26 de Lelia Mihail publicat la 27.07.2013
26
     26 iulie, (2+6=8 - moarte si reinviere) zi comentata intens. Dar acea zi era de fapt un final al actiunilor din 24-25 iulie 2013.
Pe 24 iulie, intre orele 14-16, nu m-am uitat la ceas, mi se pare putin importanta ora, au aparut pe cer, undeva in SV, un grup de 3 "sori" de un alb intens si care luminau de nu putem sa privesc decat prin draperie si printre degetele cu care mi-am acoperit instinctiv ochii.
S-au asezat in asa fel incat sa formeze un trifoi si au inceput sa se roteasca fiecare independent dar in acelasi sens.
Din acele sfere au iesit lumini violete care din ce coborau se deschideau si deveneau mov. Erau, se pare, magnetice caci atrageau energie rosie din pamint care, in timp ce urca in acea "floare" mov, devenea visinie. Odata absorbita acea energie, "floarea" se rotea si incepea sa urce la sfere. Atunci sferele se deschideau si captau energia primita pe care o anihilau.
Actiunea s-a repetat cam 15 minute in fiecare zona in care s-au asezat cele 3 sfere.
     Dupa plecarea sferelor cerul s-a intunecat foarte tare si a devenit plumburiu si putin metalizat. Timp de aproape 1 ora.
Partea cea mai interesanta este ca toata aceasta actiune mi-a produs o stare atit de buna cum nu stiu sa mai fi avut.
     Pe 25 iulie s-a petrecut la fel si cam la aceeasi ora. Doar ca era vorba de alt instrument de forma unei tigarete si care capta mult mai multa lumina rosie si o "extermina" mult mai repede.
Aceesi stare de fericire...!!!
Acelasi cer plumburiu.
Probabil ca si-au terminat treaba caci pe 26 iulie nu a mai fost necesara o noua interventie si a inceput curatenia. Asa ca ne-am trezit cu furtuna si ploaie.
     Apropo de mult mediatizata caldura. Cei de la media stiu bine ca oamenii sunt superficiali caci daca era altfel nimeni nu-i mai asculta.
Chiar, nu inteleg de ce atitia ii asculta cu "religiozitate".
Sau poate din chiar aceasta cauza, a religiozitatii.
Fostii atei, care nu au facut gresala sa se intoarca la biserica, si-au creat un nou zeu. Cei care nu s-au inghesuit din nou in biserica sunt ateii adevarati nu cei care ii maimutareau din "modernism".
Si caldura n-a venit.
Dar nu conteaza. Energia coborita spala toxinele din noi si... vaaaai ce caldura!!!!
Noaptea si dimineata sunt cam 15 grade, ziua nori, ploaie si vint rece, dar toata lumea se plinge de caldura. "Bine a zis dl. Busuioc, ca va fi canicula". Toti zic la fel dar doar unul are credibilitate. Daca pina acum ma intrista intunecimea mintii umane, acum ma distreaza.
     Sa ne intoarcem la energia rosie. Este vorba de energia martiana.
Planeta Marte, sarmana, a fost in sfirsit curatita.
Se si grabesc lichelele sa o "colonizeze". Dar nu va faceti probleme, nu vor ajunge nici acolo nici pe Luna.
     Ei stiu, dar noi nu stim, ca asta nu se poate.
Exista o centura energetica in jurul planetei, centura Van Allen.

     Tot ce nu are o energie pentru care a fost programata nu va trece. Si nu doar atit; centura dezintegreaza tot ce apare in zona.
Aceasta centura este zidul puscariei in care suntem inchisi. Portile de intrare si iesire a "mortilor" sunt zodiile. Ceilalti nu pot iesi decat in conditiile expuse. Nici macar prin contemplatie. Visele si plimbarile astrale sunt in interiorul inchisorii. Vedeti deci ca plimbarile nu-si au rostul.
Observam ca exista o centura chiar in jurul pamintului, de o forta mai redusa. Cei care nu viseaza "haladuie" doar la suprafata planetei atunci cand dorm. Ceilalti se plimba prin astralul inferior.
     Filmul Nosso Lar se refera la "Rai" la stationarul in care traumatizatii paminteni merg sa se vindece pina la reintrupare.http://youtu.be/08zQwAgZb14
Acum nu va mai fi necesar pentru cei care transcend "moartea".
Ce se va intimpla?
Acel spatiu spiritual va fi transferat impreuna cu pamintenii care nu si-au terminat experienta de D3 in alt loc. Acolo se vor renaste, vor "muri" vor munci si vor acumula, dupa nivelul constiintei fiecaruia. Pina ajung si ei sa "se inalte".
     Iar ne intoarcem la energia martiana.
Ce credeti ca sunt permanentele accidente si chiar dezastre cu rasturnari de trenuri, de autobuze de automobile?
Este intilnirea in unghi drept a planetei marte cu uranus.
Astrologia ne spune ca e cel mai "malefica" pozitie pe cerul nostru, poate doar aparitia lui pluton sa mai inrautateasca situatia. Acum suntem chiar in aceasta situatie.

