Vremurile Neamului Scoboritor din Zei de C.O. Arimin publicat la 10.02.2013
Vremurile Neamului Scoboritor din Zei
     Inca de la mijlocul secolului XlX, cind a erupt ca un vulcan "iluminarea cazara” peste scafirliile goimilor cap de lut, aceste lepre au navalit cu comunismul, sionismul, bolsevismul leninist si national socialismul sionist in cele doua variante (laic si religios), iar a cincea cloceala a cuibarelor Satanei a fost semitismul.
Fiind o adunatura de populatii (majoritatea goti veniti din Scandinavia in secolul l al erei noastre si stabiliti in nordul Marii Caspice, la care s-au lipit o parte dintre sarmati, sciti, alani, caucazieni si alte semintii asiatice), nevoia si necazurile i-au tinut la gramada vreo opt sute de ani, de unde a rezultat un nou popor, cunoscut de cei din jur cu numele de cazari sau jidovi.
Dupa anii 820 ei au trecut la o erezie mozaica, unde ii aveau de invatati pe Moshe, Iisus si Mohamed.
Renuntind complet la traditiile si culturile lor din vechime – mozaismul interzice altceva decit scriitura Talpei Iadului – acestia s-au trezit pe la sfirsitul secolului XVlll ca nu au istorie, nu au cultura identitara, dar nici o tara unde sa-si puna capul si amarul.
Atunci rabinii au chemat in ajutor tartorul intunericului sa le "lumineze” capetele si din aceasta ciuda nemarginita fata de ceilalti, a iesit ceea ce am aratat mai sus.
Pare greu de inteles pentru oamenii obisnuiti sa poata cuprinde cu mintea ce sens avea cuvintul "semitism” in "iluminata” ideologie a cazarilor de pe la sfirsitul secolului XVlll, cind hornurile lor au inceput sa fumege numai revelatii, dar mai ales in secolul XlX, cind rau s-au pus intunecatii pe goimi cu fel de fel de revolutii si ideologii de nu mai stia bietul muritor din Europa unde sa-si afle linistea de raul lor!

     Ura patologica a mozaicilor impotriva Neamurilor o gasim atit in Faca-Tora, cit si in unele manuscrise descoperite la Qumran, care au fost rescrise de ei dupa ce s-au instapinit pe centrul religios al getilor, cunoscuti in regiune sub numele de eseni.
Povestea a inceput la mozaicii ivriti cu urlete si ragete de groaza catre Intunecimea Sa inca din secolul ll i.e.n., dar atunci nu-i baga nimeni in seama si nici destul de destepti nu erau, incit sa nu inteleaga ceilalti ce puneau ei la cale, adica o stapinire peste intreg pamintul, fiindca le-ar fi fost harazit de catre tartorul intunericului lor sa puna in jug Neamurile, daca nu vor avea timp sa le nimiceasca!

     Filon din Alexandria care a trait in prima parte a secolului l al erei noastre, este cel care a bagat in religia lor teoria profetiei prin care anumite lepre – toate inraite in minciuni – pretindeau ca stau de vorba cu Talpa Iadului si primesc sfaturi pline de intelepciune, dar numai pentru ei.
El facea parte din tagma fariseilor, care detinea puterea economica in Fratia lui Israel si s-a considerat un nou ziditor al mozaismului, rescriindu-l in mare parte.

     Josephus Flavius este al doilea mare plasmuitor ce a urmarit sa prezinte mozaismul ca pe o religie deasupra oricarei forme de spiritualitate fiind cea mai veche din lume desi nimeni nu lua in seama asemenea nebunii fiindca pe atunci erau destui care le inchideau gura cu cite o poaca sau chiar cu sabia. In scrierea Contra lui Apion, ticluita catre sfirsitul secolului l al erei noastre, indracitul mozaic vrea sa combata pe toti cei care nu se uitau la revelatiile si vedeniile lor incercind sa prezinte o cultura identitara unica venita de la inceputurile neamului omenesc.
El se revolta impotriva lui Manethon si Lysimachos care au afirmat ca Moshe cel intelept al mozaicilor a fost de neam egiptean fiind alungat din tara fiindca practica o erezie la niste pastori leprosi, "nimicindu-i” pe contestatari cu fel de fel de "dovezi” scoase taman din scrierile egiptene, feniciene si grecesti (asta-i prea gogonata, de fapt la fel ca celelalte), aratind vechimea triburilor ivritilor si uluitorul lor cult satanist al falusului.
Spune J. Falvius la 1,8 ca ei ivritii nu au multime de carti ca celelalte neamuri, dar care se contrazic intre ele, ci numai 22 toate sfinte si de origine divina, dintre care 5 apartin lui Moshe care contin legile sale si traditiile neamului omenesc de la inceputuri pina la moartea profetului.
Recunoaste cam inghesuit de adevar, ca istoria lor n-a fost scrisa prea bine de proorocii ivriti pina la Artaxerse (465-424 i.e.n.) al persilor, dar dupa acest rege totul este limpede in Faca-Tora ca apa de izvor.
Numai ca ea nu se leaga deloc cu adevarata istorie a acelor vremuri si acelor locuri.
Apion le punea in circa mozaicilor o practica din cultul lor care spune ca regele sirian Antioh lV Epifanes (175-163 i.e.n.) cind a cucerit Ierusalimul in anul 168 si a gasit in templu pe un grec, sechestrat de ceva vreme si pus la ingrasat pentru a fi trimis jertfa frumos mirositoare Intunecimii sale.
Pentru asemenea practici regele distruge atit templul cit si zidurile orasului ca sa nu mai aiba unde se cuibari Intunecimea Sa si toata ceata de sataniati.
Scrierile lui Apion impotriva iudeilor aveau ca motiv principal cum acesti navalitori din Siria(regatul seleucid care uneori a cuprins si Palestina) cereau in gura mare sa se bucure de drepturile de cetateni ai Alexandriei ca orice bastinas
Povestea o cunoastem si noi cind ne-am pomenit dupa anul 1850 cu invazia cazarilor care strigau la toate portile Europei ca singerosii români ii alunga din bastina stramoseasca si nu le recunoaste dreptul de impamintenire! Descoperim cu uimire cum roata istoriei este totusi rotunda!
Mai spune Apion ca ivritii au o religie care sfideaza toate celelalte culte prin ura ce o arata pentru nemozaici si dorinta lor de a se instapini pe ceea ce nu le-a apartinut vreodata
. J. Flavius il aduce cu picioarele pe pamint pe alexandrin scriind ca tocmai tot ce exista pe pamint le apartine de drept fiindca asa a sorocit Iahwe poporului sau preaiubit!
     Acest proces de falsificare a culturii celorlalti prin iudaizare, adica impunerea primatului nascocirilor iudeilor, i-a facut pe multi sa se uite cu dispret la scrierile mozaicilor.
Numenios care a trait la mijlocul secolului ll al erei noastre se porneste sa le spuna de la obraz suparatilor greci ca a existat din vechimea vechimilor o invatatura unica si o intelepciune originala comuna grecilor, dar si alte popoare s-au bucurat de ea precum ivritii, egiptenii, persanii si indienii.
El le arata cum si Filon, compatriotul lui, a "dovedit” ca filozofia greaca isi are radacinile in fabuloasele lor scrieri divine de unde s-au infruptat chiar cei mai subtiri greci in ale gindirii; Pitagora si Platon.
Aristeas, un alt meserias in plasmuiri ivrite din aceeasi perioada care dorea sa-i indoaie pe greci si celelalte Neamuri cu vechimea scrierilor iudeilor, a nascocit o scrisoare care urmarea sa arate ca toata filozofia greaca vine din intelepciunile lui Moshe si al rabinilor.
El ticluieste trasnitul ravasel prin care pretinde ca in anul 312 i.e.n. dupa victoria lui Ptolomeu l asupra lui Demetrios Poliorcetul in Gaza, rabinul Ezechia alaturi de 100000 de iudei au plecat in Egipt impreuna cu invingatorul!
