De la Zamolxe spre noua era -Partea III de Aryana Havah publicat la 12.05.2011
De la Zalmoxe la noua era - Partea III
     A: Spuneai ca noi trebuie sa devenim Dumnezei. Care este cel mai simplu mod de a atinge aceasta stare?
D: Sa ne constientizam pe noi însine.
A: Cum?
D: Sa întelegem ca Dumnezeu este în noi si nu în exteriorul nostru. Dumnezeu este în noi si noi suntem în Dumnezeu.
A: Dar noi am fost învatati sa îl vedem pe Dumnezeu undeva acolo sus si sa ne rugam Lui.
D: Si l-a gasit cineva pe Dumnezeu acolo sus?
A: Nu stiu.
D: Dumnezeu este în interior. Numai întelegând acest lucru si unindu-ne cu El putem deveni Dumnezeu adevarat.
A: Ce trebuie sa facem?
D: In primul rând trebuie sa vrem. Daca vrem acest lucru, atunci trebuie sa cerem Matricei sa ne ajute si sa ne schimbam programarea. Dupa ce am lansat cerinta trebuie sa vedem ce ne blocheaza, care sunt cauzele pentru care noi credem ca nu putem fi asemeni Lui.
A: Cauzele sunt multiple, nici nu pot fi amintite toate. In primul rând pentru ca suntem pacatosi, pentru ca gresim, pentru ca mintim, pentru ca furam...
D: Daca ai constientizat ca acestea sunt piedicile trebuie sa iei fiecare problema si sa o anihilezi.
A: Cum?
D: Sa zicem ca tu stii despre tine ca esti neiertatoare si ca îti place sa îi pedepsesti pe cei din jur. Dupa ce le-ai determinat te gândesti daca aceste trasaturi vin de la Dumnezeu sau din alta parte. Daca ele sunt ale Lui atunci totul este în regula, nu trebuie sa schimbi nimic, daca însa ele sunt pamântene, te întrebi care sunt opusurile acestor vibratii, care sunt starile divinitatii. Atunci ai sa constati ca opusul neiertarii este iertarea si a pedepsei este rasplata. In acest caz tu trebuie sa ceri Matricei sa îti dea aceste aspecte si sa le anihileze pe celelalte.
A: Nu pot pur si simplu sa cer anihilarea neiertarii si a placerii de a pedepsi?
D: Nu, caci nu ar fi de folos. Tu trebuie sa îti polarizezi invers anumite însusiri învatate. Daca le-ai sterge pur si simplu nu ar fi de durata, deoarece tiparul lor ar ramâne în mintea ta si la un moment dat ar aparea din nou. Important este sa modifici tiparul.
A: Si trebuie sa iau fiecare problema în parte?
D:Da.
A: Dar este o munca imensa!
D: Dar sa faci aceste fapte a fost usor?
A: Ele sunt facute pe parcursul multor ani.
D: Ai toata viata înainte. Nimeni nu a spus ca se poate face în câteva ore!
A: Sa presupunem ca am reusit. Am schimbat polaritatea caracterului meu. Care ar fi urmatorul pas.
D: Vreau doar sa îti amintesc de agresivitate. Este cea mai pregnanta trasatura si cel mai greu de anihilat.
A: De ce?
D: Prin agresivitate ne ascundem anumite lipsuri, incapacitati, neîntelegeri.
A: Dar daca cineva te ataca, ce faci?
D: Ii raspunzi cu o polaritate opusa.
A: Daca cineva vine la mine si vrea sa îmi dea un pumn si eu îl simt plin de ura, trebuie sa îi daruiesc iubire?
D:Da.
A: Iti dai seama ca este imposibil. Instinctiv îmi pleaca mâna si îi trag una!
D: Vezi asta este urmatorul pas pe care trebuie sa îl facem. Sa manifestam în exterior, constient atributele divinitatii. Gândestete ce s-ar întâmpla daca atunci când gresesti Dumnezeu ar veni si ti-ar trage una!
A: Nu cred ca putem face o comparatie!
D: De ce nu ? Daca tu vrei sa devii Dumnezeu trebuie sa te manifesti ca El. Trebuie sa întelegi ca totul tine de gândire. Inainte de a pleca pe drumul catre divinitate trebuie sa te întrebi daca vrei sa o faci. Altfel nu are nici un rost. Te vei stradui degeaba, dar nu vei avea rezultate.
A: Si concret ce trebuie sa fac?
D: Sa îti raspunzi cinstit si corect daca tu vrei sa devii Dumnezeu. Sa analizezi ce înseamna acest lucru si abia apoi sa faci afirmatia. Trebuie însa sa îti dai argumente pro si contra pentru ca mintea ta sa înteleaga clar. Daca raspunsul este pozitiv si daca vrei sa faci ceea ce ti-am spus atunci calea îti este deschisa. Cere Matricei si schimbarea va începe. Important este sa faci în fiecare zi o scurta meditatie.
A: Si la ce sa meditez?
D: Vorbeste întâi cu Matricea. Spune-i gândurile tale, regretele, schimbarile pe care vrei sa le faci. Ai sa vezi ca îti raspunde. Ea este un tot viu. Cere-i apoi sa îti arate din ce este formata si roag-o sa te lase sa fii partas la creatie. Roag-o sa îti arate cum a fost creat pamântul.
A: Dar pamântul a fost creat cu mult timp în urma!
D: în Matrice nu exista timp. Totul se petrece acum.
A: Adica eu pot vedea creatia ca si cum s-ar întâmpla în momentul acesta?
D: Da. Fa-o. Este o experienta unica si foarte interesanta.
A: Care este scopul acestei trairi?
D: Sa fii una cu ea. Sa îti constientizezi provenienta si faptul ca toti suntem Unul. Dupa ce ai trecut prin starile creatiei, schimba meditatia. Roaga Matricea sa te lase sa o vezi în interiorul tau, apoi a rudelor, a prietenilor, al mediului înconjurator, a casei tale, etc.
A: Sa zicem ca am facut si acest lucru. Apoi?
D: Apoi ai sa întelegi ca de fapt nimic nu ne separa. Urmatorul pas va fi constientizarea Dumnezeului interior.
A: Cum?
D: Cere-i lui Dumnezeu sa îl simti. Intâi vei simti o forma de energie, calda, placuta, plina de iubire, care vine si te înconjoara.
A: Si daca nu o pot duce?
D: Dumnezeu va veni la tine cu o energie potrivita gradului tau de suportabilitate. Nimeni de pe Terra nu poate suporta toata energia Lui, ne-ar exploda inima. Dupa ce l-ai simtit cere sa îl vezi în jurul tau. Iti va aparea ca o energie colorata în culorile curcubeului. Cere apoi sa îl vezi în interiorul tau, în rude, prieteni, lucruri. Uita-te la toti si toate si vezi ce ne deosebeste. Suntem la fel sau fiecare are o structura specifica?
A: Si ce am sa aflu?
D: Ca nu ne deosebeste nimic.
A: Si care este scopul acestor exercitii?

