Dincolo de adevarul catolic - selectiuni II de Valentin Tirca publicat la 24.02.2013
DINCOLO DE ADEVARUL CATOLIC - selectie II
-Aproximativ 4,5 miliarde de ani i.e.n.
Cercetatorii INDEPENDENTI sunt de parere ca procesul de formare a planetei TERRA a inceput cu aproximativ 4,5 miliarde de ani, cind diversi asteroizi de diverse compozitii chimice incep sa se depuna pe scheletul unei planete-mama care avea de 2 ori dimensiunile Lunii actuale.
-Aproximativ 2,6 miliarde de ani i.e.n.
Terra devine un conglomerat de asteroizi care formau un tot unitar de peste 900 de ori mai mare decit dimensiunie actuale, find la vremea respectiva practic cea mai mare planeta a sistemului nostru. Datorita naturii (compozitiei) asteroizilor ce compuneau Terra, se estimeaza ca forta de atractie gravitationala G=mg2=9,8m/s2 ar fi fost de aproximativ 1200 de ori mai mare decit cea actuala.
-Aproximativ 2,3 miliarde de ani i.e.n
Un corp ceresc de proportiile Lunii de astazi intra in raza de atractie a Terrei percutind-o. Se estimeaza ca impactul ar fi avut echivalentul unei deflagratii a peste 6 miliarde de bombe de la Hiroshima.
In urma impactului are loc degajarea unei ENORME cantitati de energie amestecata cu heliu si hidrogen care, antrenind si absorbind o mare parte din asteroizii existenti in sectorul nostru de galaxie formeaza SOARELE, in vreme ce Terra, topindu-se, devine un fel de masa compacta reducindu-se aproximativ la coordonatele actuale.
In urma impactului are loc un intreg si surprizator PROCES CHIMIC. Se formeaza cantitati industriale de diamante, precum si alte metale grele care strabatind magma fierbinte s-au depus in jurul nucleului planetei, stabilizindu-i partial miscarea de rotatie, pe care acesta a capatat-o dupa impact. (Conform unor cercetari recente se estimeaza ca la vremea respectiva anul terestru ar fi avut in jur de 900 de zile).
Pe masura ce planeta se racea, vaporii de apa cadeau sub forma de precipitatii tot mai abundente ajungind sa acopere Terra in proportie de peste 80%. Datorita miscarii de rotatie care genera o forta centrifuga, cei doi poli, respectiv Polul Nord si Sud, erau neacoperiti de apa.
-Aproximativ 1,5 miliarde de ani i.e.n
O civilizatie EXTRATERESTRA din CONSTELATIA DRAGONULUI, intra in contact cu sistemul nostru instalindu-se pe Marte. Pe Marte isi fac un habitat temporar construind un complex de piramide si un sfinx asemanator sfinxilor din Platoul Gizeh si Muntii Carpati. De pe Marte isi extind cercetarile asupra Terrei.
Descoperind potentialul ridicat al Terrei (imensele resurse dediamante, aur, uraniu si alte minereuri, dar in special aurul), decid sa o exploateze in folosul lor.
Neputind sa aterizeze pe Terra din cauza vitezei de rotatie ridicate si a apei, extraterestii tracteaza si plaseaza in apropierea acesteia un asteroid de talie mica ca un parasolar, dupa care, cu ajutorul unui laser foarte puternic concep un proiect de gaurire a Terrei de-a lungul axei polilor in jurul nucleului cu scopul de a-si insusi, in prima faza, enormele cantitati de diamante si alte minereuri din interiorul planetei. Materialul rezultat il vor transporta si selecta apoi pe acest asteroid.
Astfel ia nastere satelitul artificial LUNA. Data de nastere a lunii este estimata in jurul anilor 1,1 miliarde de ani i.e.n.
Fac apa sa intre in interiorul Terrei eliberind astfel vaste suprafete de pamint. Din locul actualelor oceane, dragonienii au transportat pamint pe Luna, modelind Terra.
Perforind Antarctica, apa navaleste la suprafata, fapt ce genereaza o miscare de oscilatie care face ca falii ale scoartei terestre ramase sa se deplaseze si sa se rupa, ceea ce ii determina pe extraterestri sa inceteze temporar activitatea pe Terra.
O falie desprinsa din placa continentului american se deplaseaza si astupa intrarea de la Polul Sud. Extraterestri parasesc mina Terra .
Datorita miscarii de rotatie si a golului interior faliile incep sa se desprinda, formind continentele. Prin desprindere, faliile se ciocnesc intre ele, degajind temperaturi ridicate. In urma cocnirilor se formeaza muntii.
In noile conditii, cu o clima relativ constanta si radiatiile solare reduse, microorganisme incep sa se dezvolte in apa, iar din sol rasare vegetatia.
Parte din organisme se dezvolta in apa, parte se dezvolta pe uscat. Microorganismele care ies din apa datorita compusilor chimici bogati din sol si vegetatie ajung in TIMP, conform TEORIEI EVOLUTIONISTE a lui CHARLES DARWIN, la mamifere de talia DINOZAURILOR. (Teoria lui CHARLES DARWIN este valabila STRICT in cazul acestor microorganisme care s-au dezvoltat devenind dinozauri, in perioada de TIMP care este relativa in cazul planetei noastre).
DINOZAURII devin noii stapini ai Terrei.
Singurii dusmani ai acestor mastodonti naturali (daca nu luam in calcul faptul ca se mai mincau intre ei), erau fortele naturii gen eruptii vulcanice sau mici meteoriti care mai percutau planeta cu efecte catastrofale, pe zone limitate. In aceste conditii, speciile lor s-au acomodat si au proliferat pe Terra.
-Aproximativ 75 milioane de anii.e.n.
Extraterestri dragonieni (este vorba de civilizatie, nu de persoane), se reintorc pe Terra. Intre Terra pe care au parasit-o si Terra pe care au regasit-o erau DIFERENTE FUNDAMENTALE.
Continentul America de Sud se desprinsese din CRUCE, iar Lemuria si Atlantida se rupsesera din Asia, respectiv America de Nord de astazi. Se formasera muntii,apa se strinsese in cavitatile oceanelor de astazi si isi formase un circuit in natura, adaptat coordonatelor.
Stapinind legi ale fizicii total superioare legilor cunoscute astazi, au inclinat Terra la 23,27 fata de axa centrala a galaxiei, plasind-o pe coordonate bine determinate in legatura cu luna, ceea ce ii confera climei o stabilitate relativ constanta pe parcursul unui an terestru.
Scobirea Terrei pe interior si dislocarea materialului intern, precum si a celui extern din locul oceanelor de astazi, au facut sa scada masa acesteia (Terrei), si ca urmare a scazut atit forta de atractie gravitationala, cit si viteza de rotatie.

Planeta avea cu doua continente mai mult (este vorba despre Atlantida si Lemuria - vezi si hartile lui Hanok-Piri Reis).
In prima faza se instaleaza in Hiperboreea 1, prima baza din interiorul Terrei.
