Douasprezece semne ale trezirii divinitatii tale de Tobias publicat la 07.11.2006
     1. Corpul manifestă durere şi suferinţă, mai ales īn zona cefei, a umerilor şi a spatelui. Acesta este rezultatul schimbărilor intense ce apar la nivelul ADN-ului, pe masură ce "Sămīnta lui Cristos" se trezeşte din interior. Durerile vor trece.

     2. Sentimentul de profundă tristeţe interioară, fără nici un motiv aparent. Īti eliberezi trecutul (din aceasta viaţa şi din celelalte), şi aceasta este cauza sentimentului de tristeţe. Această experienţă este similară cu cea pe care o ai atunci când te muţi dintr-o casă īn care ai trait foarte mulţi ani īn alta nouă. Oricât de mult ţi-ai dori sa te muţi īn casa noua, există totuşi o tristeţe legată de lăsarea īn urmă a amintirilor, energiei şi experienţei acumulate īn vechea casă. Tristeţea va trece.
     3. Plângeţi fără nici un motiv aparent. Motivaţia este similară cu cea de la Ī2. Este bine si sănătos să lăsaţi lacrimile sa curgă. Ajută la eliberarea vechilor energii din interior. Şi aceasta va trece.
     4. O schimbare bruscă a locului de muncă sau a carierei. Un simptom foarte comun. Pe măsură ce tu te schimbi, lucrurile din jurul tău se schimbă şi ele. Nu-ţi pune problema să găseşti locul de muncă sau cariera perfectă chiar acum. Şi aceasta va trece. Tu te afli acum īn tranziţie, şi poate că vei schimba mai multe locuri de muncă până când te vei stabili la unul care se va potrivi pasiunii tale.
     5. Retragerea din relaţiile cu familia. Tu eşti conectat cu familia biologică prin intermediul vechii karma. Când iesi din ciclul karmic, legăturile din vechile relaţii sunt eliberate. Pare ca şi cum vă īndepărtaţi de familie şi prieteni. Şi aceasta va trece. După o perioadă de timp, vei crea o nouă relaţie cu ei dacă se potriveste să fie. Totuşi, relaţia se va baza pe noua energie, fără legăturile karmice.
     6. Obişnuinţe ciudate de somn . Este posibil să vă sculati īn timpul multor nopţi īntre 2:00 si 4:00 AM. Multă muncă se petrece īn interiorul tău, şi asta te face să te scoli pentru a lua o "gură de aer", "a face o pauză". Nu te īngrijora. Dacă nu poţi să adormi, scoală-te si fă ceva, decât să stai īn pat şi să te īngrijorezi de anumite lucruri umane. Şi aceasta va trece.
     7. Vise intense. Aceasta poate include vise despre bătalii şi războaie, urmăriri sau monştri. Pur si simplu eliberezi vechile energii din interior, si aceste energii ale trecutului sunt simbolizate prin războaie, bătălii, fugă pentru a scăpa, sau oameni ciudaţi. Şi aceasta va trece.
     8. Dezorientare fizică. Uneori te simţi foarte dezrădăcinat. Vei fi "provocat spaţial" de sentimentul că nu eşti īn stare să fii cu ambele picioare pe pământ, sau că te afli īntre două lumi. Pe măsură ce experimentezi tranziţia către noua energie, corpul tău s-ar putea să rămīnă īn urmă. Petrece mai mult timp īn natură, pentru a īmpământeni noua energie din interior. Şi aceasta va trece.

     9. O "autoconversaţie" mărită. Te vei trezi vorbind cu tine īnsuţi mai des. Dintr-o dată vei realiza că ai palavragit cu tine īnsuţi īn ultimele 30 de minute. Apare un nou nivel de comunicare, care se instalează īn interiorul fiinţei tale, şi autoconversaţia este doar vârful icebergului acelei comunicări. Conversaţiile se vor īnteţi, şi vor deveni mai fluide, mai coerente şi introspective. Nu ai īnnebunit, eşti doar Shaumbra care se miscă spre noua energie.
     10. Sentimente de singurătate chiar şi īn compania altora. S-ar putea sa te simţi singur şi desprins de ceilalţi. S-ar putea să ai dorinţa să fugi de grupuri si mulţimi. Ca Shaumbra, tu mergi pe o cale sacră si solitară. Pe masură ce sentimentul de singurătate īti crează anxietate, devine mai dificil să relaţionezi cu alţii. Sentimentele de singuraătate sunt de asemenea asociate cu faptul că Ghizii tăi au plecat. Au fost cu tine īn toate călătoriile tale, pe parcursul tuturor vieţilor tale. Este timpul ca ei să se īndepărteze, ca să-ţi umpli spaţiul cu propria divinitate. Şi aceasta va trece. Golul din interior va fi umplut cu dragostea şi energia propriei constiinţe Christ.

     11. Lipsa pasiunii. S-ar putea să vă simţiţi total lipsiţi de pasiune, cu o foarte mică dorintă sau chiar fără dorinţa de a face ceva. Este īn regulă, aceasta este o parte a procesului. Acordă-ţi timp ca să nu faci nimic. Nu te lupta cu asta, pentru că şi aceasta va trece. Este similar operaţiunii de rebootare a calculatorului. Este nevoie să fie deconectat un timp pentru a instala noul şi sofisticatul software, sau īn acest caz noua energie a samântei lui Cristos.

     12. O dorinţă profundă de a merge Acasă. Aceasta este, poate, cea mai dificilă şi provocatoare dintre condiţii. S-ar putea să experimentezi o profundă şi compleşitoare dorinţă de a părăsi planeta şi de a te reīntoarce Acasă. Acesta nu este un sentiment de "sinucidere". Nu este bazat pe furie sau frustrare. Nu vrei să faci un spectacol sau o dramă din asta, pentru tine sau pentru alţii. Este o parte tăcută a ta care īşi doreşte să meargă Acasă. Cauza principală este foarte simplă. Ţi-ai completat ciclul karmic. Ţi-ai completat contractul pentru această viaţă. Eşti pregătit să īncepi o nouă viaţă īn timp ce eşti īncă īn corpul fizic actual. Īn timpul acestui proces de tranziţie, ai amintiri interioare despre cum este să fii pe partea cealaltă. Eşti pregătit să te īnscrii pentru un nou tur de īndatoriri aici pe Pamânt? Eşti pregătit sa īţi asumi provocările intrării īn Noua Energie? Da, īntradevăr ai putea să mergi Acasă chiar acum. Dar ai bătut atâta drum până aici, şi după multe, multe vieţi anterioare, ar fi păcat să pleci īnainte de sfârşitul filmului. Şi pe de altă parte, Spiritul are nevoie de tine aici pentru a-i ajuta pe alţii īn tranziţia lor către Noua Energie. Ei vor avea nevoie de un ghid uman, ca şi tine, care ai pornit īn călătoria de la vechea energie la noua energie. Calea pe care mergi acum īţi oferă experienţa care te face capabil sa devii un Profesor pentru Noul Om Divin. Chiar dacă uneori călătoria ta poate să pară īntunecată şi solitară, aminteşte-ţi că nu eşti niciodată singur.
Copyright 2001 by Geoffrey Hoppe, Golden, CO.
Prepared in collaboration with Tobias of the Crimson Circle.
Please distribute freely for non-commercial purposes.