Calatoria de Jeshua publicat la 26.02.2014
Calatoria
     As dori sa va impartasesc citeva dintre descoperirile mele din aceasta lunga calatorie in care v-ati imbarcat ca suflete. Sa ne intoarcem la inceputul acestei calatorii, toate drumurile duc la momentul de inceput aflat in trecut, atunci cind v-ati nascut ca suflete intr-o realitate care va era noua si necunoscuta.

     As dori sa ma insotiti la momentul in care v-ati inceput cu adevarat calatoria voastra prin timp si spatiu, prin realitatea materiala. Acest eveniment a avut loc intr-un punct foarte indepartat , dar emotiile care l-au insotit, durerea de a fi separati de casa, sunt inca foarte vii in voi.
Aceasta durere a nasterii cosmice, asa cum o numesc eu, se afla in spatele multor sentimente si comportamente ale voastre de zi cu zi .
     Multi dintre voi se confrunta continuu cu un sentiment interior de neliniste sau disconfort, cu siciitoarea notiune ca sunteti "in cautarea a ceva". Exista o tensiune interna care vine de la a nu fi in totalitate acasa cu voi insiva. Nu va simtiti confortabil sau ca acasa in fiinta voastra, propria voastra esenta.
Din aceasta tensiune de baza, apare tendinta de a cauta validarea din afara sub forma confirmarii voastre de catre altii, a posesiunilor materiale sau a orice va face sa va simtiti iubiti si protejati. In mod constant aveti nevoie ca ceva din afara voastra sa va asigure, ceva care sa amelioreze tensiunea si va spuna: " esti in regula".
Priviti cit de des ati asteptat cu nerabdare acest climat de incredere si atunci veti sti cit de tensionati sunteti cu adevarat, cit de multa durere exista in interiorul vostru.
     As dori sa vorbesc despre originea acestei dureri si de dependenta care decurge din validarea din afara. Cauza reala este ca miezul unei cepe care are are multe foi in jurul lui. Straturile exterioare sunt formate din anumite evenimente din viata voastra care v-au facut sa va simtiti raniti, nelinistiti, sa nu va simtiti acasa in interiorul vostru.
In straturile mai profunde si mai aproape de miezul cepei, exista evenimente din alte vieti care au fost traumatizante din punct de vedere emotional.
Totusi, din perspectiva din care va vorbesc acum, acestea sunt doar puncte de declansare. Daca indepartati coaja si toate straturile si ajungeti la miez, veti descoperi o durere originara, un dor de casa esential care este conectat la adevaratul inceput al calatoriei voastre.

     Imaginati-va ca parte a unui ocean de iubire, simtindu-va in siguranta si complet liberi de orice griji sau de anxietate. Imaginati-va ca fiind imbratisati de aceasta iubitoare, atotpatrunzatoare constiinta si ca nu cunoasteti nimic in afara de ea. Aceasta este energia de Acasa, energia din care v-ati nascut.
Pentru a intelege tonurile acestui sentiment de stare arhaica, ginditi-va la starea de constienta pe care o aveti cind cadeti intr-un somn adinc, atunci cind mintea voastra cedeaza controlul si constiinta voastra este foarte receptiva. Voi de altfel cunoasteti aceasta stare in viata voastra paminteasca, atunci cind sunteti un embrion in pintecele mamei.

