Caderea Imperiului Reptilian de Anonim publicat la 18.09.2012
Caderea Imperiului Reptilian
     Imperiul reptilian din planurile eteric si astral din jurul planetei Pamant, sub dictatul Archoni-lor si a "nobilimii negre" care ghideaza sistemul sclaviei financiare a Cabalei in planul fizic, este ultimul bastion al Imperiului intunecat din Orion, care a fost de nenumarate milenii spaima intregii Galaxii.
Cu toate acestea, progresele Luminii in ultimele decenii a fost de asa natura, incat suntem chiar inainte de ingenuncherea Imperiului reptilian.
A fost o operatiune de succes a Fortelor Luminii, completata pe aceasta planeta pe 25 August, cand conducerii Archoni-lor le-a fost trimis un semnal foarte clar, ca infrangerea lor este aproape si de netagaduit.

     Lucrul acesta i-a facut sa intre in panica, si in interiorul ferestrei de timp intre 25 August si 7 Octombrie ei incearca sa faca tot ce pot pentru a opri progresul Luminii.
Aceasta este ultima lor sansa posibila de a crea confuzie, diviziune si conflicte intre oamenii care lucreaza pentru eliberarea acestei planete.
In acest interval de timp vor incerca sa construiasca toate tipurile de acuzatii, denaturare si dezinformari pe internet.

     Sugestia mea este ca toata lumea sa asculte vocea interioara a Adevarului si sa invete sa nu judece oamenii si sa nu se implice in conflicte.
Archonii vor incerca sa insufle cat mai mult conflict posibil, comandandu-le slujitorilor reptilieni din planurile eteric si astral, sa faca presiuni pe punctele slabe, sadind indoielile si incertitudinea in randul oamenilor.
     In acest interval de timp vor aparea temerile cu privire la al 3-lea razboi mondial si Legea Martiala. Desi Cabala a planuit ca aceste lucruri sa fie posibile, ei nu vor avea succes. Rasele ET pozitive si" Miscarea de Rezistenta"doresc pace si este in puterea lor pentru a preveni al 3-lea razboi mondial sau Legea Martiala, prin presiuni asupra membrilor cheie ai Cabalei.

    
Astazi este 9 Septembrie, "ceasul zilei de apoi" (doomsday clock) de care unii oameni se tem, nu va incepe.
Intradevar se simte foarte tare energia negativa pe care o insufla pe Terra prin diverse metode - nu putine - de abia ne putem reechilibra. Si daca pana acum "pompau" negativitate cam la 3 ore, acum fac asta permanent. Disperarea lor e maxima. Putem vedea, cei care navigam pe internet, cum pe orice site ataca orice idee de patrie, romanism, libertate si insulta sau injura fara motiv. Iar ce s-a intamplat in "politica romaneasca" e cel mai bun exemplu.(n.n.)
In schimb aceasta zi este portal de Lumina, de care este foarte mare nevoie pentru a inveseli atmosfera.
     Intre 15 si 23 Septembrie va fi perioada cea mai critica si este momentul exact cand Uranus cu Pluton face al 2-lea patrar din 2012 si Archonii vor incerca sa provoace cat mai multa violenta si conflicte posibile la nivel mondial.
Acest patrar intre Uranus si Pluton va fi chiar mai puternic decat cel din iunie, din cauza ca este momentul exact, iar dupa o zi Pluton va evolua pe directia buna.
Asta este ultima sansa a Archonilor inainte de dezvaluirea Luminii.
     Indiferent de patrarul dintre Uranus si Pluton, va recomand urmatoarele instructiuni.
Indiferent de evenimente, in urmatoarele cateva zile ramaneti calmi dar in alerta. Archonii si slujitorii lor vor incerca sa va provoace.
Este firesc si uman sa simtiti furie, teama, indoiala sau nerabdare, dar sa nu cedati acestor emotii negative. Observa calm emotiile, fa cateva respiratii profunde, asculta-ti melodia preferata si apoi decide cum actionezi.
Nu te angaja in acte de violenta, fie ea fizica(revolte, revolutii violente)sau verbala(atacand mesageri pe internet, comentarii pline de ura pentru oricine, certuri in relatii).
Violenta NU va rezolva problemele. In mod clar, o actiune concentrata si planificata va rezolva acestea.

     Concentreaza-te pe frumusete, natura, meditatie.
Gaseste calmul interior.
Iar atunci cand ai nevoie de a actiona, actioneaza prin acest calm.

     Inainte de 7 Octombrie, miliarde si miliarde de reptilieni vor fi indepartati zilnic din planurile astral si eteric de catre Fortele Luminii.
Acesta este un timp foarte volatil in care Evenimentul nu se va intampla si ar fi neintelept de a declansa aceste actiuni in timpul atacului de varf al Archonilor, ca ar putea duce la multe cauzalitati.

     Dupa aceea va veni mai multa Lumina."
Adresa acestui articol este http://active.info.ms/?a=articles&p=672