     D: Sa vedem ca noi toti suntem egali. Numai întelegând ca actiunile pe care le facem, fiecare dintre noi sunt de fapt fapte îndreptate împotriva noastra, vom reusi sa scapam de karma. Daca tu gândesti, vorbesti si actionezi ca si când tot ceea ce faci faci pentru tine, viata ta se va schimba.
A: Este foarte greu, caci ai de luptat cu mentalitatea ta, a celor din jur si toti avem caractere diferite si un mod propriu de a vedea lucrurile.
D: Cam cu câti oameni te întâlnesti tu într-un an? Ma refer la toti si cei cu care stai de vorba si cei pe lânga care treci.
A: Nu stiu. Vreo zece mii.
D: Dar Dumnezeu? De câti oameni crezi ca este cautat?
A: De toata populatia Terrei!
D: Deci El poate. Asta trebuie si tu sa poti face. Daca vrei sa fii asemeni Lui trebuie sa înveti sa iubesti si sa ierti. Sa ai întelegere fata de cel mai slab sau în curs de trezire. Spune-mi daca Dumnezeu ar avea o camara plina cu alimente si tie ti-ar fi foame crezi ca ti-ar da?
A: Cu siguranta!
D: Dar daca tu ai fi Dumnezeu si ai avea o camara plina de alimente si ar veni multi oameni înfometati le-ai da tot ceea ce ai?
A: Daca as fi Dumnezeu da, caci as sti ca pot oricând pune la loc ceea ce am dat.
D: Daca ai fi Dumnezeu le-ai da si i-ai învata cum sa faca sa aiba si ei. Asa face si Dumnezeu cu noi. Ne arata cum sa avem orice vrem.
A: Numai ca nu se prea vede în practica.
D: Nu vedem pentru ca nu vrem. Ne este mai comod asa, desi aceasta este o pacaleala. Am fost învatati cum sa ne chinuim, nu cum sa progresam. Totul este însa atât de simplu!
A: Explica-mi.
D: Pentru a te schimba si a-ti schimba viata trebuie în primul rând sa vrei. Chiar daca tu ajungi la concluzia ca înca nu poti fi Dumnezeu, ca nu esti pregatit, ca nu ai înteles, poti macar încerca sa îti schimbi propria viata si pe a celor din jur. Trebuie sa îti doresti acest lucru cu toata fiinta ta.
A: Da-mi un exemplu.
D: Sa zicem ca tu nu te întelegi cu copilul tau. Ca el nu vorbeste cu tine, ca se ascunde, ca te minte sau ca pur si simplu nu te baga în seama. Verifica întâi de unde a plecat aceasta stare. Cine este de vina. Intreba-te daca nu cumva atunci când era mic si era cicalitor ti-ai dorit sa taca si sa te lase în pace? L-ai trimis oare la bunici spre a scapa de el? L-ai certat pentru ca vorbea prea mult? Ai afirmat vreodata ca te-a înnebunit, ca nu-i mai tace odata gura?
A: Bine, dar astea sunt doar cuvinte. Parintii care spun aceste lucruri nu o spun din inima. Sunt vorbe rostite în anumite momente de epuizare sau chiar în gluma.
D: Ele sunt programari. Cel ce le-a rostit a lansat o comanda catre Matrice si aceasta a reactionat conform cu cerinta. Copilul a devenit necomunicativ sau te ignora. Iti raspunde conform cu vibratia pe care tu însuti ai indus-o.
A: Ce trebuie facut?
D: Trebuie sa stergi programele si sa le înlocuiesti cu programele dorite. Ai grija sa nu te grabesti. Acest lucru nu se poate face deodata. Trebuie sa insisti multe zile la rând.
A: Cât?
D: Nu este o regula. Dureaza atât pâna simti tu ca este adevarat ceea ce afirmi. Si mai este un lucru daunator pe care am vazut ca îl fac adultii. Am vazut asta la multi parinti, chiar si la ai mei. Atunci când un copil greseste, nu mai spune: seamana cu mama sau cu tata. Este foarte daunator. Copilul seamana cu el însusi si cu toti. Daca spui ca seamana cu cineva îl programezi si atunci va capata din ce în ce mai multe trasaturi specifice celui amintit.
A: Asta cu a cauta asemanare în neam este specifica românilor. Am vazut si eu acest aspect si ma straduiesc sa îi fac pe oameni sa înteleaga.
D: Spune-le ca atunci când un copil greseste sa spuna ca el seamana cu Dumnezeu. Si pedeapsa sa fie egala cu cea pe care i-am da-o lui Dumnezeu!
A: Pai nu i-am da nici o pedeapsa.
D: Corect. Daca însa am crede ca Dumnezeu a facut o greseala am sta de vorba cu el si l-am întreba de ce a facut actiunea respectiva. Poti face si cu copilul la fel. Poate ca a avut un motiv, poate a crezut ca face un lucru bun, poate a vazut la altcineva o actiune similara.
A: Ar fi bine sa facem acest lucru. Eu spun ca o discutie este mai constructiva decât o mie de palme, însa asta este mentalitatea noastra actuala.

     D: A fost. De acum trebuie sa ne schimbam.
A: Ar trebui sa ne schimbam, dar ma uit pe strada si vad oamenii din ce în ce mai abatuti si mai irascibili. Nimic din comportamentul nostru nu prevesteste vreo modificare colectiva de natura pozitiva.
D: Modificarea a început deja, dar pentru a se duce la îndeplinire planul Terra trebuie mai întâi sa se curete de ceea ce i-am dat de-a lungul timpului, asa ca ne da înapoi vibratia noastra. Este o perioada dificila dar va trece.
A: Vom avea parte de modificari la nivelul solului, ma refer la globul pamântesc în general?
D: Da. Terra îsi schimba hainele. Trebuie sa vezi continentele, apa si tot ceea ce exista pe suprafata ei ca fiindu-i îmbracaminte. Din când în când ea trebuie sa le schimbe si mai ales acum deoarece ea a început sa creasca în dimensiuni.
A: Cum adica?
D: Terra îsi mareste volumul.
A: Dar nu vorbeste nimeni despre acest lucru. Nu am auzit vreo informatie.
D: Nu stiu daca se vorbeste sau nu, dar asta este realitatea. De-a lungul mileniilor Terra a crescut si va creste în continuare. Ea este o fiinta vie. Totul are o logica si exista un curs al evenimentelor. Exista anumite cicluri de timp care fac ca istoria sa se întâmple si sa se repete. Asa a fost pâna acum, de acum înainte nimic nu se va mai repeta.
A: Sunt schimbari la nivel general, peste tot în Univers?
D: Totul are legatura cu galaxiile si planetele. Exista un ADN cosmic, care uneste totul. In 2012 un ciclu se sfârseste si intram într-o noua etapa. Totul se va schimba, oamenii, Terra. Este primul pas spre a deveni co-Creatori.
A: Din câte am înteles noi putem crea si acum, dar limitat.
D: Da, dar numai în propriul univers, deoarece noi cream cu creierul într-o lume cu doua polaritati si de aceea întotdeauna creatia noastra are si o anti-creatie identica. Dupa ce vom intra în noua lume, creatia noastra nu va mai rani pe nimeni, caci vom crea cu inima.
