Ha-ha-ha de Tobias publicat la 10.02.2007
Ha-ha-ha
www.crimsoncircle.com
     Umorul este lubrifiantul pentru noua era a constiintei, pentru constiinta Noii Energii. Aceasta slujba pe care ati ales-o de a lucra cu noua constiinta, nu este intotdeauna usoara. Exista forte pretutindeni in jurul vostru care se opun, chiar daca nu sunteti o forta opusa. Ele vor continua sa fie in jurul vostru. Va trebui sa fiti capabili sa radeti de lucruri.

     Incepeti prin a rade de voi-insiva, mai intai! Luati-o mai usurel, fata de cum ati luat lucrurile inainte! Chiar daca veti avea una dintre acele, ceea ce ati numi, o zi proasta in privinta cum va sta parul, radeti de ea! Radeti de cat de caraghisos poate arata parul! Radeti de modul in care uneori va afundati in aceste santuri. Voi va impovarati cu greutatea vechilor sisteme de credinta. Radeti de acestea.
Chiar si atunci cand cititi vesti proaste, aveti compasiune pentru acestea, insa va trebui si sa radeti de ele. Trebuie sa radeti! Este vorba doar despre oameni, care participa la jocuri si daca le veti lua prea in serios, veti fi absorbiti direct in ele.
Unii dintre voi poate ca nu intelegeti asta. Voi spuneti, “Dar Tobias, exista razboaie in lume. Exista oameni care mor zilnic. Exista suflete tulburate, suflete pierdute. Tobias, nu cred ca pot sa rad de astea.” Daca nu veti putea – daca nu veti vedea umorul in aceasta binecuvantare numita viata, daca nu veti vedea umorul in acestea, in acest teatru al vietii, in acest joc care este jucat de oameni, acestia va vor absorbi.

     Va vor atrage direct in drama lor. Se vor hrani din voi. Va vor deforma gandirea si va vor face sa credeti ca este vorba despre voi. Va vor determina sa credeti ca sunteti una cu razboaiele ce au loc – ca sunteti una cu bolile, ca sunteti una cu sentimentele profunde, intunecate si depresive. Va vor face sa intrati direct in acest joc, pe care l-am numit constiinta de masa. Si asa cum stiti, va fi mai greu sa iesiti din acestea.
Faceti-va o favoare in aceasta luna! Va fi dificil pentru unii dintre voi. Pentru unii dintre voi acestea vor merge impotriva lucrurilor pe care le-ati invatat, a lucrurilor in care credeti. Va crea o noua poveste, o noua poveste dificila. Descoperiti umorul in acestea! Incepeti cu ceva mai usor – cu politica – cu ea este intotdeuana mai usor, intotdeauna puteti face o gluma despre aceasta. Apoi treceti mai departe prin povesti, spre cele mai dificile – spre cele care in mod normal va strang inima si care in mod normal, va trag direct in ele. Descoperiti umorul in acestea!
Nu vorbim despre umorul negru. Nu vorbim despre faptul ca va distrati pe seama unui alt om sau sa il minimalizati. Noi vorbim despre situatiile pline de umor din dualitate. Ele se afla acolo. Doar ca nu le observati. Daca v-ati afla intr-un loc al compasiunii si ati intelege ca este vorba despre ceea ce au ales oamenii – ei sunt intr-adevar, creatori ca si voi – veti fi capabili sa descoperiti umorul, in unele dintre cele mai dificile situatii.

     Incalzirea globala constituie un subiect cu mult umor si noi glumim de partea noastra de val! Este asa deoarece voi nu v-ati prins. Sunteti atat de seriosi! Oamenii patrund in drama lor si se blocheaza. Gluma este ca Gaia stie cum sa se purifice de toate acestea. Gaia stie cum sa aiba grija de sine. Gaia va continua, pentru un anumit timp, sa sustina viata pe Pamant. Nu spunem ca incalzirea globala nu este o problema. Observati unele dintre componentele acesteia si apoi observati umorul din spatele acestora.
Foarte multi oamenii alearga, facand presiunii, fluturand acele steaguri si tinand acele pancarte despre incalzirea globala. Ei folosesc asta pentru o si mai mare hranire, o si mai mare drama, decat sa resolve problema. Aceasta este partea distractiva. Nu este o situatie atat de dificila. Voi asculati acele raporte de la stiri, care va spun ca va dura sute de ani, ca poate omenirea va fi anihilata, ca Pamantul va arde. Regret, nu se va intampla!

