Colonizarea Romaniei? de Anonim publicat la 08.06.2014
COLONIZAREA ROMÂNIEI?     Inainte ca Israelul sa fi devenit stat in 1948, evreii de peste tot au fost coplesiti cu propaganda sionistilor ca Israelul va deveni un camin al tuturor evreilor, un refugiu al evreilor persecutati, va fi o tara democratica care va fi implinirea tuturor profetiilor.
Eu sunt un evreu ashkenaz care a petrecut 25 de ani in Statele Unite, tara care a oferit evreilor intreaga libertate si sanse de prosperitate, si cu adevarat am prosperat intr-atâta incât o parte dintre noi, sionistii, au câstigat pozitii atât de bune incât domina viata politica si financiara a Statele Unite.
Pentru a intelege povestea pe care sunt pe cale sa v-o spun, este necesar ca, mai inainte, sa va spun ce este sionismul.
Propaganda sionista a reusit sa-i convinga pe americani ca sionismul si iudaismul sunt una si aceeasi, si natura lor este religioasa. Aceasta este o minciuna sfruntata.
Iudaismul este religie, dar sionismul este o miscare politica pornita de catre evreii ashkenazi din Rasaritul Europei,fake rolex care au constituit de multa vreme forta principala in propagarea socialism-comunismului.
Scopul ultim al sionistilor este ca Guvernul Mondial sa fie sub controlul lor. Socialismul si comunismul sunt doar instrumente cu care vor sa-si atinga scopul.
     Dupa razboiul din 1967, noi evreii am fost foarte mândri ca tara noastra a iesit mai puternica si invingatoare.
Si atunci noi am fost coplesiti cu propaganda.
Asa, intre 1967 si 1970, circa 50.000 de evrei-americani au cazut victimele acestei propagande si ne-am dus in Israel. Am fost animat si de sentimentul de a putea infrunta problemele si a face pionierat in folosul fratilor mei evrei.
Nu am avut momente de emotii când am parasit Statele Unite, pentru ca aveam intoarcerea asigurata prin dubla cetatenie care ni s-a acordat. Noi, evreii, in Statele Unite ne bucuram de acest favor de a putea avea, in acelasi timp, ambele cetatenii, ceea ce alti cetateni nu au.
     Inainte de a pleca spre Israel am obtinut niste aranjamente ca sa stau la sora unei cunostinte, Fawzia Daboul si matusa ei.
Sosit la aeroport in Israel, un autobuz m-a dus la locuinta doamnei Daboul. Când am vazut-o pe Fawzia, m-am indragostit de ea imediat. Ea a fost evreica sefardica din Irak cazuta si ea victima a propagandei sioniste si astfel, a ajuns in Israel.
Dupa doua zile de stat la ele, m-am dus sa petrec sase luni in kibutzul Ein Hashofet, unul dintre cele 150 de astfel de comune care functioneaza in Israel.
Este important sa mentionez ca sistemul de kibutz din Israel este marxist, adus in Israel din Rusia si Polonia. Acestia formeaza acel grup de comunisti numit bolsevici.
Si mai departe doresc sa evidentiez , si chiar sa subliniez, ca aceeasi grupa de evrei ashkenazi comunisti-bolsevici care a emigrat in Israel a pus mâna pe conducerea sionismului in Israel si, de atunci domina viata politica a acestei tari.
     Pâna in anul 1967, intreaga munca in kibutz era efectuata de catre evrei. De atunci, toate muncile sunt efectuate de arabi contra unui salariu mizerabil si de catre voluntari de peste ocean. Membrii kibutz-ului primesc hrana si imbracaminte si o mica suma de bani pentru alte nevoi. Restul câstigului intra in casieria kibutz-ului. Fiecare din aceste kibutz-uri este afiliat unui partid politic marxist, de la socialist pâna la indârjitii de comunisti. Dupa patru luni am fost bucuros sa pot parasi kibutzul cu doua luni mai inainte de programare, pentru ca vroiam sa ma casatoresc.
     Ceremonia casatoriei a fost in stil sefard. Foarte simpla, insa frumoasa. Am fost foarte fericiti, insa pe alte planuri aceasta casatorie a creat numai probleme. Ziva era sefardica, cum am mai spus,replica omega watches for man iar eu ashkenaz, si o astfel de casatorie este considerata mixta in Israel si stârneste probleme, lumea ridica din sprâncene când aude de ea.