A: Adica nu ne vom mai folosi creierul? D: Ba da, dar el va fi condus de suflet si nu invers. Dar acest lucru va fi posibil abia dupa ce noua energie se va stabiliza. A: Te referi la noua energie care va schimba Terra?
D: Da. Energia este cea care coordoneaza si organizeaza totul. Noi suntem energie, traim într-un ocean de energie, tot ceea ce mâncam este energie, aerul este energie, absolut totul este energie.
A: Si gândurile si trairile noastre?
D: In special acestea, caci ele sunt generatoare de energie. Mintea noastra este o antena. Noi traim, mâncam, respiram si înnotam într-o mare de energie, însa în prezent este o energie toxica.
A: Dar nu putem curata acest ocean energetic, nu îl putem purifica?

     D: El contine toate trairile noastre de-a lungul timpului. Nu se poate curata asa pur si simplu, totul se supune unor anumite legi, cum ar fi legea karmei.
A: Karma poate fi anihilata prin gând?
D: Nu înteleg întrebarea.
A: Sa zicem ca eu ma concentrez si doresc sa anihilez toata karma negativa odata. Este posibil?
D: Adica tu ai facut rau câteva milenii si apoi în cinci minute vrei sa stergi totul?
A: Da.
D: Nu, nu se poate. Exista posibilitatea pozitivarii unor anumite actiuni, dar pentru asta trebuie sa constientizezi fapta, sa te caiesti, sa îti ceri iertare si sa introduci forme-gând-energie de polaritate opusa celei generate. Asta înseamna ca trebuie sa le iei pe rând si este valabil doar pentru faptele din viata prezenta, dar si asa daca faci acest lucru din dorinta de a scapa, fara iubire, actiunea este un esec.
A: Dar am întâlnit anumite scoli, care fac pachet toate problemele karmice si le trimit la Creator.
D: Ce vina are Creatorul sa primeasca greselile tale? Ti se pare corect? Daca tu ai fi Creatorul si o multime de oameni ti-ar trimite vibratii negative în loc de iubire cum te-ai simti? Ce ai face?
A: Nu cred ca Creatorul interpreteaza aceste lucruri asa!
D: Dar unde se afla Creatorul?
A: In cer!
D: Se pare ca întâlnirile noastre au fost inutile! Creatorul este în tine, în mine, în pisica, în floare, Creatorul este tot. Tu faptic iei greselile tale si ni le dai noua tuturor sperând ca tu sa scapi. Nu?
A: Doar întrebam!
D: Spune-mi tu vrei sa primesti bagajul karmic al celorlalti?
A: Nu.
D: Atunci ceilalti de ce sa o faca, ce vina au ei ca tu ai gresit?
A: Explicatia celor ce fac acest gen de exercitii este ca înainte de a trimite problemele karmice le schimba polaritatea, le anihileaza si practic trimit doar o forma de energie amorfa sau cu încarcatura pozitiva.
D: Polaritatea o poti schimba doar atunci când primesti fizic si energetic înapoi tot ceea ai emis. Tu trebuie sa traiesti aceeasi stare ca cel ce a receptionat actiunea ta. Este simplu. De aceea planeta va trebui sa treaca prin perioada de curatire. Daca exista aceasta posibilitate de stergere a karmei, cu siguranta s-ar fi aplicat. Era mult mai usor si mai rapid.
A: Ma întreb oare de ce cei ce fac astfel de exercitii nu înteleg ca nu sunt reale?
D: Pentru ca gândesc cu mintea si cu ego-ul. Lor le convine, este mult mai usor sa nu faci nimic si sa astepti rasplata. Din pacate mintea poate fi pacalita însa karma nu. Iti dai seama ce bagaj karmic îsi fac cei ce induc astfel de idei?
A: Poate si ei au fost amagiti.
D: Da, dar înainte sa spui un lucru altora, înainte sa îi pui pe altii sa îti urmeze exemplul, ar trebui sa verifici pe pielea ta daca ceea ce stii este adevarat, daca are rezultate. Trebuie sa dai altora doar ceea ce are corespondent de Adevar la nivelul Matricei, altfel nu faci un lucru bun nici pentru tine nici pentru ei.
A: Si ce primesc cei ce dau astfel de energii?
D: Aghton spune ca primesc înapoi tot ceea ce au trimis, numai ca vine tot odata.
A: Cum adica?

     D: Ei si-au strâns prin proprie vointa tot bagajul karmic într-un pachet si l-au expediat, însa bagajul nu a fost primit ci trimis înapoi. Asta înseamna ca ei îl vor receptiona pe tot odata, adica problemele karmice vor veni gramada, toate odata si nu întinse pe parcursul mai multor vieti. Dar asta oricum nu mai conteaza, caci toti vom primi înapoi tot ceea ce am dat, ei vor primi însa mai repede.
A: Mai exista si vreo alta modificare la nivel de planeta?
D: Da, la un anumit moment Pamântul îsi va fixa definitiv pozitia în Calea Lactee.
A: Noi suntem în Calea Lactee!
D: Aghton spune ca suntem când în Calea Lactee, când în Sagetator B.
A: Eu nu stiam de acest lucru.
D: Asta nu înseamna ca este fals.
A: Si ce va reprezenta pentru noi fixarea în noua locatie?
D: Aghton spune ca ceea ce a fost se va schimba, ca ceea ce am trait nu va mai fi si ca ceea ce vom experimenta depaseste capacitatea noastra momentana de întelegere.
A: Sa înteleg ca va fi bine?
D: Da.
A: Când va avea loc aceasta fixare?
D: Acum este stabilita a fi la începutul anului 2013.
A: Cum se va petrece acest lucru, ce înseamna el pentru Terra?
D: Aghton spune ca Pamântul se misca eliptic. De aceea noi am fost când în Calea Lactee când în Sagetator. Sistemul nostru solar nu a avut un loc fix. In prezent Sagetator este înglobat în Calea Lactee. Acest proces a început mai de mult, dar va mai dura un pic pâna când si Pamântul va fi încorporat.
A: Si de ce este înglobat?

     D: Pentru ca Calea Lactee are o forma de magnetism care are capacitatea de a prelua, transforma si îngloba tot ceea ce intra în ea. De altfel magnetismul ei este mult mai puternic decât al Sistemului Solar, asa ca suntem atrasi.
A: Ce se va întâmpla dupa ce ajungem în Calea Lactee?
D: Nu ne vom mai învârti eliptic, ci vom avea un loc stabil.
A: Nu putem evita aceasta absorbtie?
D: Nu. Exista un puls ce este emis continuu din mijlocul Universului. Acest puls este receptionat de mijlocul galaxiei noastre, de mijlocul sistemului solar, de mijlocul planetei si de inimile noastre. Aceasta bataie ne face sa rezonam cu forta de atractie a Caii Lactee si sa fim absorbiti, asa ca nu depinde de noi.
A: Dar daca totusi se întâmpla ceva si ramânem unde suntem?