Regele fiind mare iubitor de ivriti, dar mai ales cinstind deosebit cultura lor de paduchi rapanosi, le-a dat cartierul Delta din Alexandria unde sa-si faca salas pe care l-au transformat in ghetou – l-au inchis cu ziduri trainice si tiranice, traind izolati de restul populatiei pe care o considerau spurcata.
Specialistii de azi considera scrisoarea lui Aristeas o "facatura” a secolului l-ll al erei noastre cind iudeilor le-a dat iama in putina minte dorinta de a stapini lumea pornind o apologie salbatica a iudaismului si mozaismului, pretinzind ca sint primele forme de cultura ale neamului omenesc!

     Vedem ca toate aceste falsuri au un singur scop; o apologie fanatica si salbatica a iudaismului si mozaismului in fata grecilor si romanilor, care urmarea sa pregateasca drumul pentru stapinirea lumii prin fariseism si din greseala a iesit iudeo-crestinismul, dar tot un cult satanist.
Chiar turbaciosul fariseism, periat si imbunatatit cu ce au furat din religia getilor si numit mai tirziu iudeo-crestinism, cind a fost impus prin foc si sabie in imperiul roman in anul 380, organizatia oculta Militia Cristi stia foarte bine ca toata maimutareala lor plina de "revelatii” primite de la Satana, sint niste hotii ordinare iar tilharia si crima se vedeau din inaltul cerului.
     Dupa limba româna erezia este o doctrina sau credinta religioasa care ia nastere in sânul unei biserici, abatându-se de la dogmele consacrate si care este condamnata de respectiva biserica, sau o doctrina ori credinta religioasa nascuta ca opozitie in sânul bisericii si persecutata de aceasta.
Ori chiar parintele catolicismului Tertulian pe la anii 200 cerea iudeo-cretinilor sa iasa din statutul lor de religie particulara a imperiului roman si sa se raspindeasca in orase si sate.
Atunci cult oficial al imparatilor geti care conduceau imperiul roman era "religia lui Zamolxe” sau mitraismul pe care afurisitii l-au mai numit si arianism.
     Ca sa intelegem comportamentul lor in dorinta de a falsifica cultura si istoria popoarelor Europei, trebuie sa venim si in epoca moderna a secolului XlX, cind au vrut sa innebuneasca lumea, dar de data asta cu fel de fel de revelatii sociale si ideologii sataniste urmarind sa robeasca pentru totdeauna mintea goimilor.

     H. Graetz (1817-1891) este rabinul mozaic care le-a scris o istorie intre anii 1853-1875 intitulata Geschichte der Juden(Istoria iudeilor) in unsprezece volume dar numai dupa propriile revelatii si aproape deloc dupa datele istorice folosite de celelalte popoare din trecut sau din epoca moderna.
El le bate obrazul scortosilor istorici si lingvisti germani ca nu vor sa ii recunoasca de fratiori, chiar daca unii slujesc pe Uciga-l Toaca, iar altii s-au mai departat de tartor facindu-si o sarparie la Vatican pe care o cinstesc cu mare fervoare. Indirjitul sutas al lui Iahwe le pune in nas germanilor o poveste care spune ca legionarii romani care au cucerit Ierusalimul in anul 70 al erei noastre erau cei mai multi din partile Rinului – adica stramosii germanilor – si vazind pofticiosii ce frumuseti de fecioare ivrite ascundeau zidurile orasului facut una cu pamintul, au cerut generalului roman Titus sa ia fiecare drept prada de razboi cite puicute doresc si sa le duca la ei acasa.
Intorcindu-se cu prada la bastina, legionarii s-au pus pe prasit cu neprihanitele ivrite ca i-au ingrozit pe toti din jur cu sporul lor la ouat.
Fiindu-le greu sa hraneasca atita jalamatina, au pus mina pe bat si i-au alungat catre est, tinut cam pustiu prin acele vremuri gasindu-si loc sub soare tocmai in nordul Marii Caspice.
Istoricii germani l-au dispretuit pe nascocitorul de "istorii revelate” insa capetenia lor Bismark l-a invitat in anul 1878 la Congresul de pace de la Berlin ca reprezentant al poporului jidovesc din România sa-si spuna pasul contra românilor, fiindca si ei s-au otarit impotriva turcului la Plevna, Grivita si Smirdan!
Mincinosul cazar ne-a avut ai pe noi in vedere sustinind ca legionarii care au ocupat o treime din statul get la 106, erau mare parte din Siria, adica iudei si dupa ce s-au facut stapini, au luat tara ca propria patrie, de unde insa au fost alungati prin secolele lX-X de actualii români care s-au strecurat la ceas de taina si intuneric ca napircile in cuibul lor muscindu-i rau astfel ca au trebuit sa-si caute alt loc sub soare, ajungind sarmanii si ei tot in nordul Marii Caspice!
Aceasta golanie nu a mai fost motiv de suparare pentru germani, ci chiar au sustinut-o discret, fiindca si ei "stiau” ca plaiurile mioritice au fost mult timp patria gotilor adica a "stramosilor lor”!
     H. Oldenberg (1854-1920), din aceeasi stirpe cazara si prieten cu Lenin, in lucrarea Die Religion des Veda, aparuta la Berlin in anul 1894, la pagina 185 ne arata cit de amarnici erau fiorosii mozaici cazari in semitizarea culturii europene, scriind despre mitraismul ce umpluse imperiul roman in primele secole ale erei noastre ca era si la arienii vedici venit: "de la un popor invecinat superior acestora in stiinta cerului instelat care nu putea fi decit locuitorii akkadieni sau semiti din Babilon”, adica stramosii pirlitilor ivritii si plini de lepra cum i-a cunoscut vechii egipteni, ca ar fi fost plin de intelepciune ca broasca de par si pe deasupra titina neamului omenesc!
Frantz Cumont scrie lucrarea Les Mistères de Mithra, aparuta la Bruxelles in anul 1895, unde arata plin uimire si de nemultumire aspectul criminal de semitizare a culturii Europei de catre cazarii care doreau sa se impuna in constinta goimilor cap de lut ca cei mai vechi semiti, scriind: "Toate enciclopediile antichitatii scrise in partea a doua a secolului XlX – Pauli-Wissawa si altele – au fost alterate cu buna stiinta din cauza unui semitism sistematic promovat de Movers si cei care l-au urmat.” Ori asemenea fapta, adica falsificarea culturii si istoriei popoarelor Europei de catre leprele cazare, fenomen observat de multi nedati cu facatura lor, se numeste dupa judecatile cinstite crima impotriva umanitatii si nu revelatii!
     S. Freud (1856-1939) a fost inca unul dintre priceputii mozaici care sa le prajeasca capetele goimilor cu o facatura avind un pretins gir stiintific. In anul mortii isi publica la New-York ultima carte, Moses and Monotheism (Moise si monoteismul) unde readuce informatiile venite de la Manethon ca Moshe al lor a fost egiptean care i-a eliberat pe pirlitii si exploatatii ivriti din Egipt, stapinit de o iubire frateasca fara margini fata de acestia. El scrie ca Moshe ar fi fost adeptul monoteismului introdus de Akhenaton in Egipt pe la anii 1375 i.e.n.
Dupa moartea faraonului preotii deposedati de privilegii in timpul cultului monoteist al soarelui, s-au razbunat distrugind tot ce ar fi amintit de aceasta fapta din istoria lor, astfel Moahe a plecat cu adeptii lui in desertul Sinai, sa scape de rautatile egiptenilor care s-au pus rau pe capul lor in timpul domniei lui Tutankhamon, unde si-au gasi alinarea.
Dar el merge mai departe si spune ca chiar faraonul ar fi renuntat la tron si s-a alaturat ivritilor fiindca se saturase de raul preotilor egipteni. De aceea ei nu vreau sa auda de alte dovezi decit cele primite de ei prin revelatie, adica minciuni de-ti plesnesc chingile capului daca le iei in seama.
O asemenea golanie i-a obligat pe arheologi sa puna mina pe bat pentru a nimici pornirile demente ale pretinsului psihiatru, care sigur avea nevoie de o internare la balamuc.