Pentru a intelege acest lucru, trebuie sa stii ce-i deosebeste pe sefarzi de ashkenazi. Propaganda evreiasca in America lasa lumea sa creada ca un evreu este un evreu, o rasa a unui popor si ca acest popor este poporul ales al lui Dumnezeu. Cu problema poporului ales am sa ma ocup mai târziu. Deocamdata trebuie sa afirm ca evreii nu constituie o rasa.
Sunt doua grupe distincte de evrei, care provin din regiuni foarte diferite, sefarzii din Orientul Apropiat si Africa de Nord, iar ashkenazii din Europa de Rasarit. Ashkenazii, care acum constituie 90 la suta din totalul evreimii din Israel, au o aparitie destul de stranie.

     (Angelina Jolie a recurs la gestul extrem de a-?i face o dubla mastectomie , dupa ce a aflat ca este purtatoarea a genei evreie?ti Ashkenazi, care genereaza un risc marit pentru cancerul de sân.) Conform istoricilor, dintre care multi evrei, ashkenazii apar in urma cu vreo 1.200 de ani. Lucrurile s-au petrecut astfel: a granita de Rasarit a Europei a existat un trib numit Khazari. Pe la anul 740, regele khazarilor si cu suita sa au hotarât sa aleaga o religie pentru popor. Au convocat pe reprezentantii celor trei mari religii - crestinii, mahomedanii si iudeii - pentru a-si expune dogmele. Daca ar fi ales Islamul, i-ar fi suparat pe crestini, si invers, daca ar fi ales Crestinismul, s-ar fi suparat Islamul, ambele fiind vecine si puternice. Asa au ales Iudaismul, care era mai departat si nu-i deranja pe vecini. Alegerea Iudaismului de catre khazari a fost mai mult din calcule politice decât din consideratii dogmatice.

     (Nascuta la Cernauti, in Ucraina , actrita a trebuit sa ascunda in copilarie faptul ca era evreica de teama persecutiilor din fosta URSS. "Am plecat ca sa scap de ura. Era o tara care evident nu te dorea".)
     Cândva, prin secolul al 13-lea,rolex replica watches Khazarii au fost alungati de pe locurile natale spre vest si s-au stabilit prin Rusia occidentala si Polonia. Acesti khazari sunt numiti acuma evreii ashkenazi, care sunt evrei dupa religie, nu si de sânge. De-a lungul istoriei, acesti ashkenazi rusi si poloni au practicat comunismul si au incercat mereu sa-l impuna si Rusiei. Din cauza interferentei lor in afacerile guvernamentale ale Rusiei, au devenit obiectul unei persecutii din partea altor tari. Atunci au inceput sa migreze mai multi catre Palestina, catre America Latina si un mare numar catre Statele Unite.
     In 1897, sionistii au tinut primul congres la Basel, in Elvetia. Acolo au hotarât infiintarea unui stat izraelit si au inceput sa caute caile. Marea Britanie le-a oferit teren in Africa, insa ei doreau Palestina. Pe atunci, Palestina era locuita de circa o jumatate de milion de arabi si un numar redus de evrei sefarzi, inruditi prin sânge cu arabii, cu care au trait in armonie de-a lungul secolelor. Având aleasa Palestina ca patrie a lor, multi evrei ashkenazi au inceput sa emigreze spre Palestina. Majoritatea acestora erau adepti ai comunismului.
Când cineva se gândeste la evrei in legatura cu Israelul, trebuie sa faca deosebire intre evreii ashkenazi si sefarzi, pentru ca, dupa cum am mai spus, evreii nu sunt un popor unit.
Ei sunt despartiti politic, social si, mai ales, rasial.
     Si acum, inapoi la Ziva, care era sefarda, la mine, care eram ashkenaz, si la viata noastra in asa-zisul Israel democratic.

     (Mama lui Kate Middleton este Carol, fiica lui Ronald Goldsmith si Harrison Dorothy -ambii evrei. In concluzie: Printesa Kate este evreica pe linie materna, si, in consecinta, viitorul rege al Angliei va fi un evreu in conformitate cu Legea evreiasca si traditia. Ce? N-am mai auzit acest nume undeva inainte????) Sefarzii sunt considerati cetateni de categoria a doua.