Folosesc supapa din INSULA GOTLAND de astazi (Suedia) din MAREA BALTICA ca un tunel de legatura intre Hiperboreea 1 si suprafata Terrei. Cum falia vestica s-a deplasat masiv acoperind intrarea de la Polul Sud, fac o supapa in apropierea AUSTRALIEI de astazi care, la vremea respectiva era parte a continentului Lemuria, si mai construiesc o baza, HIPERBOREEA 2.
Dupa ce s-au instalat in bazele din interiorul Terrei, extraterestrii extind colonizarea la suprafata.
Baza de la suprafata au facut-o pe teritoriul cuprins intre fluviile TIGRU, Cimpia ABIDAN si Golgul PERSIC, mai exact in BASORAH de astazi (Irak), baza care va ramine in scrierile si memoria unor popoare ca legendara GRADINA EDEN sau GRADINA PARADISULUI.

Locul ales pentru baza de la suprafata Terrei, prezinta un enorm avantaj strategic de protectie contra dinozaurilor, fluviile Tigru, Eufrat (care la vremea respectiva aveau un debit de apa mult mai mare decit astazi) si Golful Persic, reprezentind bariere naturale in calea acestora. In plus, luind in consideratie unele scrieri vechi, regiunea era foarte bogata in minereuri de aur si pietre pretioase.
Din centrul de la Ethen, extraterestrii incep planuri de exploatarea Terrei la suprafata. Pe baza unei inginerii genetice avansate (astazi chiar si oamenii de stiinta sunt capabili de asa ceva), concep din propriile lor celule modificate genetic OMUL ca un HIBRID de MUNCA, adaptat la conditiile planetei, dar cu un coecient de inteligenta redus sucient cit sa fie condus.
Primul experiment esueaza lamentabil, rezultatul obtinut fiind PRIMELE MAIMUTE, pe care le-au lasat libere in natura. Astfel se explica veriga lipsa dintre MAIMUTA si OM, care i-a dat lui Charles Darwin teoria evolutionista peste cap si a generat multe discutii contradictorii in lumea cercetatorilor.
Inca o data REAFIRM ca teoria evolutionista a lui Charles Darwin este valabila STRICT in cazul dinozaurilor.
Si cel de-al doilea experiment de concepere a omului da intr-o oarecare masura gres (miturile facerii primului OM), deoarece HIBRIZII-OAMENI rezultati aveau un coeficient de inteligenta mai ridicat decit standardele prevazute.
Acesti hibrizi sunt prima rasa de oameni.
Din aceasta rasa descind CHINEZII si ASIATICII in general. Asa se explica de ce comparativ cu celelalte rase create ulterior, sunt cei mai numerosi. AU FOST PRIMII.
Este foarte stranie asemanarea dintre chinezi si anumite zeitati pictate pe peretii interiori ai piramidelor din Egipt si templelor din Mesopotamia, dar si mai stranie este asemanarea lor cu extraterestra decedata la Roswell.
Extraterestrii reintorsi pe Terra erau, dupa cum indica unele surse (scrierea Mesopotamiana ENUMA ELISH), erau peste 3.000 de membri.
Parte dintre ei erau perechi, restul (aproximativ 800), fiind CELIBATARI.
Coloniile extraterestre la suprafata pe Terra au fost :
ETHEN,
EUROPA (cu capitala in AGARTHA),
ASIA(Mesopotamia, China,Mongolia - Desertul Gobi),
AMERICA DE NORD si AMERICA LATINA,
LEMURIA,
AFRICA si
ATLANTIDA.
Primele forte de munca de rasa umana au fost kinii, numiti asa dupa un oarecare KINGU, un extraterestru care s-a facut vinovat de incalcarea unor legi ale lor, din structura caruia, modicata genetic, au facut PRIMUL OM.
Trecindu-i fluviul Tigru, extraterestrii le maresc kinilor arealul de miscare si cu munca acestora construiesc o parte din ceea ce cunoastem astazi sub numele de MARELE ZID CHINEZESC, ca o bariera temporara contra eventualelor migratii si atacuri ale dinozaurilor.
Construiesc colonii in zona actualului desert GOBI si in CHINA de astazi.
Dinozaurii incep sa constituie un obstacol in calea expansiunii extraterestrilor la suprafata Terrei. Pun la cale un plan de exterminare a dinozaurilor. Dinozaurii sunt exterminati prin INEC.
Aceasta este prima faza a CELEBRULUI POTOP regasit in scrierile vechi, care nu a fost cum gresit se crede, o catastrofa global-planetara, imposibil de realizat de altfel, ci etape de inundatii successive obtinute probabil prin procesul de ionizare a atmosferei, cea de-a doua faza avind legatura cu valul urias care a scufundat Atlantida.
Reamintesc totusi ca ultimii dinozauri au disparut in urma iernii atomice instalate pe planeta ca urmare a razboiului dragono-atlant.
Imediat dupa exterminarea dinozaurilor din zonele de interes, extraterestrii incep sa construiasca in paralel coloniile de pe scheletul dragonului, precum si fabricarea de noi rase umane.
Din ADN-ul kinilor modicat genetic sunt create alte doua rase de hibrizi umani: RASA ALBA si RASA NEGROIDA.
Cei din rasa alba sunt destinati activitatilor din Europa si America de Nord, in vreme ce, cei din rasa neagra sunt repartizati in Africa.
Continentul Africa la vremea respectiva era o jungla mult mai luxurianta decit cea a Amazonului de astazi.
Continentul Asia este populat cu kini, in vreme ce Lemuria este populat cu o mixtura dintre rasa alba europeana si rasa neagra din Africa. Incep in paralel constructia piramidelor din Egipt, si a coloniei Agartha care avea sa devina cea mai importanta dintre colonii, datorita activitatii desfasurata in ea.
Fiecare colonie avea un sistem propriu de lucru, conducatorii fiecareia avind de dat raportul doar responsabililor extraterestri de pe Luna.
In coloniile extraterestre, in timp, rasele umane au deprins un grad ridicat de CUNOSTINTE, mult peste cel actual, desi inceputurile au fost dure.
In paralel cu gradul de cunostinte, oamenii indiferent ce rasa aveau si-au dezvoltat si gradul de CONSTIENTA, traind INTR-O SOCIETATE FARA BANI, unde fiecare isi facea constiincios datoria si beneficia de avantajul unui trai stabil.
COLONIA AGARTHA a fost construita dupa ce a fost impartita Marea Sauromatica. In jurul Coloniei Agartha a fost construit un zid in forma de cap de dragon (acest zid a fost dezgropat in vremea regelui dac Burebista).
Ea era situata pe teritoriul ce cuprindea ROMINIA de astazi si o parte din teritoriile tarilor vecine acesteia, precum si MAREA NEAGRA care la vremea respectiva facea parte din marea de apa dulce numita MAREA SAUROMATICA (sau Marea Sarmatica).
Ca si in cazul hartilor stelare de la NAZCA (America Latina), zidul se vedea din afara spatiului terestru.