D: Asta ar însemna sa primim înca o suta cincizeci de mii de ani de încarnari. Crezi ca ar fi bine?
A: De ce atât de mult?
D: Pentru ca abia atunci vom ajunge în aceeasi pozitie ca astazi. Trebuie sa întelegi ca noi putem face saltul doar daca exista permisiunea, totul trebuie sa fie pregatit energetic si vibrational; masa energetica, calitatea si cantitatea energiei au fost gândite si echilibrate optim de catre entitatile coordonatoare ale Matricei. Ele ne-au deschis acest portal de intrare. A fost o munca uriasa si un consum de energie pe masura. De ce sa vrem sa evitam urcarea?
A: Pentru a evita schimbarea!
D: A evita schimbarea înseamna a sta pe loc, adica a nu evolua.
A: Portalul acesta ne va face sa trecem într-o alta dimensiune?
D: Pe o alta frecventa.
A: Se spune ca poporul mayas a trecut la un moment dat într-o alta dimensiune. Este dimensiunea la care vom ajunge ti noi?
D: Noi vom ajunge în dimensiunea rezervata noua. Ei au ajuns în a lor si acum sunt mult mai avansati.
A: Dar cum au facut acest lucru?
D: Ei au constientizat punctul de întâlnire a drumurilor, adica acel punct fix despre care ti-am vorbit si care marcheaza evolutia umanitatii. Ei au ales calea cea mai scurta, adica cea instantanee.
A: Exista si asa ceva?
D: Da. Si noi, restul, am avut sansa.
A: Dar poate nu am stiut!
D: Ei de ce au stiut? Doar am plecat cu totii din acelasi punct.
A: Si cine este raspunzator?
D: Nu exista vinovat. Fiecare colectivitate hotaraste în numele ei.
A: Sau conducatorii lor.
D: Conducatorii sunt acei oameni care sunt alesi de catre colectivitate, doar nu se pun singuri. Fiecare are ceea ce merita si ceea ce a ales.
A: Bine, dar poate ca alegerea unui anumit conducator nu ma reprezinta, nu cred în el, de ce sa fiu parte la destin?
D: Pentru ca asa este regula.
A: Si nu exista nici o cale de a evita acest aspect?
D: Ba da. Calea autodesavarsirii, adica, calea individuala catre Dumnezeu si Creator. Numai asa poti iesi din rând, dar atunci constientizezi un lucru foarte special.
A: Ce?
D: Ca rândul esti de fapt tu?
A: Si mayasii de ce au vrut sa plece?
D: Ei puteau vedea viitorul si au vazut ca ramânând aici nu ar fi putut ajuta ci ar fi fost prinsi în karma.
A: Adica spre a intra în alte dimensiuni trebuie sa scapi de karma?
D: Doar asta încerc sa-ti explic!
A: Si cei care nu vor putea scapa?
D: 2012 este unul din punctele fixe, este un moment de iluminare, este punctul de separare. Atunci oamenii ramasi vor fi triati, iar cei cu karma negativa nu vor putea trece.
A: Adica abia în 2012 se va face trierea?
D: Noi suntem acum în mijlocul schimbarilor si evenimentelor. Avem acum sansa sa trecem sau sa stam. De noi depinde.
A: Si concret, cum scapi de karma, mai este putin timp!?
D: Cheia este sa ierti, sa lasi negativul sa se duca, sa întelegi si sa multumesti, pentru tot ce vei primi.
A: Si mayasii au facut acest lucru?
D: Ei au facut mult mai mult de atât.
A: Ma întreb cum ar fi fara karma!
D: Daca am întelege legea karmei, nu ar mai fi razboaie, foamete, ura si anunnakki ar fi istorie. Dar toate schimbarile vor veni. Aghton spune ca datorita noii energii oamenii au început sa se trezeasca si sa caute raspunsuri. Ceva din interiorul lor îi face sa devina interesati în a evolua. Si chiar daca nu ar face nimic în acest sens, oricum energia îi va ajuta.

  A: Vreau sa te întreb un lucru, se tot vorbeste de o criza economica la nivel mondial, care va aduce foamete, boli, revolte... îmi poti spune ceva?
D: Pentru ca noul sa se nasca, vechiul trebuie sa moara. Este o lege.
A: Dar vechiul nu poate fi primenit, întinerit, schimbat cu blândete, în timp?
D: Lumea actuala asa este gândita. Ne nastem si murim, la fel si natiile.
A: Au existat si oameni despre care se spune ca nu au murit.
D: Pai exista si natii care nu au murit, însa ele sunt conduse tot dupa un model învechit si au la baza un tipar energetic îmbatrânit. Schimbarea care va veni va duce la modificare totala. Este un lucru bun, caci vom evolua. Este scris sa fie asa.
A: Tu vezi ca în viitor electricitatea sa fie înlocuita de o noua forma de energie?
D: Da. Va fi o energie inepuizabila.
A: Se cunosc deja principiile?
D: Da. Ea este deja aici.
A: Când o vom putea folosi?
D: Cred ca peste sase ani, abia atunci va fi stabila si o vom putea avea cu totii, dar vom auzi de ea mult mai curând.
A: Ce principiu sta la baza acestei energii?
D: Miscarea. Vad un dispozitiv care se misca si genereaza un câmp de forta care produce curent. Aghton spune ca în prima faza se va folosi argintul si apoi un praf de cristale.
A: Am mai auzit aceasta descriere.
D: Pai daca corespunde realitatii!
A: De ce o vom putea folosi abia în sase ani?
D: Pentru ca atunci ni se da voie sa o accesam deplin. Pâna atunci inventatorii nu vor gasi solutia de a o face sa mearga continuu, dar nu este vina lor ci a noastra. Noi trebuie sa ne schimbam pentru a o merita. De altfel am început sa ne schimbam. O sa vezi. Oamenii au început sa aiba vise premonitorii. In curând vom începe sa avem vise comune, acestea sunt de fapt comunicari si trebuiesc luate în seama.
A: Ce fel de comunicari?
D: Despre viitor, despre schimbari, despre anumite meditatii sau rugaciuni, despre plante, etc.
A: Si noi ce ar trebui sa facem?
D: Sa ne deschidem inima si sa permitem luminii sa intre si sa anuleze întunericul. Trebuie sa încetam sa ne mai temem, teama ne tine prizonieri în aceasta realitate. Sa începem sa explicam oamenilor, sa îi anuntam. Acest lucru va duce la o trezire colectiva. Chiar daca omul refuza initial, aceste informatii odata auzite ramân în strafundul constiintei si atunci când va fi nevoie ele vor putea fi accesate. Gândeste-te ca în prezent se afla pe Terra multe entitati de lumina care au venit special pentru a ne pregati. Trebuie sa le ascultam pe ele si nu pe cei ce ne-au manipulat de milenii. Trebuie sa încetam sa mai fim dezbinati, dar totul se afla ascuns în sentimentul de ura. Daca reusim sa înlocuim ura cu iubirea, restul va veni de la sine.
A: Tu stii ceva de un anume plan de implantare de cipuri?