In primii trei ani de casatorie a trebuit sa locuim impreuna cu matusa Zivei, atât din cauza lipsei de locuinte, cât si din cauza unor consideratii antagonice de natura rasiala.
Locuintele in Israel se acorda dupa urmatoarea schema:
- Evreii ashkenazi care au trait in Israel multi ani sunt primii care primesc locuinta; - Dupa ei vin evreii ashkenazi care vin din Europa, in mod deosebit daca ei sunt casatoriti cu cei nascuti in Israel; - Apoi urmeaza evreii ashkenazi care au venit din Statele Unite, mai ales daca sunt casatoriti cu cei nascuti in Israel;

     (Definitia initiala si actuala a unui evreu "nascut evreu" este o persoana a carei mama este evreica. Iudaismul este transmis prin filiatie matriarhala. Mama Printului William, printesa Diana, a avut o mama evreica (Frances Burke Roche Ruth) si a avut probabil un tata evreu. Asta l-ar face pe William – evreu. Oficial, Diana a fost fiica lui Edward John Spencer,replica omega watches al 8-lea Earl Spencer, si Frances Shand Kydd … dar surse sustin ca James Goldsmith a avut o relatie pe termen lung cu Frances in perioada in care Diana a fost conceputa. O sursa sustine ca mama Printesei Diana, Frances Shand Kydd, a fost evreica – nascuta Ruth Frances Burke Roche, o Rothschild. Deci e evreica oricare ar fi tatal.) - Urmeaza evreii sefarzi ca a patra categorie ca sa primeasca locuinte, daca mai ramân disponibile;
- Si ultima categorie este cea a arabilor, a druzilor si a crestinilor.
Impartirea locurilor de munca (serviciilor) urmeaza in aceeasi schema.
Eu, ca evreu din Statele Unite, cu toate ca eram ashkenaz, am fost pus intr-o categorie mai la urma, pentru ca eram casatorit cu o sefarda, si asta a fost a doua experienta amara a mea ca o consecinta a consideratiilor rasiale.
Chiar de la inceputul sosirii mele in Israel am fost deseori insultat si mi s-a spus foarte brutal ca, noi, evreii din Statele Unite, suntem tolerati in Israel numai pentru banii nostri. Mi-au spus-o de la obraz: "Noi avem nevoie de banii vostri, nu de voi. Duceti-va acasa".
Singurii bineveniti dintre noi au fost aceia care aveau carnetul de membru al partidului comunist in buzunar si care erau cam 10.000 din 50.000 care am venit in Israel.
Acestia erau cap de lista in ceea ce priveste repartizarea de locuinte si servicii, pentru a evidentia inca o data caracterul marxist si rasist al statului Israel. Ceilalti 40.000 de americani s-au intors, intre timp, si ei acasa.
     Din cele spuse pâna acum rezulta ca Israelul este de fapt un stat marxist-comunist.
Asta ar fi corect intr-o anumita masura, dar Israelul mai are doua fete, si anume, una fascista si alta democrata.
Evreii ashkenazi din Rusia si Polonia care au emigrat spre Palestina au adus cu ei ideologia marxist-comunista pe care au aplicat-o aici. Evreii ashkenazi care au venit din Germania, cu toate ca au avut simpatie pentru marxism, ei au incercat, totusi, sa aplice anumite practici ale nazistilor.
In timpul celui de Al Doilea Razboi Mondial,omega replica elita ashkenazo-sionista a evreilor din Germania a colaborat strâns cu autoritatile germane la persecutarea maselor evreiesti. Ei, care sunt bine antrenati in Germania lui Hitler, au impus in Israel multe din practicile nazismului. Pentru a lasa impresia ca Israelul este un stat democrat, Knesset-ul (parlamentul Israelului) se lasa ales dupa un stil vechi de alegeri.
Aici inceteaza asa-zisa democratie in Israel. Ales este partidul si nu indivizii care reprezinta partidul, deputatii. Nu intereseaza apoi, care partid vine la putere, care câstiga alegerile, pentru ca elita sionisto-marxista detine posturile de conducere in toate partidele din Israel si care sunt toti uniti in a tine marea masa a populatiei in ascultare.
