"Turma lui Dumnezeu" de Octavian Tiganus publicat la 25.02.2012
"Turma lui Dumnezeu"
     La nivel de "turma lui dumnezeu", noi ne-am multumit sa ne nastem, sa ne impuiem, sa ne spetim si sa dam vrednici si demni, ortul popii. Ma tem ca multi inca viseaza la asta!
"Eu sunt...cel ce sunt" l-am auzit la multi, cu pretentia ca ei stiu ce spun. De fapt este exact ceea ce vi s-a sugerat, insinuat, imprimat ca ati fi. Poza, masca, utilitatea sociala, rotita.

     Perceputul "corp fizic" este un complex infoenergetic alcatuit din energie si informatie, structurat in individualitati celulare constiente, inteligente. Ca atare ea poate fi considerata o populatie de celule.
Dat find ca fiecare individualitate este inteligenta, se poate vorbi de un anumit nivel de minte si deci de un anume coplex minte/corp.
Acest complex, DACA ESTE LASAT IN PACE, ceea ce evident nu se "intampla", are capacitati de autosustinere nelimitate, firesti.
Ca orice popor insa, are deasupra lui un alt nivel de inteligenta, anume inteligenta personalitatii voastre. O alta "minte".
Desigur aceste nivele sunt in raport de subordonare, cu alte cuvinte mintea persoanei dispune de mintile individuale din subordine. Le guverneaza, si ca orice guvern isi cunoaste propriul aparent interes.
Dar aceasta minte a persoanei lucreaza in cooperare cu un asa numit corp emotional, care chipurile ii ofera informatiile necesare procesarii. Cele doua, impreuna, formeaza "sufletul" persoanei, interfata de asamblare a corpului "fizic" cu spiritul care l-a generat.
Deci acum se poate vorbi de un alt nivel de minte/corp, diferenta fiind ca aceasta minte nu "apartine" corpului "fizic" ci doar il intovaraseste, ca un invelis infoenergetic.
     Cand spiritul se retrage din corp, acest corp infoenergetic mai exista o perioada, dupa care se disipeaza, nemaiavand sustinere energetica.
Daca o primeste cumva dinafara, poate sa se mai mentina un timp.
Ar fi util de observat ca el NU ESTE SPIRITUL si NU ESTE NICI CORPUL. Este doar o interfata de asamblare, dar cu foarte mare importanta in alcatuirea experientei in acest plan. Motivele sunt usor de intuit, dar parte le voi detalia.

     Nivelul de inteligenta al celulelor, alcatuieste functia mintii subconstiente, capabila sa intretina procesele vitale de baza, respiratie, batai de inima si inca multe altele, dar asigura fara tocmeli de nici un fel aducerea in manifestare a Credintelor. Pentru acest nivel de inteligenta, executia optima este responsabilitatea. El nu modifica si nu creaza, nu comenteaza ci...executa. Cel care scrie in subconstient este...sufletul.
Acest "sfant duh" alcatuit din emotional si mental, are capacitatea de a programa subconstientul, care doar executa, intocmai si la timp.
Tot ce reprezinta "cei 7 ani de acasa" a fost scris prin emotii dictate mentalului si coborate in executie in subconstient. Toate impresiile emotionale culese si toate rationamentele ulterioare, transformate in credinte, sunt acceptate ca adevar si puse in executie de subconstient, spre materializare. De aia Maestrul sau Invatatorul Iisus spunea "credinta ta te-a vindecat". Sau ca "daca ati avea incredere cat un bob de mustar ati muta muntii". Acolo nu filozofie sau modestie sau alta figura de stil se facea, ci se spunea UN MARE ADEVAR STIINTIFIC! Pentru ca...asa functionam!
Ce nu mai era necesar sa spuna, dar e subinteles, este ca tot credinta e cea care te imbolnaveste. Pentru ca...boala nu exista ci...doar credinta ca exista.
CEI CARE STIU la fel de bine ADEVARUL, dar nu au si nivelul de constienta pe masura, au profitat de cunoasterea acestei alcatuiri si au folosit-o in interesele lor meschine. Acum inca mai desantat ca niciodata. Disperat de desantat.