D: Aghton spune ca exista, dar ca nu mai au timp si nici voie sa îl puna în aplicare, desi ei se straduiesc sa o faca. Daca planul ar fi reusit întreaga omenire ar fi ramas pentru o foarte lunga perioada de timp în mâna anunnakkilor. Am avut noroc ca s-a intervenit.
A: Ei nu stiu ca nu pot?
D: Nu. Ei lucreaza în continuare. Oamenii sunt bombardati cu energie negativa cu scopul de a li se slabi rezistenta psihica si fizica, însa aceasta energie este contracarata de cea care vine din univers. La fel si cu dezbinarea, ei încearca sa ne arate ca suntem diferiti, ca unii sunt mai buni decât altii, ca unii au dreptul de a avea tot si altii nimic, dar asta este un lucru fals, deoarece noi toti suntem egali si unul, iar tot ceea ce exista este al nostru al tuturor.
A: Este clar ca se încearca dezinformarea noastra. Se vede si din ceea ce se relateaza la televizor.
D: Asa este. Eu nu ma uit de obicei la stiri, dar se întâmpla câteodata sa fiu în sufragerie când se uita mama. M-am uitat la cel care prezenta o stire. I-am vazut sufletul. Am vazut ca el nu credea în ceea ce spunea, dar ca era silit sa sustina o anumita idee. Iti dai seama cât rau îsi facea singur?
A: Avea si omul de platit facturi, de întretinut copii...
D: Si când i se va cere socoteala pentru ceea ce a facut cum va fi? De ce nu se gândesc ca prin ceea ce fac ranesc mase întregi de oameni si ca acest lucru atârna greu? Ar trebui sa înteleaga ca nu mai este timp ca o karma sa se compenseze aici si ca singuri îsi taie dreptul de a fi participanti la viitorul Terrei. Este un dar minunat acela de a fi aici, acum, de a avea sansa sa ne anihilam faptele trecutului si de a o lua de la început. De ce sa nu vrem sa participam?
A: Omul este o fiinta aparte. Spre exemplu, eu am un prieten caruia i-am povestit tot ceea ce stiu, l-am avertizat si cu toate astea refuza sa îsi ia minime masuri sau macar sa încerce sa se schimbe. L-am întrebat de ce si mi-a raspuns ca spera sa nu se întâmple nimic. Bine, am spus eu, dar daca se întâmpla ceva nu este mai bine sa fii pregatit? Am sa vad ce voi face atunci, când voi fi pus în fata faptului împlinit, mi-a raspuns el.
D: Asta nu este gândirea lui. Este indusa. Oamenii au un instinct de conservare aparte si simt clopotelul de alarma. Anunnakki ne bruiaza mecanismul.
A: Si ce putem face? Cred ca sunt multi ca el.
D: Putem fi un exemplu.
A: Eu sunt un exemplu, caci ceea ce am spus în cartile mele, am pus în practica. Eu am un minim de rezerve alimentare, am sursa de iluminat, am o mica rezerva de medicamente... Am spus ca fac aceste provizii tuturor cunoscutilor, le-am explicat ca daca este sa nu se întâmple nimic nu sunt bani aruncati, caci produsele pot fi consumate în timp, dar din câte vad nimeni nu îmi urmeaza exemplul.
D: Iti va urma exemplul doar cel care va trebui sa o faca, ceilalti au calea lor. Asa este scris. Important este ca tu sa îti faci datoria si sa le spui. Hotarârea este a lor.
A: Nu înteleg însa de ce oamenii de stiinta nu spun nimic public. Am discutat cu multi în particular si toti recunosc ca Pamântul sufera anumite schimbari, dar nu vor sa anunte în gura mare.
D: Anunnakki au un mod special de manipulare. Ei ascund prin tacere anumite lucruri ce ar putea fi eliberatoare si atrag atentia prin scandal si zgomot asupra lucrurilor care nu conteaza, cum ar fi politica, economia, învatamântul, etc.
A: Dar acestea conteaza!
D: In imaginatia ta! Conducatorii, legile si tot ceea ce ni se da sunt programate. Noi avem impresia ca suntem consultati. Ei fac ce vor. Daca cineva nu le convine sau nu lucreaza pentru interesele lor este schimbat, hulit, blamat.
A: Si cum ne putem da seama când ne manipuleaza?
D: Trebuie sa înveti sa gândesti cu sufletul. Daca vezi ca toti se unesc cu scopul de a schimba ceva sau pe cineva, pune-ti întrebarea cine sunt cei ce vor schimbarea? Sunt buni, întelepti, altruisti, au dovedit acest lucru? Schimbarea este pentru cei multi sau doar pentru ei? Ce nu le convine, de ce vor sa modifice ceva? Incearca sa te concentrezi pe inima lor. Cere Matricei sa îti arate polaritatea celui ce vorbeste. Intreaba Matricea daca schimbarea anuntata este benefica pentru viitorul planetei, daca are corespondent de adevar la nivelul ei.
A: Pai asta înseamna ca trebuie sa verific tot ceea ce aud!
D: Da. Doar asa vei sti adevarul si vei putea actiona corect. Tu nu întelegi ca noi suntem schimbarea? Nimeni nu ne poate obliga sa o acceptam. Vrem sau nu vrem este hotarârea noastra.
A: Eu vreau.
D: Daca vrei atunci afirma si actioneaza în asa fel încât Matricea sa te auda si sa ia act de dorinta ta. Nu mai este timp. Daca vrei un lucru, dar faptele tale dovedesc contrariul, Matricea va reactiona conform cu programarea si vei primi ceea ce daruiesti. Este simplu.
A: Ce putem face daca ei ne ataca energetic?
D: Acum ne putem feri singuri. înainte era dificil fara antrenament. Cere protectie si Matricea ti-o va da. Imagineaza- ti cum energia ce vine de sus te înconjoara asemeni unei mingii si te protejeaza. Acest lucru este însa valabil doar daca tu îti poti pastra echilibrul. Daca faptele tale te fac sa accesezi un plan vibrational inferior, atunci aceasta energie se va disipa, însa o poti înlocui ori de câte ori este nevoie. Dar ar fi mai bine sa te stabilizezi.
A: Dar daca sunt încarcata cu energie negativa?
D: Întâi descarca-te si apoi cere protectie.
A: Cum ma pot descarca?
D: Du-te la un robinet si tine palmele unite cu degetele în jos, în asa fel încât jetul de apa sa curga continuu si cere sa te cureti de negativ sau pune palmele pe pamânt cu fata în jos si cere ca energia negativa sa fie preluata si transformata în energie pozitiva. La fel si cu apa, energia care iese din tine trebuie sa o transformi în energie pozitiva caci altfel tot raul este preluat ca atare si este pacat sa mai încarcam si noi cu negativ.
A: Dar negativul ce vine din trecut, dat de faptele noastre?
D: Trebuie sa renuntam la a ne judeca singuri. Ceea ce a fost s-a dus. Trebuie sa schimbam polaritatea gândurilor, sa cerem Matricei stergerea acestora si polarizarea lor pozitiva. Trebuie sa întelegem ca tot ceea ce am facut va fi sters si ca o putem lua de la capat. Anunnakki sunt singurii care beneficiaza de trairile noastre negative si de aceea trebuie sa încetam sa îi mai hranim.