Fiind cea mai importanta colonie, extraterestrii si-au gravat emblema, astfel, se face ca privita din spatiu Agartha seamana perfect cu UN CAP DE DRAGON.
In urma cu 70 de milioane de ani Muntii Carpati aveau o inaltime de peste 3000 m, insa extraterestrii au luat piatra din ei pentru constructii si pentru zid.

Acest lucru e confirmat de catre MELCII SAUROMATICI (ACTEONELLA GIGANTAE) gasiti pe Dealul Melcilor in Transilvania (Rominia) care au peste 65 de milioane de ani si care au pastrat in interiorul lor elemente care se gasesc doar la inaltimi de peste 2700 m.
Agartha a fost cea mai bogata zona de pe Terra in minereuri de aur, argint si uraniu.
In interiorul muntilor Carpati de astazi si-au facut habitatul construind uzine si laboratoare legate intre ele printr-o retea de tunele. Toate coloniile de pe “scheletul dragonului” le-au legat intre ele printr-o retea de tunele.

Un tunel principal pleca din Egipt, trecea prin Iugoslavia, Ungaria, Slovacia, Rominia, Turcia, Siria si Liban, Irak, Iran, Pakistan, China si se oprea in Mongolia, in Muntii Altay (Muntele de Aur).
In jurul muntilor Carpati au construit un complex care cuprindea piramide mai mari si mai mici, identice celor din Egipt, care se gasesc in TRANSILVANIA(Rominia) in locul numit MAGURA CODLEI, in apropierea riului Olt.(3 din piramidele mici, in mileniul 4 i.e.n au fost darimate, iar lespezile transportate peste Olt, in locul numit astazi SONA, linga Fagaras, unde au fost reasamblate obtinindu-se astfel 8 piramide mai mici care au servit ca si MORMINTE REGILOR AGATHIRSI).
Piramidele din Agartha ca si cele din Egipt au o vechime de peste 18 milioane de ani, deoarece au fost construite primele, in vreme ce piramidele din celelalte colonii au o vechime, relativ mai mica.
Pe ruta Risnov-Bran, in partea stinga se profileaza in apropierea muntelui trei complexe de piramide aliniate. Un alt centru extraterestru important, marcat cu o piramida, se gasea in orasul TULCEA, inaintea bifurcarii fluviului Dunarea in 3 brate. Un alt grup de piramide mici, se gaseste in orasul RISNOV, in vreme ce la CURTEA DE ARGES, in TARA LUANEI (in submuntii Buzaului) , BRAN si SINAIA, se gasesc locatii care odinioara erau fiefurile extraterestrilor.
Piramidele serveau drept locuinta extraterestrilor, protejindu-i de radiatiile solare, iar marea lor particularitate consta in faptul ca la o treime de baza si doua treimi de virf, forta atractiei gravitationale era nula G=mg2=0.
Piramidele au fost construite cu ajutorul fortei de munca umana printr-un procedeu foarte simplu. Dintr-un aliaj de vanadiu si titan se faceau cofraje in interiorul carora forta de munca (oamenii), puneau pietre de diverse marimi, pietre care ulterior erau topite cu laserul sau cu un dispozitiv care concentra lumina solara pe perimetrul limitat, putindu-se ajunge astfel la temperaturi de peste 4.000C. Asa se explica urmele acestui aliaj gasite pe lespezile piramidelor, suprafata lor perfect plana si faptul ca acestea isi schimba culoarea in functie de pozitia soarelui.
Timpul construirii piramidelor a fost relativ scurt deoarece stapinind legi ale fizicii avansate, extraterestri creau un cimp magnetic in jurul lespezilor, anulindu-le forta de atractie gravitationala. Astfel, lespezile foarte grele deveneau foarte usor de transportat si de asezat.
Piatra topita devenea foarte dura si pe buna dreptate se poate spune ca: TIMPUL ESTE DUSMANUL TUTUROR, IAR DUSMANUL TIMPULUI SUNT PIRAMIDELE.
COMPOZITIA CHIMICA A TUTUROR PIRAMIDELOR, a MEGALITILOR DE LA STONEHENGE [megaliti care faceau parte dintr-un complex mic de piramide, pe care in Antichitate druizii le-au darimat si au reconstruit complexul religios, complex care nu este altceva decit o reprezentare a hartii interioare a pamintului], MONUMENTUL OMENIRII DE LA MARCAHUASI, CETATEA DELA SACSAYHUAMAN, CETATEA DE PIATRA DIN ZIMBABWE, CHIPURILE DIN INSULA PASTELUI, PRECUM SI TOATE TEMPLELE DIN PIATRA CONSTRUITE IN ANTICHITATE (piatra obtinuta prin darimarea vechilor constructii din centrele extraterestre)ESTE ACEEASI.
Revenind la colonia Agartha, muntii Transilvaniei din Rominia erau plini de aur, drept pentru care, asa cum vom vedea ulterior, spre deosebire de celelalte colonii, nu existau prea multe obiecte de activitate.
Societatea din colonia Agartha era compusa din grupuri de oameni care lucrau in mine, grupuri de oameni care executau activitati casnice (crescatori de animale, agricultori, mestesugari), precum si o elita a acestora care asigurau transportul minereurilor in interiorul muntelui.
Asa cum am armat anterior, in interiorul Muntilor Carpati, extraterestri contruisera uzine si laboratoare de prelucrare a metalelor nobile (aur, argint, etc.), si a metalelor radio-active.
La inceputuri societatea din Agartha era impartita in cinci caste:
- casta extraterestrilor din Agartha, care operau in uzinele si in laboratoarele din Carpati si carora o sa le spunem EXTRATERESTRI AGARTHI
- casta GIGANTILOR – hibrizi umani de rasa alba avind in jur de 3,5 metri inaltime, dotati cu o forta herculeanica, care isi aveau habitatul in SALA DE PIATRA si care erau intermediari intre rasele thrcilor, sauromatilor si extraterestri.
- THRCII PELASGI – O ELITA A THRCILOR care ii comandau atit pe thrci cit si pe sauromati, si care se ocupa cu transportul minereurilor pretioase pina in SALA DE PIATRA din interiorul Muntilor Carpati.
- SAUROMATII (SARMATII) erau o breasla de navigatori care faceau transporturi pe MAREA SAUROMATICA (SARMATICA). MAREA SAUROMATICA era o mare de apa dulce, complet izolata de Oceanul Planetar, fiind alimentata de fluviile Dunare, Don, Nistru si Volga. In urma cu aproximativ 40 milioane de ani, extraterestrii au fragmentat aceasta mare, dind nastere Marii Negre, Marii Caspice,Lacului Aral si Lacului Balaton si Lacului Sopron. O parte din apa acestei mari a fost stocata in bazine uriase, special construite, in MUNTII PIATRA CRAIULUI, in apropierea oraselor Risnov si Bran. Odata cu impartirea acestei mari, o mare suprafata de uscat apare pe harta Terrei, care intra in stapinirea Sauromatilor (Sarmati).
