Realitati....lumi de Anonim publicat la 18.04.2013
Realitati si...lumi
     REALITATILE PARALELE
     De fiecare data cand luati o decizie importanta de tipul ori/ori si care are posibilitatea de a va schimba viata, o Realitate Paralela este creata. De exemplu, daca alegeti sa renuntati la un anumit loc de munca, va exista o Realitate Paralela in care va pastrati acea slujba.
Punctul vostru Primar de Perceptie – acel Voi caruia noi ii vorbim in Realitatea Liniei de Baza – ar putea sa nu stie de aceasta Realitate Paralela, dar Sinele vostru Multidimensional stie.

     Sinele vostru Multidimensional a pornit intr-o lunga calatorie coborand de la Sursa in lumea formei si vrea sa experimenteze orice optiune posibila pentru fiecare experienta.
Pe masura ce constiinta voastra revine la gandirea multidimensionala innascuta a Sinelui vostru 5 dimensional, veti fi capabili sa gestionati cu usurinta atat Realitatea Liniei voastre de Baza cat si toate Realitatile Paralele care se nasc ori de cate ori luati o importanta decizie ori/ori.
In acest fel puteti extrage cele mai bune rezultate din fiecare experienta si impartasi propriile Realitati Paralele cu Sursa.
In timpul in care Realitatea Liniei de Baza este lumea fizica, veti fi probabil inconstienti de faptul ca fiecare versiune posibila a oricarei realitati date este traita intr-o Realitate Paralela sau Alternativa.
Exista o diferenta intre Realitatile Paralele si Realitatile Alternative. Personalitatile voastre in toate Realitatile Paralele sunt similare personalitatilor voastre din Realitatea Liniei de Baza.
     REALITATILE ALTERNATIVE
     Pe de alta parte, in Realitatile Alternative explorati tipuri alternative ale personalitatii in situatii similare celor din Realitatea Liniei voastre de Baza. Prin urmare, Realitatile voastre Alternative sunt comparabile cu Realitatea Liniei voastre de Baza, treceti prin aceleasi situatii insa personalitatile voastre sunt diferite. In acest fel puteti experimenta diferite trasaturi de personalitate si chiar expresii diferite ale Calitatilor voastre Divine in situatii similare, dar usor diferite.
Situatiile devin diferite pentru ca voi sunteti diferiti, si toti sunteti creatorii lumii voastre.
     Felul in care va creati realitatea este in mare masura dependent de starea de constiinta.
Cand sunteti intr-o stare inalta de constiinta, sunteti capabili sa va conectati cu intelepciunea, puterea si iubirea voastra innascuta. Prin urmare lumea voastra este intr-o stare inalta de avansare si invatare.
Pe de alta parte, atunci cand starea de constiinta va este limitata de ganduri si emotii constant bazate pe frica, lumea voastra este plina de conflicte, control asupra celorlalti sau victimizari din partea celor din preajma voastra.
Pe masura ce constiinta voastra primara se extinde in zonele superioare ale celei de-a 4-a dimensiuni si in zonele inferioare ale dimensiunii a 5-a, intelepciunea voastra crescanda, puterea interioara si iubirea neconditionata va permit sa ramaneti in interiorul Centrului vostru suficient de mult pentru a permite Realitatilor Paralele si Alternative ca adeseori sa se ”scurga” in Realitatea Liniei voastre de Baza.
In consecinta, veti fi capabili sa obtineti cele mai multe informatii si invataturi din timpul vostru in lumile inferioare.
In plus, din perspectiva Sinelui vostru Dimensional Inalt veti fi capabili sa vedeti multele manifestari ale Sinelui vostru fara a judeca.
     Unul din motivele pentru care ati ales sa NU fiti constienti de Realitatile voastre Paralele si Alternative in timp ce inca mai detineti o forma 3D este ca in aceasta dimensiune exista un puternic potential pentru auto-judecare.
