Islamul si "nasterea" sa oculta! de Anonim publicat la 30.01.2013
Islamul si "nasterea" sa oculta !
     Articolul de mai jos, este relatarea lui Alberto Rivera, fost membru al ordinului Iezuit, referitor la aparitia Islamului si rolul pe care l-a avut Roma catolica in tot acest plan.
Alberto Rivera a murit in conditii suspecte. Se crede ca el a fost asasinat de catre serviciul de contraspionaj al Iezuitilor.
http://en.wikipedia.org/wiki/Alberto_Rivera
     In lectia de la Vatican, cardinalul iezuit Bea ne-a spus urmatoarea relatare: Aceste scrieri sunt ascunse (secrete) deoarece ele contin informatii care arata legatura dintre Vatican si aparitia Islamului. Ambele parti au asa de multe informatii, una despre alta, incat daca ar fi declasificate (facute publice), s-ar crea un scandal asa de mare incat asta ar fi un dezastru pentru ambele religii.
Iata relatarea sa:
O doamna araba bogata care era o adepta credincioasa a papei, a jucat un rol coplesitor in aceasta drama.
Era o vaduva si se numea Khadijah.
Isi daruise averea “Bisericii Mama” si se retrasese la o manastire de maici. In timpul sederii acolo, i s-a dat o sarcina ciudata (misiune) si a fost trimisa inapoi in lume.
Misiunea ei era sa gaseasca un tanar stralucit care sa poata fi folosit de Vatican sa creeze o religie noua, un om care sa devina Mesia pentru copiii lui Ismael.
Ea il gasi curand pe tanarul Mahomed si se casatorira.

http://en.wikipedia.org/wiki/Khadijah_bint_Khuwaylid
http://www.islamfortoday.com/khadijah.htm
http://ro.wikipedia.org/wiki/Islam
In ro.wikipedia, veti gasi suficiente informatii pentru a intelege substratul intalnirii lui Khadijah cu Mohamed.
Aceasta este cea care il pune in contact cu un bun "consilier" romano-catolic.
Khadijah avea un var pe nume Waraquah care, ca si ea, era un foarte credincios romano-catolic. El avea o mare influenta asupra lui Mahomed.
Vaticanul il aseza pe Waraquah ca pe un important sfatuitor (consilier) al lui Mahomed.
Roma isi gasise omul, iar banii nu erau o problema. I-au fost trimisi profesori tanarului Mahomed si el trecu prin pregatiri intense.
     Mahomed “devora” lucrarile “sfantului” Augustin sub invatatura lui Waraquah si deveni un devotat al operelor sale. Acesta il pregati pentru “marea sa chemare”.
Mahomed s-a autointitulat “Mesagerul lui Dumnezeu”. El a infiintat marea religie a islamului.

In mai putin de 20 de ani dupa moartea sa, armatele lui invingeau imperiile Bizantin si Persan, iar mai tarziu aceste armate s-au napustit in Europa. Profetul Mahomed era uluitor.

     Mai intai as vrea sa-ti descriu religia islamica asa cum o vede lumea.
Apoi iti voi impartasi ceea ce am invatat la Vatican, despre cum a venit Islamul la existenta in realitate. Vei fi socat. Ceea ce iti voi spune este cea mai incredibila istorie a intrigii pe care ai auzit-o vreodata.
     Lumea vede in felul urmator marea religie islamica fondata pe profetul Mahomed, care acum circa un miliard de adepti.

     Orasul lor preasfant este numit Mecca si se afla in Arabia Saudita. Acest oras este deasemenea locul nasterii profetului Mahomed.
Islamul declara ca Avraam si Ismael au construit “Casa lui Dumnezeu” alaturi de izvorul (Zamzam) care a salvat viata lui Ismael si a mamei sale Hagar.
”Casa lui Dumnezeu” originala era mult mai mica comparativ cu cea noua in forma de cub cu latura de 18 metri, cu structura de piatra, care a inlocuit-o pe prima.
Ea este numita Kaaba (Casa lui Dumnezeu).

     Credinciosii musulmani din toata lumea se roaga de cinci ori pe zi in directia acestui loc sfant, vorbind direct dumnezeului lor - Alah - fara intermediar.
La Mecca, credinciosii musulmani inconjoara Kaaba varsand lacrimi, cerand binecuvantari si mila, tanjind dupa compania lui Alah in rai.
