe care il calarea). Inanna, corespondenta sumeriana a lui Venus, incearca sa o detroneze pe sora sa, Ereskigal dar este prinsa si condamnata la moarte de cei 7 Anunaki, pazitori ai zeitei mortii. Sumbrii Anunaki sunt judecatori ai faptelor omenesti si pedepsitori ai lor.

     Inanna are 7 atribute ale puterilor ei de care este despuiata pe drumul dintre poarta iadului si tronul surorii ei. Zeii Enlil si Nanna urmaresc peripetiile Inannei.
Aceasta devine o bucata de carne atarnata intr-un cui; si aceea alterata.
Doar Enki o sustine si trimite 2 bocitori la Ereskigal, care era cea mai desavarsita bocitoare. Este invinsa cu propriile ei arme. Impresionata de bocetele celor doi le ofera "bucata de carne" ceruta . Inana este reinviata dupa ce este stropita de 60 de ori cu iarba vietii si licoarea vietii.
Anunaki nu o lasa sa plece din infern decat daca lasa pe altcineva in loc.
Copiii lui Anu devenisera de la caderea Atlantidei slujitori ai mortii. Inanna isi sacrifica sotul,pe Dumuzi, pe el il alege pentru a fi trimis in iad.
Deci nu poate fi cucerita libertatea fara sacrificarea sotului. Asta presupune atat renuntarea la experientele sexuale cat si repararea greselilor copiilor lui Anu, separarea sexelor.
Iubirea pura, neimpovarata de sex, sora lui Dumuzi, se ofera sa-l inlocuiasca pe Dumuzi in iad in fiecare an pe timpul a 6 luni. Zeul Anu da oamenilor painea si apa mortii .
     Anul 2000 ien.
Hititii locuiesc in peninsula turcica. Ei construiesc un mare oras numit Adana. In 1335 ien, numele orasului era Uru Adaniyya ( Adania hitita) si locuitorii se numeau Danuna (Denyen, Danunites, Danaoi, Danaus, Danaids, Dene, Danai, Danaian).
.Oare de ce ne par atat de familiare aceste nume?
     Asta ar insemna ca mai exista o Adana si in alta zona a pamantului de vreme ce aceasta Adana era hitita. Numele provine de la hititul(uru) Adanya.
In Iiada lui Homer, orasul se numeste Adana. Numele orasului vine de la legenda lui Adanus si Sarus; fii ai lui Uranus, care au venit in apropierea raului Seyhan, unde au construit orasul.
Sarus era zeu in Dacia. Grecii l-au botezat pe fratele lui "cel rau" Tiphon. Persii ii ziceau Adan. Numele de Adana a suferit diferite modificari de-a lungul timpului: Adanos, Ta Adana, Uru Adaniya, Erdene, Edene, Ezene, Batana, Atana, Azana.
     Stim cu totii, sau ar trebui sa stim ca, orasele sunt botezate fie dupa numele unui zeu, conducator, erou sau al apei ce curge prin apropiere. Mai rar cu numele zonei respective si asta daca numele zonei este un simbol mult prea important in perioada construirii sau reconstruirii orasului.
     Anul 670 ien.
Frumoasa iudaica Ester, pentru a-si salva poporul se casatoreste cu regele persilor Ahasverus; Ahsheri (675 - 650ien) --numele persan ; care domneste 25 ani. Tot iudeii spun ca Asher a format un trib; unul din cele 11 care s-au separat de iudei. Am putea concluziona ca persii erau "tribul lui Asher".

     Ura iudeilor pe "fratii" lor cat si pe orice suflare care nu este iudaica este strecurata in toate "cartile sfinte". Nu vorbim aici de tot felul de secte si grupari. Povestea lui Ahashverus blestemat de Iisus este una dintre dovezi.
"Jidovul ratacitor" era sublim, dar lipsea cu desavarsire, intrucat era persan si nu avea nici o legatura cu Iisus. Povestea e prea "cusuta cu ata rosie". In perioada in care a trait acest rege, omul traia cam 100 de ani deci nu avea cum sa existe pe vremea lui Iisus.
Mai ales ca nu fusese blestemat inca- zica-se! Noi stim insa ca "blestemul" exista inca din perioada lemuriana.
     Anu, trimite permanent pe Terra, diferite personaje care sa imfaptuiasca aducerea oamenilor inapoi in starea de androginie.
     Anul 2000 en.
Un astfel de "personaj" este Adana din Telos, in dimensiunea a cincea. Este de la sine inteles ca exista alte persoanaje in dimensiunea a treia, de data asta perechi, femeie - barbat.

     Legenda spune ca de la detronarea lui Uranus, conducerea a luat-o Saturn, care nu este prea binevazut nici in prezent de astrologie.
Saturn mai este denumita si "planeta mortii". Sa fie aici sediul clanului Anunnaki?
Daca luam in considerare spusele lui R. Steiner ca planeta noastra a avut un prim stadiu, denumit Saturn, da, totul devine clar.
     Intrand putin in astrologie ,putem emite o ipoteza.
Ca acei anunnaki, atunci cand se intrupeaza, vin sub semnul lui Saturn.
Cei care cunosc persoane marcate de planeta Saturn imi vor da sigur dreptate.
Este vorba ,in mod deosebit, de persoanele care manifesta anumite talente, au har cu alte cuvinte, sunt harismatici.
Au o mare putere de atractie dar nu sunt prea iubiti, de fapt sunt chiar temuti. Daca le studiem harta astrala observam ca ei sunt nascuti in capricorn, varsator sau peste si mai au si planeta Saturn foarte bine plasata pe cerul nasterii.
Dupa ce ei isi vor fi facut datoria vom fi cu totii iesiti din puterea astrelor. Sa nu tragem concluzia pripita ca toti cei nascuti in perioada amintita sunt in aceasta situatie; doar cei cu har.
     In prezent nu mai exista "vanatoare de vrajitoare" exista "vanatoare de zei".
E la moda sa se discute despre zei si auzim tot felul de clasificari intre zei adevarati si zei falsi.
Daca in antichitate fiecare civilizatie cauta sa demonstreze ca apartine unui grup de entitati extraterestre, si asa este,au fost doar 7 "participanti" la popularea pamantului, in prezent se arunca cu noroi in proprii stramosi. Nimeni nu vrea sa auda ca e "musafir " pe Terra.
Toti stramosii erau zei comparativ cu nivelul actual al umanitatii terestre. Si intrucat nici nu mai stim ce inseamna zeu este hilar sa ii calificam in adevarati si falsi.
     STOP! Zeii sunt zei, nici falsi nici adevarati. Au fost numiti "zei falsi" toti zeii de dupa cadere. Acesti "falsi" au condus planeta din insarcinare divina timp de eoni. Si raspund ,de ceea ce au reusit sau nu, in fata divinitatii.
     Si aceasta denumire -zeu- poate fi valabila doar de la preluarea conducerii de catre clanul Sananda, caruia ii apartine si "personajul" Iisus, pe care il chema Emanuel.
Pana atunci erau dumnezeu. Si sunt intradevar "frati" doar ca cei din clanul Sananda n-au suferit "separarea".
Sa nu confundam acesti zei cu entitatile care au imbratisat ideologia luciferiana, si ,care initial, erau tot zei.