Aceasta auto-judecare ar impiedica foarte mult procesul de ascensiune. Astfel, cei mai multi dintre cei ascensionati aleg sa-si limiteze perceptia celorlaltor realitati ale lor la cele pe care ei cred ca pot sa le foloseasca si/sau sa le vindece.

     In concluzie, o Realitate Alternativa este ca un copac care are multe craci. Unele din aceste craci sunt suficient de puternice pentru a supravietui oricarei furtuni, dar unele craci se vor desprinde de trunchi. Sufletul vostru a creat si a ales multe Realitati Paralele pentru a-si oferi siesi cea mai mare varietate de experiente.
     REALITATILE MULTIDIMENSIONALE
     Voi toti sunteti puternice fiinte multidimensionale cu expresii ale Sinelui mai Inalt care, in acelasi timp, se manifesta in mai multe dimensiuni diferite.
Daca imbracati o forma fizica, aceasta forma este ”ancora” pentru multe alte frecvente ale Sinelui in dimensiunile mai inalte.
Sinele vostru Multidimensional a coborat de la Sursa in cea de-a 12-a dimensiune cu mult inainte ca timpul sa fi existat macar ca si concept. Pe masura ce ati coborat pe scala frecventelor in lumile cu frecventele cele mai joase a celei de-a 3-a dimensiuni, ati creat Realitati Paralele si Alternative pe fiecare frecventa a Realitatii.

     Fiecare din aceste realitati pot fi pe deplin experimentate din perspectiva realitatilor de o frecventa mai inalta.
Pe de alta parte, in scopul de a experimenta in mod constient o realitate dimensionala mai inalta, trebuie sa va expansionati constiinta in acea frecventa si sa faceti conexiunea.
VOI nu sunteti corpul vostru. Voi sunteti constiinta pura. Asa cum alegeti ce haine vreti sa purtati in fiecare zi, Sinele vostru Multidimensional alege ce forma doreste sa poarte astfel incat sa poata interactiona cu orice realitate data.
Din fericire, atunci cand va expansionati constiinta in undele cerebrale mai inalte Tetha, Delta sau chiar mai inalte, puteti interactiona in mod constient cu Sinele voastre mai Inalte care si-au facut casa in lumile mai inalte
. Mai degraba spunem casa decat corp, deoarece unele dintre cele mai inalte realitati ale Sinelui nu mai sunt limitate la o forma si traiesc ca si pura constiinta.
Aceste expresii mai inalte ale Sinelui vostru traiesc in Constiinta Unitatii si nu-si mai doresc sa fie un individ.
     REALITATEA PARALELA A PAMANTULUI
     Voi, curajosii nostri dragi, v-ati luat recipiente pamantesti iarasi si iarasi. In multe dintre incarnarile voastre pe corpul Gaiei ati parut a fi murit in incercarea de a o ajuta pe Gaia sa revina la Sinele Sau adevarat. Cu toate acestea, n-ati murit. Ati fost scosi din serviciul activ si v-ati intors la expresia voastra reala, mai inalta.
Cei care au murit in serviciul Mamei Pamant de fapt nu au murit. Mai degraba ei au fost rechemati Acasa pentru a se vindeca.
Acum insa vorbim despre intoarcerea constienta Acasa prin Ascensiune.
     Dupa cum stiti, procentul de ne-treziti sau de oameni cu intentii intunecate este cu mult mai mare decat procentul celor ascensionati.
Din fericire, coeficientul ridicat de lumina al celor ascensionati permite ca cei putini sa faca o diferenta imensa, multidimensionala.
Daca conduceti o masina si trebuie sa va intoarceti pentru a merge in directia opusa, va dura ceva ”timp” pentru a va recastiga viteza. In aceasi maniera umanitatea a trebuit sa se redreseze pentru a-si schimba intentiile de la distrugere la construire. Prin urmare, va fi nevoie de iluzia timpului pentru ca Gaia sa poata ”sa accelereze” din nou.