In schema de organizare a guvernului mondial, misiunea Israelului ar fi de a mentine o stare de conflict permanent in Orientul Apropiat. Unul din mijloacele sigure pentru a provoca astfel de tulburari este razboiul.
Pentru a promova aceasta stare de conflict permanent trebuie facuta si educatia fizica si spirituala a tineretului in acest scop. Pentru asta, Israelul a adoptat sistemul hitlerist de organizare a tineretului, care se numeste Gadna. Chiar si uniforma lor este cea hitlerista, kaki. Ei sunt antrenati si angajati in exercitii paramilitare.
Mentalitatea asta militarista este atât de avansata la tineret incât chiar si la programele lor distractive, ca picnicuri sau sezatori câmpenesti, ei iau cu ei pustile mitraliera si se joaca de-a soldatii.
Odata terminate cursurile secundare, absolventii sunt obligati sa serveasca 3 ani in armata (fetele doi ani).
Pentru marina si aviatie, câte patru ani (fetele trei ani). Dupa ce au terminat cu serviciul militar, ei sunt solicitati sa intre in Shin Bet, serviciul lor secret, asemanator Gestapo-ului, menit sa supravegheze intreaga populatie si sa urmareasca dusmanii marxism-comunismului.
Ca in Germania, toata lumea este obligata sa aiba asupra sa, in permanenta, cartea de identitate. Odata, pentru ca mi-am schimbat jacheta, am uitat carnetul de identitate acasa. Am fost oprit si mi s-a cerut legitimatia. Am fost dus la politie. Aici mi s-au dat doua ore ca sa chem sotia s-o rog sa imi aduca carnetul la politie pentru ca altfel as fi fost inchis fara nici o alta judecata pentru 16 zile.
Asta este o dovada in plus de cât de politienesc este statul Israel, care se pretinde totusi a fi "democratic".     In Germania nazista intreaga populatie a fost supusa regimului hitlerist, dar minoritatea evreiasca a fost persecutata de elita evreiasca a ashkenazo-sionistilor, care au colaborat cu Gestapoul in persecutarea maselor de evrei.
Multi dintre acesti colaboratori ai Gestapoului au venit apoi, in Israel si s-au alaturat celeilalte elite ashkenazo-marxiste venita din Polonia si Rusia pentru a impune Israelului caracterul marxisto-nazist al Israelului de astazi.
Acesti ashke-Nazi, reprezinta structura statala a Israelului, un amestec de socialism national cu socialism international.

     (Zac Goldsmith, a divortat de sotia lui dupa ce a fost ales deputat britanic. El traieste in prezent cu Alice Rothschild. Acest tânar Rothschild-Goldsmith este, de asemenea, de asteptat sa se casatoreasca. Nu-i asa ca seamana prea bine Lady Di cu Zac? Acum intelegem de ce Will nu tine relatia cu familia mamei, verii Spencer.)
     Turismul este una din sursele mari de venit ale Israelului. Cea mai mare categorie de vizitatori ai Palestinei sunt evreii din America, dar si crestinii americani sunt multi care vor sa vada locurile sfinte si poporul ales.
Multi dintre acesti crestini se intorc foarte impresionati de cele vazute si traite.
Dar acesti vizitatori nu isi dau seama ca sunt supravegheati foarte indeaproape pentru a nu vedea si laturile mizere ale Israelului, exact ca in Tarile comuniste. Ei sunt cu multa grija ghidati pe rutele prescrise pentru vizitatori, unde li se arata locurile legate de evenimentele religioase, universitatile, livezile de pomi, realizarile tehnice, arta si, ca sa le câstige simpatia, le arata si muzeul holocaustului.
Ei sunt tinuti, insa, la distanta de ghetouri, de inchisorile cu detinuti politici, in care majoritatea sunt arabi-palestinieni si evrei sefarzi care sunt supusi celor mai brutale chinuri.
Turistii nu vad nici crimele care sunt destul de frecvente, coruptia si, mai ales, colaborarea dintre organele de stat si crima organizata. Ei nu pot vedea structura intima a statului marxisto-fascist.
Am intâlnit un astfel de turist american care mi-a spus ca este coplesit de un sentiment religios de când este in Israel, pamântul sfânt. A trebuit sa-i raspund: "Incearca sa dai o Biblie unui evreu localnic si ai sa vezi câta religiozitate si câta libertate religioasa exista in aceasta tara. Daca te vede Politia ca dai o Biblie unui evreu, vei fi arestat"!