Si tot el a incercat sa explice "stiintific” prin psihanaliza ca toata viata omului in particular si a societatii umane in general este dirijata de pornirile sexuale si numai acestea sint factorul hotaritor de cultura si civilizatie.
Adica sa intelegem unde bate toba lepra; inteligenta, cunoasterea si cultura sint atribute exclusive ale falusului, negind rolul hotaritor si unic al acumularii de cunostinte prin citire si repetarea unor procese care se petrec in jurul nostru pentru a fi memorate.
Numai in cultul lor satanist al falusului, sula a ajuns singurul izvor de intelepciune si sanctum sanctorum pe care se fac "sfinte juruinte”, iar porcaria a fost bagata si in iudeo-cretinism prin sintagma "sfintul preput”!
Cu asemenea "genii" au facut ei istorie, de unde au dat destula si jigodiilor dintre Neamuri care mureau de dorul puterii si maririi desarte!
     Immanuel Velikovsky (1895-1979), un alt indirjit al balamucului intunericului, uvrier-sacagiu la izvorul revelatiilor mozaice, s-a nascut in orasul Vitebsk intr-o prospera familie cazara din imperiul rus (acum in Belarus).
A absolvit gimnaziul Medvednikov din Moscova terminindu-l in anul 1913, apoi a calatorit mult prin Europa ajungind si in Palestina.
A revenit in imperiul rus in anul urmator si se inscrie la Universitatea de medicina din Moscova pe care o termina in anul 1921, specializindu-se in psihiatrie si psihanaliza.
Pleaca la Berlin unde se casatoreste in anul 1923 cu violonista Elisheva Kramer, si impreuna iau drumul Palestinei in anul 1924 unde este unul dintre initiatorii infiintarii Universitatii Mozaice din Ierusalim in anul 1925.
In Palestina practica medicina generala, psihiatria si psihanaliza, dar saturindu-se de bunatatile din Tara Fagaduintei, in luna august 1939 pleaca in S.U.A stabilindu-se cu familia la New-York.
Inca din timpul sederii la Berlin, I. Velikovski a inceput sa se preocupe de istoria antica a Palestinei, Egiptului, Orientului si Greciei, considerind ca adevarata istorie a acelor regiuni este numai in Vechiul Legamint (Tora si Talmud) al lor, iar celelalte izvoare venite din teritoriile mentionate trebuie puse in concordanta musai cu Faca-Tora.
Pentru el nu era suficient sa fie corelatie intre arheologia de pina atunci a respectivelor regiuni, a istoriei din Faca-Tora lor si istoria scrisa a zonei in special a Egiptului. El a atacat cu furie manuscrisul venit de la preotul egiptean Manethon (secolul lll i.e.n.) pretinzind ca este gresit in totalitate sau am zice noi dupa dreapta judecata, fals, iar adevarate sint numai revelatiile lui.
Asa l-a apucat si pe sarmanul medic damblaua revelatiilor neghioabe, insa pentru ca lumea nu mai credea in maimutarelile lor demente, a dat-o pe stiinta pretinzind el ca a gasit informatii puhoi in asta directie, iar goimilor cap de lut nu le ramine decit sa-si cirneasca arca cunoasterii pe valurile scornelilor lui care au inceput sa-i clatine rau nevolnica minte.
Pentru a contrazice lucrarea lui Freud, Moshe si monoteismul, care sustinea ca pretinsul lor monoteism a fost inspirat din reforma faraonului egiptean Akhenaton (1379-1362 i.e.n.), iar iesirea vitejilor ivriti s-ar fi petrecut undeva pe la 1250 i.e.n. el pretinde ca ar fi gasit informatii in papirusul Ipuwer, cum faptele s-au petrecut mult mai devreme, adica fuga ivritilor din Egipt ar fi fost pe la anii 1500-1450 i.e.n. si cronologia faraonilor ar trebui corectata dupa data stabilita de el.
     Dupa inceperea celui de-al doilea razboi mondial, a inceput si zburdalnicul medic psihiatru sa-si framinte mintea cu fel de fel de catastrofe pe care le-ar fi suferit pamintul prin ciocnirea cu alte corpuri venite din univers si ca istoria trebuie pusa obligatoriu si in legatura cu aceste evenimente descoperite de el!
El a propus istoricilor si arheologilor o cronologie revizuita pentru Egiptul antic, Greciei, Canaanului si a altor culturi din Orientul Apropiat pentru a explica "virsta intunecata” a estului Mediteranei (cca. 1100 - 750 i.Hr.) si reconcilierea istoriei Torei cu arheologia si cronologia egipteana.
Sigur ca nimeni nu a vrut sa auda de asemenea "revelatii istorice” mai ales ca arheologia facuse multe descoperiri interesante care aduceau lumina in pretinsa "virsta intunecata”, iar lor nu le conveneau deloc aceste adevaruri scoase la iveala de zeci de santiere fiindca ei ivritii sau iudeii lipseau cu desavirsire de peste tot!
In 1950, reuseste sa-si publice prima carte, Lumi in coliziune, prin editura Macmillan dupa ce a fost refuzat de alte opt edituri, scrierea avind facuta si o recenzie pentru naivi in Harper – revista de moda de lux – unde un condeier din ostirea lui Uciga-l Toaca a vrut sa-si fericeasca confratele. Dupa aceasta data el mai publica citeva carti urmarind sa-di dezvolte propriile revelatii si sa-i convinga pe goimi ca numai ei stiu adevarul, iar ce este scris prin cartile de istorie ale Neamurilor nu a iesit din intelepciunea Talpei Iadului.
     Ca sa intelegem delirul acestui mozaic ce a facut parte din ceata celor care au urmarit colonizarea Palestinei cu semintia cazarilor, mai spun ca el a fost un sionist infocat, iar tot ce a facut si scris a avut ca scop sa dovedeasca tuturor ca marile adevaruri istorice si culturale ale acelor regiuni, dar si a Europei ca roaba de peste 1600 de ani a ideologiei iudeo-crestine, sint numai in Tora si Talmud!

    Zecharia Sitchin (1920-2010) este un cazar nascut la Baku in Azerbaidjan dar a migrat in Palestina unde a fost crescut dupa modelul traditional mozaic. Ajunge editor si jurnalist in Israel si saturindu-se de binele din Tara Fagaduintei, in anul 1952 pleaca in Marele Israel stabilindu-se la New-York.
Sitchin pretinde ca a tradus o parte din tablitele emes/sumeriene dind o explicatie personala scrierii si originii omului care implica venirea unor calatori din spatiu numiti annunanki, ce au colonizat pamântul si au creat omul, gasind dumnealui tocmai ceea ce stiinta numea "veriga lipsa”.
El atribuie rasei Annunnaki crearea culturii sumeriene antice precum si a celorlalte popoare, fiind in fapt prima specie de hominizi care aveau minte si judecau cu ea nu o lasau sa plece razna dupa revelatii.
Acest neam de extrateresti, spune zburdalnicul cazar la minte, in cartea lui 12th Plane aparuta in anul 1976, ca ar fi venit de pe o planeta ipotetica numita Nibiru (desi planeta Jupiter a fost asociata cu zeul Marduk in cosmologia babiloniana) si situata dincolo de planeta Neptun, corp ceresc ce ar avea o orbita alungita, fiind observata de el tot prin revelatia (jegurile se feresc sa mai foloseasca cuvintul vedenie fiindca lumea i-ar trimite repejor la balamuc), ajungând in interiorul sistemului nostru solar cam la 3600 ani pamintesti. El afirma ca mitologia emes/sumeriana reflecta acest punct de vedere, precum si originile noastre ca specie.
Dupa acest autor, planeta Nibiru s-ar fi ciocnit catastrofal cu Tiamat (o zeita in mitul creatiei babiloniene Enuma Elis), pe care el o considera a fi o alta planeta situata intre Marte si Jupiter.
Sitchin sustine ca planeta Tiamat s-ar fi rupt in doua din care s-ar fi format centura de asteroizi iar a doua jumatate s-ar fi lovit de un satelit al lui Nibiru fiind impinsa pe o orbita noua unde s-a format planeta Pamint.