     Lumea voastra este obisnuita sa opereze in modul Putere-Asupra Celorlalti, ceea ce a facut ca Gaia sa se inscrie intr-o vrie in frecventele joase ale realitatii. Ceea ce v-a permis sa va redresati perceptia realitatii este conexiunea voastra cu Expresiile Sinelui vostru mai Inalt.
Acest mare serviciu, de a va impamanta lumina voastra inalta, este cel care a ajutat-o pe Gaia sa inceteze alunecarea Ei pe spirala descedenta si sa-si schimbe cursul pentru a urca in frecventele mai inalte.
In timpul acestui moment de imensa tranzitie vor fi multe ramificatii in Realitatile Paralele.
Oamenii din lumea voastra au fost invatati de mii de ani sa se supuna ordinelor primite de la altii, sa fie saraci, sa urmeze fara nici un fel de intrebari, sa se imbolnaveasca si sa moara tineri. Aceasta indoctrinare este foarte puternica in multe zone ale planetei voastre.
Acesti ”spalati pe creier” au provocat un sistem de rupere, o piedica in miscarea inainte a ascensiunii.
Prin urmare, ati schimbat directia in care mergea masina voastra in timp ce trageti dupa voi o remorca fara roti.
Prin urmare, voi trebuie sa va creati propria Realitate Paralela, pentru ca majoritatea oamenilor nu sunt deloc pregatiti sa-si transfere viata intr-o dimensiune mai inalta.
Multi oameni de-abia supravietuiesc, altii sunt plini de frica si ura iar altii sunt spalati pe creier de catre cei intunecati care nu vor sa renunte la control.
Cu toate acestea, din cauza comportamentului lor innascut de Putere-Asupra celorlalti, cei intunecati nu se pot muta in frecventele mai inalte. Ei sunt in regula cu aceasta limitare deoarece ei se bucura de puterea asupra celorlalti pe care o pot castiga si mentine in frecventa dimensiunii a 3-a.
Din cauza acestor conditii, va trebui sa va creati propria Realitate Paralela in care alegeti sa reveniti la adevarata voastra vibratie multidimensionala.

     La inceput, cat timp frecventa realitatii voastre este in spectrul in care puterea-asupra celorlalti mai are inca influenta, s-ar putea sa simtiti ca va miscati cu incetinitorul.
Cresterea miscarii si frecventei voastre pare lenta deoarece trebuie sa va rupeti de obiceiul de a fi intr-o realitate 3 dimensionala, Putere asupra Altora.
In scopul de a obtine puterea colectiva necesara pentru a crea o Realitate Paralela, care este o ramificatie dintr-o lume bazata pe frica si dominatie, voi trebuie sa va uniti cu multi alti oameni care au aceleasi intentii bazate pe iubire.
Din fericire, Gaia si taramurile Sale vegetal si animal, in special Cetaceele, doresc sa creeze aceasta Realitate Paralela.
     Vrem ca voi sa intelegeti ca aceasta Realitate Paralela a Noului Pamant va deveni, cu adevarat, realitatea dominanta, deoarece realitatea care pare a fi dominanta nu este capabila sa faca aceasta schimbare. Dupa cum ati inteles acum, o Realitate Paralela este bazata pe deciziile pe care le luati. Aceste decizii sunt puterea voastra creatoare, care se bazeaza pe gandurile carora le permiteti sa va ramana in minte si pe emotiile pe care le mentineti in corpul vostru.
Pe masura ce tot mai multi va expansionati Punctul de Perceptie in Sinele vostru Multidimensional, va construiti un ”lift” in care va puteti ridica cu usurinta Perceptia in frecvente din ce in ce mai inalte ale realitatii. Acest lift este cel mai usor de introdus prin fuziunea voastra cu o expresie mai inalta a propriului vostru Sine Multidimensional.

     Pe masura ce constiinta voastra incepe sa se expansioneze in cea de-a 5-a dimensiune, prima expresie a Sinelui vostru pe care o intalniti este Complementul vostru Divin.
