Expansiunea Constiintei de Tobias publicat la 21.01.2007
Casa de "acasă"
Veți experimenta o schimbare reală de constiință! Vă vom cere să faceți o mică temă pentru acas㠖 una distractivă, una usoară! Fără vaiete si suspine! Voi toți trăiți intr-o casă sau apartament, intr-un loc pe care il numiți acasă, intr-un fel sau altul. Aveți această casă, ca pe o realitate fizică, pe Pământ. Dacă aveți o casă pe Pământ, fie că este un mic apartament sau un conac, aveți o casă si in alt tărâm.
Aveți un corp fizic pe Pământ; aveți si un corp energetic in alte tărâmuri. Tot ce aveți, de exemplu, masina voastră de pe Pământ; aveți o masină si in alte tărâmuri!  Este un vehicul energetic. Nu arată in mod necesar, ca un Ford sau Isuzu, insă este un vehicul pe care il utilizați. Totul are corespondent. Aceasta este frumusețea acestei experiențe!
Asa că, aveți o casă pe Pământ si sunteți constienți de aceasta sau asa credeți. De fapt, sunteți atât de obisnuiți cu ea, incât ați uitat că ea s-a tranformat si a trecut prin multe schimbări. De exemplu credeți că pereții dintr-o cameră au 3 sau 4 metri. Oare este adevărat? Voi considerați că aveți un anumit tip de carpetă pe podea. Oare este asa? Considerați că este decorată, intr-un anumit fel, insă asta este doar o singură percepție.

     Tema pentru acasă este să mergeți in casa din alte tărâmuri, care există in dimensiuni non-fizice. Voi ați creat-o acolo. Voi ați construit-o. Ați finisat-o si ați decorat-o – uneori sărăcăcios – insă ați făcut-o… Am fost in unele dintre casele voastre energetice si câteva dintre ele ar avea nevoie si de puțină curățenie. Aveți tendința să neglijați aceste lucruri. Unii dintre voi faceți vizite acolo, in mod regulat, alții, nu atât de des.
Sunteți atât de ocupați cu activitatea de aici, de pe Pământ, gândind că este ceva ce trebuie să faceți, incât uitați să mergeți in vizită. Si, ca orice casă care nu este ocupată un anumit timp, incepe să-si schimbe atributele energetice si cumva incepe să decadă, uneori se autorecrează, uneori intră intr-o stare proprie de suspendare.
     Voi toti aveți o casă. Fiecare dintre voi aveți casa proprie, in alte tărâmuri. Mergeți acolo! Petreceți ceva timp acolo! Lasati-va mintea acasa – aici pe Pamant! Mergeti acolo si plimbati-va prin casa! Folositi imaginatia, ca sa a jungeti acolo! Plimbați-vă prin ea! Ea este voi. Are mirosul vostru, uneori nu prea plăcut… Aceasta deține esența voastră, are energia voastră, peste tot. Voi faceți aceste lucruri.
     Voi construiti energii corolare in alte tărâmuri, din două motive. Unul: pentru a ajuta la echilibrarea energiei voastre; Doi: uneori veți construi casa acolo sau va veți construi casa in alte tărâmuri si apoi veți incerca s-o reproduceți aici.

     Nu funcționează intotdeauna, dar cel puțin, vă furnizează un loc de retragere sau un refugiu, unde să vă duceți, atunci cand lucrurile devin dure, aici.
     Vă voi cere să reveniți la casa voastră nonfizică, din alte tărâmuri, să vă plimbați prin ea si să observați lucrurile! Observați cum unele dintre ele vă par familiare si altele nu! Observați cum s-a schimbat! Observați cum se schimbă, cand stați in ea! Fiți constienți de orice, din ea! Da, este o casă foarte asemănătoare sau paralela, cu cea de pe Pământ, insă nu exact casa de pe Pământ. Asa că, mergeți acolo si observați! Fiți constienți de orice! Priviți dincolo, de ceea ce este evident! Incepeți să observați energiile! Incepeți să priviți si să observați cum s-au schimbat lucrurile si cum continuă să se schimbe!

     In interiorul casei voastre energetice există unele puncte de reper foarte interesante, noi  vom trece pe la ele, voi ne-ați permis să le punem acolo pentru voi.  Aceste puncte de reper, care au de-a face cu această schimbare de constiință, prin care treceți, pentru a o experimenta prin voi-insivă, aici pe Pământ si in alte tărâmuri. De fapt, noi incercăm să facem ca această transformare a constiinței, să fie mult mai usoară, mult mai acceptabilă pentru creierul vostru si să fie un eveniment, pe care să-l puteți experimenta, in totalitatea sa, in timp ce veți trece prin el, in loc de a trebui să asteptați, până se va realiza, pentru a vă reaminti experiența, asa cum faceți mulți dintre voi, in viața voastră. Duceți-vă acolo de multe ori, dacă alegeți!
    

     Lucrul important aici, in casa nonfizică, este să fiți constienți. Foarte constienți! Casa voastră nonfizică este foarte vie. Ea are constiință. Constiința sa este o reflectare a voastră, chiar aspecte ale voastre, de care nu sunteți constienți. Veți observa că atunci când veți intra in cămările casei nonfizice, in pivnița de la subsol sau veți privi sub chiuvetă sau in sertare – prin urmare, nu doar vă plimbați – ci incepeți să explorați! Veți descoperi foarte multe lucruri, care vă vor fi de folos si veți descoperi instrumente foarte valoroase pentru voi, in timp ce veți trece in prezent, prin această schimbare fenomenală de constiință, in sinele vostru fizic, de aici, de pe Pământ!
Nu trebuie să o forțați. Se petrece prin acord cu toți Shaumbra – cu voi. Această schimbare de constiință vine pe calea voastră. Cu siguranță, vine pe calea voastră! Este in pregătire pentru Saltul Cuantic si pentru acele energii, insă veți trece printr-un tip de evoluție, chiar inainte cu mult timp, de actuala dată a Saltului Cuantic.(septembrie 2007)
Material preluat de la www.crimsoncircle. com