- THRCII erau hibrizi umani de rasa alba cu parul negru, impartiti in mai multe bresle : mineri, agricultori, crescatori de animale, mestesugari, care beneciind si de tehnologie avansata, alaturi de sauromati, erau baza societatii Agarthe. AGATHIRSII aveau in grija transportul minereurilor pretioase, in interiorul muntelui (Carpatii de astazi). Tot ei asigurau securitatea si ordinea in colonie, dupa legi clare si bine stabilite.
Istoricii au stabilit ca termenul « agathirs » este o derivare a termenilor « thrs »care inseamna munte si « aga » care inseamna superior sau stapin.
In ciuda faptului ca se numeau « stapini ai muntelui », agathirsii se subordonau gigantilor, cu care impreuna cu aryenii, se intilneau intr-o sala imensa din interiorul muntelui numita si MAREA SALA DE PIATRA sau SALA GIGANTILOR, in centrul Muntilor Carpati.
Acolo avea loc predarea minereurilor pretioase care erau preluate ulterior dela giganti de catre extraterestri agarthi. Thrcii mineri extrageau aur dintr-un areal foarte vast (partea Sudica a Europei : Muntii Caucaz,Taurus, Denarici, Apenini si la inceputuri pina in Muntii Atlas).
Minereurile de aur erau transportate pe fluviul Dunarea de astazi, pinain DEFILEUL CARPATILOR, Nistru si pe Olt.
     COLONIA din AFRICA
– In paralel cu deschiderea coloniei din Agartha, extraterestrii se extind pe continentul numit astazi Africa.
Hibrizii de munca din Africa erau de rasa neagra.
In sudul continentului Africa de astazi, extraterestri au descoperit rezerve de diamante si construiesc diverse «filiale » de-a lungul continentului.(vezi Cetatea de Piatra din Zimbabwe).

     In Republica Africa de Sud de astazi s-au gasit mine de diamante cu o vechime de peste 6 milioane de ani, precum si trei gauri in pamint dispuse in aceasta forma. Fiecare gaura avea un diametru de peste 1,5 km si peste 2 km adincime. Ciudatenia consta in faptul ca interiorul fiecarei gauri este perfect neted si perfect cilindric, astazi neexistind tehnologie pentru a realiza asa ceva. Aceste trei gauri sunt considerate «SECRET DE STAT ». Specialistii sunt de parere ca acolo ar fi fost supapele prin care apa a intrat in interorul Terrei.
Desertul Sahara de astazi si continentul Africa in general, la vremea respectiva, era o jungla luxurianta comparativa cu cea a Amazonului.
Existau vaste culturi ale plantei numite astazi coca si marijuana, extraterestrii fiind mari consumatori ai acestor substante. In nordul Africii (Egiptul de astazi) incep contructia piramidelor, fiind asa cum afirmam anterior capul « Constelatiei Dragonului ».
     O noua colonie este deschisa pe continentele americane de astazi si pe continentul scufundat numit ulterior ATLANTIDA.
In Mexic si in America Latina construiesc piramide trapezoidale datorita faptului ca erau mult mai practice, in sensul ca, in afara de faptul ca le utilizau ca si locuinte, isi puteau plasa navele extraterestre deasupra lor.
Este realizat AERODROMUL de la NAZCA, taind virful unui munte cu laserul.
Ca si in cazul Capului de Dragon din Agartha(Rominia de astazi ), « deseneaza » harti solare pentru a-si ghida navele.
Principalul obiectiv de activitate era extragerea minereului de aur. Aceasta colonie, fiind in apropierea Africii a fost populata cu rasa umana neagra.
     Din colonia continentelor americane se extind pe continentul (scufundat astazi) LEMURIA.
LEMURIA sau continentul MU era situat in Oceanul Pacific si cuprindea la vremea respectiva Australia de astazi, Noua Zeelanda si marea majoritate a insulitelor raspindite in Pacific.
Incrucisind hibrizii umani de rasa neagra din Africa si America cu cei de rasa alba din Agartha rezulta o noua rasa negroida. Acestia au fost numiti LEMURIENI sau MULLATRI. Lemurienii, in preajma extraterestrilor, devin cu timpul cei mai avansati dintre rasele umane datorita diversitatii activitatilor desfasurate in Lemuria.
Multe dintre materiile prime erau transportate din Lemuria pe Luna si de acolo spre Constelatia Dragonului.
     COLONIA din GOBI
– Cu o ramura desprinsa din kini populeaza colonia din Gobi. Faptul ca au creat mai multe rase de oameni deosebiti ca si design, pare-se ca a fost o masura luata de extraterestri pentru ca rasele umane sa nu se poata uni intre ei si eventual sa le scape de sub control.
     Ca si o concluzie, in prima faza, planeta a fost locuita la suprafata in cele 17 mari colonii dispuse pe scheletul dragonului si coloniile din America Latina si Lemuria, carora le-au fost distribuite5 rase distincte de oameni
kinii,
rasa alba din Agartha,
rasa albastra(Sauromatii),
rasa neagra si
rasa negroida (Lemurienii)).
Cele doua colonii din interiorul Terrei, Hiperboreea 1 si Hiperboreea2, erau fiefurile exclusive ale extraterestrilor, care dispuneau de serviciile hibrizilor marini.
O autobanda gigantica, avind forma galaxiei noastre, unea toate coloniile, atit cele principale, cit si cele secundare.
     Toate cele 5 rase umane impreuna cu rasa extraterestra traiau intr-o armonie relativ perfecta, bazata pe respect.
Extraterestrii, cind apareau in fata oamenilor, datorita staturii si fizionomiei lor, precum si datorita structurii lor genetice incompatibile cu radiatiile planetei, purtau diverse costume cu care impuneau respect oamenilor.
Iata ce spunea HESIOD despre civilizatia oamenilor si a “zeilor” (extraterestrilor): “oamenii traiau la fel ca si zeii, fara vicii sau pasiuni si fara sa munceasca din greu. Traind in armonie cu zeii, isi duceau zilele in pace, intr-o societate fara inegalitati si bani, uniti prin iubire si respect reciproc.
Pamintul era mai frumos ca astazi, producind mai multe feluri de fructe.
Zeii si oamenii vorbeau aceeasi limba.
Nu sufereau bolile batrinetii, iar moartea venea lin si fara durere, ca un somn.”
     Lucrurile au decurs normal si decent in istoria relatiilor dintreextraterestri si oameni, pina cind s-a petrecut o suita de evenimente ale caror urmari vor buscula ordinea instituita in societate, aruncind in final totul in haos.
Dupa cum afirmam anterior, din cei aproximativ 3000 de extraterestri dragonieni care dirijau activitatea de pe MAREA COLONIE TERRA, o parte erau perechi, restul, aproximativ 800 fiind celibatari.
     O elita a extraterestrilor responsabili isi aveau sediul pe satelitul artificial creat de ei, Luna, in vreme ce restul isi desfasurau prin rotatie activitatile pe pamint. In prezenta oamenilor, extraterestrii foloseau echipament care le impunea acestora RESPECT si chiar TEAMA.