El spune ca pe planeta Nibiru era o civilizatie foarte avansata unde traiau annunanki, care apoi apare in mitologia emes/sumeriana, fiind gasiti si in Tora (Facerea) sub numele de uriasi.
El afirma ca acesti annunanki ar fi ajuns pe pamint in urma cu 45000 de ani, in cautarea unor minerale, in special aur pe care l-au gasit din belsug in Africa.
Aici s-au apucat ei sa scoata aurul trebuincios dar cum munca era prea grea pentru asemenea fete civilizate, capetenia lor, Enki, a propus ca salbaticii de pe pamint (homo sapiens) sa fie supusi unui proces elaborat de mutatii genetice cu gene venite de la acesti civilizatori – golania o cunoastem cam de pe la toti pradatorii care s-au tinut fiecare de mari civilizatori – si astfel a aparut un alt popor (homo erectus, fiindca nu se putea altfel dupa atita erectie extraterestra) nou, istet, ce trebuia folosit ca sclavi in locul lui annunanki in aceste mine.

Si a citit dumnealui pe tablitele cu scriere cuneiforma ca civilizatia umana s-a nascut in Sumer sub indrumarea acestor infierbintati de vita (adica gene si sprincene) aleasa si astfel au pus ei pe unii sa fie regi pentru a intermedia intre palmasii de pe cimp si acesti stapini divini, astfel aparind in istoria lumii si "dreptul divin al regilor”!
Mai spune ca aceasta civilizatie creata de annunanki ar fi ajuns asa de departe ca aveau si arme nucleare si dupa o betie sau furie, si-au dat in cap unii altora cu acele jucarele nenorocite si ucigase pina a disparut intreg orasul Ur pe la anul 2000 i.e.n.
Cred ca nevolnicul s-a lasat luminat cu aceasta otrava, a unui neam venit din ceruri si foarte inalt, dupa scorneala uriasilor din Tora, mit preluat de hotomanii ivriti din scrierile sacre ale esenilor din Palestina.
Sitchin spune ca cercetarile sale coincid cu multe texte din Tora si Talmud, si ca acestea provin initial din scrierile sumeriene.
Istetul nascocitor de vedenii si timpenii mozaice a scris 7 carti, vindute bine fiindca lumea nu mai are notiunea gindirii si a judecatii proprii, inghitind orice gogoasa, ca tot traim in vremea consumismului capitalist.
     Mai multi sumerologi analizind talmacirile lui Sitchin au gasit in ele traduceri aberante, in fapt toata povestea fiind un nou mit prin care "poporul ales” trebuia sa fie pupat sub coada de gloatele de goimi cap de lut, fiindca ei si numai ei au adus civilizatie si cultura pe pamint din cele mai intunecate vremuri pina in zilele noastre, asta vazind si dumirindu-ne si noi cum vine cu "extraterestii” lor descoperiti in situl de la Kuntillet Ajrud, peninsula Sinai, in sezonul de sapaturi 1975-1976, adica taman pe acolo pe unde a primit si Moshe al lor tablele cu (farade)legi ale intunecatului Iahwe. Si care in loc de costume speciale aveau blana si niste legaminte de vai, vai!
     Unii dintre cei care cunosc bine eme-gi l-au pus la zid pe misel cum a facut profesorul universitar Ronald H. Fritze, autorul cartii Invented knowledge: False History, Fake Science and Pseudo-Religions aparuta in anul 2009, care mentioneaza elucubratia lui Sitchin privind cuvintul "Din-Gir” din emegi/sumeriana, l-a tradus ca "cei puri cu rachete aprinse”, adaugând ca el atribuie cuvintelor vechi sensuri pe care nu le-au avut niciodata in aceste scrieri. Fritze, de asemenea, a comentat metodologia lui Sitchin, scriind ca in momentul cind criticii au verificat referintele lui Sitchin, au descoperit cu uimire ca acestea erau trunchiate frecvent si scoase din context pentru a le da o noua semantica, astfel ca aceste citate sa devina probe in sustinerile facute de indraznetul plasmuitor.
Aceste pretinse dovezi sint prezentate selectiv, iar altele care i-ar contrazice vedeniile, au fost ocolite cu mare grija.
Dar o asemenea smecherie se numeste fals si nu are nici o legatura cu stiinta, ci numai cu pseudo-stiinta adica cu revelatia sau facatura mozaica.
     Spencer Wells (nascut in 1969, USA), medic genetician a scris cartea Journey of Main: A Genetic Odyssey, aparuta in anul 2002 in care explica modul cum datele genetice au fost utilizate pentru a urmari migratiile grupurilor de humanoizi in ultimii 50.000 de ani, când oamenii moderni au migrat din Africa prin nord in afara ei.
Potrivit gindirii lui S. Wells, un grup dintre acestia a luat calea sudului ajungind in India si Asia de sud-est, apoi Australia. El sustine ca populatiile non-africane au avut un traseu nordic apoi s-au imprastiat odata intrati in Orientul Apropiat, unii au plecat catre Eurasia si de aici in America iar altii au ramas in nordul Africii.

     Povestioara lui a fost prezentata cu mare tambalau si de canalul TV National Geographic ca un documentar care face lumina in intunecata teorie a originii neamului omenesc.
Zice geneticianul plin de revelatii ca toti oamenii din ziua de azi sint descendenti dintr-un singur barbat care a trait in Africa in perioada 90.000 - 60.000 i.e.n. numindu-l Y-cromozomial Adam.
Daca l-ar fi numit Iahwita sau Satan, ar fi inteles fiecare dintre muritori din ce directie vine revelatia si toata jegosenia cu pretentie stiintifica.
Povestea lui sprijina cu mare "probitate stiintifica” ideile lui Z. Sitchin care zice ca extraterestrii annunanki ar fi venit cam prin anii 45000 i.e.n. undeva in Africa – uite ce coincidenta – cautind ei metale si obosind de atita munca prin mine, au facut o incrucisare genetica cu salbataciunile humanoide gasite pe acolo, de unde a iesit actuala specie umana isteata si cu obirsia descoperita de ei din acea spita de semizei.
Si tot amindoi ginditorii initiati in tainele revelatiilor sustin ca intreg neamul omenesc ar fi iesit din acea puscoace minune marca Y-cromozomial Adam!
     Sa ne lase dumnealor cu asemenea golanii, fiindca aici in Carpati avem oase de om din mileniul 42 i.e.n.
Si in acest caz nu se leaga deloc povestea cu logica bunului simt, numai daca au uitat sa scrie amindoi ca din acel loc nestiut al Africii, puscoacea a tras foc repetat taman in crestele Carpatilor si atunci poate ne vom mai da la brazda, altfel vom pune mina pe bat sa le cerem socoteala nemernicilor pentru blasfemia care ne-o arunca in obraz.
Eu va zic sa va opriti aici si sa va bagati capul intre picioare ca sa va descoperiti originile inteligentei voastre sataniste fiindca nimeni nu da doi bani pe asemenea trasnai, iar Faca-Tora pe care vreti sa o puneti ca mot al istetimii neamului omenesc este cea mai ingrozitoare facatura din istoria lumii si a venit vremea sa o aruncam la cosul de gunoi al istoriei.
     Si tot pe tarimurile Marelui Israel, revista care face apologia prostiei desantate Science Express, scrie intr-un amplu articol din septembrie 2009 ca primii agricultori care s-au pus pe treaba in urma cu peste 7500 de ani, in Europa Centrala, erau veniti din Orientul Apropiat, nu vânatorii bastinasi din regiune care s-au lasat de alergat pe coclauri si s-au pus pe sapat, plivit si prasit.
Pretind ei ca au studiat prin teste genetice niste fragmente de oase din regiune – acum genetica a ajuns ceea ce era la vechii ivriti teoria profetie, adica a minciunii golanoase – si pe loc ia palit morbul revelatiilor stiintifice stabilind ca primii agricultori care au aparut in Europa Centrala migrasera din alte zone
. Desuchiata nascocire apartine specialistilor de la Universitatea Mainz din Germania si de la Centrul pentru cercetari internationale din Laxenburg (Austria). In opinia acestor antropologi de coada oii si a sapei, agricultura si cresterea animalelor s-au impus in urma cu circa 11.000 de ani in Orientul Apropiat, insa in Europa Centrala sint practicate abia de aproximativ 7.500 de ani. Inainte de aceasta data, oamenii preistorici din Europa traiau din vânatoare si din culesul fructelor
. Descoperirea picturilor rupestre de la Coliboaia le da o laba peste bot acestor lepre gata oricind ca pupe in cur pe oricine le da parale si hirdaie cu laturi, fiindca asa a fost scrisa istoria umanitatii din cea mai veche antichitate si pina astazi, minciuni si iarasi minciuni.