In ceea ce priveste Muzeul Holocaustului, trebuie sa va spun ca holocaustul nu ar fi avut loc daca:
- conducerea sionismului din Germania nu ar fi colaborat cu nazistii; - daca sionistii din toata lumea nu ar fi convins anumite tari sa refuze acceptarea evreilor din Germania.
Sionistii americani l-au convins pe Roosevelt sa inchida usile pentru evrei refugiati care au avut posibilitatea sa paraseasca Germania. Si, apoi, trebuie sa adaug ca multi insi, dintre care si evrei, pun la indoiala daca holocaustul a avut loc, in orice caz, nu a avut loc in dimensiunile care sunt pretinse de catre sionisti. (In concluzie: vedem cum regulile dinastiei Rothschild se respecta cu strictete, banii si puterea pastrându-se in familie cu orice pret. Pe de alta parte sper ca ati inteles ca fetele din popor ajung cu adevarat printese sau regine numai in povesti sau telenovele. Sper ca ati mai inteles ca:
- zicala cu pestele de cap se impute nu e doar o vorba in vânt iar duhoarea pe care o emana acest fapt, chiar daca este parfumata cu Chanel, tot duhoare ramâne, ba chiar devine mai puturoasa pe masura ce timpul trece fara ca putregaiul sa fie eliminat.
- oricum o intoarcem si o sucim ne lovim de evrei in posturile cele mai importante, ei ramânând fideli telurilor inittiale, chiar daca si-au schimbat numele sau religia, vorba aceea " lupul isi schimba parul dar naravul ba".)

     Când Palestina era locuita de arabi palestinieni si de catre evrei palestinieni, intre ei a domnit o convietuire armonioasa.
De când au navalit sionistii, au transformat Israelul in natiunea cea mai pacatoasa, in care numai circa 5 la suta dintre evrei sunt religiosi.
Singurii credinciosi din Israel sunt arabii mahomedani si crestinii. De exemplu, este impotriva legii sa incerci sa convertesti un evreu la o alta religie, chiar si daca evreul respectiv este un ateu sau un umanist.
Un crestin este lasat sa-si predice credinta, dar numai in interiorul unei cladiri, a Bisericii, dar in afara cladirii respective, pe strada, numai sa vorbesti despre credinta crestina si esti pasibil de o pedeapsa cu 5 ani de inchisoare.
Daca dai o carte cu Noul Testament unui evreu, poti primi cinci ani de inchisoare. Chiar si daca-i dai un cadou nevinovat unui evreu, ca, de exemplu, alimente etc. poate fi interpretat ca o tentativa de a-l ademeni, de a-l converti.
Acelasi regim sever se aplica si mahomedanilor.
Problema religioasa este foarte delicata pentru sionisti, pentru ca atât evreii, cât si ne-evreii vad Israelul ca pe o tara religioasa, cu deplina libertate pentru a-ti practica propria credinta religioasa. De aceea, sionistii nu indraznesc sa persecute religia iudaica, de teama de a nu rascula intreaga opinie in contra lor, incât, deocamdata, o tolereaza impotriva vointei lor.
     Poporul american a fost adus sa creada ca evreii sunt poporul ales al lui Dumnezeu. Acest mit a fost initiat de un grup de rabini care au luat extrase din Biblie si le-au interpretat in asa fel incât sa insemne ca ei ar fii alesii lui Dumnezeu.
Nu este, insa, straniu ca tocmai cei mai necredinciosi sunt aceia care tipa sus si tare ca ei ar fi alesii lui Dumnezeu?
Cineva care a citit critic Biblia stie ca, pe vremuri, Dumnezeu a facut anumite favoruri evreilor, dar aceste favoruri au fost rezultatul unor conventii care cuprindeau anumite conditii. Acestea prevedeau ca evreii trebuie sa se supuna Cuvântului lui Dumnezeu. Evreii, insa, au incalcat aceste conventii de multe ori si L-au respins chiar si pe Dumnezeu, intorcându-si fata catre Mamona. Nu trebuie sa fii un erudit al Bibliei ca sa-ti dai seama ca pâna si cei credinciosi si-au pierdut calitatea de a fi alesii lui Dumnezeu.