     Cind constiinta se afla in acest somn blind, plin de fericire, nu exista o distinctie clara intre interior si exterior, nici un sentiment de mine, spre deosebire de tine. In starea embrionara, de vis a constiintei, exista un sentiment nelimitat de unitate si de siguranta.
     In acele timpuri stravechi, voi ca suflete v-ati simtit in siguranta si fara limite in interiorul acelui imens pintec cosmic. La un moment dat, totusi, ceva s-a schimbat. Ati experimentat un fel de rupere prin separare. A fost ca si cum contractiile nasterii au pulsat prin constiinta voastra oceanica si v-a trezit din somn.
Acesta a fost inceputul nasterii voastre ca suflete individuale. A fost momentul in care v-ati rupt si v-ati desfacut din aceasta etern prezenta unitate care va cuprindea si v-ati experimentat pe voi insiva ca voi insiva pentru prima data.
Exista un sentiment rudimentar de "Eu" care a fost initiat in acel moment autentic.
     Experienta de a fi sfisiati, de a fi separati de pintecele cosmic, v-a lasat uluiti si dezorientati. Nu erati intr-o stare de cunoastere cind s-a intimplat acest lucru, ati fost doar in starea de a experimenta.
Ati inceput sa cautati orbeste ceva de ce sa va tineti, o cale de a va intoarce inapoi la siguranta stiuta.
V-ati simtit pierduti. V-ati simtit exclusi. A fost un moment de intuneric. Cu toate acestea, momentul in care v-ati rupt, devenind liberi, de Sursa primara si ati parasit Casa a fost, in acelasi timp un moment de imensa creativitate. Acesta a fost inceputul unei mari calatorii de experiementare, de viata.
Imaginati-va un spatiu inchis gol, ciudat, vast si fara nume, stind in fata voastra. Ati intrat in acest spatiu ca mici seminte roditoare. A fost un spatiu plin de posibilitati, plin de posibile experiente care erau inca necunoscute. Era intuneric acolo, dar era loc pentru ceva nou.
Multe dintre emotiile cu care ati avut de-a face de la inceputul calatoriei voastre cosmice sunt comparabile cu emotiile unui copil pierdut
. Acestea sunt emotiile unui copil nou-nascut care trebuie sa se obisnuiasca cu o realitate stranie si nefamiliara care este cu totul diferita de de starea de somnolenta semi-constienta in care era inainte. Imaginea copilului pierdut, plingind si dezorientat, face vii si clare ranile interioare cu care v-ati pornit calatoria.

     In timpul acestei calatorii, ati avut o multime de experiente. Ati luat multe forme, ati locuit diferite corpuri si in cele din urma ati ajuns aici, pe planeta Pamint.
Pamintul este un loc al marii creativitati si a multor posibilitati. Totusi, in ciuda posibilitatilor disponibile voua si a bogatiei si profunzimii experientei voastre, ati continuat sa va simtiti fara casa. Exista un sentiment de lipsa adinc in interiorul vostru, ca si cum ceva lipseste si nu stiti ce este, dar este esential pentru voi ca sa va simtiti bine.

     Ceea ce lipseste este sentimentul autentic de baza al iubirii si al sigurantei emotionale pe care le-ati cunoscut odata in pintecele cosmic.
Acest neconditionat sentiment al apartenentei si securitatii este esential pentru bunastarea voastra, pentru exprimarea sinelui vostru si pentru sentimentul valorii voastre de sine, si l-ati cautat mereu de cind ati plecat de acasa.
Ati incercat sa va vindecati durerea nasterii voastre cosmice mult, mult timp.
     Ce as dori sa va intreb acum este daca puteti recunoaste in adincul vostru insiva rana originara care s-a creat atunci cind ati plecat de acasa. Puteti gasi in interiorul psihicului propriu acest sentiment de a fi sfisiat din intregul initial? Este o stare de plenitudine sau unitate care nu poate fi explicata de minte, dar in inima voastra va puteti aminti ca ati fost parte din ea.
Intorcindu-va atentia asupra acestei dureri originare a nasterii, devenind constienti de sentimentele profunde pe care aceasta le evoca in voi, singuratatea si dorul de casa pe care le-ati simtit pina in acest moment, puteti incepe procesul de vindecare. Puteti incepe sa va vindecati la cel mai profund nivel posibil. Este aici, pentru ca voi sa puteti ajunge la miezul durerii.