     Pentru a le dovedi cit de mult mint in revelatiile lor sataniste, arat ca exista zeci de izvoare istorice care probeaza ca Tora a fost scrisa in forma in care o cunoastem noi astazi intre secolele l-lV ale erei noastre, preluind cu nemiluita din scrierile sacre ale esenilor (getii si celelalte neamuri care practicau religia lui Zamolxe in Palestina dar si in alte tinuturi, plecata din Carpati) si folosindu-se de o scriere mai veche de-a lor din secolul ll i.e.n. cind i-a palit pe ivriti boala vedeniilor si timpeniilor iahviste de care nu s-au mai lecuit pina in prezent.
     Origene (185-254) preot si unul dintre parintii crestinismului catolic, si-a propus sa revizuiasca toate traducerile din perioada sa (facute din ivrita in greaca numai de iudei!), fiindca se ajunsese ca fiecare manuscris sa fie o scriere independenta care se contrazicea cu celelalte, iar planul a devenit realizabil prin generozitatea lui Ambrosios.
El explica diferentele majore dintre textul Hexaplei care continea 5 traduceri mai vechi si propria interpretare si cel ivrit de la care s-a pornit dogma iudeo-crestinismului, presupunind ca acestea au fost falsificate intentionat de catre ivriti, ca sa le ia mintile Neamurilor cu vedeniile lor si ca au adaugat unele scrieri care nu sint in Tora si Talmud.
Asta se stia limpede pe la mijlocul secolului lll al erei noastre cind iudeo-crestinismul nu-si scosese nasul dintre zidurile cetatilor, fiind un cult particular cu foarte putini aderenti, fiindca mitraismul sau religia lui Zamolxe era religia oficiala in imperiul roman!
     Daca nu sint de crezare ca situatia este cea aratata mai sus, ca sa le fie supararea intunecatilor deplina aduc de martor pe pastorul american Ronald K. Brown care in lucrarea The Book of Enoh aparuta in 1998 in San Antonio, Texas, spune ca "Vechiul si Noul Testament contin exact 309 pasaje direct imprumutate din Cartea lui Enoh.”
Dar aceste influente atit de evidente sint numai din Cartea lui Enoh in scrierile ivritilor si niciodata invers, prin aceasta dovedindu-se si perioada cind a fost scrisa Tora, pentru ca dupa anul 96 al erei noastre scrierea esena care facea parte si din scrierile sacre ale mozaicilor, a fost interzisa in acest cult, iar dupa trei sute de ani si in cel iudeo-crestin.
Spre cinstea lui prelatul a spus ce a constatat la sfirsitul secolului XX cind clevetitorii si cirtitorii de lucruri sfinte si revelatii ivrite nu mai sint facuti frigarui "placut mirositoare” si trimisi jertfa curata intunecatului Iahwe!
     Multa ticalosie si ura le-a trebuit furilor si falsificatorilor mozaici, dar mai ales celor iudeo-crestini sa ticluiasca atitea nascociri pentru a distruge originea religiei crucii.
Scrierile lui Z. Sitchin arata fara putinta de tagada ca unele grupari mozaice incearca cu disperare sa se impuna iarasi peste capul goimilor asa cum a fost bagat cu foc si sabie iudeo-crestinismul in anul 380, dar vremurile s-au schimbat fara intoarcere si tot mai multi din Neamurile iudeo-crestine si-au dat seama ca in aceasta religie totul este putred si urit mirositor, "daruri” cu care ne-au otravit ei sufletele si minyile 1600 de ani.
     Vazind ca au aparut dovezi antropologice venite de la neanderthalieni care le pun la coltul de gunoi al istoriei facaturile dracesti cu pretentii de adevaruri divine, acum jegurile vor sa se tina ca stramosii lor ar fi in fapt acest popor clamat de multi ca disparut in urma cu peste 10000 de ani in Europa si toti cei de azi ar trebui sa le dam un pup undeva drept recunostinta fiindca numai datorita vivacitatii evreilor – adica a jidanilor/cazarilor – civilizatia europeana exista si acum batoasa si scortoasa!
Michael Bradley, aparut din cinul lor ca un alt chinuit de damblaua revelatiilor, adica sarmanul in loc sa-si linisteasca zbuciumul la balamuc, a lasat mina sa mizgaleasca hirtia intr-un sinistru delir, servindu-ne drept adevar de necontestat povestea ca ei jidanii/cazarii s-ar trage direct din neanderthalieni, ca ar fi singurii urmasi ai acestor napastuiti si din acele vremuri preistorice fierbe ura in ei impotriva celorlalti pentru ca au fost paruiti fara mila si alungati de pe meleagurile natale in stincosul Caucaz.
Dar indracita ciripeala noi o cunoastem de la o alta lepra cazara – Eliezer Shein - care ne suiera in urechi in anul 1900 ca ei vitejii cazari erau bastinasi in tinuturile carpatine, iar veneticii români i-au alungat din ura lor antisemita in secolele lX-Xl cind au navalit din sud cu bite, opinci, brinza, lapte si alte produce bogate in proteine, din care unele prea contondente!
Zice dumnealui ca pe la anii 5600 i.e.n. indracitii Cro-Magnon adunindu-se toti cioata, i-au rupt in bataie pe pasnicii neanderthalieni care traiau pe undeva prin vestul Europei, invinsii fiind obligati sa-si ia lumea in cap si sa fuga spre est pentru a se salva, gasind meleaguri mai linistite la poalele, in vaile si in subteranele Caucazului.
In doua carti pretins istorice si pline ochi de revelatii, Mostenirea omului de gheata (1978), si Poporul Ales din Caucaz (1992), el avertizeaza ca antisemitismul ii face pe ei cazarii (ii numeste Askenazi, mintind cu nerusinare fiindca lumea nu stie nimic din adevarata lor istorie) sa poarte o ura vesnica venita din situatia catastrofala pe care au indurat-o din partea grupului de rai numiti de unii antropologi Cro-Magnon, stramosul celorlalte popoare europene, iar aceasta ii obliga sa aiba o furie oarba impotriva celorlalti venita din subconstient.
Si o trage el cu mostenirea ADN a neanderthalienilor care nu ii lasa sa uite ce au patit in vremurile de demult si ca vor intoarce totul cu virf si indesat, basca ceva pe deasupra!
     Iar ultima nascocire in materie de vechime a neamului ivrit din Orientul Apropiat si implicit a Torei, ne-au servit ei in luna decembrie anului 2012 asa ca de sfirsitul lumii un "documentar stiintific” intitulat Essau si poporul rosu realizat de National Geographic Canada.
Gasind un craniu pe teritoriul Israelului si adulmecindu-l peste tot, au mirosit intunecatii ca este al lui Essau din Tora, fratele lui Iacov si de aici tine-te neamule izvor de revelatii si vedenii ca nici tartorul lor nu a mai reusit sa-i opreasca.
Punindu-se specialistii sa-i reconstituie mutra strabunului semit, l-au facut cu pielea rosie si parul negru de parca era dracu iesit din vreun horn, pretinzind mincinosii ca au respectat indicatiile scriiturii lor Tora, cu punct si virgula.
Insa in Facerea la 25,25-30 se scrie cum Isaac s-a casatorit cu aramaica Rebera si a avut pe fiii Essau si Iacov: "Cel dintii a iesit rosu de tot ca o manta de par si de aceea i-au pus numele Essau(adica parosul)... si Essau a zis lui Iacov: Da-mi te rog sa maninc din ciorba aceasta rosiatica, fiindca sint rupt de oboseala. Pentru aceasta s-a dat lui Essau numele de Edom(rosu)”.