     Atunci cand v-ati luat pentru prima data o intrupare in lumea tridimensionala, frecventa acelei realitati a fost prea lenta pentru a se potrivi cu Sinele vostru androgin, 5 dimensional.
Prin urmare, de fiecare data cand ati intrat in Pamantul 3D a fost nevoie sa va alegeti un gen si sa traiti o viata in care ati fost doar jumatatea Sinelui vostru.
De cele mai multe ori cealalta jumatate a voastra a ramas in frecventele mai inalte pentru a ghida si alina componenta Sinelui sau care era incarnata in ostila dimensiune a 3-a.
Pe parcursul vastei voaste evolutii ati invatat cum sa va bi-locati de Complementul vostru Divin. Ati invatat cum sa ramaneti in a 5-a dimensiune ca Fiinta Androgina in timp ce una sau ambele voastre parti au luat forma in lumea fizica.
In acest fel, fiecare dintre voi a avut de fapt posibilitatea de a-si intalni Complementul Divin in lumea voastra fizica fara a va pierde conexiunea unul cu celalalt in lumile mai inalte.
     In trecut, Complementele Divine s-au intalnit foarte rar unul cu celalalt in planul fizic. Lumea a fost prea intunecata si oamenii au fost prea separati unii de ceilalti. Cu toate acestea, Gaia are acum cea mai mare lumina pe care a experimentat-o de dinaintea caderii Atlantidei.
Deasemenea, peste tot in lumea voastra oamenii pot comunica usor unii cu ceilalti.
Prin urmare, Complementele Divine se gasesc unul pe celalalt in cele mai indepartate locuri si intra in profunde relatii intime.
     Deoarece ambele complemente au avut multe incarnari atat ca barbati cat si ca femei, aceste cupluri sunt adeseori foarte androgine ca natura. Aceste relatii androgine sunt o pregatire pentru unificarea voastra in Sinele vostru androgin 5 dimensional.
Din fericire, completa voastra fuzionare cu Complementul vostru Divin, cunoscut si sub numele de Flacara voastra Geamana, va facilita in mare masura fuzionarea voastra cu expresii mai inalte ale Sinelui vostru Multidimensional.

     Realitatea Paralela pe care o creati este versiunea realitatii in care Gaia se va transmuta in Noul Pamant Multidimensional.
Deoarece Gaia a petrecut 4,5 miliarde de ani ca forma fizica, ea are nevoie de ajutorul vostru pentru a reveni la adevarata Sa stare de Planeta Multidimensionala.
De fiecare data cand unul dintre oamenii Ei revin la Expresia Multidimensionala a Sinelui lor, acesta contribuie la intoarcerea Gaiei la Sinele ei Multidimensional.
     Recipientul vostru pamantesc este format din elemente ale corpului Gaiei.
Astfel, ori de cate ori veti transmuta orice componenta a propriei voastre forme fizice, simultan veti transmuta forma fizica a Gaiei.
Mai mult, atunci cand constiinta voastra 5 dimensionala se contopeste cu Complementul vostru Divin 5 dimensional, in timp ce sunteti intr-o relatie 3 dimensionala unul cu celalalt, voi aveti un picior in dimensiunea a 5-a si celalalt in realitatea Pamantului ascendent.
     De fapt, ori de cate ori aveti o legatura constienta cu orice Expresie sau Expresii ale Sinelui vostru Multidimensional, minciunile si iluziile dimensiunii a 3-a nu vor avea nici o influenta asupra voastra.
Atunci veti vedea Pamantul 3D ca pe o lume Gradinita pe care tocmai ati absolvit-o.
Cu toate acestea, este posibil ca sa va mai pastrati forma in acea lume pentru a-i ajuta pe ceilalti, precum si pentru a o ajuta pe Gaia.