     Trei mari religii au un lucru comun: fiecare are un loc sfant unde cauta calauzire.
- Romano-catolicii privesc Vaticanul ca pe orasul sfant.
- Evreii privesc Zidul plangerii din Ierusalim ca pe locul lor sfant.
- Musulmanii privesc Mecca ca pe orasul lor sfant.
Fiecare grup crede ca primeste binecuvantari speciale si sigure pentru tot restul vietii ca urmare a vizitarii locurilor lor sfinte.
     La inceputurile islamului, vizitatorii aduceau daruri la “Casa lui Dumnezeu” si ingrijitorii templului se faceau placuti tuturor care veneau.
Unii oameni isi aduceau idolii si pentru ca sa nu se simta jigniti, ingrijitorii templului ii luau si ii asezau in sanctuar.
Se spune ca evreii considerau Kaaba, cu veneretie, ca pe un cort perifetic al Domnului, pana cand el a fost pangarit cu idoli.
In cele din urma musulmanii nu au mai avut acces la izvor (Zamzam) pentru ca tribul care pazea locurile sfinte era necinstit. Acesti oameni erau din Yemen si se numeau Jurhumiti. Ei stapaneau, deasemenea si Mecca.
Pana la urma oamenii s-au ridicat impotriva jurhumitilor pentru a-i alunga.
Cand au plecat, acestia au luat aproape tot... Au aruncat o parte din comoara Kaabei, daruri ale peregrinilor care se adunasera de ani, in izvorul Zamzam. Apoi l-au umplut cu nisip si asa izvorul a disparut.
Tribul Khuzaitilor a preluat conducerea, dar ei au permis ca dumnezeul moabitilor “Hubal” sa fie asezat in Kaaba, continuand astfel idolatria.
Kluzaitii au fost inlocuiti de Quraysh, un trib puternic de arabi descendenti din Ismael.
     In Mecca se nascuse un om care era respectat si de qurayshi, desi el apartinea tribului Hashim.
Numele lui era Abd Al-Mutalib, care a fost bunicul profetului Mahomed.
Abd Al-Mutalib avusese o viziune prin care i se spunea unde se gaseste izvorul Zamzam. Un duh i-a spus sa caute sange, balegar, un musuroi de furnici si o ciocanitoare. El a gasit intrarea intre doi idoli unde qurayshi isi aduceau jertfele. A sapat si a gasit izvorul cu comorile sale, devenind astfel eroul Meccai.
Abd Al-Mutalib s-a rugat la dumnezeul sau. Daca acest dumnezeu l-ar fi binecuvantat cu zece fii, atunci el trebuia sa sacrifice unul dintre ei pentru acel dumnezeu, la Kaaba. Peste ani rugaciunile lui au gasit raspuns.
Cel mai tanar dintre fiii lui era preferatul sau, un tanar atragator pe nume Abd-Alah. Venise timpul sa-si implineasca promisiunea fata de dumnezeul sau. Unul dintre fiii lui trebuia sa moara.

     In Kaaba, inaintea zeului moabit Hubal se foloseau sageti in ritualurile de adorare. Soarta a cazut pe cel mai mic dintre frati.
Mama lui Abd-Alah impreuna cu altii s-a opus. Fiii lui Abd-Al- Mutalib l-au implorat sa-i lase viata fratelui lor.
El vizita o vrajitoare pentru a primi un sfat. Ea se consulta cu duhul ei cunoscut si ii spuse lui Abd-Al- Mutalib sa traga din nou la sorti daca dumnezeu va accepta jertfirea unor camile in locul fiului sau.
O suta de camile au fost ucise si Abd-Alah a scapat cu viata. El a devenit tatal lui Mahomed.
     Romano-catolicii arabi fusesera cei care introdusesera ideea (aparatul de propaganda) de a cauta un profet arab, la fel cum evreii il cautau pe Mesia.
Cine in afara unui profet ar fi putut sa-i elibereze de inchinarea la dumnezei falsi?
In Kaaba exista pana si o icoana a fecioarei Maria cu pruncul Isus.
     Abd-Alah s-a casatorit cu Aminah in anul 569.
El a trebuit sa plece cu o caravana pentru niste afaceri, s-a imbolnavit si a murit. Aminah ii purta copilul.
