Originea speciilor de Anonim publicat la 23.05.2013
Originea speciilor
     Unele dintre marile mistere ale istoriei, cum ar fi modul în care au fost construite piramidele de pe platoul Gizeh de linga Cairo (Egipt) au fost rezolvate in ultimii 40 de ani, chiar daca aceasta cunoastere este impartasita doar de foarte putin persoane.

     A pretinde in continuare, intr-un mod prostesc, ca aceste constructii magnifice au fost concepute si realizate de catre oameni care - in conformitate cu afirmatiile aceleiasi stiinte "atotcunoscatoare" - se aflau atunci in epoca neolitica, la un nivel primitiv de manifestare si gindire a vietii, reprezinta apogeul orgoliului si al penibilitatii.
Pe de o parte ni se spune ca in acea perioada fiintele umane abia iesisera din pesteri, traind si haladuind in triburi razlete, iar pe de alta parte aceleasi triburi se pare ca au proiectat si construit un ansamblu arhitectural (piramidele de la Gizeh) care nici macar in prezent nu poate fi realizat, prin mijloacele tehnologice actuale.

     Informatiile despre interactiunile civilizatiilor umane cu cele extraterestre in trecutul omenirii si chiar in prezent abunda; in aceasta directie, unul dintre cei mai cunoscuti autori este Erich von Daniken, care prin cartea sa Carele Zeilor a prezentat numeroase dovezi arheologice in sustinerea ideii ca Pamintul a fost vizitat adeseori in trecut de extraterestri, care au impartasit oamenilor o parte dintre cunostintele si tehnologia lor.
Daniken a fost mai apoi urmat de o pleiada de alti scriitori care au impartasit aceeasi idee, aprofundind studiile si observatiile in acest domeniu.
Lucrarile acestor autori sunt greu de acceptat de stiinta moderna, pentru ca ele sustin - pe buna dreptate si cu dovezi de multe ori incontestabile - elemente istorice care sunt negate cu indirjire de conceptia lumii moderne: vechile civilizatii ale Atlantidei si Lemuriei, provenienta civilizatiilor Egiptului si Sumerului din Atlantida, precum si ingineria genetica a ADN-ului uman. Cel mult, toate acestea sunt considerate ca fiind mituri sau legende.
     Gama larga de aspecte care sunt puse in discutie atunci cind abordam acest subiect poate fi sintetizata in doua mari grupe de probleme:
1. cum a aparut si cum s-a dezvoltat viata pe Pamint? (se stie demult ca teoria darwinsta a evolutiei si teoria stiintifica moderna asupra originii vietii reprezinta cel mult un surogat de idei si presupuneri, cu numeroase lacune si erori);
2. cum au aparut asa brusc civilizatiile avansate (ale caror dovezi si artefacte s-au transmis peste milenii) din stadiul primitiv pe care il avea umanitatea?
     Daca teoria darwinista s-ar dovedi a fi corecta, atunci teoria interventiei extraterestre ar fi falsa.
Desigur, stiinta moderna cauta sa ne convinga de faptul ca acest lucru a fost deja demonstrat, dar lacunele sunt atit de multe, incit doar ignoranta majoritatii oamenilor face ca aceasta bizara idee a evolutionismului sa mai dainuie.
Teoria interventiei extraterestre in destinul omenirii include, in general vorbind, ideea pe care o regasim in primul capitol din Geneza, in care se spune ca "zeii" au conceput prima rasa umana. Acolo se spune: "Sa facem pe om dupa chipul si asemanarea noastra".
Daca teoria lui Darwin ar fi adevarata, aceasta replica ar fi falsa.
Al doilea apect este ca teoria darwinista nu a fost aplicata doar in biologie, ci ea a fost folosita de asemenea pentru a explica dezvoltarea civilizatiei umane printr-un proces ce a fost denumit "evolutie culturala".
In esenta, teoria lui Darwin se bazeaza pe un concept simplu: viata evolueaza incet si gradat, printr-un proces de adaptare cumulativa la o mare varietate de stimuli exteriori.