Departe de civilizatia lor, extraterestrii « CELIBATARI » aveau, cum era firesc si ei la rindul lor NECESITATI SEXUALE.
Echilibrul se rupe si apar primele probleme in momentul in care o parte dintre acesti extraterestri « celibatari » isi rezolva aceste necesitati apelind la femeile rasei umane.
Primele cazuri au fost aspru pedepsite de catre conducatorii extraterestri care locuiau pe Luna, cei in cauza fiind acuzati si condamnati pentru tradare endogamica a castei superioare care s-a abatut de la legile societatii inchise, amestecindu-se cu fiinte « inferioare lor ».
Problema CELIBATARILOR era destul de sensibila si conducatorii extraterestrilor s-au vazut in pozitia de a alege cea mai buna solutie dintre doua rele:
- sau a accepta ca celibatarii sa se cupleze cu pamintencele
- sau sa le « imprumute » perechile lor, ceea ce contravenea total legilor societatii lor.
Au ales cea dintii solutie dar cu anumite rezerve.
Rezervele incep sa dispara in momentul in care celibatarii (si chiar unele celibatare) au inceput sa « frecventeze » cit mai des « rasa inferioara » compatibila. (Aveau la origini aceleasi gene).
Cum era firesc, din aceste « iubiri nefiresti » au rezultat PROGENITURI. [Miturile popoarelor abunda de istorii cu« SEMIZEI », hibrizi rezultati din incrucisarea unui « ZEU » (citeste extraterestru), cu o paminteanca si chiar invers, adica un pamintean si o « ZEITA » (citeste extraterestra)].
Pe masura ce PROGENITURILE se inmulteau, o noua RASA rasarea pe suprafata Terrei.
Aceste PROGENITURI aveau un statut privilegiat datorita « descendentei divine » si pe masura ce deveneau tot mai numerosi au inceput sa fie cooptati in sarcinile de dirijare a activitatilor.
Datorita faptului ca aveau un parinte extraterestru, din start durata lor de viata era mult mai mare.
Erau dotati cu o inteligenta nativa net superioara oamenilor.
Marea majoritate a progeniturilor erau de rasa alba deoarece pare-se ca extraterestrii erau atrasi mai mult de catre cei din aceasta rasa. Elitelor raselor umane le erau repartizate de catre extraterestri doze din pulberea vietii.
     Inmultindu-se, progeniturilor li se ofera semicontinentul ATLANTIDA drept fief, impreuna cu tehnologie si forta de munca umana. In ATLANTIDA, progeniturile carora le vom spune ATLANTI, dezvolta o civilizatie sofisticata si au ca prim principal obiect de activitate constructia de vapoare, constituind o flota care in timp a ajuns sa faciliteze relatii strinse si rapide intre colonii.
In Atlantida, o parte din extraterestrii s-au incrucisat chiar cu atlantii, dind astfel nastere unei alte rase de progenituri care isi vor zice ATLANTII PURI.
     In Agartha au loc, de asemenea, cazuri in care extraterestrii s-au imperecheat cu rasele umane ale thrcilor si sauromatilor, fapt care a dus, asa cum era resc, la aparitia de progenituri.
Progeniturile din Agartha s-au numit AGATHIRSI, respectiv ARYANMATI (sau ARYENI).
O parte din aceste progenituri de rasa alba, inmultindu-se, s-au stabilit in Atlantida, iar cele ramase au format o elita care i-au inlocuit pe THRCII PELASGI in functie, devenind astfel ei intermediarii responsabili cu minereurile pretioase, populind astfel axa Muntilor Carpati.
     Atlantii, agathirsii si aryenii s-au constituit in societati inchise, si inmultindu-se, se implica in organizarea bunei desfasurari a activitatilor de pe Terra, ceea ce are ca rezultat ca o parte din extraterestrii dragonieni sa se intoarca in propria Constelatie.
ATLANTII PURI (progenituri extraterestro-atlante de RASA ALBA) se constituie intr-o elita a atlantilor care ajung sa conduca Atlantida.
Acestia promoveaza o politica de imperechere DOAR INTRE EI, atlantii puri impreuna cu atlantii de rasa alba devenind MAJORITARI in Atlantida.
Ca urmare a acestei politici, MAJORITARII, au promulgat un decret in Atlantida prin care se stipula ca ei, pentru divertisment puteau apela doar « serviciile sexuale » ale membrilor rasei umane albe, dar nu au dreptul de a PROCREA cu acestia.
Pentru procreatie era obligatoriu ca ambii parinti sa fie atlanti.
Cei care nu se supuneau paraseau Atlantida fara drept de intoarcere.
Cu timpul, atlantii puri si cei de rasa alba, i-au izgonit pe ceilalti atlanti (atlantii kini, atlantii de rasa neagra).
Fapt ramas initial neobservat, atlantii si atlantele de rasa alba, refuza imperecherea cu atlanti negri, atlantii mullatri sau atlantii kini (progeniturile rezultate din celelalte rase umane). A FOST PRIMA FORMA DE RASISM CONSEMNATA ÎN ISTORIE.
Atlantii, condusi de catre atlantii puri, datorita sistemului lor modern si rapid de navigatie, tehnologiei oferite de catre parintii lor, si nu in ultimul rind statutului lor in societatea de pe Terra, incep sa stocheze informatii despre toate coloniile si uneori sa-si exercite influenta in regulamentele de ordine interioara a acestora.
Lemuria devenise capitala economica a Terrei, iar Atlantida cartierul ei de lux, in vreme ce Agartha era obiectiv SECRET.
     Cu timpul, extraterestrii ramasi s-au retras in proportie de 80% pe Luna, lasind administrarea Terrei pe mina atlantilor.
Atlantii de rasa alba majoritari ii « repatriaza » pe atlantii negri, lemurieni si kini, in coloniile respective sub pretext ca acestia trebuie sa ii inlocuiasca in conducerea coloniilor pe extraterestrii lor plecati.
     AGARTHA ERA SINGURA COLONIE CARE AVEA UN STATUT SPECIAL, PERSONALUL EXTRATERESTRU FIIND DIRECT SUBORDONAT COMANDAMENTULUI ELITEI DE PE LUNA, IAR REGULAMENTUL DE ORDINE INTERIOARA STIPULA CA IN CAZ DE NECESITATE, COMANDANTUL EXTRATERESTRU AL COLONIEI AGARTHA AVEA DREPT DE A LUA DECIZII, URMIND APOI SA DEA RAPORT FORURILOR INTERSTELARE.
Ierarhia si relatiile interumane stabilite in Agartha functionau perfect.
     - Aproximativ 100.000 de ani i.e.n
ATLANTII PURI, elita atlantilor albi majoritari, impreuna cu un grup de extraterestri nemultumiti (in jur de 300-400), se aliaza cu titanii (giganti de culoare neagra), decid sa preia puterea pe Terra, sa izgoneasca elita de pe Luna si sa preia controlul Agarthei. Extraterestrii razvratiti ii creeaza genetic pe reptilieni.