Traditia spune ca ea a auzit o voce care ii spunea: “Tu porti in pantecul tau pe Domnul acestor oameni” si cand l-a nascut vocea i-a spus: “L-am asezat sub mana celui care-l poate pazi de orice rau; asa ca numeste-l Mahomed. ”
Cand copilul s-a nascut, bunicul sau Abd Al-Mutalib l-a dus pe micul Mahomed la Kaaba si a rostit o rugaciune de multumire lui Allah pentru darul primit.
     Fiii nascuti in familiile arabe mari, in locuri ca Mecca, erau trimisi in pustie pentru a fi alaptati si intarcati si pentru a petrece o parte din copilarie in triburi de beduini, pentru a invata comert si pentru a evita ciuma din oras.
Familia saraca ce l-a luat pe Mahomed spre ingrijire a fost binecuvantata in multe feluri.
Islamul invata ca atunci cand Mahomed era un baietel, au aparut langa el doi oameni imbracati in alb, l-au culcat, i-au deschis pieptul si i-au scos inima, scotand din ea un mic chist negru pe care l-au indepartat. Apoi ei i-au spalat inima cu zapada. Nu a ramas nici un semn pe pieptul sau dar exista un semn mic oval pe spatele sau, semn pe care-l avea din nastere.
Cativa ani mai tarziu el a fost in stare sa descrie evenimentul mult mai bine, dupa care a facut incredibila declaratie: “Satan atinge pe toti fiii lui Adam din momentul nasterii lor, cu exceptia Mariei si a fiului ei.”
De ce ar fi introdus Mahomed invataturi romano-catolice? Nu este acest lucru bizar?
Cand Mahomed avea sase ani, mama lui a murit lasandu-l orfan. Bunicul sau Abd-Al-Mutalib se ingriji apoi de el. Dar doi ani mai tarziu muri si acesta. Acestea au reprezentat doua dintre marile dureri din viata sa.
     Cand Mahomed avea noua ani era cu unchiul sau cu o caravana. Un calugar romano-catolic il vazu pe baiat si il interoga.
Apoi ii ceru sa vada semnul de pe spate. El exclama: “Este semnul unui prooroc.” (sic !)
Apoi il avertiza pe unchiul lui Mahomed: “Ia-l pe fiul fratelui tau inapoi in tara sa si apara-l de evrei, caci daca il vor vedea si vor sti ceea ce stiu eu despre el, atunci vor interpreta gresit semnul proorocului si vor fi impotriva lui. Lucruri mari sunt pregatite pentru fiul fratelui tau.” (dezvoltare" controlata)
Calugarul romano-catolic a aprins flacarile viitoarelor persecutii indreptate impotriva evreilor si le-a pus in mainile urmasilor lui Mahomed.
     Mahomed avea 25 de ani cand lua in casatorie o vaduva bogata pe nume Khadijah. Ea avea atunci cam 40 de ani.
Mahomed si Khadijah au avut doi baieti care au murit de mici si patru fete.
Cea mai cunoscuta era Fatimah, care se marita cu succesorul lui Mahomed, varul acestuia pe nume Ali.
Ali este recunoscut de ramura Shiah a Islamului.
     In jurul anului 610 dupa Hristos, Mahomed pretinde ca a avut o viziune de la Allah, care reprezenta o aparitie mareata pe care el o numeste a fi ingerul Gabriel. Acesta i-ar fi spus: “Tu esti mesagerul, trimisul lui Allah.”
Aceasta viziune a inaugurat cariera lui Mahomed ca profet a lui Allah. De acum inainte Mahomed va continua sa primeasca mesaje, pana la moartea sa, pe care le pretindea ca venind de la Allah.
Observati ce bine functioneaza "aparatul" de propaganda al Romei impreuna cu "cresterea" controlata sub atenta ingrijire a consilierilor speciali romano-catolici.
     Unele dintre revelatiile sale au fost asezate in Coran, in anul 650 dupa Hristos. Alte scrieri ale lui Mahomed nu au fost publicate niciodata.

     In cel de-al cincilea an al misiunii lui Mahomed au inceput persecutiile impotriva adeptilor sai pentru ca ei refuzau inchinarea la idolii din Kaaba.
Mahomed a instruit o parte din ei sa fuga in Abyssinia.
Negus, regele romano-catolic al Abyssiniei i-a primit (cum altfel...) gratie viziunilor lui Mahomed in legatura cu fecioara Maria, care erau foarte apropiate doctrinei romano-catolice.