Din fericire, multi dintre voi ati invatat sa gasiti un grad de confort si siguranta in versiunea voastra fizica a Pamantului. Puteti cu usurinta comunica cu multi alti ascensionati care impartasesc bi-locarea voastra in Realitatea Paralela a Ascensiunii Personale si Planetare.
     Cand va bi-locati nu parasiti de fapt nici un loc. Dimpotriva, va deplasati constiinta primara – concentrarea atentiei voastre – catre orice realitate pe care vreti sa o aveti ca perceptie si experienta principala.
Cu toate acestea, cealalta expresie a Sinelui vostru este intotdeauna in constiinta voastra in cazul in care aveti nevoie.
In cele din urma, veti sti ca ati facut tot ce ati putut pentru versiunea 3D a Pamantului, si va veti plasa cea mai mare parte a atentiei pe candva paralela dar acum principala versiune a Pamantului 5 Dimensional.
Atunci cand constiinta voastra primara este deplasata permanent de la a treia/patra dimensiune la dimensiunea a 5-a, veti fi pe deplin ascensionati.
     Unii dintre voi vor fuziona prima data cu Complementul lor Divin si mai apoi cu Expresiile voastre Inalte.
Pe de alta parte, altii vor fuziona prima data cu una din nenumaratele expresii ale Sinelui Inalt si abia pe urma cu Complementul Divin.
Nu conteaza daca fuzionati prima data cu Expresia Inalta a Sinelui vostru sau cu Complementul vostru Divin, deoarece in dimensiunea a 5-a nu exista timp secvential pentru a crea alegeri consecutive.
Toate alegerile si toate deciziile sunt facute in ACUM –ul lui UNU si curg in armonie in cadrul nenumaratelor voastre lumi multidimensionale.
     CONEXIUNEA CORPULUI DE LUMINA
     Corpul de Lumina este interfata intre Sinele vostru Multidimensional si recipientul vostru pamantesc . Corpul fizic NU este capabil sa accepte descarcarea completa a Sinelui vostru Multidimensional.Corpul de Lumina

     Din fericire, Corpul de Lumina serveste drept tampon si conecteaza campul energetic dintre corpul fizic si expresiile voastre dimensionale mai inalte.
Dimensiunea a 4-a este o interfata eterica intre dimensiunea a 3-a si lumile mai inalte, dar ea este prea plina de polaritate si frica pentru a conecta in mod eficient dimensiunea a 3-a cu lumile mai inalte. Cu toate acestea, Corpul vostru de Lumina se poate deplasa cu usurinta prin dimensiunea a 4-a si va poate conecta corpul fizic direct cu dimensiunea a 5-a.
Totusi, adesea exista senzatia de a traversa multe goluri pe masura ce Sinele vostru Multidimensional va extinde Corpul de Lumina in jos dinspre lumile inalte, prin dimensiunea a 4-a si apoi in recipientul vostru pamantesc.
Aceste goluri sunt de fapt initieri pentru a va ajuta sa va eliberati de o alta componenta a ego-ului din aura voastra 3, 4 dimensionala.
Uneori, aceste initieri sunt experimentate in primul rand in corp, alteori in minte, emotii sau chiar in viata voastra spirituala.
Initierile au loc pentru ca voi va curatati vechi ancore ale fricii astfel incat sa puteti sa va ridicati mai usor in dimensiunile mai inalte.
     O alta provocare/initiere care are loc atunci cand Corpul vostru de Lumina este pe deplin conectat la recipientul vostru pamantesc este ca veti experimenta, probabil, o mare confuzie perceptiva.
Cand simturile voastre 5 dimensionale incep sa va depaseasca simturile fizice, puteti percepe ambele frecvente, dar intr-un mod amestecat si confuz. Cu toate acestea, prin practica veti fi capabili sa discerneti diferenta dintre intrarile bazate pe perceptia fizica si cele inalt dimensionale.
