Fata umbroasa a UE de Anonim publicat la 04.11.2013
Fata umbroasa a UE
     Sub titlul "Radacinile naziste ale Bruxelles/UE" va prezentam o carte scrisa de Paul Anthony Taylor, Aleksandra Niedzwiecki, Matthias Rath si August Kowalczyk, editata de Fundatia de Sanatate Dr. Rath.
In lucrare se arata ca arhitectul-cheie al "Bruxelles/UE", fondatorul Uniunii Europene, nu este altul decit Walter Hallstein, fost membru al organizatiilor oficiale naziste in timpul celui de-al doilea razboi mondial, aparator al legilor naziste, scapat prin minciuni ordinare de procesul pentru crime de razboi de la Nürnberg
De asemenea este documentat modul in care IG Farben - Cartelul German al Chimiei, Petrolului si Medicamentelor si-a continuat chiar si dupa infrangerea din al doilea razboi mondial, tentativa de creare a unui imperiu economic german,al IV-lea Reich.
Pentru a atinge aceste scopuri au fost promovate la nivelul UE, printre altele, masuri legislative care duc la eliminarea de pe piata a celui mai temut concurent al concernelor farmaceutico-chimice: terapile naturiste.

     Autorii cartii, printre care se numara si un supravietuitor al lagarului de la Auschwitz care n-a primit nici pana in prezent compensatia financiara pentru detentie si munca fortata, spun o poveste pe care multi cititori ar putea sa o descrie ca fiind greu de crezut.
Atentie!!!! Lagarele au fost create pentru toti cei "incomozi" nu pentru evrei, cum au intors-o imediat dupa razboi. Dealtfel acesta e motivul pentru care marii criminali de razboi au fost scapati la procesul de la Nürnberg. Kazarii au cistigat si acest razboi ca si pe primul si daca acei criminali s-ar fi facut vinovati fata de ei, nici nu mai discutam ce s-ar fi intimplat cu ei. Probabil ca multi vor spune ca aceste informatii istorice, documentate, la care se face referire in aceasta carte, ar fi trebuit sa fie pe prima pagina a tuturor ziarelor.
Faptul ca aceasta carte nu a fost adusa la cunostinta publicului de catre mass media demostreaza o data in plus ca traim intr-o dictatura in care marile adevaruri sunt cenzurate.
Tinand cont de acest lucru, responsabilitatea fiecaruia dintre noi este de a citi aceasta carte, de a o raspandi tuturor cunoscutilor si de a vizita si studia documentele sursa listate in subsolul paginilor.
     Timp de aproape trei sferturi de secol, lumii i s-a spus ca al doilea razboi mondial a fost generat de un psihopat, Adolf Hitler si de anturajul sau de huligani rasisti.
Adevarul este insa ca cel de-al doilea razboi mondial a fost un razboi de cucerire condus in numele IG Farben - Cartelul German al Chimiei, Petrolului si Medicamentelor, cu scopul de a controla pietele globale in noile domenii ale produselor chimice patentate, in spatele acestora aflandu-se varfurile "iluminate" ale masoneriei precum hraparetii bancheri Rockefeller si Rothschild, care au fondat Rezerva Federala Americana
.
     Documentele oficiale ale Congresului S.U.A. si tribunalului de la Nuremberg pentru crime de razboi arata fara echivoc ca cel de-al doilea razboi mondial a fost nu numai pregatit, ci si facilitat logistic si tehnic de catre cel mai mare si mai renumit cartel al petrolului si medicamentelor e la acea vreme, si anume cartelul german IG Farben, format din Bayer, BASF, Hoechst si alte companii chimice.
In rechizitoriul procesului de la Nuremberg se dovedeste ca fara IG Farben, cel de-al doilea razboi mondial nu ar fi avut loc.

     Dupa ce ambele incercari militare de a subjuga Europa si razboiul insusi au esuat,Cartelul Petrolului si Medicamentelor a investit in a treia incercare: cucerirea economica si politica a Europei prin intermediul Uniunii Europene cu sediul la Bruxelles.
De aceea, nu este surprinzator faptul ca arhitectii cheie ai "Bruxelles-UE" au fost recrutati din randul acelor tehnocrati care deja facusera planurile pentru o Europa postbelica sub controlul coalitiei dintre nazisti si Cartel.
     Aceasta carte va aduce la cunostinta conducatorii cartelului - imbracati nu doar in uniforme naziste, ci si in costume cenusii.
Cel mai renumit dintre acestia a fost Walter Hallstein, primul presedinte al asa-numitei Comisii UE.