Mahomed pretinde ca intr-o noapte pe cand dormea langa Kaaba, a fost trezit de un inger numit Gabriel care l-a condus la un fel de animal ceresc cu aripi numit “Buraq”.
Dupa ce a incalecat animalul, ei au zburat spre ruinele templului evreiesc la Ierusalim.
Mahomed spune ca la locul templului, el a fost intovarasit de proorocii Avram, Moise, Isus si altii care se rugau in spatele lui. Dupa rugaciune, el s-a urcat din nou pe Buraq si s-a urcat la ceruri unde s-a intalnit din nou cu proorocii si in final cu Dumnezeu insusi.
Mahomed pretinde ca ar fi primit crezul islamic si instructiunile pentru cele cinci rugaciuni pe zi direct de la Dumnezeu in ceruri. Aceasta viziune a avut o influenta uriasa in istoria ulterioara a lumii.

     Din cauza persecutiilor, in 622 dupa Hristos, Mahomed emigra la Medina, la 200 de mile la nord de Mecca.
De acolo el a condus “Raziile” – atacurile caravanelor ce veneau din Mecca. El a castigat batalii minore, dar cei care i se opuneau in Medina erau asasinati.
La Medina a fost locul in care Mahomed si-a aratat ostilitatea fata de evrei jefuindu-le asezamintele.
Mahomed s-a mai insurat si cu alte femei, din ratiuni politice, pentru a forma legaturi stranse cu parintii sau rudele femeilor respective si ca sa-si intareasca pozitia.
Mecca a trimis o armata de 10.000 de oameni pentru a-l captura pe Mahomed. Dar nu au izbutit. Ei nu au reusit sa-i penetreze apararea. Dupa o noapte de vant si ploaie, marea armata s-a imprastiat.
     Ca om de stat, Mahomed nu a vrut sa zdrobeasca Mecca, dar a castigat-o pentru islam.
In anul 630 dupa Hristos, cu 10.000 de oameni, Mahomed porneste spre Mecca. Conducatorii cetatii au iesit indata la iveala si i s-au supus. El a ocupat cetatea cu triumf. In acelasi timp Kaaba este curatita de idoli.
Mahomed a devenit atat de puternic incat triburile se declarara musulmane doar pentru protectia sa.
El moare in 632 avand noua neveste si o concubina romano-catolica.

     Trupul profetului Mahomed este ingropat astazi in moscheea din Medina, unde an de an vin pelerini sa se roage.
     Acum ca stim cum il priveste lumea pe Mahomed si povestea islamului, iata ce am invatat eu la Vatican despre paravanul si despre pumnalul acestei lumi a religiei, precum si ce se petrecea in spatele scenei pentru construirea credintei islamice.
- Vaticanul dorea cu orice pret Israelul pentru insemnatatea lui religioasa, dar era blocat de evrei.
- O a doua problema o reprezentau crestinii adevarati din Africa de Nord care predicau Evanghelia.
     Romano-catolicismul crestea cu putere si nu tolera nici o opozitie.
Vaticanul trebuia sa creeze cumva o arma ca sa elimine deopotriva pe evrei si pe adevaratii crestini care refuzau sa accepte romano-catolicismul.
Privind spre Africa de Nord ei vedeau multimea de arabi ca pe o sursa de forta umana apta sa le faca aceasta munca murdara. Un numar de arabi devenisera romano-catolici si au putut fi folositi pentru a raporta informatii conducatorilor lor la Roma. Altii au putut fi folositi ca a -V-a Coloana (o retea subterana de spionaj) pentru a indeplini planul stapanului Romei de a controla multimile de arabi care respinsesera categoric romano-catolicismul.

     Cand “sfantul” Augustin aparu pe scena, el a stiut clar ceea ce se petrece. Augustin era un om foarte puternic si influent, cu armata sa mica de adepti.
Manastirile lui serveau ca baze de cautare (spionaj tip militar), descoperire si distrugere a manuscriselor Bibliei detinute de adevaratii crestini
.
Augustin a fost facut “sfant” pentru servirea cu credinta a “Bisericii Mama”.
     Vaticanul a vrut sa creeze un “Mesia” pentru arabi, cineva pe care ei sa-l poata inalta ca pe un conducator, un om cu charisma, pe care sa-l poata antrena si a vrut in cele din urma sa-i uneasca pe toti arabii anticatolici sub conducerea lui, creand o armata puternica, care in final sa captureze Ierusalimul pentru papa.