A: Exista totusi o teama pe care nu o putem înfrânge, teama de schimbare.
D: Schimbarea va veni oricum, acest lucru nu depinde de noi. Pentru a întelege acest aspect si a fi gata trebuie sa renuntam la valori materiale. Sa întelegem ca ele sunt ale noastre, ale tuturor si ca oricum beneficiem de ele doar pe durata sederii noastre aici.
A: Dar noi le lasam mostenire copiilor si daca ar fi sa tinem cont de reîncarnare, le putem prelua la un moment dat înapoi.
D: Da, dar odata cu ele preluam si energia faptelor care neau facut sa fim în posesia acestor bunuri. Daca ele sunt pozitive atunci zestrea primita este una buna, daca însa sunt de natura negativa, atunci devine o problema. Dar în curând totul va fi altfel...
A: Noi ce putem face pâna atunci? Trebuie sa ne mobilizam la nivel general?
D: Nu la nivel general ci fiecare în parte. Trebuie sa ne echilibram interior si sa fim constienti ca tot ceea ce va veni este pentru binele nostru. Nu trebuie sa ne unim si nici sa interactionam cu persoane care provoaca dezechilibru.

     Trebuie sa stam în liniste, sa meditam, sa vorbim cu cei asemeni noua si foarte important, sa încetam în a le mai face jocurile. Fara noi ei nu pot face nimic. Noi suntem cei ce le dam hrana si putere.
A: Este destul de dificil sa te retragi, traim într-o societate... Poate ar trebui sa ne unim fortele...
D: în nici un caz. Asta vor ei, mase de oameni care sa genereze energii negative. Orice forma de manifestatie sau opozitie le face bine, îi ajuta. Daca vrei sa îi contracarezi trebuie sa o faci în liniste, cu iubire, cu calm si responsabilitate. Sa generezi doar gânduri pozitive si trairi pline de armonie.
A: Cam greu în conjunctura actuala!
D: Cheia este sa vrei, restul va veni de la sine. Si vezi, ca fumatul nu este bun. Ar trebui sa te lasi.
A: Dar si samanii folosesc tutun...
D: Da, dar natural. Si în afara de asta tu esti saman, duci o viata de saman, traiesti acolo unde traiesc ei, te comporti la fel? Te-ai întrebat ce fumezi?
A: Ce fumez?
D: Tutun plus ceea ce baga ei în el.
A: Ce baga în el?
D: Aghton spune ca în tigari se introduc substante care anihileaza capacitatea de a vedea Adevarul. Ele actioneaza în special asupra celui de-al treilea ochi si în plus te «ajuta» sa stai în acea zona de umbra de care îti vorbeam.
A: Pai parca ziceai ca sunt protejata!
D: Da, esti, dar asta se datoreaza stradaniei anumitor entitati, care fac eforturi sa te stabilizeze. Chiar si acum când vorbim. De ce sa existe acest consum inutil de energie? Daca nu ai fi tu, ele si-ar putea vedea de treaba, dar asa le tii blocate lânga tine. Plus exemplul pe care îl dai altora!
A: Dar nu oblig pe nimeni sa fumeze!
D: Nu, dar fumând, cei ce te cunosc îsi spun ca daca tu fumezi si nu îti dauneaza, ei de ce sa nu o faca?
A: Cred ca esti prea drastic!
D: Sunt corect. Vrei lumina, ceri ajutor si cei ce vin sa te ajute trebuie sa te târasca în timp ce tu te zbati si urli ca vrei sa mai stai. Este adevarat?
A: Cam asa.
D: Asta era un exemplu. Întelege ca tu esti cea care hotarasti ce vrei si ce nu vrei, numai fa-o odata! Ia o hotarâre si tine-te de ea.
A: La capitolul fumat, mai am de lucrat.
D: Ca la restul ai terminat!
A: Nu chiar, dar stau mult mai bine.
D: Aghton îti spune ca ai avut mult timp la dispozitie, dar ca si la tine termenul a expirat. Este acum sau peste vreo doua sute de mii de ani. Tu nu întelegi ca totul vine de la anunnakki, ca ei sunt cei care ne-au introdus otravuri, de ce sa le faci jocul?
A: Ba da, dar este dificil sa pui în practica anumite lucruri. Trebuie sa te obisnuiesti mai întâi cu ideea, la fel ca si cu alimentatia fara carne. Mi-a trebuit ceva timp pâna când am înteles.
D: Ti-am spus ca a fi carnivor este o trasatura a lor. Ei se comporta cu noi la fel cum noi ne comportam cu animalele. Ai vazut câti oameni urasc fara motiv animalele? Te-ai întrebat de ce?
A: Asta nu este o scuza, sa spui ca faci rau unui animal fiindca ei te coordoneaza.
D: Nu, cei ce fac rau animalelor sunt în principal cei ce au preponderent sânge de anunnakki.
A: Adica daca manânci carne esti de-al lor?
D: Nu. Daca faci rau unui animal cu buna stiinta, daca chinul lui îti face placere, atunci poti fi catalogat ca facând parte din tagma lor. Noi mâncam carne de generatii, iar acest obicei ne-a fost indus cu scopul de a nu le mai simti mirosul. Tu ai vazut ce miros are carnea taiata? Nu îti dai seama de asta decât dupa ce încetezi sa o mai consumi. La fel miros si ei.
A: Si ouale?
D: Sunt carne.
A: Nu sunt carne, sunt oua!
D: Ele contin informatia genetica în starea cea mai pura. Sunt mai toxice decât carnea. Mâncând un ou, înghitim de fapt o pasare odata, cu pene, gheare si intestine. Si în afara de asta ti-ai pus întrebarea cine consuma cu placere oua?
A: Cine? Toate animalele si toti oamenii!
D: Reptilele! Si sa stii ca sunt multi oameni care sunt vegetarieni. Chiar si aici unde locuiesc eu în prezent.
A: Tu cum te-ai obisnuit în afara orasului?
D: Este mai bine. Aici nu sunt asa atacuri energetice, iar faptul ca parintii mei au hotarât sa se mute, face parte din planul divin. Este un loc care ma protejeaza si îmi va fi de folos în viitor. Eu am o misiune si aici am sa pot sta pâna când va veni timpul meu. Nu am venit degeaba.
A: Dar oamenii de aici cum sunt?
D: Îi simt a fi mai buni la suflet, însa nu stiu aproape nimic despre Adevaruri. Ei au ca sursa de informatie televizorul si ce spune primarul.
A: Nu au ce face!
D: Ba au ce face! Si aici exista internet, îti poti comanda carti, poti citi articole, totul este sa vrei.
A: Cum crezi ca vecina ta de 80 de ani ar putea învata sa lucreze pe calculator?
D: Nu la ea ma refeream. La tineri, la copii, la profesori... nimeni nu vrea sa stie nimic în plus. Eu nu pot întelege! De ce sa nu cauti informatii, de ce sa nu vrei sa evoluezi?
