Cavalerul Negru de Lelia Mihail publicat la 19.09.2013
Cavalerul Negru
     Mare stire mareee! Apar noi serii cu Cavalerul Negru. Nu cu Superman, care e si el prezent in film, ci cu Cavalerul Negru, Badman, rau pentru ca e imbracat in negru sau invers.
De ce s-o fi batind moneda pe acest Cavaler Negru?
Ce spune google despre asta?
Ca e un film si ca urmeaza o noua serie de filme. Ca nu a existat asa ceva.
     In cartile scrise in evul mediu si care n-au fost arse de inchizitie se vorbeste despre acesti cavaleri negri, fauritori de dreptate, care erau chemati undeva unde partile nu puteau lamuri problemele.
In speta, e vorba despre neputinta binelui si raului de a-si rezolva disputele.
Dar cine e deasupra binelui si raului?
Multi veti zice ca Dumnezeu. Care dintre multele categorii de dumnezei?
     Deasupra a tot si toate este intr-adevar Creatorul dar el nu intervine in povesti lumesti de mina a-3-a, adica in dimensiunea 3.
Sunt multi "salariati" ai lui care rezolva treburile aici.
Si ce e deasupra binelui si raului? ECHILIBRUL.
Deci, doar o entitate echilibrata poate face curatenie in treburile murdare de pe Terra.
     In zona ortodoxiei acest cavaler nu a fost trecut sub tacere ca in zona pastorita de Vatican. In vest preotii conduceau imperiile si erau imbuibati. Nu simteau nevoia de dreptate. In zona ortodoxa au fost atitea necazuri incat preotii erau de multe ori si soldati si luptau cot la cot cu cavalerii si oastea pentru apararea tarilor lor.

     Ioan de Hunedoara isi zicea Cavaler Negru. Corvin, din neamul corbului. In Valahia urmasii lui Mircea cel Batrin afirmau ca apartin Ordinului Dragonului, ca erau negrii sau arsi. Ei apartineau ordinului IO.
     Cine e de fapt Harap Alb? Un cavaler negru. Un echilibrat din punct de vedere energetic. Doar ei puteau imparti dreptatea intrucit doar ei cunosc ADEVARUL.
Adevarul nu e nici bun nici rau. Acestea sunt notiuni relative tinind de morala locului si vremii.
     Dupa Vlad Tepes acest ordin al Cavalerului Negru a fost ocultat. Si asta ni se datoreaza patrunderii catolicismului si a bratului sau lung, iezuitii. De ce statea iezuitul, ca o umbra, in spatele regilor, printilor si a tuturor celor bogati?

     Pentru ca erau scoliti si chiar oameni de cultura, unii. Si aveau biblioteci imense pe care dadusera averi, ca erau foarte scumpe cartile, fiind scrise de scribi, manual, munca ce dura ani de zile.
Si iezuitul subtiliza cartile si ardea cartile care nu conveneau Vaticanului.
Asta daca proprietarul era cuminte si fidel lor, daca nu era "pedepsit".
La trebusoara asta au participat din plin si nevestele care erau, majoritatea, mai neinstruite si deci mai "evlavioase" ca sa fie si ele interesante.
Dupa ce au facut "curatenie" in documente au inceput spalarea creierelor celor invatati, ca ceilalti erau "curati" din nascare.
Si aici apare mare diferenta intre Europa de vest si cea de est.
In vest majoritatea doamnelor si domnitelor au fost niste inconstiente care au facut foarte mult rau.
Care dintre ele? Cautati sfintele din calendarul catolic si le veti afla pe cele mai cumplite, insa au fost mult mai multe.
In est au fost doar citeva care au sabotat binele, si majoritatea nu erau de ale noastre. Erau de import si catolice.
     Dupa anul 1700 au existat si alte metode de a urmari transmiterea informatiilor adevarate, creatoare.
Francmasoneria, adica zidirea libera, dar ce pina la ei zidirea era zidita? S-au strecurat printre adevaratii masoni si au spurcat locul.
Masonii adevarati s-au ocultat si cei intrati au spurcat adevarurile cum le-a placut. Oamenii aveau incredere in intelepciunea masonilor, chiar daca nu le cunosteau ordinul.
Si pina s-au trezit ei ca lucrurile s-au schimbat, am ajuns in secolul XX. Unii mai cred si azi in ei, in special cadrele militare.
     In Europa vestica au aparut incercari modeste de a vorbi despre Cavalerul Negru, dar toti autorii erau obligati sa-l creioneze ca personaj negativ. Altfel ii asteptau torturile Inchizitiei.
Desi facea numai rau si ii pindea pe cei buni aparea totusi in orice lucrare Cavalerul Negru, si nu alti banditi, sau impreuna cu alti rai, dar culmea, nu se uneau raii.
Puteti realiza cit de frica le era de Cavaler, daca au transformat o ceata de banditi in personaje pozitive. Iar indicatiile sunt si azi sa fie creionati ca persoane dragute.
Priviti-l pe ultimul Robin.
Un adolescent cu probleme de personalitate, certat cu parintii care pleaca in padure, ca asa era in evul mediu.... Nu existau nici psihoterapeuti nici psihanalisti ca ce le-ar fi mai jefuit aurul, pe care il furasera la rindul lor robinhudeii.