Apoi, alegand in mod constant sa urmati intrarile din dimensiunile mai inalte, veti alege in mod constient sa va eliberati de lumea voastra fizica si sa va atasati atentia la o realitate de o frecventa mai inalta.
Va rugam sa retineti, realitatea pe care alegeti sa o percepeti este realitatea in care alegeti sa traiti. Prin urmare, voi va creati propria voastra realitate prin alegerile pe care le faceti legat de frecventa stimulilor pe care voi ii urmati.
Daca va amintiti ca voi aveti Puterea de a face aceste alegeri perceptuale, precum si Intelepciunea ca in primul rand sa va concentrati pe alegerea perceptiei care se simte ca iubire neconditionata, atunci procesul vostru de ascensiune odinioara inconstient, devine constient.
     Capacitatea voastra de a face o alegere perceptuala constienta, este, totodata, si un antidot pentru frica. Daca in mod constant sunteti constienti de faptul ca aveti posibilitatea de a alege ceea ce doriti sa percepeti, va veti da pe deplin seama ca VOI va creati realitatea.
In plus, daca sunteti in mod constant in contact cu Expresia voastra Inalta, veti fi capabili sa puneti intrebari in scopul de a putea face alegeri cat mai inalt vibrationale.
Constientizarea libertatii de a alege, precum si constanta sursa de iluminare ce provine din conexiunea voastra cu Sinele, extinde foarte mult capacitatea voastra de a urma iubirea si de a ignora frica.
     Procesul de ascensiune poate sa-i para cu adevarat unic sinelui vostru uman, dar este comun pentru Expresia voastra mai Inalta. Odata ce va predati ascensiunea acestei Expresii, paravanului de protectie al ego-ului din Formatia Reticulara din creierul vostru fizic ii va fi suprapus ”Sistemul de Verificare Spirituala” al Expresiei voastre Inalte.
Odata ce procesati datele prin perceptia spirituala, veti fi capabili sa discerneti cu usurinta care comunicari fizice sunt suficient de importante pentru a le da atentie.
In acest fel puteti sa va relaxati in procesul de recalibrare a atentiei voastre dincolo de multitudinea de iluzii ale 3D pe Adevarurile din realitatea voastra ascendenta.
Cand va predati propriului vostru Sine, va puteti relaxa in cunoasterea faptului ca daca exista un mesaj la care trebuie sa participati, cum ar fi sa va conduceti masina, sa platiti la timp o factura sau sa raspundeti la telefon unui apel important, ego-ul vostru poate ramane relaxat deoarece Expresia voastra Inalta este la datorie.
Acest mod de a lucra cu Sinele vostru este cea mai importanta pregatire pentru a trai intr-o realitate 5 dimensionala. Atunci cand traiti intr-o realitate mai inalta in care fiecare gand sau emotie se manifesta instantaneu, este vital ca sistemul vostru de selectie intern sa filtreze orice gand sau emotie pe care nu doriti sa o manifestati.
     In timpul lungului vostru sejur in lumile materiei, ati permis gandurilor si emotiilor voastre sa se concentreze pe frica.
Frica este o componenta necesara pentru a supravietui in lumile joase in care Puterea Asupra Celorlalti este forma dominanta de comportament.
Totodata, multi oameni si-au pierdut complet legatura cu Marea Mama. Cand societatea voastra a fost in contact cu Mama Pamant, ati putut determina vremea, co-exista cu animalele si ati stiut pe care plante sa le mancati.

     In prezent, multi oameni percep natura drept periculoasa.
Acest pericol nu exista in frecventele mai inalte ale realitatii in care oamenii si planeta sunt O Fiinta si Puterea Interioara este singurul sistem de operare.
Intr-o realitate inalt dimensionala daca va este frica sau credeti ca cineva sau ceva ar putea sa va faca rau, constiinta voastra va cadea instantaneu in a 4-a dimensiune.

     Starea voastra de constiinta va determina perceptiile, iar realitatea pe care o percepeti este realitatea in care traiti.
