"Razbunarea" DDului de Lelia Mihail publicat la 21.10.2013
"Razbunarea" DDului
  DD s-a intors, si-a ars karma, dar blestemul sau vrajile facute familiei lui inca exista si inca LUCREAZA. Au lucrat cel putin pina la 14 09 2013, orele 22. Adica 20-22; 2-2-2 impamintenire in trei corpuri: fizic, energetic, astral. Dar 3x2=6; foc, explozie, constientizare, ardere.
  Oare nu cumva blestemele nu au fost "facaturi de dragoste" ci or fi fost de alta natura si nu adresate direct lui ci odraslelor lui in veac?
Toate efectele facaturilor au fost peste copiii lui si nepotii lui pina in prezent.
Pe cine si cu ce a suparat el asa de tare?
  Sa ne intoarcem la '48 cum zicea Caragiale.
In Tara Motilor au fost cele mai crincene maceluri facute de unguri asupra populatiei rominesti in preajma anului cu pricina.
Nobilimea din Transilvania, majoritatea romina dar cu nume maghiarizat, mergeau la studii la Budapesta.
Mergeau si baieti instariti, in special maghiari.
Au intrat multi, dupa moda vremii, in grupari liberale.
Aici se cocea revolutia impotriva absolutismului.
Tineretul studios a aderat primul la ideile liberale dar....ungurii voiau ca rominii infratiti cu ei sa cedeze Ardealul de bunavoie. Sa nu vina cu miinile goale in tovarasie.
Dar asa ceva pur si simplu nu se poate. Si a iesit macel. Macelul a avut loc in satele motilor intre Campeni si Abrud.

Cred ca nu intimplator - intimplare nu exista - Rosia Montana este la mijlocul distantei intre cele doua localitati.
Armistitiul a durat 160 ani.
N-au inteles nimic, nu au priceput ca NU SE POATE. Nu e vorba de aur, minereuri, pietre pretioase, astea sunt aspecte exterioare.

Cum iesi din Abrud spre zona miniera de la Hunedoara este satul Ciuruleasa, nume predestinat, la inceput numele venea probabil de la femeile din acea zona care dadeau pepitele de aur prin site.
Mai tirziu numele e acelasi dar semnificatia e alta: pe aici nu se trece; nu mai cernem, ciuruim.
  Romanii au atacat Dacia pentru bogatii, caci cam gatasera averile furate din toata Europa. Ce jefuisera din Ierusalim se dusese deja, ramasese doar Colosseum spre amintire.
Nu s-au razbunat pe Decebal sau pe daci ca ...liruliru ci au venit "intins" la Rosia Montana.
Au cerut aprobarea exploatarii de aur de acolo. In acel timp acolo se extragea aur.
Faptul ca au incheiat un contract cu dacii care si unde si cat au dreptul sa lucreze arata ca povestea "razboiului" nu a fost chiar asa cum o stim noi.
Acel contract exista si acum semnat si parafat de ambele parti, cu stipularea drepturilor si obligatiilor in amanunt.
Niste invinsi si o tara ocupata nu puteau cere asa ceva invingatorilor.
Sigur ca Traian a facut tam-tam in ochii oamenilor sa - si justifice actiunea care a dus la pierderi uriase de oameni, ca sa ia un drept de minerit si niste "margele". Dar tot n-a fost iertat si a fost scos din rindul imparatilor iar in prezent si de pe columna.
Apropo, a fost cocotat acolo Petru, ca sa pice pe el blestemul dacilor, meritat din plin, dealtfel.
DD lucra la biroul de avocatura al Iancului, era baiat cu studii si probabil lamurit de Iancu despre cum sta treaba cu liberalismul si prietenia colegilor unguri.
Avram Iancu stia ca tineretul era infestat de liberalism tocmai in scopul distrugerii traditiilor si cunoasterii adevarului asa ca i-a asteptat si a discutat cu fiecare despre ce se intimpla cu adevarat si ce se urmareste de fapt.
Cand au vazut "prietenii" unguri ca rominii nu au fost pacaliti, au declansat macelul. ( cititi articolul o lacrima fierbinte) Din aceasta pricina liberalii din Valahia au mers sa discute cu Kosuth, ca si-au dat seama ca idealurile cu care fusesera infestati si ei si pe care le simtim si azi pe pielea noastra, sunt pierdute daca ungurii si rominii nu lupta impreuna.