A: Toti sunt asa?
D: Da, cu exceptia unei prietene. Este de vârsta mea, dar cu ea pot vorbi, ma întelege.
A: Este un spirit evoluat?
D: Ea a fost într-una din vieti alchimist si cred ca are acces la anumite informatii. Îmi spune uneori niste lucruri care ma uimesc si trebuie sa îl întreb pe Aghton daca sunt reale sau nu.
A: Din câte am înteles acum se încarneaza multe fiinte evoluate.
D: Da, acum sunt prezenti pe Terra majoritatea celor ce au trait vreodata aici. Pentru ca planeta sa evolueze este necesara dezlegarea ei de toate legaturile karmice.

     A: Cum va fi noua lume?
D: Va fi o noua societate bazata pe spiritualitate si Adevar.
A: Oamenii vor arata la fel fizic?
D: Da, dar vom fi mai armoniosi, caci corpul este proiectia sufletului si vom fi mai inteligenti, deoarece inteligenta umana este de fapt un tipar energetic; daca frecventa creste, mintea începe sa functioneze altfel si devii cumva mai destept.
A: Totul este energie!
D: Da, absolut totul. Eterul are diverse frecvente, galaxiile emit anumite microunde, noi, la fel ca si celelalte fiinte din Univers suntem receptori si emitatori...
A: Alte schimbari mai vezi?
D: Da. Culorile vor fi altfel.
A: Adica rosu nu va mai fi rosu.
D: Ba da, dar va fi mult mai stralucitor, mai aproape de culorile originale.
A: Schimbarea care va veni este obligatorie? Adica este sigur ca ne vom schimba?
D: Da. Este un program al Matricei si trebuie sa îl urmam. Valul care vine din Univers este facut sa ne împinga sa evoluam. De asta le este frica anunnakkilor. Ei stiu ca noua umanitate va fi mai puternica energetic decât ei si asta va însemna ca ei vor trebui sa îsi gaseasca alta locatie si nu prea mai au unde. Acum se da ultima batalie între noi si ei. Ei ne vor ataca energetic din ce în ce mai tare, vor scoate artileria grea, iar prezenta raului va fi simtita clar peste tot, dar sa nu ne temem, oamenii au acum resurse nelimitate, iar în câteva luni vom vedea schimbari la nivelul societatii si a conducatorilor. O sa vezi ca nimic din ceea ce a fost nu va mai fi!
A: Si singura cale de a pasi catre o noua umanitate este aceasta cale cataclismica?
D: Nu este cataclismica ci este un drum al schimbarii, iar felul în care ne relationam la modificari trebuie sa fie unul optimist. De noi depinde modul în care îl percepem. Daca Dumnezeu te cheama la El si îti spune ca indiferent de obstacole si primejdii ai sa ajungi la El, ti-ar fi frica?
A: Nu, dar noi nu stim clar unde trebuie sa ajungem!
D: O sa ajungem în punctul în care ADN-ul nostru va fi capabil sa absoarba lumina si sa o pastreze. Si în prezent ADN-ul uman poate absorbi lumina, dar perioada de stocare este limitata.
A: La ce lumina te referi?
D: La orice tip de lumina, atât cea fizica cât si cea energetica. Cu cât un om este mai spiritual, cu atât ADN-ul lui este mai luminos. Ii vezi interiorul ca si când ar fi facut din benzi pline de leduri.
A: Si dupa schimbare noi vom avea un ADN permanent luminos?
D: Da, caci va primi lumina direct de la Dumnezu, iar aceasta lumina nu poate fi stinsa si nici bruiata.
A: Dar sa presupunem ca nu va exista nici o modificare la nivelul scoartei terestre, ca aceste schimbari climaterice de care ne izbim zilnic vor înceta, ca societatea va ramâne asa cum o stim, umanitatea va face saltul evolutiv?
D: Nu putem presupune aceste lucruri, deoarece ele nu sunt conforme cu programul. Acum este timpul schimbarii, iar schimbarea înseamna modificare la nivel general. Pâna si sistemul solar trece prin schimbari majore. Tu nu întelegi ca totul este legat?
A: Îmi spuneai la început ca daca magnetismul se opreste... exista si o alta posibilitate?
D: Da, dar nu conteaza, cai sunt multe, dar toate duc în acelasi loc. Noi trebuie sa ajungem într-un anumit punct. In acel punct oamenii, pamântul, sistemul solar, totul, trebuie sa arate într-un anume fel si sa aiba o anumita vibratie. Ele toate sunt legate, la fel cum spatiul si timpul sunt unite între ele, iar asta face ca drumul nostru sa fie unul comun. Daca soarele, planetele si vibratia Universului s-au schimbat tu crezi ca Pamântul va ramâne în acelasi loc?
A: Nu la asta ma refeream, ci la faptul ca ai spus ca daca magnetismul se va opri si de aceea am presupus ca exista si o alta cale.
D: Da, exista, dar este mult mai urâta si este facuta de mâna oamenilor. Pamântul trebuie sa se schimbe, sa îsi schimbe înfatisarea, iar asta se poate petrece doar printr-o modificare brusca si generala. Daca magnetismul nu se opreste atunci oamenii vor declansa ceva ce va duce catre acelasi rezultat, numai ca va fi mult mai dezastruos.
A: Îmi poti spune?
D: Da, dar nu vreau. Este foarte urât.
A: Nu ma întelege gresit, eu vreau sa evoluam ca specie, însa ma gândesc daca nu exista o alta cale, mai pasnica. Toate persoanele cu care am vorbit, mi-au descris un viitor atât de cataclismic încât ma doare sufletul.
D: Pentru ca tu te relationezi la aspectul de suferinta. Tu esti de vina!
A: Dar la ce sa ma relationez când stiu ca vor fi pierderi?
D: Noi primim înapoi ceea ce am dat. Nu conteaza daca a fost în viata asta sau în alte vieti. Situatiile prin care vom trece si pierderile pe care le vom suferi sunt rasplata propriilor noastre trairi. Nimeni nu ne da nimic în plus!
A: Da, dar cu toate astea este greu sa accepti.
D: Nu este greu daca întelegi ca dincolo ne asteapta altceva, ceva ce nu am mai avut aici pe Terra.
A: Spune-mi, toate astea au legatura cu anul 2012, cel pomenit în texte stravechi?
D: Da, strabunilor nostri le-au fost aratate aceste lucruri si ei ni le-au lasat scrise spre a ne avertiza. Tot ei au lasat si caile pe care le-am fi putut urma pentru a grabi evolutia, însa noi nu am vrut sa le luam în seama. Noi, tot timpul, ne-am rugat sa fim amânati.
A: De frica!
D: Din lipsa de informare si egoism.
A: Deci anul 2012 va fi anul marilor schimbari?
D: Într-un fel, însa schimbarile vor începe înca dinainte. Anul 2012 va marca punctul culminant. Datoria noastra este doar sa ne trezim si sa devenim parte a acestor schimbari.
A: România va avea un loc aparte?
D: Da. Noi avem o misiune bine determinata. Nu degeaba am venit eu aici!