Sub ordinele Vaticanului, arabii romano-catolici traversara Africa de Nord incepand sa raspandeasca istoria unui mare om care in curand se va ridica dintre oameni si va deveni alesul dumnezeului lor.
     In timpul pregatirii, lui Mahomed i se spusese ca dusmanii lui sunt evreii. I se spusese de asemenea ca romano-catolicii sunt singurii crestini adevarati si ca ceilalti care isi spun ei insisi crestini sunt impostori blestemati si copiii diavolului care trebuie distrusi.
Invatatura satanica mai este crezuta si astazi de mintile musulmanilor din toata lumea si distruge in fiecare natiune musulmana straduintele lui Hristos de a-i intalni.
     Pe cand Mahomed incepea sa-si primeasca “revelatiile divine” intr-o pestera din muntii Hira nu departe de periferiile Mecai, Waraquah – varul romano-catolic al sotiei sale – devenea adanc implicat in interpretarea acestor viziuni primite de Mahomed.
Este interesant de remarcat ca atat Mohamed cat si fondatorul ordinului Iezuit, Loyola, au primit "viziunile" in... pesteri !!!
Atunci cand timpul a venit, puterea Islamului a devenit uriasa (imensa), evreii si adevaratii crestini au fost macelariti (exterminati) iar Ierusalimul a cazut in "mainile" lor.
     Romano-catolicii nu au fost niciodata atacati de "soldatii" islamului, nici templele sau altarele lor, in toata aceasta perioada de macel.
Dar..., atunci cand Papa a cerut Ierusalimul..., el a fost surprins de refuzul lor.
Generalii arabi au avut un asa de mare succes incat nu s-au lasat intimidati de Papa - nimic nu putea sta in calea lor in a-si realiza propriile planuri...
     Sub indrumarea lui Waraquah, consilierul special al Romei, Mohamed a "scris" ca Avraam a oferit pe Ismael ca sacrificiu. Raportul Bibliei spune ca Isaac a fost "sacrificiul" si nu Ismael, dar Mohamed a sters numele lui Isaac punand numele lui Ismael.
Ca si rezultat al acestei manevre si al "viziunilor" lui Mohamed, musulmanii credinciosi au construit o moschee, Dome of the Rock, in onoarea lui Ismael pe locul unde templul evreilor fusese distrus de romani in anul 70 AD. Aceasta a facut ca Ierusalimul sa devina al doilea "loc cel mai sfant" in credinta Islamica.

     Cum sa dea ei un asa loc prea sfant papei fara ca asta sa nasca o revolta ?
Papa si-a dat seama ca ceea ce ei creasera era in afara oricarui control atunci cand s-a auzit numit de catre islamici, el "Sfantul", un infidel.
Generalii arabi erau determinati (motivati) sa cucereasca intreaga lume pentru Allah iar acum ei se indreptau catre Europa.
     Ambasadorii islamicii au fost trimisi la Papa pentru a-i cere acestuia "binecuvantarea", prin bulele (decretele) sale, de a invada natiunile Europei.
Vaticanul era scandalizat de asemenea cerere; razboiul era inevitabil. Puterea pe pamant si controlul lumii intregi era considerata a fi dreptul de baza doar al Papei. Papa nu-si putea permite sa imparta asta cu cei pe care el ii considera a fi "nevrednici"...
Papa si-a ridicat armatele, numindu-le "cruciade" pentru a stavili (a stopa) copiii lui Ismael sa cucereasca-jefuiasca Europa catolica. Cruciadele au durat secole la randul iar Ierusalimul a scapat "mainilor" papei.

     Turcia a fost invinsa (cucerita) iar Spania si Portugalia au fost invadate de fortele islamice.
In Portugalia, ei (islamicii) au numit un sat de munte "Fatimah", in onoarea fiicei lui Mohamed.
Nu si-au imaginat niciodata, pe atunci, ca acest mic sat numit de ei "Fatimah" va deveni mai tarziu, faimos pe tot pamantul.
     Generalii islamici realizasera ca s-au intins prea departe, fara a avea sustinerea necesara si nici capacitatea de a duce lupta pana la capat. Era timpul pentru discutiile de pace.
Unul dintre negociatori a fost Francis de Assisi.