Daca va intrebati probabil, de ce nu ati auzit pana acum despre aceste lucruri cutremuratoare este foarte simplu.
Dupa 1945, Cartelul a investit sute de miliarde de dolari cu un singur scop: sa rescrie istoria si sa-si ascunda trecutul criminal. Aceasta musamalizare, cu privire la originile corporatiste ale celor doua razboaie mondiale, a fost in mod evident conditia preliminara pentru cea de-a treia incercare a Cartelului - de aceasta data prin intermediul UE - de a cuceri si controla Europa.
In mod evident, interesele Cartelului sperau sa-si consolideze controlul asupra Europei prin intermediul Uniunii Europene fara ca aceste radacini intunecate sa fie vreodata expuse.
Totusi, acest plan a esuat.
     Publicarea acestei carti si zecile de mii de documente autentice la care se refera inseamna ca experimentul UE al Bruxellului s-a terminat. Nici o persoana, organizatie sau partid democratic nu mai poate sustine acum cea de-a treia incercare de cucerire a Europei.
Aceasta carte este, de asemenea, o oportunitate unica pentru toti acei politicieni si partide politice care au fost ademeniti in sustinerea Bruxellului fara sa cunoasca bazele acesteia sau sa ii inteleaga adevaratele scopuri.
Aceasta include cei 27 sefi de state care au semnat "Tratatul de la Lisabona", dintre care majoritatea nu au stiut ca semnaturile lor au constituit un act de "indreptatire" a Cartelului si actionarilor sai sa profite de controlul asupra Europei.
Acesti politicieni si partide politice au acum sansa sa faca o cotitura completa, revocandu-si in mod public sprijinul in favoarea unui model al Europei care a fost construit pe decenii de minciuni si inselaciuni.
     Te incurajam pe tine, cititor al acestei carti, sa ajuti la raspandirea acestei informatii importante catre familia, prietenii, colegii tai precum si in comunitatea in care traiesti.
Mai mult, te incurajam sa ii confrunti pe reprezentantii tai politici la nivel local, regional, national si european - cu informatia prezentata in aceasta carte.
Facand asta, pui o presiune asupra acestor politicieni sa faca o alegere: fie sa inchida ochii in fata adevarului si sa sprijine deplin preluarea Europei de catre o dictatura de interese corporatiste, fie sa actioneze in spiritul protectiei democratiei si a vietii si sanatatii milioanelor de oameni.
Alegerea pe care acesti politicieni o fac cu privire la pozitia lor fata de "UE" va fi cea mai importanta decizie din cariera lor politica.
     Dupa ce ultima incercare a Cartelului de a controla Europa a esuat in 1945, una din cele mai larg folosite scuze de catre actionarii sai politici a fost ca "nu au stiut".
Totusi astazi, dupa publicarea acestei carti, nici un politician nu poate face o astfel de afirmatie in apararea suportului sau continuu fata de "Bruxelles/UE".
     Unul dintre scopurile cheie ale cartelului corporatist care se afla in spatele UE este acela de a distruge sectorul terapiilor si produselor naturiste nepatentabile, cel mai mare concurent si cea mai mare amenintare la adresa bolilor de pe urma carora cartelul farmaceutic si industria farmaceutica globala scot profituri de mii de miliarde de dolari.
De fapt liderii de la Bruxelles ai UE proiecteaza legile Europei actionand ca niste reprezentanti ai acestor interese farmaceutice multinationale. Scopul asa numitei "Food Supplements Directive", (Directiva Suplimentelor Alimentare) de exemplu, legiferata in 2002, este acela de a impune restrictii stricte si dictatoriale asupra tipurilor si dozelor de vitamine si minerale care pot fi continute in suplimentele nutritive.
Pentru a masca aceasta amenintare, UE pretinde in mod fals ca nivelurile permise pentru fiecare nutrient vor fi calculare stiintific prin intermediul unui proces numit "scientific risk assessment" (evaluarea stiintifica a riscului).
Totusi, realitatea este ca majoritatea metodologiilor propuse pentru evaluarea presupusului "risc" de a consuma suplimente alimentare sunt orice numai stiintifice nu si de fapt sunt profund eronate.
In mod similar "Traditional Herbal Medicinal Products Directive", (Directiva Produselor Medicinale Traditionale din Plante) legiferata in 2004 supune produsele medicinale naturale din plante unui proces prohibitiv de inregistrare prin care toate plantele care nu au garantata o licenta specifica sunt interzise si scoase de pe piata.