     Toti cei care chiar au stiut masinaria umana au si procedat in consecinta, indiferent ca erau spartani care luau ca soldati copiii, ca sunt calugari din temple care tot copiii ii au in vedere sau nivelele de baza ale oricarei masonerii, care e foarte interesata sa apartii unei confesiuni-nu conteaza careia- doar sa fie limpede ca deja esti inconstient de Sinele tau, deci manevrabil.
Desigur novicele e impresionat -ca orice bleg- de cat de "frumos" isi aleg ei oamenii.
Despre cum ne sunt programati copiii prin desene animate "nevinovate" pline de violenta, cum ne este indusa si imagistic si prin mesaje scrise, simultan, cu impact pe emotional, imagini urat fanteziste despre boli inexistente pe pachetele de tigari, despre cum se induce teama de boli pe categorii de varste sau profesii, despre toate avertismentele despre pericole inventate in toate aspectele vietii, despre stiri desantate care scriu emotii in subconstient, cate nu se pot spune.
In mod foarte simptomatic, toate provin de la nivele inalte, cu aura de specialisti sau autoritate, fie ea politica, medicala, stiintifica.
Dupa ani apoi afli ca...a fost un bluf.
     Nu. Nu bluf a fost ci o programare, care A LUCRAT PRECIS. Nu gripa aviara sau porcina, nu castravetii sau te miri ce altceva faceau sau nu victime, victime a facut oricum frica obtinuta, stresul suplimentar.
Pentru ca EI TOTI STIU, dar cu adevarat, ca REALITATE OBIECTIVA NU EXISTA. Ei doar cliseele voastre mentale le voiau programate, iar "sfantul duh" pentru ei a fost "sfant", nu pentru voi.

     Dar poate credeti ca poetii au cantat sufletul intamplator?
Nimic nu a fost lasat la voia intamplarii, totul a pus in opera un plan urmarit cu multa grija milenii de-a randul.
Barzii, apoi poetii au fost manevrati TOCMAI pentru ca, la randul lor, sa manipuleze inconstient constiintele individuale.
Epoci de-a randul, diferite "case nobiliare" cultivau si "ocroteau" aparent talentatii "autori", care prin asta deveneau si mai audiati.

     Daca credeti ca ""romantismul" a fost doar un curent in arta, chiar nu ati inteles mare lucru.
A fost perioada care a lasat cele mai adanci "urme" in modelarea acestui suflet.
Odata implantate anumite "valori" in el, apoi ele se vor transmite de la generatie la generatie, pe calea educatiei/conditionarilor, devenind convingeri.
Tot cortegiul de se cade/nu se cade, e voie/nu e voie de aici isi trage esenta. Este si motivul pentru care anumite pretinse valori ale unor populatii extinse nu se regasesc in valorile unor populatii mai restranse, colectivitati sau traditii "regionale".
     Deasupra acestor nivele de inteligenta/minte mai exista un nivel care este dificil de catalogat ca fiind constient sau subconstient, anume cel colectiv. Are proprietati din ambele.
Ca egregor pare sa fie o inteligenta activ/creativa dar ca si biblioteca de date seamana mai mult a subconstient. De aceea o vom intalni sub ambele forme.
Frecventa carei ii apartine este cea a astralului, desigur.
Ca si biblioteca este in contact cu sufletul, care are capacitatea de a se racorda acolo si a prelua informatii.
In acelsi timp are o componenta care interactioneaza cu subconstientul individual, ca egregor.
Relatia aceasta are un caracter de automatism. Cea prin intermediul "sufletului" este la dispozitia acestuia, care poate explora si experimenta multiple frecvente ale astralului.
Partea interesanta este ca aceste explorari sunt atat de diverse si inca insuficient intelese de nimeni, incat se constituie intr-o zona foarte subiectiva a experientei iluzorii, cu aparenta de a fi foarte reala.
Cel care o traieste capata niste convingeri de nezdruncinat, unele comune cu ale altor experimentatori dar si altele foarte individuale.
     In tot acest "joc de-a realitatea" desfasurat atat in 3D cat si in 4D un rol foarte important il are...glanda pineala.
Functie de gradul ei de maturitate/deschidere noi "percepem" o experienta sau alta. Functie de nivelul ei, noi "intelegem" atat ceea ce credem ca "vedem" cu ochii fizici, cat si modul in care suntem noi pozitionati in raport cu "experienta". Adica functie de asta alegem sau nu sa reactionam.
In mod nu tocmai surprinzator copiii si tinerii de astazi, nonconformistii indigo, cristal sau curcubeu, vin dotati cu o pineala deosebit de dezvoltata/deschisa.
Este si motivul pentru care nu mai prezinta atata respect pentru "valorile iluzorii" ale acestei lumi, desi primesc din plin si cu neplacut impact conditionarile parintesti.
Multi dintre ei se gasesc in situatia de a schimba facultati una dupa alta, uneori a le si absolvi de dragul familiei, dar cu constiinta limpede ca ei nu intra in joc pe mai departe.
In cazul in care se preseaza tare asupra lor, ori se revolta ori...clacheaza.

