Alion de Anonim publicat la 28.12.2013
Alion
     O surpriza aparte pentru mine a fost entitatea numita Zariena. Este vorba de o entitate pleiadiana feminina, a carei energie mi s-a parut a fi, oarecum paradoxal, o combinatie de putere si gingasie. De altfel, mi-am dat seama cine sunt conducatorii din civilizatia sistemului Alyhon(Alion) – mi-a fost clar ca e vorba de un sistem matriarhal.
Desi am vrut de câteva ori sa intervin in timpul transmisiei, recunosc ca nu am avut aceasta putere.

     Conexiunea energetica a fost foarte puternica astfel ca vointa mea a fost cumva anihilata. Insa nu am simtit niciun fel de impunere ci doar o vointa ferma, combinata cu o senzasie de protectie.
Cind eram mici exista un cintecel numaratoare pentru "mija", (cine mai stie ce e asta) si se spunea ca acest Alion este fecior de Domn. Cel care iesea Alion la numaratoare era scos din cerc. Si tot asa pina raminea ultimul care era mija. Ucraineeni pun numele de Aliona fetitelor. E un nume foarte des intilnit.
--------------------------------------------------
Eu sunt Zariena, din sistemul Alyhon, parte a Confederatiei Pleiadiene. Sunt comandantul unui echipaj format din 72 membri.
Baza noastra de operatiuni se afla in apropierea planetei Mercur. Aici sunt si alte echipaje ale Confederatiei Pleiadiene care au rolul de a monitoriza intrarile si iesirile din sistemul vostru solar.
Toate operatiunile noastre sunt supervizate de catre solarieni!
Planeta noastra, Alyhon, este parte a Confederatiei Pleiadiene de circa 120.000 de ani. Membrii acestui echipaj cunosc foarte bine vibratiile planetei voastre, acest lucru datorându-se faptului ca in urma cu circa 70.000 de ani, cu totii au facut parte din populatia Atlantidei.
Aproape toti atlantii – dintre cei care au invatat lectiile acestei planete, s-au intrupat ulterior pe diferite planete din cadrul Confederatiei Pleiadiene.
In primul rând, vreau sa va spun ca nu am venit aici pentru a forta schimbarea voastra! Nu suntem aici pentru a va impune reguli sau principii de viata! Nu suntem aici pentru a profita de slaba voastra dezvoltare tehnologica si spirituala!
Nu suntem aici pentru a va acuza ca vibratiile voastre negative patrund si agreseaza alte sisteme solare din confederatia noastra – va intelegem, deocamdata! Nu suntem aici pentru pentru a va impune o noua cultura!

     Am venit aici ca urmare a apelurilor voastre disperate!
Am venit cu cele mai bune intentii! Suntem aici pentru a asista populatia planetei voastre la marea transformare!
si, mai ales, suntem aici pentru ca sunteti fratii nostri si nu vom mai permite niciunei puteri sa va mai foloseasca in experimente umilitoare!
     Stim ca pe Terra se deruleaza un experiment de convergenta a trei curente spirituale, cu scopul de a evita un razboi de proportii in viitor si stim ca voi ati uitat cu totul de acest lucru!
Stim ca Atlantida a fost, de asemenea, un experiment esuat, care a avut acelasi scop!
Nu mai putem permite continuarea acestui experiment odios! Planeta a intrat in sfera inalt vibrationala a Confederatiei Pleiadiene astfel ca multe suflete din aceasta mare familie se vor intrupa aici.
Deja sunt intrupate pe planeta voastra mai multe milioane de suflete din multe alte sisteme solare!
     Asistam la acest spectacol grotesc de multe generatii!
Creatorii acestui experiment sunt o factiune a lyranilor si o civilizatie reptiliana foarte avansata din punct de vedere tehnologic, care a venit din celalalt brat al galaxiei.
Desi suntem si noi, ca si voi de altfel, urmasi ai lyranilor, nu mai suntem de acord cu acest experiment.
Este un experiment esuat din aproape toate punctele de vedere!
Conducerea Confederatiei Pleiadiane a permis efectuarea experimentului in apropierea frontierelor ei din simplul motiv ca si voi ati dorit-o.
Puteti continua experimentul daca doriti, dar nu pe aceasta planeta!
Nu aici!
Putem pregati pentru acest lucru chiar si trei planete, cu absolut tot ceea ce va trebuie. Dar dincolo de frontierele sferei noastre vibrationale! Trebuie sa intelegeti ca nu mai putem permite continuarea acestui experiment!

     Omenirea trebuia sa intre pregatita in primul strat al sferei inalt vibrationale insa nu este nici de pe departe pregatita!
Daca am fi lasat lucrurile sa se desfasoare conform planului initial, atunci ati fi intrat intr-o spirala a negativitatii din care nu mai puteati iesi! si asa, lucrurile nu stau deloc bine!