    
Sa fie clar" NIMENI NU AJUNGE INTIMPLATOR INTR-O SITUATIE CA ACEASTA. Nimeni "nu are ghinion" sa fie acolo.
Gluma cu femeia adulterina si Dumnezeu prezinta situatia foarte corect.
O femeie era gata sa fie descoperita de sot in fraglant delict.
Se roaga la Dumnezeu sa o scape ca nu va mai comite greseala.
Dumnezeu ii zice ca o scapa dar ca va plati gresala prin inec.
Femeia a avut grija sa nu se intimple, chiar apa o bea cu paiul.
Dar intr-o zi afla ca se face o croaziera si prietena ei cea mai buna o cinvinge sa mearga - isi dorea sa vada acele locuri - spunind ca doar n-o sa omoare Dumnezeu sute de oameni ca s-o inece pe ea.
Logic !!!!!!
Si pleaca in croaziera. Evident ca apare si furtuna si vasul se ciocneste de o stinca si incepe sa se scufunde.
Femeia ingrozita il intreaba pe Dumnezeu cum va omori atitia oameni ca s-o pedepseasca pe ea.
Dumnezeu raspunde: NU STII CAT DE GREU A FOST SA VA STRING PE TOTI AICI!!!
     Cum Marte insusi a fost "spalat" de rosul pe care-l vedem - fierul-, trebuie sa fie scos si din planetele infestate.
"Distractie mare" pentru doctori si pentru cei impatimiti de boala si de investigatii medicale.
Media va striga ca s-a descoperit nu stim ce boala, obligatoriu mortala, care are ca efect lipsa fierului din organism si imposibilitatea absorbirii lui de catre corpul uman.
Peste citeva zile, nemaipomenitii savanti vor si descoperi un medicament miraculos care rezolva problema in N zile, functie de ce pret se vor hotari sa puna.
Bineinteles ca va fi praf de creta, daca sunt pilule, sau apa distilata, daca e lichid. Poatre distilata, dar nu garantez, "merge " si cea de la robinet.
     In tratatele de alchimie scrie ca cei care transmuta plumbul in aur vor avea singe albastru.
Ce aiureala spun "marii destepti" ai lumii actuale.
Asa sa fie? De vreme ce se deschid noi ceacre, omul va avea in functiune 22 ceacre cand va intra in D5, este inerent sa se faca modificari in energiile corpului si deci si in culori.
Alchimistii ajunsesera cu studiul abia la D4, adica la activarea maxima a primelor 4 ceacre cunoscute. Putem spune ca au inviat omul doar pina la git. Nimeni care ajunge sa transmute "plumb in aur" sau sa "uneasca soarele cu luna" nu mai suferea de vreo boala dar murea cu gratie. Marul ( lui Adan) le raminea in git, stiti poveste Albei ca Zapada.

     Inca o data subliniez ca nu exista viata fizica in D4 in universul nostru. Din aceasta pricina suntem inca in D3. Vom pleca atunci cand organismul uman va ajunge sa aiba functiile necesare. Vestea buna este ca suntem aproape gata. D4 este o dimensiune a constiintei si suntem de mult in ea. Pentru absolvirea D4 trebuie sa fie active 15 ceacre. Am reusit sa deschidem 12 dintre ele si acum suntem la a-13-a.
Planeta Terra este in aceasta situatie.
Oamenii sunt fiecare pe unde au ajuns.
Nu mai exista in prezent oameni care sa aiba in functiune doar cele 7 ceacre, despre care stim cu totii. Aceia sunt deja plecati.
Observati ca acum ne parasesc "valorile". Doar cei care nu au reusit sa treca de macar a 10-a ceacra.
Ca sa devii "o valoare" trebuie sa ai deja mental de D4.

     Primim ajutor intens de la fratii nostrii spatiali.
Fiecare rasa umana are fratii ei care se ocupa intens de transcenderea rasei respective.
Conducatorul acelei rase, care raspunde de problema, este Dumnezeul acelei rase si este un arhanghel.
Pe pamint sunt 7 rase care provin de la stramosi diferiti apartinind unor seminte stelare diferite.
Datorita permanentelor divizari si a profunzimii intunecimii mentalului colectiv, oamenii acelelasi rase apartin la diferite neamuri. Iar neamurile sunt si ele divizate in popoare.
Fiecare neam este condus tot de un arhanghel subordonat arhanghelului rasei.
Dar despre asta am scris mult.
Sper ca realizati faptul ca nu mai vine nici o apocalipsa si ca am reusit sa ne ridicam vibratiile intr-atit incat am suportat curgerii energiei din aceste zile care altfel ne-ar fi ars.
Prezicatorii au vazut situatia "reala" din perioada in care au trait. Iar situatia a inceput sa se schimbe abia in 1987.
Despre situatia economico-financiara nu vorbim inca deoarece oamenilor le e groaza sa se gindeasca la acest subiect.