Ambele parti au trecut prin negocieri formale si au semnat concordate.
     Rezultatul negocierilor a fost urmatorul:
- Musulmanilor le era permisa ocuparea Turciei in zona “crestina”
- Catolicilor le era permisa ocuparea Libanului in regiunea araba.
- S-a cazut de acord ca musulmanii sa poata construi moschee in tarile catolice fara opozitie, atat timp cat romano-catolicismul este in floare in tarile arabe.

     Cardinalul Bea ne-a spus ca si musulmanii si romano-catolicii au fost de acord sa blocheze si sa distruga eforturile dusmanului lor comun: misionarii crestini care credeau Biblia.
Prin aceste concordate Satan a pus la cale distrugerea spirituala a copiilor lui Ismael. El a construit un zid solid al opozitiei impotriva Cuvantului lui Dumnezeu, retinandu-l sa ajunga la bietii arabi.
     Dupa semnarea concordatelor, un control strict a fost impus musulmanilor de catre Ayatollah prin preotii, maicile si calugarii islamici.
Vaticanul a pus la cale de asemenea o campanie a urii intre arabii musulmani si evrei. Înainte de aceasta ei coabitau in pace.
     Dar vai, dupa aceasta intreaga comunitate islamica privea pe misionarii credinciosi ai Bibliei ca pe diavolul care aduce otrava pentru a distruge pe copiii lui Allah. N.T. – Ganditi-va doar la mistificarea facuta de Mahomed la adresa Bibliei, din initiativa lui Waraquah – varul nevestei sale, adept al romano-catolicismului – prin care a fost pur si simplu inlocuit Isaac cu Ismael, ca jertfa oferita de Avraam.
Raporturile sfasietoare despre numai o mana de convertiti de la credinta musulmana aduse de misionari dupa ani de munca, i-au tulburat, i-au istovit si i-au descurajat.
Acesti misionari nu stiau nimic despre aranjamentele secrete intre Mecca si Vatican care le-au distrus eforturile de castigarea sufletelor din aceste meleaguri intunecate.
Cu Mecca si Vaticanul in plina pace, batrana curva din Apocalipsa 17 si 18 le-a dat din nou de lucru iezuitilor, care erau ocupati acum cu planuri pentru cucerirea si controlarea islamului.
     In 1910, Portugalia devenea o tara socialista. Steaguri rosii apareau peste tot.
Romano-catolicismul a intampinat o problema serioasa aici.
In timp ce oamenii proclamau ziua de nastere a Republicii Socialiste Portugalia, cerand distrugerea puterii bisericesti; era chiar timpul perfect pentru o aparitie a fecioarei Maria.
Dar trebuia sa existe mai multe beneficii ale acestei aparitii decat simpla mentinere a Portugaliei in stransoarea de otel a Vaticanului.
Iezuitii vroiau ca Rusia sa fie implicata, si localizarea acestei viziuni la Fatima putea juca un rol cheie in a impinge islamul la “Biserica Mama”.
     In 1917 fecioara Maria aparu la Fatima.
Productia “Mama lui Dumnezeu” a fost un succes bomba, care a fost jucata pentru a influenta multimile.
Ca rezultat, socialistii Portugaliei au suferit o serioasa infrangere.
Romano-catolicii din toata lumea au inceput sa se roage pentru convertirea Rusiei si iezuitii inventasera “Novenas” pentru Fatima (rugaciuni speciale de noua zile), pe care ei au putut-o desfasura pe tot cuprinsul Africii de Nord exprimand bune relatii publice inaintea lumii islamice.
Desigur, saracii arabi au crezut ca o onoreaza pe fiica lui Mahomed (Fatimah) si acest lucru era tocmai ceea ce vroiau iezuitii ca islamicii sa creada.
     Cativa ani dupa infrangerea din al-II-lea razboi mondial, papa Pius XII, a starnit lumea cu viziunea sa “a soarelui dansand”, cu scopul de a mentine Fatima in stirile din ziare.
A fost un mare spectacol religios si intreaga lume l-a “inghitit”.
Nu este surprinzator ca, papa Pius a fost singurul care a vazut aceasta aparitie.
In afara de toate acestea un grup de adepti s-au strans din toata lumea intr-o “armata albastra”, totalizand milioane de credinciosi romano-catolici gata sa moara pentru fecioara binecuvantata. Dar ei inca nu au vazut nimic...