Prin urmare, atunci cand constiinta voastra scade sub rezonanta celei de-a 5-a dimensiuni, voi nu o mai puteti percepe sau trai in acea frecventa a realitatii.
Din fericire, Sinele vostru Multidimensional este asemeni unei scari uriase pe care constiinta voastra poate urca pentru a interactiona cu diferite frecvente ale realitatii.
     Noi, reprezentantii galactici ai Expresiilor voastre mai Inalte, suntem foarte bucurosi sa putem vorbi direct cu voi.
Stim ca expresia voastra impamantata nu-si poate aminti ca voi ne vizitati.
Din fericire, unele dintre mesajele pe care le primiti se vor scurge din aceasta frecventa a Sinelui si in constiinta voastra fizica.
Daca sinele vostru fizic isi poate aminti, simti, imagina sau inchipui orice parte din mesajele noastre, deciziile pe care le luati zilnic se vor schimba foarte mult.
Simplul fapt de a verifica cu Expresia mai Inalta a Sinelui vostru, mai degraba decat cu sinele egotic, inainte de a lua decizii va modifica foarte mult realitatea fizica.
Cand verificati cu sinele egotic, el isi face treaba perfect.
El va spune ca trebuie sa fiti atenti, ca este posibil sa apara multe probleme si ca multe persoane, locuri sau situatii pot fi periculoase.
Dar acest lucru nu face din sinele vostru egotic o forta negativa. Sinele egotic isi face doar teaba de a va pastra in siguranta.
Deoarece sinele egotic poate percepe NUMAI realitatea fizica, el poate gasi nenumarate pericole posibile de care trebuie sa va avertizeze.
Ego-ul este incapabil sa constientizeze ca pe ceea ce va concentrati, aceea manifestati. Ego-ul nu-si da seama ca, de fapt, voi creati cu adevarat acele situatii pe care el va sfatuieste sa le evitati prin faptul ca va spune sa va plasati atentia asupra acelei perceptii.
Este adevarat ca naivitatea poate fi periculoasa in lumea fizica, dar numai daca NU sunteti conectati la Expresia voastra mai Inalta.
Expresia voastra Inalta poate vedea orice rau posibil mult mai clar decat ego-ul. Cu toate acestea, in loc sa spuna ”Fereste-te” care doar creaza cu adevarat frica ca sunteti in pericol prin atractia lui, Expresia voastra Inalta pur si simplu va ghideaza departe de acea realitate posibila revelandu-va o mai inalta rezonanta a alegerii.
Aceasta rezonanta mai inalta a alegerii este protectia voastra deoarece ea va pastreaza gandurile si emotiile intr-o frecventa care trage campul vostru energetic deasupra oricarei interactiuni cu orice realitate posibila bazata pe frica.
Cu toate acestea, exista o problema care adesea este confuza pentru ascensionatii nostri. Aceasta este problema curatarii intunericului vechi.
Exista unele momente in viata voastra fizica in care sunteti pregatiti sa va curatati vechiul intuneric/frica din constiinta.
In aceste momente ati putea experimenta senzatia unui rau iminent.
Acest lucru nu inseamna ca Expresia voastra mai Inalta nu-si face datoria. Nu, acesta este un eveniment peste/pe sub care nu puteti trece si nici nu-l puteti ocoli, pentru ca este o initiere importanta.
Cu alte cuvinte, aceasta ”problema” este de fapt o initiere pe care ati ales-o inca dinaintea prezentei voastre incarnari.
Aceste initieri nu sunt placute, dar ele arata ca sunteti pregatiti sa va mutati intr-o rezonanta mai inalta a realitatii.
Puteti petrece mult timp trecand prin aceasta provocare sau va puteti preda UNULUI si sa-i permiteti Ghidarii voastre Divine sa va ghideze pe cararea dintre mari.
Apoi puteti merge mai departe cu afacerile voastre importante legate de ascensiunea personala si planetara.
Sursa: esoterism.ro