     Exista un mic grup de oameni, care poate avea un impact asupra acesteia, care pot readuce echilibrul, pentru sustinerea generatiilor viitoare. Si daca nu vor alege sa faca asta, Gaia va alege sa se purifice singura. Partea distractiva este ca voi vorbiti despre incalzirea globala si va aflati aici cu acest grup, in “Frigurosul” Creek Canyon. Voi inghetati! Acest lucru este distractiv de partea noastra!
Saint-Germain, Kuthumi si eu, adesea si Madam Blavatsky stam prin preajma si glumim mereu, despre aceste lucruri. Incercam sa nu luam lucrurile prea in serios. Descoperiti umorul in conflictele zilnice din viata voastra, deoarece acestea sunt doar temporare. Ele constituie doar o parte a energiei, care trece prin cicluri, care creste si se extinde. Puteti ajunge sa fiti blocati in acestea sau puteti sa va ridicati deasupra lor. Puteti urca pe Piscul Angelic sau puteti intra in infernul lui Dante. In una din ele! Este in functie de voi. Umorul este lubrifiantul pentru constiinta Noii Energii.

     Saint-Germain si Kuthumi au fost aici in ultimele luni. Mare parte din atentia mea s-a indreptat spre sinele meu biologic, care déjà s-a nascut pe Pamant.
Am un corp carapace care s-a nascut in forma fizica, aici pe Pamant. Acesta incepe sa se dezvolte si sa creasca. Unii dintre voi aveti propriile teorii si conexiuni, ca probabil voi pleca in curand, deoarece acest corp carapace imi va ocupa mult din timpul si atentia mea. In parte este adevarat. Invat sa fuzionez, cu adevarat, cu acest corp.

     Normal, nu-mi plac prea mult corpurile. A fost intotdeauna dificil sa ma reincarnez si doamne, voi aveti unele lucruri foarte confortabile in prezent. Aveti caldura – apasati pe un buton – si aveti caldura. In unele din vietile mele a trebuit sa pun lemne, pentru a intretine focul. Va puteti duce la magazin ca sa va cumparati o sticla de vin. A trebuit sa zdrobesc struguri si sa astept cel putin o saptamana, inainte de a bea! Noutati, desigur, noutati!
     Puteti face schimburi de energie atat de usor si rapid, cu unele dintre bancnotele voastre. Uneori este vorba doar de a tranzactie electronica, prin care puteti avea imbracaminte, puteti comanda un pranz minunat.

     Ma bucur mult acum sa revin in biologie. O parte a energiei mele este déjà atat de incorporata si amestecata in aceasta fiinta biologica. Mare parte inca se afla aici, insa este ceva interesant, deoarece stiu ca multi dintre voi discutati despre asta. Credeti ca va trebui sa pun mare parte din energia mea in acest corp biologic si asta va drena energia sufletului meu, energia spiritului meu. De fapt, nu se intampla asta. Ma simt mult mai invigorat, decat vreodata inainte, deoarece corpul meu carapace, noul eu, este Energie Noua – Energie Noua, total.
     Acum, trebuie sa va spun ca exista si reversal medaliei. Parintii mei nu inteleg. Ei sunt tulburati. Ei ma privesc si uneori eu rad. Eu am pus déjà un anumit coeffcient de energie in acest corp. Acum il voi numi Sam. Nu este numele real, desigur. In Sam exista o cantitate de energie, care va fi bine incoprorata iar uneori eu le joc feste parintilor.

     Desigur, eu permit intregii energii a lui Tobias sa coboare in biologie si apoi, cand ma vor privi in ochi, ei vor fi chiar socati, deoarece nu doar ma vor privi in ochi, ci vor vedea o fata diferita – o fata matura, o expresie inteleapta, o fata profunda – in timp ce in mod normal, ei gandeau ca era ceva in neregula si ca Sam era foarte superficial – ca era ceva in neregula cu el.
     Sam nu manca la fel cu ceilalti. Nu avea nevoie de o cantitate mare de alimente.
     Sam nu era interestat de multe lucruri, de care erau interesati copiii.
     El nu se joaca cu jucarii. Ii place computerul, insa nu se afla la varsta la care sa aiba sens pentru el. Insa exista momente, in care eu fuzionez cu el si amandoi trecem la computer, intrand pe Internet.