     Iezuitii o au pe fecioara Maria programata sa apara de patru sau cinci ori in China, de cateva ori in Rusia si cateva “reale” mari aparitii in U.S.A. ... Si oamenii se duc sa fie prezenti.
Dar ce are a face aceasta cu islamul?
Haideti sa vedem ce are de spus ultimul episcop Sheen, despre fecioara Maria si islam: “Aparitia doamnei noastre la Fatima a marcat punctul de cotitura in istoria celor 347.000.000 de musulmani din lume, oamenii religiosi cei mai dificil de convertit la crestinism (romano-catolicism). Musulmanii au ocupat Portugalia pentru secole si si-au lasat urma. ”
     Dupa moartea fiicei sale Fatimah, Mahomed scrise despre ea, ca “este cea mai sfanta femeie din paradis, dupa Maria”.
Episcopul Sheen credea ca fecioara Maria a ales sa fie cunoscuta ca “Doamna noastra de la Fatima”, ca un semn si o garantie ca musulmanii care cred in nasterea lui Hristos din fecioara, vor incepe sa creada in divinitatea lui Hristos.
El a scos in evidenta ca statuile virginei calatoare, ale “Doamnei noastre de la Fatima” au fost primite cu entuziasm de musulmani in Africa, India si in alte locuri si ca multi musulmani vin acum in “biserica”(romano-catolica). Ca director al societatii pentru propagarea credintei, episcopul Sheen a spus acestea cu autoritate.
     In ultima jumatate a secolului al-XIX-lea, Spania trecea prin convulsii politice. Monarhia sa romano-catolica se clatina si regina a fost detronata in 1868, iar Spania a devenit republica, insa aceasta doar pentru doi ani. Apoi monarhia a fost restabilita pana in 1923. Cum conditiile politice erau instabile, Spania a ales inca o data sa devina republica si imediat biserica catolica a inceput sabotajul.
In acest timp din 1931 pana in 1936, cam cinci presedinti s-au succedat. Spaniolii romano-catolici isi aratau dispretul fata de puterea Vaticanului (nici nu visau ce se afla in spatele lor). Ei au pus taxe pe proprietatile bisericii si au indepartat preoti si calugaritele din scolile publice.
Papa spunea despre catolicii spanioli ca se opuneau orientarii spre fascism; de aceea trebuie sa faca din catolicii spanioli un exemplu pentru cei care nu vor sa se supuna.
Atunci a poruncit sa-i distruga si sa numeasca aceasta o cruciada impotriva comunismului.
     Chiar daca cei cativa presedinti ai republicii fusesera iezuiti instruiti, ei s-au opus puterii de la Vatican si s-au prefacut doar a fi in mainile Vaticanului.
Au fost contactati liderii islamici. Ei ramasesera datori Vaticanului pentru inselarea Romei in privinta Ierusalimului.
Cand au semnat concordatul, ei au promis sa-l ajute pe papa la timp de nevoie, chiar sa ridice o armata daca acesta ar fi dorit. Acum era momentul.
Iezuitii si-au facut treaba.
Bietii spanioli urmau sa sufere acum. Datorita negocierilor secrete, o uriasa armata araba a fost ridicata sub comanda generalului Franco.
Vaticanul a finantat aceasta masina de razboi pentru a le da o lectie spaniolilor
.
In 1936 a izbucnit noua Inchizitie Spaniola, care a fost numita “Razboiul Civil Spaniol”, orchestrat fiind in secret de la Vatican.
Pentru a tine lumea departe de aflarea adevarului, relatarea stirilor se facea in asa fel incat sa se inteleaga ca Vaticanul ar fi luptat impotriva comunistilor intr-un razboi sfant.
In realitate existau doar o mana de comunisti in Spania.
Institutia Romano-catolica ordonase o baie de sange pentru proprii ei adepti.
Sub steagul Vaticanului, fortele musulmane au invadat Insulele Canare si apoi au atacat Spania de sud.
Spaniolii au privit socati cum cardinalul Pedro Segura era in fruntea armatei islamice care macelarea pe necredinciosi – infidelii credintei romano-catolice – barbati, femei si copii fara nici o mila.
Armata musulmana isi lua revansa intr-un tarziu sub binecuvantarea papei.
Cand aveam trei ani imi amintesc ca i-am vazut pe ostasi invadandu-ne casa. Familia mea a supravietuit acelei terori, fiind norocosi.