     Ei STIU, toti, ca NU ASA TREBUIA SA FIE! Daca ii intrebi nu mai stiu limpede CUM ar fi trebuit, dar sunt foarte convinsi ca NU ASA!
Vorbind despre pineala, subiect de o vastitate greu de intuit, va trebui sa stiti ca deschiderea ei variaza destul de mult, de pe la 60 la 100%.
Cand valoarea acestei deschideri este mica, complexul mental/emotional numit "suflet" are un cuvant hotarator in crearea experientei de viata. La aceste entitati umane, relatia cu Sursa se face prin intermediul sufletului si pentru ei Sursa si sufletul par a fi una.
Cu cat pineala se maturizeaza, ea pare sa devina unul din releele directe cu inteligenta universala, alaturi de inima, pe care o racordeaza constient. Nu ca ar fi fost vreodata separata, doar ca ceea ce nu e adus in constienta...nu functioneaza pe deplin.
     Va trebui insa sa intelegem mecanismele energetice care fac sa existe o buna relatie, neintermediata, intre Sursa si noi.
Una din cai este diminuarea, prin constientizare, pe cat posibil a intruziunilor...sufletului.
Pare paradoxal si inacceptabil, dar am sa explic. Partea manevrabila si preprogramata prin conditionari aici se afla. Aici se afla emotiile cu impact direct la scrierea convingerilor mentale ca fiind ADEVARURI, in subconstient. Acesta apoi le aduce in manifestare. Dupa care noi traim convingerea ca "vedem realitatea" cu ochii fizici si reactionam iar emotional/mental si iar coboram in subconstient... propriile date false.
Multi m-au acuzat ca ma manifest aparent a fi fara suflet, ca o structura mentala. E o mare neintelegere si iata dece. Pentru mine este absolut limpede continutul "sufletului" si lipsa de identificare cu el. Contine o structura mentala (corpul mental) si una emotionala (corpul emotional), dar ele nu sunt nici sinele meu si nici corpul meu ci un invelis in astral.
Desigur nu putem "scapa" de el si nici util nu ar fi, doar trebuie sa ne repozitionam constient in raport cu el. Asta o face automat maturizarea pinealei.
De aceea nu putini din cei aflati pe o cale constienta se surprind si ma intreaba ce se petrece cu ei ca...parca nu mai traiesc emotiile de odinioara.
Ca si rezultat, tot mai des simti ca esti altfel racordat, la alt nivel de inteligenta, care se manifesta prin tine.
De multe ori spui unui om lucruri pe care ulterior iti dai seama ca nu le stiai nici tu sau ca l-ai formulat expres, fara sa realizezi, adaptat nevoilor celui din fata ta. Dar...nu erai tu.
     Acum voi mai aduce in atentie un aspect. Va rog sa nu uitati nici un moment ca aceasta structura infoenergetica si nonmateriala perceputa ca, corp fizic chiar are regulile ei, in special din punct de vedere energetic.
Nu putem pretinde unei flori sa infloreasca daca noi nu o udam. Nici nu putem cere unei pineale sa se maturizeze daca nu ducem energie catre ea. Nici inimii macar.
Ca atare RECONSIDERATI FUNDAMENTAL ceea ce v-a fost conditionat despre sexualitate. Daca nici acum nu o veti face, chiar pierdeti o oportunitate, atat energetica cat si experientiala.