     Este un instrument uimitor! Nu am avut asta in viata mea ca Tobias. Este un instrument uimitor prin care pot merge oriunde in lume si pot simti energiile a orice aleg. Este uimitor! Uneori mama si tata vin si il gasesc pe Sam jucandu-se la computer… el este tanar in prezent.
     El nu stie, de fapt, cum sa faca lucruri ca: sa scrie, sa citeasca sau alte astfel de lucruri. Asa ca ei sunt nauciti. Ei sunt nauciti acum.
     Este noua mea invatatura si intelepciune. Invat acum sa devin om, intr-un mod total nou. Nu in modul in care am facut-o de fiecare data inainte. Vedeti, am avut vieti dupa vieti.
     Ne cunoastem din Atlantis. Ne cunoastem unii pe altii din perioade diferite, iar acele serii sau vieti progresive doar continua sa se construiasca pe sine. Dar Sam este diferit. Este Energie Noua, in totalitate. Atunci cand este necesar, el utilizeaza resurse ale vietilor mele trecute. El foloseste resurse ale sineleui meu grandios, To-Bi-Wah, care se afla in camera astazi.
     Sam nu se hraneste din grila, din camp. El nu addce energie in interiorul sau, de undeva. Sam este un copil uimitor. Cea mai mare provocare pentru Sam este cum sa se potriveasca in acestea, incercand sa nu-si copleseasca parintii, desi eu ma distrez facand asta ocazional, doar ca sa rad. Sam cauta acum cum sa se integreze in lumea dualitatii Energiei Vechi, in timp ce stie exact ca se afla in Energia Noua in totalitate.
     Exista ceva interesant! Sam nu are nici o intrebare in minte despre sine. Nu se observa ca sa se gandeasca cat de diferit este si ca trebuie sa se ajusteze, incercand sa se conformeze. El stie ca este diferit si in loc de a incerca sa devina ca ceilalti, el incearca sa-si faca energia mult mai placuta si mai de calitate, pentru ceilalti.
     Diferenta este ca nu incearca sa devina ca ceilalti oameni, din jurul sau. El a intalnit alti copii si trebuie sa spun ca provin din Energia Veche si el se lupta incercand sa inteleaga caile lor. Insa, datorita experientelor din vietile mele trecute, intelegerea apare.
     Sam este o creatie. Sam este un aspect. Sam este o parte a sufletuluiu meu, insa acum are libertate totala. Vedeti, iata cum functioneaza lucrurile! Sam s-a nascut datorita unei dorinte, care s-a transformat intr-o idée si apoi a fost creat prin focalizare si acum se manifesta. Insa eu nu il stapanesc pe Sam. Nu sunt tot Sam. El este o parte din mine; eu sunt o parte din el. Dar acum el are libertatea sa. Isi are propii ochi, propria minte, propria inima, propriul sens al identitatii – si asta – apropo, constituie lucrul care imi ofera cea mai mare emotie – sa stiu ca am ajutat la crearea sa, insa ca acum nu il controlez.
     Il binecuvantez. Lucrez cu el si folosesc asta pentru a infuza energia mea, aducand-o pe Pamant, acum, invatand mai multe despre lucrurile prin care treceti voi. Cum este sa folositi Noua Energie? Este un concept uimitor, uimitor!

     Toti aveti propii Sam, intr-un fel sau altul. Nu vorbesc despre corpuri biologice. Vorbesc despre aspect ale voastre – despre creatii.
     Creatiile voastre sunt aduse la viata prin acest proces, pe care il numim progresia dorintei – a dorintei sufletului; a sufletului care nu are nevoi sau necesitati. El doar vrea sa se exprime si sa creeze. Fiecare suflet are dorinte.
     Intr-un sens, ati putea spune ca dorinta sufletului nu intelege lucruri, cum ar fi nevoile umane si intr-un sens, nu ii pasa. Nu vrea sa se blocheze, nu vrea sa fie sufocata. Este vorba despre o dorinta, despre o pasiune, din interiorul fiecaruia dintre voi. Nu este ceea ce ganditi voi ca este. Nu se raporteaza la nimic din nivelul vostru uman. Este doar o dorinta de a se extinde, de a se exprima, de a descoperi.
     Dorinta sufletului trece apoi in forma de idée – o idée: cum sa preluati un concept foarte extins ca dorinta si sa incepeti sa-l modelati in ceva. Acesta este momentul in care ideea sau ceea ce numiti creativitatea voastra, intra in joc. Cand preluati energia dorintei – dorintei ca doar de a face ceva, ca doar sa creati, imediat incep sa va vina ideile. Ideile va apartin.
     Adesea, ele sunt bazate pe lucrurile pe care le-ati invatat in trecut. Uneori, ele sunt adaptari ale altor lucruri pe care le-ati castigat sau dezvoltat prin constiinta de masa. Insa, ideea devine unicat, este a voastra.
     Aceasta constituie o parte minunata a procesului de a fi om si de a crea, de a avea idei. Fiecare dintre voi a avut multe idei. Multi dintre voi le-ati suprimat, insa atunci cand conduceti masina va vine o idée; va treziti dintr-o stare de vis si aveti o idée. Cand veti privi la TV – va apare o idée. Acestea reprezinta preluarea energiei dorintei sufletului si a incepe sa ii dati o forma, sa incepeti sa o modelati, la fel cum olarul isi modeleaza lutul.

     Multi dintre voi va opriti aici, din cauza a doua lucruri – idea este o energie minunata, o energie a pasiunii. O puteti simti cum trece prin corpul vostru.
     Aveti idea de a inventa ceva, de a crea ceva, de a scrie ceva, insa va opriti aici, deoarece nu sunteti siguri cum sa o duceti la urmatorul stadiu. Intr-un sens, va place energia ideii si patrundeti intr-un fel de stare de vis, gandind cum sa preluati idea si sa o implementati, cum sa fie apreciata de ceilalti si sa simtiti acel sentiment al succesului si al recompensei, stiind ca ati realizat ceva, stiind ca in ultima instanta, sunteti creator.
www.crimsoncircle.com