  Dar ti-ai gasit sa priceapa ungurul asa ceva; si bine au facut ca n-au priceput.
Vedeti ca era frumusel, se vedea ca avea o viziune mai larga asupra vietii, dar ura fata de romini si-a spus cuvintul.
In prezent este venit tot in Ardeal, cum altfel, dar are o figura timpa. Insa nu se lasa deloc de Maria. Greu a scapat de el.
  De ce erau ungurii disperati?
Pentru ca erau fara tara fiind o provincie a imperiului austriac.
Si mai aveau nostalgii de pe vremea cand erau ei "cineva".
Moft.
Au fost folositi pentru a crea un regat pentru fii Plantagenetilor. Cand au venit Habsburgii, le-au desfiintat "tarisoara".
Revolutia a avut loc, rezultatele credem ca le stim, capii miscarii s-au volatilizat.
Teoretic nu i-a gonit nimeni caci Iancu a ramas. Probabil ca au plecat cei pe care voiau sa se razbune ungurii, fostii lor prieteni din studentie. Si faptul ca le-a trebuit mult sa ajunga in regat ne spune ca nu au prea mers la suprafata, stim acum ce tunele si bulevarde subterane sunt pe acolo, si nici ca ar fi fost exilati de autoritatile austriece nu putea fi vorba.
Poate nu au plecat imediat si au sperat sa se linisteasca spiritele, lucru ce nu s-a realizat.

Nu se stie daca cel care a facut actul de magie sau de vraja era femeie ori barbat, important pentru noi este ca s-a intors imediat intr-un corp de femeie.
Probabil ca era o persoana in etate, sau nu, dar a pierit imediat dupa vraja( i-o fi "inchis cineva gura", daca era o comanda).
Si a intrat imediat intr-un corp de fetita ce trebuia sa se nasca.
Unde?
In Luncavita de Macin, acolo unde trebuia sa soseasca sau abia sosise DD.
Repet pentru clarificare, DD era solomonar.
Astia nu sunt liberi, free, cum se lauda ei acum, ci dimpotriva lucreaza numai la ordin.
Ori, DD a plecat pentru ca asa i s-a cerut.
Odata ajuns la Luncavita, locul unde era atunci maestrul solomonar, veghetor asupra acelor locuri, i s-a pus la dispozitie tot ce trebuia ca sa traiasca ONORABIL si sa-si desavirseasca specializarea.
Cu alte cuvinte era un satean bogat.
Fetita proaspat nascuta, Maria, era copila unor solomonari, probabil a maestrului de vreme ce a mostenit-o DD ca nevasta.
A fost o casatorie "dinastica".
DD era in acel moment maestrul solomonar al zonei in locul socrului. Era mult mai in virsta decit nevasta.
Dar era maestru adevarat.
Mai pe intelesul nostru, nu imbatrinea. Peste el timpul nu-si punea amprenta.
Era un fel de factotum in zona, invatator, vraci, ghicitor, cautator de apa, vindecator, fauritor de instrumente muzicale, etc
Intrucit functia lui era de VEGHETOR al locului a fost instruit doar cit era necesar si a fost apoi casatorit.
Nu era un mare maestru ci doar maestru. Marele maestru, cel putin la solomonari, nu se casatoreste, nu traieste in lume si altele a caror enumerare nu are rost in povestirea noastra.
  Dupa "meciul de tenis" de la '48 cand DD fusese la primire, i-a venit rindul sa fie la seviciu.

