Holons de Tom Kenyon publicat la 31.10.2006
Holons
     Holons sunt forme geometrice de natură tridimensională, care ne afecteaza constiinta in moduri specifice. Prin constiintă, vă rugăm să intelegeti că nu ne vom referi la mintea voastră, ci la toate aspectele sinelui, inclusiv la inteligenta celulară, adică la AND.

     Holons sunt create pe tărâmul mintii si a imaginatiei voastre, dar canalizează fluxul de energie in moduri distincte. Datorită cresteri nivelului de forte perturbatoare de pe Pământ, dorim să vă oferim instructiuni simple pentru cele două Holons.
     Primul este legat de stabilizarea energiei voastre interne, mai ales a emotiilor, când experimentati evenimente volatile - fie direct in jurul vostru - fie in biosferă, pentru ca veti vedea ca evenimente care au loc in alte zone ale lumii, vor avea efecte mult mai puternice decât au avut anterior. Totul este legat de cresterea perceptiei interconectării. Indiferent dacă va place sau nu, devine din ce in ce mai clar că sunteti o familie planetară si vom merge mai departe prin a spune ca sunteti un singur corp planetar.
     Astfel ca, evenimente catastrofice din alte părti va vor afecta direct, in functie de nivelul vostru de trezire, sensibilitate si de tipurile voastre de limitari.

Putem spune ca modul cel mai avansat de a traversa valurile de schimbare nu este prin renuntare si izolare, pentru că vă creste nivelul de oboseală. Se refera, mai degraba, la permiterea energiilor schimbării de a se misca pe lângă si prin voi, fără a vă atasa de imagini si idei vechi, cu privire la modul in care trebuie sa fie energia schimbării. Asa cum am spus, scopul primului holon este de a vă stabiliza energia proprie.
     Cel de-al doilea holon, despre care dorim să vă instruim, are rolul de intărire a sistemului vostru imunitar. Vezi amanunte în www.cristal-life.ro sau www.tomkenyon.com
     Acest holon are un efect puternic asupra sistemului vostru imunitar. Nu este prevăzut sa fie substitut al ingrijirii sănătătii voastre, dar este un adjuvant, si dacă vă dati seama că vă imbolnăviti, acest holon pote fi foarte benefic.
     In esentă, este un cilindru care vă cuprinde, de deasupra capului până sub picioare. La capătul de sus, cilindrul se indoaie ca o banană, indreptată in fată. In partea de jos, forma ia directia opusă celei de sus. Daca ar fi sa o privesti dintr-o parte, ar arata ca o banană cu un capăt răsucit invers. Unii il numesc holonul delfin. Simtiți această formă in jurul corpului vostru, având impresia că este de culoare argintie. Culoarea argintie nu trebuie văzută, ci doar imaginată.

  Simtiti holonul in jurul vostru, si când mintea o ia razna, aduceti-o inapoi să simtă holonul. Această formă geometrică specifică are drept efect calmarea energiilor subtile si energizarea lor intr-un mod specific care duce la cresterea sistemului vostru imunitar. Vă sugeram sa adăugati holonul in trusa voastr㠓de prim ajutor”.
     Vă lăsăm acum cu gândurile de final. Cresterea haosului de pe Pământul vostru nu trebuie să fie un motiv de ingrijorare. Este un proces natural de trecere dintr-o dimensiune in alta.
     Măiestria spirituală este abilitatea de a face fată intr-un mod creativ situatiilor noi. Orice este mai prejos nu aduce nici un beneficiu. Trebuie să găsiti metode noi de a face fată vietii si evenimentelor care se petrec in lumea din jurul vostru. Alegerile pe care le faceti vă determină destinul.
     © copyright 2005 Tom Kenyon www.tomkenyon.com