     La primul congres al sionistilor, tinut in 1897 la Basel, in Elvetia, unul dintre scopurile de atins a fost crearea unui stat pentru evrei in Palestina.
La acea epoca, foarte putini evrei erau in Palestina si aceia erau aproape toti sefarzi, care traiau in buna vecinatate cu arabii. Dupa congresul din Basel au inceput emigrarile spre Palestina ale evreilor ashkenazi ca sa cumpere tot ce li se oferea ca teren.
Totusi, prin 1920, abia 2% din suprafata Palestinei era in mâinile evreilor.
In 1948, anul când a fost declarata Palestina ca Stat al evreilor, suprafata posedata de evrei era inca sub 6%.
Pentru a putea acomoda câti mai multi evrei, ei aveau nevoie de mai mult teren, insa arabii palestinieni refuzau sa vânda. Pentru a obtine mai mult teren, sionistii ashkenazi au recurs la teroare. Primul atac l-au dat asupra localitatii Deir Yassin. In 9 aprilie 1948, doua bande de teroristi, Irgun si Stern, au atacat si au masacrat peste 250 de persoane, adulti, femei si copii. Conducatorul atacului a fost Menachem Begin, cel care mai târziu a devenit prim-ministru al Israelului. Asupra acestui masacru el a declarat: „Fara acest atac asupra lui Deir Yassin azi nu am fi avut Israelul".
Acest masacru a bagat groaza in Palestinieni care au inceput sa fuga din calea lor.
Teroristii sionisti cutreierau satele cu masini cu megafoane amenintând populatia ca, daca nu vor fugi de bunavoie, masacrul de la Deir Yassin se va repeta. Au urmat apoi alte masacre:
- Au omorât 60 de palestinieni in Balad Esh-Sheikh.
- Au aruncat in aer 20 de locuinte in Sa-Sa , omorând 60 de femei si copii.
- Au omorât un mare numar de femei care lucrau in Mânastirea Sf. Simion din Ierusalim.
- Au omorât 200 de persoane, majoritatea batrâni, in satul Ed-Dawayimeh. - Au omorât 51 de muncitori când se intorceau de la munca câmpului in Kafr Quasem.
Locuitorii crestini din Kaba Bir-im au fost alungati, iar locuintele distruse. Au profanat cimitirul si au distrus 73 de cruci de morminte.
In aceasta vreme de câteva luni cât a durat teroarea, circa 300.000 de palestinieni si arabi crestini au fost alungati de la casele lor sau omorâti aceia care refuzau sa plece, de catre ashkenazii comunisti.
Dupa 14 mai 1948 , ziua in care a fost declarata infiintarea statului Israel, au fost distruse 350 de biserici crestine si moschei arabe de catre teroristii sionisti.
     Pentru a-si atinge scopul, sionistii nu vor lasa pe nimeni sa le stea in cale. In cursul celui de Al Doilea Razboi Mondial, sionistii au colaborat strâns cu nazistii germani, livrând masele evreiesti in lagarele de concentrare hitleriste. Nu a fost deloc o surpriza nici scufundarea vasului „Patria", care transporta 252 de evrei emigranti spre Palestina, banuiti de catre sionisti ca le sunt adversari. Intr-un alt incident din aceleasi temeri, a fost scufundat vasul „Struma", fiind omorâte 760 de persoane. Nici chiar mari personalitati politice nu au fost imune la atacurile teroriste ale sionistilor. In 1948, intr-un efort de impacare a situatiei in acea regiune, Natiunile Unite l-au trimis pe Contele Folke Bernadotte, care vroia sa imparta Palestina in doua, pentru evrei si pentru palestinienii arabi.

     Acest lucru i-a infuriat pe sionisti si, sfidând statutul diplomatic, justitia si bunacuviinta, l-au omorat pe el si pe soferul sau in drum spre casa pe una din strazile Ierusalimului.
     Zeci de milioane de suflete au fost masacrate in Rusia dupa revolutia comunista initiata si sustinuta de catre sionisti.
Acum, in Palestina, urmeaza aceeasi cale. Pentru a-i alunga pe arabi de la vetrele lor ei au macelarit zeci de mii de suflete si au lasat fara locuinte alte câteva sute de mii.