  Si astfel toate pasele otravite primite s-au intors asupra Mariei, realizatoarea lor din "setul" trecut, pentru ea, dar actual pentru el.
DD si-a achitat datoria, a inapoiat ceea ce primise si NU I SE CUVENEA.
Doar ca, aici incepe tragedia, Maria era destul de des gravida si pasele erau primite si de prunci.
Vezi treaba cu pacatele stramosilor. Sigur ca toti cei veniti aveau, direct sau indirect, ceva comun cu cazul.
Nu discutam despre asta pentru ca nu face obiectul discutiei.
Partea cea mai grava este atitudinea Mariei, care se considera o victima si care a transmis si pruncilor aceasta stare si gindire a ei, inca de la nasterea fiecaruia. Pruncii, au facut obisnuita greseala de A JUDECA. Sigur ca, aparent tatal era vinovat. De asta ni se spune sa nu judecam pentru ca nu stim ce datorii are fiecare.
Fiicele cele mari au primit din plin blestemul intrucit au avut mult timp sa judece si sa-si blameze tatal.
Cei mici care nu au avut timpul sa creasca in acel mediu au primit si ei blestemul dar ceva mai atenuat.
DD a plecat cu datoria implinita, nu era sfint a avut si el erorile lui pe care le achita eroic in viata asta dar nu se compara cu acele blesteme.
Maria a plecat cum a venit. A primit inapoi tot veninul urii transmise dar n-a inteles nimic, SI NICI NU A VRUT SA INTELEAGA.
Spun asta pentru ca stim cu totii, ca la moarte vezi filmul vietii si apoi la cercetarea karmica vezi si filmul cu greseala.
Ea nu si-a aceptat gresala si a revenit acum plina de resentimente de tot felul.
Copiii ei au plecat tot cu ideea vinei tatalui lor si nu cunosc cit au inteles din greselile proprii. Insa aici nu intereseaza asta.
Nepotii au fost si ei imbibati in blestem. Acum acea imbibare se vede si pe chip.
De fapt s-a vazut inca de la Maria. Si anume, in jurul virstei de 40 ani pe chipul tuturor se punea "o masca de jale si o pata maronie".
Cei mici, care nu si-au acuzat tatal decit ca i-a fugarit de acasa, nu au primit masca pe chip. Nici copii lor.
Fiicele cele mari, 3 la numar, Catinca, Pina si Chiriachitza, au primit si au transmis si copiilor si nepotilor acea masca la etatea de 40 ani. Stranepotii sunt inca tineri si nu se vede.
Efectul acelor blesteme a functionat pentru toti, cu masca sau fara masca. TOTI AVEAU MARI PROPLEME CU PARINTII SI IN SPECIAL CU TATAL.
Chiar daca problema era doar in inchipuirea lor, sufletul lor gemea sub blestem.
Baietii Mariei, au fost toti parinti si foarte buni tati, ca sa nu faca precum raul lor tata.
Si...rezultatul, au fost cel putin dispretuiti daca nu chiar uriti de copii. Cei doi baieti, Firica si Gheorghe au avut doar 4 baieti si o fata care nu au apreciat decit mamele cu texte ca "biata mama", raul de tata etc.
Si ei au doar baieti care au facut la fel. Acum este in viata un nepot al lui Gheorghe care este inca foarte tinar. Si sigur nu-l iubeste pe tatal sau dat fiind ce mama are....
Acestia toti au scapat fara masca.
Fiicele au avut mai mult fete. Dar si baietii lor au purtat masca.