Darwin a aplicat teoria lui in stiinta biologiei si de aici au preluat-o antropologii, arheologii si istoricii, care i-au aplicat principiile in cultura si istoria umanitatii. Daca aceasta idee ar fi intr-adevar corecta, atunci inseamna ca nu ar trebui sa descoperim nicio transformare abrupta in evolutia omenirii ori in istoria ei.

     O cercetare mai amanuntita ne duce insa la o descoperire uluitoare: teoria lui Darwin nu numai ca este nedemonstrata, ci ea este si complet eronata!
Cartea Rasa Originara scrisa de Will Hart expune foarte clar aceste adevaruri despre teoria lui Darwin, aratind ca ea a esuat exact acolo unde Darwin s-a temut ca o va face, adica in fosilele descoperite.
In aceste fosile (vegetale sau animale) putem gasi - in loc de confirmari unanime - o multitudine de verigi lipsa.
De pilda, opiniei publice i se serveste doar ideea unei singure "verigi lipsa", care exista la trecerea dintre maimuta si om, insa acest lucru este complet fals.
In realitate, fosilele descoperite indica sute de verigi lipsa si "goluri" intre regnul vegetal, animal si uman din genunile istoriei si pina in zilele noastre. Insusi Darwin se referea la "golul" ce separa plantele care nu fac flori de cele care fac flori ca la un "gol abominabil", pe care nu a putut niciodata sa-l explice prin intermediul teoriei sale.
De ce?
Pentru ca plantele care nu fac flori (cum ar fi ferigile, de exemplu), au existat din cele mai vechi timpuri, de sute de milioane de ani si continua sa existe si in zilele noastre.
Plantele care fac flori, de pilda trandafirul, au aparut acum aproximativ 150 de milioane de ani si exista de asemenea si in zilele noastre.
Unde este deci evidenta faptului ca feriga a evoluat printr-o serie de modificari lente in trandafir?
In conformitate cu teoria darwinista, plantele cu flori au provenit din plantele fara flori. Daca acest lucru ar fi adevarat, atunci unde se gasesc verigile intermediare, care fac legatura intre cele doua tipuri foarte diferite de plante, pe care le gasim si in zilele noastre?
Ele nu au putut fi gasite in fosilele descoperite si nu exista nici in prezent.
Prin urmare, teoria darwinista este imposibila, dar cu toate acestea ea este impusa cu forta mentalitatii oamenilor.
De asemenea, oamenii de stiinta nu au nicio explicatie pentru faptul ca ambele tipuri de plante (cu flori si fara flori) cresc una linga cealalta.
Logica ne face sa spunem ca primele (plantele fara flori), odata ce au evoluat in plantele cu flori, ar fi trebuit sa dispara.
Si totusi, ele continua sa existe si sa prospere si in zilele noastre, alaturi de plantele cu flori.
Chiar si acest singur fapt, fara a mai pomeni si altele, ar fi de ajuns pentru a arunca definitiv la cos teoria darwinista, dar se pare ca prostia, manipularea si orgoliul stiintific modern sunt atit de accentuate, incit ele covirsesc ratiunea si bunul simt al oamenilor.
Manipularea stiintifica moderna vrea sa faca lumea sa creada ca opozantii darwinistilor, adica creationistii, nu sunt demni de a fi luati in seama deoarece ei isi bazeaza ideile si atacurile pe surse religioase. Exista insa numeroase dovezi prezentate in cartea indicata ce nu se incadreaza neaparat in acest curent, daca acesta ii deranjeaza pe cei sensibili ori pe atei.
Marele punct de interes pentru cei care cauta dovezi stiintifice ar trebui sa fie lucrarile lui Francis Crick si Fred Hoyle, care prezinta adevarul despre originile omului si despre dezvoltarea civilizatiei umane.
Cartile lor demonteaza punct cu punct teoria darwinista si arata ca in realitate viata pe Pamint isi are originea in spatiul cosmic.

     Istoria asa cum este ea prezentata in Biblie se suprapune peste descoperirile antropologilor si ale arheologilor.