Cine controla praful vietii putea emite pretentii in orice colt de galaxie.
     In Lemuria se prelucra uraniu si existau centrale nucleare.
Printr-o stratagema bine gindita, atlantii pun mina pe majoritatea armelor nucleare.
Extraterestrii aliati atlantilor creeaza o diversiune isi pun sub stare de arest conducatorii aflati pe Luna, declarind Terra supusa autoritatii lor.
Extraterestrii rasculati, impreuna cu atlantii puri, emit pretentii asupra Agarthei si cer supunerea acesteia autoritatii lor.
Extraterestrii agarthi la suprafata si extraterestrii hiperboreeni, in interiorul Terrei, blocheaza intrarile in uzinele si laboratoarele din Carpati, declarindu-se neutri si cerind ajutor interstelar.
Drept represalii, atlantii invadeaza Lemuria luindu-i pe locuitori prizonieri si transformindu-i in sclavi.
Au executat marea majoritate a atlantilor de rasa negroida, doar un mic numar dintre acestia reusind sa scape, refugiindu-se in coloniile din China si Gobi.
Intentionat sau din greseala, atlantii au aruncat in aer centralele nucleare din Lemuria,care a avut ca efect scufundarea unei parti din continent, Australia, Noua Zeelanda si insulitele din Pacic fiind tot ce a mai ramas.
Bombardarea Lemuriei a avut ca efect blocarea iesirii hiperboreenilor la suprafata prin Emisfera Sudica.
Devastarea Lemuriei, ocuparea Americii de Sud, a Ethenului si Egiptului ii fac pe atlantii kini, aliati cu cei din rasa negroida, sa se alature Agarthilor.
Razvratitii atlanti, titanii si aliatii lor extraterestri incearca o tentativa de preluare in forta a conducerii din Agartha, insa, in Agartha, sistemul de ierarhii functioneaza impecabil. Agartha avea mijloacele necesare sa riposteze pe masura in cazul unui atac.
Atlantii instituie un embargou Agarthei silind-o sa se predea, insa aceasta rezista cu succes.
Cind atlantii invadeaza coloniile din America de Nord, fiefurile sauromatilor condusi de aryeni, extraterestrii agarthi impreuna cu gigantii, aryenii si agathirsii constituiti in “GARDA AGARTHEI” ii ataca pe atlanti in fiefurile lor, batalia dindu-se in Muntii Atlas.
O mica parte din reptilieni scapa si impreuna cu citiva extraterestri se vor refugia pe planeta Marte.
     - Aproximativ 75.000 de ani i.e.n.
Intervine ajutorul interstelar care bombardeaza nuclear Atlantida, coloniile din America, Africa si Gobi.
Titanii sunt exterminati in totalitate, capii extraterestrilor rasculati sunt executati exemplar fiind arsi in foc, in vreme ce ceilalti extraterestrii implicati in rascoala sunt condamnati la exil pe Terra, iar peste 80% dintre atlantii puri si atlantii de rasa alba sunt nimiciti.
In urma bombardarii, Atlantida se scufunda (Cuba si Caraibele fiind tot ce a mai ramas din ea).
Pe continentele Americii si Africii, situate in apropierea ei, precum si in Gobi se instaleaza pustiurile(desertul Sahara, Acatama si Mexic).
Constructiile extraterestre pe Terra ocupate de atlanti au fost pustiite, singura colonie ramasa intacta fiind Agartha si bineinteles Hiperboreele.
“MINA TERRA” este inchisa de catre extraterestrii in proportie de 95%.
Dupa scufundarea Atlantidei si incheierea razboiului extraterestro-atlant, contactul raselor extraterestre cu Terra a devenit extreme de rar.
Elitele agathirsilor si aryenilor au fost desemnate sa stringa in continuare minereurile de aur, urmind ca la date bine stabilite, extraterestrii sa revina pe Terra si sa “macine” aurul, obtinind astfel PULBEREA VIETII.
     In urma atacului nuclear generat de catre civilizatia extraterestra dragoniana, pe Terra se instaleaza o iarna atomica de aproximativ 55.000 de ani.
Nori grosi de fum s-au ridicat in atmosfera facind ca aerul sa fie greu de respirat si lumina soarelui sa fie difuza. Temperaturile au scazut cu aproape 30°C, facind ca civilizatiile sa se refugieze, fie in interiorul pamintului, fie in interiorul muntilor ca sa supravietuiasca frigului. Groenlanda si toata regiunea Polului Nord au fost acoperite de gheata, cu toate ca mai inainte au fost acoperite de un tinut verde.
Rasele umane din Agartha (gigantii, aryenii, agathirsii, sarmatii si thrcii pelasgi), s-au adapostit si au supravietuit in interiorul Carpatilor.
     - Aproximativ 20.000 de ani i.e.n.
Clima pe Terra incepe sa se incalzeasca si rasele umane incep sa migreze.
Civilizatiile de rasa alba din America de Nord patrund in Europa, fiind inaintasii scotilor, vikingilor si gotilor.
O parte din rasele umane din Asia migreaza in America de Nord, acestia fiind stramosii amerindienilor.
Din rasele umane albe amestecate cu rasele kinilor au iesit strabunii japonezilor.
Tot din kini si alte rase au rezultat strabunii mongolilor, care isi spuneau si THARTHARI.
Urmasii atlantilor puri si o alta parte a atlantilor albi se reunesc la ALACA-HUYUK (Turcia), fiind cunoscuti sub numele de HITITI de unde migreaza spre BAALBECK, ETHEN si JERICHO (veche colonie extraterestra), localitate situata la 30 km de JERUSALIM, unde s-au gasit urme de constructii rectangulare si rotunde care presupuneau cunostinte sosticate de inginerie, avind o vechime de aproape 15.000 de ani. De la Jericho se vor intinde pina in Egipt.
Atlantii albi din Mesopotamia dezvolta arta navigatiei si sunt cunoscuti si sub numele de FENICIENI, CHALDEENI, SUMERIENI,etc.
In secret un grup format din descendentii celor mai vechi familii de atlanti puri (in numar de 15) preiau conducerea tuturor atlantilor albi din Mesopotamia pina in Egipt.
Pentru prima oara in aceste constructii s-a descoperit elementul numit impropriu astazi ARCUL GOTHIC sau ARCUL FRÂNT.
     - Aproximativ 8.000 de ani i.e.n.
Planeta incepind sa se incalzeasca, rasele umane se stabilesc in general pe malurile marilor, clima fiind mai blinda.
Atlantii patrund in Egipt, supunind rasele umane negroide si negre. Redescopera toate constructiile facute de extraterestri in Egipt si reamenajindu-le se instaleaza in ele.
Odata instalati in Egipt, se constituie in trei clase dominante:
- prima clasa a fost cea a ATLANTILOR PURI (a Sacerdotilor sau a Marilor Preoti).
Ei au fost INVENTATORII RELIGIEI.
- Urmeaza clasa Aristocratilor Atlanti din rindul carora se alegea Regele.