     Cand inchizitia si-a realizat scopurile, Spania era o ruina, insangerata si infranta, dar intoarsa in siguranta in mainile Vaticanului. Papa i-a multumit fecioarei binecuvantate, ca a scapat Spania de comunism.
In jur de patru milioane de musulmani au ocupat Spania ca protectori ai credintei romano-catolice.
Islamul si-a platit datoria fata de antihristul de la Vatican.
     Arabii, prin negocieri strict secrete, ii declarara papei ca vor lupta pentru Vatican in Spania numai daca papa este de acord ca niciodata sa nu recunoasca vreun stat al Israelului, ce ar veni la existenta. Papa a fost de acord.
Cardinalul Bea ne-a spus in ce mod evreii ortodocsi si sionistii fortau pentru un stat independent Israel.
     - Doctor Rivera as dori sa va intreb daca omul care l-a impuscat pe papa era musulman?
- Desigur. Iezuitii au planuit aceasta foarte bine. Multi urmau sa fie castigati prin acest incident
. Observati ca aceasta a dat ceva in comun papei si presedintelui Regan. Amandoi au fost impuscati si au devenit prieteni apropiati. Papa a captat atentia lumii intregi si simpatia tuturor conducatorilor lumii.
     Prin acest incident islamul s-a propulsat mai aproape de Vatican.
Musulmanii s-au simtit atat de umiliti ca unul dintre ei a tras in reprezentantul profetului Isus pe pamant incat Ayatollah-ul i-a trimis condoleante si scuze papei.
Si in cele din urma vina s-a putut arunca asupra K.G.B.-ului, facand astfel lumea sa creada ca comunistii sunt dusmanii papei.
Este un joc serios.
Papa Ioan Paul al-II-lea a fost un comunist devotat pentru multi ani la rand.
Daca aceasta suna ciudat, aduceti-va aminte ca asasinul Mehmet Ali Agca este in topul oamenilor cu succes din Europa si ca este un expert al oamenilor de marca. El si-a descarcat arma de la o distanta de numai 3 metri si jumatate. Fiecare glonte l-a atins pe papa sub buric.
Vedeti ca el nu avea intentia de a-l ucide pe papa. El doar urma instructiunile date de iezuiti.
Rezultatul a fost obtinut cand lumea l-a vazut pe papa iertandu-l pe Mehmet Ali Agca pentru ca l-a impuscat: aproape un miliard de musulmani au fost plini de admiratie pentru “sfintia sa”.
     Asa cum am spus deja, eu cred ca totul a fost bine planuit.
Si papa si lumea musulmana i-au multumit fecioarei Maria ca papa nu a murit.
Te intrebi de ce n-am trimis noi – americanii - armata in Liban?
Dupa ce presedintele a devenit atat de apropiat cu papa, am sfarsit printr-un nuntiu papal la Washington D.C. si astfel marina U.S.A. s-a deplasat la Liban pentru a apara o natiune romano-catolica.
Curva din Apocalipsa 17 nu se va opri de la nimic ca sa-si atinga telurile; inclusiv impuscarea unuia dintre papi!
http://www.scribd.com/doc/282816/EG-White-Tragedia-veacurilor
http://originearaului.blogspot.com/
     In trecut Satan-Diavolul (fiinta reala dar supranaturala) s-a folosit de religie ca sa distruga milioane de suflete.
Lucrand prin “marea curva” (Vaticanul condus din 1814 de Iezuiti) din cartea Apocalipsa, Satan a pus-o cu grija pe fecioara Maria inaintea oamenilor pentru a le distrage atentia de la Isus.
Catolicii au fost inselati, ei incercand sa cerceteze sistemul bisericii lor cu scopul de a ajunge in Rai.
Folosind un truc asemanator, Vaticanul a ajutat la ridicarea unei religii militante si sofisticate pentru a-i indeparta pe copiii lui Ismael de la cunoasterea Unicului care i-ar fi putut duce in Rai.
Multimile de musulmani privesc religia lor si pe Mahomed (al carui trup se afla inca la Medina) si din toata inima lor isi atintesc privirile spre Mecca pentru a-si capata salvarea.
Iar vina pentru toate acestea se indreapta direct spre ROMA care este responsabila pentru aceasta incalificabila crima.
Sursa : Alberto Rivera, ex Iezuit.
http://islamul-catolic.blogspot.ro/