     Voi toti care sunteti prezenti aici sau care cititi aceste cuvinte sunteti in crestere catre un nou nivel de constiinta.
Cautati sa stabiliti un fundament interior de siguranta si iubire de sine neconditionata. Va recreati singuri pentru voi tonurile sentimentului de pintece cosmic.
Aceasta este misiunea voastra, scopul vostru spiritual.
De indata ce va dati seama ca, Casa este in voi, ca voi purtati o bucata de siguranta divina si de unitate in esenta voastra, abia atunci puteti deveni cu adevarat calmi si relaxati in legatura cu cine sunteti.
Nu mai aveti nevoie de validare din afara. Va simtiti bine atunci cind sunteti apreciati si ingrijiti de catre altii dar nu mai depindeti de ei.
     Venirea Noii Ere depinde de cei care recunosc baza durerii lor si care indraznesc sa-i faca fata in mod deschis.
In acest stadiu al dezvoltarii voastre, este timpul sa va uitati nu numai la durerile si traumele care au aparut in viata voastra actuala si, probabil, in timpul vietii precedente, ci trecind prin toate acestea sa abordati rana voastra originara.
De indata ce veti recunoaste constient si va veti reaminti aceasta durere cu inima, sunteti pregatiti sa aveti grija de ea. Sunteti pregatiti sa luati in brate acest copil nou-nascut cosmic, care continua sa strige dupa ajutorul vostru.
El va striga prin emotiile voastre negative de frica, furie si disperare.
     O modalitate de a sti cum aveti de-a face cu durerea nasterii voastre cosmice este sa va uitati la zona relatiilor din viata voastra. Deseori, oamenii incearca sa gaseasca ajutor pentru emotiile lor cele mai profunde de singuratate si de frica in relatiile intime. Ceea ce ei incearca sa faca este sa umple golul lor interior cu energia altcuiva.

     Recunoasterea, atentia si grija altor persoane le calmeaza durerea. Intr-un anumit sens, ei isi predau copilul lor ranit partenerului lor. Acesta este un joc foarte periculos.
Mai devreme sau mai tirziu, partenerii vor deveni dependenti emotional unul de celalalt.
Sentimentele lor initiale de dragoste si de conectare se vor schimba intr-un subtil sau nu-atit-de-subtil joc de putere. Ori de cite ori sunteti dependenti de altcineva pentru a va simti iubiti si in siguranta, voi revendicati energia lui sau a ei pentru voi insiva iar acest lucru va conduce intotdeauna la lupta si conflict in cele din urma. Veti sfirsi prin a va simti mai singuri decit oricind.

     De multe ori credeti ca singuratatea este asociata cu o lipsa de prieteni sau a unui partener de viata si ca solutia se afla intr-o noua prietenie sau relatie de dragoste.
Dar in aceasta linie de gindire voi presupuneti ca, cauza, si solutia , durerii se afla in afara voastra.
Daca asa incepeti o relatie, este mai mult ca sigur ca veti ajunge sa faceti o alta persoana responsabila pentru ranile voastre interioare si sa va vedeti ca victima.
A avea nevoie de altcineva pentru a va umple golul interior este ca si cum v-ati ceda propria voastra putere de la inceput.
     Zona relatiilor intime va poate face sa fiti foarte constienti de durerea nasterii cosmice pe care o purtati in voi.
Vedeti cit de des simtiti ca aveti nevoie de prezenta unei alte persoane in viata voastra. Acesta este de fapt un semnal de la fiinta voastra interioara ca este necesar sa va intoarceti spre voi si sa gasiti copilul pierdut din voi.
Solutia la singuratatea voastra se afla in aceasta intoarcere spre sine, in imbratisarea atenta a acestui copil interior pretios care a carat pentru voi povara voastra emotionala. Atunci cind va asumati responsabilitatea pentru acel copil, atunci cind va conectati la el, si il ghidati ca un parinte iubitor, atunci faceti ca relatiile voastre sa devina libere. Aveti posibilitatea sa va raportati acum la alte fiinte umane intr-un mod liber si independent.