Facatura lor ne arata limpede ca Essau sau Edom, au primit aceste nume fiindca aveau foarte mult par pe corp de culoarea rosie.
Desigur ,,semitii cazari” de azi care au ticluit "documentarul stiintific” l-au barbierit pe sarmanul necunoscut sa-i puna in evidenta pielea rosie de sub parul rosu care ii acoperea corpul, si asa au gasit ei ca semitul Essau este stramosul poporului cu pielea rosie, dar singurii din lume care se numesc astazi "pieile rosii” sint nativii indieni din America de Nord!
Cu asemenea golanii monstruoase rescriu aceste cete de satanisti istoria popoarelor crestine si timpite, dar cu complicitatea capeteniilor goilor.
La realizarea mincinosului "documentar” au participat numai specialisti din Israel ca sa fie limpede pe cine trebuie sa tragem la aspru judet.
Dar unii armei erau cu adevarat cu parul rosu asa cum a fost si Essau nascut de catre aramaica Rebeca.
Cit priveste cel de-al doilea nume Edom, le spun ca si aici i-am prins cu minciuna fiindca vechiul Canaan era locuit de neamurile arimine venite din Europa, iar unul din triburile getilor din Tracia a fost edon care pe la anii 500 i.e.n. aveau moneda proprie.
Ei locuiau partea de sud a Traciei, pe litoralul Marii Marmara si aveau parul roscat sau saten.
Tracii spuneau despre neamul lor ca vine din zei, iar divinitatile lor aveau parul rosu si ochii verzi sau albastri.
Aceasta este numai o mica parte din istoria adevarata a neamurilor arimine, dar nerevelata ci numai cautata cu acribie si scoasa la lumina din intunericul satanistilor falsificatori de istorii si culturi.
     Adica sa ne fie clar odata pentru totdeauna, chiar daca nu le mai inghitim Faca-Tora, acum ei au la indemina stiinta si oricit vom incerca sa o luam haisa ori ceala, ne vor dovedi cu adevarul "stiintific” ca numai ei au fost primii – semitii veniti din centrul Africii ca urmasi ai lui annunanki sau a neanderthalienilor piosi ascunsi in vaile Caucazului, avind totusi de ales intre cele doua scorneli – iar ceilalti musai dupa ei, dar nici prea aproape fiindca numai jidanii "semiti” sau ivritii annunanki sint alesi de Talpa Iadului cu blestematul lui legamint, care le este de dreapta cale de urmat si unica intelepciune.
     Pentru a ne limpezi din ce directie vine facatura, pun urmatoarea intrebare: de ce pe internet sint imprastiate minciunile lui Z. Sitchin si M. Bradley cu o generozitate uimitoare, dar nu gasesti nici o referinta despre cei care au scris si combatut cu argumente infailibile facatura precum Origene, Richard H. Charles, Ronald K. Brown, Ronald H. Fritze si altii care, prin descoperirile facute in perioada moderna le nimiceste toata cloceala satanista?
     Ca sa le oprim obraznicia desantata de a minti si crima monstruoasa de a falsifica istoria si cultura celorlalti, ar trebuie sa-i luam de perciuni pe acesti sutasi ai intunericului, dar numai sa indraznim a face necugetatul gest ca odata se vor porni cele mai infioratoare ragete amenintindu-ne cu un nou holocaust fiindca sintem antisemiti si ne-am dat la podoaba lor capilara, desi ea este roscovana si nu neagra cum o au adevaratii semiti si nu cei nascociti la sfirsitul secolului XlX.
Daca ne vom osteni sa-i punem cu c---- in teapa pentru ca ne-au falsificat istoria si cultura identitara, vor urla ca sintem nationalisti, fascisti si antipupincuristi fiindca le demascam facaturile.
Asa ca, vom purcede cu puterea adevarului peste ei, sa-i batem mar, astfel ca, frageziti si inmuiati le vor iesi toate relele.
Iar pentru noi, adevarurile de netagaduit sint dovezile arheologice venite din urma cu zeci de mii de ani, despre care nimeni nu are curajul sa scrie sau sa vorbeasca.
Dar indirjindu-ma, am s-o fac eu sa spal vrednicul obraz al stramosilor carpatini batjocorit de fel de fel de tirituri si tradatori de Neam si tara.
     Sa pornim pe drumul adevarului cu descoperirea facuta in pestera Coliboaia din judetul Bihor, de un grup de speologi români: Tudor Rus (Club de speologie Speodava Stei), Mihai Besesek, Valentin Alexandru Radu, Roxana Laura Tociu (Asociatia de Speologie Speowest Arad) si Marius Kenesz (Speo Club Zarand Brad), in urma mai multor expeditii din anii 2009 si 2010 au descoperit picturile rupestre ce uimesc lumea sanatoasa la minte prin semnificatia si informatiile lor.
Vazind ce comoara se ascunde in galeriile acestei pesteri au chemat niste francezi mai priceputi decit ei pe acest tarim al picturilor rupestre. O echipa formata din speologii Marcel Meyssonnier si Valérie Plichon, Michel Philippe, paleontolog specializat pe ursul de pestera, Françoise Prudhomme specializat in preistorie si Jean Clottes impreuna cu Bernard Gély buni cunoscatori in arta de pestera, au ajuns pe plaiurile noastre si la locul descoperirii in data de 16 mai 2010.
Analizind carbunele cu care au fost desenate figurile de pe peretii pesterii, acestia au ajuns la concluzia ca au o vechime de peste 35000 de ani i.e.n.
Numite si picturi negre ele reprezinta mai multe animale, precum si un bizon, un cal, o felina, unul sau doua capete de urs, un cap de taur asemanator cu cele din pestera Lascaux-Franta si doi rinoceri parosi sau poate pui de mamut.
Tot aici se gasesc de asemenea si câteva gravuri de o importanta uluitoare pentru civilizatia Europei si a lumii, dar tinute in mare taina fiindca odata scoase din intuneric, ar da atita lumina incit lumea blestemata a neamului ales de Satana ar fi nimicit pe vecie.
Inauntru sint raspândite pe jos oase de ursi de pestera, care sezind la intuneric s-au plictisit sarmanii de atita liniste, zgiriind si lustruind peretii cu picturi, astfel confirmandu-se si prin analiza acestor resturi biologice vechimea desenelor.
     Cea mai importanta imagine din aceste picturi rupestre arata ca in acele vremuri, omul mileniului XXV i.e.n. care traia pe plaiurile noastre reusise sa domesticeasca vitele, act economic si social de o importanta capitala in evolutia speciei umane. Dar asta ne poate indreptati sa credem ca erau domesticite si oile in acele vremuri fiindca ele sint mai blinde decit taurinele, iar ca paznici poate aveau ciini, adica niste lupi obisnuiti pe linga om.
Vedem in fotografia din dreapta 5 taurine mari, trei mai mici si un vitel. Cirdul de animale este minat de un om, iar in spatele lui se joaca doi copii. In partea central-dreapta a imaginii sint doua persoane: una sezind in fund parca alege ceva linga ea, iar cealalta sta in pozitia aplecata specifica risnitului cu piatra prin frecare.
Linga ele este un desen care poate reprezenta o locuinta avind in jurul ei ocolul pentru animale.
Deci toata vinzoleala ostenilor intunericului ca populatia Europei s-ar trage pina la unul din nu-s ce falus african cu saminta extraterestra pusa bine in puscoacea Intunecimii Sale Iahwe si zvirlita in Mesopotamia semita de unde s-a tot imprastiat catre nord, este o golanie, narav specific mozaicilor precum lepra in vremurile trecute si industria holocaustului astazi.
     Dar cine au fost aceste populatii si cam de pe unde au aparut ele in jurul Carpatilor si in alte locuri ale Europei in zorii primelor forme de existenta humanoida pe care o putem dovedi?
Multa vreme, gasindu-se scheletele unei populatii bastinase si fiind botezata neanderthal, priceputii in nascociri au spus ca erau sarmanii tare salbatici mincindu-si de sub cur ce le iesea si scarpinindu-se numai cu radacinile unor copaci. Nu aveau vorbire articulata si toata comunicarea se oprea la numarul de poace daruite cu draga inima la intilnirile lor prietenesti!