A: Si totusi nu putem face ceva, orice, pentru a ne ajuta?
D: Sa ne rugam sa trecem cât mai repede si mai usor la noul Pamânt.
A: Adica la o noua Terra?
D: Da, dar ea se va numi altfel.
A: Acum putem sti numele?
D: Da, dar este valabil doar pentru cei ce vor trece.
A: Îl putem spune?
D: Planeta se va numi Unoa.
A: Putem sa ne rugam ca Terra sa treaca mai repede în stadiul de Unoa?
D: Putem face orice, daca o facem cu inima.
A: Deci Terra se va numi Unoa.
D: Dupa salt planeta va fi Unoa.
A: Asta chiar este un lucru aparte, nu am mai auzit despre asta.
D: Pâna acum numele nu a avut voie sa fie cunoscut, deoarece tiparul se afla în continua evolutie. Acum totul este stabilizat si nimeni nu poate produce bruiaje sau interferente.
A: Si daca totusi va lucra cineva negativ folosindu-se de numele viitor al planetei?
D: Poate sa încerce, de reusit nu va reusi, însa va fi exclus de la urcare. Viitoarea planeta este un loc în care poti ajunge doar cu iubire. Atât si nimic mai mult.
A: Este o mare onoare ca noi românii sa ne cunoastem viitorul. Oare de ce meritam asta?
D: Traim într-un loc special.
A: Am citit un articol despre faptul ca pe fundul Marii Negre a fost descoperit un vas ce se banuie a fi Arca lui Noe, cea din Biblie. Îmi poti spune ceva?
D:Multe din povestile scrise în Biblie s-au întâmplat aici, chiar daca ele au ajuns astazi la noi într-o forma distorsionata. În curând totul va iesi la iveala si noi ne vom recapata rolul în istorie.
A: Dar oamenii de astazi nu mai sunt cei ce au fost cândva. Mie mi se pare ca am devenit lasi, comozi si egocentrici. Stii ca zicala preferata a poporului român este «sa moara si capra vecinului».

     D: În prezent aici traiesc multe rase amestecate, dar asta nu conteaza caci tine doar de mostenirea genetica. Am preluat de la fiecare ceea ce s-a vrut. Asta nu înseamna ca la nivel general suntem toti la fel. Cei ce au fost au venit din nou, entitati batrâne din lumina anima anumite trupuri, chiar daca noi nu ne dam seama de acest lucru. Ei au venit special pentru a ne da înapoi ceea ce ni s-a furat.
A: S-ar putea sa fim acuzati de ultranationalism!
D: De ce? Pentru ca ne iubim strabunii si tara? Pentru ca nu acceptam o istorie falsa?
A: Pentru ca facem afirmatii neverificabile stiintific si istoric.
D: Exista dovezi materiale, dar ele sunt ascunse ochilor nostri, de aceea trebuie sa ne bazam pe ceea ce simtim, însa în curând Adevaruri vor fi scoase la lumina, iar noi ne vom câstiga înapoi trecutul. Prea mult timp am fost pacaliti!
A: Asta înseamna ca s-a permis pacalirea noastra.
D: Da, am fost lasati în adormire, dar se pare ca ne-am si acceptat soarta. Nu s-a ridicat nimeni care sa vorbeasca deschis, sa cerceteze, sa caute, sa scormoneasca.
A: Sau daca s-a ridicat, a fost redus la tacere! Cunosc astfel de cazuri.
D: Vezi tu, daca vrei sa vorbesti, daca îti asculti sufletul, nimic nu te poate împiedica. Sa spui ca unii sau altii sunt împotriva asta înseamna sa îti gasesti scuze. Si sa stii ca cei ce nu cred în propria mostenire nu sunt rauvoitori ci doar dezinformati. Lumea nu este ceea ce se învata la scoala. Crezi ca exista vreun om caruia daca îi arati adevarul va ramâne blocat în continuare în dogme învechite?
A: Dar de unde stiu ca drumul pe care merg este unul corect, ca el duce catre lumina?
D: Asculta-ti sufletul, întreaba Matricea, cauta Adevarul. Daca drumul pe care ai pornit este unul bun, atunci Matricea si Luminatorii te vor ajuta sa ajungi la capat, îti vor înlatura toate obstacolele; le vei simti prezenta. Nu uita ca nu suntem singuri. Trebuie sa cerem ajutor, nu este nici o rusine. Si sa mai stii un lucru: acum printre noi se gasesc întrupate suflete care nu au nici o legatura cu karma. Ei au ales sa vina special spre a ne ajuta si a ridica vibratia Terrei. Sunt foarte multi, nici nu stii când te întâlnesti cu ei pe strada!
A: Dar ei sunt constienti de ceea ce sunt?
D:Nu.
A: De ce?
D: Pentru ca Terra este o scoala cu legi clare si bine stabilite. Si ei trebuie sa urmeze calea desavârsirii spre a-si aminti. Exista oameni care îsi amintesc anumite vieti, dar ei au acces la acea viata, tocmai pentru a culege informatii si a le aplica în prezent, însa li s-a dat acest drept datorita faptului ca nu mai este timp.
A: Chiar, vroiam sa te întreb, de ce nu ne amintim încarnarile?
D: Pentru ca nu ar mai fi un test daca ne-am aminti!
A: Dar când mori, acolo sus te asteapta Dumnezeu si Sfântul Petru care te judeca?
D: Acolo sus singura care te judeci esti tu, dar de fapt nu este o judecata ci îti vezi viata si toate vietile trecute ca pe un film. Pe lânga asta simti energetic si vibrational toate reactiile, gândurile si sentimentele pe care le-ai generat sau care ti-au fost trimise.
A: Si cine îti hotaraste programul pentru viitoarea viata?
D: In principal tu.
A: Asta nu înseamna ca ar fi trebuit sa-mi aleg o viata abundenta si plina de bucurie?
D: Nu neaparat. Exista suflete care aleg sa primeasca toata karma într-o viata. Tu îti dai seama ce fel de entitate trebuie sa fii ca sa ai curajul sa faci asta?
A: Daca ar sti acest lucru! Din pacate cei ce au o viata chinuita si plina de lipsuri îsi pun întrebarea cu ce au gresit si nu putem sa îi condamnam pentru asta.
D: Acum nu mai conteaza, caci toti vom trece prin curatari. Am primit acest dar.
A: In încheiere ce ai vrea sa transmiti celor ce citesc aceasta carte?

     D: Ca îi iubesc si ca voi lucra cu tot sufletul meu ca Terra sa îsi capete locul cuvenit. De aceea va rog pe voi cei ce credeti în schimbare si sunteti pregatiti sa primiti Lumina în inimi sa ma însotiti în continuare la meditatiile de duminica seara de la ora 22.30. Acum este clipa pe care am asteptat-o cu totii de milenii, va rog si ma rog sa nu o ratati. De aceea am rugat Matricea sa dea acces în segmentul meu matricial tuturor celor ce pot întelege aceste informatii. Acesta este cadoul meu de iubire pentru voi. Fie ca Lumina sa coboare în noi si peste noi!