Prin decimarea in acest mod a sectorului plantelor naturale, UE intentioneaza sa elimine o amenintare cheie pentru interesele financiare ale actionarilor sai farmaceutici multimiliardari.
Mai mult, intr-o incercare de a limita pana si raspandirea informatiei despre terapiile naturale, UE a legiferat in 2006 asa numita "Regulation on Nutrition and Health Claims" (Reglementarea Revendicarilor privind Nutritia si Sanatatea). Sub aceasta legislatie draconica, toate sugestiile sau implicatiile faptului ca un aliment sau nutrient are anumite proprietati nutritionale benefice sau a faptului ca exista o anumita legatura intre un anumit aliment / nutrient si sanatate, sunt interzise cu exceptia situatiei in care sunt in mod specific autorizate de Comisia Europeana - chiar daca exista dovezi stiintifice pentru aceste revendicari.

     Astfel, in disperarea sa de a proteja multimiliardara "Afacere cu Boala" a industriei farmaceutice, Bruxelul a recurs la activarea semnului distinctiv al tuturor dictaturilor politice - interzicerea libertatii cuvantului.
Pentru a ajuta UE in aceste incercari de a distruge sectorul sanatatii naturale, in ianuarie 2002 s-a infiintat European Food Safety Authority (EFSA) (Autoritatea Europeana pentru Siguranta Alimentatiei). Dar in loc sa imbunatateasca siguranta alimentatiei si sa protejeze consumatorii asa cum pretinde, EFSA este angajata in efortul continuu si sistematic de a elimina terapiile naturale nepatentabile si a informatiilor despre ele, pe intregul continent european.
     Un partener cheie in incercarile la nivel international ale Cartelului de a limita accesul oamenilor la terapiile naturale este asa numita Codex Alimentarius Commission (Codex), a Natiunilor Unite (UN), organizatie care este finantata de World Health Organization (WHO) (Organizatia Mondiala a Sanatatii) si Food and Agriculture Organization (FAO) (Organizatia pentru Alimentatie si Agricultura).
     Infiintat in 1963, activitatile principale ale Codex sunt centrate in jurul proiectarii standardelor globale pentru toate produsele alimentare inclusiv suplimentele alimentare.
Actionand ca un bloc coordonat, cele 27 tari membre ale UE utilizeaza din ce in ce mai mult Codex-ul ca vehicul pentru modelarea hranei globale si reglementarilor suplimentelor, pentru a oglindi legea UE.
Prin implementarea Codex restrictions on food supplements (Restrictiile prevazute de Codex pentru suplimentele alimentare) in regiuni ca Asia de Sud-est prin Association of Southeast Asian Nations (ASEAN) (Asociatia Natiunilor din Asia de Sud-est); Africa, prin African Union (Uniunea Africana); America de Sud, prin Mercosur si Union of South American Nations (Uniunea Natiunilor Sud-Americane); si America de Nord, prin propusa North American Union (Uniunea nord americana), Cartelul Farmaceutic intentioneaza sa transforme vietile si corpurile a miliarde de oameni intr-o piata de desfacere pentru medicamentele lor sintetice patentate.
     In rezumat:
     1.UE este o structura dictatoriala care serveste unor interese corporatiste globale care ameninta - inca o data - vietile a sute de milioane de oameni din intreaga Europa.
Mai mult, daca cetatenii Europei nu actioneaza acum, aceasta structura va ramane pe loc timp de generatii viitoare si va subjuga intreaga lume sub controlul sau.
     2.Din cauza conceptiei sale fundamental nedemocratice - cu Comisia UE detinand intreaga putere executiva iar Parlamentul UE avand doar rolul de frunza de smochin - structura UE nu este reformabila.
De aceea, ea trebuie sa fie respinsa public de oameni, demontata si eventual inlocuita de un sistem cu adevarat democratic de reprezentare: o Europa a oamenilor, de catre oameni si pentru oameni.
     3.Demontarea influentei dictatoriale a intereselor corporatiste care guverneaza peste UE - si astfel peste popoarele Europei - este o preconditie pentru eliminarea pe scara larga a celor mai raspandite boli ale zilelor noastre inclusiv bolile cardiovasculare si cancerul. Prin obtinerea controlului asupra bolii, vom putea crea o lume mai sanatoasa- pentru copiii nostri si generatiile viitoare.
Puteti citi cartea si chiar a o cumpara de aici.
Surse:
http://www.relay-of-life.org/ro/index.html
http://www.relay-of-life.org/ro/nazi-roots/further_reading.html