Insa profesorul David Frayer de la Universitatea Michigan, Facultatea de Antropologie, sustine dupa cercetarile facute pe mai multe schelete de neanderthalieni ca 89% din fosilele acestora gasite in Europa (16 din 18) arata o preferinta clara de folosire a mâinii drepte. Iar procentul este asemanator celui al dreptacilor din populatiile umane moderne care locuiesc pe aceleasi locuri, fiind astazi de 90%.
Profesorul american si ceilalti cercetatori care au participat la studiu au ajuns astfel la concluzia ca acel procent ridicat (89%) sugereaza faptul ca neanderthalienii erau inzestrati cu darul vorbirii.
El explica astfel: "Legatura cunoscuta de multa vreme dintre asimetria cerebrala, lateralitate si limbaj la populatiile vii, serveste drept tipar pentru estimarea lateralizarii creierului la fosile si pentru estimarea probabilitatii capacitatii lor de vorbire”.
Indeletnicindu-se si cu pictura – altii care se pretind alesii lumii s-au indeletnicit numai cu adorarea falusului si a tuturor mirsaviilor posibile legate de el – acesti oameni arata ca aveau un sistem de gindire elaborat si doreau prin ceea ce fac sa lase un mesaj limpede celor ce vor veni dupa ei.
Pictorii din acele vremuri nu au desenat numai animale domesticite sau cele folosite ca sursa de hrana, ci si pe cele care reprezentau forta, precum rinocerii sau felinele (pestera Chauvet datata in jurul anului 31.000 i.Hr.) pentru curajul si inteligenta lor.
Pestera Chauvet din departamentul Ardeche, Franta, are cele mai importante picturi rupestre din paleolitic, iar cele din Altamira, Spania, au fost facute intre 14.000 si 12.000 i.Hr., si prezinta foarte multi bizoni.
Mai amintesc pesterile Lascaux si Dordogne din Franta care contin picturi rupestre fiind executate intre 15.000 si 10.000 i.e.n.
Sa nu uit aici si urmele lasate de omul timpurilor preistorice in pestera Gaura Chindiei, unde picturile si semnele care se vor regasi in mare masura in alfabetul folosit de geti pe tablitele de plumb sint in mare numar.
Datarea acestor picturi rupestre merg de la 15000 i.e.n. pina pe la 9000 i.e.n. si numai prin aceste dovezi uluitoare, avem destula vreme a ne cauta stramosii pe plaiurile strabune, daca nu vrem sa mai inghitim otravurile mozaicilor, sau a leprelor mioritice foarte pricepute in tradare de Neam si Tara.
Sensul picturilor ramâne inca necunoscut fiindca pesterile nu se aflau intr-o zona locuita, si e posibil sa fi fost folosite in scopuri rituale sezoniere.
Animalele sint insotite de semne ce sugereaza un scop magic.
Simbolurile in forma de sageata de la Lascaux au fost uneori interpretate ca având rol de calendar sau raboj, dar dovezile ramân neconcludente.
Picturile sint relativ naturaliste, desi stilizate, figurile nefiind tridimensionale, chiar si atunci cind se suprapun.
     Insa existenta omului preistoric pe meleagurile noastre este dovedita si la estul Carpatilor prin descoperirea in grota de la Brinzeni pe malul sting al Prutului a unei piese prelucrata in os de mamut si datata cam tot pentru 35000 ani i.e.n. iar alta dovada este acel talisman facut din fildes de mamut care a fost descoperit la Mitoc judetul Botosani, vechi de prin anii 26000 i.e.n.
Avem cu ce sa amutim pe vecie aceste haite de fiare ale intunericului dovedindu-ne continuitatea pe aceste meleaguri, aducind in fata adevarul despre descoperirea din satul Cotu Miculinti de pe malul drept al riului Prut, comuna Cotusca, jud. Botosani, unde s-au gasit cele mai vechi elemente de civilizatie din lume – cca 18000 i.e.n. - constind din locuinte in bordeie, ciocanul de piatra, lancea cu doua taisuri si harponul de pescuit, elemente ce arata ca aceste populatii aveau o viata stabila in acele locuri, iar o parte din hrana si-o procurau prin vinatoare.
Ca sa le fie inversunarea deplina si ura asijderea, chem de martori la lumina zilei si a istoriei pe cercetatori români si britanici de la Universitatea din Edinburgh care au facut sapaturi in Clisura Dunarii descoperind atit resturi de schelete umane dar si seminte de plante dovedind ca acei oameni practicau agricultura pe la anii 7800 i.e.n.
Pentru a elimina erorile de datare, analizele probelor au fost efectuate in laboratoarele din Oxford, Gronigen, Berlin si Bonn, concluziile fiind prezentate publicului la Universitatea din Edinbourgh in perioada 30 martie-2 aprilie 2000.
Descoperirea este trecuta sub tacere pe plan european si mondial fiindca trebuie sa se inalte semet din nestiuta Mesopotamie, falusul/legamintul Talpei Iadului din care au iesit, precum apa din gheizer, toate neamurile lumii ce s-au imprastiat pe intreg pamintul pentru a-l lua in stapinire!
     Nimeni nu este in stare sa lamureasca ideea timpita a culturii europene in domeniul antropologiei care spune ca acesti neanderthalieni erau salbatici rau fiindca nu foloseau tusinarea barbatiei si nu cotizau virtos la templul intunecatilor.
Mult rau au facut fel de fel de lepre care, protapite in capul mesei, au avut grija numai de cinul lor si de poftele lor nemarginite.
Si azi ii auzi strigind si aruncindu-se asupra goimilor cap de lut cu genetica si genomul lor scos din nu stiu ce erectii sau eresuri africane si care a fost descoperit la toate popoarele europene si asiatice, apoi nord-americane si mai in jos pe acel continent.
Ei spun ca acea populatie africana pe care au trecut-o in rabojul timpului ca fiind prima de pe fata pamintului – taman ca priceputul Z. Sitchin cu extraterestrii lui si insamintarea salbaticilor africani – si-a lasat urmele palpabile pe la anii 50000 i.e.n. si prasindu-se nevoie mare, a dat saracia si nevoia in burta lor, obligindu-i sa-si caute alte olaturi unde sa puna de o noua puiernita, si tot asa inmultindu-se si iarasi imprastiindu-se, au colonizat Europa si Asia, iar de aici tine-te migratii in toate directiile.
Prea este stravezie aceasta facatura si am sa-i plesnesc peste bot pe facatorii de rele minciunele cu o ghioaga a adevarului adevarat de care ei se tem cumplit.
     In anul 2002 a fost descoperita pe valea riului Minis in apropiere de orasul Anina din judetul Caras-Severin o pestera de cca 0,5 ha fiind numita Pestera cu Oase, fiindca aici s-au gasit mai multe fragmente de oase umane dar si de animale.
Fosilele, provenind de la trei indivizi - numiti de cercetatori „Oase 1”, „Oase 2” si „Oase 3”- au fost datate la o vechime de pina la anii 40500 i.e.n. iar cele mai recente metode de evaluare arata ca sint de la 37800 ani i.e.n.
In acest context, demn de remarcat este faptul ca ,,Oase 1” prezinta trasaturi morfologice care combina caracteristicile unei variante de om vechi neanderthalian cu trasaturi ale omului modern timpuriu cum ar fi barbia, fruntea fara arcade puternice si o cavitate craniana mare si rotunda.
Lipsa unor semne arheologice, cum ar fi torte, carbune sau unelte de piatra sugereaza ca oasele au ajuns in pestera de la suprafata, datorita unei viituri puternice.
Un studiu facut de catre antropologul Erik Trinkaus, profesor al departamentului de antropologie a Universitatii din Washington si publicat in ianuarie 2007, arata ca acest amestec de trasaturi ale populatiei neanderthaliene, cu o alta specie care a dus la aparitia omului modern european, s-a facut pe parcursul a mii de ani, desi craniul este de pe la 37800 de ani i.e.n.