     Realizati ca voi sunteti centrul fiintei voastre, soarele universului vostru. Directia constiintei voastre si ceea ce este in armonie cu ea va decide cum va simtiti, cum ginditi, modul in care actionati. Din adincul interiorului vostru directionati aceste lucruri, ca un soare care-si directioneaza razele spre exterior. Daca sunteti de parere ca exista aspecte ale voastre peste care acest soare nu ar trebui sa-si straluceasca lumina, ca exista locuri unde nu ar trebui sa straluceasca, ca exista lucruri pe care nu ar trebui sa le incalzeasca cu razele sale, atunci toata lumea si tot ceea ce va inconjoara va vor confirma aceste convingeri.
     In acelasi fel, ajutorul sau sfatul altcuiva puteti sa-l primiti doar daca permiteti soarelui vostru sa-si straluceasca lumina asupra acelui aspect in care aveti nevoie de ajutor.
Intotdeauna este decizia voastra sa puneti acest aspect in lumina si sa deschideti usa. Nimeni nu va poate obliga sa faceti asta. De aceea, nimeni nu va poate ajuta daca voi nu permiteti sa fiti ajutati. (Acest lucru este valabil atit pentru ajutorul pamintesc, cit si pentru ajutorul din partea noastra.)
Convingerile sunt vii in voi si va fac sa credeti ca va lipseste puterea de a va gasi propriul vostru drum, de a va simti din nou propriul destin.
Aceste convingeri sunt legate de un trecut in care v-ati pierdut pe voi insiva pentru un timp foarte indelungat. Ma refer, in special, la trecutul de aici de pe pamint, un trecut cu mai multe vieti pamintesti in care ati experimentat mult intuneric.

     Aceasta istorie nu a fost lipsita de sens. Este o istorie in care v-ati confruntat cu multa frica si in care frica v-a umbrit soarele interior.
Dar acum cu totii va treziti incet. Parti din voi sunt deja din nou in lumina, dar exista, de asemenea, multe aspecte care sunt inca in intuneric, umbrite de teama si nesiguranta cu privire la voi insiva.
     O parte din sufletul vostru este un copil pierdut. El si-a pierdut drumul intr-un trecut de durere. Nimic nu este irevocabil pierdut in timp. Usile nu sunt baricadate.
Copilul pierdut din voi insiva, care este fragmentat in trecut poate fi gasit si vindecat. Sunteti parintele lui, voi sunteti cel care este facut sa adaposteasca acel copil, care-l poate incalzi si aduce inapoi la viata.

     Si prin viata, vreau sa spun sa traiasca cu adevarat. Ati uitat cum sa traiti. Sunteti foarte buni la supravietuire, dar a trai cu adevarat presupune mult mai multa stralucire si inspiratie si fericire.
Este exact partea din voi care este cea mai capabila sa faca acest lucru, copilul interior, cea care a fost pierduta. S-a pierdut in umbrele trecutului, intr-o acumulare de evenimente care au fost traumatizante pentru constiinta voastra.
     In toate timpurile in care ati fost incarnati aici pe pamint, la nivel de suflet voi v-ati dezvoltat ca si copiii catre virsta adulta. In acest sens voi ati venit pe pamint ca si copii, ati avut multe experiente proprii si ati avut multe experiente pe care nu le-ati inteles pe deplin.
Acum, ne apropiem de sfirsitul unui anumit stadiu din istoria voastra, un anumit ciclu in dezvoltarea voastra, si este timpul sa va ridicati deasupra experientelor pe care nu le-ati inteles: sa cresteti ca si parinti.
A sosit timpul sa fiti tatal si mama copilului vostru. Si asta este ceea ce am scos in evidenta vorbindu-va despre puterea constiintei voastre: puterea de a va ridica deasupra copilului interior ranit. Este un copil care a ajuns cumva separat de securitatea si bratele iubitoare ale “Acasa ” si nu stie de ce si pentru ce.
La un moment dat veti intelege ca aceasta calatorie a fost alegerea voastra si un act de creatie, care a fost cu adevarat divin.
Durerea profunda pe care ati simtit-o cind v-ati inceput calatoria de experimentare, aceasta durere profunda a fost in acelasi timp un mare act de creatie. Deoarece prin decuplarea voastra insiva ca suflete din marele intreg, de la Mama-Tatal-Dumnezeu, voi v-ati permis voua insiva sa descoperiti o mare afacere, sa experimentati si sa simtiti o multime de lucruri.
In stadiul actual al calatoriei in care mai exista multa durere in interiorul vostru, este greu sa vedeti care este scopul final al acestei lungi calatorii spre casa.