     La inceput personajele negative erau banditii de tot felul. Dar de cind cu populismul, frate bun al Iluministilor, acestia au fost transformati in personaje pozitive, care...bla-bla.
     Haiducii erau hotii cei buni care se luptau, omorau si jefuiau pe hotii cei rai. Cum sa gindim noi ca Robin Hood era un derbedeu care cu sleahta lui facea dezordine in Anglia? Ca au fost multi care s-au straduit sa faca ordine in tara.
Cu metodele haiducesti nu s-a rezolvat niciodata nimic.
Nici cu asa zisii pastratori ai ordinii, care si ei se inmultesc precum ciupercile, si care sunt suportati si ei de catre populatie la fel de greu ca si hoozii robini sau nerobini, nu se putea face ordine in teritoriu.

     (parerea unui copil de 11 ani care viziona cu pasiune ultima varianta a serialului Robin Hood:..."imi place Robin ca e dragut si face dreptate dar mai mult imi place baiatul rau, Guy, ca e mai adevarat, nu stiu cum sa zic". Nici nu trebuie sa mai zica nimic.) Si daca privim si aceata fotografie il putem "ierta" pe regizor. Face dreptate. Cavalerul Negru este cavaler negru. Sigur ca trebuie sa moara(in film) ca...altfel moare Papa de inima.
     SINGURUL CARE FACE IMEDIAT ORDINE, PRIN RESPECTAREA ADEVARULUI PE CARE IL CUNOASTE INSTINCTIV, ESTE CAVALERUL NEGRU.
Este vorba de o singura persoana. Si acest cavaler avea puteri magice atit timp cat pastra ordinea divina, cat nu se implica in treburile lumesti pentru binele propriu sau din orgoliu.
Vedeti deci de ce au fost invinsi atit Vlad Tepes cat si Mihai Viteazul si altii ca ei. Au avut si interese personale si familii. Asta reduce echilibrul, balanta se inclina si forta personala piere.
In mod automat au existat in paralel alti cavaleri negri in zona; se stia la nivel divin ca acesti cavaleri asumindu-si rolul de conducator lumesc, vor pierde forta.
Dar cine ar fi fost mai bun decit ei de a fi conducator? Iata pricina pentru care existau mai multi cavaleri negri.
Cavalerul care reusea sa ramina nevazut, necunoscut, putea rezolva toate problemele din acel moment ale lumii.
     Cum fac in prezent Badman-ii de "ne spala pe creieras"?
Usor. Ne da pe tava tv, computer, internet, acces nelimitat la informatie. Fratilor, totul va este la dispozitie!!!

     Ei, na! Nu pot sa ma opresc din mirare cum de sunt crezuti. Pai, ei dirijaza informatia, ce se transmite si ce nu, ce se posteaza si ce nu. Poti posta dar in majoritatea siturilor nu se prea intra.
Evident in siturile care nu le cad lor bine la stomac. Intervine taica Google, salvatorul nostru din imperiul "minciunii" altora ca sa mincam doar "adevarurile" lor, a Illuminatilor, si ne spune diverse despre acele situri "nesigure" si pline de eventuali virusi de care ne salveaza.
Ba, daca e grava situatia, procedeaza la blocarea totala, cica au intrat hacherii.
Si ce blocheaza? Adminul, si anume partea care face articolele sa devina vizibile.
Cu alte cuvinte: bai! mai taci.
Astia sunt fratii nostri mai mari si mai tari..de cap, care "ne pun informatia pe tava".