Astfel, in primul capitol din Geneza aflam ca a fost creata o proto-rasa umanoida, care traia in salbaticie ca si celelalte animale si vina in hoarde.
Capitolul se incheie prin a spune ca "acestei rase i s-a dat orice planta verde pentru a se putea hrani".
In al doilea capitol insa ni se spune deja ca Adam a fost creat pentru a fi gradinar, iar Eva este creata din coasta lui Adam, dupa care "zeii" le-au oferit haine si constiinta faptelor lor.
Cronologia elementelor din al doilea capitol este insa complet diferita de aceea din primul capitol.
Acest fapt reprezinta un punct critic in naratiunea din Biblie.
Nu numai ca cele doua relatari (din primul si din al doilea capitol) difera fundamental, dar in plus aflam ca Adam nu traieste printre hoardele de salbatici si oameni primitivi, ci este destinat sa fie un ingrijitor si fermier.
Daca vom compara cele doua capitole punct cu punct, diferentele apar ca fiind evidente: Adam si Eva nu apartin rasei despre care se vorbeste in capitolul 1; capitolul 2 si 3 din Geneza nu elucideaza evenimentele descrise in primul capitol, care este predat la orele de religie in scoli.
Ceea ce este descris in primele trei capitole din Geneza poate fi astfel rezumat:
1. crearea unei proto-rase umane, pre-Neandertalienii si Neandertalienii care traiesc in salbaticie, in pesteri, adunati in hoarde sau cel mult in triburi;
2. crearea omului modern Homo Sapiens (Adam), care este potrivit pentru revolutia agriculturii. Aceasta este istoria exacta care este prezentata in Biblie si ea concorda cu ceea ce stiinta moderna a stabilit despre cronologia pre-istoriei umane.
Cu aceasta ocazie se clarifica de asemenea cine sunt "aceia" ("noi") la care se refera Biblia, atunci cind afirma brusc ca Dumnezeu era de fapt la plural si ca "ei" au intervenit si au alterat genetic zestrea vietii pe Pamint.
Tocmai de aceea se afirma ca aceste elemente stabilesc foarte clar fundamentul teoriei interventiei extraterestre in trecutul indepartat al omenirii.
     Arheologia nici macar nu a ridicat problema cum de au aparut asa brusc agricultura si civilizatiile foarte avansate din Sumer si din Mesopotamia; cu atit mai mult ea nu a raspuns la numeroasele intrebari stinjenitoare care au aparut pe parcursul timpului, referitoare la o multime de descoperiri ce nu au putut fi explicate prin niciuna dintre teoriile moderne "oficiale".
Din punctul de vedere al gindirii conventionale a arheologilor si antropologilor, originea omenirii si evolutia civilizatiei noastre din Epoca de Piatra reprezinta o enigma.
Exista deja dovezi irefutabile ca locuitorii de atunci ai Egiptului n-ar fi putut construi nici macar pe departe ceva asemanator piramidelor de la Gizeh, utilizind uneltele, cunostintele si metodele de care dispuneau atunci.
Aceste constructii nu pot fi proiectate si construite ca atare nici macar in ziua de astazi, darmite in acele vremuri.
Cu toate acestea, stiinta oficiala ignora cu desavirsire aceste aspecte, ori incearca cu disperare sa dovedeasca faptul ca in realitate acei oameni aveau capacitatea sa construiasca asemeanea colosi, utilizind ciocane din piatra, fringhii, forta manuala si scripeti.
Putem spune ca acesta reprezinta apogeul prostiei stiintifice actuale, mai ales atunci cind aceasta incredibila prostie si manipulare pe fata cauta sa fie transpusa si in "documentare stiintifice" ori asertiuni penibile ale unor "savanti" avizati.

     Pe linga aceste aspecte fundamentale exista insa altele care merita cel putin tot atita atentie din partea noastra, aspecte care au fost documentate si demonstrate de cercetari si studii realizate in ultimii ani.
Ele se refera la studiile genetice ale originii domesticirii ciinelui si la dieta omului din perioada paleoliticului si a neoliticului.