     Dar acum sa revenim la problemele stringente cu care va confruntati. Putem spune ca va cunoastem destul de bine, având in vedere faptul ca va studiem de mai bine de 200 de ani.
Stim care sunt problemele cu care va confruntati, stim care va sunt neajunsurile, temerile, slabiciunile!
Va putem ajuta pe toate planurile cu conditia sa dati dovada de echilibru, maturitate, altruism si bun simt! Pentru cei care dau dovada de responsabilitate in ceea ce priveste propria lor viata, ii vom ajuta sa mearga mai departe cu conditia de a-i ajuta si pe cei din jurul lor.

Vom avea in vedere acordarea unor daruri de ordin spiritual si energetic unor anumite persoane, insa trebuie sa aveti in vedere faptul ca orice dar va trebui sa treaca prin patru etape: a primi cu bucurie, a folosi cu pricepere, a mari cu intelepciune si a darui mai departe!
     Incepând cu a doua parte a lunii februarie a anului viitor vom incepe sa transmitem energii si vibratii catre un anumit numar de persoane. Acest lucru va fi facut prin intermediul retelei noastre de sateliti.
De altfel, dinamica viitoarei noastre colaborari va avea in vedere trezirea, schimbarea, procesul de creatie si implicarea voastra in dinamica societatii.
Fara doar si poate, trezirea implica o anume constientizare a misiunii voastre pe aceasta planeta. Ea determina activarea unor forte interioare uriase, a unor energii impresionante, care trebuiesc ulterior administrate si folosite pentru binele si folosul tuturor. Fiecare suflet pleiadian intrupat pe pamânt are inserat in subconstient un program evolutiv special.
Acesta are in vedere schimbarea si progresul societatii in care v-ati intrupat!

     Trezirea implica refacerea legaturii dintre individualitatea voastra, programul vostru evolutiv si sinele vostru divin.
Pentru a nu se ajunge la confuzii nedorite este bine sa va intrebati sufletul daca sunteti cu adevarat un pleiadian care a venit sa faca ceva pe acest pamânt sau sunteti un suflet extraterestru venit pe Terra pentru a invata o anumita lectie.
Daca atunci când refaceti legatura dintre constient, programul evolutiv si sinele vostru divin rezulta o explozie de lumina, gratie, energie, bucurie si chiar amintiri vii, atunci inseamna ca sunteti venit cu treaba pe aceasta planeta. Cu multa treaba!

     Pentru cei care inca oscileaza, care nu-si dau seama ce se intâmpla cu ei sau care este rolul lor in aceasta lume, le recomand sa faca urmatorul exercitiu: Vizualizati ca in interiorul vostru, in zona mediana a plexului cardiac, se afla o sfera de lumina cristalina de marimea pumnului. Indreptati-va atentia si privirea interioara spre aceasta sfera si incercati sa-i constientizati prezenta, luminozitatea, forta, consistenta. Respirati adânc si ritmic, timp de 2-3 minute, având atentia concentrata pe aceasta sfera. Veti alimenta astfel sfera cu energia voastra vitala. Dupa aceea, in timpul inspirului, veti ridica sfera pâna in zona crestetului si apoi, in timpul expirului, o veti aduce inapoi in plexul cardiac. Vesi face cel putin 20 de curse inima-minte cu sfera cristalina, dupa care o veti expulza catre Cosmos, direct din crestetul capului, in timpul ultimului expir. Acest exercitiu va fi facut timp de 3 saptamâni, in fiecare zi, incepând cu a doua saptamâna a lunii ianuarie. In prima saptamâna, veti face acest exercitiu in timpul diminetii, in a doua il veti face dupa-amiaza iar in a treia saptamâna veti face exercitiul in timpul serii. Toate cele 21 de sfere vor fi captate si analizate de catre reteaua noastra de sateliti. Apoi se va realiza un profil energetic si spiritual pentru fiecare in parte si se vor avea in vedere o serie de raspunsuri.
----------------------------------------------------------
Trebuie sa mai spun ca in ultimele minute ale transmisiei am simtit o energie aparte, de o forta iesita din comun. Parca am fost cumva conectat la aceasta retea de sateliti si i-am simtit energia.
O energie puternica, feminina. Un fel de foc rece, dar care are puterea de a purifica si transforma!

     E posibil sa actioneze pentru grabirea reinstaurarii matriarhatului pe planeta noastra!
http://remerra.blogspot.ro
     ....Ne asteapta Alion
Alion fecior de Domn.....
Acum putem intelege de ce ne imbecilizeaza copiii prin TV, de ce nu se mai gasesc povestile clasice, de ce sunt luati copii in institutionalizare de la 3 ani. Directiva este: IMBECILIZAREA!!! Ei stiu ca pruncii au deschisa legatura cu cerului si asta ...nu se poate!!!!(N.N.)