Prin acest studiu, se infirma povestea genomului uman aparut in Africa si apoi raspindindu-se mai rau ca lepra in toata lumea, raminind doar o ... poveste evreiasca” ca atitea altele, iar minciuna lor este din nou demascata.
Daca luam in considerare ca acesti oameni din preistorie nu au aparut din senin pe meleagurile carpatine, iar amestecul lor cu o rasa diferita a fost un proces de lunga durata, se poate trage concluzia ca ei erau in regiune cu cel putin 10000 de ani mai devreme.
Cele trei resturi antropologice au fost botezate Ion, Vasile si Maria, desi au fost descoperite aproape unele de altele, doar Ion are cea mai mare vechime, celelalte fiind mai 'tinere” cam cu 14000 de ani!
     Unii cercetatori mai putin inclinati catre povestea "civilizatorilor africani” care au navalit in Europa pe la mileniile 40 i.e.n. cu o pana in nas, una in fund si un maturoi de spini cu care i-au tot alergat pe neanderthalieni peste toate olaturile pina i-au facut disparuti, cred ca acest amestec intre rase si culturi s-a facut intr-o perioada foarte lunga de timp, ducind la o contopire generala de unde a rezultat omul modern, iar existenta populatiei de neanderthalieni se urca undeva prin mileniile 50 i.e.n. adica cu mult inaintea pretinsei migratii din centrul Africii.
Din resturile antropologice adunate s-a putut arata ca neanderthalienii erau robusti, inalti si cu par blond sau saten, iar spatiile unde dormeau erau in afara pesterilor.
Cel mai bun exemplu de cultura preistorica a populatiei europene este insasi galeria cu picturi rupestre de la Coliboaia, care dovedeste fara putinta de tagada ca ei aveau nu numai o organizare sociala, dar si o religie structurata pe concepte clare, pe cind in tot Orientul Apropiat – de unde pretind leprele sioniste ca au venit civilizatorii Europei – nu exista nici urma de asa ceva, cele mai vechi dovezi fiind din mileniul Vll i.e.n.!!!
Prea ne cred si acum prosti de dam in gropi si goimi cap de lut!
     Ca sa-i supar si mai rau amintesc aici mitul uriesilor de la noi, ce vorbeste de o populatie cu adevarat foarte inalta care le-a daruit neamului getilor marea intelepciune cereasca a lui Anu, Gog, Senta sau Dumnezeu, iar acesti jidovi/uriesi erau veniti din ceruri, fiind cu pielea alba, parul roscat sau blond si ochii albastri.
In veci nu vezi semit cu asemenea trasaturi, iar ticalosilor cazari care isi spun cu mare infocare ca sint cei mai semiti dintre semiti, le strig in fata ca le-a venit ceasul judecatii adevarate, si nu mai au nici o scapare!
     Cu adevarat pe teritoriul României s-au descoperit mai multe schelete umane de dimensiuni uriase de la 2,5 metri pina aproape de 5 metri, iar in estul Carpatilor a existat o populatie de inaltime deosebita pentru acele vremuri ce a migrat in regiunea Taklamakan, femeile avind cam 1,8 m. iar barbatii 2,2 m. pielea o aveau alba si toate celelalte trasaturi erau ale rasei albe.
In scrierile esene se pomeneste de o populatie straveche cu inaltime deosebita de la care neamul getilor ar fi primit toata intelepciunea si religia cum gasim in textul intitulat Cele sapte cai ale pacii: "Cautati pacea cu toti Fiii Oamenilor si lasati sa fie cunoscuta de la alesii Luminii, pentru ca noi traim potrivit Legii Sfinte inca din timpul lui Eno sau mai demult…
Cu mult timp inaintea Marelui Potop, Cei Mari mergeau pe pamânt si arborii uriasi, care au ramas in prezent o legenda, erau casa lor si imparatia lor.” Poate in acest fragment este tocmai o realitate istorica pierduta in negura timpului pe care abia acum o intelegem datorita acestor descoperiri arheologice uluitoare, cindva oamenii si-au facut primele adaposturi in copaci de frica fiarelor ce misunau peste tot.
Amintesc faptul ca pe teritoriile din jurul Carpatilor in urma cu peste 30000 de ani traiau lei, ursi de pestera de cca 500 kg., hiene, lupi, un fel de ursi asemanatori cu cei de azi si to?i acesti pradatori nu s-ar fi lasat indemnati a doua oara daca le pica inaintea botului o asemenea gustarica!
De la acesti uriesi veniti din ceruri, stramosii nostri din vechime au brodat legenda cu Maia – fiica titanului Atlas – ce ar fi binecuvintat neamul get ca Neam Scoboritor din Zei nu din legamintul/falusul Talpei Iadului!
     In cartea Povestile Pelesului a reginei Elisabeta a României, exista o legenda aflata de regina de la niste tarani din partea locului despre un urias numit Caraiman (kara: a straluci, a lumina, a fi inteligent + i: a izvori, origine, nastere, a conduce, a merge + man: barbat, insotitor, a aduce bellug), ce avea puterea sa creeze fiinte vii, sa inverzeasca cimpiile, sa produca cutremure si furtuni, iar acest urias a facut sa se scurga marea de pe cimpiile acestei tari.
Daca povestea pastreaza in substratul ei profund fenomenul natural cind Marea Sarmaica s-a retras din Cimpia Româna in neolitic, pare de necrezut ca memoria colectiva a unor "salbatici”, a transmis oral amintirea uni fenomen care s-a petrecut cu multe zeci de mii de ani in urma.
Dar povestea seamana foarte mult cu ce ne-au lasat vechi greci despre titani si giganti, unde Prometeu le-a dat oamenilor cunostintele necesare usurarii vietii, inclusiv alfabetul ca "vorba a zeilor” pentru a transmite vesnicia in neiutare.
     Si noi pastram pe acei eroi civilizatori prin numele Preminte Solomon, unde primul cuvint inseamna cel luminat, sau cel preaintelept, iar al doilea este tocmai numele tagmei de invatati din vechile traditii stramosesti a solomonarilor, nume venit de la sortul de piele – solomon – pe care il purtau in fata.
El nu are nici o legatura cu nascocitul Shlomo al mozaicilor cum incearca unii priceputi sa ne agate istoria de facaturile Satanei si a sutasilor intunericului.
Pentru a nimici aceasta nscocire draceasca pe care incearca unii sa ni-o bage pe git, dau zicerea comentatorului latin Servius ce a trait in secolele lV-V ale erei noastre si explica numele eroului antic Prometeu, scriind ca a fost numit astfel deoarece el a fost un om de mare clarviziune (Vir prudentissimus), care poseda calitatea abstracta a providentei, echivalentul latin al cuvintulul grec prometheia.
     Getii din Tracia spuneau si ei ca sint Neam Scoboritor din Zei, divinitatile lor fiind cu pielea alba, cu parul roscat (rusocomo in koine) si ochi albastri.
Si daca ii luam la ochi pe adevaratii semiti, vedem ca au pielea maslinie, ochii negri, fata latareata, gitul scurt si gros, iar parul negru si sirmos, trasaturi ce ii apropie mult de unele popoare africane, dar rasa europeana nu are nimic din aceste caracteristici antropologice. Si totusi in jurul Carpatilor au fost doua rase din a caror amestec a aparut neamul get ce era, dupa statuile romanilor si textele venite din antichitate cu parul deschis (blond, saten) sau roscat si ondulat, ei fiind cu pielea alba si ochii verzi sau albastri.
Dar asta nu inseamna ca toti erau la fel fiindca emesii care au plecat de aici pe la mijlocul mileniului lV i.e.n. aveau un par saten inchis cu firul subtire si lung, insa iarasi nimic comun cu trasaturile africanilor sau a semitilor adevarati de care leprele de azi vreau sa ne lege cu genomul lor iesit din falusul lui Iahwe, iar sutasii intunericului colinda pamintul in lung si in lat racnind catre cele patru zari ca numai ei sint cei mai vechi locuitori si toti trebuie sa le dea cinstea cuvenita.
CONSTANTIN OLARIU ARIMIN - www.ariminia.ro