Aceste doua aspecte par a fi departe de solutia enigmei ce priveste originea rasei umane. Si totusi, rezultatele sunt surprinzatoare. Pina de curind se credea despre ciini (canis familiaris) ca provin dintr-o varietate de alte specii canine, cum ar fi lupii, coiotii, ciinii dingo, sacalii etc. Cercetari de ultima ora ale ADN-ului acestor animale atesta insa in mod clar ca doar lupul este stramosul tuturor raselor de ciini.

     Acest lucru ridica insa o serie de probleme dificile.
Primul ciine ar fi trebuit sa fie un caine-mutant.
Totusi, se stie ca lupii sunt foarte sensibili la forma si structura fiecarui membru din haita si nu ar fi tolerat niciodata un mutant printre ei.
In viata lor sociala exista o constanta testare a capacitatilor exemplarului alfa, pentru ca transmisia genetica sa fie cea mai puternica.
Pina in prezent nu s-a reusit nicio incrucisare mutanta a unui lup.
Prin urmare, aceasta pare a fi cu adevarat o problema in istoria de demult a omenirii. Daca presupunem ca triburile de oameni primitivi au imblinzit lupi si i-au transformat in ciini, ne confruntam de asemenea cu un scenariu imposibil, caci cum ar fi putut sti oamenii primitivi ca era posibil sa incrucisezi selectiv un animal salbatic, astfel incit sa rezulte un specimen care sa prezinte doar calitatile pe care omul le dorea la el?
Un ciine este intruchiparea doar acelor caracteristici ale unui lup, pe care oamenii le considera a fi folositoare, atragatoare si sigure.
Cum au putut oamenii pesterilor din Epoca de Piatra sa obtina aceasta incrucisare genetica dificila?
Aceasta problema se adinceste atunci cind descoperim ca vechii ciini de vinatoare ai faraonilor si regilor din antichitate existau deja in Sumer si Egipt. Cum era deci posibil ca oamenii primitivi ce tocmai se spune ca iesisera din pesteri sa fi obtinut deja rase pure de ciini, specializate pe anumite activitati?
Mai mult decit atit, ciinii si lupii difereau deja nu doar temperamental, ci si fiziologic.
Un cuplu alfa de lupi se imperecheaza doar o singura data pe an, in timp ce ciinii au oricind aceasta disponibilitate.
Lupii napirlesc, schimbindu-si blana, pe cind ciinii nu.
Pentru a se ajunge la aceste caracteristici, in mod normal ar trebui sa fie parcurs un drum de-a lungul multor generatii.
Cum au reusit sa faca acest lucru oamenii primitivi?
Stiinta nici macar nu si-a pus aceste probleme, cu atit mai putin sa incerce sa le explice. Cum explica savantii transformarea lupului in ciine acum mai bine de 100 000 de ani?
Rasele pure de ciini au aparut brusc in in descoperirile arheologice, ca prin magie.
Acelasi lucru este valabil si in ceea ce priveste principalele cereale cultivate in agricultura, caci griul, porumbul, fasolea si orezul ridica si ele un set noi de enigme cu privire la provenienta lor.
     Cercetarile asupra dietei oamenilor preistorici au aratat ca acestia consumau plante cu frunze si carne. Aceste alimente erau la indemina si nu necesitau preparare complicata. Problema cu recoltele de cereale in acele timpuri era ca boabele lor erau atit de mici, incit nu erau prea atractive.
In plus, ele necesitau o atentie speciala, etape diferite pina la obtinere, precum si procesare indelungata prin fierbere.
Aceasta era deja o tehnologie pe care omul primitiv din Epoca de Piatra nu o avea.

     Motivul pentru care cerealele trebuie gatite este acela ca sistemul digestiv uman nu este potrivit pentru a le digera asa cum trebuie daca ele sunt ingerate crude. Prin urmare, oamenii din paleolitic nu se bazau pe ele.
Aceasta inseamna ca hrana ce contine cereale are o provenienta mult mai recenta. Dar, daca oamenii primitivi nu foloseau cerealele in hrana lor, atunci cum au putut ei sa incruciseze si sa obtina speciile cunoscute astazi?