     Ceea ce s-a scris in constinte, infinita poezie despre iubire, s-a facut nu intamplator ci pentru a se crea confuzie.
Tin minte ca mi se parea nedrept ca bunicle noastre erau sfatuite sa se casatoreasca, chiar daca cred ele ca nu iubesc, pentru ca vor iubi apoi.
Nu era acolo prostie ci o intelegere corecta a fizicii, care demonstreaza ca nu poti avea "apa" la etajul 4 daca nu o pompezi de la ..."parter".
Energia respecta exact acest principiu si nu uitati ca pineala se afla la etajul...sase.
     Acum, in fine voi ajunge si la...vazut.
Orice om cu adevarat intelept va va spune ca NU E NIMIC DE VAZUT. El stie ca ceea ce pretinzi ca vezi este, pe de o parte maya/iluzie, iar pe de alta produsul propriei tale creatii, rezultata din propria conditionare. Nu are si nici nu ar putea avea nimic obiectiv.
Atata timp cat experimentatorul DETERMINA experinta, o "realitate" luand nastere prin simpla observare dintr-un camp infinit de posibilitati, este limpede si pe cale de consecinta ca nu se pot imagina "reguli" sau tipare in acest proces.
Chiar daca noua ni se pare sau...ne-ar place sa "controlam procesul".

     Deci asa stand lucrurile in relatie cu iluzia 3D, ar fi DE INTELES, si asta odata pentru totdeauna, ca pretinsii ochi fizici nu au decat "rolul" de a ne mentine in hipnoza, mintindu-ne ca ei ne arata "realitatea".
Atunci vom fi inteles ca noi NU SUNTEM AICI ca sa constatam ceva si apoi sa devenim efectul acelei pretinse constatari, ci ca suntem veniti ca si creatori.
Daca si asta am inteles-o, va trebui sa vedem daca AM INTELES/REAMINTIT cum anume, cu ce instrumente se poate face...minunea asta.
Si vom ajunge iar la ...pineala. Pentru ca pineala nu are rolul de a facilita, in relatie cu "sufletul", diferite experimente/calatorii/vindecari/batalii prin frecvente ale astralului (si aici nu ma pot opri sa nu cert "mentori" care indruma atat de eronat discipolii), ci dimpotriva, tot in relatie cu emotionalul sufletului, de a imagina creativ o "realitate", pe care apoi sa o imprime, cu CREDINTA CONSTIENTA si BUCURIE, subconstientului, pentru ca acesta sa o aduca in manifestare.
Acesta va executa sarcina imprimata.
     Deci maturitatea pinealei este o conditie ca voi sa deveniti creatori constienti ai vietii voastre. Va trebui desigur sa aveti o "viziune", si acesta e singurul "vazut" corect in creatie, despre ceea ce voi va doriti.
Si chiar daca puteti sa va propuneti orice, va fi adus in materializare doar in ceea ce CREDETI FARA DUBII.
Pentru ca..."credinta ta" te vindeca, te imbolnaveste si te...orice! Doar ati inteles ca lume obiectiva nu este...
Cu toate astea stim, stiti ca ceea ce este ACUM aliniat, este sa aducem "lumina" in acest plan sau altfel zis, sa ducem planul in lumina.
Asta, in "traducere libera", eu o vad ca o schimbare fundamentala nu a "decorului", ci al perceptiilor noastre atat despre noi, cat si a tuturor relatiilor/raportarilor noastre cu/fata de totul si orice.
Multi par a astepta miracole de dematerializare/materializare, altii cred ca noi ar trebui sa parasim decorul, altii asteapta sa apara civilizatii extraterestre sau Iisus pe cer...
Nu, dragilor, nu asta va urma, dupa stiinta mea. Nu am in constiinta nimic ce ar putea semana a para malaiata in gura...
Noi am fost "fiul " ratacitor si tot noi va trebui sa revenim la punctul de constienta Tatal sau totul, unde ne asteapta 'mostenirea" fireasca, constienta EU SUNT!