- Cea de-a treia clasa era o categorie de atlanti liberi care, spre deosebire de rasele umane supuse, nu plateau nici taxe si nici nu aduceau ofrande « zeilor », insa in caz de necesitate ofereau sprijin neconditionat primelor doua clase. Erau o clasa de negustori care se ocupau cu comertul si care erau foarte buni navigatori (asa cum spuneam anterior, erau cunoscuti sub numele de fenicieni, chaldeeni,sumerieni, mesopotamieni sau hititi, cu toate ca la origini faceau parte dintr-un singur popor, si anume poporul atlant).
     CLASA SACERDOTILOR sau A MARILOR PREOTI.
Aceasta clasa era de fapt o societate secreta compusa din 15 mari familii de atlanti de origini pure.
Fiecare dintre acesti sacerdoti avea in subordinea lui, din rindul familiei sale, un grup care i se supunea neconditionat si care erau numiti in limbaj interior, Micii Preoti.
Acesti 15 Mari Sacerdoti au confiscat pentru prima oara ADEVARUL despre originile rasei umane si au inventat RELIGIA ca MIJLOC DE INGENUNCHIERE A MASELOR.
Avind cunostinte despre lucrurile care s-au intimplat in vremuri imemoriabile, fiind dotati cu o inteligenta nativa ridicata si cunoscind diverse trucuri manipulatorii, s-au impus in ochii raselor umane capatind o aura mistica.
Religia inventata de ei si transmisa maselor nu era altceva decit fapte care s-au intimplat in vremuri imemoriabile, rearanjate si repovestite in propria lor maniera. Asa zisii zei, deveniti ulterior dumnezeii-demon nu erau altceva decit personaje reale, care au trait pe Terra inainte de razboiul dragono-atlant, ajungindu-se astfel ca panteonul egiptean sa cuprinda peste 200 de zei, mai mari sau mai mici, zei care trebuiau cinstiti si onorati.
In paralel, desi aveau un sistem de scriere propriu, au mai inventat inca unul pentru uzul maselor. Acest sistem de scriere l-au numit HIEROGLIF.
In TIMP au reusit sa planteze in constiinta oamenilor TEAMA de acesti zei, deveniti ulterior, de-a lungul istoriei demoni, ingeri, sfinti, dumnezei,etc., FENOMEN CARE DUREAZA SI IN ZILELE NOASTRE.
RELIGIA A FOST DINTOTDEAUNA O AFACERE PENTRU CEI CARE AU INVENTAT-O.
     In general, cei din familia unui mare sacerdot, se casatoreau intre ei in scopul obtinerii descendentei pure.
Atlantii albi majoritari, de la instalarea lor in Egipt, au dezvoltat un adevarat imperiu, intinzindu-se de la Tigru si jumatatea Africii, pina in apropiere de Marea Neagra.
Acest imperiu condus de cei 15 Mari Sacerdoti, care in afara de faptul ca aveau o armata proprie, se bazau pe clasa aristocratilor aleasa tot din rindul lor, au condus Egiptul cu mina de fier pina intimpul lui AKEN-ATON, al zecelea faraon al dinastiei a XVIII-a, cel numit si FARAONUL ERETICM.

     In timpul domniei acestui faraon, intre atlantii puri si ceilalti atlanti (atlantii albi), izbucneste un conflict.
Cum Aken-Aton avea un handicap, Marii Sacerdoti au vrut sa-l schimbe din functie.
Acest conflict va genera cea mai mare lovitura data elitei atlantilor puri dela Marea Agresiune Extraterestra.
     Aken-Aton, al zecelea faraon al dinastiei a XVIII-a, faraon de origine atlanta, ajunge sa domneasca in Egipt. Nascindu-se cu un handicap (sutura intre vertebre), risca sa fie inlaturat de la domnie datorita acestui fapt.
Fire energica, acesta isi apara tronul, intorcindu-se impotriva Marilor Sacerdoti.
Avind sprijinul unei parti a atlantilor albi, si sprijinindu-se pe armata recrutata din rindul populatiei, care i-a ramas fidela, desfiinteaza cultele numerosilor zei inchizindu-le templele. Aken-Aton instituie MONOTEISMUL.
Zeul ales este ATON, ZEUL SOARE, un zeu palpabil si vizibil, iar el faraonul s-a autodeclarat UNIC MARE PREOT al acestui zeu.
Marii Sacerdoti incearca asasinarea lui.
Aken-Aton riposteaza pe masura. Peste 70% din clasa sacerdotilor au fost executati, le-au fost confiscate palatele, iar templele zeilor au fost transformate in temple ale lui Aton, Zeul Soare.
Sacerdotii scapati se refugiaza in Mesopotamia.
     Situatia revine la « normal » si sacerdotii revin in Egipt dupa moartea lui Aken-Aton, in timpul domniei fiului acestuia : TUT-ANK-ATON, devenit ulterior TUT-ANK-AMON.
Acesta este determinat de un preot al vechiului cult, pe nume AY, sa revina la zeii traditionali.
La scurta vreme dupa ce s-au intors la vechiul cult, la nici 19 ani, Tutankamon este asasinat de catre sacerdoti, infectindu-i-se in mod deliberat o rana la genunchi, capatata la o partida de vinatoare, cind pare-se ca a cazut dintr-un car de lupta.
Dupa moartea lui Tutankamon, sotia (si sora vitrega in acelasi timp) acestuia , ANKSENAMON, este obligata sa se casatoreasca cu preotul AY, dupa care la scurt timp dispare fara urma.
AKEN-ATON si TUTANKAMON sunt ultimii faraoni de origine atlanta (extraterestro-umana), care au domnit in Egipt. Acest fapt este atestat atit de forma capului lor, cit si de faptul ca in vara anului 1974, o echipa de cercetatori a Universitatii statului Michigan, debarcati la Cairo pentru a radiografia mumiile celor doi faraoni, ajung la aceeasi concluzie : faraonii nu apartineau rasei nubienilor (rasa umana negroida), bastinasi ai vechiului Egipt. In plus, forma capului fetusilor gasiti in mormintul lui Tutankamon (dovedit stiintic ca el le era tata), este tulburator de asemanatoare cu cadavrele extraterestrilor gasite la ROSWELL.
In camera mortuara a lui Tutankamon s-au gasit relicve extraterestre. Exista indicii ca inainte de intrarea « oficiala » in camera mortuara a lui Tutankamon, celebrul Howard Carter a facut o vizita prealabila, toate obiectele care NU TREBUIAU VAZUTE de public, disparand in directie necunoscuta.
Machete de avioane, submarine, si alte aparate de zbor, precum si alte relicve au disparut inainte ca mormintul lui Tutankamon sa fie deschis « oficial ».
Toti cei implicati in aceste descoperiri, incep sa moara la scurt timp unul dupa altul in conditii mai mult sau mai putin dubioase.
Este vehiculata tot mai des ideea unui « blestem » aruncat asupra celor care tulburau somnul faraonului.
Vazind insa continutul mormintului, suntem tentati sa credem ca aceste descoperiri tulburau INTERESELE VATICANULUI si ca atare, era « normal » ca acesti cercetatori sa dispara.