Fara nenumarate generatii de incercari si experimentari - bazate pe o profunda cunoastere a agriculturii si a geneticii plantelor - este practic imposibil sa se realizeze asa ceva.
     Stiinta oficiala incearca sa explice evolutia hoardelor primitive de vinatori nomazi in triburi sedentare care se ocupau cu agricultura afirmind ca acestia au descoperit culturile de cereale in mod accidental.
Aceasta nu explica insa cum au fost in stare oamenii primitivi care au facut aceasta, sa selecteze cele mai bune specii salbatice de cereale pentru a le folosi mai apoi ca baza a revolutiei agriculturii?
Exista mii si mii de plante salbatice ce au potentialul de a fi transformate in culturi agricole. Cum se face insa ca oameni primitivi, lipsiti practic de orice experienta, au putut alege cele mai bune si eficiente specii pentru a le incrucisa si pentru a obtine recolte masive si foarte hranitoare?
Acesta reprezinta un gol serios in cunoasterea istoriei.
Ceea ce ni se cere sa credem este ca oamenii primitivi din zorii civilizatiei noastre, care in mod evident erau lipsiti de orice experienta in domeniu, au fost totusi capabili sa selecteze si sa incruciseze cele mai bune specii de plante salbatice pentru a obtine astfel cerealele cunoscute astazi.
Cum stim ca acest lucru este adevarat?
Pentru ca noi cultivam chiar si in zilele noastre exact aceleasi tipuri de cereale pe care ei le-au cultivat in urma cu 5000 de ani, desi agricultura s-a dezvoltat continuu, atit in metode cit si in posibilitati.
     Prin urmare, intrebarea fundamentala este: unde se afla antecendentele si unde sunt predecesorii tututor acestor transformari?
Sa ni se arate in aceste cazuri etapele lente pe care le presupune si pe care le afirma teoria darwinista.
Cum se explica deci aparitia brusca a speciilor alterate de cereale sau a metodelor ingineresti extrem de avansate de constructie in zorii civilizatiei umane?
De unde cunosteau oamenii primitivi metodele de inginerie genetica a plantelor sau de constructie planificata a oraselor?
Cum au putut sa iasa oamenii cavernelor direct din pesteri si din colibele lor de lut si sa intre in constructii monumentale, precum ziguratele sau templele magnifice din antichitate, ori sa foloseasca bai comunale, sisteme de canalizare, cuptoarele de piine sau procese complicate metalurgice?
Unde se afla dovada - adica verigile lipsa - care demonstreaza ca teoriile stiintei oficiale sunt confirmate de descoperirile arheologice, incadrindu-se in standardele bunului simt si ale logicii?
     Misterul se adinceste insa si mai mult atunci cind scrierile si textele provenite de la primele civilizatii dezvoltate ale omenirii (Sumer, Mesopotamia, Egipt sau Peru) afirma unanim ca toate aceste realizari de exceptie nu le apartin lor, ci "zeilor" care au venit la ei si i-au invatat cum sa procedeze sau le-au adus aceste tehnologii.
Este contrar specificului si naturii firii umane sa acorde credit altcuiva pentru ceea ce ea insasi a facut. De pilda, vechii egipteni au lasat inregistrari fidele a tot ceea ce au realizat in toate domeniile.
Cu toate acestea, in toata istoria lor inregistrata, veche de 3000 de ani, nu gasim nici macar o singura referinta legata de motivul pentru care au construit piramidele sau despre felul in care au facut-o.
Stiinta, savantii si arheologii cauta sa ne convinga de faptul ca piramidele au fost construite ca morminte pentru faraonii timpului, dar omite sa explice cum de nu s-au gasit deloc mumii in ele.
     Acestea, precum si numeroase alte erori fundamentale ale stiintei moderne peram sa fie deconspirate definitiv peste foarte putin timp, in transformarea ce va marca profund si pentru totdeauna omenirea intreaga.
Preluare de la http://edituradaksha.ro
Sursa: http://roaim.co.nr