     Dar vreau sa va asigur ca sunteti minunate fiinte de lumina, cu mare curaj si mare incredere in Creator, altfel nu ati fi inceput aceasta calatorie.
Ce as dori sa va reamintesc este acea scinteie de curaj si de creativitate si lumina din voi insiva. Simtiti acea scinteie din nou in inima, reconectati-va cu ea.
Sa stiti ca aveti puterea de a lasa copilul din voi sa revina la viata si lasati-l sa cinte si sa se joace.
In cautarea prin intunericul vostru interior, a chemarii copilului pierdut, va ofer o perspectiva care va invita sa va pretuiti si sa va iubiti pe voi insiva ca pe parintele care sunteti cu adevarat.
     La sfirsitul calatoriei, la sfirsitul acestui ciclu de vieti, veti tine mina copilului vostru interior si veti vedea cum radiaza bucurie, placere si constiinta inspirata catre voi. Se va simti din nou in siguranta si-si va arata, prin urmare, comoara sa adevarata: capacitatea de a simti intens si de a trai viata la maxim.
Ceea ce are nevoie pentru a ajunge acolo este un adult, care sa-l ia de mina sa-l pretuiasca si sa-i inspire incredere. Si aceasta este misiunea voastra: sa fiti tutorele copilului interior. Acest copil v-a cauzat durere, a fost purtatorul traumelor voastre emotionale, dar in acelasi timp el detine cea mai mare promisiune: sa fie sursa voastra cea mai profunda de dragoste, bucurie si creativitate.
A venit timpul. In acest moment al istoriei voastre, este timpul sa adunati si sa integrati partile voastre pierdute. A sosit timpul sa fiti soarele central care sunteti.
In recuperarea puterii propriei voastre constiinte, nu va intoarceti pur si simplu la "modul in care lucrurile au fost inainte de a va incepe calatoria."
Voi creati o noua realitate sau un nivel de constiinta cu totul nou. Recunoscindu-va propria voastra divinitate va veti simti ca si cum v-ati intoarce acasa; trezeste in voi amintiri vechi ale fericitei unitati si armonii pe care le stiati odata.
Dar acum, pentru prima data, veti da nastere acelui sentiment de unitate numai din propria voastra constiinta, in timp ce sunteti in realitatea materiala.
Voi il veti intrupa pe Dumnezeu pe pamint. Va veti intoarce la esenta voastra divina, fara a renunta la individualitatea voastra si la forma materiala.
Acesta este miracolul Noii Ere: a fi unul si ca Unul, sa fiti o constiinta unica si individuala si, in acelasi timp sa fiti Unul si conectati cu intregul.
http://dincolo-de-mine-sunt-eu.blogspot.ro/
PS. Aceste transmisiuni sunt semnate cind Jeshua sau Joshua, cind Isus, cind Sananda.
Pentru a intelege de ce se intimpla asa trebuie sa va amintiti zicala: lucram cu materialul clientului.
Deci: pentru crestinii habotnici semneaza Isus,
pentru gnostici, Jeshua sau variante functie de limba in care se face transmisiunea,
pentru noua spiritualitate, Sananda.
Nici macar nu are importanta cine este in spatele numelui, noi oricum nu simtim vibratia entitatii transmitatoare si nu putem masura nivelul ei ierahic. Si nici nu e necesar.
Importanta e informatia. Suntem intelesi in "caposenia" noastra si ni se transmite pe "gustul" fiecaruia.