In gura si in stomacul lui Tutankamon s-au gasit frunze de coca.
     Nedorind ca astfel de istorii sa se mai repete, sacerdotii atlanti reveniti in « vechile drepturi », decid ca regii sa fie alesi din rindul rasei umane deoarece acestia, necunoscindu-le secretele, erau usor de manipulat si controlat.

     Aken-Aton a reusit sa se intoarca impotriva lor datorita faptului ca era din rasa lor si le cunostea secretele. Regele, desi era de origini umane, era inconjurat de aristocratime atlanta, pentru ei, el nefiind altceva, decit seful armatei.
Odata cu moartea lui Tutankamon este inlaturata dinastia a XVIII-a.
SACERDOTUL AY lasa tronul mostenire lui HOREMHEB,seful armatei pe care il casatoreste cu o printesa de ocazie.

     Acesta inainte sa moara, il desemneaza faraon pe PARAMESSOU, care devine RAMSES I, bunicul celui care a fost RAMSES al II-lea.
     - Aprox. 7.000 de ani i.e.n
In Agartha, dispare rasa ULTIMILOR GIGANTI, iar THRCII si SARMATII se inmultesc si incep sa migreze.
THRCII PELASGI coboara in Sudul Europei, instalindu-se in partea sudica a Greciei de astazi, AsiaMica, pina la Muntii Caucaz.
     O ramura desprinsa din thrci, cunoscuta sub numele de THRACI, se intindea din partea Sud-Vestica a Rominiei de astazi pina in Albania si Nordul Greciei.
O alta ramura a thrcilor, mai exact ETRUSCII, ajung pina pe malul drept al Tibrului, unde pe scheletul unei vechi colonii extraterestre, formeaza un sistem de orase-stat. Unul dintre aceste orase se numea RUMLUM (Roma de astazi – orasul de pe cele 7 coline. In traducere din limba etrusca : orasul de pe margineariului/fluviului). Odata cu migratia lor, Etruscii, au luat si sistemul de vorbire (limba) din Agartha.
Centrul puterii cetatilor etrusce se afla in Tarquinia (in traducere:cetatea regala sau cetatea regilor) si Rumlum (Rim). 3 dintre regii etrusci s-au numit Tarquinus Priscus, Tarquinus Superbus si Tarquinus Severus.
     SAUROMATII devin SARMATI si se instaleaza in Europa de Nord si de Vest si de Est, fiind subordonati aryenilor, care isi aveau arealul din Muntii Tatra pina in Muntii Sudeti, centrul fiind VIENA, in vreme ce thracii se subordonau agathirsilor.
Urmasii reptilienilor de pe Marte se intorc pe Terra si intra in contact cu rasa aryenilor din nordul Europei. Sunt declarati „zei“, iar aryenii devin mari preoti ai acestor zei spunindu-si DRUIZI.
Au loc sacricii umane, reptilienii fiind mari degustatori de carne de om, in special de copii.
Rasa aryenilor (din care fac parte si DRUIZII) era o rasa foarte cruda care practica ritualuri “religioase” cu sacrificii umane.
Rasa umana a sarmatilor apeleaza la agathirsi, si impreuna ii vor izgoni pe aryeni din Europa Centrala (din centrul de la VIENA). Aryenii izgoniti se vor refugia in prima faza in vechile colonii extraterestre din Valea Indusului (MOHENJO-DARO-Pakistan) si India (New Delhi, oras care in Antichitate se numea PÂNDAVA), de unde, supunind popoarele bastinase si“plantindu-le” cultura lor se vor extinde spre Iran, Nepal, Bangladesh si Sri Lanka.
Ei sunt autorii CIVILIZATIILOR VEDICE (in India),PERSANE (in Iran) si a civilizatiilor din NEPAL, BANGLADESH, BHOUTAN si SRI LANKA.
Centrul civilizatiei aryene din Nepal era in SAGARMATA (locul actual al Muntelui Everest), care a fost unul dintre cele mai importante centre aryene.
     GIGANTII parasesc Sala de Piatra si se instaleaza ca si conducatori ai raselor umane din Agartha, rasa lor stingindu-se odata cu moartea lor.
Dupa izgonirea aryenilor, AGATHIRSII ramin singurii eterni paznici si stapini pe toata coloana Muntilor Carpati , de la Muntii Sudeti pina la Muntii Rodopi.
Caucazul Mic, Taurus si Muntii Greciei intra in stapinirea thrcilor pelasgi.
Dupa izgonirea aryenilor si reptilienilor pe Valea Indusului, in Mesopotamia, si plecarea gigantilor, agathirsii se retrag in interiorul Muntilor Carpati, munti care in scurt timp vor fi acoperiti de paduri dese pe care agathirsii le vor popula cu lupi.
Pare-se ca singurele fiinte de care se tem acesti reptilieni sunt lupii (stiintific, momentan nu stim sa va explicam de ce, dar pare-se ca urletul lugubru al lupilor declanseaza in ei sentimente de panica si teama).
Sarmatii care s-au alaturat aryenilor vor patrunde alaturi de acestia in India, Pakistan, Mesopotamia (Ur, Uruk, Babilon, Ninive) Asyria, Caldeea. Aryenii vor lua cu ei o parte a sistemului de scriere din Agartha, parte care se regaseste in tablitele de la Sinaia. (Aceste tablite au o vechime de peste 8000 de ani si au fost turnate in sistem Braille. La vremea cind civilizatiile scriau pe piei de animale si desenau in pesteri, agathirsii aveau cel mai sofisticat sistem de scriere, sistem pe care l-au dat si altor civilizatii.)
Aryenii si reptilienii in timp se vor uni cu atlantii puri din Egipt.
     SARMATII migreaza pina in adincurile stepelor din Est, ajungind pina in Mesopotamia unde intilnesc rase umane derivate din kini si alte populatii negroide.
Se vor amesteca cu aceste popoare si vor da nastere altor popoare (persanii), care cu timpul vor migra si vor emite pretentii asupra teritoriului cuprins in spatiul Carpato-Danubiano-Pontic.
Teritoriul din jurul muntilor Carpati devine o zona acoperita de paduri de necuprins si spre deosebire de alte popoare, agathirsii conserva arhitectura vechilor colonii extraterestre.
Celelalte popoare ale rasei umane au folosit blocurile de piatra ale vechilor constructii extraterestre ca sa ridice alte palate si temple.
Ca si informatie suplimentara, dupa ce cavalerii templieri au adus de la Qumram hartile coloniilor extraterestre pe Terra, a urmat o explozie de biserici si palate construite cu piatra vechilor constructii.
Daca atlantii si aryenii conduceau rasele umane cazute in stapinirea lor prin FORTA, agathirsii si thrcii pelasgi le conduceau in baza unei relatii de parteneriat si respect reciproc.
Asa cum vom vedea ulterior, sferele de influenta ale atlantilor, aryenilor si agathirsilor se vor interfera, generind o serie de razboaie.