Vis? de Anonim publicat la 30.01.2013
Vis?
     Suntem oare in visul complex al unei Inteligente Superioare?
In interiorul acestei proiectii detaliate fiecare traim propriul vis – adica viata – fara sa ne dam seama ca avem aceeasi putere de creatie ca si Inteligenta Divina care ne-a zamislit.
Bineinteles, aceasta experienta pe care o numim realitate este gandita in detaliu tocmai ca sa ne asigure senzatia de complexitate. “Nu te poti juca la nesfarsit. Viata este ceva foarte serios…”
     Asa se intampla cu noi. Luam lucrurile mult prea in serios si uitam sa ne relaxam, sa ne detasam un pic de peisaj ca sa-l putem admira.
Suntem incordati. Nu toti. Unii au inteles deja ca in esenta nu avem nimic de castigat, nimic de pierdut. Ca traim o experienta a sufletului intr-un corp fizic…
Secretul este sa-ti dai seama ca te afli in vis…
Asemenea unui joc, acest vis are cateva reguli, scurtaturi, recompense si pedepse…
     In propriul vis avem puterea si libertatea de a crea.
Proiectiile noastre pot fi vazute si de cei din jur. Nu suntem separati, caci ne aflam in acelasi vis mai mare, comun. E o senzatie interesanta…
in visul de noapte am reusit de cateva ori sa ma trezesc, sa devin lucida si sa derulez evenimentele asa cum doream. Printre altele, e distractiv.
imi dau seama ca visez si aleg sa fac lucruri pe care in realitate nu le-as putea face la nivelul la care ma aflu acum. De exemplu, sa inot pe sub apa, asa, ca delfinii, cu ochii deschisi si sa respir. Sau sa zbor la mari inaltimi printre nori si sa vad planeta noastra de undeva din spatiu…
Totul devine fascinant si atragator cand realizezi ca visezi si ca ai libertatea sa experimentezi orice iti doresti.

     Iata ca in linii mari si mici ne putem crea realitatea si in viata de zi cu zi. Legea Rezonantei este unul dintre instrumentele de joc.
Cu cat suntem mai aliniati la propriile dorinte, cu atat le dam viata mai usor.
Pe masura ce te aprofundezi in perspectiva asta, inevitabil apare si intrebarea: “si totusi care e sensul?”
Poate ca nu vom cunoaste ratiunea Inteligentei Divine, dar putem afla/ stabili sensul propriului vis.

     Simt ca este suficient sa hotaram ce experiente vrem sa traim in aceasta etapa a jocului.
Spun etapa deoarece cred ca viata pe Pamant nu este singura experienta pe care sufletul nostru o traieste.
Asa cum in visul de noapte parem rupti de constiinta de Sine din viata de zi cu zi si avem senzatia ca ce ni se intampla este real, la fel cred ca si in aceasta realitate mai complexa este vorba doar de o separare temporara de suflet.
Practic,nu putem fi separati de sufletul nostru, dar putem uita ca-l avem. Si traim ancorati in acest vis comun cu impresia ca nu exista nimic altceva real in afara de asta.
Dar unii dintre noi se trezesc chiar si in acest vis si-si amintesc ca moartea nu reprezinta decat incheierea unei etape a experientei sufletului…
Toate astea sunt doar senzatii sau samburi de adevar?
Tind sa cred a doua varianta…