Problema se pune: "Câti arabi vor ucide ei când vor câstiga controlul absolut asupra Orientului Apropiat si când vor fi câstigat si controlul fizic total asupra Americii?"
Ceea ce este in joc acuma este libertatea sau sclavia. Dupa parerea autorului acestei brosuri, Jack Bernstein, din care extragem in rezumat, pentru a-i impiedica pe sionisti in conspiratia lor, doua sunt punctele cheie:
- 1. Unul din pilonii de actiune ai sionisto-bolsevicilor este in New York. De aici a plecat sprijinul financiar si organizatoric si s-a stabilit planul de bataie pentru revolutia comunista din Rusia. Aceasta revolutie a instalat cel de al doilea pilon al conspiratiei la Moscova, care nu s-ar fi realizat fara acest sprijin al New Yorkului.
- 2. Comunismul nu s-ar fi nascut si multe dintre problemele cu care trebuie sa se confrunte poporul american acuma nu ar fi existat daca poporul american ar fi fost corect informat asupra actiunilor sionisto-comuniste din New York.
Inainte, insa, de a fi inceput aceasta conspiratie, ei si-au asigurat controlul asupra presei si, in special, al agentiilor de stiri nationale si internationale.
Din moment ce si-au asigurat acest control si asupra statiilor de radio si televiziune, ei au avut posibilitatea sa schimbe sensul stirilor sau chiar sa le omita total pe cele cu privire la conspiratia lor.
     In 1920, Henri Ford scria: „Daca poporul american ar ajunge vreodata sa cunoasca adevarul despre aceasta clica de evrei, asta ar putea sa fie scaparea". Ceea ce ar fi vrut sa spuna Henri Ford a fost: Daca poporul american ar afla adevarul, el ar initia orice actiune ar fi necesara pentru a opri conspiratia acestei bande de evrei sionisto-bolsevici.
Astazi, mai multi insi incearca sa informeze poporul american despre pericolul pe care-l reprezinta sionismul pentru America si pentru lumea libera, insa inca este mult prea putin pentru a avea un efect. Ar fi in interesul aproape a tuturor ca, in mod linistit, insa sustinut, sa ajute la difuzarea unor astfel de stiri.
     Continutul acestei carti ar putea sa provoace o reactie puternica in rândul sionistilor. Sunt in deplina garda in ceea ce priveste tactica voastra, fratilor mei sionisti, cu care-i aduceti la tacere pe toti aceia care va expun planurile subversive.
Daca persoana respectiva este un crestin, voi urlati: „Esti un antisemit!", ceea ce nu este decât un nor de fum menit sa va ascunda actiunile.
Daca, insa, persoana respectiva este un evreu, voi recurgeti la alte mijloace, ca:
- Intâi ii ignorati, in speranta ca informatiile sale nu ajung la un public prea numeros.
- Daca informatia strabate la cercuri mai largi, voi incepeti sa ridiculizati atât informatia, cât si persoana sau persoanele in cauza.
- Daca asta nu-i suficient pentru a-l scoate din scena, voi incercati sa-i asasinati caracterul. Daca el nu a avut pâna acum scandaluri, voi sunteti dispusi oricând sa i le fabricati.
- Daca nici asta nu ajunge, atunci recurgeti la atac fizic.
Dar niciodata nu ati incercat sa va justificati actiunea. Asadar, inainte de a incepe sa-mi astupati gura, eu va ofer aceasta infruntare: sa constituiti un grup de sionisti care sa va sustina cauza, si eu voi sustine un numar egal de anti-sionisti, pro-americani si câtiva martori. Atunci sionistii si anti-sionistii vor dezbate cele scrise in aceasta carte, cât si alt material in relatie cu continutul ei.
Sa exploram aceste informatii si sa lasam poporul american sa hotarasca singur care dintre ele sunt corecte si care sunt false.
Nu este asta un dialog? In mod precis ati accepta acest dialog daca cele scrise nu ar fi adevarate, insa, daca voi incepeti sa strigati: "Minciuni, toate sunt minciuni!" si refuzati sa dezbateti, prin asta ati marturisit poporului american ca cele scrise de mine sunt adevarate.
     Dupa 1989 a inceput colonizarea României, inclusiv vânzarea pamântului tarii! Un vechi deziderat: Israelul se va muta in Romania?