  Catinca, fiica cea mare, a revenit in Ardeal, la citiva chilometri de locul de nastere al tatalui pe care aproape ca il ura. S-a imbibat de energia locului, pe care nu o agreaza nici in prezent.
TREBUIE SA SPECIFIC FAPTUL CA: DD ESTE IESIT DIN COMPETITIE. Acel suflet a scapat de gunoaiele in care inoata ceilalti. De fapt nu avea nici o vina.
  Sa ne intoarcem la Catinca.
Ea s-a maritat din dragoste si tot cu un solomonar, care ajunsese maestru in locul socrului compromis lumeste.
Pentru lumea de dincolo, imensa ei dragoste si marele ei devotament pentru sot si copii, n-au contat decit ca nu si-a incarcat karma si mai tare.
Dar acuza nemeritata adusa tatalui...ramine.
La 40 de ani se pune pata. Dar partea proasta este ca NU A INTELES NIMIC intre vieti si a venit la fel de suparata.
Si in plus si-a infestat copiii cu "virusul" impotriva bunicului.
OOOOOOOOOOOOF!!!! Macar de ar fi tacut!!!
Si a facut 5 fete si un baiat. DEZASTRU!
Si fiicele ei, care nu-l cunoscusera pe bunicul, dar abia asteptau sa blameze si ele pe cineva au improspatat blestemul.
  Ce au facut lorzii karmei in acest caz?
Dezastrul trebuia limitat asa ca fiicele cele mari nu au avut copii, ele fiind cele mai infestate.
Fiica mijlocie a fost crescuta de niste rude si nu a cunoscut, pina s-a casatorit, problema cu bunicul.
Cele mici nu-si amintesc problema decit tangential, dar disperarea Catincai s-a pus si pe figura lor cand au ajuns la etatea de 40 ani.
Blestemul functioneaza ..asa ca toate si-au urit sau dispretuit sotul. Dar au facut copii carora le-au transmis "mesajul".
Lorzii Karmei vegheaza , asa ca acum Catinca are doar 5 nepoti si 4 stranepoti.
  Catinca s-a intors si se straduia de mica sa inteleaga ce se intimpla cu ea, caci starea ei ajunsese la paroxism si n-o lasa sa traiasca. Frica de parinti era ajunsa la extrem.
FRICA DE NOTIUNEA DE PARINTE. Si desi avea niste parinti pe care unde i-ar fi asezat acolo ar fi stat, erau moi ca plastilina in mainile ei, nu a sesizat acest lucru.
Iar parintii erau disperati de atitudinea permanent repulsiva a fiicei. Nu mai insist dar fiecare membru al familiei Catincai sta prost la capitolul familie.
  Pina, fiica Mariei, nu a avut copii asa ca cel putin nu a mai transmis otrava. Dealtfel ea chiar i-a acordat ceva credit tatalui, zicea ca "nu e dracul chiar asa de negru" si nici mama n-o fi fost o sfinta.
Chiriachita a avut o fiica si un fiu. Ea era adevarata fiica a mamei, dar ca si mama se gindea doar la binele ei, asa ca atunci cind s-a declansat scandalul a fugit de acasa si s-a maritat cu un vaduv din sat si n-a mai interesat-o nimic.
Copii ei au scapat astfel in mare parte de otrava familiei dar le au pe ale lor care nu ne intereseaza aici.
  Sa ne intoarcem la Catinca cea reintrupata. Sa-i zicem Lala.
Nu spun ce familie si-a facut aceasta Lala. Noroc de vremuri si de energii ca s-au schimbat si Lala a putut sa se smulga din teroare. Ea era chiar printre niste vrajitori care o tesusera de ce e mai rau.
Dorinta de a scapa era asa de mare si atit de bine infipta in sufletul ei incat fara sa se initieze a pornit in cautarea salvarii.
Si cine cauta gaseste. Vedeti ce se spune: cine cauta gaseste, cine bate i se va deschide.
A ajuns sa inteleaga ce s-a intimplat si sa stearga karma proprie.
A fost pusa chiar in relatie atit cu fosta Marie cit si cu una din nepoatele ei.
  Trebuie mentionat acum calegea divina spune ca cel ce curata karma o curata atit pentru el cit si pentru cei din familie care sunt dincolo.
Cei care sunt in trup fizic, primesc o atentionare si daca lucreaza si ei, se curata de blestemul neamului atit pe ei cit si pe cei plecati din familie.
Mentionez ca Lala nu poate curata decit pe ea si progeniturile ei.
Maria este cea care ii curata pe toti ca de la ea porneste.
Lala are aici 5 nepoti si 4 stranepoti. Sunt in trup, primesc doar semnale. Vise, viziuni, premonitii, fiecare dupa nivelul lui si dupa ce i se cuvine personal. Dar ea isi dezleaga toate progeniturile de dincolo. Are o fiica prezenta inca in trup, dar foarte batrina. Si ea are vise si premonitii. Nu le intelege dar isi intreaba fiul, care, la rindul lui are multe "viziuni si previziuni" dar si ...2 fii.
Daca se trezeste si isi arde karma si fosta Marie, problema e rezolvata.
  Intrebarea care se pune este daca blestemul, vraja, nu a fost facuta doar pentru DD ceea ce e foarte posibil, ci pentru tinerii care erau "floarea" rominilor, atunci este de-a dreptul un blestem al neamului.
Nu m-ar mira, dat fiind situatia pe care o vedem in fiecare zi.
Si mai este ceva interesant. Pina in prezent exista o comunitate de vrajitori sau magi negri in zona intre Deva si Hunedoara. Exista si in alte parti dar pe noi ne intereseaza doar astia.
Credem ca acolo vrajea fosta Marie, mai ales ca in aceasta viata s-a nascut in acea zona.
Nimic nu e intimplator dat fiind ca energia si corpul fizic actual, trebuie sa arda ceea ce a depus in pamint.
Si asta se face prin simpla prezenta, nu trebuie constientizare.

Pe cei care nu sunt labili psihic ii provoc sa incerce sa "vada" acest blestem la nivel de neam.
Pe ceilalti nu ii sfatuiesc.